-
[B]מליפאן;
[/B]"הו, זה נשמע נהדר" מספר אד בחיוך, ומביט בשעון על ידו.
"אני מוכרח לזוז, תרצה להצטרף אליי לדרך?" שואל אותך אד, ומוסיף "אני חייב להגיע כמה שיותר מהר אל העיר רסטבורו! אחרת המוזיאון יתמלא אנשים ולא אוכל לעבוד על המחקר.."
[B]לוקאס;[/B]
תגלה קצת רגישות לטורצ'יק יא דוש, אל תשכח שהוא עוד קטן.
---
טורצ'יק מציץ על הפוקימונים, אך נשאר מאחורי רגליך.
נראה כי לדיבה וקומבי החליטו כי לשתף פעולה נגד טורצ'יק יהיה רעיון טוב, קומבי תוקפת בסופה ולדיבה בבלימה- היא פוגעת בך, ואתה נופל. טורצ'יק מביט בך ושולח גחלת חזקה שפוגעת בשני הפוקימונים. לדיבה קמה ומעופפת אל טורצ'יק, שמנסה להחזיק מעמד בעוד נפגע מהסופה של קומבי.
-
[QUOTE=The Charizard;1481382][B]מליפאן;
"אני מוכרח לזוז, תרצה להצטרף אליי לדרך?" שואל אותך אד, ומוסיף "אני חייב להגיע כמה שיותר מהר אל העיר רסטבורו! אחרת המוזיאון יתמלא אנשים ולא אוכל לעבוד על המחקר.."
[/QUOTE]
"כן, אני מניח שזה יעבוד. זה יהיה יותר משעמם ללכת לבד. אבל תוכל לחכות שנייה? אני ארפא את רהיהורן במרכז." אענה לו ובהיעדר תקלות אלך למרכז הפוקימונים וארפא את כולם (כי לא זוכר אם ריפאתי כשהגעתי לעיר או לא, אז ליתר ביטחון), ואחזור אל אד.
-
[QUOTE=The Charizard;1481382][B]מליפאן;
[B]לוקאס;[/B]
תגלה קצת רגישות לטורצ'יק יא דוש, אל תשכח שהוא עוד קטן.
---
טורצ'יק מציץ על הפוקימונים, אך נשאר מאחורי רגליך.
נראה כי לדיבה וקומבי החליטו כי לשתף פעולה נגד טורצ'יק יהיה רעיון טוב, קומבי תוקפת בסופה ולדיבה בבלימה- היא פוגעת בך, ואתה נופל. טורצ'יק מביט בך ושולח גחלת חזקה שפוגעת בשני הפוקימונים. לדיבה קמה ומעופפת אל טורצ'יק, שמנסה להחזיק מעמד בעוד נפגע מהסופה של קומבי.[/QUOTE]
"טוב אני אראה לך מה לעשות, 2 על 1 זה לא ממש הוגן איי?" אומר וארוץ אל לדיבה
"mach punch" אצעק בזמן שאתן ללדיבה אגרוף
"טורצ'יק ניקור על קומבי עכשיו!"
-
[QUOTE=The Charizard;1481376][B]לוקאס;[/B]
היא נקבה. אתה יכול לראות את זה לפי העיגול על המצח
--
אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור, ומורה לו להשתמש בגחלת.
טורצ'יק יורה מטח אש קטן אל שני הפוקימונים הזועמים, שמתחילים לזמזם ומביטים לעברו.
טורצ'יק רץ ומתחבא מאחורי הרגליים שלך
[B]מייק;[/B]
וואה וואה איזה דוש יצאת.
--
"אה.. סליחה, חשבתי שאתה רוצה לטפל בהם לבדך!" מתנצלת קורה, "פרואקי, החוצה!" מוסיפה.
אתה מחזיר את צ'רמנדר ופידוב, ומוציא אותם בחזרה.
פידוב וצ'רמדנר משתמשים בסופת גחלת, בעוד פרואקי משתמש בקרן בועות, ונוצר פיצוץ עוצמתי.
אתם מביטים ורואים שהפרסקט נעלמו, כשלפתע הם יוצאים מהאדמה- אחד מהם אוחז בצ'רמנדר, ועוד אחד בפרואקי.
