-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232689][b]דור[/b]
"נוספאס, פוקימון המצפן. כאשר שניים מתקרבים זה לזה אפם דוחה זה את זה, הם מסוגלים להצביע על הצפון עם אפם" אומר בפוקדקס ונכבה.
אתה מוציא את פלאפי שיוצאת, "פלא פלאוף!" היא מצייצת ומסתכלת עליך.
"קבר אבן!" קוראת רוקסן, נוספס מעלה אבנים וזורק אל פלאפי.[/QUOTE]
אני מכניס את הפוקדע חזרה לתיק
"פלאפי תקפצי בין האבנים כדי להתמק וכשתהיה קרובה אליו השתמשי בטעינה פראית!" אני צועק לה
"את יכולה לעשות את זה!" אני מוסיף ומעודד אותה.
-
[b]דור[/b]
פלאפי מצליחה לדלג על האבן הראשונה, וקופצת אל השנייה לפני שהראשונה מתרסקת, לאחר שכל האבנים נגמרות היא תוקפת בטעינה פראית ושועטת אל נוספאס שנפגע ועף אחורה, אך לא נופל, הוא נשאר ממוקד.
"תותח זאפ!" קוראת רוקסן, האף של נוספאס זוהר והוא שלח כדור חשמלי ירוק~צהבהב אל פלאפי.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232691][b]דור[/b]
פלאפי מצליחה לדלג על האבן הראשונה, וקופצת אל השנייה לפני שהראשונה מתרסקת, לאחר שכל האבנים נגמרות היא תוקפת בטעינה פראית ושועטת אל נוספאס שנפגע ועף אחורה, אך לא נופל, הוא נשאר ממוקד.
"תותח זאפ!" קוראת רוקסן, האף של נוספאס זוהר והוא שלח כדור חשמלי ירוק~צהבהב אל פלאפי.[/QUOTE]
"אוקי פלאפי, אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל שהכדור ממש קרוב אליך השתמשי בטעינה כדי לספוג אותו ואז שחררי טעינה פראית פעם נוספת!" אני אומר לה וחושב 'אני מקווה שהמהלך הזה יצליח, כל הקרב הזה תלוי בו'.
-
[b]דור[/b]
הכדור מתקרב אל פלאפי, פלאפי טוענת את האנרגיה שלה וסביבה ניצוצות חשמליים.
תותח הזאפ נשאב לתוך גופה של פלאפי ומכאיב לה מאוד, אבל לפתע אתה רואה שהעיניים שלה מבריקות בצבע צהוב, היא מתחזקת בין רגע.
היא משתמשת בטעינה פראית ושועת אל נוספאס, אך ברגע האחרון רוקסן קוראת "הגנה!" ופלאפי מוטחת אחורה.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232693][b]דור[/b]
הכדור מתקרב אל פלאפי, פלאפי טוענת את האנרגיה שלה וסביבה ניצוצות חשמליים.
תותח הזאפ נשאב לתוך גופה של פלאפי ומכאיב לה מאוד, אבל לפתע אתה רואה שהעיניים שלה מבריקות בצבע צהוב, היא מתחזקת בין רגע.
היא משתמשת בטעינה פראית ושועת אל נוספאס, אך ברגע האחרון רוקסן קוראת "הגנה!" ופלאפי מוטחת אחורה.[/QUOTE]
"כל הכבוד פלאפי!" אני אומר לה "הישארי חזקה" אני מוסיף.
"השתמש בהלם רעם כדי לשתק את נוזפאס ואז בלימה!" אני אומר לה
-
[B]דור[/B]
פלאפי תוקפת בהלם רעם ומשתקת את נוספאס.
היא תוקפת בבלימה, גם נוספאס, הם מתנגשים וכל אחד עף אחורה מההתקלות.
נוצר המון אבק בזירה, מולך עומד נוספאס ומול רוקסן פלאפי.
"עכשיו!" קוראת רוקסן, האדמה מתחילה לרעוד ופלאפי מתחילה לחשוש. (Earth Power)
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232696][B]דור[/B]
פלאפי תוקפת בהלם רעם ומשתקת את נוספאס.
היא תוקפת בבלימה, גם נוספאס, הם מתנגשים וכל אחד עף אחורה מההתקלות.
נוצר המון אבק בזירה, מולך עומד נוספאס ומול רוקסן פלאפי.
"עכשיו!" קוראת רוקסן, האדמה מתחילה לרעוד ופלאפי מתחילה לחשוש. (Earth Power)[/QUOTE]
"אל פחד ואל חשש (אל טל ואל ממטר!) פלאפי אנחנו ננצח!" אני צועק לה
"עכשיו תקפצי מהר בין הסלעים הגבוהים ועימדי על נוזפאס!" אני אומר לה
במידה וזה יצליח אני אומר "תקפצי מעליו והשתמשי בטעינה פראית!"
-
[b]דור[/b]
פלאפי קופצת על הסלעים, אך הסלעים רחוקים מבינהם, והקפיצות של פלאפי קטנות וחלשות.
פלאפי מצליחה בסופו ל דבר להגיע אל נוספאס, אבל רק להיות מאחוריו, היא מתקשה לעמוד ונפגעת קשה מהמתקפה.
הינצוץ מבריק שוב בעיניה של פלאפי, היא תוקפת בטעינה פראית, נוספאס מנסה לעצור אותה בקבר אבן, פלאפי מטיחה את נוספאס אחורה אל הקיר ונוספאס זורק על פלאפי אבנים.
אתה רואה שנוספאס לקראת התעלפות, האבנים שועטות אל פלאפי ופוגעות בה.
הן קוברות אותה מתחתיה.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232698][b]דור[/b]
פלאפי קופצת על הסלעים, אך הסלעים רחוקים מבינהם, והקפיצות של פלאפי קטנות וחלשות.
פלאפי מצליחה בסופו ל דבר להגיע אל נוספאס, אבל רק להיות מאחוריו, היא מתקשה לעמוד ונפגעת קשה מהמתקפה.
הינצוץ מבריק שוב בעיניה של פלאפי, היא תוקפת בטעינה פראית, נוספאס מנסה לעצור אותה בקבר אבן, פלאפי מטיחה את נוספאס אחורה אל הקיר ונוספאס זורק על פלאפי אבנים.
