-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608034]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה הולך לפינה ומתחיל לקרוא את המפה בזמן שהשניים מתווכחים. אתה בוחן אותה ורואה שזאת מפה ישנה של ניו יורק. במפה התאומים עדיין קיימים, וחלק מהבניינים שקיימים היום לא מופיעים בה. אבל היא מצביעה על בניין אחד במנהטן, שנקרא "מלון השליחים של האל". עושה רושם שאייס ושרה הפסיקו לריב, כי עכשיו המקום שקט מאוד[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"הפסקתם לריב ?"אשאל בזמן שאני שואב את המפה לתוכי .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] אתה מרים את המבט ורואה שהשניים עזבו את הריב ועכשיו עסוקים בלהתנשק בלהט.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608041][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] אתה מרים את המבט ורואה שהשניים עזבו את הריב ועכשיו עסוקים בלהתנשק בלהט.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אני מניח שזה כל הזמן ככה הא ?"אומר .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608034][B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] "לא, תסתכל על עצמך!" אומר האיש באושר. אתה מסתכל אל המקום שבו אמור להופיע הגוף שלך, אבל כל מה שאתה רואה זו הרצפה ששכבת עליה. "עכשיו אני רק צריך למצוא אותך, ולכרות לך את הכנפיים," אומר האיש.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה הולך לפינה ומתחיל לקרוא את המפה בזמן שהשניים מתווכחים. אתה בוחן אותה ורואה שזאת מפה ישנה של ניו יורק. במפה התאומים עדיין קיימים, וחלק מהבניינים שקיימים היום לא מופיעים בה. אבל היא מצביעה על בניין אחד במנהטן, שנקרא "מלון השליחים של האל". עושה רושם שאייס ושרה הפסיקו לריב, כי עכשיו המקום שקט מאוד[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה מתחיל לאכול, ובשלב מסויים נכנס אדם אל החדר. הוא לא מבוגר ממך בהרבה. יש לו שיער קצר ופנים עייפות. "שלום." הוא אומר, וסוגר אחריו את הדלת. "אני קיידן, מה שמך?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אנדרו הית'. קיידן,לאן הגעתי?" אשאל אותו ואנסה לראות אם הוא יודע.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]הם מתנתקים אחד מהשנייה מיד. חוץ מזה שהם נבוכים, הם שוב נראים די עוינים. "קיבלנו את מה שרצינו." אומר אייס. "בוא נלך."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אתה יודע משהו על TUT?" שואל אותך קיידן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608049][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הם מתנתקים אחד מהשנייה מיד. חוץ מזה שהם נבוכים, הם שוב נראים די עוינים. "קיבלנו את מה שרצינו." אומר אייס. "בוא נלך."[/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"זה היה מוזר "אומר והצא מהבית .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"תאמין לי, לי זה היה יותר מוזר." אומר לך אייס. "אף פעם לא באמת התגברתי על המוות של אמילי, אבל... " לא נראה שיש לו מה להוסיף[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608053][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"תאמין לי, לי זה היה יותר מוזר." אומר לך אייס. "אף פעם לא באמת התגברתי על המוות של אמילי, אבל... " לא נראה שיש לו מה להוסיף[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אתה חרמן קטן "אומר בצחוק "הולכים למנהטן "הוסיף.