"לא! פלבבה, ונילייט, תעצרו אותם!" קוראת קורה ומוציאה את פוקימוניה, שמתחילים לתקוף את הפרסקט.
פידוב מצטרף גם הוא להתקפה, אך הפרסקט השלישי משתמש בהגנה, מבטלת את כל המתקפות ויוצרת פיצוץ.
פידוב משתמש בסופה על מנת לפזר את העשן, ואתה רואה שני פרסקטים אוחזים בצ'רמנדר, בורחים אל תוך היער.
הפרסקט השלישי אוחז בפרואקי ורץ אל הכיוון הנגדי.
"פיפידוב!" קורא פידוב ומתחיל לעופף בעקבותיהם. "שנתפצל?" שואלת קורה בחשש
[B]לילי;
[/B]את מחבקת את הספיל. "ספפפפפיל!" הוא קורא בשמחה ומוחא כפיים, בעודך מוציאה פוכדור.
את זורקת את הפוכדור על זיגזגון, שנשאב לתוכו. נדנוד ימינה, נדנוד שמאלה, רגל ימין בפנים, רגל ימין בחוץ.. עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים.. ועוצר. תפסת זיגזגון. "פיל פיל פיל!" הוא קורא, מוחא כפיים.
"נהדר, תפסת את הפוקימון הראשון שלך" אומר קאיטו.
[B]אייס;[/B]
לא.. נלחמת קודם בתום, שאיתך עכשיו כשותף.
--
אתה מאיץ בנידורן כי זה הזמן לאימון, והיא נאנחת ומושכת בכתפיה.
אתה מביט מסביבך, מתקדם לכיוון החורשה של פטלבורג. משמאלך פוקימון עם אזניים גדולות יוצא מהאדמה
"היי, אייס? שמתי לב לזה גם קודם, נידורן לא נראת כזו נרגשת להשתתף בקרבות" מעיר לך תום.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/659.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
אתה מנחם את רהיהורן, שמחייך בהקלה, ומחזירו לפוכדור.
"מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה", אתה מציג את עצמך, והמאמן משיט לך את ידו ללחיצה.
"נעים לפגוש אותך, שמי אדוארד ג'יימס גילדן סידני השלישי, אך אתה יכול לקרוא לי אד" מציג את עצמו. "אני במקור מהמחוז סינו, עבדתי שם עם מנהיג המכון בקשר לחקר מאובנים מסוימים. כרגע אני בדרכי אל מוזיאון העיר רסטבורו, ולאחר שאסיים את המחקר שלי, אחזור לסינו" מספר לך אד. "מה איתך מליפאן, לאן פניך מובלות?" שואל.[/QUOTE]
"אמממ... את האמת כשאני חושב על זה, אתה צודק" אומר לתום. "וזה ממש מוזר, כי בקרב הראשון, כשתפסתי אותה, היא הייתה להוטה להלחם ולא ויתרה לטוטודייל" אומר ואזכר ברגע. לאחר מכן אשאל את נידורן אם היא מעוניינת להלחם אם כן אורה עלייה לתקוף בבעיטה כפולה, אם לא אוציא את טוטודייל ואורה עליו לתקוף בשריטה. במידה וטוטודייל יתקוף אשאל את נידורן אם יש בעיה וקרה משהו.
-
[QUOTE][B]לילי;
[/B]את מחבקת את הספיל. "ספפפפפיל!" הוא קורא בשמחה ומוחא כפיים, בעודך מוציאה פוכדור.
את זורקת את הפוכדור על זיגזגון, שנשאב לתוכו. נדנוד ימינה, נדנוד שמאלה, רגל ימין בפנים, רגל ימין בחוץ.. עושים קצת הוקי פוקי ומסתובבים.. ועוצר. תפסת זיגזגון. "פיל פיל פיל!" הוא קורא, מוחא כפיים.
[/QUOTE]
"אוי מאי גאד" אומר באיטיות, נותנת להבנה לשקוע בי. 'עשיתי את זה, לכדתי את הפוקימון הראשון שלי!'.
