אף פרוייקט לא יצליח בפורום הזה כי אנשים פה מזלזלים בפרוייקט או בקורס\בית ספר\תחרות\אתגר
בפורום הזה מחכים שאתה תשקיע ומצפים שתשקיע בלי סוף ובסוף אתה מקבל תגובה או שתיים על 2 נושאים בלבד בשבוע...וזהו..כל השאר 0 תגובות אבל המון צפיות...
Printable View
אף פרוייקט לא יצליח בפורום הזה כי אנשים פה מזלזלים בפרוייקט או בקורס\בית ספר\תחרות\אתגר
בפורום הזה מחכים שאתה תשקיע ומצפים שתשקיע בלי סוף ובסוף אתה מקבל תגובה או שתיים על 2 נושאים בלבד בשבוע...וזהו..כל השאר 0 תגובות אבל המון צפיות...
פעם היה הכי כיף בפורום אף אחד לא פרש השקיעו הרבה רק בפוקימון וזה היה כיף :) עכשיו משקיעים במלא דברים אחרים ולא מקבלים תשובה הוא נהפך מיום ליום ליבש יותר :( הלוואי שיתי יכל להחזיר את הגלגל אחורה לימים שהשקיעו הרבה בפוקימון :)
[quote=NightWalker;1262243]אף פרוייקט לא יצליח בפורום הזה כי אנשים [B]פה[/B] מזלזלים בפרוייקט או בקורס\בית ספר\תחרות\אתגר
בפורום הזה מחכים שאתה תשקיע ומצפים שתשקיע בלי סוף ובסוף אתה מקבל תגובה או שתיים על 2 נושאים בלבד בשבוע...וזהו..כל השאר 0 תגובות אבל המון צפיות...[/quote]
זה לא מוגבל רק ל[B]פה[/B]. אנשים [B]בכל מקום[/B] אינם מתעניינים כלל בכל מה שאינו קשור לקיומם המידי. כל מי שמתעסק בעניינים שלא לו, משקר לעצמו.
[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]כשמורה מתכופפת ליידך ותוקעת את התחת מול הפרצוף שלך קום ממקומך הצמד את התחת שלך לשלה והפלץ בכל הכוח! זה ילמד אותה לקח![/COLOR][/SIZE][/B]
צודק,מסכים עם אביזי...
הלוואי ולא הייתי ראשי =\
בסופו של דבר זה בגללי =[
[QUOTE=Conscript;1262248][B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]כשמורה מתכופפת ליידך ותוקעת את התחת מול הפרצוף שלך קום ממקומך הצמד את התחת שלך לשלה והפלץ בכל הכוח! זה ילמד אותה לקח![/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
אם תעשה את זה אתה אני עוד דבר קטן מעיפים אותי מבית ספר
[quote=אני בובי בוטן כן;1262250]אם תעשה את זה אתה אני עוד דבר קטן מעיפים אותי מבית ספר[/quote]
בונוס?
[QUOTE=Conscript;1262252]בונוס?[/QUOTE]
מה בונוס עכשיו?
[quote=אני בובי בוטן כן;1262253]מה בונוס עכשיו?[/quote]
אתה לא מבין. זה שזורקים אותך מבית ספר זה בונוס... לא תצטרך ללמוד יותר. זה צ'ופר, לא עונש...
[QUOTE=Pizza;1262256]אתה לא מבין. זה שזורקים אותך מבית ספר זה בונוס... לא תצטרך ללמוד יותר. זה צ'ופר, לא עונש...[/QUOTE]
אני רוצה לילמוד אבל יש ילדים שמקללים אותי אז אני מרביץ להם
הלכתי
ביי מגל מי פה?
וואלה?
בסוף זה פוגע בך...
לילה טוב.
אני לא:nose_pick:
תקראו את ההתחלה של הסיפור החדש שלי!
זה נמצא בחתימה.
תגידו לי איך רמת הכתיבה שלי בינתיים.