-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248041]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
נורא מצחיק...
וכן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
במעט איחור הפעימת מים מתפוצצת על פרצופה של צ'ארמליון ומטיחה אותה לאחור בעצמה. לאחר מכן היא מתאפסת ושולחת מסך עשן על הזירה ומכסה אותו ואז נעלמת למתחת לאדמה.
"פרינפלופ" קורא בליין מעבר למסך עשן "השתמש גם אתה בפעימת מים ואז קרן בועות!" הוא קורא ושני הפוקימונים חוזרים למתחת לאדמה ומנהלים ביניהם קרב.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
>:
---------------
"צארמיליון תצאי במהירות מהבור ואז תשלחי להביור לתוך הבור בו נמצא פרינפלופ"אומר.
"אחר כך תיכנסי לבור תוך כדאי שימוש בזנב אש !"הוסיף.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248041]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]נכון לכרגע התאריך שלי זה לסוף מרץ תחילת אפריל...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]ושוב אתה מפיל עליי לחשוב בשבילו...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מחזיר את קורפיש לפוקדור ומסתכל בתקווה על קאמובסקין אבל הוא מניד את ראשו לשלילה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אה נחמד... יש יעוד כבר לאיפה בצבא?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"יש לי רעיון, אבל השאלה אם תצליח לבצע אותה" אני אומר לו "אתה צריך ליצור מערבולת אש לעבר היריב שלך, שינסה לבלום אותה. אתה תצטרך לרוץ דרכה ולתקוף עם אגרוף חשמל" אני אומר לו "ננסה את זה בתחרות, בינתיים בוא ננוח לפני התחרות" אני אומר לו, מחזיר אותו וחוזר אל החדר לנוח כמה שעות עד התחרות. אח"כ אחפש את רובי.
-
D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לצ'ארמליון מה לעשות ובעודך עדיין עיוור אתה רואה לפתע כמה הבזקים של אש מבעד לערפל וקריאת כאב מפרינפלופ.
"קדימה פרינפלופ השתמש בטפרי מתכת!" קורא בליין מבעד לערפל ושוב אחרי כמה שניות אתה מבחין בהבזק ענקי של אש הצוללת ונעלמת מתחת לאדמה.
אחרי כמה שניות הרוח מיפה את העשן מהסביבה ואתה חוזר ורואה שפרינפלופ וצ'ארמליון על האדמה נאבקים בידיהם וברגליהם.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
כלל צהלי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאמובסקין מעיף את זרועותיו אחורה ומהנהן בראשו בחוסר עיניין.
אתה מחזיר גם אותו לפוקדור וחוזר לחדר ונח לך בחדר עד השעה שש בערב כשאתה מתעורר ומחליט לחפש את רובי.
אחרי עשרים דקות אתה מוצא אותו על אחת מהזירות מתאמן עם נייניטלס שלו ועם עוד פוקימון שאינך ראית עדיין. הפוקימון החדש שאתה רואה הוא נחש ענקי וסגול[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/00/Spr_5b_024.png[/IMG] בעזרת הפוקידע שלך אתה מגלה שזה הוא ארבוק פוקימון הקוברה והוא מסוג רעל. אבל מהמידע שאתה מקבל מהפוקידע למה שאתה רואה בעין עין כ"כ משהו דומה כי הארבוק הזה ענק בערך פי שלוש מהמידע המפורט בפוקידע שלך והדוגמה שעל "בטנו" קצת שונה מהדוגמה של הפוקידע.
"היי תומאס" אומר רובי בחצי ריכוז בזמן שהוא מחלק לפוקימונים שלו הוראות "נייניטיילס עכשיו תשעה להביורים בו זמנים. ארבוק השתמש בשאיבת ג'יגה כדי לספוק את האנרגיה הזו ותשחרר אותה בעזרת פצצות רפש!" הוא קורא להם "נו איך הולך?" הוא שואל בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248053][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לצ'ארמליון מה לעשות ובעודך עדיין עיוור אתה רואה לפתע כמה הבזקים של אש מבעד לערפל וקריאת כאב מפרינפלופ.
