דניס דואל?
Printable View
דניס דואל?
[quote=סאות' פארק;1255318]התשובה באדום! ;)[/quote]
אבל זה כן גורם לי לכאב. הטמטום שמוקרן לעולם כתוצאה מפעולה שכזו מזעזעת את עצם היסודות שהעולם שלי נשען עליהם. זה פשוט האנטי-תזה המוחלטת לכל טיפה של היגיון שיש בעולם הזה. זה צורם. זה דוקר את העין ומקומם את הלב. זה נורא. זה למה זה כואב.
והיו, וגם יהיו, עוד אנשים שברוח השקפת עולמם אני חי. לדעתי השאיפה שלי היא פאול ארדש. GOOGLE IT.
וכשאמרתי אתמול "ואידך זיל גמור", כתבתי שטות מוחלטת, והיום נודע לי שהפירוש של זה הוא "ומכאן תראה את הפתרון" או משהו כזה. אז... באמת הייתי יגע מדי בשביל זה.
דניס תענה
טוב, אני רוצה לנסות דק באמת..
אבל תדע מראש שיש לי לוסטים
תשתמש בדק שיש בו סיכרונים טוב?
אבל אני רוצה לבדוק דק שאין בו..
[QUOTE=Tigraro;1255370]חזרתי
קיבלתי 100 במבחן בספרות! ו48 בלשון אבל לא נורא Xd[/QUOTE]
לא נורא חבר, יש צרות גדולות יותר, כמו שלי, נמחק לי הפייק הראשון שעשיתי אי פעם כי לא הספקתי לשמור והתחלת הסיפור החדש שאני כותב בגלל הפסקת חשמל שכיבתה רק את המחשב שלי!
שיהיה :(
טוב [=
קיבלתי 0 בבוחן בספרות (כי לא עשיתי אותו P=) וכ60 במבחן בכימיה (אחד הטובים בכיתה. רציני.)
[QUOTE=גרסררה;1255381]לא נורא חבר, יש צרות גדולות יותר, כמו שלי, נמחק לי הפייק הראשון שעשיתי אי פעם כי לא הספקתי לשמור והתחלת הסיפור החדש שאני כותב בגלל הפסקת חשמל שכיבתה רק את המחשב שלי![/QUOTE]
לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר, כמו:
לא לשחק במשחק המעולה pursuit of hat
להזמין פיצה ולגלות שהמשלוח מאחר בשעה בערך (כשהם עומרים חצי שעה עוברת שעה וחצי)
אין לך נייר אוריגמי בבית
אתה לא יודע להכין magic ball מאוריגמי.
זה צרות גדולות יותר.
גיל, איך משיגים זהב באיריפובליק?
[quote=Pizza;1255386]קיבלתי 0 בבוחן בספרות (כי לא עשיתי אותו P=) וכ60 במבחן בכימיה (אחד הטובים בכיתה. רציני.)[/quote]
אני קיבלתי פעם 0 במטלה ב"מבודא למדעי המחשב ושפת JAVA 20441" כי המנחה לא הצליח לפתוח את הקובץ עם הפתרון.
[QUOTE=nairo908;1255387]לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר, כמו:
לא לשחק במשחק המעולה pursuit of hat
להזמין פיצה ולגלות שהמשלוח מאחר בשעה בערך (כשהם עומרים חצי שעה עוברת שעה וחצי)
אין לך נייר אוריגמי בבית
אתה לא יודע להכין magic ball מאוריגמי.
זה צרות גדולות יותר.
גיל, איך משיגים זהב באיריפובליק?[/QUOTE]
אצלי זה הכול לא, אני אנסה לשחק עכשיו
[QUOTE=LordAbizi;1255374]אבל זה כן גורם לי לכאב. הטמטום שמוקרן לעולם כתוצאה מפעולה שכזו מזעזעת את עצם היסודות שהעולם שלי נשען עליהם. זה פשוט האנטי-תזה המוחלטת לכל טיפה של היגיון שיש בעולם הזה. זה צורם. זה דוקר את העין ומקומם את הלב. זה נורא. זה למה זה כואב.
והיו, וגם יהיו, עוד אנשים שברוח השקפת עולמם אני חי. לדעתי השאיפה שלי היא פאול ארדש. GOOGLE IT.
וכשאמרתי אתמול "ואידך זיל גמור", כתבתי שטות מוחלטת, והיום נודע לי שהפירוש של זה הוא "ומכאן תראה את הפתרון" או משהו כזה. אז... באמת הייתי יגע מדי בשביל זה.[/QUOTE]
ואידך זיל גמור = והשאר לך ולמד (בעצמך) מקור: ארמית.
מעשה שהיה בגוי שבא לפני שמאי, ואמר לו: "רוצה אני להתגייר, אבל על מנת שתלמדני את התורה כולה על רגל אחת".
דחה אותו שמאי באמת הבניין שבידו.
בא אותו גוי לפני הילל ואמר לו: (אותו דבר, חבל על האצבעות שלי).
אמר לו הילל: "דעליך שָׂאנֵי, לחבריך לָא תעביד (מה ששנוא עליך, לא תעשה לחברך. הגויים לא יודעים טוב עברית, אז מדברים איתם בארמית כי זה היה פעם כמו אנגלית). זאת כל התורה כולה. ואידך (והשאר), זיל גמור (לך ולמד. כלומר, השאר זה הסברים ודרכי הביטוי של הרעיון הנ"ל)."
מה קורה אביזי? הרבה זמן לא דיברנו.
[quote=RabbiKingler;1255390]ואידך זיל גמור = והשאר לך ולמד (בעצמך) מקור: ארמית.
מעשה שהיה בגוי שבא לפני שמאי, ואמר לו: "רוצה אני להתגייר, אבל על מנת שתלמדני את התורה כולה על רגל אחת".
דחה אותו שמאי באמת הבניין שבידו.
בא אותו גוי לפני הילל ואמר לו: (אותו דבר, חבל על האצבעות שלי).
אמר לו הילל: "דעליך שָׂאנֵי, לחבריך לָא תעביד (מה ששנוא עליך, לא תעשה לחברך. הגויים לא יודעים טוב עברית, אז מדברים איתם בארמית כי זה היה פעם כמו אנגלית). זאת כל התורה כולה. ואידך (והשאר), זיל גמור (לך ולמד. כלומר, השאר זה הסברים ודרכי הביטוי של הרעיון הנ"ל)."
מה קורה אביזי? הרבה זמן לא דיברנו.[/quote]
שום דבר לא קורה כי שום דבר לא יכול לקרות.
וכל החפירה שכתבת עכשיו היא [B]בערך [/B]אותו דבר כמו "ומכאן תראה את הפתרון", או יותר נכון, אם לא הייתי משוגע והייתי גם יכול לכתוב את מה שאני רוצה להביע, אז הייתי כותב משהו יותר קרוב. אבל המוח שלי קצת כבוי עכשיו.
וספרי מתמטיקה זו אחלה דרך ללמוד ארמית.