אתה רואה שנוספאס לקראת התעלפות, האבנים שועטות אל פלאפי ופוגעות בה.
הן קוברות אותה מתחתיה.[/QUOTE]
"קדימה פלאפי היחלצי מזה!" אני אומר לה
"האויב שלך חלש! קדימה טעינה פראית!" אני צועק לה בתקווה שתצא מקבר האבנים.
-
[B]דור[/B]
אתה צועק לפלאפי, היא קוראת חנוקה "פלא פלאפ..".
לפתע אור צהוב בוקע מהאבנים, אתה רואה שפלאפי טעונה אנרגיה ומוכנה לקרב.
נוספאס שולח אבנים אל פלאפי שתוקפת בטעינה פראית, אבל זה לא מצליח לעצור אותה (power gem).
הוא שולח אבנים גדולות וחדות, שפוגעות בפלאפי, ומזיקות לה מאוד, אך היא ממשיכה, היא פוגעת בנוספאס ומעיפה אותו לקיר, הוא נופל מעולף.
"המנצח הו-" אומר השופט, כשלפתע פלאפי מתחילה לשנות אורות, וחשמל ניתז מגופה, אתה רואה שהיא לא שולטת בו, היא נופלת וכמעט מתעלפת.
"המנצח הוא דור!" אומר השופט, רוקסן מסתכלת על פלאפי "כדאי שתביא אותה מהר למרכז הפוקימונים! אני אדאג להביא לך אחר כך את התג" היא ואמרת.
ארלי מסתכלת עליך ומהנהת.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232700][B]דור[/B]
אתה צועק לפלאפי, היא קוראת חנוקה "פלא פלאפ..".
לפתע אור צהוב בוקע מהאבנים, אתה רואה שפלאפי טעונה אנרגיה ומוכנה לקרב.
נוספאס שולח אבנים אל פלאפי שתוקפת בטעינה פראית, אבל זה לא מצליח לעצור אותה (power gem).
הוא שולח אבנים גדולות וחדות, שפוגעות בפלאפי, ומזיקות לה מאוד, אך היא ממשיכה, היא פוגעת בנוספאס ומעיפה אותו לקיר, הוא נופל מעולף.
"המנצח הו-" אומר השופט, כשלפתע פלאפי מתחילה לשנות אורות, וחשמל ניתז מגופה, אתה רואה שהיא לא שולטת בו, היא נופלת וכמעט מתעלפת.
"המנצח הוא דור!" אומר השופט, רוקסן מסתכלת על פלאפי "כדאי שתביא אותה מהר למרכז הפוקימונים! אני אדאג להביא לך אחר כך את התג" היא ואמרת.
ארלי מסתכלת עליך ומהנהת.[/QUOTE]
"אוי לא פלאפי!" אני אומר ולוקח אותה על היידים
"תודה רבה רוקסן, קרב מעולה" אני אומר ולוחץ את ידה.
"ארלי תוכלי לקחת את התג בשמי?" אני שואל אותה במהירות ומתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים.
-
[b]דור[/b]
אתה לוחץ את היד של רוקסן במהירות ומרים את פלאפי, אתה שואל את ארלי והיא מנידה בראשה "אין מצב! אני באה איתך!".
"תודה ארלי" אתה מודה לה, כולכםהולכים למרכז הפוקימונים הקרוב.
אתם רואים את האחות ג'ואי עם צ'אנסי, היא מיד לוקחת את פלאפי לתוך חדר.
אתם מחכים בחוץ.
לפתע ג'ואי יוצאת ואומרת "המאמן של פלאפי, בוא הנה".
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232702][b]דור[/b]
אתה לוחץ את היד של רוקסן במהירות ומרים את פלאפי, אתה שואל את ארלי והיא מנידה בראשה "אין מצב! אני באה איתך!".
"תודה ארלי" אתה מודה לה, כולכםהולכים למרכז הפוקימונים הקרוב.
אתם רואים את האחות ג'ואי עם צ'אנסי, היא מיד לוקחת את פלאפי לתוך חדר.
אתם מחכים בחוץ.
לפתע ג'ואי יוצאת ואומרת "המאמן של פלאפי, בוא הנה".[/QUOTE]
אני קם מהספסל במרכז הפוקימונים ומתקדם לעבר האחות ג'וי
"הכל בסדר איתה?" אני שואל, "אני יכול לראות אותה כבר?"
-
[B]ג'ואי & דור לנצח :big_wink:[/B]
אתה נכנס ורואה את פלאפי עם מדחום.
היא מסתכלת עליך, אבל אתה מבין שהיא נחה.
"אתה מבין, היו לה יותר מדי זרמים חשמליים בגוף, והיא איבדה שליטה ומיד שחררה אותם באוטומטיות, זרמים חזקים כאלו יכולים להיות מסוכנים אפילו לפוקימוני חשמל, כשיש אצל פוקימון מספר גבוה של אנרגיה שהוא לא יכול לשלוט בה, הוא מאבד את השליטה והאנרגיה משתחררת" מסבירה ג'ואי.
"מחר היא תוכל ללכת, היא צריכה לנוח" אומרת ג'ואי.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1232705][B]ג'ואי & דור לנצח :big_wink:[/B]
אתה נכנס ורואה את פלאפי עם מדחום.
היא מסתכלת עליך, אבל אתה מבין שהיא נחה.
"אתה מבין, היו לה יותר מדי זרמים חשמליים בגוף, והיא איבדה שליטה ומיד שחררה אותם באוטומטיות, זרמים חזקים כאלו יכולים להיות מסוכנים אפילו לפוקימוני חשמל, כשיש אצל פוקימון מספר גבוה של אנרגיה שהוא לא יכול לשלוט בה, הוא מאבד את השליטה והאנרגיה משתחררת" מסבירה ג'ואי.
"מחר היא תוכל ללכת, היא צריכה לנוח" אומרת ג'ואי.[/QUOTE]
ייאי תמיד ידעתי שאנחנו מתאימים
~~~~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה האחות ג'וי" אני אומר לה ומתקרב לפלאפי
"פלאפי, אני ממש מצטער שאת צריכה לעבור את כל זה אבל תראי את הצד החיובי- לפחות ניצחנו" אני אומר אליה מחייך ויוצא מהחדר.
