אוקיי מה שתגיד..
Printable View
אוקיי מה שתגיד..
הלכתי
טה טה!
ביי גזר גמדי
היי דניס (:
זזתי לישון
ביי דניס (:
היי כולם
לילה טוב פוקימונ'ס
לילה טוב.
זזתי.
בוקר טוב !
[QUOTE=Phanpy;1216500]אני מנסה עכשיו את המסע של מוסקטר המים D;[/QUOTE]
בהצלחה ,גפם אני עשה אותו
באיזה חלק אתה במסע?
בוקר..
בוקר
בא לי דואל אבל אף אחד לא כאן.. /=
היי כולם
אהלן משינאקס
[QUOTE=Tigraro;1216575]אהלן משינאקס[/QUOTE]
היי טיגרארו. מה קורה?
משעמם
בסדר, מה איתך?
[QUOTE=Tigraro;1216578]בסדר, מה איתך?[/QUOTE]
גם סבבה. בא לך קווסט?
אוקיי
בוקר טוב..
[QUOTE=Tigraro;1216582]אוקיי[/QUOTE]
מעולה. מי מתחיל?
תתחיל אתה, בקווסט הבא אני אתחיל
אני עייף ואין לי רעיונות כרגע..
[QUOTE=Tigraro;1216586]תתחיל אתה, בקווסט הבא אני אתחיל
אני עייף ואין לי רעיונות כרגע..[/QUOTE]
אוקיי.
משינאקס וטיגרארו ישבו בחדר המפקדה של האקסמן,ונחו קצת.לפתע,על המסך הופיע ילד לא מוכר,שהיה לבוש ז'קט ירוק,והיה לו שעון מוזר על היד."שלום לכם.אני בן טניסון,ואני ממימד אחר. אני שמעתי עליכם מגיבורים אחרים,ואני צריך את עזרתכם." הוא אמר,וטיגרארו הנהן. מאשינאקס וטיגרארו התגרו אליו,ולא הצליחו."זה לא עובד." אמר מאשינאקס,ולפעת הופיע יצור שדומה לשעון שהפך לפתע לילד מהמסך."תיצמדו אליי,אני אקח אתכם." הוא אמר בחיוך,ועשינו כבקשתו. הוא הפך ליצרו המוזר שוב,והשתגרנו משם למימד שלו. הגענו לעיר שנראית רגילה,דומה קצת לפרוור של ניו יורק.ראיתי מאה מטר מאיתנו שלט שאומר:"ברוכים הבאים לבלווד."
אני מסתכל מסביב,ומנסה לראות אם יש פה משהו מוכר. כשאני לא מוצא אני מתסכל על טיגרארו,לראות אם הוא מצא.
[quote=Machine X;1216587]אוקיי.
משינאקס וטיגרארו ישבו בחדר המפקדה של האקסמן,ונחו קצת.לפתע,על המסך הופיע ילד לא מוכר,שהיה לבוש ז'קט ירוק,והיה לו שעון מוזר על היד."שלום לכם.אני בן טניסון,ואני ממימד אחר. אני שמעתי עליכם מגיבורים אחרים,ואני צריך את עזרתכם." הוא אמר,וטיגרארו הנהן. מאשינאקס וטיגרארו התגרו אליו,ולא הצליחו."זה לא עובד." אמר מאשינאקס,ולפעת הופיע יצור שדומה לשעון שהפך לפתע לילד מהמסך."תיצמדו אליי,אני אקח אתכם." הוא אמר בחיוך,ועשינו כבקשתו. הוא הפך ליצרו המוזר שוב,והשתגרנו משם למימד שלו.[/quote]
-.-" [?]
חח מה הקשר לאקסמן..?
אבל תסיים את ההמשך, גם שכחת להגיב אליו..
[QUOTE=Tigraro;1216589]-.-" [?]
חח מה הקשר לאקסמן..?
אבל תסיים את ההמשך, גם שכחת להגיב אליו..[/QUOTE]
זה נקרא קרוסאובר,לפחות סוג של :)
חוץ מזה,אמרתי לך שאני רוצה לשלב גיבור לא של מארוול...
אה לא שמתי לב..
בכל מקרה תסיים את ההמשך ותגיב אליו [=
[QUOTE=Tigraro;1216591]אה לא שמתי לב..
בכל מקרה תסיים את ההמשך ותגיב אליו [=[/QUOTE]
אוקיי...
תגובה למניעת דאבל~
[QUOTE=Tigraro;1216593]תגובה למניעת דאבל~[/QUOTE]
אה לא צריך...ערכתי בתגובה. ועכשיו אני עשיתי למניעת דאבל XD
[quote=Machine X;1216587]אוקיי.
משינאקס וטיגרארו ישבו בחדר המפקדה של האקסמן,ונחו קצת.לפתע,על המסך הופיע ילד לא מוכר,שהיה לבוש ז'קט ירוק,והיה לו שעון מוזר על היד."שלום לכם.אני בן טניסון,ואני ממימד אחר. אני שמעתי עליכם מגיבורים אחרים,ואני צריך את עזרתכם." הוא אמר,וטיגרארו הנהן. מאשינאקס וטיגרארו התגרו אליו,ולא הצליחו."זה לא עובד." אמר מאשינאקס,ולפעת הופיע יצור שדומה לשעון שהפך לפתע לילד מהמסך."תיצמדו אליי,אני אקח אתכם." הוא אמר בחיוך,ועשינו כבקשתו. הוא הפך ליצרו המוזר שוב,והשתגרנו משם למימד שלו. הגענו לעיר שנראית רגילה,דומה קצת לפרוור של ניו יורק.ראיתי מאה מטר מאיתנו שלט שאומר:"ברוכים הבאים לבלווד."