"קדימה פרינפלופ השתמש בטפרי מתכת!" קורא בליין מבעד לערפל ושוב אחרי כמה שניות אתה מבחין בהבזק ענקי של אש הצוללת ונעלמת מתחת לאדמה.
אחרי כמה שניות הרוח מיפה את העשן מהסביבה ואתה חוזר ורואה שפרינפלופ וצ'ארמליון על האדמה נאבקים בידיהם וברגליהם.
מה תעשה?
[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"צארמיליון תשתמשי במהלך שלמדת אתמול,זנב אש ואז תעברי לזעם!"אומר.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248053]
[SIZE=1][COLOR=red]תומאס-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]כלל צהלי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]קאמובסקין מעיף את זרועותיו אחורה ומהנהן בראשו בחוסר עיניין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה מחזיר גם אותו לפוקדור וחוזר לחדר ונח לך בחדר עד השעה שש בערב כשאתה מתעורר ומחליט לחפש את רובי.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אחרי עשרים דקות אתה מוצא אותו על אחת מהזירות מתאמן עם נייניטלס שלו ועם עוד פוקימון שאינך ראית עדיין. הפוקימון החדש שאתה רואה הוא נחש ענקי וסגול[IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/00/Spr_5b_024.png[/IMG] בעזרת הפוקידע שלך אתה מגלה שזה הוא ארבוק פוקימון הקוברה והוא מסוג רעל. אבל מהמידע שאתה מקבל מהפוקידע למה שאתה רואה בעין עין כ"כ משהו דומה כי הארבוק הזה ענק בערך פי שלוש מהמידע המפורט בפוקידע שלך והדוגמה שעל "בטנו" קצת שונה מהדוגמה של הפוקידע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]"היי תומאס" אומר רובי בחצי ריכוז בזמן שהוא מחלק לפוקימונים שלו הוראות "נייניטיילס עכשיו תשעה להביורים בו זמנים. ארבוק השתמש בשאיבת ג'יגה כדי לספוק את האנרגיה הזו ותשחרר אותה בעזרת פצצות רפש!" הוא קורא להם "נו איך הולך?" הוא שואל בחיוך.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"לא טוב" אני אומר לו ומתיישב לידו בעגמומיות קלה "יש לי בעיה עם מתקפות מים נגד קומבאסקין. ניסיתי לגרום לו לחסום את המתקפות מים עם אגרוף החשמל שהוא למד, אבל זה לא הולך בדיוק" אני מספר לו "אולי יש לך איזושהי עצה?" אני שואל אותו.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248041]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
בטח חח
ומה אתה רוצה לעשות להצביע בבחירות? XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את שלושת הפוקימונים שלך ומסביר להם את שיטות האימון והם מהנהנים בראשם. גרובייל תופס צד בזירה בזמן שפוליוואג וסקרופי תופסים צד מהעבר השני.
שניהם בדיוק מושלם שולחים את המתקפות שלהם. סרופי מושיט את שתי צבתותיו קדימה ומשחרר משם עשרות טילים קטנים העפים במהירות לעברו של גרובייל ופוליוואג שולח סילון מים מפיו ושניהם מכוונים למיקומו של גרובייל המצליח להתחמק מהגל הראשון בקלות אבל בגל השני הוא מצליח להתחמק ממש עם הקשקש ואילו בפעם השלישית הוא כבר נאלץ להשתמש במתקפת מהירות.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אמרת שיש בר לא? תבין לבד... גם אפשר בצורה יותר נורמאלית ליצור קשרים גם אם נשים...
אפשר כבר להתחיל לעבוד בגיל 16. כל מיני.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי זה היה מצויין, באמת, שלושתיכם!" אשבח אותם בחיוך. לאחר אתן לגרובייל חצי דקה של מנוחה לסדר מעט את הנשימה ואבקש אותם לבצע עוד שלושה פעמים נוספות.