"היא תהיה בסדר" אני אומר לארלי ומחייך, "את רוצה לעשות אולי איזה סיבוב בחוץ?" אני מציע לארלי
-
[quote]עמית
חח, כולם קיבלו 30 פוכדורים אתה יודע
~~~~~~~~~
וויגול מתקיף את טוטודאיל בניפוץ סלעים ומכות כנף, וטוטודאיל תוקפת בשריטה.
לבסוף טוטודאיל נסוגה אחורה ומתעלפת שוב.
30
10[/quote]
אני התכוונתי בפרט..
----------------------------
"סופסוף היא התעלפה!" אומר לעצמי, אוציא פוכדור דיג מהתיק שלי ואזרוק על הטוטודייל,בתקווה רבה מאוד שתתפס.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1231844]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/266.gif[/IMG]
[B]דור[/B]
שרומיש מנסה לצאת מטווח הסופה, אך הסופה עצמה נמצאת בכל הזירה וכולכם מתקשים לראות.
גלארביטר שדבר זה לא מפריע לו, תוקף בקרן מגה אתשרומיש, שנסוג מלארביטר, אך לשווא, לארביטר פוגע בשרומיש נדחף אחורה, שרומיש מסתכל עליך ואתה מורה לו לתקוף בשאיבת מגה.
שרומיש תוקף בשאיבת מגה ומחליש בצורה משמעותית את לארביטר ומחזק את עצמו.
[B]תומאס[/B]
פלוטזל יורה חתך אוויר ענקי ומעט כסוף אל איווי, איווי מצליף עם זנבו בחתך והחתך מתפוצץ לרסיסי אוויר קטנים וכסופים שמתפזרים סביב איווי.
"מדהים! איזו דרך יפה להציג את איווי! אני חייבת להוסיף את זה לאסטרטגיות שלי!" קוראת קריס ומוציאה פנקס, אתה פלוטזל ואיווי מחכים לה בזמן שהיא רושמת מספר דברים בפנקס ורדרד ועבה.
"אוקי! פעימת מים! תעיף אותה לאוויר ואז שתנחת בכוח על איווי! לאחר מכן זנב אקווה!" קוראת קריס.
פלוטזל שולח בועה מלאת מים אל האוויר, והיא עפה ללמעלה ונופלת בכבדות אל עבר איווי, שנפגע ממנה ונרטב כולו, טיפות מים עפות לכל עבר ומעוצמת הנפילה איווי סופג המון נזק.
"עכשיו זנב אקווה!" קוראת קריס ופלוטזל גורם לזנבו להסתחרר במים, הוא קופץ אל איווי.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]רון[/B]
איזה שדה בראש שלך? אתה מול אגם ומולו העיר ראסטובורו.
~~~~~~~~
אתה מחזיר את כולם והולך על הגשר, רואה אישה מבוגרת מאכילה פוקימוני מים.
אתה ממשיך ורואה את העיר ראסטובורו.
אתה נכנס לעיר ורואה מכון, משמאלו מרכז פוקימונים, מאחוריו מרכז לחקירת מאובנים, בצדדים בתי מגורים רגילים לגמרי, ובפינת העיר אתה משקיף בבניין גבוה שהוא ההרשמה לתחרות הדיג.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[/QUOTE]
לא עוקב o.O
~~~~~~~~~~
'וואו! מעולם לא ביקרתי בעיר אחרת חות מעיר הולדתי' אחשוב בהתרגשות.
'אולי כדאי לי להירשם לתחרות הדיג לפני המכון' אחשוב.
לפני שאלך להירשם לתחרות הדיג אלך למרכז הפוקימונים ואוודה שהטיילו שלי בסדר.
אחר כך אתקדם לכיוון בניין תחרות הדיג
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1231844]
[B]בר[/B]
אתה רואה שג'ואי יוצאת עם פוקימון עגול ולבן, סילקון.
אתה שואל למה הוא לא התפתח, והאחות ג'ואי מסבירה שווארמפל היה חלש ותשוש מכדי שגופו יעשה תהליך בהתפתחות הגוף שלו.
"אני מציעה לך ללכת לבניין ההרשמה של תחרות הדיג" אומרת האחות ג'ואי.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/266.gif[/IMG]
[/QUOTE]
"אז עם ככה אז תטפלי בו והוא יוכל להתפתח את אחרי שתתפלי בו תוכלי להחזירו לטבע?" אשאל את ג'ואי.
"כן זה רעיון טוב ללכת לתחרות הדייג להרשם" אגיד לג'ואי ואלך להרשם לתחרות הדיג
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1231925][b]סם[/b]
"מה אני אעשה?" אתה ממלמל, "את יכולה לחלץ אותנו מזה?" אתה שואל את ספיל הקטנה ומסתכל עליה.
היא מהנהנת בכבדות ונעמדת מול סויפר.
ספיל מסתכלת עליך ומחכה שתאמר לה מה לעשות, סויפר בינתיים שועט אל ספיל ומתכוון לחנוק אותה.
[b]30[/b]
[b]10[/b]
[b]29[/b]
[b]9[/b]
.[/QUOTE]
"ספיל תקררי את סוויפר בעזרת אבקת שלג! כשהוא נסוג לאחור תתקפי מיד באקדח מים!" אומר לספיל
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1231844][B]גלעד[/B]
אתה זורק פוכדור על סיידאק, סיידאק נשאבת לתוך הפוכדור והיא נדה בתוכו.
כעבור מספר נדנודים הפוכדור נשבר וסיידאק יוצאת מתוכו, היא שולחת אקדח מים אל מאנצ'לקס.
אתה מבין שסיידאק קצת יותר קשה להשגה ממה שאתה חושב.
[B]29[/B]
[B]9[/B][/QUOTE]
"אררר... קצה קפול" אני אומר לו. 'אם הוא יהיה מספיק טוב אני לא אצטרח לדאוג לפצעים של מאנצ'לקס אחר כך' אני חושב לעצמי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
נכון התגעגת אלי? הייתי בטיול פתיחת שנה.