"ספל, אתה יכול לנוח עכשיו-זה מגיע לך" אומר לספל ואחזיר אותו לפוקדור שלו. "קאיטו אתה מאמין?! לכדתי זיגזגון!" אומר בצווחת התרגשות ומרוב שמחה בטעות אחבק את קאיטות ברגע שאקלוט זאת מייד אסוג אחורניתת מוסמקת
-
[QUOTE=The Charizard;1481326][B][SIZE=4]טל וששבצר[/SIZE][/B]
שכחתי לומר לכם, אתם מתחילים מהעיר פטאלבורג.
למרות שאם הייתם עוקבים אחרי השינויים בדף הרשומים הייתם מבינים לבד.. אהמ[B]
לילי;
[/B]את נלחצת למראה ספיל הנפגע, אך הוא מהנהן בראשו.
זיגזגון מתחיל לרוץ אל עבר ספיל הלחוץ, אך ספיל תוקף עם אקדח מים עוצמתי- המעיף את זיגזגון אחורה.
זיגזגון נופל על האדמה, מעולף. ספיל עומד בצד, מתנשף בכבדות... ואז מתחיל לצחקק ומוחא כפיים.
[B]
לוקאס;[/B]
אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו, ומתחיל ללכת לכיוון חורשת פטאלבורג- המחברת אל העיר רסטבורו.
לפתע אתה רואה שני פוקימונים מתווכחים, אחד דמוי דבורה והשני חיפושית. הם רבים על גרגר פרי
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/415f.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/165.gif[/IMG]
[B]
אייס;
[/B]אתה מחזיר את טיילו, ומחמיא לו על העבודה הקשה, ומוציא את הפוכדור של נידורן.
נידורן יוצאת ממנו ומסתכלת עליך בתהייה.
[B]דור;[/B]
אתה צועק על הנאזליף, והוא מחקה אותך. ממש מציק, הא?
סניזל תוקפת ברוח קרה- אך נאזליף מתחמק במהירות, קופץ על אחד העצים.
הוא קופץ בחזרה אל סניזל ומטיח אותה על הרצפה- סניזל מגיבה עם רוח קרה שפוגעת בו ישירות, ונאזליף מתחיל לסגת כמה צעדים אחורה, נופל על הגב.
[B]
מליפאן;[/B]
אתה מורה לרהיהורן לתקוף ברקיעה, שמתחיל לחכך את רגלו באדמה, ואז רץ אל שילדון.
המאמן מולך מחייך חיוך קטן, "שילדון, פרץ מתכת!".
שילדון הפצוע מתחיל לזהור באור מתכתי, ומפיו יוצאת קרן אדירה הפוגעת ברהיהורן ומעיפה אותו אחורה, בעוצמה אדירה.
עשן מאפף סביב רהיהורן, וכאשר הוא מתפזר- אתה רואה שרהיהורן התעלף.
"ובכן, פרץ מתכת עושה נזק רב לפי המתקפה של היריב קודם לכן, ומכיוון ששילדון ספג נזק רב ממתקפת הקרן של רהיהורן.. אני מאמין שלא היה דבר שיכולת לעשות בנידון" אומר לך המאמן.
[B]שון;[/B]
ליטוויק משתמשת בהתכווצות, ומצליחה להשתחרר מהחוטים. היא מחייכת בהקלה
ליטוויק זוהרת באור סגול, שמתחיל להתאדות ממנה ולעוף אל סקאטרבאג- אך הרעל לא משפיע עליו, מכיוון והוא כבר בוער.
---
הוא BURNED, לא יכול להיות גם POISONED.
[B]מייק;[/B]
זה פידוב. לא בידאף. :(
--
אתה מוציא את פידוב מהפוכדור שלו, שממהר להשתמש בסופה.
הסופה מפזרת את האבקה הצידה, ומונעת ממכם לנשום אותה. פידוב וצ'רמנדר משלבים גחלת וסופה, דבר הגורם לגחלת של צ'רמנדר להיות עוצמתית ומהירה בהרבה יותר- והפרסקט נפצעים קשה.
הפרסקט נראים מאיימים בהרבה יותר, נראה כי הם גדלו במהלך הפציעה שלהם.
