-
[QUOTE=DarkTiger;1175412][COLOR=darkgreen]
[B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]כן, אבל לא תמיד הכל יעבוד לך כי אתה חצי אדם, בכל זאת..[/COLOR]
[COLOR=#800080]----[/COLOR]
[COLOR=purple]"שאני אבין אני מריח איום ממך?" אתה מסנן בזעם "אני לא אוהב לרחם על האויבים שלי".[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מתכונן לתקוף: מתנפח כדי להראות גדול יותר ומפחיד יותר, הגמד לא נראה מבוהל יותר ממקודם.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מושיט את ראשך קדימה, שורק שריקה חזקה ואז מנסה להכיש אותו בראש איפה שהוא לא מוגן.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש את האנדרנלין זורם בכל גופך, אתה מזנק על הגמד, נושך בראשו העסיסי.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה מרגיש את זה, את שינייך ננעצות וחודרות בעד בשרו, את הארס זולג לתוכו כאשר בלוטות הארס נלחצות במגע עם ראשו.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתה עוזב אותו והוא מתיישב על האדמה, סובל.[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אבל... למה?" אתה שם לב לסימני השיניים אשר השארת על מצחו.[/COLOR][/QUOTE]
"מה אני עשיתי?! למה לא יכולתי לבדוק את היכולות האלה על החול ולא על גמד מסכן.. יש לו ילדים אני לא יכול להרשות לו למות.." אגיד בעצב כשאחשוב על מה שעשיתי ואז ארים אותו ואנסה לרוץ בכל הכח "איפה יש בית חולים קרוב? אני מצטער אני מקווה שאני מהיר מספיק כדי להציל אותך.." אגיד לו בפחד.
-
[QUOTE=DarkTiger;1175412][COLOR=darkgreen][B]
[B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=#9acd32]אתה נושך את הפרווה, היצור שואג מכאב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא קם ממך ואתה אומר " מי אתה לעזעל? מה אתה רוצה מימני?תעשה לי טובה תסלתק מפה לפני שאוכל לך את הפרווה השחורה הנעימה שלך".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה רואה את היצור שריתק אותך, הוא דומה מאוד לדוב.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מולך עומד איש-דוב-חזיר![/COLOR]
[spoiler][IMG]http://images.wikia.com/manbearpig/images/7/74/Manbearpig.jpg[/IMG][/spoiler]
.[/COLOR][/QUOTE]
מגניב לקחת את זה מסאות'פארק לא?
--------------------------------
אני מתפאל מן הגוף של איש-דוב-חזיר שעומד מולי.לאחר מכן אומר לאיש-דוב-חזיר" נעים לפגוש אותך איש-דוב-חזיר.חשבתי שאתה רק אגדה אבל מסתבר שיש יצור שמורכב בן אדם,חזיר ודוב.אני מצטער שנשכתי את הפרווה שלך חשבתי שרצית להרוג אותי ולכן נשכתי לך תפרוה הנעימה שלך.טוב רצית ממני משהו?"
-
[COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"שיט" אתה לוחש לעצמך "אני חייב לדבר בשקט".[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מתחיל לרוץ, אתה מתעייף מהר, הזמזום ממשיך להשמע.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]אתה מסתובב ורואה את הדבורים.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]כן[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]---[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר [אני אקרא לו בקיצור MBP] שואג.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא מביט עליך ומלקק את שפתיו, ריר נוזל על גופו.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה היפוכונדרי אתה יודע? XD[/COLOR]
[COLOR=purple]===[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה אני עשיתי?! למה לא יכולתי לבדוק את היכולות האלה על החול ולא על גמד מסכן.. יש לו ילדים אני לא יכול להרשות לו למות.." אתה אומר בעצב כשאתה חושב על מה שעשית.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מרים אותו ומנסה לרוץ בכל הכח "איפה יש בית חולים קרוב? אני מצטער אני מקווה שאני מהיר מספיק כדי להציל אותך.."[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אין בית חולים כאן" הוא אומר "מה זה בית חולים?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה מתכוון למרפאים? אנחנו באמצע מדבר.. אין סיכוי ש..-" הוא מגלגל את עינייו, גופו נהיה דומם, אתה מגריש את נשימתו נעצרת.[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אלון~קודק סטורן-[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]"החכם ביותר? מה זה הדבר הזה?" אתה שואל.