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=Gray]"מנהטן.." הוא אומר, ופורש את הכנפיים שלו. באור של השמש הן זוהרות בצורה שגורמת להן להיראות כמו זכוכית[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608058][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"מנהטן.." הוא אומר, ופורש את הכנפיים שלו. באור של השמש הן זוהרות בצורה שגורמת להן להיראות כמו זכוכית[/COLOR][/spoiler][/quote]
אפרוש את הכנפיים שלי והתחיל לעוף לכיוון מנהטן .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אתם מתחילים לעוף. החום של הצהריים מורגש היטב, ואתה מגלה שגם תעופה היא דבר מעייף. בכל זאת, כמו תמיד, אתה נהנה מהתעופה, ומרגיש שרק ככה צריכים להתנייד ממקום למקום. נראה שאייס מרגיש הרגשה דומה. הגעתם למנהטן אחרי כמה דקות. נחתתם על גג הבניין שאליו אתם רוצים להגיע (המלון), ואתם מחזירים את הכנפיים פנימה. אתם הולכים אל מעבר שמוביל למדרגות ורואים שהוא תחת משמר. השומר לא נראה מופתע מכך ששני אנשים מכונפים נחתו על הגג והחזירו את הכנפיים שלהם לגב. "מה אתם עושים פה?" הוא שואל[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608067][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אתם מתחילים לעוף. החום של הצהריים מורגש היטב, ואתה מגלה שגם תעופה היא דבר מעייף. בכל זאת, כמו תמיד, אתה נהנה מהתעופה, ומרגיש שרק ככה צריכים להתנייד ממקום למקום. נראה שאייס מרגיש הרגשה דומה. הגעתם למנהטן אחרי כמה דקות. נחתתם על גג הבניין שאליו אתם רוצים להגיע (המלון), ואתם מחזירים את הכנפיים פנימה. אתם הולכים אל מעבר שמוביל למדרגות ורואים שהוא תחת משמר. השומר לא נראה מופתע מכך ששני אנשים מכונפים נחתו על הגג והחזירו את הכנפיים שלהם לגב. "מה אתם עושים פה?" הוא שואל[/COLOR][/spoiler][/quote]
"נכנסים לבניין "אומר והתחיל להתקדם לכיוון המדרגות .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"לא כל כך מהר. מי אתם?" הוא שואל.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608091][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"לא כל כך מהר. מי אתם?" הוא שואל.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"זה אייס ואני מייקל "אומר .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"לא אמרו לי על "אייס ומייקל" שמגיעים היום." אומר השומר בזלזול. "אבל אתם דוברים אמת, שזה כבר טוב."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608049][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]הם מתנתקים אחד מהשנייה מיד. חוץ מזה שהם נבוכים, הם שוב נראים די עוינים. "קיבלנו את מה שרצינו." אומר אייס. "בוא נלך."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"אתה יודע משהו על TUT?" שואל אותך קיידן.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
"לא.. מה זה? אין לי מושג על מה אתה מדבר." אגיד ואחשוב לעצמי. 'TUT? למה הוא מתכוון?'
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608095][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"לא אמרו לי על "אייס ומייקל" שמגיעים היום." אומר השומר בזלזול. "אבל אתם דוברים אמת, שזה כבר טוב."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אז אנחנו יכולים להיכנס ?"אשאל .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"זו סוכנות של הCIA." אומר קיידן. "הם מתמחים בטיפול בבעיות שנוגעות לאנשים כמונו."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא לוחץ על האוזנייה שלו. "יש פה שני ירוקים שמעולם לא היו כאן." הוא אומר. "מה לעשות איתם?" הוא מחכה לתשובה, ואז אומר "אני מבין." הוא זז הצידה ומאפשר לכם לעבור. "זה יום המזל שלכם."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608034][B][COLOR=SeaGreen]סטיב-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen] "לא, תסתכל על עצמך!" אומר האיש באושר. אתה מסתכל אל המקום שבו אמור להופיע הגוף שלך, אבל כל מה שאתה רואה זו הרצפה ששכבת עליה. "עכשיו אני רק צריך למצוא אותך, ולכרות לך את הכנפיים," אומר האיש.[/COLOR][/SPOILER]
[/QUOTE]
[SPOILER]"אתה לא נוגע בכנפיים שלי !!!" אצעק ואחפש גם את החלק הכרות של היד .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]אתה מחפש את היד, ומרים אותה. אז האיש צוחק צחוק מרושע. "מצאתי אותך!" הוא אומר ותופס אותך חזק. אתה מרגיש יד בלתי נראית נוגעת בך ומחפשת את הכנפיים שלך. מרגע שהוא מצא אותן הוא אומר. "זה הסוף." ומתחיל למשוך לך בכנפיים בחוזקה כדי לכרות אותן[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608099]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]הוא לוחץ על האוזנייה שלו. "יש פה שני ירוקים שמעולם לא היו כאן." הוא אומר. "מה לעשות איתם?" הוא מחכה לתשובה, ואז אומר "אני מבין." הוא זז הצידה ומאפשר לכם לעבור. "זה יום המזל שלכם."[/COLOR][/spoiler][/quote]
הכנס פנימה ואז התסכל על הבניין .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608099][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"זו סוכנות של הCIA." אומר קיידן. "הם מתמחים בטיפול בבעיות שנוגעות לאנשים כמונו."[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]הוא לוחץ על האוזנייה שלו. "יש פה שני ירוקים שמעולם לא היו כאן." הוא אומר. "מה לעשות איתם?" הוא מחכה לתשובה, ואז אומר "אני מבין." הוא זז הצידה ומאפשר לכם לעבור. "זה יום המזל שלכם."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Gray][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"אז אני מבין שגם אתה אינפרנל.. אני אינפרנל בגלל ג'יימס הזה. הוא הצמיח לי כנפיים" אגיד בעצבים.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608108][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=SeaGreen]אתה מחפש את היד, ומרים אותה. אז האיש צוחק צחוק מרושע. "מצאתי אותך!" הוא אומר ותופס אותך חזק. אתה מרגיש יד בלתי נראית נוגעת בך ומחפשת את הכנפיים שלך. מרגע שהוא מצא אותן הוא אומר. "זה הסוף." ומתחיל למשוך לך בכנפיים בחוזקה כדי לכרות אותן[/COLOR][/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER]"תניח לי !" אומר לו ואתן לו אגרופים עם ידי האחרת [/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER]אתם יורדים למטה במדרגות ומגיעים למסדרון מפואר. יש בו הרבה חדרים, ומעלית בקצה.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"הוא לא הפך אותך לאינפרנל." אומר קיידן. "תמיד היית אינפרנל."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אתה רחוק מידי מכדי להכות אותו, אתה גם חלש מאוד בגלל הדימום. הוא מושך לך חזק בכנפיים, ואז אתה מרגיש כאב אדיר, כאב שלא הרגשת לפני כן.
