-
[B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"לא פגשנו אותו שנתיים בערך אבל אני בטוח שהוא יזכור אותנו,לפי דעתי הוא במפקדה של צוות פייב דיס,זה נמצא איפשהו ליד עיר הדומינו החדשה במקום שנקרא כיכר המכונות" אתה רואה שלט עץ שאומר:"[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה-10 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]כיכר המכונות-20 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]עיר הדומינו החדשה-40 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]הלווין-10 ק''מ".[/FONT]
-
[quote=Astral;1239569][B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]הישורי וטרי מוציאים את המכתבים שלהם מהכיסים,אתה רואה שהם מאוד דומים לשלך,הישורי אומר:"יהיה נחמד לעזוב את ליגת הרחוב הלא חוקית ששמע אני מצליח ולעבור לליגה מקצועית,רשמית,חוקית שאם אני מצליח בה אני הופך להיות מקצוען,אני איתך!" טרי אומרת:"הקלפים שלי ואני מוכנים להביס כול אחד ואחד מהאויבים שלנו!".[/FONT][/quote]
תגיד אני עני? איך המצב הכספי שלי?
~~~~~~
"מצויין, אז זה סגור!" אומר להם בחיוך מעט נרגש אך אשתדל לא להראות זאת.
ואז אשען בנוחות לאחור אם ידיים משולבות מאחורי הראש ואומר "אוקיי, אז מה אתם אומרים על השם: צוות דו-קרב? או שלושת המלכותיים?"
"אצטרך לקנות גם בגדים יותר אלגנטיים, אולי חליפה יפה או משהו.."
-
[B][U][FONT=Arial]NivX10[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*יש בדף הרשומים,בשביל לכסוף לך את הטרחה יש לך 500$,זה די הרבה.[/FONT]
[FONT=Arial]הישורי אומר לך:"אתה לא הגזמת אתה,חליפה אלגנטית,בעוד שצוות יוניקורן לובש את חליפת המרוצים הרגילה שלו,לא צריך לקנות חליפה,תשאיר את הכסף בשביל לקנות קלפים חדשים,לקח לי שנים עד שהסגתי את הקלפים שלי" טרי אומרת:"היה לך מזל זה הכול,היום יום שני נכון?" הישורי מהנהן וטרי ממשיכה:"מוכרים היום קלפי מים בחנות,טוב אני אחכה ליום חמישי,יום קלפי האור".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239573][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר לך:"לא פגשנו אותו שנתיים בערך אבל אני בטוח שהוא יזכור אותנו,לפי דעתי הוא במפקדה של צוות פייב דיס,זה נמצא איפשהו ליד עיר הדומינו החדשה במקום שנקרא כיכר המכונות" אתה רואה שלט עץ שאומר:"[/FONT]
[FONT=Arial]הזירה-10 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]כיכר המכונות-20 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]עיר הדומינו החדשה-40 ק''מ[/FONT]
[FONT=Arial]הלווין-10 ק''מ".[/FONT][/QUOTE]
"אז נלך לכיכר המכונות ? אני מקווה שיוסיי אכן יזכור אותכם ויתן לנו מקום להישאר XD"
~~~~~~~~~~
XD= הדמות שלי מחייכת במקום לעשות את הסיבוך עם סוגריים וכו... -_-
-
[FONT=Arial]ריילי אומר:"הוא יזכור אותנו,תאמין לי" אתם מתחילים ללכת לכיוון כיכר המכונות,כעבור שעה של הליכה בערך אתם מגיעים לכיכר קטנה,שלט עץ קטן מודיע לכם שאתם במקום הנכון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה איש בן 20 בערך,בלונדיני,גבוהה,בעל חליפה לבנה שותה קפה במקום שנקרא "קפה כחול העיניים",ריילי אומר:"זה ג'ק!".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239603][B][U][FONT=Arial]Alonsiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ריילי אומר:"הוא יזכור אותנו,תאמין לי" אתם מתחילים ללכת לכיוון כיכר המכונות,כעבור שעה של הליכה בערך אתם מגיעים לכיכר קטנה,שלט עץ קטן מודיע לכם שאתם במקום הנכון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה איש בן 20 בערך,בלונדיני,גבוהה,בעל חליפה לבנה שותה קפה במקום שנקרא "קפה כחול העיניים",ריילי אומר:"זה ג'ק!".[/FONT][/QUOTE]
"מי זה ג'ק ? אתם מכירים אותו ? הוא מכיר את יוסיי ?"