'מוזר מאוד' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב אחורה לכיוון האיש, הוא לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1175806]
[COLOR=purple]אתה היפוכונדרי אתה יודע? XD[/COLOR]
[COLOR=purple]===[/COLOR]
[COLOR=purple]"מה אני עשיתי?! למה לא יכולתי לבדוק את היכולות האלה על החול ולא על גמד מסכן.. יש לו ילדים אני לא יכול להרשות לו למות.." אתה אומר בעצב כשאתה חושב על מה שעשית.[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה מרים אותו ומנסה לרוץ בכל הכח "איפה יש בית חולים קרוב? אני מצטער אני מקווה שאני מהיר מספיק כדי להציל אותך.."[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אין בית חולים כאן" הוא אומר "מה זה בית חולים?"[/COLOR]
[COLOR=#800080]"אתה מתכוון למרפאים? אנחנו באמצע מדבר.. אין סיכוי ש..-" הוא מגלגל את עינייו, גופו נהיה דומם, אתה מגריש את נשימתו נעצרת.[/COLOR]
[/QUOTE]
אתה מתכוון הפכפך? היפוכונדר זה אחד שחייב כל הזמן לקחת תרופות גם אם הוא לא חולה
----------------------------------
"זהו.. הוא מת.." אגיד בעצב. "הרגתי גמד עם משפחה וילדים,שאבא שלהם לא יחזור עוד.. אם רק הייתי יכול לרפא אותו,טוב אני אקח אותו איתי ואעשה לו קבורה הולמת בחלקה יפה.. בינתיים אני רוצה לחפש את משפחת הטייס." אגיד ואבדוק אם הגמד באמת מת.
-
[QUOTE=DarkTiger;1175806][COLOR=blue][B]
[COLOR=#9acd32]כן[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]---[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר [אני אקרא לו בקיצור MBP] שואג.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא מביט עליך ומלקק את שפתיו, ריר נוזל על גופו.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליצור" טוב היה נעים להכיר אותך.עכשיו להתראות" אני מתחיל לברוח מן היצור במהירות רבה
-
[COLOR=purple]כן, לא יודע למה התבלבלתי..[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"זהו.. הוא מת.." אתה אומר בעצב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"הרגתי גמד עם משפחה וילדים,שאבא שלהם לא יחזור עוד.. אם רק הייתי יכול לרפא אותו,טוב אני אקח אותו איתי ואעשה לו קבורה הולמת בחלקה יפה.. בינתיים אני רוצה לחפש את משפחת הטייס."[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה בודק אם הגמד באמת מת, אתה שומע קול ממנו, בעוד עינייו עדיין עצומות "לא, אני לא מת, למה לעזאזל חשבת שאני מת?"[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה אומר ליצור" טוב היה נעים להכיר אותך.עכשיו להתראות".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מתחיל לברוח, אתה רץ מהר מאוד, אתה מתעייף ומסתובב אחורה, הMBP רץ לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא פוער את פיו לרווחה, חושף שיניים קטלניות וריר מוקצף לבן אשר משתרבב לו בפה תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא בערך במרחק של 50 מטרים כאשר הוא פוער את פיו לרווחה, הוא מסתער![/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;1176704][B][COLOR=purple
[COLOR=yellowgreen]אתה אומר ליצור" טוב היה נעים להכיר אותך.עכשיו להתראות".[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]אתה מתחיל לברוח, אתה רץ מהר מאוד, אתה מתעייף ומסתובב אחורה, הMBP רץ לכיוונך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא פוער את פיו לרווחה, חושף שיניים קטלניות וריר מוקצף לבן אשר משתרבב לו בפה תוך כדי ריצה.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא בערך במרחק של 50 מטרים כאשר הוא פוער את פיו לרווחה, הוא מסתער![/COLOR]
[COLOR=#9acd32]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ליצור "הי אתה מנסה לאכול אותי ממרחק 50 מטר.אני לא חושב שתצליח בזה אז לא כדי שתנסה גם " .אני מששיךל לברוח ומנסה לשים ספרינט כדי להתחמק מן היצור
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
"שיט" אתה לוחש לעצמך "אני חייב לדבר בשקט".