-
[quote=Mr. Donphan;1231844][B]ניק[/B]
אתה מחזיר את בלבאזור שמתחיל לנוח בפוכדור.
פוליוואג יוצאת, היא מנסה היפנוזה שנכשלת.
ג'יאודוד לפתע מרעיד את האדמה בזירה, אתה רואה שפוליוואג סופגת נזק די חלש.
[B]30[/B]
[B]8[/B][/quote]
"בועות!" אקרא בידיעה שזו מתקפה אפקטיבית "תנסי שוב היפנוזה!"
-
[quote=Mr. Donphan;1232686]
[B]תואמס[/B]
איווי חופר בחול ומעיף חול בוצי על פלוטזל, החול פוגע לא בעיניים ומעוור אותו למשך כדקה.
איווי קופץ לעברו ומחליק על שלולית, הוא מפספס, אבל קופץ שוב וחובט בו עם זנב ברזל.
פלוטזל מחליק אחורה ורואה את איווי.
"ניב קרח!" קוראת קריס.
[B]30[/B]
[B]10[/B][/quote]
"עכשיו איווי, השתמש בזנב ברזל היישר לתוך ניב הקרח, גרום לזנב להיות מוקף בקרח, ואז שבור אותו על הקרקע ותעיף אותו היישר לתוך פיו!" אני פוקד עליו.
-
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][U]תחרויות יופי![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]מישהו אמר "תחרות יופי" ולא קיבל? החל העיר השנייה, שם תתקיים תחרות היופי הראשונה במשחק, יתחילו להיות תחרויות, עליהן תוכלו לשאול בכל עיר את האחות ג'ואי אם מתקיימת בזמן הקרוב או לא.[/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=royalblue]איוונט[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=royalblue]החלטתי לפנק אתכם באיוונט לכבוד השנה החדשה [2012].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לכבוד השנה העברית אין טעם כי היא עברה, אבל לכבוד השנה הלועזית, יהיה איוונט הקשור ל"מלוטה" והקשור ל"מנגינה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]פרטים נוספים יחולקו עד התאריך.[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT]
[B]תומאס[/B]
"עכשיו איווי, השתמש בזנב ברזל היישר לתוך ניב הקרח, גרום לזנב להיות מוקף בקרח, ואז שבור אותו על הקרקע ותעיף אותו היישר לתוך פיו!" אתה מורה לאיווי.
איווי מעיף את זנבו קרוב לניביו של פלוטזל, שגורם לזנב להיקפא אבל במידה מסוימת ונמוכה, מכיוון שקשה מעט להקפיא ברזל.
איווי מעיף את זנבו לאדמה, רסיסי קרח שנותרו על הזנב התחילו לעוף מהאדמה על השמיים ולנחות כרסיסי קרח קטנטנים.
איווי מיד מעלה את זנבו קדימה ומעיף אותו על עבר פלוטזל, אבל פלוטזל תופס בזנבו של איווי עם ידו, ומשאיר אותו תלוי חסר אונים.
פלוטזל תוקף בקרן קרח, גבו של איווי מתחיל להיקפא.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]ניק[/B]
"בועות!" אתה קורא בידיעה שזו מתקפה חזקה על סוג אבן ואדמה.
פוליוואג שולחת בועות שמתפוצצות על ג'יאודוד שנחלש, ג'יאודוד שולח אבן אל פוליוואג [Rock Throw] , האבן פוגעת בפוליוואג חזק, אתה רואה שזו מתקפה קריטית [Critical Hit].
אבק נוצר בזירה, שני הפוקימונים נסוגים אחורה, אבל ג'יאודוד נופל ומתעלף.
רוקסן מחזירה את ג'יאודוד ואומרת "היית מצוין".
לאחר מכן היא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון קטן וירוק- לארביטר!
"נראה אותך מול הלארביטר העוצמתי שלי!" היא קוראת.
[B]30[/B]
[B]8[/B]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/animated/246.gif[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer71.png[/IMG][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/ekjznwmwbz1y.bmp[/IMG]
[B][COLOR=blue]גלעד[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]מאנצ'לקס מנסה קצה כפול, הוא שועט אל סיידאק, אבל אתה רואה שבאמצע הקצה כפול שלו לא מצליח, הוא מתבלבל ועף אל סיידאק שנמחצת ע"י גופו של מאנצ'לקס ומתעלפת, אתה מסתכל על מאנצ'לקס אשר גם הוא מעולף מהמכה שחטף בסיידאק.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]29[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]9[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]בררררוררררר......אוף, ראיתי שכרגע אמרת שלא תגיב בחתימה, אף על פי שראיתי שנכנסת, בכל מקרה, שלח לי ה"פ ואני אגיב תגובה דומה שוב.[/COLOR]
[B]סם[/B]
"ספיל תקררי את סוויפר בעזרת אבקת שלג! כשהוא נסוג לאחור תתקפי מיד באקדח מים!" אתה מורה לה, סויפר חונק את ספיל ועוטף את עצמו סביבה, אך ספיל מייצרת שלג על גופו של סויפר שנרתע מהקרירות ועוזב אותה לכמה שניות, ספיל מנצלת את זה ותוקפת באקדח מים שמעיף אותו אחורה ומעלף אותו, אתה רואה שספיל מורעלת ואם לא תביא אותה מהר למרכז הפוקימונים היא עלולה להתעלף.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]בר[/B]
"כמובן" היא מהנהת והולכת בחזרה למקומה במרכז.
אתה הולך לבניין ההרשמה, אתה נכנס אליו והולך למזכירה.
נותנים לך 30 פוכדורים יחסית קטנים בתוך שקית וחכה.
תה נותן להם את הפוקדקס שלך, היא מעבירה אותו בתוך מכשיר והוא מצפצף.
"בסדר רשמנו אותך" היא אומרת.
"כעת אם תרצה תוכל ללכת לנסות את מזלך ולתפוס פוקימונים מים" היא מוסיפה.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]רון[/B]
אתה הול ךומרפא את פוקימוניך.
לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר בניין ההרשמה, אתה נכנס אליו והולך למזכירה.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]עמית[/B]
אתה זורק פוכדור, אך הוא על הפעם הראשונה נשבר והיא יוצאת, היא צוחקת בקול רם, כשלפתע וויגול מעיף אותה אחורה ומעלף אותה מחדש.