[/COLOR][IMG]http://fun-pics.com/computer,blood,game%20over.jpg[/IMG]
מה יקרה עכשיו? פנה אליי לפרטי. הסיפור של סטיב נגמר.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608257][COLOR=gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][spoiler]אתם יורדים למטה במדרגות ומגיעים למסדרון מפואר. יש בו הרבה חדרים, ומעלית בקצה.
[/spoiler]
][/quote]
"יש לך מושג לאן אנחנו צריכים ללכת ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608257][COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER]אתם יורדים למטה במדרגות ומגיעים למסדרון מפואר. יש בו הרבה חדרים, ומעלית בקצה.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"הוא לא הפך אותך לאינפרנל." אומר קיידן. "תמיד היית אינפרנל."[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אתה רחוק מידי מכדי להכות אותו, אתה גם חלש מאוד בגלל הדימום. הוא מושך לך חזק בכנפיים, ואז אתה מרגיש כאב אדיר, כאב שלא הרגשת לפני כן.
[/COLOR][IMG]http://fun-pics.com/computer,blood,game%20over.jpg[/IMG]
מה יקרה עכשיו? פנה אליי לפרטי. הסיפור של סטיב נגמר.[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"מה?! אתה רוצה להגיד לי שהוא לא הצמיח לי את הכנפיים אלא בדק אם הן שם?!" אגיד קצת מבולבל.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מצביע על המעלית. "אולי כדאי שנרד ללובי?" הוא שואל[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לא בדיוק..." אומר קיידן. "אתה זוכר אם הוא הראה לך פתק? עם המילה Infernal?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608388][B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מצביע על המעלית. "אולי כדאי שנרד ללובי?" הוא שואל[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"לא בדיוק..." אומר קיידן. "אתה זוכר אם הוא הראה לך פתק? עם המילה Infernal?"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"כן,הוא הראה לי פתק כזה. למה? מה הפתק הזה אומר בכלל?" אגיד לו[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה נקרא טקס הישועה" אומר קיידן. "למילה Infernal יש משמעות מיסטית, וכשכותבים אותה בעזרת דם, אפשר לגרום לבן אדם רגיל להפוך לאינפרנל."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608393][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"זה נקרא טקס הישועה" אומר קיידן. "למילה Infernal יש משמעות מיסטית, וכשכותבים אותה בעזרת דם, אפשר לגרום לבן אדם רגיל להפוך לאינפרנל."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אז הייתי אדם רגיל והוא הפך אותי לאינפרנל? איזה אינטרס יש לו לעשות את זה?"[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"לא לא היית אדם רגיל. אפשר לומר שהיית אינפרנל רדום... יש אינפרנלים שחיים ומתים בלי בכלל לדעת שהם שונים. ועד שאתה עובר את הישועה, פיזית אתה באמת לא שונה..." מסביר קיידן.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608388][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אייס מצביע על המעלית. "אולי כדאי שנרד ללובי?" הוא שואל[/COLOR][/spoiler]
[/spoiler][/quote]
"זה לא יכול להפריע "אומר והתקדם לכיוון המעלית .
