אביזי,מה עם ההודעה ששלחתי לך?
Printable View
אביזי,מה עם ההודעה ששלחתי לך?
[quote=Death The Kid;1323432]אביזי,מה עם ההודעה ששלחתי לך?[/quote]
ראיתי אותה. תטופל כנראה מחר בבוקר. (למעשה מחר בערב אני לא היה בבית, כי אני ברבע לחמש צריך להיות בפתח תקווה ליום עיון לשופטי שחמט, שבסופו אני אוכל לעשות מבחן כדי לקבל דרגת שופט מוסמך. לכן כל תגובה שלי תהיה או מחר בבוקר (ב-9 בבוקר בערך), או בין הזמן שאני חוזר מבית הספר עד לזמן שבו אני אצטרך לצאת, וזה אמור להיות פרק זמן די קצר)
זה הודעה שלוקח לקרוא 2-3 דקות
[quote=Death The Kid;1323435]זה הודעה שלוקח לקרוא 2-3 דקות[/quote]
לקרוא קראתי. להבין מה אני רוצה זה יותר מסובך.
חזרתי
מאוד מאכזב אותי שאנשים לא נרשמים למשחק..
מה אני אעשה איתכם.. נותנים לכם משחק פצצה, שעתיד להיות המשחק הכי ארוך של הפורום ואתם לא רוצים לשתף פעולה מה יהיה...
בקצב הזה עדיף לפתוח סיפור או משהו..
אביזי יש לי משפט אחד להגיד לך
mother of טופס הרשמה, למה זה כל כך גדול ומפחיד.
וchallange accepted.
[quote=The Sir;1323442]אביזי יש לי משפט אחד להגיד לך
mother of טופס הרשמה, למה זה כל כך גדול ומפחיד.
וchallange accepted.[/quote]
כפי שעניתי ל monster עמוד קודם, המטרה של המשחק שלי היא לגרום לכולם לסלוד ממנו, ולכולם לחשוב שבעתיים בטרם הם מתכוונים להרשם, ובכך להוביל לכך שאף אחד לא יירשם למשחק שלי. (ניסוח שקול של זה כתוב גם בראש המשחק!)
מור אני רוצה לערוך רקע אבל לא אמרת מה שרר בכל מחוז אחרי זה..
אז אין לי מושג מה לכתוב בתור רקע.
וככה זה, הקהילה הזאת לא מעריכה השקעה
[quote=LordAbizi;1323444]כפי שעניתי ל monster עמוד קודם, המטרה של המשחק שלי היא לגרום לכולם לסלוד ממנו, ולכולם לחשוב שבעתיים בטרם הם מתכוונים להרשם, ובכך להוביל לכך שאף אחד לא יירשם למשחק שלי. (ניסוח שקול של זה כתוב גם בראש המשחק!)[/quote]
אבל אם אף אחד לא יירשם לא יהיה משחק, ואם לא יהיה משחק אז לא תוכל לגעור באנשים על זה שהם לא יירשמו למשחק שלך כי לא יהיה משחק
בקיצור,פרדוקס
המטרה של אביזי היא ליצור משחק שלא יוכלו או ירצו להרשם אליו, אביזי תכין משחק על בייגלה וזה יעבוד
[quote=ξένος;1323446]אבל אם אף אחד לא יירשם לא יהיה משחק, ואם לא יהיה משחק אז לא תוכל לגעור באנשים על זה שהם לא יירשמו למשחק שלך כי לא יהיה משחק
בקיצור,פרדוקס[/quote]
אין כאן פרדוקס כי ההקשה הראשונה לא טובה. אם יש משחק ואף אחד לא נרשם אליו, זה לא אומר שאין משחק... או שואלי יש כאן משחק על המשמעות של המילה משחק, כי יש משחק כעצם, ויש משחק כתהליך. בטיעון הראשון שלך אתה משתמש במילה משחק כתהליך, ובטיעון השני אתה משתמש במשחק כעצם. זה למה אין פרדוקס.
[quote=LordAbizi;1323444]כפי שעניתי ל monster עמוד קודם, המטרה של המשחק שלי היא לגרום לכולם לסלוד ממנו, ולכולם לחשוב שבעתיים בטרם הם מתכוונים להרשם, ובכך להוביל לכך שאף אחד לא יירשם למשחק שלי. (ניסוח שקול של זה כתוב גם בראש המשחק!)[/quote]
הטופס הארוך לא מפחיד אותי.
[quote=The Sir;1323450]הטופס הארוך לא מפחיד אותי.[/quote]
אז אתה חייב להיות קנדר.
[QUOTE=Death The Kid;1323421][IMG]http://3.bp.blogspot.com/_lUid4VM4KWk/THZEBwJ3TKI/AAAAAAAAAP8/sOICfnbDylc/s1600/naruto-sage-mode.jpg%20[/IMG]
הנה תמונה של סייג' מוד[/QUOTE]
ראיתי אותה, נראית טוב..
בכל מקרה, אני לא יכול לשים אותה בחתימה (סתכל בנושא שלי במשוב..)
יא ווארדי קשה הצ'וג'י הזה.. לפחות סוף סוף הפסיק להיות ילד קטן.