-
[quote]אריאל
אתה מחליט ללכת ליזירת ע6, אתה מתמקם בזירת הקרב ורואה מסביב קצת קהל שמאסף סביב הזירה.
אתה מוציא את הפוקימונים שלך שיתכוננו לאימון.
פוצ'אינה מתמקמת בצד ומביטה באימון[/quote]
זה וולפיקס.
אני מחכה עד שהיריב שלי יבוא ותוך כדי חושב איזה פוקימון לשלוח
-
[QUOTE=ttrrtte;1355562][b]נתן[/b]
''יש לי רעיון אחר'' אומרת איווי ומחייכת
אתם הולכים לזירת האימונים ואיווי מבקשת זירה פרטית (מוקםת קירות ותקרה לא רואים אתכם) שאתם מגיעים לזירה איווי מורידה את הכובע כך שרואים את האוזניים שלה ''אתה תילחם בי'' אומרת איווי ומחייכת אלייך
[/QUOTE]
זה אליך, אלייך זה לשון נקבה אליך שה לשון זכר. עברית תקינה בבקשה.
"מה?! את לא רצינית, נכון???", אשאל אותה. "אם אני אפגע בך במכת ברק או בהתנגשות וולט או בכל דבר אחר? להלחם בפוקימונים זה בסדר, כי הם חזקים ולא יקרה להם משהו באמת. אבל להלחם בבן אדם שהוא גם פוקימון? זה לא נראה לי הכי בטוח בעולם."
-
[B]אריאל[/B]
אוי אני מבלבלת ביינך לבין מתן כל הזמןXD
''אני רצינית מאוד, אני יכולה להילחם בלי שום בעיות, עם הוא יפגע אז יופי זה אומר שהוא חזק'' אומרת לך איווי בשלווה
היא נעמדת באמצע הזירה ולא מוכנה לקבל לא ממך.
היא מביטה בך להמתנה לאיזה פוקימון אתה הולך להוציא
-
[QUOTE=ttrrtte;1355562][b]נתן[/b]
''יש לי רעיון אחר'' אומרת איווי ומחייכת
אתם הולכים לזירת האימונים ואיווי מבקשת זירה פרטית (מוקםת קירות ותקרה לא רואים אתכם) שאתם מגיעים לזירה איווי מורידה את הכובע כך שרואים את האוזניים שלה ''אתה תילחם בי'' אומרת איווי ומחייכת אלייך
[b]דן[/b]
״טורצ׳יק וולפיקס תשתמשו בגחלת על הכלובים ונידורינה תשתמשי בחצי רעל על צוות הרס ומיסברדיוס תשתמשי בקרן בלבול על צוות הרס!״ אתה מורה להם.
טורצ'יק ווולפיקס תוקפים בגחלת את הכלובים ומשחררים את הפוקימונים. נידורינה משתמשת בחצי רעל על החיילים ומיסטריווס בקרן בלבול, החיילים נופלים ארצה מבולבלים, ''אמ..תודה?'' אומרת הנערה באנחת רווחה, היא משגרת כדור חשמל אל החיילים המבולבלים, ואלהנופלים מעולפים[/QUOTE]
רוצה מרתון?
________
״בבקשה ״ אני אגיד לה ״ נראה לי שאת צריכה להתרחק בהרבה מהעיר הזאת, ולא להגיע פשוט לדרך שאחריה, ואם את רוצה את יכולה לבוא איתי ואני אעזור לך להינצל ״ אני אגיד לה.
-
[b]דן[/b]
''אולי אתה צודק-_- אני פשוט לא יכולה להתחמק מהמלכודות האלה אני נופלת בהן שוב ושוב'' אומרת הנערה.
''דרך אגב אני פיקאצ'ו ואתה?'' היא שואלת
היא מסכימה להצטרף אלייך ומחכה לשמוע את שמך
-
[QUOTE=ttrrtte;1355600][b]דן[/b]
''אולי אתה צודק-_- אני פשוט לא יכולה להתחמק מהמלכודות האלה אני נופלת בהן שוב ושוב'' אומרת הנערה.
