-
[QUOTE=bluemoonight;1197311]צר לי אבל לי יש כבוד עצמי לא כמו לך הנה ההודעה:
א. אני ככה כי אני עצבנית כולם יודעים ואל זה אני מצטערת ומתנצלת כי אני עצבנית אל הורים שלי ומוציאה את זה אליך אז סליחה
ב. פרות וכבשים הן חיות [b]מבויתות[/b] יצרו אותן בשביל החלב הבשר והצמר, מאיפה לפני יותר מ3000 שנה תמצא כבשה ופרה? ועוד ביער?
ג. אל תדבר ככה כי המ''תפים שלי טובים מאוד ואם אני שהמית גרועה אז אין לי 280 עמודים במ''ת אחד, ואם אתה פורש בגלל דבר כל כך עלוב ומעליב אתה לא צריך לפרוש! כי טוב מאוד אסור להעליב אז תדע, שגם אם אתה רוצה וגם אם לא אתה לא במ''ת שלי![/QUOTE]
אוקי סיגלית הינה תשובות
ב.יצרו חיות? יצרו חיות? בנאדם יצר חיה? בזמן שאת מדברת עליו הייתה תקופת [B]התנ"ך[/B] (לא שאת יודעת עליה משהו) מה את חושבת שזה רועה צאן?
יפה
ג.מתפ"ים? חח מה זה מת"פם?
חוץ מזה [B]המת"ים[/B] שלך הם ספאם טהור,תגובה עם 5 מילים את נותנת... במקרה הטוב..
-
וואי אני הכי גדול בנו"ד!
עם קצב הפרישותזה יהיה בסוף גם בפורום.
-
רק שתדעי את צריכה מקסימום להשקיע בכיתה ז' כי זה קובע את ח' ואת ט',תהרסי בז' תהרסי את הכול
-
[QUOTE=bluemoonight;1197314]11 וחצי אבל יש לי ניסיון של ריבים יותר מלכולכם[/QUOTE]
ילדה את בת 11 וחצי מה את לעזאזל מבינה מהחיים שלך !?
דבר ראשון זכותו לצאת מהמשחק תפקידים שלך הוא לא התחייב אליו
אל תוצאי את העצבים שלך אליו כי כמו שאת אמרת ההורים שלך עיצבנו אותך :um_face:
-
עכשיו אני כבר לא הכי גדול.
ובבית עם מקלדת מעצבנת :(
-
מנוסה בריביםxddddddd
קרעת אותיxdd
-
[QUOTE=Gaara;1197319]אוקי סיגלית הינה תשובות
ב.יצרו חיות? יצרו חיות? בנאדם יצר חיה? בזמן שאת מדברת עליו הייתה תקופת [B]התנ"ך[/B] (לא שאת יודעת עליה משהו) מה את חושבת שזה רועה צאן?
יפה
ג.מתפ"ים? חח מה זה מת"פם?
חוץ מזה [B]המת"ים[/B] שלך הם ספאם טהור,תגובה עם 5 מילים את נותנת... במקרה הטוב..[/QUOTE]
ב. יצרו אני מתכוונת ביתו מילה שאולי אתה לא תבין, ולא אני מדברת אל לפני זה אבל צר לי לאמר לך אני יודעת תנך יותר ממה שאתה יודע, אני מתפלאת אם בכלל אתה יודע משהו אל התנך, אתה רק בן 9 ואני בת 11 תתגבר
מתפים זה לאנשים שיש להם שכל והחליטו להכניס עוד כמה אותיות, ואם אתה היית נותן 5 מילים אני הייתי עושה מסיבה
שמע אם אני קטנה ואני בת 11 מה הוא? חוץ מזה יש לי שכל למדתי שקניות ובריכה זה לא הכל, אני לא מתלוננת אל זה שהוא פורש הוא פורש גם כי הוצאתי אותו, אני כועסת אליו כי הוא קרא לי שהמית גרועה, להתעסק איתי זה לא דבר טוב וזה עובדה לחיים
-
יונתן הכנסת לה.
יונתן לשלטון!
יש לך את השם הכי טוב בפורום.
-
[QUOTE=scizor-x;1197320]וואי אני הכי גדול בנו"ד!
עם קצב הפרישותזה יהיה בסוף גם בפורום.[/QUOTE]
לא נראה לי שתהיה הכי גדול בפורום
-
נכון.
אבל אני אתנחם בלהיות יותר גדול מכם.
תכתוב לי את הכתובת בה"פ גלעד.
-
[QUOTE=Primo;1197321]רק שתדעי את צריכה מקסימום להשקיע בכיתה ז' כי זה קובע את ח' ואת ט',תהרסי בז' תהרסי את הכול[/QUOTE]
איזה שטויות אתה מדבר באלוהים אתה בטח עולה עכשיו ל ח
רק שתדע בתור מישהו שכן בתיכון ובעיוני אני יכול להגיד לך שרק ט נחשב
מה שהיא צריכה לעשות זה לשרוד בהקבצות הגבוהות
וז וח לצאת עם החברים כי ברגע שאת תעלי לתיכון יהיה אליך בגרויות
ב ט תשקיעי את המחצית הראשונה וטיפה מהשניה אחר כך זה לא חשוב
-
אני לא מפחדת מ ז' אם אתם רוצים לראות את התמצית של הגינהום לכו לכיתה שלי שהייתי בה תלמדו משהו לחיים
-
[QUOTE=bluemoonight;1197325]ב. יצרו אני מתכוונת ביתו מילה שאולי אתה לא תבין, ולא אני מדברת אל לפני זה אבל צר לי לאמר לך אני יודעת תנך יותר ממה שאתה יודע, אני מתפלאת אם בכלל אתה יודע משהו אל התנך, אתה רק בן 9 ואני בת 11 תתגבר
מתפים זה לאנשים שיש להם שכל והחליטו להכניס עוד כמה אותיות, ואם אתה היית נותן 5 מילים אני הייתי עושה מסיבה[/QUOTE]
ב.יודעת יותר מינמי בתנ"ך? פחח הצחקת אותי,אפילו אדם וחווה לא יודעת.. אני יודע את זה מהריב הגדול שסידרת בנוב,איזה דברים מטומטמים סיפרת
מאיה הבאת שאני בן 9?
ג.אני מכניס יותר אותיתו ממך,אל תהיה חכמולוגעית ותמציאי ראשי תיבות
-
xd
גם אני עולה לזין על המורים
-
[QUOTE=scizor-x;1197328]נכון.
אבל אני אתנחם בלהיות יותר גדול מכם.
תכתוב לי את הכתובת בה"פ גלעד.[/QUOTE]
כתובת של מה שרשמתי לך בה''פ?