אחד הפרסקט זוהר בורוד, וסביבו נוצרת ארומה ריחנית ומתוקה, הגורמת לצ'רמנדר ולפידוב להימשך לעברו.
שני הפרסקט האחרים זוהרים בלבן. "אוי לא! אני חוששת שזו קרן סולארית" מזהירה אותך קורה.
אתה מנסה להוציא את צ'רמנדר ופידוב מהמשיכה שלהם לריח של פרסקט, אך נראה כי דבר לא עוזר, ובקרוב מאוד הפרסקט יישלחו את הקרן הסולארית שלהם.
[B]סטיבן;
[/B]איווי ואתה מתרגשים למראה חבר הצוות החדש, ואתה בודק אותו בפוקידע:
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/032.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/032.gif[/IMG][B]
(Nidoran (M - נידורן (זכר)[/B][I]
אוזניו הגדולות מתנופפות כמו כנפיים כאשר הוא שומע למרחקים.
כשמרגיש מאוים או כועס, נידורן מרחיב את הקוצים הרעילים על גופו. [/I]
[I]המתקפות שנידורן יודע:
ניקור - Peck
בעיטה כפולה - Double Kick
מיקוד אנרגיה - Focus Energy
עוקץ רעל - Poison Sting[/I][/QUOTE]
'נחמד,הוא גם סוג רעל אני מניח אז המתקפות שלו יהיו שימושיות בהמשך הדרך' אחשוב, "אנחנו צריכים להמשיך להתקדם איווי" אגיד לאיווי ואחזיר אותה לתוך פוקדור (שאני חושב שיש לי) בעודי ממשיך להתקדם בדרך
-
[quote=the charizard;1480785]
[b]סהר;[/b]
חתיכת השקעה 0:
אבל באמת שאין צורך חח, אני אוהב אותך עם ובלי להשקיע :(
--
אתה נוזף בטימבור, שמחליט לא להגיב.
אתה מתחיל להתהלך על החוף, כשלפתע אתה מבחין בפוקימון יוצא מהאדמה.
"קראב רבי!" הוא קורא ותופס בך ברגל.
[img]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/098.gif[/img]
[/quote]
אני משקיע מהרגל חחחח
אלון בוא נעשה מרתון כי אני בבית לארבעה ימים הקרובים אז אני יכול להדביק טיפה את הפער p:
----------------------------------------------------------------------------------------
"אחח!" אני צועק בבהלה וכאב כאשר הפוקימון תופס אותי ברגלי "זה כואב! יש לך צבט ולא יד אז תיזהר!" אומר לו בכאב.
'אהמממ' אתחיל לחשוב לעצמי 'זו הזדמנות לראות מה טימבור מסוגל לעשות, אני חייב להילחם בפוקימון הזה ולנצח, אולי ככה טימבור יתרכך טיפה ויתחיל להקשיב לי' אני ממשיך במחשבותיי.
"אוקיי טימבור פוקימון הסרטן הזה הוא היריב שלך!" אני אומר לטימבור בהתלהבות "קדימה תשתמש בפזילה ואז בחבטה!" אני פוקד עליו בתקווה שיקשיב לי.
'בוא בנתיים נבדוק מול איזה פוקימון אני נלחם' אני חושב לעצמי ושולף את הפוקידע על מנת לקבל מידע
-
[QUOTE=The Charizard;1481376][B]לוקאס;[/B]
היא נקבה. אתה יכול לראות את זה לפי העיגול על המצח
--
אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור, ומורה לו להשתמש בגחלת.
טורצ'יק יורה מטח אש קטן אל שני הפוקימונים הזועמים, שמתחילים לזמזם ומביטים לעברו.
טורצ'יק רץ ומתחבא מאחורי הרגליים שלך
[B]מייק;[/B]
וואה וואה איזה דוש יצאת.
--
"אה.. סליחה, חשבתי שאתה רוצה לטפל בהם לבדך!" מתנצלת קורה, "פרואקי, החוצה!" מוסיפה.
אתה מחזיר את צ'רמנדר ופידוב, ומוציא אותם בחזרה.