אתה מתחיל לרוץ, אתה מתעייף מהר, הזמזום ממשיך להשמע.
אתה מסתובב ורואה את הדבורים.
מה תעשה?[/quote]
אני ממשיך לרוץ, חסר כל תקווה "למה!!!!" אצעק בעצבים וארוץ כמו הרוח
-
[QUOTE=DarkTiger;1175806][COLOR=blue][B]
[COLOR=darkgreen]"החכם ביותר? מה זה הדבר הזה?" אתה שואל.
'מוזר מאוד' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה מסתובב אחורה לכיוון האיש, הוא לא שם.[/COLOR]
[COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"ג'יי? אייפה אתה?" אשאל ואתחיל ללכת למקום שהוא היה בו, אסתכל על בובות הקרב.
לאחר מכן אני אסתכל על האדמה אולי חטפו אותו או משהו.
לאחר מכן אני אתחיל להסתער לכיוון הדרך השנייה,הלא מסוכנת.
-
[COLOR=yellowgreen]"הי אתה מנסה לאכול אותי ממרחק 50 מטר.אני לא חושב שתצליח בזה אז לא כדי שתנסה גם" אתה ממשיך לרוץ.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר שואג, הוא כמעט מגיע אליך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע את מתנפח, גופך מתעטף בפרווה, אפיך נהיה רגיש מאוד, רגליך נהיות קופצניות, חוש השמיעה שלך מאוד משתפר כאשר אוזנייך מתארכות.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]מתן~לוקאס אודיטרה-[/COLOR][/B]
[COLOR=#0000ff]אתה ממשיך לרוץ, ואז אתה מוקף.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מוקף בעשרים דבורים ענקיות.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"ג'יי? אייפה אתה?" אתה שואל וחוזר אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא משסע בובות אימון, כמו בפעם הקודמת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote]מתן~לוקאס אודיטרה-
אתה ממשיך לרוץ, ואז אתה מוקף.
מוקף בעשרים דבורים ענקיות.
מה תעשה?[/quote]
מה יש לי לעשות?
~~~~~~~~~~~
אני מחפש כלי לחימה בו אוכל להרחיק את הדבורים, אני לא אסתכן בנשיכתן...
-
[quote=DarkTiger;1176854]
[COLOR=darkgreen]"ג'יי? אייפה אתה?" אתה שואל וחוזר אליו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]הוא משסע בובות אימון, כמו בפעם הקודמת.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
לא אמרת שאני לא מבחין בו?
~
"טוב ,רוצה ללכת לדרך השנייה?" אשאל ואצביע עליה, לאחר מכן אקח תא החרב שלי ואשסע את אחת מבובות האימון שלו.
"בוא כבר" אומר בחיוך.