''דרך אגב אני פיקאצ'ו ואתה?'' היא שואלת
היא מסכימה להצטרף אלייך ומחכה לשמוע את שמך[/QUOTE]
רוצה מרתון?
______
״אני דן רמדונה מהכפר לינאן ״ אני אגיד לה ואז נחזור כדי שאני אשתתף בתחרות סרט שנרשמתי אליה
-
[QUOTE=ttrrtte;1355594]
[B]נתן[/B]
''אני רצינית מאוד, אני יכולה להילחם בלי שום בעיות, עם הוא יפגע אז יופי זה אומר שהוא חזק'' אומרת לך איווי בשלווה
היא נעמדת באמצע הזירה ולא מוכנה לקבל לא ממך.
היא מביטה בך להמתנה לאיזה פוקימון אתה הולך להוציא[/QUOTE]
"וואי, איזה מעצבנת את", אתלונן. "אלקיד, צא! תשתמש עליה במכת ברק!".
-
[quote]אריאל
אוי אני מבלבלת ביינך לבין מתן כל הזמןxd
-
[B]דן[/B]
לא עכשיו
אתה עונה לה ופתאום פוקימון קופץ מולכם [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/363.png[/IMG]
[B]נתן[/B]
"וואי, איזה מעצבנת את", אתה מתלונן. "אלקיד, צא! תשתמש עליה במכת ברק!" אתה קורא
אלקיד יוצא ומשתמש במכת ברק, איווי מפגינה זריזות מדהימה ומתחמקת מן מכת הברק בסלטה לאחור!(כאילו היא ממש מעל מכת הברק, צמודה אליו אבל לא נוגעת)
איווי טוענת כדור צל ביידים, במקום לשלח אותו ישר אל אלקיד היא מתחילה לרוץ אל עבר אלקיד במהירות ומשגרת אותו אל אלקיד מקרוב, אלקיד נפגע ועף לאחור אך קם על רגליו
[B]אריאל
[/B]
אתה זורק את סקווירטל אל מחוץ לפוקדור
''גולארק אגרוף מגה!'' קורא מאמנו של הפוקימון שמסתבר ששמו הוא גולארק
-
[QUOTE=ttrrtte;1355618][B]דן[/B]
לא עכשיו
אתה עונה לה ופתאום פוקימון קופץ מולכם [IMG]http://www.serebii.net/pokedex-bw/evo/363.png[/IMG]
[B]נתן[/B]
אלקיד יוצא ומשתמש במכת ברק, איווי מפגינה זריזות מדהימה ומתחמקת מן מכת הברק בסלטה לאחור!(כאילו היא ממש מעל מכת הברק, צמודה אליו אבל לא נוגעת)
איווי טוענת כדור צל ביידים, במקום לשלח אותו ישר אל אלקיד היא מתחילה לרוץ אל עבר אלקיד במהירות ומשגרת אותו אל אלקיד מקרוב, אלקיד נפגע ועף לאחור אך קם על רגליו
אריאל
בטעות לחצתי פרסם ד'הה אני עורכת[/QUOTE]
׳מי הפוקימון הזה?׳ אחשוב לעצמי ואבדוק אותו בפוקדע . אחר כך אזכר שנרשמתי לתחרות סרטים ואחזור לעיר לתחרות של הסרטים.
-
[quote]אריאל
אתה זורק את סקווירטל אל מחוץ לפוקדור
''גולארק אגרוף מגה!'' קורא מאמנו של הפוקימון שמסתבר ששמו הוא גולארק
__________________[/quote]
"סקווירטל, תתחמק, תדחף את גולארק ותשתמש עליו שלוש פעמים בקרן בועות! זאת החולשה שלו!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1355618]
[B]נתן[/B]
[/QUOTE]
"אלקיד תשמש שוב בברק עד שתפגע בה, ואז התנגשות וולט! אם היא מתקרבת אליך תשתמש באגרוף רעם!" אומר לו במהירות.
