[QUOTE=Tobi...;1330414]לא,פשוט אין לי כוח אליכם[/QUOTE]
אז אם אין לך כוח אלינו למה אתה נשאר ושואל אם משהו רוצה שתישאר אם אין לך כוח תעזוב וזהו!
Printable View
אז אם אין לך כוח אלינו למה אתה נשאר ושואל אם משהו רוצה שתישאר אם אין לך כוח תעזוב וזהו!
[QUOTE=Amitlv;1330416]אז אם אין לך כוח אלינו למה אתה נשאר ושואל אם משהו רוצה שתישאר אם אין לך כוח תעזוב וזהו![/QUOTE]
כי רק בשבע אנה באה.
אתה אמרת שתפרוש ואז כל הזמן משכת את הזמן: אמרת "אם מישהו ירצה שאני אשאר אז אני אשאר". אף אחד לא רצה אז אמרת "עוד יום אחד". ואז חצי בנאדם אמר לך תישאר ונשארת "בלת ברירה".
אתה פשוט מכור.
[QUOTE=♣Trunks♣;1330418]אתה אמרת שתפרוש ואז כל הזמן משכת את הזמן: אמרת "אם מישהו ירצה שאני אשאר אז אני אשאר". אף אחד לא רצה אז אמרת "עוד יום אחד". ואז חצי בנאדם אמר לך תישאר ונשארת "בלת ברירה".
אתה פשוט מכור.[/QUOTE]
אני מושך את הזמן עד שבע
חצי שנה אתה מושך את הזמן עד שבע?
[QUOTE=Tron;1330420]חצי שנה אתה מושך את הזמן עד שבע?[/QUOTE]
לא.
[QUOTE=Tron;1330420]חצי שנה אתה מושך את הזמן עד שבע?[/QUOTE]
האמת היא ששעה
אז למה לא פרשת לפני שלושה חודשים?שאמרת שאתה פורש?
[QUOTE=Tron;1330411]הידד!
עכשיו בגלל זה חצי ירצו שהוא ישאר[/QUOTE]
עכשיו תורי:
חחחחחחחחחחחח
[QUOTE=Tron;1330415]ולנו אין כוח אליך...[/QUOTE]
הידד להרמוניה~
[QUOTE=Tron;1330423]אז למה לא פרשת לפני שלושה חודשים?שאמרת שאתה פורש?[/QUOTE]
כי אז חשבתי שאז אני מוותר,עכשו אני פשוט רוצה שהיא תקבל משתמש
[QUOTE=Tron;1330423]אז למה לא פרשת לפני שלושה חודשים?שאמרת שאתה פורש?[/QUOTE]
כי יש לו חרדת נטישה XD
שמתם לב שאתם 3 שיוצאים נגדו? תעזבו אותו מה יש לכם?!
אני לא מאמין שקראתי איזה 5 עמודים בנוד.
חוץ מזה אף אחד לא מגיב פה על הודעה המשמחת שכתבתי פה בנוד?
אה,הי חברה
שלום לכולם
turnks מי שלא תהיה תשמע...וגם אתה עומר...אני מבין שפשוט התעלמתם מההודעה שלי בהתחלה של הנו"ד תפסיקו לנסות להוציא את עצמכם גברים ולהציק לליאון נמאס כבר אני רוצה לראות אם ירדו עליך ככה איך תגיב חלאס נמאס ממכם כבר!! תופסים מעצמכם משהו שאתם יורדים על ליאון הוא מפריע לכם אז סתמו תפה ותחסמו אותו אתם לא חוסמים רק בגלל שאתם רוצים לראות מה הוא הולך לאמר ולהגיב לו על זה תפסיקו להתנהג כמו תינוקות אתם יורדים עליו(אייל) שהוא ילד קטן אבל מבחינתי בהתנהגות אתם הכי קטנים בפורום איך אני אתכם?!!!