יונתן שפירא ):
Printable View
יונתן שפירא ):
לומד לתיאוריה ):
[QUOTE=Tasha Godspell;1405124]לומד לתיאוריה ):[/QUOTE]
תיאוריה זה סתם חופר אבל בסופו של דבר זה קל..
[QUOTE=Ilan;1405125]תיאוריה זה סתם חופר אבל בסופו של דבר זה קל..[/QUOTE]
זה לא נורא, החומר נתפס די בקלות
הבעיה זה שיש מלא וזה לוקח זמן
מקורה קוקוריקו?
לומד לבולבול של שקד ):
קוקוריקו יא אפס
סיימתי את המשחק המזעזע בציו. נותרו בסוף 5 מדינות, יפן - מעצמת על, יוון מעצמה שנייה בגודלה, ערב, מדינה חזקה צבאית אבל היה לי יותר ניקוד ממנה כנראה הודות לפלאי עולם, אני וסיאם, שיפן השאירו להם כנראה עיר וחצי... משחק מאכזב, לא היה הרבה שהייתי יכול לעשות. הייתי תקוע על אי בודד, והבידוד מהעולם לא נתן לי אפשרות להתרחב ולכבוש כמו שהייתה לי אם הייתי באי עם עוד אנשים (זה לא אומר שבהכרח הייתי מצליח לנצח אותם, אבל לפחות כך היתה לי הזדמנות ולא הייתי צריך לשבת בחיבוק ידיים...)
[QUOTE=LordAbizi;1405133]סיימתי את המשחק המזעזע בציו. נותרו בסוף 5 מדינות, יפן - מעצמת על, יוון מעצמה שנייה בגודלה, ערב, מדינה חזקה צבאית אבל היה לי יותר ניקוד ממנה כנראה הודות לפלאי עולם, אני וסיאם, שיפן השאירו להם כנראה עיר וחצי... משחק מאכזב, לא היה הרבה שהייתי יכול לעשות. הייתי תקוע על אי בודד, והבידוד מהעולם לא נתן לי אפשרות להתרחב ולכבוש כמו שהייתה לי אם הייתי באי עם עוד אנשים (זה לא אומר שבהכרח הייתי מצליח לנצח אותם, אבל לפחות כך היתה לי הזדמנות ולא הייתי צריך לשבת בחיבוק ידיים...)[/QUOTE]
אז הייתה משקיע בים! ואז כובשאיזה עם מפתח על ההתחלה.
ממצב אילן
[quote=Ilan;1405134]אז הייתה משקיע בים! ואז כובשאיזה עם מפתח על ההתחלה.[/quote]
צריך לחכות די הרבה עד שאפשר לבנות ספינה שיכולה לחצות את האוקיאנוס, ועד שבניתי כזו כבר כולם היו די מפותחים, ולי בקושי היה צבא, כי לא היה לי כל כך צורך לייצר כזה (ולמה שאני אכביד ככה סתם על הכלכלה שלי?)
כי הייתה צריך לחשוב לטווח ארוך.. (תכלס איך הצבא שורד כל כך הרבה שנים?) אם אני זוכר נכון אני תמיד השקעתי בצבא במשחק הזה (אני אוריד שוב בקרוב..)
דור- בסדר..
[quote=Ilan;1405138]כי הייתה צריך לחשוב לטווח ארוך.. (תכלס איך הצבא שורד כל כך הרבה שנים?) אם אני זוכר נכון אני תמיד השקעתי בצבא במשחק הזה (אני אוריד שוב בקרוב..)
דור- בסדר..[/quote]
טוב, אני לא מתיימר להיות הכי פרו במשחק הזה, אבל זה לא שבכלל לא היו לי פעולות מעבר לים. בהתחלה שלחתי מתיישב ליבשה די קרובה אליי (אבל היוונים בנו עיר במקום היותר טוב בשטח הזה, אז נלאצתי לבנות עיר קצת פחות טובה), שלחתי כמה כוחות מעבר לים לכיוון אמריקה (שהיה זה שהיה לי הכי הרבה סיכוי נגדו), וכבשתי לו שני ערים, ויוון כבשו את השאר. אחר כך גם ראיתי שיוון במלחמה עם הערבים, אז שלחתי 5 יחידות לשם, וכבשתי להם עיר, אך הם בסופו של דבר כבשו אותה חזרה. אחר כך יוון הכריזה עיי מלחמה וכבשה את כל הערים מעבר לים שהיו לי... ואחרי שהם עשו את זה, התחלתי לבנות קצת יחיודות צבאיות ביבשת שלי, כדי למנוע מהם להכנס לMAINLAND שלי...משהו שהם גם מעולם לא ניסו לעשות. אז בינתיים כבשתי עיר מדינה שכנה, שכבר לא הייתה לי תועלת בה... (רוב המשחק היא הייתה בעלת ברית שלי כי רציתי את בונוס הCULTURE שהיא נתנה לי, וכל הזמן שילמתי לה בשביל להעלות את היחסים)
דור המניוק חופר לנו בסקייפ ):
180 הודעות וכולן שלו ):
[QUOTE=Ahri;1405140]דור המניוק חופר לנו בסקייפ ):
180 הודעות וכולן שלו ):[/QUOTE]
יאיי D: