-
[QUOTE=ttrrtte;1272018]תומאס-''איך שאתה רוצה..'' אומר רון ומושך בכתפיו ''קדימה'' הוא אומר בצעקה וכחמישה אנשים מצוות טיי אר חשמל ירדו מטה מן הסולם, שניים מהם תפסו אותך ושלושה החלו לגרור את לילך, לפתע החלה לילך להאבק ולברוח היא שחררה אותך בקלות בעזרת להביור עומתי על שני האנשים,רון אשר הבריחה הפתיעה אותו לא שם לב והצלחתם לצאת מן הבנייין בהצלחה, אתם רואים את המסוק מתרחק, ולילך אומרת ''הוא עוד יחזור...''
דרייק-''כן בטח..'' שרלין רוטנת ולפתע מתחילה לזהור באור קלוש ומולך עומדת שרלין כבן-אדם ''אוי לא!'', היא רוטנת ומסבירה את עצמה ''ההשפעה חלפה מהר יותר מהרגיל לצוות טיי אר חשמל יהיה הרבה יותר קל לאתר אותי מה אתה אומר להשתנות שוב או לא?'' היא שואלת תוך כדי שאתם נשכבים בחדר שלקחתם
ג'ינה-''בסדר גמוןר'' אומר טום בחיוך ואתם מתחילים ללכת, אתם מגיעים למרכז הפוקימונים ואת מרפא את כולם כולל את טום, את רואה שכבר מאוחר וטום מציע שאולי לתכו לשכור חדר, אך הוא עשה טעות מפני שחבורת מאמנים שמעה אותו ומיד כשישה או שבעה מאמנים נעמדים סביבך ומציעים לך מגוון פוקימונים על הפלאריון המדבר
מרקוס-''אני...לא בטוחה'' ממלמלת מאיה, ''אני....חושבת...שאני רוצה להיות..טוב..אמ...''
היא עדיין מתקשה להחליט , לבסוף אומרת מאיה ''אני חושבת טוב אני אוהבת את עצמי בתור בן אדם ופוקימון לעת עתה אהיה שלך...''
ג'ק-''גק!'' אומרת שליו מזועזעת,
''עם לא תשחרר אותי גם בעוד שבוע לא אחזור להיות בן-אדם'' , ''אני לא הפוקימון שלך תשחרר אותי או שאשבור את הפוקדור לבדי!'' אומרת שליו בזעם ניכר[/QUOTE]
"סיפרתי לכם על הכישרון שלי?" אגיד בחיוך ואנסה להערים על המאמנים "פיתום?" אני אעשה תנועה לטום של 'דבר' ואעשה כאילו אני מדברת כשהפה שלי מופנה הצידה, כמו פיתום. ארים את ידי, כאילו לסדר את שערי אך בעצם אסמן לטום להפסיק ואז אגיד "אני פשוט בודדה אז אני עושה כאילו הפוקיונים שלי מדברים, אבל בעצם הם רגילים!" אנסה לאותת לטום שיגיד "פלאריון, פלאריון"
-
[QUOTE=ttrrtte;1272115]
ג'ק-שליו מחייכת ברווחה ואומרת ''אוקיי אבל יקח לי בערך שבוע לחזור מאספיאון בחזרה לצורתי הרגילה ואני חייבת לומר שככה גם יותר קשה לצוות טיי אר חשמל למצא אותי זאת הסוואה מושלמת'' היא מחייכת ''אז מה אתה רוצה לעשות ולאן ללכת?'' היא שואלת[/QUOTE]
"נראה לי שנלך למכון," אומר לשליו ,רוצה להילחם?" אוסיף
-
תומאס-אמבריאון יוצא מן הפוקדור שלו ומשתמש בכדור צל על וופוריאון ''וופוריאון פעימת מים'' אומר מנהיג המכון וופוריאון משתמש בפעימת מים ושתי המתקפות מתנגשות בעוצמה ומתפוצצות ''ווופוריאון כל הכבוד שוב!'' אומר מנהיג המכון בחיוך וופוריאון מתקרב במהירות אל עבר אמבריאון כאשר פעימת מים נוצרת מבין שיניו