-
[QUOTE=DarkTiger;1176854][B][COLOR=yellowgreen]ליאור~לי אוזומאקי-[/COLOR][/B]
[COLOR=yellowgreen]"הי אתה מנסה לאכול אותי ממרחק 50 מטר.אני לא חושב שתצליח בזה אז לא כדי שתנסה גם" אתה ממשיך לרוץ.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]האיש-דוב-חזיר שואג, הוא כמעט מגיע אליך.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]לפתע את מתנפח, גופך מתעטף בפרווה, אפיך נהיה רגיש מאוד, רגליך נהיות קופצניות, חוש השמיעה שלך מאוד משתפר כאשר אוזנייך מתארכות.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעצמי" מגניב,גדול שינתי את הצורה שלי לאנגרו ארנב.עכשיו אוכל להביס את איש דוב החזיר הזה בקלות רבה .אני אומר לו" תכונן למות לחפש לך טרף אחר". אני מתחייל לקפץ לי עד שאגיע לגובה רב מאוד.כשאגיע לגובה רב מאוד אנחת על היצור ואנסה לרסק אותו למות
-
[QUOTE=DarkTiger;1176704][B][COLOR=purple]מור~מגנוס רידלסן-[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]כן, לא יודע למה התבלבלתי..[/COLOR]
[COLOR=purple]---[/COLOR]
[COLOR=purple]"זהו.. הוא מת.." אתה אומר בעצב.[/COLOR]
[COLOR=purple]"הרגתי גמד עם משפחה וילדים,שאבא שלהם לא יחזור עוד.. אם רק הייתי יכול לרפא אותו,טוב אני אקח אותו איתי ואעשה לו קבורה הולמת בחלקה יפה.. בינתיים אני רוצה לחפש את משפחת הטייס."[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה בודק אם הגמד באמת מת, אתה שומע קול ממנו, בעוד עינייו עדיין עצומות "לא, אני לא מת, למה לעזאזל חשבת שאני מת?"[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אולי כי הפסקת לנשום וסגרת עיניים?" אגיד לו בעצבנות "טוב,לאן אני יכול לקחת אותך כדי לטפל בך? סליחה שניסיתי עליך את הכוחות חשבתי שאתה מאיים עליי" אתנצל
-
[COLOR=blue][B]מתן~לוקאס אודיטרה-[/B][/COLOR]
[COLOR=blue]מה אין לך לעשות?[/COLOR]
[COLOR=blue]---[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מחפש כלי לחימה שתוכל להרחיק את הדבורים באמצעותו.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מרגיש כאב חד ברגליך, הנעליים שלך נקרעות כאשר צפרים פורצים מהן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אותו דבר קורה לידייך, טפרים צומחים לצליל 'ווש' מהיר.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen][B]אלון~קודק סטורן-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]לא אמרתי שזה הוא בכלל..[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]---[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"טוב ,רוצה ללכת לדרך השנייה?" אתה שואל ואצביע עליה, לאחר מכן אקתה לוח את החרב שלך ומשסע אחת מבובות האימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בוא כבר" אתה אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אין סיכוי" הוא אומר, ונעמד לפניך, חוסם את הדרך, אתה לא מצליח לראות את פניו, רק עיניים נוצצות, אישונייו צהובים.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"אתה תצטרך לעבור אותי" הוא שולף מקל במבוק משום מקום.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]ליאור~לי אוזומאקי-[/B][/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"מגניב,גדול שינתי את הצורה שלי לאנגרו ארנב.עכשיו אוכל להביס את איש דוב החזיר הזה בקלות רבה" אתה אומר לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]"תכונן למות לחפש לך טרף אחר" אתה אומר.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]אתה קופץ, מתפלא מהגובה שהצלחת להגיע אליו.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen]האיש-דוב-חזיר מזנק, תופס אותך ברגל השמאלית שלך ומפיל אותך כמה מטרים ממנו, הוא רץ לכוונך.[/COLOR]
[COLOR=purple][B]מור~מגנוס רידלסן-[/B][/COLOR]
[COLOR=purple]"אולי כי הפסקת לנשום וסגרת עיניים?" אתה אומר לו בעצבנות "טוב,לאן אני יכול לקחת אותך כדי לטפל בך? סליחה שניסיתי עליך את הכוחות חשבתי שאתה מאיים עליי".[/COLOR]
[COLOR=purple]"אני בסדר גמור" הוא אומר "אני לא צריך שיטפלו בי".[/COLOR]
[COLOR=purple]משום מה, הוא מרגיש לך, למרות שאתה לא נוגע בו כקר, אתה יודע את זה כי אתה לא מרגיש את חום גופו בחושי הנחש שלך.[/COLOR]