הוא קורץ אליך ומחייך, אתה זורק עליה עוד פוכדור..כעבור מספר נדנודים היא נתפסת!
[B]27[/B]
[B]9[/B]
[B]דור[/B]
"תודה רבה האחות ג'וי" אתה אומ לה ומתקרב לפלאפי.
"פלאפי, אני ממש מצטער שאת צריכה לעבור את כל זה אבל תראי את הצד החיובי- לפחות ניצחנו" אתה אומר לה, היא מנסה לפתוח את העיניים אבל תשושה מדי וממשיכה לנוח.
"היא תהיה בסדר" אתה אומר לארלי בחיוך, "את רוצה לעשות אולי איזה סיבוב בחוץ?" אתה שואל אותה.
"ואתה רוצה להשאיר את פלאפי לבדה פה?..אם אתה רוצה, אז בסדר, האחות ג'ואי תשמור עליה" היא אומרת ומוציאה את בלבאזור, היפופוטאס, גוטריתה, טורצ'יק וסנוראנט, שמלווים אתכם לבחוץ.
"קדימה נו, תוציא את הפוקימונים שלך" היא אומרת בצחקוק בזמן שאתם ממשיכים אל דרך 6.[/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER]
-
[QUOTE][b]דור[/b]
"תודה רבה האחות ג'וי" אתה אומ לה ומתקרב לפלאפי.
"פלאפי, אני ממש מצטער שאת צריכה לעבור את כל זה אבל תראי את הצד החיובי- לפחות ניצחנו" אתה אומר לה, היא מנסה לפתוח את העיניים אבל תשושה מדי וממשיכה לנוח.
"היא תהיה בסדר" אתה אומר לארלי בחיוך, "את רוצה לעשות אולי איזה סיבוב בחוץ?" אתה שואל אותה.
"ואתה רוצה להשאיר את פלאפי לבדה פה?..אם אתה רוצה, אז בסדר, האחות ג'ואי תשמור עליה" היא אומרת ומוציאה את בלבאזור, היפופוטאס, גוטריתה, טורצ'יק וסנוראנט, שמלווים אתכם לבחוץ.
"קדימה נו, תוציא את הפוקימונים שלך" היא אומרת בצחקוק בזמן שאתם ממשיכים אל דרך 6.[/right]
[center] [/center][/quote][/QUOTE]
"קדימה חברים צאו החוצה!" אני אומר וזורק את הפוכדורים של שאפט, שרומיש, פיגנייט, וויזמר וסוואבלו ויוצא עם ארלי החוצה "היי תגידי את יודעת איפה נמצאת תחרות היופי פה?" אני אומר וארלי "אני ושרומיש מתים להתחרות!" אני אומר ומחייך לשרומיש
-
[quote]עמית
אתה זורק פוכדור, אך הוא על הפעם הראשונה נשבר והיא יוצאת, היא צוחקת בקול רם, כשלפתע וויגול מעיף אותה אחורה ומעלף אותה מחדש.
הוא קורץ אליך ומחייך, אתה זורק עליה עוד פוכדור..כעבור מספר נדנודים היא נתפסת!
27
9[/quote]
"יופי!" אומר לעצמי "השגתי טוטודייל זוהר!" ואמשיך לחפש פוקימונים במקום אחר.
-
[b]עמית[/b]
מזאת אומרת "ואמשיך בתחרות בדיג"..לא תעשה כלום? תמשיך לדוג עם החכה? תפרט יותר.
[b]דור[/b]
"היי תגידי את יודעת איפה נמצאת תחרות היופי פה?" אתה שואל את ארלי לאחר שאתה מוציא את שאפט, שרומיש, פיגנייט, וויזמר וסוואבלו.
"אני ושרומיש מתים להתחרות!" אתה מוסיף, כשלפתע פיגנייט מסתכלת עליך, אתה מבין שהיא גם רוצה לנסות, גם ווסמאר רוצה ומחייך איך, לאחר מכן הוא מצפצף בקולותיו.
"אוי, התחרות בכלל נמצאת בעיר דיופורד" אומרת ארלי ומושכת בכתפיה.
לכמה שניות אתם שומעים צפצוף בעוצמה גבוהה ביותר, שממש מציק לכם באוזניים, חוץ מלוויסמאר.
נפסקים מעט הצפצופים ואתם שומעים צעקות, היישר מתוך מערה אחת שנמצאת מולכם.
-
[b]דור[/b]
"היי תגידי את יודעת איפה נמצאת תחרות היופי פה?" אתה שואל את ארלי לאחר שאתה מוציא את שאפט, שרומיש, פיגנייט, וויזמר וסוואבלו.
"אני ושרומיש מתים להתחרות!" אתה מוסיף, כשלפתע פיגנייט מסתכלת עליך, אתה מבין שהיא גם רוצה לנסות, גם ווסמאר רוצה ומחייך איך, לאחר מכן הוא מצפצף בקולותיו.
"אוי, התחרות בכלל נמצאת בעיר דיופורד" אומרת ארלי ומושכת בכתפיה.
לכמה שניות אתם שומעים צפצוף בעוצמה גבוהה ביותר, שממש מציק לכם באוזניים, חוץ מלוויסמאר.
נפסקים מעט הצפצופים ואתם שומעים צעקות, היישר מתוך מערה אחת שנמצאת מולכם.[/QUOTE]
"מה הולך שם?!" אני שואל בהפתעה "רגע זאת לא מערת הוויסמארים?" אני שואל את הארלי
"מהר בואי נלך לבדוק" אני אומר לארלי, מושך בידה ומתחיל לרוץ לעבר המערה "בוא אחרי" אני אומר לפוקימונים.
-
[QUOTE]"בועות!" אתה קורא בידיעה שזו מתקפה חזקה על סוג אבן ואדמה.
פוליוואג שולחת בועות שמתפוצצות על ג'יאודוד שנחלש, ג'יאודוד שולח אבן אל פוליוואג [Rock Throw] , האבן פוגעת בפוליוואג חזק, אתה רואה שזו מתקפה קריטית [Critical Hit].