-
[b]דן[/b]
''ספל, פוקימון כלב הים ספל הוא פוקימון מסוג קרח ומים'' מצפצף הפוקדע
אתה ופיקאצ'ו הולכים לתחרות.
אתה נכנס לחדר ההמתנה ומחכה.
''דן'' קוראת לפתע הכריזה, אתה עולה לבמה(סיבוב ראשון:ראווה)
[b]אריאל[/b]
הדחיפה של סקווירטל לא משפיעה בכלל!
גאלרוק הוא פוקימון מסוג רוח בנוסף, ולכן מתקפות מסוג נורמאל לא משפיעות עליו!
סקווירטל תוקף בבועות שנראות כחולשה גדולה של גולראק, ''תשתמש בקרן סולארית!'', קרן על היא מתקפה מסוג עשב ולכן אפקטיבית על סקווירטל מאוד, גולארק טוען את הקרן
[b]נתן[/b]
אלקיד משתמש שוב בברק, הוא מצריך 3 פעמים עד שפוגע באיווי, אלקיד יוצא בהתנגשות וולט, במקום להתחמק רמה איווי אל אלקיד ממולו, היא יוצרת תוך כדי ריצה המון כדורי צל ופורסת אותם סביבה, אתה מבחין שהיא שולטת בתזוזת כדורי הצל גם לאחר השיגור, ''ולזה אני קוראת התנגשות צל'' אומרת איווי
איווי ואלקיד מתנגשים, שניהם עפים לאחור, אבל עדיין על הרגליים, בקושי אבל על הרגליים
-
[QUOTE=ttrrtte;1355640][b]דן[/b]
''ספל, פוקימון כלב הים ספל הוא פוקימון מסוג קרח ומים'' מצפצף הפוקדע
אתה ופיקאצ'ו הולכים לתחרות.
אתה נכנס לחדר ההמתנה ומחכה.
''דן'' קוראת לפתע הכריזה, אתה עולה לבמה(סיבוב ראשון:ראווה)
[b]אריאל[/b]
סקווירטל תוקף בבועות שנראות כחולשה גדולה של גולראק, ''תשתמש בקרן סולארית!'', קרן על היא מתקפה מסוג עשב ולכן אפקטיבית על סקווירטל מאוד, גולארק טוען את הקרן
[b]נתן[/b]
אלקיד משתמש שוב בברק, הוא מצריך 3 פעמים עד שפוגע באיווי, אלקיד יוצא בהתנגשות וולט, במקום להתחמק רמה איווי אל אלקיד ממולו, היא יוצרת תוך כדי ריצה המון כדורי צל ופורסת אותם סביבה, אתה מבחין שהיא שולטת בתזוזת כדורי הצל גם לאחר השיגור, ''ולזה אני קוראת התנגשות צל'' אומרת איווי
איווי ואלקיד מתנגשים, שניהם עפים לאחור, אבל עדיין על הרגליים, בקושי אבל על הרגליים[/QUOTE]
״טוב, צא וולפיקס!״ אני אגיד ואוציא את וולפיקס ״ וולפיקס תקפוץ תוך כדי שתשתמש במערבולת אש על עצמך ואז תשתמש בגחלת שתצא מהמערבולת!״ אני אגיד.
-
[quote]אריאל
סקווירטל תוקף בבועות שנראות כחולשה גדולה של גולראק, ''תשתמש בקרן סולארית!'', קרן על היא מתקפה מסוג עשב ולכן אפקטיבית על סקווירטל מאוד, גולארק טוען את הקרן[/quote]
"סקווירטל, כשהוא טוען את הקרן הוא פגיע!" תתקוף בבועות ארבע פעמים וכשהוא משגר את הקרן הסולארית תקפוץ ותתחמק!"