-
חח שמעו מה ראיתי עכשיו
דתי הולך עם 2 ילדיו הקטנים בני 2-3 אחד בעגלת תינוקות והשני הולך. אז בקיצור הילד שהולך נשכב על הרצפה ומתחיל לצעוק. האבא לא עושה כלום וומנשיך ללכת בלי הילד השני שלו. רק אומר לו " תביאיד"- איזה תביא יד אם היהלד נמצא באיזה 5 מטר.
הילד קם רואה את אביו הולך והולך אליו רק בדרך שוא נופל על הרצפה- האבא שוב אומר "תביא יד" , אפילו לחא נגש לו לעזור.
הילד רואה שהוא מתקרב לאביו ומתרחק ממנו- לאחר מכן שוב הולך אל אביו ונופל וכך הלאה כמה פעמיים.
הסוף לא ידוע לי אז אל תשאלו.
איזה דתיים "למופת " יש לנו בארץ פשוט "מוופלאים."
טוב נו עוד סיבה לאוסף שלי " לשנוא דתיים".
-
אתה יודע, העובדה שהם היו דתיים לא ממש קשורה כאן. באותה מידה אלו היו יכולים להיות אנשים חילוניים, בודהיסטים, דמויות אנימה, ואנשים מהתקופה ההלניסטית...
-
מישהו יודע אם לBlack Panther יש כוחות על ואם כן אז איזו?
-
[quote=The Venom;1392146]מישהו יודע אם לBlack Panther יש כוחות על ואם כן אז איזו?[/quote]
אם אתה מדבר על פנתר שחור ניאו חללי של ג'יידן, אז לפחות לפי הסדרה הוא יכול להשתנות למפלצת של היריב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1392147]אם אתה מדבר על פנתר שחור ניאו חללי של ג'יידן, אז לפחות לפי הסדרה הוא יכול להשתנות למפלצת של היריב.[/QUOTE]
אני מדבר על פנתר שחור גיבור העל אבל כתגובה לזה,:O:what:
-
טרולולולול. דודי סלע הרגע ניצח נקודה עם חבטה של טרולים. (שבה הוא חובט את הכדור עם המחבט בין הרגליים)
-
שלום אנשים ודברים אחרים ~אהמ~שחר~אהמ~
מה קורה כולם? איך הולכים להעביר את החופש?
-
-
[QUOTE=LordAbizi;1392149]טרולולולול. דודי סלע הרגע ניצח נקודה עם חבטה של טרולים. (שבה הוא חובט את הכדור עם המחבט בין הרגליים)[/QUOTE]
אתה לא אביזי.
-
[quote=The Venom;1392156]אתה לא אביזי.[/quote]
על סמך מה אתה מבסס את ההאשמה המגוחכת הזו?
-
_._. _ __ _._ .. ._ _. .. .. _._ . ._.. ._.. _._ _ ... _... __ . ._. _._.
-
כמה שאני שונא את המרפאה בבסיס שלי (למרות שאני בטוח שבכל בסיס זה גרוע כמו פה)
יש לי תור שקבעתי ל9:30 והם אומרים שרק ב10:15 אני אכנס....
ואין אף אחד לפני
-
[QUOTE=LordAbizi;1392157]על סמך מה אתה מבסס את ההאשמה המגוחכת הזו?[/QUOTE]
מצטער,אתה פשוט דיברת באופן של בן אדם רגיל אז...
-
[quote=The Venom;1392162]מצטער,אתה פשוט דיברת באופן של בן אדם רגיל אז...[/quote]
לא משנה כמה אני אכחיש את זה ואנסה להמנע מזה, אני, ככלות הכל, בן אדם רגיל. אז לפעמים אתה אכן תראה הודעות שמנוסחת בשפה קריאה לכל...
-
Jax Op Shit!
Dwarf Slayer!