-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 27 2009, 01:43 AM
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]פוליוואג תוקף בחוזקה בהיפנוזה משולבת עם אקדח מים ופיפלאפ תוקף במערבולת משולבת עם ניקור, המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ ענקי של מים, לפתע נישמעת צפירת הסיום, אתה מביט על המסך ולפתע אתה רואה שאתה זכיתה בתחרות הסרט.
"בגלל שהיום יום חג לעיר שלנו אומגה הזו בתחרות החודש מקבל פרס פיצ'ו" אמרה המנלה של התחרות.[/i] [/b][/quote]
"תודה!" אני אומר " מה יש לעשות עוד בעיר שלכם?" אני שואל אותם
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 27 2009, 12:38 AM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף בספיגה שוב אבל הוא לא מצליח לשאוב את כוחו של פיג'י כי הוא עף גבוה מדי, פיג'י יורד במהירות לכיוונו של טריקו ותוקף אותו במתקפה מהירה ופוגע בו.[/i]
[/b][/quote]
"טריקו תשתמש במבט ואז מתקפה מהירה ואז ספיגה וחבטה!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 26 2009, 10:52 PM
[b] [SIZE=3]משתמשים תחרות הקרבות תתקיים מחר בבוקר כניראה בשבוע הבא.[/SIZE]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]"וואו איזה תג יפה" אמרה שרה, "השגתי כזה לפני יום" אמר פרולינו.
"תקשיבו אני רואה שכולם פה, הגיעה הזמן שתצאו מהעיר ותתקדמו לעיר הבא, כאשר תהיה לכם משימה אני אודיע לכם" אמרה מרינה מנהיגת הקבוצה שלכם.
"אוף לה דווקה אני נפלתי עם לוזרים כאילו בקבוצה שלי" אמר פרולינו.
"פרולינו תכבד את הקבוצה שלך כולנו מאמנים שווים, עכשיו קדימה צאו למסע, ותשארו כקבוצה וביחד" אמרה מרינה.
"אז הולכים?" שאלה אתכם שרה.[/i]
[img]http://img42.imageshack.us/img42/8305/69830695.png[/img]
[/b][/quote]
"תודה" אגיד לשרה ואשיב מבט שנאה לפרולינו "עוד נראה לגבי זה" אתגרה בפרולינו ואצטרף אל הקבוצה
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 27 2009, 12:38 AM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי המורעל משלב מתקפה מהירה עם חפירה ומצליח חפור, כעבור כמה שניות הוא יוצא מהאדמה, אבל הוא לא תוקף את נידורנו הוא מחפש אויר הוא לא יכול לנשום בגלל ההרעלה הוא חלש מאוד, נידורנו תוקף אותו שוב במכת קרו ופוגע באיווי חזק, איווי ניראה חסר אונים.[/i] [/b][/quote]
"איווי, תרכז את כל הכוח שנשאר לך במתקפ אחת, נסה לחסל אותו כמה שיותר מהר! תשתמש במתקפת מהירות בכל העצמה!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 26 2009, 09:01 PM
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]טוטודייל לא מוכן להלחם, הוא משפריץ מים על הפרצוף שלך, אין לך ברירה את תוכלי להשתמש רק בצ'יקוריטה או שיפסלו אותך.[/i] [/b][/quote]
"תודה על כלום" אני צועקת עליו ומחזירה אותו לפוקדור. "טוב, צאי צ'יקוריטה תשתמשי בעלי טער במהירות!" אני קוראת
-
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"קודם הינה הסרט שלך והפיצ'ו שזכיתה בו, ושנית, בעיר שלנו יש תחרות קרבות אבל היא כבר עומדת להיגמר והיא אפשר להרשם, אבל יש אזור מלא פוקימוני מעופף." אמרה האישה שהביאה לך את הסרט ואת הפיצ'ו.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/172.png[/img][img]http://img40.imageshack.us/img40/7813/13427225.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף במבט אבל פיג'י לא מסתקל אל תוך עיניו, טריקו העצבני תוקף במתקפה מהירה ופוגעה בפיג'י שעף על אחד העצים.
טריקו ניראה עצבני במיוחד, הוא מתנהג בצורה מוזרה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתם מתכילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר, אתה מתחילים ללכת בדרך מספר 1.
לפתע אתם רואים חבורה של רטיקייטים עצבניים הם עומדים לדרוס אתכם.
"נו באמת" אמר פרולינו והוציא את הריולו שלו.