-
[QUOTE=Astral;1239456][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]קאלין אומר לך:"אני לא יכול לא לשמור אותו,הוא והדרקון השני קשורים זה לזה,אם שניהם לא יהיו ביחד אני לא אצליח לשמור על הרשע בתוכי,כול עוד אני לא מזמן אותי הרשע לא משתחרר" אתה מסתכל על השמיים ורואה שוב את סימן האינסוף,אתה רואה פלאש זריז,אתה רואה את אחד האנשים בלבן אומר:"תודה,המידע שסיפקת לי עזר מאוד תודה" אתה רואה את ניקו משתחווה לאיש בלבן ואומר לו:"הכול בשבילך האדון פרימו".[/FONT][/QUOTE]
"ניקו?! את עם הרעים?!" אשאל את ניקו בזעם עצום.
-
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,אתה שומע צעדים,אתה רואה את האיש בלבן,אתה רואה שבצד שמאל של חגורתו יש ניצב חרב וחרב,האיש בלבן אומר:"די,די ניקו אין צורך לשחק יותר,עשית תפקיד חשוב,ארגון ליאסטר מודה לך" ניקו אומרת לאיש בלבן בלחץ:"אני לא יודעת מי אתה!".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]נרווין אומר:"כן,אנחנו מכירים אותו וכן הוא מכיר את יוסיי,ריילי תספר לו" ריילי מרכין ראש ואומר:"לפני שנים היינו שישה,נרווין,טרק,בליץ',אני,יוסיי וג'ק,יום אחד ג'ק ויוסיי רבו,ג'ק נעלם,אחרי כמה ימים מצאתי אוטו,זה היה באותו יום שיוסיי סיים את "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" האופנוע שלו,ג'ק חטף אותי,שם אותי על סירה באמצע הים וקרא ליוסיי,בזמן שיוסיי השאיר את האופנוע שלו ואת החפיסה שלו ובא להציל אותי,ג'ק גנב את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" וברח לעיר הדומינו החדשה,מאז לא ראינו אותו".[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,אתה שומע צעדים,אתה רואה את האיש בלבן,אתה רואה שבצד שמאל של חגורתו יש ניצב חרב וחרב,האיש בלבן אומר:"די,די ניקו אין צורך לשחק יותר,עשית תפקיד חשוב,ארגון ליאסטר מודה לך" ניקו אומרת לאיש בלבן בלחץ:"אני לא יודעת מי אתה!".[/QUOTE]
*הניצב הוא החלק בו מחזיקים.אתה כנראה התכוונת לנדן, המקום בו שומרים את החרב.
"שלא תעז להרוג את ניקו!" אומר ואזמן(לא בהולוגרמה) את בלאקווינג דרגון כדי לשרוף את האיש רוצה לפגוע בניקו.
-
[FONT=Arial]*כן לזה התכוונתי,טעות שלי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה להבה שחורה פוגעת באיש בלבן,ברגע שהאש נפסקת אתה רואה את האיש בלבן עומד על הרגליים בלי שום שריטה,הוא אומר לך:"בפעם הבאה נסה להשתמש במפלצת חזקה יותר ולא בדרקון צעצוע שלך".[/FONT]
[FONT=Arial]האיש בלבן נעלם באותה פתאומיות שבה הוא הופיע,ניקו אומרת לך:"אני נשבעת לך שאני לא ראיתי את האיש הזה בחיים שלי".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239689][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*כן לזה התכוונתי,טעות שלי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את "[/FONT][FONT=Arial]Black Winged Dragon[/FONT][FONT=Arial]" אתה רואה להבה שחורה פוגעת באיש בלבן,ברגע שהאש נפסקת אתה רואה את האיש בלבן עומד על הרגליים בלי שום שריטה,הוא אומר לך:"בפעם הבאה נסה להשתמש במפלצת חזקה יותר ולא בדרקון צעצוע שלך".[/FONT]
[FONT=Arial]האיש בלבן נעלם באותה פתאומיות שבה הוא הופיע,ניקו אומרת לך:"אני נשבעת לך שאני לא ראיתי את האיש הזה בחיים שלי".[/FONT][/QUOTE]
"אז למה השתחווית אליו וקראת לו 'האדון פרימו'?" אשאל את ניקו בעצבנות בזמן שאחזיר את בלאק ווינג דראגון.
