ניר אפשר להילחם נגד הבוס דרקון ירוק 2 אנשים כאילו פארטי?
Printable View
ניר אפשר להילחם נגד הבוס דרקון ירוק 2 אנשים כאילו פארטי?
[QUOTE=W.s.G;874827]ניר אפשר להילחם נגד הבוס דרקון ירוק 2 אנשים כאילו פארטי?[/QUOTE]
תכנית כן,אבל הסיכוי שתמותו הוא 99.9%
איך היה ניר?,תגיב בביקורת עלי כמנהל,ורב הסיכווים שלא אפרוש מההנהלה,היחיד שהקשיב לי באמת,אלכס, פרש מההקשבה ,אך לפחות הוא לא נגדי ואני מודה לו על כל הקשבה
[QUOTE=OmerFake;874843]איך היה ניר?,תגיב בביקורת עלי כמנהל,ורב הסיכווים שלא אפרוש מההנהלה,היחיד שהקשיב לי באמת,אלכס, פרש מההקשבה ,אך לפחות הוא לא נגדי ואני מודה לו על כל הקשבה[/QUOTE]
הגבתי,אני מדבר בכנות.
סתכל מה רשמתי לך
אני הורג אותו לבד ...
זזתי לסדר תיק.
עכשיו? אני מסדר ב9 באמת ניר מה זו ההקדמה הזו?,הלכתי לקחת ציפס שמן זית בשביל לשבור אותו ולהוציא את הכעס,
[QUOTE=OmerFake;874855]עכשיו? אני מסדר ב9 באמת ניר מה זו ההקדמה הזו?,הלכתי לקחת ציפס שמן זית בשביל לשבור אותו ולהוציא את הכעס,[/QUOTE]
אני מדבר אמת אליך,אני לא רוצה להעליב אותך.
ניר תודה,ועם כל התגובות ה"חיוביות של כולם" אני חושב אם להפר את ההבטחה שלי ולפרוש באמת,את האמת,אני לא רוצה לפרוש מניהול ורוצה להמשיך להשקיע,אבל אף אחד לא רוצה לתמוך בי
וכן עשיתי טררם בבחירות כי לא ידעתי שכך מתנהגים הניהול המכובד שלנו
עומר קוראים לך?
תפסיק כבר אם כל הצומי הזה אתה מנהל טוב .
אתה רוצה לפרוש? תקח לעצמך כמה ימים תרגע , כשאתה עצבני העצבים מדברים לא המוח.
היי כולם!
חזרתי!
ברוך השב עמית
עומר!
מה קורה?
[quote=W.s.G;874873]עומר קוראים לך?
תפסיק כבר אם כל הצומי הזה אתה מנהל טוב .
אתה רוצה לפרוש? תקח לעצמך כמה ימים תרגע , כשאתה עצבני העצבים מדברים לא המוח.[/quote]
יש לי תחושה שפיזיולוגית דיברת שטויות עכשיו, אך אניח לכך. אני צריך ללמוד לתנ"ך, כשאלפי קרציות שואלים אותו שאלות על שדות חשמליים....
עומר,כואב לי להגיד את הדברים שאני אומר לך.
עמית-הכל חרא :)
ניר-מה אתה רווצה שאני יגיד לך?,תעשה לי ילד? 0_0
זזתי לדקה...
חיים חרא מנהל חרא,דיבור חרא,הגבות חרא,משתפי פעולה חרות,איזה עוד חרה אני צריך לבקש? שלשול :d אלה החיים שלי,חרגיל
[QUOTE=OmerFake;874892]חיים חרא מנהל חרא,דיבור חרא,הגבות חרא,משתפי פעולה חרות,איזה עוד חרה אני צריך לבקש? שלשול :d אלה החיים שלי,חרגיל[/QUOTE]
תפסיק כבר להתבכיין ותעשה משהו בנידון,-עם הפורום לא כל-כך פעיל אז תעשה הרבה דברים בשביל שכן יכנסו אליו.
הערב הדרבי התל אביבי
בואו לנחש את התוצאות ואולי לזכות בווינר לארבעה ימים!
[URL="http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=31460"]כאן[/URL]
ניצן-לא חשבתי שזה הנו"ד...
משעמם לי בטירוף..
מה לעשות?
ללכת ולהגיב בהקדשה שלי.
היי,חזרתי.
בת דודה שלי גם הייתה בבית אז לא יכולתי להגיב ,מה קורה?
כמה אתם אומרים התוצאה של מכבי תל אביב-הפועל תל אביב
אני אומר 2-1 להפועל
[QUOTE=Spamer Girl;874933]היי,חזרתי.
בת דודה שלי גם הייתה בבית אז לא יכולתי להגיב ,מה קורה?[/QUOTE]
הקדשתי :D
ועוד ההקדשה 10 K שלי עוד ב10 הראשונים בעמוד 1.
[QUOTE=the necromancer nilasak;874935]הקדשתי :D
ועוד ההקדשה 10 K שלי עוד ב10 הראשונים בעמוד 1.[/QUOTE]
הגבתי.
מי פה?
[QUOTE=Spamer Girl;874940]הגבתי.
מי פה?[/QUOTE]
אני.
אהבת את הרעיון של ההקדשה?
אני
[quote=Spamer Girl;874940]הגבתי.
