[quote=ענב של זעם;916712]הוא אמר לי גם שהיטראן ורוטום לא חוקיים ><[/quote]
Xdddddddddd הרגת אותי, אם כבר היטראן, הרבה נובים חושבים ככה כי הוא אגדי. אבל מה לעזאזל קשור רוטום?! Xdddddddddddddd
Printable View
[quote=ענב של זעם;916712]הוא אמר לי גם שהיטראן ורוטום לא חוקיים ><[/quote]
Xdddddddddd הרגת אותי, אם כבר היטראן, הרבה נובים חושבים ככה כי הוא אגדי. אבל מה לעזאזל קשור רוטום?! Xdddddddddddddd
היום נגמר לי הוינר
אני רואה שממש לא יבש.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;916713]למה?[/quote]
כתוב שהא נרשם לפני שהוקם הפורום.
[quote=שלושה מחוזות 2;916725]היום נגמר לי הוינר[/quote]
ליאור אני מצטער בשמך על גמרתו המהירה של הוווינר!
[QUOTE=Mind Power-Almog;916738]ליאור אני מצטער בשמך על גמרתו המהירה של הוווינר![/QUOTE]
זה היה 3 ימים
לא נורא... ליאור.
באמת חשבת שרוטום הוא אובר? O.o
[quote=Shikamaru Nara;916754]באמת חשבת שרוטום הוא אובר? O.o[/quote]
אני אשיית חשבתי שמדור 5 הוא אובר בגלל שינוי רב הסוגים שלו
ובדור ה-4 לדעתי הוא לא אובר כי הוא רגיל
ארז מעכשיו הוא עדיין לא אובר?
טוב לדעת...
הוא אף פעם לא היה או יהיה אובר...
אתם יודעם שקרדילי הוא ב-bl בדור החמישי?
איפה זה רשום? איפה יש טיירים?
היטראן הוא בסדר לגמרי-רוטום לא.
הוא אגדי וחצי.
[QUOTE=Banette;916763]אתם יודעם שקרדילי הוא ב-bl בדור החמישי?[/QUOTE]
מה זה BL?
[quote=THE NUGGET MAN;916773]היטראן הוא בסדר לגמרי-רוטום לא.
הוא אגדי וחצי.[/quote]
כנראה שלא מחשבים את רוטום כאגדי
גם שישיש לו פיצול אישיות גדול של סוגים!
[quote=the Nugget Man;916773]היטראן הוא בסדר לגמרי-רוטום לא.
הוא אגדי וחצי.[/quote]
אחד - הוא לא אגדי, זה לא נאמר בשום מקום...
שתיים - נגיד והוא אגדי, הוא מותר בדיוק כמו זאפדוס...
[QUOTE=Shikamaru Nara;916768]איפה זה רשום? איפה יש טיירים?[/QUOTE]
זה עוד לא רשום כי עוד לא חילקו לכולם את הטיירים,אבל אני יודע כתוצאה מפעם אחת "שהכנתי" קרדילי ובטעות התבלבלתי באחד מהדברים,ו-BL אלו פוקימונים שהם בלתי-מנוצחים עם משמשים בהם בצורה מסויימת,ולכן הצורה הזאת אסורה לשימוש.
[QUOTE=Banette;916780]זה עוד לא רשום כי עוד לא חילקו לכולם את הטיירים,אבל אני יודע כתוצאה מפעם אחת "שהכנתי" קרדילי ובטעות התבלבלתי באחד מהדברים,ו-BL אלו פוקימונים שהם בלתי-מנוצחים עם משמשים בהם בצורה מסויימת,ולכן הצורה הזאת אסורה לשימוש.[/QUOTE]
אסורה לשימוש
צריכים להשתמש בהם הם הכי טובים
[QUOTE=Banette;916780]זה עוד לא רשום כי עוד לא חילקו לכולם את הטיירים,אבל אני יודע כתוצאה מפעם אחת "שהכנתי" קרדילי ובטעות התבלבלתי באחד מהדברים,ו-BL אלו פוקימונים שהם בלתי-מנוצחים עם משמשים בהם בצורה מסויימת,ולכן הצורה הזאת אסורה לשימוש.[/QUOTE]
שטויות במיץ. BL הם פוקימונים שאמורים להיות OU אבל לא משתמשים בהם מספיק כדי שהם יהיו כאלה. כנראה עם קארדילי השתמשת במתקפה שהוא לומד בדורות קודמים וגם במתקפה שהוא לומד בדור ה5 או ביכולת מהדרים וורלד... הרי ברצינות, [B]אין כזה דבר פוקימון בלתי מנוצח[/B] כל פוקימון שתביא עם כל סט, אמצא פוקימון שינצח אותו.