"חמש שניות והם בורחים" אמרה שרה והוציאה את פצ'יריסיו שלה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/020.png[/img]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי רץ במהירות לכיוונו של נידורנו, הוא צובר אנרגיה ואז תוקף את נידורנו במתקפה מהירה, נידורנו תוקף במכת קרן השניים פוגעים זה בזה וכל אחד עף לצד אחר, נידורנו קם במהירות, אבל איווי מחוסל, השתמש בפוקימון השני שלך.[/i]
[i]וולפיקס תוקף בלהביור וצ'יקוריטה תוקפת בעלי תער, הלהביור של וולפיקס שורף לצ'יקוריטה את כל העלים.
צ'יקוריטה ניראת מפוחת מן האש שמוציא וולפיקס.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 28 2009, 08:55 PM
[b]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]איווי רץ במהירות לכיוונו של נידורנו, הוא צובר אנרגיה ואז תוקף את נידורנו במתקפה מהירה, נידורנו תוקף במכת קרן השניים פוגעים זה בזה וכל אחד עף לצד אחר, נידורנו קם במהירות, אבל איווי מחוסל, השתמש בפוקימון השני שלך.[/i]
[/b][/quote]
"איווי, חזור" אגיד ואחזיר את איווי בזמן שאשלוף את הכדור של גרוטל.
"גרוטל, צא! תקוף בקללה ומיד לאחר מכן בחבטה, ואז תשתמש בנסיגה!"
-
[b]
[i]וולפיקס תוקף בלהביור וצ'יקוריטה תוקפת בעלי תער, הלהביור של וולפיקס שורף לצ'יקוריטה את כל העלים.
צ'יקוריטה ניראת מפוחת מן האש שמוציא וולפיקס.[/i] [/b][/quote]
"צ'יקוריטה אל תפחדי, תשיתמשי שוב בעלי טער ואז חבטה!" אני קוראת.
-
[b] [i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"קודם הינה הסרט שלך והפיצ'ו שזכיתה בו, ושנית, בעיר שלנו יש תחרות קרבות אבל היא כבר עומדת להיגמר והיא אפשר להרשם, אבל יש אזור מלא פוקימוני מעופף." אמרה האישה שהביאה לך את הסרט ואת הפיצ'ו.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/6/60/172.png[/img][img]http://img40.imageshack.us/img40/7813/13427225.png[/img]
[/b][/quote]
"טוב, תודה!" אני אומר והלך למקום עם הפוקימוני מעופף
-
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]אתם מתכילים ללכת וכעבור כמה זמן אתם יוצאים מן העיר, אתה מתחילים ללכת בדרך מספר 1.
לפתע אתם רואים חבורה של רטיקייטים עצבניים הם עומדים לדרוס אתכם.
"נו באמת" אמר פרולינו והוציא את הריולו שלו.
"חמש שניות והם בורחים" אמרה שרה והוציאה את פצ'יריסיו שלה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/020.png[/img] [/b][/quote]
"אני אצטרף גם, טוטודייל! צא! אקדח מים על כולם!" אגיד ואז אביט בניביהם החדים ואוסיף "תזהר גם לא להתקרב יותר מדי" אוסיף בחשש
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף במבט אבל פיג'י לא מסתקל אל תוך עיניו, טריקו העצבני תוקף במתקפה מהירה ופוגעה בפיג'י שעף על אחד העצים.
טריקו ניראה עצבני במיוחד, הוא מתנהג בצורה מוזרה.[/i]
[/b][/quote]
"יפה טריקו תמשיך ככה!עכשיו תקוף בספיגה ובמתקפה מהירה!"אני צועק לו בהתלהבות
-
[quote][b]~JolTeoN~
"אני לא צריך לעזור לך, אתה צריך לאמן תא הפוקימונים שלך לבד, אני קבלתי שניקס לפני שבוע כשהגענו עם הספינה והינה אחרי הרבה אימונים הוא הפך ללאקסיו מדהים וחזק במיוחד" אמר רג'י.
אתם ממשיכים ללכת אחרי רבע שעה אתם מגיעים אל העיר הבא, העיר אומגה, העיר היא די קטנה אבל יש בה הרבה האנשים.
אתם מתחילים להסתובב בעיר לחפש את מרכז הפוקימונים, לפתע אתם רואים במה גדולה ולידה מלא מאמנים ועליה אישה אחת.
" אל תשחכו היום בשעה 4 בדיוק תחרות קרבות ענקית, ופרס גדול למקומות השני והראשון, ההרשמה היא ליד הבמה.
אתה מביט בשעון ורואה שהשעה 3 בצהריים.
"אתה נירשם לתחרות?" שאל רג'י.
"אני לא ארשם אני הולכת לתחרות הסרט כדי להרשם כי היום היא מתקיימת" אמרה ליזי והלכה[/b][/quote]
אני אלך לחפש מקום שבו אני יוכל לאמן את הפוקימונים שלי.