מרקוס-''אפשר אבל זה יהיה טיפה עמוס הלא כן?'' אומרת מאיה, לפתע ילדה קטנה ניגשת אלייך ולידה דירלינג ירוק, הילדה אומרת בביישנות ''אני מצטערת אדוני אך הדירלינג שלי מאוד רצה ללכת אל הדירלינג שלך'', הדירלינג הירוק ניגש בדילוג אל מאיה ומביט בא, מאיה מטה את ראשה כלא מבינה והדירלינג הירוק מחייך חיוך מהוסה ומתחיל לומר ''דירלינג דירלי לי'' , מאיה אשר מתגלה כדוברת דירלינגית אומרת ''דיר לי גינג ליג?'', והדירלינג עונה לה וכך כמהה דקות לבסוף מאיה קמה ואומרת ''יש לנו בעיה'' היא נומת נשימה עמוקה ואומרת ''הדירלינג הזה מאוהב בי'' והבעת חלחלה מופיע על פנייה
ג'ינה- כל המאמנים מתפזרים ובאנחות עצב ואכזה ''תודה'' לוחש טום בשקט ''אין בע מה'' את לוחשת לו בחזרה, ''בואי אחריי'' אומר טום ואת עוקבת אחריו הוא מוביל אותך לסמטה קטנה ואת רואה בית רערוע '''לא משהו אבל כנסי'' את נכנסת ורואה זירה קטנה ''זה מכון לא רשמי לא הרבה מכירים אותו אבל בואי רק נאמר שהפרס שווה מאוד את רוצה להילחם?'' הוא שואל
ג'ק-''אמ...בסדר''
אומרת שליו ועוקבת אחרייך, אתם מגיעים למכון ורואים שזה מכון מסוג מים, אתם נכנסים פנימה ואת אומר ''אני מאתגר אותך'' מנהיג המכון מגיע מיד ובלי שום היסוס מוציא וופוריאון, ''ומי הפוקימון שלך?'' הוא שואל בתמיהה
-
[QUOTE=ttrrtte;1272138]תומאס-אמבריאון יוצא מן הפוקדור שלו ומשתמש בכדור צל על וופוריאון ''וופוריאון פעימת מים'' אומר מנהיג המכון וופוריאון משתמש בפעימת מים ושתי המתקפות מתנגשות בעוצמה ומתפוצצות ''ווופוריאון כל הכבוד שוב!'' אומר מנהיג המכון בחיוך וופוריאון מתקרב במהירות אל עבר אמבריאון כאשר פעימת מים נוצרת מבין שיניו
[/QUOTE]
"אמביריון דופק אפל ואז כדור אפל בשיא הכח" אני אומר ברצינות
-
[QUOTE=ttrrtte;1272138]ג'ינה- כל המאמנים מתפזרים ובאנחות עצב ואכזה ''תודה'' לוחש טום בשקט ''אין בע מה'' את לוחשת לו בחזרה, ''בואי אחריי'' אומר טום ואת עוקבת אחריו הוא מוביל אותך לסמטה קטנה ואת רואה בית רערוע '''לא משהו אבל כנסי'' את נכנסת ורואה זירה קטנה ''זה מכון לא רשמי לא הרבה מכירים אותו אבל בואי רק נאמר שהפרס שווה מאוד את רוצה להילחם?'' הוא שואל
[/QUOTE]
"בסדר טום, אבל מה המתקפות שלך?" אשאל
-
מרקוס-''אפשר אבל זה יהיה טיפה עמוס הלא כן?'' אומרת מאיה, לפתע ילדה קטנה ניגשת אלייך ולידה דירלינג ירוק, הילדה אומרת בביישנות ''אני מצטערת אדוני אך הדירלינג שלי מאוד רצה ללכת אל הדירלינג שלך'', הדירלינג הירוק ניגש בדילוג אל מאיה ומביט בא, מאיה מטה את ראשה כלא מבינה והדירלינג הירוק מחייך חיוך מהוסה ומתחיל לומר ''דירלינג דירלי לי'' , מאיה אשר מתגלה כדוברת דירלינגית אומרת ''דיר לי גינג ליג?'', והדירלינג עונה לה וכך כמהה דקות לבסוף מאיה קמה ואומרת ''יש לנו בעיה'' היא נומת נשימה עמוקה ואומרת ''הדירלינג הזה מאוהב בי'' והבעת חלחלה מופיע על פנייה
"אני רוצה את שניהם ולא עמוס יש לי רעיון אני מצטער אבל לי יש משהו לומר זורואה צא! עכשו תחקה את דירלינג ותתרגם לדירלינגית מה שאומר" אומר בזמן שאלחש לו:"אני החבר של מאיה והיא השותפה שלי אני מאוהב בה בעצמי טוב? ואם לא אז נילחם יא לינג לי נג" אוסיף לומר:" תגידי רוצה להצטרף למסע שלי?".
