לא,השיקוי שלי גרוע
אני די בטוח שבזה אתה גם תנצח
Printable View
לא,השיקוי שלי גרוע
אני די בטוח שבזה אתה גם תנצח
[quote=שלום לכם;1449111]תזכה בתחרות של אייל.[/quote]
אני אזכה בתחרות של אייל!!! מוחעחעחע
לא נראה לי, אני בסה"כ ניסיתי לחכות אותו כמה שיותר. למרות שאת כל זה עשיתי בעצמי, עבדתי ממש 99% ע"פ המדריך שלו.
i will be the winner!!
[quote=שלום לכם;1449108]יופי חבל שזה יספיק רק ל4 ימים במשחק העיירה... יש אפשרות לקבל אותו רק כשיתחיל המשחק?[/quote]
תדבר עם איתי
[quote=captain happy;1449106]חיחי, תודה. לכמה ימים?[/quote]
3 ימים כי אתה מקום 2
[quote=captain happy;1449117]i will be the winner!![/quote]
לא שלך גרוע ):
אני מקווה שלא
לכם כבר יש ווינר תתחשבו באחרים )::
אם אני אקבל ווינר אצל איל, אני אשאל את איתי אם זה אפשרי להעביר את הווינר מעמית אליך...
[quote=שלום לכם;1449119]לא שלך גרוע ):[/quote]
תוכיח!! שלי מקורי יותר ואין בו טעויות.
שלך נראה כמו מים לא כמו שיקוי
התחרות הייתה לעשות משהו בבקבוק ולא שיקוי!!
[quote=captain happy;1449123]תוכיח!! שלי מקורי יותר ואין בו טעויות.[/quote]
יש בו הרבה טעויות. הראשונה היא ההצללה של השיקוי, עשית שהשמש באה מלמעלה. השנייה היא ההצללה של הבקבוק- אין. עשית אותו פשוט לבן עם שתי שכבות של קווי מתאר. ואחרון חביב, מה זה הפקק הלבן וחסר ההצללה הזה?
הבעיה שזאת זכוכית, היא לא ממש יכולה להיות מוצללת, אם הייתה מסתכל טוב יש קווי מתאר שאכן מראים הצללה והתעגלות בפקק למעלה.
בנוסף לא אמרו שום דבר על מיקום האור ומאיפה הוא יוצא.
[quote=captain happy;1449130]הבעיה שזאת זכוכית, היא לא ממש יכולה להיות מוצללת, אם הייתה מסתכל טוב יש קווי מתאר שאכן מראים הצללה והתעגלות בפקק למעלה.
בנוסף לא אמרו שום דבר על מיקום האור ומאיפה הוא יוצא.[/quote]
כן אבל בגלל זה צובעים את הזכוכית.. ואם תסתכל טוב תראה שבפקק יש הצללה, אבל היא מגיעה משמאל, וההצללה של השיקוי באה מלמעלה. יש גם קו מוזר על השיקוי. אני מניח שהוא ה"עיגול, מהמדריך של אייל, אבל הוא לא כ"כ מתאים כשההצללה באה מלמעלה.
יואו הסרט היה מצויןן
אבל היו חלקים שמקיטה לא התנהג כמו עצמו
וגוקו גם התנהג די שחצן בתחילת הסרט שבכללי הוא בדיוק ההפך משחצן