-
[SIZE=4]משתמשים ביום שבת תחרות הקרבות הגדולה ואז ספיישל סוכות, הפרטים על הספיישל בקרוב.[/SIZE]
[b][i]איש האבטיח[/i][/b]
[i]גרוטל יוצא מהפוקדור ותוקף את נידורנו בקללה דבר שגורם לגרוטל לאבד קצת חיים וכעבור כמה שניות גורם גם לנידורנו לאבד חיים, גרוטל מנסה לתקוף בחבטה, הוא רץ לכיוונו של נידורנו אבל בגלל שגופו של גרוטל כבד הוא זז לאט, נידורנו חומק בהחבטה במהירות ותוקף את גרוטל בעוקץ רעל ופוגע בו.[/i]
[i]צ'יקוריטה תוקפת שוב בעלי תער אבל וולפיקס חומק, וולפיקס תוקף בגחלת ופוגע בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה הפצועה מתעצבנת, לפתע היא מתחילה לזהור, העלה של הראש שלה גדל וגם הגוף שלה שעליו צומחים מלא עלים קטנים, צ'יקוריטה הפכה לבייליף.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/153.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה יוצא מהאזור התחרות לפתע המאמנת שהתחרתה מולה בשלב הגמר רצה אחריך.
"ואוו הפוליוואג שלך מדהים, הייתי שמחה שתעזור לי להתאמן, בסדר?" שאלה הנערה.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]פצ'יריסיו של שרה תוקף במכת ברק וטוטודייל שלך באקדח מים וריולו של פרולינו בבעיטה נמוך, הפוקימונים שלכם תוקפים ומצליחים לחסל את חלק מהפוקימונים, לפתע מגיעה לאזור רטיקייט זוהר הוא תוקף את פצ'יריסיו בהיפר ניב ומחסל אותו, "וואו אני חייב לנסות לחסל את הרטיקייט הזה ככה ריולו שלי יתחזק." אמר פרולינו.
אתה רואה שטוטודייל ניראה מפוחד מהרטיקייט הזוהר.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3a/Spr_4h_020_m_s.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף בספיגה ושואב את הכוח של הפיג'י שניראה חצי מחוסל, לפתע פיג'י תוקף בסופה שוב ומעיף את טריקו על אחד העצים ואז פיג'י עף לכיוונו של טריקו ותוקף אותו בניקור, טריקו פצוע קשה.[/i]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"אתה לא רוצה להרשם לתחרות?" שאל רג'י שניראה מאוכזב.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 29 2009, 06:49 PM
[b]
[b][i]איש האבטיח[/i][/b]
[i]גרוטל יוצא מהפוקדור ותוקף את נידורנו בקללה דבר שגורם לגרוטל לאבד קצת חיים וכעבור כמה שניות גורם גם לנידורנו לאבד חיים, גרוטל מנסה לתקוף בחבטה, הוא רץ לכיוונו של נידורנו אבל בגלל שגופו של גרוטל כבד הוא זז לאט, נידורנו חומק בהחבטה במהירות ותוקף את גרוטל בעוקץ רעל ופוגע בו.[/i]
[/b][/quote]
"גרוטל, שלח עלי תער ותתקרב אליו לאט לאט, ואז תקוף בחבטה ובנסיגה!"
-
[b] [SIZE=4]משתמשים ביום שבת תחרות הקרבות הגדולה ואז ספיישל סוכות, הפרטים על הספיישל בקרוב.[/SIZE]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה יוצא מהאזור התחרות לפתע המאמנת שהתחרתה מולה בשלב הגמר רצה אחריך.
"ואוו הפוליוואג שלך מדהים, הייתי שמחה שתעזור לי להתאמן, בסדר?" שאלה הנערה.[/i]
[/b][/quote]
פאק יש מצב שאני לא יהיה כאן בשבת..
--------
"בשמחה!" אני אומר
-
[i]פצ'יריסיו של שרה תוקף במכת ברק וטוטודייל שלך באקדח מים וריולו של פרולינו בבעיטה נמוך, הפוקימונים שלכם תוקפים ומצליחים לחסל את חלק מהפוקימונים, לפתע מגיעה לאזור רטיקייט זוהר הוא תוקף את פצ'יריסיו בהיפר ניב ומחסל אותו, "וואו אני חייב לנסות לחסל את הרטיקייט הזה ככה ריולו שלי יתחזק." אמר פרולינו.
אתה רואה שטוטודייל ניראה מפוחד מהרטיקייט הזוהר.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3a/Spr_4h_020_m_s.png[/img] [/b][/quote]
"קדימה טוטודייל, אל תפחד! תשתמש באקדח מים ואז בזעם!"
