-
יאיר-תה מנסה להמשיך ללכת אבל היא ממשיכ לעקוב אחרייך!
אוהד- מ.... חשבו 2 הדרגונייטים ואז אמרו כפה אחד ישלנו אפשרות רביעית!!!
נחסל אותך וניק אלינו את טומי הקטן שלנו!!! אני ובעלי מביעים בעד זה... טוב 2 מול אחד ניצחנו הרוב קובע!! והתחילו להתנפל עלייך..
-
אני עומד בשאננות, ולא נותן להם להפחיד אותי.
"אתם יודעים שאני פעם חיסלתי דרגונייט ענק? וסלאמנס? ודאדריגון? וגם אקסיו וכל ההתפתחויות שלו, ופלייגון, וגם גארצ'ומפ, כולם ביחד? אז אל תטעו ותחשבו ששניכם עומדים להפחיד אותי, אוקיי?"
אני מסתכל עליהם במבט קשוח.
-
[QUOTE=ttrrtte;1219961]יונתן-בקש סליחה שכעסתה עליי :) אתה פיספסתה מה שכתבתי לא אני חח-סייטר מנסה להצמיד את הפוקימון לעץ אבל הוא משנה צורה לדרגונייט ועף לאוויר!!!! אתה מחליט לבדוק בפוקדע איזה פוקימון הוא
יאיר-הפרופסור מגיש לך את הפוקדוקר של טורצ'יק (אני יעדכןן בדף הרשומים מחר או יום בלילה..) אתה יוצא מהמעבדה בדרך לדרך 1 אבל פתאום שומע רחש מאחורייך@[/QUOTE]
מה אני אמור לעשות? כאילו אני בודק בפוקדע מי הוא.... ומנסה לקרוא לו לחזור וזורק עליו פוכדור לפחות זה יוריד אותו לרצפה.
-
אוהד-טומי קופץ ומשדר מחשבות להוריו שהוא אוהב אותך והוא רוצה להישאר ממך אבל לההישאר גם איתם אז הם מחליטים בלי בררה להצתרף אלייך!!
יונתן-הפוקדע קורא בקול ''זרוראה פוקימון השועל יש לו יכולת לשנות צורה!'' אתה זורק עליו פוקדע ופוגע ברגליו,וא מועד..
-
[QUOTE=ttrrtte;1219976]אוהד-טומי קופץ ומשדר מחשבות להוריו שהוא אוהב אותך והוא רוצה להישאר ממך אבל לההישאר גם איתם אז הם מחליטים בלי בררה להצתרף אלייך!!
יונתן-הפוקדע קורא בקול ''זרוראה פוקימון השועל יש לו יכולת לשנות צורה!'' אתה זורק עליו פוקדע ופוגע ברגליו,וא מועד..[/QUOTE]
"קדימה סייטר תבלבל אותו!" אצעק קפוץ מעליו גבוה ותקפוץ כאילו אתה בא למחוץ אותו לקרקרע אבל ברגע האחרון תנופף בכנפיך,תנחת מאחוריו ותצמיד את להביך לגרונו כך שלא יוכל לזוז. אם הוא יתחיל להשתנות תחנוק אותו עש הוא יפסיק!"
-
טוב אז אני ילחם מולו (קצת להתאמן לא יזיק)
-
תראו, אני מאוד מעריך את זה שאתם מנסים להגן על הבן שלכם, אבל הוא רוצה להיות איתי.
אני לא רוצה לתפוס אתכם, אני רוצה שטומי יהיה הדרגונייט שלי. כשטומי יגדל ויהפוך לדרגונייט, אני מבטיח לכם שהוא יקרא לכם לבוא ולראות.
עד אז, תוכלו להקפיץ אותי לעיר הבאה ולמכון הבא?
-
יונתן-סייטר עושה כל מה שאמרתה לו וכזרוראה מנסה לשנות צורה סייטר חונק אותו וזרוראה מתעלף,וחוזר לצורתו המקורית!!!
יאיר-אתה מוציא את טורצ'יק
אוהד- 2 הדרגוהייטים מסתכלים אחד על השני ומחליטים,נבוא איתך ונהיה שלך בתנאי שתענה על חידה מוסכם? עם תטעה טומי יישאר ייתנו!
-
אופק- אתה עולה על סאלמנס ותומר אומר לך ''אנחנו חייבים להפסיק להיפגש ככה....''
אתה אומר לו שהוא צודק,תומר מעביר ליידך את סלבי ואומר לך שהוא נפצע קצת ושואל עם יש לך פוקימון שיכול לרפות אותו
[COLOR="red"]אני מוציא את בלה אומר לה להשתנות לשיימן וסינטזה[/COLOR]
-
-
[QUOTE=ttrrtte;1219989]יונתן-סייטר עושה כל מה שאמרתה לו וכזרוראה מנסה לשנות צורה סייטר חונק אותו וזרוראה מתעלף,וחוזר לצורתו המקורית!!!
אוהד- 2 הדרגוהייטים מסתכלים אחד על השני ומחליטים,נבוא איתך ונהיה שלך בתנאי שתענה על חידה מוסכם? עם תטעה טומי יישאר ייתנו![/QUOTE]
"צא פוכדור!" אצעק ואזרוק פוכדור ואז ארוץ לסייטר. "היית מדהים!" אני אומר ונותן לו חיבוק גדול "אני ואתה הולכים להיות צוות מנצח"
-
אופק-יש לך שיימין לא? בלה משנה צורה ומראפת את סלבי שמחליט לשחק על גב דיטו!!!
אוהד- דרגונייט אמר ''אני חי מתחת למים,אני די קטן וזנבי בצורת לב מי אני?''
יונתן-הפוקדור מתנדנד עוד ועוד.. נתפס!!!! סייטר מאושר כולו מהמחמאה ומהתפיסה מחבק אותך בכוח אבל בטעות חותך אותך עם ידו!!
-
[QUOTE=ttrrtte;1219989]יונתן-סייטר עושה כל מה שאמרתה לו וכזרוראה מנסה לשנות צורה סייטר חונק אותו וזרוראה מתעלף,וחוזר לצורתו המקורית!!!
אוהד- 2 הדרגוהייטים מסתכלים אחד על השני ומחליטים,נבוא איתך ונהיה שלך בתנאי שתענה על חידה מוסכם? עם תטעה טומי יישאר ייתנו![/QUOTE]
אני עושה לו מתקפת להביור
-
[QUOTE=ttrrtte;1219997]אופק-יש לך שיימין לא? בלה משנה צורה ומראפת את סלבי שמחליט לשחק על גב דיטו!!!
יונתן-הפוקדור מתנדנד עוד ועוד.. נתפס!!!! סייטר מאושר כולו מהמחמאה ומהתפיסה מחבק אותך בכוח אבל בטעות חותך אותך עם ידו!![/QUOTE]
"וואו תיזהר קטנצ'יק" אומר ואחזיר לו חיבוק חם "אבל גם אני שמח".
אפסיק עם החיבוק ואניח את סייטר מולי "אז לא עשינו הכרות. אני יונתן כמו שהבנת ורק שתדע שאני אקשיב לך עם תצטרך משהו וביחד נהיה צוות מנצח!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1219997]אופק-יש לך שיימין לא? בלה משנה צורה ומראפת את סלבי שמחליט לשחק על גב דיטו!!!
יונתן-הפוקדור מתנדנד עוד ועוד.. נתפס!!!! סייטר מאושר כולו מהמחמאה ומהתפיסה מחבק אותך בכוח אבל בטעות חותך אותך עם ידו!![/QUOTE]
[COLOR="Red"]אני אומר לתומר שכדאי לנו למהר אחרת עוד יצליחו לתפוס אותנו[/COLOR]