אבק נוצר בזירה, שני הפוקימונים נסוגים אחורה, אבל ג'יאודוד נופל ומתעלף.
רוקסן מחזירה את ג'יאודוד ואומרת "היית מצוין".
לאחר מכן היא זורקת פוכדור ממנו יוצא פוקימון קטן וירוק- לארביטר!
"נראה אותך מול הלארביטר העוצמתי שלי!" היא קוראת.[/QUOTE]
״פוליוואג תחזרי״ אקרא ״צאי צ'ארמיליון עם פעימת דרקון!״
-
[quote=Mr. Donphan;1234771][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][U]תחרויות יופי![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=darkorchid]מישהו אמר "תחרות יופי" ולא קיבל? החל העיר השנייה, שם תתקיים תחרות היופי הראשונה במשחק, יתחילו להיות תחרויות, עליהן תוכלו לשאול בכל עיר את האחות ג'ואי אם מתקיימת בזמן הקרוב או לא.[/COLOR][/B]
[B][U][SIZE=3][COLOR=royalblue]איוונט[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR=royalblue]החלטתי לפנק אתכם באיוונט לכבוד השנה החדשה [2012].[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]לכבוד השנה העברית אין טעם כי היא עברה, אבל לכבוד השנה הלועזית, יהיה איוונט הקשור ל"מלוטה" והקשור ל"מנגינה".[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]פרטים נוספים יחולקו עד התאריך.[/COLOR][/B][/CENTER]
[RIGHT][B]תומאס[/B]
"עכשיו איווי, השתמש בזנב ברזל היישר לתוך ניב הקרח, גרום לזנב להיות מוקף בקרח, ואז שבור אותו על הקרקע ותעיף אותו היישר לתוך פיו!" אתה מורה לאיווי.
איווי מעיף את זנבו קרוב לניביו של פלוטזל, שגורם לזנב להיקפא אבל במידה מסוימת ונמוכה, מכיוון שקשה מעט להקפיא ברזל.
איווי מעיף את זנבו לאדמה, רסיסי קרח שנותרו על הזנב התחילו לעוף מהאדמה על השמיים ולנחות כרסיסי קרח קטנטנים.
איווי מיד מעלה את זנבו קדימה ומעיף אותו על עבר פלוטזל, אבל פלוטזל תופס בזנבו של איווי עם ידו, ומשאיר אותו תלוי חסר אונים.
פלוטזל תוקף בקרן קרח, גבו של איווי מתחיל להיקפא.
[B]30[/B]
[B]10[/B][/RIGHT]
[/quote]
'אוי לא, איווי במצב לא טוב... חייבת להיות שדרך שהוא ישתחרר...' אני חושב בקדחנות "אוקיי איווי, קרן הקרח פוגעת בגב שלך, ננצל את זה! סובב את זנבך ושלב את זה עם זנב הברזל, גרום לקרח להישבר! מיד לאחר מכן, צור רוח קטנה שתגרום לקרח לחזור לכיוונו, עד שהוא ישחרר אותך! ואז, מיד דחיפה!" אני פוקד עליו.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1234771][B][COLOR=blue]גלעד[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]מאנצ'לקס מנסה קצה כפול, הוא שועט אל סיידאק, אבל אתה רואה שבאמצע הקצה כפול שלו לא מצליח, הוא מתבלבל ועף אל סיידאק שנמחצת ע"י גופו של מאנצ'לקס ומתעלפת, אתה מסתכל על מאנצ'לקס אשר גם הוא מעולף מהמכה שחטף בסיידאק.[/COLOR]
[B][COLOR=blue]29[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]9[/COLOR][/B]
[COLOR=blue]~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=blue]בררררוררררר......אוף, ראיתי שכרגע אמרת שלא תגיב בחתימה, אף על פי שראיתי שנכנסת, בכל מקרה, שלח לי ה"פ ואני אגיב תגובה דומה שוב.[/COLOR]
[/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER][/QUOTE]
עריכה: החג נכנס בערך בעשרה לחמש, לא בעשרה לשש.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מחזיר את מאנצ'לקס לפוקדור "עבודה מעולה" אני לוחש לו. ואז אני זורק כדור ריק על סיידאק.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1234771][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=darkorchid][U]
[B]סם[/B]
"ספיל תקררי את סוויפר בעזרת אבקת שלג! כשהוא נסוג לאחור תתקפי מיד באקדח מים!" אתה מורה לה, סויפר חונק את ספיל ועוטף את עצמו סביבה, אך ספיל מייצרת שלג על גופו של סויפר שנרתע מהקרירות ועוזב אותה לכמה שניות, ספיל מנצלת את זה ותוקפת באקדח מים שמעיף אותו אחורה ומעלף אותו, אתה רואה שספיל מורעלת ואם לא תביא אותה מהר למרכז הפוקימונים היא עלולה להתעלף.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[/RIGHT]
[CENTER] [/CENTER][/QUOTE]
"פוכדור צא!" אומר ואזרוק פוכדור על סויפר המעולף,ארים את ספיל במהירות ואסתכל על הפוכדור,אחרי שסויפר יילכד או לא אקח את הפוכדור וארוץ למרכז פוקימונים קרוב
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1234771]
[B]רון[/B]
אתה הול ךומרפא את פוקימוניך.
לאחר מכן אתה ממשיך אל עבר בניין ההרשמה, אתה נכנס אליו והולך למזכירה.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[/QUOTE]
'יש, נרשמתי!' אחשוב בשמחה. "תודה רבה" אומר לרושמת.
'מעניין מה יהיה הפוקימון הראשון שאדוג!' אחשוב באי סבלנות.
"באיזה כיוון איזור הדיג?" אשאל את הרושמת
לאחר שענה אלך לאזור הדיג ואזרוק את חכתי אל המים ואחכה בסבלנות.
-
[B]רון[/B]
'יש, נרשמתי!' אתה חושב, "תודה רבה" אתה אומר למזכירה.
'מעניין מה יהיה הפוקימון הראשון שאדוג!' אתה חושב באי סבלנות, "באיזה כיוון איזור הדיג?" אתה שואל, "צפונה לעיר" היא אומרת ואתה יוצא מן הבניין.