-
[b]
[i]צ'יקוריטה תוקפת שוב בעלי תער אבל וולפיקס חומק, וולפיקס תוקף בגחלת ופוגע בצ'יקוריטה, צ'יקוריטה הפצועה מתעצבנת, לפתע היא מתחילה לזהור, העלה של הראש שלה גדל וגם הגוף שלה שעליו צומחים מלא עלים קטנים, צ'יקוריטה הפכה לבייליף.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/05/153.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו בייליף!" אני קורא בהיתלהבות "תישתמשי שוב בעלי טער ואז סינטזה כדי להיתרפא!" אני קוראץ שוב.
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף בספיגה ושואב את הכוח של הפיג'י שניראה חצי מחוסל, לפתע פיג'י תוקף בסופה שוב ומעיף את טריקו על אחד העצים ואז פיג'י עף לכיוונו של טריקו ותוקף אותו בניקור, טריקו פצוע קשה.[/i]
[/b][/quote]
שמע..התחרטתי,אולי תחליף עכשיו את הפיג'י בסטארלי??אני רוצה גם פוקימונים מהדור הרביעי..
-----------
"טריקו אל תוותר תקוף בספיגה ואז חבטה ושוב ספיגה!"אני צועק לו
-
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
גרוטל תוקף בעלי תער והנידורנו נפגע חזק, אבל הוא לא מוותר, הנידורנו בעל עמידות למתקפות והוא מאוד חזק.
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]עם אל תהיה בשבת אני מעביר את התחרות ליום אחר, כי שבוע הבא זה סוכות אז ברוב הסיכויים שכולם יהיו פה בכל יום.
~~~~~~~~~~~
"דרך אגב אני דון הגעתי ממחוז סינו, זכיתי בפסטיבל הגדול במקום החמישי אבל מאז אני לא מצליחה לנצח באף תחרות באתי לפה כדי לנסות לזכות בסרטים אבל אני לא מצליחה פיפלאפ שלי כל הזמן מאבד את הביטחון מאז הפסדתי לחברתי הטובה זואי.
הייתי רוצה מולך קרב 2 על 2, רוצה?" שאלה דון.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים וריולו תוקף ביד כוחנית, רטיקייט חזק מאוד הוא מצליח לחסום את המתקפות ותוקף במתקפה מהירה טוטודייל ניפגע ועף אל תוך ידך, ריולו נישאר להלחם הוא תוקף שוב ביד כוחנית ומצליח לפגוע ברטיקייט, אבל הרטיקייט לא מותר הוא תוקף בנשיכה ופוגע חזק בריולו.
"איפה הוא התאמן כל כך הרבה" אמר פרולינו שניראה לחוץ.
[/i]
[i]בייליף תוקף שוב בעלי תער, אבל וולפיקס ידע שהיא תתקוף בעלי תער וחמק הוא תקף את בייליף בגחלת אבל בייליף חמקה, בייליף תוקפת בסינתזה ומתרפאת, לפתע היא תוקפת בגפן מצליפה ותופסת את וולפיקס וזורקת אותו על הריצפה, וולפיקס ניפצע חזק.
(בייליף למדה גפן מצליפה )[/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אין קיצורי דרך אתה צריך עכשיו לחפש סטארלי באזור.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל פתאום הוא מרגיש חסימה מוזרה ואז הוא מתעלף הפיג'י מנצל את ההזדמנות ובורח.
אתה רץ לראות מה קרה לטריקו ומנסה להעיר אותו אבל הוא לא מתעורר הגוף שלו רועד בצורה מוזרה.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 29 2009, 08:09 PM
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]עם אל תהיה בשבת אני מעביר את התחרות ליום אחר, כי שבוע הבא זה סוכות אז ברוב הסיכויים שכולם יהיו פה בכל יום.
~~~~~~~~~~~
"דרך אגב אני דון הגעתי ממחוז סינו, זכיתי בפסטיבל הגדול במקום החמישי אבל מאז אני לא מצליחה לנצח באף תחרות באתי לפה כדי לנסות לזכות בסרטים אבל אני לא מצליחה פיפלאפ שלי כל הזמן מאבד את הביטחון מאז הפסדתי לחברתי הטובה זואי.
הייתי רוצה מולך קרב 2 על 2, רוצה?" שאלה דון.[/i]
[/b][/quote]
תודה, אני אברר
-----
"שלום, לי קוראים ירין! ריי פולי צאו! תוציאי את שלך" אני אומר
-
[b] [i][b]איש האבטיח[/b][/i]
גרוטל תוקף בעלי תער והנידורנו נפגע חזק, אבל הוא לא מוותר, הנידורנו בעל עמידות למתקפות והוא מאוד חזק.