פידוב וצ'רמדנר משתמשים בסופת גחלת, בעוד פרואקי משתמש בקרן בועות, ונוצר פיצוץ עוצמתי.
אתם מביטים ורואים שהפרסקט נעלמו, כשלפתע הם יוצאים מהאדמה- אחד מהם אוחז בצ'רמנדר, ועוד אחד בפרואקי.
"לא! פלבבה, ונילייט, תעצרו אותם!" קוראת קורה ומוציאה את פוקימוניה, שמתחילים לתקוף את הפרסקט.
פידוב מצטרף גם הוא להתקפה, אך הפרסקט השלישי משתמש בהגנה, מבטלת את כל המתקפות ויוצרת פיצוץ.
פידוב משתמש בסופה על מנת לפזר את העשן, ואתה רואה שני פרסקטים אוחזים בצ'רמנדר, בורחים אל תוך היער.
הפרסקט השלישי אוחז בפרואקי ורץ אל הכיוון הנגדי.
"פיפידוב!" קורא פידוב ומתחיל לעופף בעקבותיהם. "שנתפצל?" שואלת קורה בחשש
[B]לילי;
[B]אייס;[/B]
לא.. נלחמת קודם בתום, שאיתך עכשיו כשותף.
--
אתה מאיץ בנידורן כי זה הזמן לאימון, והיא נאנחת ומושכת בכתפיה.
אתה מביט מסביבך, מתקדם לכיוון החורשה של פטלבורג. משמאלך פוקימון עם אזניים גדולות יוצא מהאדמה
"היי, אייס? שמתי לב לזה גם קודם, נידורן לא נראת כזו נרגשת להשתתף בקרבות" מעיר לך תום.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/659.gif[/IMG]
[B]מליפאן;[/B]
אתה מנחם את רהיהורן, שמחייך בהקלה, ומחזירו לפוכדור.
"מליפאן אביזי דוס סנטוס סילבה y גראופרה", אתה מציג את עצמך, והמאמן משיט לך את ידו ללחיצה.
"נעים לפגוש אותך, שמי אדוארד ג'יימס גילדן סידני השלישי, אך אתה יכול לקרוא לי אד" מציג את עצמו. "אני במקור מהמחוז סינו, עבדתי שם עם מנהיג המכון בקשר לחקר מאובנים מסוימים. כרגע אני בדרכי אל מוזיאון העיר רסטבורו, ולאחר שאסיים את המחקר שלי, אחזור לסינו" מספר לך אד. "מה איתך מליפאן, לאן פניך מובלות?" שואל.[/QUOTE]
הו לא!
"תקשיבי קורה, אנחנו ביחד בזה. לכי אחרי פארוקי. אני אחזיר את צ׳ארמנדר ומיד אצטרף אליך. אנחנו ביחד בזה אני לא משאיר אותך לבד! סליחה על איך שדיברתי קודם. אני רק מקוה שכלון לא יקרה לצ׳ארמנדר!"
אני דולק אחריהם ללא מעצורים. הלב פועם בכעס. זעם בלתי ניתן לעצירה. הפוקדור כבר עמד להתפקע בידי, מרגיש שהפוקדור של צ׳ארמנדר ריק והלב נחמץ. "סידוט! צא! אני צריך שתשתמש במתקפה הבלתי ידועה שלך פעם נוספת, הישר לעבר הפרסקטים האלה!"
-
[B]מליפאן;
[/B]אתה מבקש מאד להמתין, והולך לרפא את הפוקימונים- חוזר במהרה לכיוון אד.
"נהדר, אפשר לצאת?" שואל אד, ואתה מסכים. אתם מתחילים ללכת אל כיוון דרך 104, המשקיפה אל הים.
אתה מבחין במספר ילדים קטנים רצים על החוף, משחקים עם שני מריל.
אתם מגיעים לפתח חורשת פטלבורג, המחברת עם העיר רסטבורו, ונכנסים אליה.
לאחר מספר דקות הליכה אתה שומע רעשים משמאלכם.. כשפתאום עשן מאפף את המקום, אתה שומע את אד צועק.
"מליפאן! תעזור לי!" הוא צועק בחשש.