-
[QUOTE=ttrrtte;1272091]
דרייק- צ'ינטר עושה את כל פעולותייך אשר יוצרות ממגוון מתקפות יפות ומדהימוות אשר םוגעות בחוזקה בליקיטאנג אשר מתעלף בוא במקום[/QUOTE]
"מעולה! לשלב הבא!" אני אומר לצ'ינטר. אני הולך לחדר המתנה כדי לראות עם מי אני אלחם בשלב השלישי
-
[QUOTE=ttrrtte;1272138]
ג'ק-''אמ...בסדר''
אומרת שליו ועוקבת אחרייך, אתם מגיעים למכון ורואים שזה מכון מסוג מים, אתם נכנסים פנימה ואת אומר ''אני מאתגר אותך'' מנהיג המכון מגיע מיד ובלי שום היסוס מוציא וופוריאון, ''ומי הפוקימון שלך?'' הוא שואל בתמיהה[/QUOTE]
"טריקו, ברור" אומר למנהיג ואגלגל עיניים ואוציא את טריקו "טריקו עלים קסומים"
-
[b]מחר יש לי הרבה [b]מאוד[/b] דברים לעשות אז לא נראה לי אגיב מחר עד אחרי 6 סורי[/b]
תומאס-אמבריאון משתמש בדופק אפל אך וופוריאון חומק ממנו בזריזות, ומשגר את פעימתהמים, פעימת המים מתגברת על כדור הצל ופוגעת באמבריאון אשר מתעלף, ''אפשר להילחם בבקשה?'' מבקשת לילך, אתה חושב עם לאפר לה מפני שהיריב חזק מאוד והוא מסוג מים
טום-להביור, גחלת, גלגל להבה, שריטה, דחיפה והתפרצות אש''
אומר טום ומתמקם מול יריבו, אשר מופיע (מאמן עם טאנגלה)ף ''טאנגלה הצלפת גפן'' אומר המאמן וטאנגלה משגר הצלפת גפפן אל עבר טום
מרקוס- מאיה מסתובבת ומסתכלת על להקת פיג'י בדיוק ברגע שבוא זרורא מדבר עם דירלינג, דירלינג נראה כמבקש סליחה והולך עם המאמנת שלו כאשר זנבו מורם, מאיה מסתובבת חזרה ותוהה לאן נעלם דירלינג אך אינה שואלת, ''מרקוס, אני ממש עייפה אולי נלך לנוח מעט לפני המכון?'' היא שואלת
דרייק-צ'ינטר מחייך בשמחה ואתה מתיישב ומגלה כי זאת תחרות קטנה ובעלת רק שלושה שלבים,
במהרה את מגלה שאתה מתמודד מול ילד ושמו רן אתה נעמד בזירה וכך גם רן, רן מוציא ארון ולמשמע הפעמון אומר ''ארון חפירה!''