[/b][/quote]
"הקללה אמורה לפגוע בו בקרוב שוב" אחשוב לעצמי.
"גרוטל, פשוט תשתמש בנסיגה שוב, הקללה תפגע בו מחדש ככה שאתה לא צריך לדאוג לגבי תקיפה, פשוט תישאר חזק ותגן על עצמך!" אני צועק.
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אין קיצורי דרך אתה צריך עכשיו לחפש סטארלי באזור.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לתקוף בספיגה אבל פתאום הוא מרגיש חסימה מוזרה ואז הוא מתעלף הפיג'י מנצל את ההזדמנות ובורח.
אתה רץ לראות מה קרה לטריקו ומנסה להעיר אותו אבל הוא לא מתעורר הגוף שלו רועד בצורה מוזרה.[/i] [/b][/quote]
"אל תדאג הכל יהיה בסדר!"אני אומר לו ולוקח אותו על הידיים שלי ויוצא מהפארק ורץ מהר למרכז הפוקימונים הקרוב ונכנס אליו ומחפש את האחות ג'וי
-
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים וריולו תוקף ביד כוחנית, רטיקייט חזק מאוד הוא מצליח לחסום את המתקפות ותוקף במתקפה מהירה טוטודייל ניפגע ועף אל תוך ידך, ריולו נישאר להלחם הוא תוקף שוב ביד כוחנית ומצליח לפגוע ברטיקייט, אבל הרטיקייט לא מותר הוא תוקף בנשיכה ופוגע חזק בריולו.
"איפה הוא התאמן כל כך הרבה" אמר פרולינו שניראה לחוץ.
[/i] [/b][/quote]
"תקוף אותו משמאלו, הוא לא יוכל להגן משנינו" אני אומר לפרולינו ומנסה להבהיר לו שאנחנו חייבים לעבוד יחד "טוטודייל! לך לימינו של רטיקייט ותשתמש בזעם!"
-
[b]
[i][b]~JolTeoN~[/b][/i]
[i]"אתה לא רוצה להרשם לתחרות?" שאל רג'י שניראה מאוכזב.[/i] [/b][/quote]
"טואוב" אגיד לו בחוסר רצון ואלך אחריו להירשם
-
[SIZE=3][b]ממחר סיישל סוכות מתחיל מלא מתנות מפתיעות לכל המשתמשים, וביום שבת תחרות קרבות.[/b][/SIZE]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"קדימה צאו פפלאפ ובאנרי, פיפלאפ תתחיל במערבולת ובאנירי קרן קרח" אמרה דון שהוציאה את שני הפוקימונים שלה שעומדים לתקוף את הפוקימונים שלך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/427.png[/img]
[i][b]איש האבטיח[/b][/i]
[i]גרוטל עומד במקום ולא זז הוא מחכה שנידורנו יפגע בו, נידורנו זז צעד אחד קדימה לפתע כל גופו מתחיל לרעוד בגלל הקללה ואז הוא מתעלך, נידורנו מחוסל, "לא יכול להיות, צא גלאילי תקוף בקרן קרח" אמר המאמן שהוציא את הגלאילי, הוא תקף את גרוטל שלך אבל גרוטל חומק בעזרת נסיגה.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/c/ce/Spr_4p_362.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"אוי לא המצב שלו ממש לא טוב" אמרה האחות ג'וי שלקחה את טריקו במהירות מידך, היא הכניסה אותו לחדר טיפול נימרץ, אתה רץ במהירות ומביט מן החלון שמשקיף אל תוך החדר ורואה שהיא מנסה להחיות אותו בעזרת מכונת החיאה, אתה רואה שהדופק שלו יורד לאט לאט, ולפתע אתה רואה פס על המכונה ונשמע ציפצוף, אתה מבין שזה הסוף, לפתע הקו הופך להיות שוב כמו שהיה קודם הוא זז במהירות והדופק שוב עולה, אבל טריקו עדיין לא מתעורר, האחות ג'וי יוצאת מהחדר, היא רצה לכיוונך, "טוב, הוא כמעט מת אבל היה לו מזל, הוא עומד להתפתח בקרוב, נוצר אצלו שינוי בגוף ככה שהוא צריך להימנע מקרבות, אז הוא ישאר לנוח פה טיפה ותחזור לפה עוד שעה שעתיים נקווה שהוא יתעורר, טוב?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף בזעם וריולו תוקף ביד כוחנית ושניהם פוגעים ברטיקייט חזק ומחסלים את רטיקייט.