[B]
לוקאס;[/B]
"2 על 1 זה לא ממש הוגן!" אתה צועק, "אני מסכימה" אתה שומע קול מוכר. "מאדקיפ, אקדח מים!"
מטח מים חזק פוגע בלדיבה ומעיף אותה אחורה, בעוד טורצ'יק משתמש בניקור על קומבי ומפיל אותו על האדמה.
אתה מביט הצידה ומבחין בניקי, אותה אתה מכיר עוד משהייתם קטנים.
[B]
מגל;
[/B]אתה מחבק את אלקיד, ויוצא החוצה עם מייקל, מאושר מהזכייה.
לפתע, בעודכם יוצאים מהחנות, אתה רואה הרבה אנשים מתאספים סביב בניין גדול.
"מייקל? מגל?" שואל אתכם הפרופסור, שמבחין בכם מהצד. לצידו עומדת בחורה כוסית
"חושתתני שנזדקק לכם!" הוא צועק, רץ לכיוון הבניין, נאבד בתוך ההמון.
[B]סטיבן;
[/B]'הלוואי שניקי לא הייתה פה' אתה חושב לעצמך, כשלפתע נפתח חור שחור- וניקי נשאבת לתוכו.
[IMG]https://33.media.tumblr.com/21d627deceb715e9dc107f94f150510b/tumblr_n7ehecrzEV1sflesio2_250.gif[/IMG]
מהחור יוצא פוקימון ורדרד, "בכיף!" הוא קורא, ונעלם.
איווי ואתה מביטים בפליאה, אבל חוזרים לעניינכם.
"אנחנו צריכים להמשיך איווי" אתה אומר לה בחיוך, ומחזיר אותה לפוכדור. [שיש לך]
לאחר הליכה מרובה אתה חוזר אל העיירה אולדייל, ומתקדם אל עבר דרך 102, המחברת אל העיר פטאלבורג.
אתה מתחיל ללכת, וכבר מתחיל להחשיך. השעה 6 בערב.
אתה מבחין בפוקימון קטן מול עץ מולך, הוא מסתכל עליך. "קרוו" הוא ממלמל, מסובב את גבו.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/198.gif[/IMG]
[B]
אייס;
[/B]אתה מסתכל על נידורן, שואל אם היא רוצה להילחם כרגע. היא מסתכלת עליה במבט תוהה, ואז נשכבת על האדמה
אתה מוציא את טוטודייל מהפוכדור, ומורה לו לתקוף עם שריטה.
טוטודייל מתחיל לרוץ, ושורט את באנלבי שנפגע. "בי!" הוא קורא ונכנס לאותו חור שממנו הגיע.
טוטודייל מתבלבל, ומביט סביבה, כשלפתע באנלבי יוצא מאחוריו ומתחיל להכות אותו עם אוזניו. טוטודייל נפגע ומוטח אחורה[B]
לילי;
[/B]את מתלהבת, וספל מוחא כפיים.
מיד לאחר מכן את מחזירה את ספיל לפוכדור שלו, וקוראת לעבר קאיטו בהתלהבות.
"לכדתי זגזגון!", מחבקת אותו, בטעות. [כן בטח]
קאיטו מסמיק גם הוא, "איזה כיף, חבר חדש לצוות" הוא אומר בשקט.
כשלפתע נתקע בך ילד קטן, בוכה. "א-א-אנ.. אני מצטער!" הוא ממלמל.
הילד מחזיק פוקימון זעיר, הנראה פצוע.
[IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen3/emerald/010.png[/IMG]
[B]
סהר;[/B]
אתה מוציא את הפוקידע בחיפוש אחר מידע היכול להועיל, ומהמכשיר בוקע קול מתכתי:
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/098.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/098.gif[/IMG]
קראבי, פוקימון הסרטן.
[I]קראבי חיים על חופים, קבורים בתוך בורות שחפרו באדמה. בחופים חוליים, ללא הרבה מזון- ניתן לראות אותם מתקוטטים זה עם זה עבור טריטוריה[/I]
טימבור מבחין בזה, ועוד לפני שאתה מורה לו הוא חובט בקראבי עם בול העץ שלו- מעיף אותו מהרגל שלך.