אתה ממשיך אל עבר החוף, ומשליך את חכתך, לפתע אתה מרגיש שמשהו נשך את חכתך, אתה מרים אותה ומתוכה יוצא קורסולה כחלחל.
[B]30[/B]
[B]9[/B]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/corsola.png[/IMG]
[B]סם[/B]
אתה זורק פוכדור על סויפר ובינתיים רץ אל ספיל, אתה מרים אותה ומסתכל על הפוכדור, הוא נעצר.
לכדת סוויפר!
אתה יוצא מהיער ורואה חנות פרחים מלך, אתה ממשיך ורואה אגם פרוש בינךלבין העיר ראסטובורו.
אתה רואה גשר מחבר בין שתי היבשות, לפתע ספיל קופצת למים, אחרי רענון קצר נראה כי היא מרגישה יותר טוב.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]גלעד[/B]
אתה זורק פוכדור על סיידאק, היא נשאבת לתוכו תוך כדי שאור אדום מאיר אותה.
היא נשאבת לתוכו והפוכדור מתנדנד ימינה ושמאלה, לבסוף הוא נעצר.
לכדת סיידאק זוהרת!
[B]28[/B]
[B]9[/B]
[B]תומאס[/B]
איווי מצליח להשתחרר מהקרח, הוא נושף חזק אך הנשיפות לא עוזרות, קרן הקרח מצליחה לפגוע בו ומעלפת אותו. "פלוטזל אתה המנצח!" קוראת קריס בחזקה ומחבקת אותו.
"איווי שלך מדהים" היא אומרת.
[B]30[/B]
[B]10[/B]
[B]ניק[/B]
אתה מודע לכך שלארביטר אינו מסוג דרקון נכון?
~~~~~~~~
צ'ארמיליון יוצאת מהפוכדור, היא שואגת בחזקה ושולחת כדור בצבע טורקיז אל לארביטר.
"פוצץ אותו עם הקרן שלך!" היא קוראת, לארביטר תוקף במגה קרן ומפוצץ את הכדור.
"כעת, אבנים חדות!" היא קוראת.
לאביטר יוצר אבנים קטנות עם קצוות חדים סביבו, הוא שולח אותן אל צ'ארמיליון שנפגעת בחזקה ומוטחת אחורה, "צ'ארמי..צ'ארמי..ליון" היא קוראת מותשת.
[B]30[/B]
[B]8[/B]
[B]דור[/B]
לא הארלי..ארלי! הארלי זה מהאנימה!
~~~~~~~~
אתה וארלי רצים לתוך המערה והפוקימונים שלכם אחריכם [שכתי לומר לך, קיבלת ת'TM של קבר אבן].
אתם נכנסים ורואים מספר וויסמאר, הוויסמארים ממקודם.
לידם נמצא איש, שעומד ובידו שק, הוא מסתכל עליך ואש בוערת בעיניו, אתה זוכר שזה האיש ממקודם.
"אתה!" הוא קורא, לידו עומד האנטר גדול יחסית לגודל האנטר ממוצע.
"כדור צל" קורא האיש, האנטר יוצר כדור צל ושולח לעבריך, פיגנייט חוסמת את זה באחת ממתקפות האש.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/haunter.png[/IMG]
[B]עמית[/B]
אתה מתחיל ללכת אל עבר דרך 6, כשלפתע אתה שומע קולות.
אתה מתחיל ללכת ורואה סקיטי שרים להם.
[B]27[/B]
[B]9[/B]
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skitty.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skitty.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/skitty.png[/IMG]
-
[QUOTE][B]דור[/B]
לא הארלי..ארלי! הארלי זה מהאנימה!
~~~~~~~~
אתה וארלי רצים לתוך המערה והפוקימונים שלכם אחריכם [שכתי לומר לך, קיבלת ת'TM של קבר אבן].
אתם נכנסים ורואים מספר וויסמאר, הוויסמארים ממקודם.
לידם נמצא איש, שעומד ובידו שק, הוא מסתכל עליך ואש בוערת בעיניו, אתה זוכר שזה האיש ממקודם.
"אתה!" הוא קורא, לידו עומד האנטר גדול יחסית לגודל האנטר ממוצע.
"כדור צל" קורא האיש, האנטר יוצר כדור צל ושולח לעבריך, פיגנייט חוסמת את זה באחת ממתקפות האש.
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/65.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/heartgold-soulsilver/normal/haunter.png[/IMG][/QUOTE]
"אוו תיראו מי חזר!" אני אומר לו בזלזול, "אני רואה שגם חברך הציפלון התפתח!" אני אומר ומגחח
"פיגנייט קדימה מטען להבה בכל הכוח!" אני אומר ומצביע על ההאנטר של הגנב
"הארלי תדאגי לוויסמארים, אני כבר אסלק את הבחור הזה מפה!" אני אומר לה.
-
[B]דור[/B]
"אוו תיראו מי חזר!" אתה אומר בזלזול, "אני רואה שגם חברך הציפלון התפתח!" אתה אומר ומגחף לעצמך, ארלי לא מבינה מה קורה פה.
"פיגנייט קדימה מטען להבה בכל הכוח!" אתה מורה לה, פיגנייט שועטת אל האנטר כשסביבה להבות, "תתחמק האנטר" הוא אומר והאנטר מתחמק במהירות.
"הארלי תדאגי לוויסמארים, אני כבר אסלק את הבחור הזה מפה!" אתה מורה לה.
ארלי מסתכלת עליך, ואומרת "לא! אני אלחם, תדאג אתה לוויסמאר".
"מה אתם מפחדים? תלחמו נגדי שניכם וזהו, לא רציתי להשתמש בו אבל..כנראה שאתם פשוט דורשים! צא ספיריטומב!" הוא קורא וזורק פוכדור שחור ממנו יוצא עשן, העשן מתפוגג ואתם רואים דמות ורודה, אותה אתם מזהים כספיריטומב.
"ספי רירירירי!" הוא קורא וצוחק בקול רשע.
"דופק אפל!" הוא קורא, ספיריטומב והאנטר שולחים קרן שחורה ענקית אל פיגנייט.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/spiritomb.png[/IMG]
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1239488][B]דור[/B]
"אוו תיראו מי חזר!" אתה אומר בזלזול, "אני רואה שגם חברך הציפלון התפתח!" אתה אומר ומגחף לעצמך, ארלי לא מבינה מה קורה פה.