"מזל שזכיתי בפוקדור בחנות ההיא שליד מרכז הפוקימונים, צא פוקדור תפוס את הרטיקייט הזה" אמר פרולינו וזרק פוקדור על רטיקייט שניתפס תוך שניות בפוקדור.
"ואוו יש לך כבר שלוש פוקימונים, אני עוד לא תפסתי את הפוקימון השני שלי כי פצ'יריסיו עוד חלש" אמרה שרה.
"מה איתך, הסניזל שלך התחזק או שהוא עדיין אפס?" שאל פרולינו שהתחיל לצחקק.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אתה ורג'י נירשמים לתחרות ואז הולכים לרפאה את הפוקימונים שלכם, בשני השלבים הראשונים אתה תלחם בקרבות 1 על 1 ועם תנצח בשניהם תעלה לשלב רבע הגמר, בסוף התחרות יש פרס גדול.
אתה הולך לזירה לקרב הראשון מולך יש מאמנת ויש לה פאנפי.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e7/Spr_4h_231.png[/img]
-
[b]
[i]בייליף תוקף שוב בעלי תער, אבל וולפיקס ידע שהיא תתקוף בעלי תער וחמק הוא תקף את בייליף בגחלת אבל בייליף חמקה, בייליף תוקפת בסינתזה ומתרפאת, לפתע היא תוקפת בגפן מצליפה ותופסת את וולפיקס וזורקת אותו על הריצפה, וולפיקס ניפצע חזק.
(בייליף למדה גפן מצליפה )[/i]
[/b][/quote]
"יופי בייליף!" אני קוראת באושר. "תשתמשי שוב בגפן מצליפה ואז חבטה!"
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 1 2009, 04:31 PM
[b]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]אתה ורג'י נירשמים לתחרות ואז הולכים לרפאה את הפוקימונים שלכם, בשני השלבים הראשונים אתה תלחם בקרבות 1 על 1 ועם תנצח בשניהם תעלה לשלב רבע הגמר, בסוף התחרות יש פרס גדול.
אתה הולך לזירה לקרב הראשון מולך יש מאמנת ויש לה פאנפי.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/e/e7/Spr_4h_231.png[/img] [/b][/quote]
אני אומר לעצמי' פוקימון אדמה פיצ'י וקוקי לא יזיזו לו אז נבחר באייפום' "צאי אייפום" אני אומר ומוציא את אייפום מהפוכדור שלה ומוסיף "אייפום תיתקפי בשריטה מכת חול ואז הצקה"
~~~~~~~~
אני לא יודע תמתקפות של אייפום אז לקחתי ת4 הראשונות
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]"אוי לא המצב שלו ממש לא טוב" אמרה האחות ג'וי שלקחה את טריקו במהירות מידך, היא הכניסה אותו לחדר טיפול נימרץ, אתה רץ במהירות ומביט מן החלון שמשקיף אל תוך החדר ורואה שהיא מנסה להחיות אותו בעזרת מכונת החיאה, אתה רואה שהדופק שלו יורד לאט לאט, ולפתע אתה רואה פס על המכונה ונשמע ציפצוף, אתה מבין שזה הסוף, לפתע הקו הופך להיות שוב כמו שהיה קודם הוא זז במהירות והדופק שוב עולה, אבל טריקו עדיין לא מתעורר, האחות ג'וי יוצאת מהחדר, היא רצה לכיוונך, "טוב, הוא כמעט מת אבל היה לו מזל, הוא עומד להתפתח בקרוב, נוצר אצלו שינוי בגוף ככה שהוא צריך להימנע מקרבות, אז הוא ישאר לנוח פה טיפה ותחזור לפה עוד שעה שעתיים נקווה שהוא יתעורר, טוב?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
[/b][/quote]
"בסדר,תודה"אני אומר לה ויוצא מהמכון,אני חוזר לאותו יער לחפש פוקימון מעופף.
-
[b] [SIZE=3][b]ממחר סיישל סוכות מתחיל מלא מתנות מפתיעות לכל המשתמשים, וביום שבת תחרות קרבות.[/b][/SIZE]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]"קדימה צאו פפלאפ ובאנרי, פיפלאפ תתחיל במערבולת ובאנירי קרן קרח" אמרה דון שהוציאה את שני הפוקימונים שלה שעומדים לתקוף את הפוקימונים שלך.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/84/427.png[/img]
[/b][/quote]
מתי בשבת<?