הוא מסתכל עליך, ואתה מורה לו לתקוף בפזילה ואז חבטה- אך הוא מחליט מיד לתקוף בחבטה.
טימבור מתחיל להכות את קראבי, שמצליח להתחמק ולבסוף לקפוץ על בול העץ של טימבור.
הוא מתקדם לעברו, וצובט אותו בחזקה באפיו.
[B]מייק;[/B]
אתה מצטער בפני קורה, "זה בסדר, גם אני חייבת להחזיר את פרואקי!" היא קוראת חזרה, ושניכם רצים.
אתה רץ בכעס, זועם, אחרי הפרסקט, בעוד פידוב מוביל אותך.
"פי פי דוב!" הוא קורא, ופונה ימינה, אל עבר אפרסקט- ותוקף במתקפת כנף, שעוצרת אותם. הפרסקט מסתובבים לעברך
אתה מוציא את סידוט מהפוכדור, הוא מסתכל לעבר הפרסקטים במבט אדיש.
אתה מורה לו לתקוף במתקפה הלא ידועה, והוא לא מבין מה ואיך.
-
[QUOTE=The Charizard;1481499][B]מליפאן;
"נהדר, אפשר לצאת?" שואל אד, ואתה מסכים. אתם מתחילים ללכת אל כיוון דרך 104, המשקיפה אל הים.
לאחר מספר דקות הליכה אתה שומע רעשים משמאלכם.. כשפתאום עשן מאפף את המקום, אתה שומע את אד צועק.
[B]
לוקאס;[/B]
"2 על 1 זה לא ממש הוגן!" אתה צועק, "אני מסכימה" אתה שומע קול מוכר. "מאדקיפ, אקדח מים!"
מטח מים חזק פוגע בלדיבה ומעיף אותה אחורה, בעוד טורצ'יק משתמש בניקור על קומבי ומפיל אותו על האדמה.
[B]
מגל;
[B]סטיבן;
[/B]'הלוואי שניקי לא הייתה פה' אתה חושב לעצמך, כשלפתע נפתח חור שחור- וניקי נשאבת לתוכו.
[IMG]https://33.media.tumblr.com/21d627deceb715e9dc107f94f150510b/tumblr_n7ehecrzEV1sflesio2_250.gif[/IMG]
לאחר הליכה מרובה אתה חוזר אל העיירה אולדייל, ומתקדם אל עבר דרך 102, המחברת אל העיר פטאלבורג.
אתה מבחין בפוקימון קטן מול עץ מולך, הוא מסתכל עליך. "קרוו" הוא ממלמל, מסובב את גבו.
[B]
אייס;
[/B]אתה מסתכל על נידורן, שואל אם היא רוצה להילחם כרגע. היא מסתכלת עליה במבט תוהה, ואז נשכבת על האדמה
טוטודייל מתחיל לרוץ, ושורט את באנלבי שנפגע. "בי!" הוא קורא ונכנס לאותו חור שממנו הגיע.
טוטודייל מתבלבל, ומביט סביבה, כשלפתע באנלבי יוצא מאחוריו ומתחיל להכות אותו עם אוזניו. טוטודייל נפגע ומוטח אחורה[B]
לילי;
[B]
סהר;[/B]
[IMG]http://sprites.pokecheck.org/i/098.gif[/IMG][IMG]http://sprites.pokecheck.org/b/098.gif[/IMG]
קראבי, פוקימון הסרטן.
[I]קראבי חיים על חופים, קבורים בתוך בורות שחפרו באדמה. בחופים חוליים, ללא הרבה מזון- ניתן לראות אותם מתקוטטים זה עם זה עבור טריטוריה[/I]
טימבור מבחין בזה, ועוד לפני שאתה מורה לו הוא חובט בקראבי עם בול העץ שלו- מעיף אותו מהרגל שלך.
הוא מסתכל עליך, ואתה מורה לו לתקוף בפזילה ואז חבטה- אך הוא מחליט מיד לתקוף בחבטה.
[B]מייק;[/B]
אתה מצטער בפני קורה, "זה בסדר, גם אני חייבת להחזיר את פרואקי!" היא קוראת חזרה, ושניכם רצים.
