-
[quote=Primo;1201438]אני מעדיף את שיטת הקלפים,גם ראיתי את זה באיזו שהיא אנימה או משחק כלשהו[/quote]
להעתיק מאנימות זה לא תמיד טוב.
אבל סבבה, זה משחק שלך אחרי הכל :)
[quote=Artist Ninja;1201439]גיל, תחליט, אתה מדבר על אחמד העוזר של יעקב, או אחמד מהפורום?
עומר, מה הבעיה? אתה אומר את מילות הלחש,
שולח יד קדימה וכדור אש יוצא ממנה ומפוצץ ת'אויב.[/quote]
אממ...אמממ..... על שתיהם!
סתם חח... אני מדבר על אחמד מהפורום, עליו התחיל הוויכוח בכלל =O
הם לא מקבלים את זה שקוראים לו אחמד. הם מכנים אותו באיזה שם מוזר... דני, חמיס או משהו כזה.
-
[quote=Real Pizza;1201444]להעתיק מאנימות זה לא תמיד טוב.
אבל סבבה, זה משחק שלך אחרי הכל :)
אממ...אמממ..... [B]על שתיהם![/B]
סתם חח... אני מדבר על אחמד מהפורום, עליו התחיל הוויכוח בכלל =O
הם לא מקבלים את זה שקוראים לו אחמד. הם מכנים אותו באיזה שם מוזר... דני, חמיס או משהו כזה.[/quote]
אני רוצה להתיחחס לקטע המוגדש,המילה 'שתי' מייצגת רבים של נקבה,והסיומת 'הם' זה סיומת זכר צורת רבים,אז שילוב של 'שתי' ו'הם' לא כול כך נכון,מה שאפשר זה 'שתי[B]הן[/B]' או '[B]שני[/B]הם' והצורה השנייה יותר רלוונטית במקרה זה.
-
-
[quote=Primo;1201445]אני רוצה להתיחחס לקטע המוגדש,המילה 'שתי' מייצגת רבים של נקבה,והסיומת 'הם' זה סיומת זכר צורת רבים,אז שילוב של 'שתי' ו'הם' לא כול כך נכון,מה שאפשר זה 'שתי[B]הן[/B]' או '[B]שני[/B]הם' והצורה השנייה יותר רלוונטית במקרה זה.[/quote]
חבוב, קיבלתי 97 במבחן בלשון.
אל תתפוס אותי בקטנות, לא תצליח לצאת מזה.
-
[QUOTE=Artist Ninja;1201442]טוב. אני כנראה הולך.
אבל לפני זה, מה ששכחתי לשאול, מה הייתה הכותרת ש'הבהילה את רותם'?[/QUOTE]
אני מתאבד
-
[quote=Yami;1201449]אני מתאבד[/quote]
למה?
מה זה יועיל לעולם?
-
[QUOTE=Real Pizza;1201450]למה?
מה זה יועיל לעולם?[/QUOTE]
הוא ענה לי.
יכול להיות שהם קוראים לו חמוס. או ג'מוס בכלל.
ובשביל מישהו שקיבל 97 בבמבחן, זה לא קטנה. אלא אם על זה איבדת 3 נקודות, ואז אי אפשר להאשים אותך...
-
[quote=Artist Ninja;1201453]הוא ענה לי.
יכול להיות שהם קוראים לו חמוס. או ג'מוס בכלל.
ובשביל מישהו שקיבל 97 בבמבחן, זה לא קטנה. אלא אם על זה איבדת 3 נקודות, ואז אי אפשר להאשים אותך...[/quote]
קיבלתי 97 במבחן, אבל ביומיום אני לא בודק בפינצטה את מה שאני כותב.
ואני יודע, אבל זה נראה כאילו הוא אומר שהוא מתאבד =0
-
עדיין אם אתה קיבלת במבחן 97 זה אומר שצריך להיטפל לקטנות
-
-
-
[QUOTE=Real Pizza;1201458]קיבלתי 97 במבחן, אבל ביומיום אני לא בודק בפינצטה את מה שאני כותב.
ואני יודע, אבל זה נראה כאילו הוא אומר שהוא מתאבד =0[/QUOTE]
ברור. אני קיבלתי 95 וגם אני לא בודק כל שנייה אם אני כותב כמו פרופסור...
-
[QUOTE=Primo;1201461]היי גלעד מה קורה?[/QUOTE]
סבבה [B][I][U][SIZE="7"][COLOR="Black"]ואיתך?[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
-
בסדר יכול להיות שהייתה לו טעות כתיב,אתה תשימו לב שהאותיות ת' ונ' באותה שורה אבל לא כול כך קרובות אז זה לא הגיוני שזו "טעות"
-
[QUOTE=Primo;1201465]בסדר יכול להיות שהייתה לו טעות כתיב,אתה תשימו לב שהאותיות ת' ונ' באותה שורה אבל לא כול כך קרובות אז זה לא הגיוני שזו "טעות"[/QUOTE]
טעות לא חייבת להיות שגיאת הקלדה.
זה יכול להיות שהוא התבלבל לרגע, כי זה שפת יומיום, אצל רוב האנשים, הבלבולים האלו.