וואו מה הפסדתי??
עדיין לא הבנתי מה רע בבי?
אופיר מחרחר ריבים )):
Printable View
וואו מה הפסדתי??
אופיר מחרחר ריבים )):
[QUOTE=chelsea fc;1413940]נודא ששללאללאאאאאאאאא[/QUOTE]
אז קיצר תביא מסן/סקייפ וכינוי לול
[QUOTE=Iker;1413937]אני רמה 20 ואני ידעתי את כל אלה מרמה 10.[/QUOTE]
למזלי חבר שלי ELO 1400 גרם לי להתחיל לשחק והוא לימד אותי הכל, ככה שבאתי עם הרבה ידע כבר מההתחלה ^^"
fl84ever, התוצאות האחרונות שלי לא משו :(
[QUOTE=Dr. Pizza;1413941]וואו מה הפסדתי??
אופיר מחרחר ריבים )):[/QUOTE]
אין שום דבר סתם הייתה הזדמנות להטריל אז הלכתי על זה ):
[QUOTE=chelsea fc;1413943]למזלי חבר שלי ELO 1400 גרם לי להתחיל לשחק והוא לימד אותי הכל, ככה שבאתי עם הרבה ידע כבר מההתחלה ^^"
fl84ever, התוצאות האחרונות שלי לא משו :([/QUOTE]
הזמנתי, אני זה XLONGLIVETHEKING
עכשיו תן מסן או משהו למה עד שאני מוצא אוהד צ'לסי לצחוק עליו זה לא יברח ממני
[QUOTE=Iker;1413944]אין שום דבר סתם הייתה הזדמנות להטריל אז הלכתי על זה ):[/QUOTE]
בהתחלה כשרשמת היית בטוח אתה רציני, אבל כשנדב ציטט אותך ורשם תגובה חיובית ידעתי שאתה מטריל
[QUOTE=Iker;1413944]אין שום דבר סתם הייתה הזדמנות להטריל אז הלכתי על זה ):[/QUOTE]
חחח כה שמתי לב..
אבל נראה לי היא באמת נעלבה )):
קובי מוכרים בפיצריה למטה חטיפי תימן איזה חטיפים יש לכם? ):
זה כאילו כמו במבה רק שהשקית ריקה? ):
[QUOTE=Iker;1413946]הזמנתי, אני זה XLONGLIVETHEKING
עכשיו תן מסן או משהו למה עד שאני מוצא אוהד צ'לסי לצחוק עליו זה לא יברח ממני[/QUOTE]
אתה פאקינג אוהד ריאל, עם כל הזיונים בתחת שקיבלתם מבארסה אין לך שום סיכוי לצחוק עלי
[QUOTE=Dr. Pizza;1413948]חחח כה שמתי לב..
אבל נראה לי היא באמת נעלבה )):[/QUOTE]
WIN
[QUOTE=chelsea fc;1413947]בהתחלה כשרשמת היית בטוח אתה רציני, אבל כשנדב ציטט אותך ורשם תגובה חיובית ידעתי שאתה מטריל[/QUOTE]
אני טראנקס תאשר אותי ):
[QUOTE=chelsea fc;1413950]אתה פאקינג אוהד ריאל, עם כל הזיונים בתחת שקיבלתם מבארסה אין לך שום סיכוי לצחוק עלי[/QUOTE]
אתה סתם מוציא עצבים על זה שסיימתם מקום 6 עונה שעברה ):
ואל תגיד את זה שזכיתם באלופות, עם כמה שאני תומך בזה שזכיתם כי ממזמן הגיע לכם+לאמפארד, טרי ודרוגבה מגיע גביע כזה
לא עושים את זה בצורה כזאת, פשוט לא
[QUOTE=Iker;1413951]WIN[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחחחח אידיוט -_-
[QUOTE=Iker;1413946]הזמנתי, אני זה XLONGLIVETHEKING
עכשיו תן מסן או משהו למה עד שאני מוצא אוהד צ'לסי לצחוק עליו זה לא יברח ממני[/QUOTE]
שאני מסיים ללמוד לתנ"ך (שגם אתה צריך לעשות) ואתה מסיים את המשחק משחקים שוב, אני לוקח את קאטארינה ונעשה ליין אוסום
[QUOTE=Iker;1413954]אתה סתם מוציא עצבים על זה שסיימתם מקום 6 עונה שעברה ):
ואל תגיד את זה שזכיתם באלופות, עם כמה שאני תומך בזה שזכיתם כי ממזמן הגיע לכם+לאמפארד, טרי ודרוגבה מגיע גביע כזה
לא עושים את זה בצורה כזאת, פשוט לא[/QUOTE]
המאמן המהולל שלכם עשה את זה בדיוק באותה צורה
ומה התבקרנו ב2 משחקים? שיחקנו יפה מאוד נגד נאפולי, ובקאמפ נואו ב10 שחקנים זה לגיטימי ומובן להתבנקר