ואז אחר כך העבור לסקורפי ואחשוב מה לעשות איתו, אהרהר מעט לעצמי 'טיל סיקות ועוקץ רעל הם מתקפות דומות אך שונות במקצת וכל אחד עם פלוסים משלה..'
ואמשיך 'אך אם אשלב בניהם אוכל ליצור מתקפה יעילה יותר ואולי גם חזקה יותר!'
ואז אומר לגרובייל לנוח מעט ואציב את פוליוואג ואת סקורפי זה מול זה "אוקיי סקורפי הקשב, אני רוצה שתשתמש בטיל קוצים ואז כשאתה מרגיש מוכן הוסף לזה מן עוקץ הרעל, המתקפות יתווספו אחת לשנייה ויעשו צפופות, מה שיתן לנו מתקפה חזקה שתדחק את היריב לפינה פעמים רבות!"
"פוליוואג השתמש בקרן בועות על סקורפי תתחיל אתה ראשון, סקורפי חכה שזה יתקרב ואז התחל לתקוף!"
-
[quote=Ritsuka Kun;1248041][SIZE=1][COLOR=seagreen]ניק-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]פרחוש? D:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מנטריק וביוטיפליי שולחים ביחד את המתקפות שלהם וביוטיפליי שולחת ממנה לב ורוד וגדול המתנפץ על פלאפי ההופך למאוהב בביוטיפליי ומתחיל לדלג לכיוונה בחיבה עזה. מצד השני נאמל מחכה להזדמנות הנכונה ומזיזה את האדמה וגורמת למנטריק לפול ורק במזל המתקפה אינה משפיעה על פלאפי כי הוא בדיוק קפץ לאוויר בניסיון לחבק את ביוטיפליי המתחילה לנפנף בכנפיה ויוצרת רוח כסופה ומעיפה אותו ממנה. מהצד השני נאמל פותחת את פיה ושולחת משם גחלת אימתנית לעברו של מנטריק ופוצאת אותו קשה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]"בו-בו כדור צל! טיק טיק חבטת ראש! קדימה צאו!" קוראת אנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=seagreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
XD
---
"טוב פלאפי, רוצה לחבק אותה?" אשאל אותו בחיבה "תשתמש במכת ברק ברק בשביל התנופה, כדי שתצליח לחבק אותה!"
*מוחעחעחעחע ולחשמל אותה XD*
"נאמל, גלגול על מנקטריק, תשלבי הסתערות אש!" אורה לה "קדימה את גומרת אותו!"
-
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט מתחיל להזיז את רגליו מצד לצד ומתחיל לרקד בצורה מעט מעות אבל לפתע ענן שחור וענק מכסה את המגרש ומתחיל להזיל גשם פראי המשתולל בזירה ויוצר את אדמת הזירה לשלולית ענקית.
סורסקיט מתחיל לגלוש על השלולית במהירות מצד לצד בניסיון לאתר את סאבליי אבל הוא אינו מוצא אותו. לפתע ממש מתחת לסורסקיט יד עולה מהשלולית וחובטת בו מלמטה ומעיפה אותו לשמיים. סורסקיט למרות המכה לא מוותר ושולח קרן איתור לעבר המקום של היד. את היד שוקעת במים ונעלמת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
בעודה נאבקת בפרינפלופ זנבה מתחיל להעלות באש ולפתע היא חובטת בפרינפלופ בעצמה ומטיחה אותו הצידה ואז קופצת עליו ומתחילה להכות אותו בזעם רב.
