לחזור הביתה אחרי מסע ישראלי וגם ראש השנה, אז בנימה זו ארצה לאחל לכולכם חג שמח ושנה טובה :)
Printable View
לחזור הביתה אחרי מסע ישראלי וגם ראש השנה, אז בנימה זו ארצה לאחל לכולכם חג שמח ושנה טובה :)
[QUOTE=Hit Man;1481874]למה עמוד 30 לא עובד?[/QUOTE]
לא רצית להירשם או משהו כזה למשחק שלי?
כן, אני ארשם, אבל צריך קודם לדעת אם הפורום ישאר פתוח בחג. אני לא ארשם למשחק שלך, ואז אשב בבית כמו מטומטם ואחכה שלושה ימים.
הנו"ד חזר
[QUOTE=Hit Man;1481877]כן, אני ארשם, אבל צריך קודם לדעת אם הפורום ישאר פתוח בחג. אני לא ארשם למשחק שלך, ואז אשב בבית כמו מטומטם ואחכה שלושה ימים.[/QUOTE]
לא הבנתי איזזה התחלתי אתה רוצה במשחק?
------=
יאי מגניב תמונת רקע לפורום.
תגיבו במ"תיייייייייייים אדם תגיב במ"ת של טל
Stm!!!
וואו פעם ראשונה שאני התחברתי בשנים האחרונות ויש מעל 15 אנשים מחוברים :o
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481811]באלי גם להירשם למ"ת של עומר אבל אני יכול להגיב רק פעם ב.... אז זו טיפה בעיה:um_face::peee:[/QUOTE]
אתה יכול חח ;)
אני עובד כמעט 9 שעות ביום.. אני לא אהיה מגיב סידרתי חח אולי רק בימים שאני מסיים מוקדם או בחופש
זורם לכם קבוצה בוואטאפ?
[QUOTE=Ritsuka kun;1481957]אתה יכול חח ;)
אני עובד כמעט 9 שעות ביום.. אני לא אהיה מגיב סידרתי חח אולי רק בימים שאני מסיים מוקדם או בחופש[/QUOTE]
אצלך זה עבודה, אני נמצא בצבא אז אני יוכל להגיב רק בימי שישי/שבת פעם פעמיים וכשאני חוזר הביתה להגיב מלא :sorry:
אם זה מתאים לך אז אני אירשם ואתחיל לחשוב על רקע מושקע, אני אנסה להגיב כמה שיותר :sorry::um_face::peee:
[QUOTE=Pikachu 4 Ever;1481960]אצלך זה עבודה, אני נמצא בצבא אז אני יוכל להגיב רק בימי שישי/שבת פעם פעמיים וכשאני חוזר הביתה להגיב מלא :sorry:
אם זה מתאים לך אז אני אירשם ואתחיל לחשוב על רקע מושקע, אני אנסה להגיב כמה שיותר :sorry::um_face::peee:[/QUOTE]
איפפ מסכן חח
[QUOTE=Amitlv;1481958]זורם לכם קבוצה בוואטאפ?[/QUOTE]
וואלה האמת שכן
היום בבוקר חלפה בראשי המחשבה לכתוב איזשהו טור על האיזון בין מציאתיות למשחקיות במשחקי תפקידים בחת"ם...
אולי אני אעשה את זה. יש לי את הזמן, לא בטוח אם אני אמצא שם דברים מועילים לכתוב.
נראה.
איזה משחק פוקימון כדאי לי לשחק? (שאפשר באימולטור) פתאום נורא בא לי להתחיל לשחק.