כן אתמול פתאום נמחקו כל ההודעות מאז המעבר שרת והופיעו כל הספאמים של המעבר שרת מחדש
Printable View
כן אתמול פתאום נמחקו כל ההודעות מאז המעבר שרת והופיעו כל הספאמים של המעבר שרת מחדש
מי שרוצה לעזור מוזמן לקרוא:
[url]http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55683[/url]
אופציות ציטוט ועריכה לא עובדות טוב באינטרנט אקספולרר.
[QUOTE=LordAbizi;1463965]אופציות ציטוט ועריכה לא עובדות טוב באינטרנט אקספולרר.[/QUOTE]
אין לך google chrome :O:O:O:O:O:O:O:O
[QUOTE=charmander 1;1463970]אין לך google chrome :O:O:O:O:O:O:O:O[/QUOTE]
עדיף Mozilla FireFox
כרום סבבה אבל לפעמים הוא יכול להיות ממש איטי!
בכל מקרה בכללי אני מעדיף firefox :D
[QUOTE=~Shadow-Ball~;1463971]עדיף Mozilla FireFox
בכל מקרה בכללי אני מעדיף firefox :D[/QUOTE]
יודע מה! lame אני לא מבין איך הסתדרנו פעם עם אקספלורר ,פיר פוקס מעפן אבל לא כמו......אקספלורר טם טם טם טם
צריך לפתוח דיון על זה
יש לי גוגל כרום, אבל אני לא משתמש בו כי אין שום דבר שהוא יכול לעשות שאקספולרר לא יכול לעשות (טוב אולי פרט ללצטט הודעות אבל זה יותר באג בפורום מאשר באג באקספלורר). בינינו, אין שום דבר יותר אמין בעולם הזה ממיקרוסופט.
[quote=lordabizi;1463974]יש לי גוגל כרום, אבל אני לא משתמש בו כי אין שום דבר שהוא יכול לעשות שאקספולרר לא יכול לעשות (טוב אולי פרט ללצטט הודעות אבל זה יותר באג בפורום מאשר באג באקספלורר). בינינו, אין שום דבר יותר אמין בעולם הזה ממיקרוסופט.[/quote]
לך תדע ,אני מכבד את דעתך אבל חולק עליה ,את מייקרוסופט אני לא ''מעריץ'' אבל הם בסדר
[quote=~shadow-ball~;1463971]עדיף mozilla firefox
בכל מקרה בכללי אני מעדיף firefox :d[/quote]
מהניסיון שלי זה דווקא הפוך ממה שאמרת. ניסיתי פיירפוקס ולקח לו 10 דקות לטעון את דף הבית
אני חושב שאקספלורר 10 דווקא נהדר. עכשיו יותר קל ונוח להוריד chrome....
הגרסאות החדשות טובות של אינטרנט אקספלורר אבל אני מעדיף כרום
אני שנים עם הגוגל כרום וכך גם כמעט כל מי שאני מכיר..
הדפדפן הזה הוא פשוט מהיר ונוח לפי דעתי (כרום)
ערב טוב והיי
ערב טוב :)
הטלפון שלי חוזה מ-1 בלילה היום עד קצה גבול התחזית שלו (שזה 23 שעות מהשעה) 100% הסתברות לגשם...