אני מסתכל מסביב,ומנסה לראות אם יש פה משהו מוכר. כשאני לא מוצא אני מתסכל על טיגרארו,לראות אם הוא מצא.[/quote]
אני לא מבין מי יודע מה בבן 10, תחליט אתה מה הבעיות P=
---
"בלווד, איזה מין שם מוזר" טיגרארו אומר "מעדיף את התפוח הגדול".
*בום!* נשמע פיצוץ אימתני, מאשינאקס וטיגרארו מבחינים שהוא במרחק רחובות ספורים מהם.
ארוץ לכיוון הפיצוץ, אטפס בדרך על בניין לראות אם אני מזהה את הפרטים ששם
[QUOTE=Tigraro;1216595]אני לא מבין מי יודע מה בבן 10, תחליט אתה מה הבעיות P=
---
"בלווד, איזה מין שם מוזר" טיגרארו אומר "מעדיף את התפוח הגדול".
*בום!* נשמע פיצוץ אימתני, מאשינאקס וטיגרארו מבחינים שהוא במרחק רחובות ספורים מהם.
ארוץ לכיוון הפיצוץ, אטפס בדרך על בניין לראות אם אני מזהה את הפרטים ששם[/QUOTE]
אני מבין בזה הרבה :)
~~~~~
טיגרארו רץ לעבר הפיצוץ,ומאשינאקס והילד מיד אחריו. הם עולים לאיזה בניין ומסתכלים למטה. למטה הם רואים מעין משהו בחליפה סגולה כהה מפוצץ את העיר,ובן לוחש:"סבןסבן." בזעם רב. לפתע,הם רואים שני אנשים שמנסים להילחם בו. לאחת יש ידיים זוהרות בצבע סגול והשני עשוי מאבן.
"אוקיי טיגרארו,קפוץ לי על הגב!" אני אורמ בחיוך,ואז אומר לבן:"תלמד איך עושים את זה אקסמן סטייל." בחיוך. אני טס למטה עם טיגרארו,מחכה שהוא יקפוץ מהגב שלי על סבןסבן,ואז נוחת,ומתחיל להכות בסבןסבן עם אגרופי הברזל.
[quote=Machine X;1216596]אני מבין בזה הרבה :)
~~~~~
טיגרארו רץ לעבר הפיצוץ,ומאשינאקס והילד מיד אחריו. הם עולים לאיזה בניין ומסתכלים למטה. למטה הם רואים מעין משהו בחליפה סגולה כהה מפוצץ את העיר,ובן לוחש:"סבןסבן." בזעם רב. לפתע,הם רואים שני אנשים שמנסים להילחם בו. לאחת יש ידיים זוהרות בצבע סגול והשני עשוי מאבן.
"אוקיי טיגרארו,קפוץ לי על הגב!" אני אורמ בחיוך,ואז אומר לבן:"תלמד איך עושים את זה אקסמן סטייל." בחיוך. אני טס למטה עם טיגרארו,מחכה שהוא יקפוץ מהגב שלי על סבןסבן,ואז נוחת,ומתחיל להכות בסבןסבן עם אגרופי הברזל.[/quote]
סבןסבן? תמונות יהיו נחמדות
---
טיגרארו מזנק על סבןסבן, עם טפריו שלופים, מנסה לשסע את ראשו [הצלחה/לא הצלחה לבחירתך]
מאשינאקס מחל להכות בו עם אגרופי בהברזל שלו, אך סבןסבן מצליח להתחמק ודוהר לכיוון הילד.
ארוץ לסבןסבן, לא מתכוון לתת לו להגיע אל הילד, ואנעץ בו את שיניי.
[QUOTE=Tigraro;1216598]סבןסבן? תמונות יהיו נחמדות
---
טיגרארו מזנק על סבןסבן, עם טפריו שלופים, מנסה לשסע את ראשו [הצלחה/לא הצלחה לבחירתך]
מאשינאקס מחל להכות בו עם אגרופי בהברזל שלו, אך סבןסבן מצליח להתחמק ודוהר לכיוון הילד.
ארוץ לסבןסבן, לא מתכוון לתת לו להגיע אל הילד, ואנעץ בו את שיניי.[/QUOTE]
[IMG]http://api.ning.com/files/kyL6K2h5J2EpLiToHchORBMWaNgkg*yr3W7jRHdwfOWNQcHB8Q0gmENL*3nZh83lDW20ck3ry6N3YUHWfcMo-e7f6-Cxmz7c/SevenSeven.jpg?width=546&height=501[/IMG]
טיגרארו רץ אל סבן סבן,ונועץ בו את שיניו. סןב סבן מתקפל מכאבים ונופל על הקרקע. לפתע, מאשינאקס מגיח שוב עם אגרופי הברזל,והפעם מצליח להכות בו בפרצוף. לאחר מכן, טיגרארו שולף את הטפרים ומאשינאקס את חרב הלייזר והם נועצים לו את זה בפנים,והוא מת.
"אוקיי...אז הוא מחוסל.אני מבין שאל בגללו קראת לנו לפה." אני אורמ בחיוך לבן טניסון ומתסכל על חבריו,שבוהים בשנינו בתדהמה.
תשמע נמשיך מאוחר יותר, סבבה?
[QUOTE=Tigraro;1216600]תשמע נמשיך מאוחר יותר, סבבה?[/QUOTE]
אוקיי.
סורי אני פשוט לא כל כך מרוכז כרגע..
[QUOTE=Tigraro;1216603]סורי אני פשוט לא כל כך מרוכז כרגע..[/QUOTE]
זה בסדר :)
חזרתי