אני יחזור רק אחר הצוהוריים ככה.. :(
------
"ריי תתקדם לעבר קרן הקרח ותפנה את הקרן שלך אליה ואז תקפיא את הקרן ותשתמש במכת קרן! ואז זעם! פולי עלה לתוך המערבולת ותשתמש באקדח מים וסטירה כפולה!" אני אומר
-
[i]וולפיקס מנשה להתעושש אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת אותו וזורקת אותו בעזרת גפן המצליפה על הברזלים שמפרידים בין הזירות ואז היא תוקפת אותו בחבטה ומחסלת את וולפיקס, את מנצחת בשלב רבע הגמר, ועולה לשלב חצי הגמר, את הולכת לרפאה את הפוקימונים שלך ואז את הולכת לזירה הגדולה שעל הבמה לחצי הגמר, לפתע על הזירה עולה ג'וני הוא הולך להלחם מולך, הוא מוציא איוויזאור שניארה חזק מאוד, זה הבלבאזור שהחלפת איתו, "אז מה בואי ניראה מי חזק יותר" אמר ג'וני.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b0/002.png[/img]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]עדכנתי לך את המתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איפום תוקפת בשריטה אבל פאנפי חומק בגילגול וחומק, ואז הוא תוקף בחבטה, ופוגע חזק באיפום שנופל על הריצפה וניפצע חזק. [/i]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחוזר לאזור הפוקימונים המעופפים לפתע אתה רואה עץ שמלא בסטארלים ובסטאראביאים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4a/Spr_4p_396_m.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/47/397.png[/img]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אז אני אחכה שתחזור
~~~~~~~~~~~~~~~~
קרן הקח פוגעת בריציפה ודורמת לרייהורן להחליק ישר לכיוון המערבולת, רייהורן ניפגע חזק מאוד, פוליוואג תוקף באקדח מים לכיוונה של באנירי שחוקמת במהירות מהמתקפה, ותקופת בתסכול שפוגע בפוליוואג חזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 1 2009, 05:57 PM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחוזר לאזור הפוקימונים המעופפים לפתע אתה רואה עץ שמלא בסטארלים ובסטאראביאים.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/4a/Spr_4p_396_m.png[/img][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/47/397.png[/img]
[/b][/quote]
"וורטורטל צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תקוף את הסטרביה הזה בבועות ובאקדח מים!"אני צועק לו ומסמן לו איזה מהם לתקוף
-
[b] [i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]וולפיקס מנשה להתעושש אבל בייליף לא נותנת לו היא תוקפת אותו וזורקת אותו בעזרת גפן המצליפה על הברזלים שמפרידים בין הזירות ואז היא תוקפת אותו בחבטה ומחסלת את וולפיקס, את מנצחת בשלב רבע הגמר, ועולה לשלב חצי הגמר, את הולכת לרפאה את הפוקימונים שלך ואז את הולכת לזירה הגדולה שעל הבמה לחצי הגמר, לפתע על הזירה עולה ג'וני הוא הולך להלחם מולך, הוא מוציא איוויזאור שניארה חזק מאוד, זה הבלבאזור שהחלפת איתו, "אז מה בואי ניראה מי חזק יותר" אמר ג'וני.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b0/002.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו שלום לך!" אני אומרת לו בחיוך. "בייליף בואי נעשה את זה! תישתמשי בסינטזה ואז גפן מצליפה!" אני קוראת.
-
[b] [i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]עדכנתי לך את המתקפות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איפום תוקפת בשריטה אבל פאנפי חומק בגילגול וחומק, ואז הוא תוקף בחבטה, ופוגע חזק באיפום שנופל על הריצפה וניפצע חזק. [/i] [/b][/quote]
'אוף למה תמיד זה קורה לי כניראה אני מאמן גרוע' אחשוב לעצמי ואז אצעק:"איפום שריטה בכל הכוח על הדק של פאנפי ואז תתפוס לו תחדק ותיזרוק אותו על הריצפה"
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אז אני אחכה שתחזור
~~~~~~~~~~~~~~~~
קרן הקח פוגעת בריציפה ודורמת לרייהורן להחליק ישר לכיוון המערבולת, רייהורן ניפגע חזק מאוד, פוליוואג תוקף באקדח מים לכיוונה של באנירי שחוקמת במהירות מהמתקפה, ותקופת בתסכול שפוגע בפוליוואג חזק.[/i] [/b][/quote]
תודה
----
"את טובה! ריי זעם רקעי! פולי אקדח בועות ואז תפתיע אותה מאחור בסטירה כפולה!" אני אומר
-
[img]http://img24.imageshack.us/img24/3986/theforbiddenislend.png[/img]
[b]רק שתדעו שמהיום יש לוגו למשחק שלנו, קרדיט ענק לWaluigi על לוגו מדהים.[/b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף בבועות ומבריח את הסטארלים והסטאראביות שבורחים לעצים אחרים, חוץ משני סטאראביות עצבניים שנשארים על העף הם תוקפים את ווטרטל במכת כנף ופוגעים בו חזק מאוד.