"פרינפלופ אל תוותר השתמש בטפרי מתכת וסילון אקווה!" קורא בליין ופרינפלופ נעמד ומרים את ידיו למעלה ובועה ענקית נוצרת סביבו והוא משגר את עצמו במהירות לעברה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="Red"]תומאס-
"טוב יש את השיטות הרגילות של מתקפות בסגנון של הגנה או צוות כפול שאלו נועדו להגן על הפוקימון או לפחות לעכב קצת את הקרב" אומר רובי ואז מניח את ידו על ראשו ומנסה לחשוב "אתה יכול גם לנסות לחפש מתקפות שמעלות לקאבוסקין את המהירות או להפך מאטות את היריב. אחרי הכל קאמובסקין לא הפוקימון הכי מהיר" הוא אומר ומתבונן לעבר הפוקימונים שלו הממשיכים להיאבק.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="DarkOrange"]רודני-
טוב חח ולעבוד במה בדיוק? XD
הפוקימונים שלך מהנהנים ומחכים כמה רגעים שגרובייל יסדיר את הנשימה שלו וימתח והם עושים את המהלך שוב הפעם בקצת פחות ממה שאתה רוצה גרובייל משתמש רק במתקפה מהירה כדי להתחמק מהמתקפות או לפחות מרובן כי הוא נפגע כמה פעמים ממתקפת הבועות של פוליוואג.
אתה פונה לסקרופי ומסביר לו מה לעשות והוא מהנהן בהסכמה ובחיוך ונעמד מול ,פוליוואג המתכונן עם בועות (אין לו קרן בועות >>), ומושיט את זרועותיו הקטנות ושולח משם טיל קוצים כמה שניות אחרי שהבועות של פוליוואג יוצאות לדרך ואחרי עוד כמה שניות הוא שוב מרים את ידיו ושולח סילונים של עוקצי רעל סגולים העפים באטיות רבה ואחרי שהטיל קוצים מפוצץ את רוב הבועות העוקץ רעל מפוצץ את השאר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק-
D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פלאפי מסתכל עליך וקורץ בעיניו ומחייך אל ביוטיפליי ושולח מישבנו מכת ברק ועף במהירות לעברה של ביוטיפליי ומחבק אותה בחוזקה אבל היא מצליחה להרים אותו גבוהה לאוויר ואז מסתובבת במהירות ומעיפה את פלאפי ממנה ושולחת עליו כדור צל מפיה, אשר דוחף בחוזקה את פלאפי ומרסק אותו על אדמת המגרש."פלאפי אינו יכול להלחם" קורא השופט
מהצד השני נאמל מצליחה נהדר להתגלגל ותוך כדי ליצור סביבה כדור אש ענקי החובט ישירות בראשו של מאנטריק ומעיפה אותו הצידה ואחרי כמה שניות היא יוצאת שוב עם הגלגול ודורסת אותו.
"מנטריק אינו יכול להלחם. לכל מתמודד נשאר פוקימון אחד!" קורא שוב השופט.
"אוקי בו- בו השתמשי בכדור צל!" קוראת אנה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248718][SIZE="1"]
[COLOR="DarkOrchid"][SIZE="1"]אינג'ל-
בעודה נאבקת בפרינפלופ זנבה מתחיל להעלות באש ולפתע היא חובטת בפרינפלופ בעצמה ומטיחה אותו הצידה ואז קופצת עליו ומתחילה להכות אותו בזעם רב.
"פרינפלופ אל תוותר השתמש בטפרי מתכת וסילון אקווה!" קורא בליין ופרינפלופ נעמד ומרים את ידיו למעלה ובועה ענקית נוצרת סביבו והוא משגר את עצמו במהירות לעברה של צ'ארמליון.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[/QUOTE]
"צארמיליון תתחמקי בעזרת חפירה !"אומר במהירות ואז הוסיף "תשתמשי בזעם דרקון ואז בהסתערות אש"
-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות למתחת לאדמה ומצליחה להתחמק מהסילון אקווה ועולה מאחורי פרינפלופ ויורה לעברו כדור אש מעט סגלגל ופוגעת לו בדיוק בראש וגורמת לו ליפול על פרצופו ואז מתרסקת בו עם הסתערות אש ומעלפת אותו.
"וואו אני לא מאמין" אומר בליין ורץ לפרינפלופ ובודק שהוא בסדר "אני לא מאמין שניצחת אותי!" הוא אומר במירמור "אתה חייב ללמד אותי איך עשית את זה!" הוא הוא אומר ומחזיר את פרינפלופ לפוקדור שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248718][SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט מתחיל להזיז את רגליו מצד לצד ומתחיל לרקד בצורה מעט מעות אבל לפתע ענן שחור וענק מכסה את המגרש ומתחיל להזיל גשם פראי המשתולל בזירה ויוצר את אדמת הזירה לשלולית ענקית.