"פיגנייט קדימה מטען להבה בכל הכוח!" אתה מורה לה, פיגנייט שועטת אל האנטר כשסביבה להבות, "תתחמק האנטר" הוא אומר והאנטר מתחמק במהירות.
"הארלי תדאגי לוויסמארים, אני כבר אסלק את הבחור הזה מפה!" אתה מורה לה.
ארלי מסתכלת עליך, ואומרת "לא! אני אלחם, תדאג אתה לוויסמאר".
"מה אתם מפחדים? תלחמו נגדי שניכם וזהו, לא רציתי להשתמש בו אבל..כנראה שאתם פשוט דורשים! צא ספיריטומב!" הוא קורא וזורק פוכדור שחור ממנו יוצא עשן, העשן מתפוגג ואתם רואים דמות ורודה, אותה אתם מזהים כספיריטומב.
"ספי רירירירי!" הוא קורא וצוחק בקול רשע.
"דופק אפל!" הוא קורא, ספיריטומב והאנטר שולחים קרן שחורה ענקית אל פיגנייט.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/spiritomb.png[/IMG][/QUOTE]
"אוקי קדימה הארלי!" אני אומר לה
"וויסמאר תדאג לשאר הוויסמאלים, קדימה!" אני אומר לו
"פגנייט תחסמי את הדופק האפל בעזרת הנפת זרוע קדימה!" אני אומר לה במהירות
-
[B]דור[/B]
פיגנייט מצליחה לחסום מהדופק האפל להתפוצץ לה בפנים, אבל נפגעת בכל זאת.
ארלי מוציאה את סנורנט.
סנוראנט תוקף ברוח קפואה, אך ספיריטומב תוקף בכדור צל שמפוצץ את הרוח ופוגע חזק בסנוראנט.
האנטר וספיריטומב תוקפים בדופק אפל, שני הפוקימוניפ שלכם לא מצליחים לקום ועפים אחורה מעולפים.
לפתע השק של הגנב נופל ומתוכו יוצאת וויסמאר ורוד עם אוזניים ירוקות.
וויסמאר בורחת לכיוונכם וצועקת "ווי ווי!".
הגנב מסתכל עליכם, רתוח וחסר שליטה, הוא צועק "אררר! קרן על!".
ספיריטומב שולח קרן זהובה כתומה לכיוונכם, היא פוגעת בכם ואתה ארלי והוויסמאר הזוהרת עפים אחורה פצועים.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/whismur.png[/IMG]
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1239493][B]דור[/B]
פיגנייט מצליחה לחסום מהדופק האפל להתפוצץ לה בפנים, אבל נפגעת בכל זאת.
ארלי מוציאה את סנורנט.
סנוראנט תוקף ברוח קפואה, אך ספיריטומב תוקף בכדור צל שמפוצץ את הרוח ופוגע חזק בסנוראנט.
האנטר וספיריטומב תוקפים בדופק אפל, שני הפוקימוניפ שלכם לא מצליחים לקום ועפים אחורה מעולפים.
לפתע השק של הגנב נופל ומתוכו יוצאת וויסמאר ורוד עם אוזניים ירוקות.
וויסמאר בורחת לכיוונכם וצועקת "ווי ווי!".
הגנב מסתכל עליכם, רתוח וחסר שליטה, הוא צועק "אררר! קרן על!".
ספיריטומב שולח קרן זהובה כתומה לכיוונכם, היא פוגעת בכם ואתה ארלי והוויסמאר הזוהרת עפים אחורה פצועים.
[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/whismur.png[/IMG][/QUOTE]
"אה! תראי את הצבעים של הוויסמאר הזה!" אני אומר ומרים את הוויסמאר, "וויסמאר שמור גם אליו!" אני אומר לוויסמר "קדימה צא סוואבלו!" אני אומר כדי שיכנס לזירת הקרב "תתחיל בשירה עם ספיריטומב!" אני מורה לו.
-
[b]דור[/b]
אתה מוציא את סוואבלו וארלי מוציאה את הורסי.
הורסי תוקף במסך עשן, אתה נותן לוויסמאר לשמור גם על וויסמאר והוא מחייך, הוא מכיר אותה.
האנטר תוקף בציפורן צל שפוגעת בהורסי חזק, הוא עף אחורה.
סוואבלו משתמש בשירה אך לא מצליח, ספיריטומב נח לו בינתיים, האנטר תוקף במכת ברק שפוגעת בסוואבלו ובהורסי בחזקה, שניהם מתעלפים.
"חה חה חה!" קורא הגנב, הוא בא לקחת את השק ורואה שהוא נפל.
"לעזאזל! תגמרו אותם בכדור אנרגיה וקרן על!" הוא קורא להם.
-
[QUOTE=Mr. Donphan;1239498][b]דור[/b]
אתה מוציא את סוואבלו וארלי מוציאה את הורסי.
הורסי תוקף במסך עשן, אתה נותן לוויסמאר לשמור גם על וויסמאר והוא מחייך, הוא מכיר אותה.
האנטר תוקף בציפורן צל שפוגעת בהורסי חזק, הוא עף אחורה.
סוואבלו משתמש בשירה אך לא מצליח, ספיריטומב נח לו בינתיים, האנטר תוקף במכת ברק שפוגעת בסוואבלו ובהורסי בחזקה, שניהם מתעלפים.
"חה חה חה!" קורא הגנב, הוא בא לקחת את השק ורואה שהוא נפל.
"לעזאזל! תגמרו אותם בכדור אנרגיה וקרן על!" הוא קורא להם.[/QUOTE]
"זהירות!" אני צועק לפוקימונים ולארלי "תנסו להתחמק אם אתם יכולים, או שתחסמו את זה!" אני אומר לכולם
"וואו זה הולך להיות קשה" אני אומר לארלי, "בוא נגמור עם זה!"
"וויסמאר קדימה! השתמש בבהלה על האנטר!" אני קורא לו
"אל תדאגו אתם תהיו בסדר" ני לוחש לשאר הוויסמארים