-
[FONT=Arial]ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,היא אומרת לך:"מתי אני יכולתי להספיק?בחצי דקה שהסגרתי בחדר?מתי שהלכת ל-2 דקות לחפש את קאלין,או בדקה הזו שבאת עם קאלין?תענה לי מתי יכולתי!" אתה שומע שוב את הקול של האיש בלבן בראש שלך:"הילד הזה בטוח שהחברה שלו בצד שלנו,עבודת התחפשות טובה לאסטר".[/FONT]
[FONT=Arial]*זכור אתה לא רואה את האיש בלבן והאחרים לא שומעים אותו.[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239673]
[FONT=Arial]נרווין אומר:"כן,אנחנו מכירים אותו וכן הוא מכיר את יוסיי,ריילי תספר לו" ריילי מרכין ראש ואומר:"לפני שנים היינו שישה,נרווין,טרק,בליץ',אני,יוסיי וג'ק,יום אחד ג'ק ויוסיי רבו,ג'ק נעלם,אחרי כמה ימים מצאתי אוטו,זה היה באותו יום שיוסיי סיים את "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" האופנוע שלו,ג'ק חטף אותי,שם אותי על סירה באמצע הים וקרא ליוסיי,בזמן שיוסיי השאיר את האופנוע שלו ואת החפיסה שלו ובא להציל אותי,ג'ק גנב את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" ואת "[/FONT][FONT=Arial]White Phoenix[/FONT][FONT=Arial]" וברח לעיר הדומינו החדשה,מאז לא ראינו אותו".[/FONT][/QUOTE]
"אז אני מבין שהוא לא ממש חבר אה... אתם חושבים שהוא יודע איפה יוסיי ? אולי העניינים ביניהם כבר קצת נרגעו..."
-
[FONT=Arial]נרווין אומר לך:"נרגעו,נרגעו תאמין לי הם נרגעו,כבר שלוש שנים הם חברים,הם הולכים להיות צוות עם עוד חבר וותיק שלהם בשם קרו להשתתף ב-[/FONT][FONT=Arial]WRGP[/FONT][FONT=Arial] היוקרתי,כמובן הוא החזיר ליוסיי את "[/FONT][FONT=Arial]Stardust Dragon[/FONT][FONT=Arial]" שלו,שמעתי שיש לו עוד 3 דרקונים דומים ל-"[/FONT][FONT=Arial]Stardust[/FONT][FONT=Arial]",הדרקונים הם "[/FONT][FONT=Arial]Majestic Star[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Shooting Star[/FONT][FONT=Arial]" ו-"[/FONT][FONT=Arial]Shooting Quasar[/FONT][FONT=Arial]",בעזרת הרביעייה הזו יוסיי לא יכול להפסיד".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1239693][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]ניקו לא מבינה על מה אתה מדבר,היא אומרת לך:"מתי אני יכולתי להספיק?בחצי דקה שהסגרתי בחדר?מתי שהלכת ל-2 דקות לחפש את קאלין,או בדקה הזו שבאת עם קאלין?תענה לי מתי יכולתי!" אתה שומע שוב את הקול של האיש בלבן בראש שלך:"הילד הזה בטוח שהחברה שלו בצד שלנו,עבודת התחפשות טובה לאסטר".[/FONT]
[FONT=Arial]*זכור אתה לא רואה את האיש בלבן והאחרים לא שומעים אותו.[/FONT][/QUOTE]
"רגע אחד, זה היה מישהו בתחפושת!" אומר לניקו וקאלין. "תראה את עצמך דפוק!" אומר לקול.