[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608399][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"לא לא היית אדם רגיל. אפשר לומר שהיית אינפרנל רדום... יש אינפרנלים שחיים ומתים בלי בכלל לדעת שהם שונים. ועד שאתה עובר את הישועה, פיזית אתה באמת לא שונה..." מסביר קיידן.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ישועה. איזה מילה טיפשית. רק רע קורה לי מאז שאני אינפרנל." אגיד בבוז.[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray][SIZE=2]במעלית יש הרבה מאוד כפתורים של קומות, אבל אייס מסתכל על כפתור אחד מסויים , אחרי הקומה ה13. זה כפתור אדום בשונה מהשאר הכחולים, ורשום עליו "לא תירא כי אני ה' ." אייס לוחץ עליו. המעלית יורדת למטה למטה, עד שהיא עוצרת ונפתחת. בפנים יש רחבה גדולה במיוחד, שנראית כמו ספרייה. עשרות מדפים של מסמכים וספרים נמצאים ברחבה, וכמה עשרות אנשים עומלים על סידורם. בשולחן קטן מולכם נמצאים אנשים שמתייקים וכותבים מסמכים חדשים. מולכם יושב בכיסא מהודר בחור עם שיער זהוב וצלקות רבות על פניו. הוא מבוגר ונראה משועמם.[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"עכשיו אתה תהיה בסדר." אומר קיידן. "TUT ידאגו לך."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608419][COLOR=Gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray][SIZE=2]במעלית יש הרבה מאוד כפתורים של קומות, אבל אייס מסתכל על כפתור אחד מסויים , אחרי הקומה ה13. זה כפתור אדום בשונה מהשאר הכחולים, ורשום עליו "לא תירא כי אני ה' ." אייס לוחץ עליו. המעלית יורדת למטה למטה, עד שהיא עוצרת ונפתחת. בפנים יש רחבה גדולה במיוחד, שנראית כמו ספרייה. עשרות מדפים של מסמכים וספרים נמצאים ברחבה, וכמה עשרות אנשים עומלים על סידורם. בשולחן קטן מולכם נמצאים אנשים שמתייקים וכותבים מסמכים חדשים. מולכם יושב בכיסא מהודר בחור עם שיער זהוב וצלקות רבות על פניו. הוא מבוגר ונראה משועמם.[/SIZE][/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"עכשיו אתה תהיה בסדר." אומר קיידן. "TUT ידאגו לך."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"קיידן,אני לא בטוח שאפשר לסמוך עליהם. בעצם אני לא בטוח שאפשר לסמוך על מישהו במדינה הזו." אגיד לו[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608419][COLOR=gray][SIZE=2][B]מייקל- [/B][/SIZE][/COLOR][spoiler][COLOR=gray][SIZE=2]במעלית יש הרבה מאוד כפתורים של קומות, אבל אייס מסתכל על כפתור אחד מסויים , אחרי הקומה ה13. זה כפתור אדום בשונה מהשאר הכחולים, ורשום עליו "לא תירא כי אני ה' ." אייס לוחץ עליו. המעלית יורדת למטה למטה, עד שהיא עוצרת ונפתחת. בפנים יש רחבה גדולה במיוחד, שנראית כמו ספרייה. עשרות מדפים של מסמכים וספרים נמצאים ברחבה, וכמה עשרות אנשים עומלים על סידורם. בשולחן קטן מולכם נמצאים אנשים שמתייקים וכותבים מסמכים חדשים. מולכם יושב בכיסא מהודר בחור עם שיער זהוב וצלקות רבות על פניו. הוא מבוגר ונראה משועמם.[/SIZE][/COLOR][/spoiler]
][/quote]
"יש לך מושג מאיפה להתחיל ?"אשאל את אייס .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"אני גם חשבתי כך עליהם." אומר לך קיידן. "אני הייתי במאגר. והמאגר הם האויבים המושבעים של TUT פחות או יותר. עכשיו אני לגמרים בעד TUT"[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן לך עם הראש לעבר הבחור המצולק על הכיסא. "הוא נראה לי כמו האיש שאנחנו מחפשים.." אומר אייס.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;608458][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אייס מסמן לך עם הראש לעבר הבחור המצולק על הכיסא. "הוא נראה לי כמו האיש שאנחנו מחפשים.." אומר אייס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אולי כדאי שאתה תדבר איתו אני לא בדיוק יודע מה לשאול אותו "אומר .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס ממלמל משהו על עבודה שחורה, אבל לא מלונן מעבר לזה. אתם מתקרבים אל האיש ואז הוא מבחין בכם. "אייס אנג'ל ומייקל ריס. נחמד לראות אתכם פנים אל פנים סוף סוף." הוא אומר.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;608458][COLOR=Purple][B]אנדרו- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Purple]"אני גם חשבתי כך עליהם." אומר לך קיידן. "אני הייתי במאגר. והמאגר הם האויבים המושבעים של TUT פחות או יותר. עכשיו אני לגמרים בעד TUT"[/COLOR][/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אייס מסמן לך עם הראש לעבר הבחור המצולק על הכיסא. "הוא נראה לי כמו האיש שאנחנו מחפשים.." אומר אייס.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ומה גרם לך לשנות את דעתך?" אשאל אותו בחשדנות ואחכה לתשובתו.[/SPOILER]