"פי פי דוב!" הוא קורא, ופונה ימינה, אל עבר אפרסקט- ותוקף במתקפת כנף, שעוצרת אותם. הפרסקט מסתובבים לעברך
אתה מורה לו לתקוף במתקפה הלא ידועה, והוא לא מבין מה ואיך.[/QUOTE]
"טוב זה היה נסיון רע." אומר בכעס "סידוט קליע זרעים! פידאב תשתמש במתקפה מהירה ומתקפת כנף!"
-
[QUOTE=The Charizard;1481499][B]
סהר;[/B]
קראבי, פוקימון הסרטן.
הוא מתקדם לעברו, וצובט אותו בחזקה באפיו.[/QUOTE]
"טימבור!" אצעק בדאגה 'אני חייב לעשות משהו כדי לעזור לו' אני אחשוב לעצמי בחשש ואסרוק את הסביבה בחיפוש אחר משהו שיעזור.
"טימבור אתה חייב להקשיב לי עכשיו" אומר לו בלחץ "תרוץ לעבר אחד העצים מהר ותעצור שנייה לפני שאתה מתנגש בו!" אני פוקד עליו בלחץ 'אני מקווה שזה יבהיל את קראבי והוא ישחרר את טימבור, המסכן הקטן סובל!' אחשוב לעצמי בעצבות.
"טימבור הכי חשוב לא לוותר!" אומר לו בניסיון לחזק אותו מנטלית "תנסה אחרי הריצה לעץ להשתמש שוב בחבטה על קראבי אבל לפני זה תשתמש בפזילה, זה יחליש את ההגנה של קראבי!" אני אומר לו בלחץ
-
[QUOTE=The Charizard;1481499][B]
לוקאס;[/B]
[/QUOTE]
כדי לדעת מה הדמות שלי חושבת עכשיו אנא צפה בסרטון הבא 14+
[video=youtube;OKsaTAYNebg]https://www.youtube.com/watch?v=OKsaTAYNebg[/video]
'ובדיוק כשהתחלתי להיכנס לאקשן' אחשוב 'עוד שניה למדתי MACH PUNCH'
"תודה ניקי, שוב את באה להציל אותי" אומר לה "טורצ'יק תסיים את זה בגחלת!" אומר ואוציא פוקדור ריק מהתיק שלי, אם הקומבי יתעלף אנסה ללכוד אותו
-
[/QUOTE]
"דבר איתי! מה העניין?" אני אשאל אותו, בזמן שאני אושיט מהר את היד לפוכדורים של כל הפוקימונים, ואוציא אותם מסביבי במעגל. "תעמדו על המשמר!" אורה להם, ואתחיל לנוע יחד איתם לכיוון שבו אד נמצא / היה נמצא (לא ברור לי כל כך אם אני עכשיו רואה אותו או לא, אני מניח שלא כי העשן אופף את המקום).
-
[B]
לוקאס;[/B]
[B]
מגל;
[B]סטיבן;
[B]
אייס;
לילי;
[B]
סהר;[/B]
קראבי, פוקימון הסרטן.
[B]מייק;[/B]
אתה מורה לו לתקוף במתקפה הלא ידועה, והוא לא מבין מה ואיך.[/QUOTE]
"טוטודייל תשתמש באקדח מים על מנת להרחיק את באנלבי אחורה, לאחר מכן תרוץ ותשתמש בשריטות". "נידורן מה קרה? למה את לא מוכנה להלחם?" אשאל אותה ואסתכל על תום במבט אובד עצות.
-
[QUOTE]לילי;
[B]
[/QUOTE]
תאונות קורות:wink:
~~~~~~~~~~~~~~
"הו! אל תבכה, הכל בסדר" אומר ואתכופף על הילד תוך כדי שאסרוק את הפוקמון בפוקדע שלי. "מה קרה לפוקימון שלך?" אשאל ואנסה להרגיע את הילד. "רוצה שנעזור לך למצא מרכז פוקימונים?" אשאל לאחר שהוא יירגע ויסביר לי ולקאיטו מה קרה.