ג'ק-אתה מוציא את טריקו אשר משתמש בעלים קסומים אל עבר וופוריאון ''תתחמק ואז פעימת מים'' נשמע קולו המצווה של מנהיג המכון, וופוריאון מתחמק במהירות וזריזות מדהימה מן העלים הקסומים של טריקו ומשתמש בפעימת מים, טריקו נפגע ועף לאחור, אך הוא קם שוב מעט פצוע אך נחוש ומחכה לפקודתך, ביינתים וופוריאון טוען עוד פעימת מים בין שיניו
-
[QUOTE=ttrrtte;1272199][b]טום-להביור, גחלת, גלגל להבה, שריטה, דחיפה והתפרצות אש''
אומר טום ומתמקם מול יריבו, אשר מופיע (מאמן עם טאנגלה)ף ''טאנגלה הצלפת גפן'' אומר המאמן וטאנגלה משגר הצלפת גפפן אל עבר טום
[/QUOTE]
כתבת טום אבל לא משנה....
"טום, להביור על הצלפת הגפן כדי לשרוף אותה ואז קפוץ ותשתמש בגלגל להבה אך תנסה להשתמש בגחלת תוך כדי כדי להעצים את רמת ההתקפה!" אצעק לטום בחיוך "אני יודעת שאתה יכול!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1272199][b]מחר יש לי הרבה [b]מאוד[/b] דברים לעשות אז לא נראה לי אגיב מחר עד אחרי 6 סורי[/b]
דרייק-צ'ינטר מחייך בשמחה ואתה מתיישב ומגלה כי זאת תחרות קטנה ובעלת רק שלושה שלבים,
במהרה את מגלה שאתה מתמודד מול ילד ושמו רן אתה נעמד בזירה וכך גם רן, רן מוציא ארון ולמשמע הפעמון אומר ''ארון חפירה!''
[/QUOTE]
"גם לנו יש כמה טריקים בשרוול..." אני אומר ומחייך חיוך לצ'ינטר. "צ'ינטר! מערבולת ברק אפל הפוכה! צא צא צא!!! כשארון ייצא, הוא יישאב פנימה, ואז ייפגע! כשהוא יהיה בפנים, תפנה כלפי מטה ותסיים עם דופק אפל!" אני צועק לו, בתקווה לסיים את הקרב מהר.
-
[QUOTE=ttrrtte;1272199][b]מחר יש לי הרבה [b]מאוד[/b] דברים לעשות אז לא נראה לי אגיב מחר עד אחרי 6 סורי[/b]
תומאס-אמבריאון משתמש בדופק אפל אך וופוריאון חומק ממנו בזריזות, ומשגר את פעימתהמים, פעימת המים מתגברת על כדור הצל ופוגעת באמבריאון אשר מתעלף, ''אפשר להילחם בבקשה?'' מבקשת לילך, אתה חושב עם לאפר לה מפני שהיריב חזק מאוד והוא מסוג מים
[/QUOTE]
"אני לא רוצה צא דירלינג עלי עטר ועלים קסומים בשיא הכוח" אני אומר בקול חזק
-
ג'ינה-טום קופץ ומשתמש בלהביור על הצלפת הגפן של טאנגלה, טאנגלה זועק בכאב ומחזיר לתוך גופו את גפניו העולות באש, טום משתמש בגחלת תחילה ואז סגלגל להבה ועוצמת הגחלת אשר מתעטפת סביב גופו מגדילה את עוצמת מתקפת גלגל הלבה, גלגל הלהבה של טום פוגע בחוזקה בטאנגלה אשר לא מספיק להתחמק בפקודת מאמנו, לאחר שהעשן אש נוצר כתוצאה מן פגיעת המתקפה מתפזר נראה טום מחייך וטאנגלה מאולף, ''נלחמת טוב טאנגלה'' אומר המאמן בעצב ומחזיר אותו לפוקדור, ''הנה הפוקימון האחרון שלי'' הוא אומר ומוציא סוואנה (פוקימון הברבור מדור 5)-
[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/581.png[/IMG]
''סוואנה אקדח מים!'' אומר מאמנו של סוואנה אשר משגר אקדח מים אימתני אל עבר טום
