-
[IMG]http://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/mfn/lowres/mfnn13l.jpg[/IMG]
שוב, רק שני רוצחים יצאו בעששית הלילה וניסו לאתר את הקורבן הבא שלהם. היה להם קצת קשה לבחור בהתחלה והם התפזרו על 2-3 מועמדים. בסופו של דבר הם הצליחו להעביר החלטה בפה אחד ולרצוח את עידן. דרך הפעולה שלהם הייתה מאוד פשוטה. הם נעלו את עידן בחדר שלו וחתכו לו את הצינור מים שמועבר לחדר שלו. אחרי כמה שעות, עידן נמצא מיובש, וחסר חיים.
[COLOR="Red"]Uzumaki Naruto היה עידן. תפקידו: אזרח!
[/COLOR]אתה מתבקש לא להגיב יותר למשחק. תודה על השיתוף פעולה.
כעת נותרו 12 שחקנים בלבד. תושבי העיירה צריכים להיות מודאגים מאוד. השוטר והרופא שוב לא ביצעו את המלאכה שלהם ונתנו לרוצחים יד חופשית. זוהי הפעם הראשונה שהשוטר לא מבצע את תפקידו, ופעם שניה שהרופא לא מבצע את תפקידו. אולי כדאי לכם להתחיל לעורר את שאר השחקנים במשחק בשליחת הודעות פרטיות, או שמא זה מה שהרוצחים רוצים שתעשו, ודרך כך הם ימצאו את הקורבן הבא שלכם. על כל פנים, אנחנו נכנסים ליום השלישי במשחק וכמו תמיד, הוא ישוחק עד מחר ב17:00, אז ירצח המועמד הבא של התושבים. תשחקו, תהנו ותרצחו.
-
אי יקשיב למה שהוא אמר אם קורה משהו להצביע רותם
אני מצביע רותם!
-
-
[quote=charmander 1;1451656]אני הולך עם טוגפי[/quote]
כיאלו אתה מצביע רותם?
-
כן
אני לא מנסה להעתיק אני פשוט רוצה להדיח את רותם כי לדעתי הוא חשוד........
-
-
-
[quote=skeletron;1451660]אני לא יודע מה לעשות.[/quote]
הוא חשד בו והוא מת
אני מפחד מכולם.... אי אפשר לדעת מה יקרה......
-
די ברור שהם מנסים למצוא את הרופא
-
[quote=hecarim;1451663]די ברור שהם מנסים למצוא את הרופא[/quote]
השוטר נראה לי הקלף הכי חזק במשחק...... הם בטח מחפשים אותו.......
-
טיפ: תנסו להעיר את השוטר והרופא. בלעדיהם אין לכם סיכוי. שלחו לאנשים מסרים ותגידו להם להשתתף.
-
זה יכול להיות רמז שאחד מהם אולי לא מחובר......
-
[quote=hit man;1451665]טיפ: תנסו להעיר את השוטר והרופא. בלעדיהם אין לכם סיכוי. שלחו לאנשים מסרים ותגידו להם להשתתף.[/quote]
תשלח אתה...
אתה מנהל המשחק...
-
אני מצביע נועם,הוא עושה טעות קלאסית של רוצח כל כמה שניות. אלכס עשה אותן גם,הוא מת.
-
[quote=odin borson;1451670]אני מצביע נועם,הוא עושה טעות קלאסית של רוצח כל כמה שניות. אלכס עשה אותן גם,הוא מת.[/quote]
איזה סיבה יש לך בדיוק?
אני לא מצביע רותם זה שהוא טעה זה לא אומר שהוא רוצח...
עריכה:אני מצביע סקלטרון בלילה הראשון הוא רצח את החושד שלו,ואז שכמעט סוקל הבין שעליו לפעול בחכמה רבה יותר ולכן בלילה השני רצח את נארוטו כדי שיסקלו את רותם