סורסקיט מתחיל לגלוש על השלולית במהירות מצד לצד בניסיון לאתר את סאבליי אבל הוא אינו מוצא אותו. לפתע ממש מתחת לסורסקיט יד עולה מהשלולית וחובטת בו מלמטה ומעיפה אותו לשמיים. סורסקיט למרות המכה לא מוותר ושולח קרן איתור לעבר המקום של היד. את היד שוקעת במים ונעלמת.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"מה אפשר לעשות?" אמלמל ואנסה לחשוב על רעיון, "סורסקיט קדימה אל תיתן לו לפגוע בך! אם אתה רואה סימן כל שהוא שקשור לסייבלי תתקיף בבועות! תנסה להתחמק מהמתקפות שלו כמה שיותר! אחרי הבועות תשתמש בקרן איתור!" אומר לו ואקווה לטוב
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1248731][SIZE="1"][COLOR="DarkOrchid"]אינג'ל-
צ'ארמליון מתחפרת במהירות למתחת לאדמה ומצליחה להתחמק מהסילון אקווה ועולה מאחורי פרינפלופ ויורה לעברו כדור אש מעט סגלגל ופוגעת לו בדיוק בראש וגורמת לו ליפול על פרצופו ואז מתרסקת בו עם הסתערות אש ומעלפת אותו.
"וואו אני לא מאמין" אומר בליין ורץ לפרינפלופ ובודק שהוא בסדר "אני לא מאמין שניצחת אותי!" הוא אומר במירמור "אתה חייב ללמד אותי איך עשית את זה!" הוא הוא אומר ומחזיר את פרינפלופ לפוקדור שלו.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"איזה מהלך בדיוק?"אשאל עם חיוך בזמן שאתקרב לצארמיליון על מנת לבדוק את חומרת מצבה.
-
[quote=Ritsuka Kun;1248718]
[SIZE=1][COLOR=DarkOrange]רודני-
טוב חח ולעבוד במה בדיוק? XD
הפוקימונים שלך מהנהנים ומחכים כמה רגעים שגרובייל יסדיר את הנשימה שלו וימתח והם עושים את המהלך שוב הפעם בקצת פחות ממה שאתה רוצה גרובייל משתמש רק במתקפה מהירה כדי להתחמק מהמתקפות או לפחות מרובן כי הוא נפגע כמה פעמים ממתקפת הבועות של פוליוואג.
אתה פונה לסקרופי ומסביר לו מה לעשות והוא מהנהן בהסכמה ובחיוך ונעמד מול ,פוליוואג המתכונן עם בועות (אין לו קרן בועות >>), ומושיט את זרועותיו הקטנות ושולח משם טיל קוצים כמה שניות אחרי שהבועות של פוליוואג יוצאות לדרך ואחרי עוד כמה שניות הוא שוב מרים את ידיו ושולח סילונים של עוקצי רעל סגולים העפים באטיות רבה ואחרי שהטיל קוצים מפוצץ את רוב הבועות העוקץ רעל מפוצץ את השאר.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
סתם הייתה דוגמה.. אפשר על לעבוד על אנשים. לא חייב עבודה ממש! XDD
~~~~~~~~~~~~~
'אוקיי זה לא יצא כמו שחשבתי...' אומר, אחייך חיוך צבוע לשניים ואחוש מעט מושפל.
לאחר עוד חשיבה קלה אומר "אוקיי סקורפי, בוא ננסה לשלב את זה, את הכוח ועצמה של טילי הסיקות עם היעילות שיש ברעל.. נקרא לזה טיל רעיל!"
"אני רוצה שתנסה לשגר טילי סיקות בתום יש עוקץ רעל... נסה את זה!"
"פוליאווג הפעם במקום בועות אני רוצה משהו אם יותר כוח, נסה אקדח מים!" אוסיף
אסמן להם אם היד להתחיל לפעול.
-
סורי הסתבכתי עם הציטוט.. אייפודים..
---
״תשתמשי בחפירה כדי לחמוק ותירי גחלת אחורה כדי לפגוע בה תוך כדי החמיקה!״ אורה לנאמל ואחזיר את פלאפי לפוקדור.
״תצאי בגלגול משולב עם הסתערות אש!״ אורה לה לצאת מהבור שחפרה.
-
[SIZE="1"][COLOR="MediumTurquoise"]סם-
סורסקיט מתחיל לזוז במהירות ברחבי הזירה מנסה לברוח מהמתקפות של סאבליי ומצליח להתחמק פעמיים מהמתקפות שלו ובפעם השלישית הוא מטיח בעוצמה מתקפת בועות על ידו של סאבלי- אשר מוריד אותה בחזרה לצללים של מתחת לשלולית אשר נוצרה מהגשם המתחיל לרדת בכבדות.
"סאבליי השתמש באגרוף מגה!" קורא המאמן.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
"הכל!" קורא בליין בהתלהבות ומרים את ידיו באוויר "אני חייב לדעת לאמן ככה!" הוא אומר שוב בזמן שאתה הולך לבדוק מה שלום צ'ארמליון אשר נראית יחסית לקרב הארוך במצב בסדר רק נורא עייפה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="1"]רודני-
סבבה אני אשנה את הגיל חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
סקרופי מהנהן בראשו הקטן ונעמד שוב מול פוליוואג- אשר שולח מפיו הקטן אקדח מים גדול הנשלח לעברו של סקרופי.
סקרופי מרים את זרועותיו הקטנות ושולח משם במהירות משם עשרות עוקצי רעל המשאירים שובל של אור סגלגל מאחריהם והם מתפוצצים עם המגע עם המים.
ועדיין משהו לא מצליח שם.
מה תעשה?[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"][COLOR="SeaGreen"]ניק
לא נורא חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;
שניות לפני שהכדור צל של ביוטיפליי פוגע בנאמל, היא מתחפרת באדמה ומצליחה להתחמק ממנו והיא שולחת מאחוריה גחלת אבל ביוטיפליי מתרחקת מהאש בקלות בעזרת כנפייה והיא מתחילה לרחף במהירות בזירה ולפתע נאמל יוצאת משום מקום עם גילגול והסתערות אש ביחד ופוגעת בביוטיפליי ישירות ומעלפת אותה.
"ניק הוא המנצח!" קורא השופט ואנה מחזירה את ביוטיפליי שלה לפוקדור מרימה את אפה ומסתלקת משם.
אתה יורד מהבמה ואחריך נקראת קים ועוד מאמן בשם אנדרו.
קים עולה ומשחררת את קלפייבל ואת מאוויל ואנדרו שולח שני פוקימונים שאתה מכיר כבר מתמונות האחד מהם הוא היטמונלי ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/99/Spr_5b_106.png[/IMG]) ופוניטה [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/b/bf/Spr_5b_077.png[/IMG]
אשר יוצאים שניהם במהירות לעבר הפוקימונים של קים ומתחילים להלחם.
אחרי עשר דקות של קרב קים מפסידה ומחזירה את הפוקימונים שלה ובורחת מהאזור בבכי.
"ועכשיו לקרב האחרון שלנו אנדרו נגד ניק. אנחנו נצא להפסקה של חמש דקות בינתיים כל המאמנים יכולו לרפא את הפוקימונים שלהם. תשארו באזור" אומר השופט ויורד מהבמה.
הבחור אנדרו יורד מהבמה ומאכל לך בהצלחה בזמן שהוא מכניס את הפוקדורים שלו למכונת ריפוי.
אחרי חמש דקות קוראים לכם לעלות לקרב האחרון.
אנדרו משחרר שוב את היטמונליי ואת פוניטה.
מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]