[/i]
[i]בייליף תוקפת בסינטזה ומרפאה את עצמה בזמן שהיא מרפאה את עצמה איוויזאור טוען אנרגיה למתקפת קרן סולרית, בייליף תוקפת במהירות בגפן מצליפה אבל שניה אחת לפני שהיא פוגעת באיוויזאור הוא תוקף בקרן סולרית ופוגע חזק בבייליף שניפגעת חזק מאוד, בייליף מתקשה לעמוד.[/i]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]איפום תוקף בשריטה ושורט את החדק של פאנפי הוא מנסה לתפוס לו את החדק אבל הוא מתגלגל וחומק, פאנפי תוקף בחבטה אבל איפום חומק.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף זעם רקעי ופוגע חזק בפיפלאפ שעף על הריצפה, באנירי חומקת ממתקפת הבועות של פוליוואג ותוקפת אותו שוב בתיסקול, פוליוואג ניפצע חזק.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Oct 1 2009, 06:34 PM
[b] [img]http://img24.imageshack.us/img24/3986/theforbiddenislend.png[/img]
[i]בייליף תוקפת בסינטזה ומרפאה את עצמה בזמן שהיא מרפאה את עצמה איוויזאור טוען אנרגיה למתקפת קרן סולרית, בייליף תוקפת במהירות בגפן מצליפה אבל שניה אחת לפני שהיא פוגעת באיוויזאור הוא תוקף בקרן סולרית ופוגע חזק בבייליף שניפגעת חזק מאוד, בייליף מתקשה לעמוד.[/i]
[/b][/quote]
אכן לוגו יפה D:
~~~~~~~~~~~~~
"בייליף לא מוותרים עכשיו!" אני קוראת לעודד אותה. "תישתמשי שוב בסינטזה ואז גפן מצליפה!"
-
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]ווטרטל תוקף בבועות ומבריח את הסטארלים והסטאראביות שבורחים לעצים אחרים, חוץ משני סטאראביות עצבניים שנשארים על העף הם תוקפים את ווטרטל במכת כנף ופוגעים בו חזק מאוד.
[/i]
[/b][/quote]
"קווילבה צא!"אני צועק ומוציא אותו,"אל תפסיקו לתקוף את הסטרביות האלו"אני אומר לשניהם
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן תוקף זעם רקעי ופוגע חזק בפיפלאפ שעף על הריצפה, באנירי חומקת ממתקפת הבועות של פוליוואג ותוקפת אותו שוב בתיסקול, פוליוואג ניפצע חזק.[/i] [/b][/quote]
יפה..
------
"ריי תעזור לפולי!זעם רקעי על בונירי!פולי נסה אקדח בועות ואז לפוצץ את הועות עליו בסטירה כפוךה!" אני אומר
-
[b] [img]http://img24.imageshack.us/img24/3986/theforbiddenislend.png[/img]
[i][b]~SciZor~[/b][/i]
[i]איפום תוקף בשריטה ושורט את החדק של פאנפי הוא מנסה לתפוס לו את החדק אבל הוא מתגלגל וחומק, פאנפי תוקף בחבטה אבל איפום חומק.[/i]
[/b][/quote]
לא משהו
~~~~~~
"אייפום אל תוותר תמשיך ליתקוף בשריטות ותנסה לשלב עם השריטות הדהמה אני יודע שאתה מסוגל לחסל תפאנפי הזה אז אל תאכזב אותי" אני צועק לאייפום
-
[b] [SIZE=3][b]ממחר סיישל סוכות מתחיל מלא מתנות מפתיעות לכל המשתמשים, וביום שבת תחרות קרבות.[/b][/SIZE]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף בזעם וריולו תוקף ביד כוחנית ושניהם פוגעים ברטיקייט חזק ומחסלים את רטיקייט.
"מזל שזכיתי בפוקדור בחנות ההיא שליד מרכז הפוקימונים, צא פוקדור תפוס את הרטיקייט הזה" אמר פרולינו וזרק פוקדור על רטיקייט שניתפס תוך שניות בפוקדור.
"ואוו יש לך כבר שלוש פוקימונים, אני עוד לא תפסתי את הפוקימון השני שלי כי פצ'יריסיו עוד חלש" אמרה שרה.
"מה איתך, הסניזל שלך התחזק או שהוא עדיין אפס?" שאל פרולינו שהתחיל לצחקק.[/i] [/b][/quote]
"מה אתה חושב? הוא הפך למאסטר בשעתיים שלא נפגשתי איתך" אומר לו בעוקצנות "בואו נמשיך" אגיד לכולם