נודים שנגמרים ב20
זה מגניב.
Printable View
נודים שנגמרים ב20
זה מגניב.
[QUOTE=Amitlv;1471086]כן!![/QUOTE]
[QUOTE=totodile;1471084]גם לי לא אכפת, הכל תלוי ברמת הידע שלי באותו נושא.[/QUOTE]
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1471082]גם לי לא אכפת להרשם ולהשתתף :)[/QUOTE]
[QUOTE=Shikamaru;1471081]כן! P:
אני יכול לאמר שאני ארשם לא ממש משנה מה הנושא יהיה, כבר הרבה זמן אין אף מ"ת פעיל בפורום. (הייתי שמח להפעיל אחד, כרגע אין לי זמן (אולי אחרי הפסיכומטרי :))[/QUOTE]
היה לי פה משחק פוקימון בעבר שהפסקתי, הייתי שמח להחזיר אותו עם כמה שינויים. תבדקו אם הקונספט מתאים לכם ותודיעו לי פה או בהודעה פרטית אם אתם מעוניינים להשתתף, ואשמח אם אפילו תציעו שינויים בקונספט שהיו מתאימים לכם וכד'. אני רעב למשחק תפקידים כלשהו (:
[QUOTE=Smoker;1471126]היה לי פה משחק פוקימון בעבר שהפסקתי, הייתי שמח להחזיר אותו עם כמה שינויים. תבדקו אם הקונספט מתאים לכם ותודיעו לי פה או בהודעה פרטית אם אתם מעוניינים להשתתף, ואשמח אם אפילו תציעו שינויים בקונספט שהיו מתאימים לכם וכד'. אני רעב למשחק תפקידים כלשהו (:[/QUOTE]
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודיע לי אם אתה רוצה להישאר עם הדמות שהייתה לך או ליצור דמות חדשה, לא משנה לי (:
[QUOTE=Smoker;1471132]תודיע לי אם אתה רוצה להישאר עם הדמות שהייתה לך או ליצור דמות חדשה, לא משנה לי (:[/QUOTE]
ואו אני כבר לא זוכר כלום מהמשחק...
בינתיים אני נשאר עם הדמות שתפתח את המשחק נראה אם צריך לשפץ קצת :wink:
בואנה מה זה עונת אולסטרס? אנשים חדשים תירשמו!!!
מצויין. ביום שישי יהיה גרביטי בהוט גולד, ואז אני אקח דף ועט, ואכתוב את כל הטעויות שאני אראה שם. אחר כך אולי אני אפרסם הודעה פה בפורום סרטים על זה.
הגיע הזמן לשים לשימוש את העובדה שאני ב-top500 של אנשים שיודעים מה זה חלל בארץ. (זו הערכה גסה)
לול כולם פרשו ורק אביזי נשאר
אין לי מקום אחר. אני אדם אומלל וחסר אונים.
אביזי אני כמעט שנה פה ומעטות הפעמים שהבנתי על מה אתה מדבר:sorry:
עוד 18 ימים אני רשמית 4 שנים וחצי פה :)
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1471140]עוד 18 ימים אני רשמית 4 שנים וחצי פה :)[/QUOTE]
עוד 9 ימים אני פה 7 שנים ו-4 חודשים.
[QUOTE=YoRt3m;1471141]עוד 9 ימים אני פה 7 שנים ו-4 חודשים.[/QUOTE]
איזה צירוף מקרים, זה בול הגיל של הפורום
זה גורל או משהו כזה
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1471142]איזה צירוף מקרים, זה בול הגיל של הפורום
זה גורל או משהו כזה[/QUOTE]
האמת, הפורום נפתח רק יום לאחר שנרשמתי, זאת אומרת שתאריך הפתיחה הרשמי של הפורום 15.6.2007 בעוד שאני נרשמתי ב-14, עיצבתי, פתחתי פורומים ועשיתי הכנות... עם אלון. שנעלם מאז.
[QUOTE=Smoker;1471126]היה לי פה משחק פוקימון בעבר שהפסקתי, הייתי שמח להחזיר אותו עם כמה שינויים. תבדקו אם הקונספט מתאים לכם ותודיעו לי פה או בהודעה פרטית אם אתם מעוניינים להשתתף, ואשמח אם אפילו תציעו שינויים בקונספט שהיו מתאימים לכם וכד'. אני רעב למשחק תפקידים כלשהו (:[/QUOTE]
כן!!!!! :)