חזרתי
הי תומר
[QUOTE=Shikamaru Nara;916784]שטויות במיץ. BL הם פוקימונים שאמורים להיות OU אבל לא משתמשים בהם מספיק כדי שהם יהיו כאלה. כנראה עם קארדילי השתמשת במתקפה שהוא לומד בדורות קודמים וגם במתקפה שהוא לומד בדור ה5 או ביכולת מהדרים וורלד... הרי ברצינות, [B]אין כזה דבר פוקימון בלתי מנוצח[/B] כל פוקימון שתביא עם כל סט, אמצא פוקימון שינצח אותו.[/QUOTE]
אני שמעתי משהו אחר,בכל מקרה זה כתב לי שאי-אפשר להשמש בשילוב הזה עם קרדילי,-אז כנראה שזה הופך אותו לכמעט בלתי-מנוצח.
היי ליאור
*משתעלסאב*
הבסתי נוב עם אגדיים D:,זה כיף.
תהנה...
[QUOTE=Gallade;916790]היי ליאור[/QUOTE]
תירשם למשחקי!!
[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=32428[/url]
מי פה?
[url]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=32826[/url]
סטיב!!
[QUOTE=Banette;916789]אני שמעתי משהו אחר,בכל מקרה זה כתב לי שאי-אפשר להשמש בשילוב הזה עם קרדילי,-אז כנראה שזה הופך אותו לכמעט בלתי-מנוצח.[/QUOTE]
לא!!!!!!! זה בגלל שאם הוא למד מתקפה בדורות הקודמים והוא כבר לא יכול בדור 5, ונתת לו יכולת מהדרים וורלד נגיד, איך זה הגיוני?
[QUOTE=THE NUGGET MAN;916794]*משתעלסאב*[/QUOTE]
:משתעלעלנוב:
XD עדו אני עושה את זה עם NU, עשיתי את זה מלא פעמים XD (שדינג'ה קורע אוברים נובים בלי מאמץ, ואז הם כזה "למה זה לא פוגע בו?!?E#<$?#$#@<324?$#" XDDDD)
היי מה נשמע כולם?
[quote=Banette;916789]אני שמעתי משהו אחר,בכל מקרה זה כתב לי שאי-אפשר להשמש בשילוב הזה עם קרדילי,-אז כנראה שזה הופך אותו לכמעט בלתי-מנוצח.[/quote]
זה בגלל שיש מתקפה שמלמדים אותה רק בתור הרביעי עם מתקפה שהפוקימון יכול ללמוד רק בחמישי.
אז יש סתירה...
זה תקף גם ליכולות מהדרים וורלד
אתם מדברים על פוקימון אונליין?
[QUOTE=NiGhtShiFt;916812]אתם מדברים על פוקימון אונליין?[/QUOTE]
תגיד,אתה קורא את הסיפור שלי?
וואו קודם ניצחו אותי עם אסטרטגיה מדהימה
עשו עלי מתקפה שהחליפה את היכולת שלי ליכולת של סלאקינג
אחר כך הרגתי לו את הפוקימון והוא שם את הרוח אש ההוא (לא רוטום)
ואז הוא עשה קאלמ מיינס פרוטקט קלאמ מיינד פרוטקט וככה (היכולת שלו זה שאדוו טאג, אי אפשר להחליף)
ואז גם אקיג ארמור
ואז הוא חיסל לי את כל השישייה ח
הוא ניצח אותך 6-0?
עם סאב?
מה זה סאב?
[QUOTE=Shikamaru Nara;916816]וואו קודם ניצחו אותי עם אסטרטגיה מדהימה
עשו עלי מתקפה שהחליפה את היכולת שלי ליכולת של סלאקינג
אחר כך הרגתי לו את הפוקימון והוא שם את הרוח אש ההוא (לא רוטום)
ואז הוא עשה קאלמ מיינס פרוטקט קלאמ מיינד פרוטקט וככה (היכולת שלו זה שאדוו טאג, אי אפשר להחליף)
ואז גם אקיג ארמור
ואז הוא חיסל לי את כל השישייה ח[/QUOTE]
גם לי עשו את זה,זה לא כזה גאוני זה פועל רק על יריב אחד מתוך המון,אבל שזה קורה זה ממש מעצבן.
היי