דרייק-צ'ינטר מחייך בגלל ההזדמנות להשתמש במערבולת ברק אפל הפוכה, הוא מתחיל ב''מבצע'' לייצר את מערבולת ברק האופל ההפוכה, הוא משתמש בכדור צל ומסתחרר תוך כדי סחיפת זרמי הברקים איתו, הוא מסיים להפוך את המערבולת ולעמוד בראשה בדיוק כאשר ארון יוצא מן האדמה ונשאב ישירות אל תוך המערבולת, ארון נפגע מן המערבולת כמה וכמה פעמים, לבסוץ צולל צ'נטא פנימה ובשליטה מוחלטת ''שוחה'' אל עבר ארון ונעמד מולו, הוא טוען דופק אפל וארון נפגע ישירות, המערבולת מתפוצצת לאלפי אורות נוצצים אשר נוחתים על צ'ינטר ועל ארון המעולף, ''הניצחון הולך לדרייק'' נשמע קול השופט,
האחות ג'וי-''קרב מדהים לא ראיתי כמוהו כבר זמן רב''
ראש העיר-''מילה אחת-וואוו'
ראש התחרות מר קונטסקה-''אחד הקרבות המלהיבים ביותר שראיתי''
אתה מקבל סרט סגול קטן ושם אותו בקופסא מיוחדת לסרטים שקיבלת, שרלין נעמדת לידך ושואלת ''אז מה נעשה עכשיו? אולי נלמד אותך לייצר פוקדורים משלך?'' היא שואלת בשמחה
תומאס-לילך מחמיצה פנים בזמן שאתה מוציא את דירלינג אשר משתמש בעלים קסומים אשר זוהרים בכל מיני צבעים, העלים הקסומים משלבים עם עלי התער והמתקפה החזקה והמשודרגת עפה אל עבר וופוריאון במהירות ענקית, וופוריאון אשר הוא פוקימון מהיר, לא מספיק להתחמק למרות מהירותו העצומה ונפגע בחוזקה מן עלי התער והעלים הקסומים השזורים זה בזה, הוא פצוע לגמרי ואתה משער שעוד פגיע אחת הוא הולך להתעלף ''וופו פורי ריאון'' אומר וופוריאון בקשיחות בזמ ןשמאמנו אומר ''וופוריאון בוא נגמור עם זה, קרן קרח!'' וופוריאון מתחיל לטעון קרן קרח ענקית מבין שיניו
-
מרקוס- מאיה מסתובבת ומסתכלת על להקת פיג'י בדיוק ברגע שבוא זרורא מדבר עם דירלינג, דירלינג נראה כמבקש סליחה והולך עם המאמנת שלו כאשר זנבו מורם, מאיה מסתובבת חזרה ותוהה לאן נעלם דירלינג אך אינה שואלת, ''מרקוס, אני ממש עייפה אולי נלך לנוח מעט לפני המכון?'' היא שואלת
"בסדר בוא נשכור חדר ואולי תשתני חזרה שם אז קדימה אל כדאי לך לצבור כוח לכן חזרי!" אומר בשמחה.
-
מרקוס-''אני לא יכולה להשתנות חזרה זוכר, כל עוד אני שלך כל עוד אני מחוברת לפוקדור לא אוכל להשתנות חזרה'' אומרת מאיה בהחמצת פנים, אתם נכנסים לחדר שהאחות ג'וי נותנת לכם, חדר מס' 3689
אתם נכנסים פנימה ורואים שזה חדר גדול בעל שתי מיטות אחת גדולה (לשניים) ואחת קטנה ועל הריצפה כחמש-שש מיטות קטנות לפוקימונים, מאיה מיד משתלטת על סידורי המיטות וקופצת על המיטה הגדולה ואומרת ''אני על הגדולה אתה על הקטנה'' והיא מצטנפת על המיטה הגדולה ונרדמת, אתה רואה עלון על השולחן שבחדר (של המכון) ורואה שלמנהיג המכון יש וופוריאון חזק במיוחד, אתה מדפדף בעלון ורואה כיתוב ''חנות הפוקימונים של בוב'' אתה רואה את הכתובת ושוקל ללכת או לא