מי פה?[/quote]
הלא מן הראוי לציין בסיקור על אלקסיס שבעונה השנייה היא הצטרפה אל צבא האור של סרטריוס, ואז הייתה לה חפישת שלג מוזרה כזו, עד שג'יידן אם אני לא טועה ניצח אותה והיא חזרה להיות שפויה. מאז, היא לא ממש השתתפה בכלום, בעונה 3 היא סתם החזיקה מעמד כשהעבירו את האקדמיה למימד אחר, ואחר כך סתם "נשלחה לכוכבים" כמו כל השאר... וגם בעונה 4 היא די לא עשתה כלום.... חוץ מלהופיע בטריליארד "חזיונות/פלאשבאקים" בפרקים האחרונים של ג'יידן נגד [B][SIZE=4]DARKNESS[/SIZE][/B]
אתם יודעים,בקצב של ניר מתי שהוא יעקוף את ניצן ,אחרי 5 ימים אהיה לו 30,000 K
אני שונא את דודי.
מי גם?
[QUOTE=LordAbizi;874949]הלא מן הראוי לציין בסיקור על אלקסיס שבעונה השנייה היא הצטרפה אל צבא האור של סרטריוס, ואז הייתה לה חפישת שלג מוזרה כזו, עד שג'יידן אם אני לא טועה ניצח אותה והיא חזרה להיות שפויה. מאז, היא לא ממש השתתפה בכלום, בעונה 3 היא סתם החזיקה מעמד כשהעבירו את האקדמיה למימד אחר, ואחר כך סתם "נשלחה לכוכבים" כמו כל השאר... וגם בעונה 4 היא די לא עשתה כלום.... חוץ מלהופיע בטריליארד "חזיונות/פלאשבאקים" בפרקים האחרונים של ג'יידן נגד [B][SIZE=4]DARKNESS[/SIZE][/B][/QUOTE]
כמה פעמים אני צריכה להגיד שהיה עליי לחץ כי בבוקר הייתי צריכה ללכת לבני דודים שלי ולא זכרתי הכל ,
אני אכתוב הכל בהדרגה יואו ><
[quote=Spamer Girl;874953]כמה פעמים אני צריכה להגיד שהיה עליי לחץ כי בבוקר הייתי צריכה ללכת לבני דודים שלי ולא זכרתי הכל ,
אני אכתוב הכל בהדרגה יואו ><[/quote]
אז לכן כותבים קודם הכל בקובץ וורד/פנקס רשימות ובסוף עושים c0py + p4st3rz.
[QUOTE=LordAbizi;874956]אז לכן כותבים קודם הכל בקובץ וורד/פנקס רשימות ובסוף עושים c0py + p4st3rz.[/QUOTE]
אל תכתוב את זה ככה ,ככה חברות שלי מדי כמה עושות את זה וזה פשוט מעצבן ><
הבאים שלי היו ממש קשים לעקיפה,בעיקר דניס!.
DaRk_AnGeL~ 15793
DarkTiger 14801
Archangel 14533
David Villa 13353
YoRt3m_old 13025
Ritsuka Kun 12889
Naruto 11709
Golden Eagle 11419
the... 11114
עוד 304 אני עוקף את שי?
ואז צריך עוד 300 כדי לעקוף את שקד.
אחרי זה יש לי 1800 כדי לעקוף את עומר RK שזה היה ממש קשה.
ואז שוב,300 כדי לעקוף את רותם הישן,לא בעיה.
ואז את דודי,אני שונא אותו אז אני יעקוף אותו מהר,מהזעם.
ואז יש לי 1200 כדי לעקוף איש שאני לא מכיר,ואז את אלכס,כי אני מניח שעד אז דניס יעקוף את אלכס...
שזה היה בערך 2000 לאלכס.
[quote=Spamer Girl;874963]אל תכתוב את זה ככה ,ככה חברות שלי מדי כמה עושות את זה וזה פשוט מעצבן ><[/quote]
פשוט קופי+פאסט זה ביטוי כל כך נפוץ שכבר עדיף לכתוב אותו בשפת 1337 מאשר בשפה נורמלית.
[QUOTE=the necromancer nilasak;874965]הבאים שלי היו ממש קשים לעקיפה,בעיקר דניס!.
DaRk_AnGeL~ 15793
DarkTiger 14801
Archangel 14533
David Villa 13353
YoRt3m_old 13025
Ritsuka Kun 12889
Naruto 11709
Golden Eagle 11419
the... 11114
עוד 304 אני עוקף את שי?
ואז צריך עוד 300 כדי לעקוף את שקד.
אחרי זה יש לי 1800 כדי לעקוף את עומר RK שזה היה ממש קשה.
ואז שוב,300 כדי לעקוף את רותם הישן,לא בעיה.
ואז את דודי,אני שונא אותו אז אני יעקוף אותו מהר,מהזעם.
ואז יש לי 1200 כדי לעקוף איש שאני לא מכיר,ואז את אלכס,כי אני מניח שעד אז דניס יעקוף את אלכס...
שזה היה בערך 2000 לאלכס.[/QUOTE]
למה אתה שונא את דודי?
אני אישית לא מתייחסת אליו כל כך ,וממש לא אכפת לי מה הוא כתב בפורום משוב.
אני יודע למה אני משנה את הכינוי שלי ב1.