[QUOTE=ttrrtte;1233843]ג'ון-קאקונה מנסה שוב וכמעט מצליח אסבל פיקאצ'ו מתחמק מהכל ופוגע,קקונה מתעלף[/QUOTE]
וואו יש לך חתיכת פיקאצ'ו אומר לו ואז אשאל אותו איך קוראים לו ואומר שקוראים לי ג'ון.
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1233843]ג'ון-קאקונה מנסה שוב וכמעט מצליח אסבל פיקאצ'ו מתחמק מהכל ופוגע,קקונה מתעלף[/QUOTE]
וואו יש לך חתיכת פיקאצ'ו אומר לו ואז אשאל אותו איך קוראים לו ואומר שקוראים לי ג'ון.
[QUOTE=ttrrtte;1232371]ג'ון-אופסי חח
פייפר ממש תשמח ותציג אותך לפני האספיון שלה סמנתה
אנדי-את הכוחות שלך... אלה מה.. אמר אחד האנשים בחלוק,הוא צבט את העלוקה שהוציא קוצים[/QUOTE]
די תעזבו אותי אני מנסה להישתמש בהיתפרצות
ומנסה לשחרר את הידיים שלי
ג'ון-הילד יאמר לך ''תודה,רבה נעים להכיר אותך ג'ון לי קוראים שי,אבל אני רוצה להחליף את הפיקאצ'ו הזה,יש ביער הקרוב וורמפל שאני לא מליח לתפוס.... עם מישהו יתפובס בשבילחי אני יביא לו את פיקאצ'ו'' הוא יאמר ויתחיל ללכת
אנדי-אחד האנשי הצמיד את העלוקה ליד שלך אבל למרבה הפלא לא הרגשתה כאב,התחלתה להרגיש ישנוני ורדום
"טוב אני הולך לישון" אומר למיי בעייפות
אופק-אתה הולך לישון וחולם שוב חלום מוזר אבל הפעם במקום דיאלגה מופיע גיראטינה,רק במקום להיות זהוב הוא סגול. הוא מוביל אותך למחבוא בעץ אלון עתיק ואתה נכנס,אתה רואה ריהוט די ישן וציורים של אגדיי בכל מקום,גיראטינה מוביל אותך אל משטח אבן אפרפר,אתם שם לב שהשטח מחולק ל5-
חלק אחד-ציור גיראטינה
חלק 2-ציור דיאלגה
חלק 3-ציור פאלקיה
חלק 4-ציור שיימין
חלק 5-אתה רואה ציור של שני סלבי בצבע ורוד וסגו,אתה רואה שהן ורד ואחותה.
אתה ממשיך להסתובב במקום אבל שומע משהו מוזר,אתה מסתובב ורואה את ורד עפה אלייך ומלקקת אותך (בחלום היא בצבע זהב) ואז אתה מתעורר ב1 בצהריים
"מיי קרה משהו מעניין היום?"
אופק-מיי תאמר ''שום דבר מיוחד אבל...'' והיא נקטעת בורד שקופצת עלייך בליקוקים
נ.ב עניתי לך בה''פ תענה לי טוב?
"ורד לכי ממני" אומר ואפנה למיי "אבל מה?"
אופק- מיי ממשיכה ''אבל טוב.... איך להסביר את זה... יצאתי עם טל לשחק בחוץ והיא מצאה אבן ירח ונגעה בא והיא הפחה לחצויית דלקטי.....'' ואז ורד קפצה עלייך שוב בליקוקים בזמן שפייפר ישנה על ראשה של מיי
נ.ב עניתי לך בפרטי
נ.ב 2 שלך
[QUOTE=ttrrtte;1234060]ג'ון-הילד יאמר לך ''תודה,רבה נעים להכיר אותך ג'ון לי קוראים שי,אבל אני רוצה להחליף את הפיקאצ'ו הזה,יש ביער הקרוב וורמפל שאני לא מליח לתפוס.... עם מישהו יתפובס בשבילחי אני יביא לו את פיקאצ'ו'' הוא יאמר ויתחיל ללכת
[/QUOTE]
אני אלך לתפוס את וורמפל בשביל הילד.
ג'ון-הילד אומר לך שלוורמפל יש נקודה שחורה בגב ואתה מתחיל ללכת,אתה רואה שלושה וורמפלים-
אחד עם נקודה חצי שחורה חצי לבנה בגב
אחד רגיל
אחד עם נקודה שלושת רבע לבנה ורבע שחורה
[QUOTE=ttrrtte;1234276]ג'ון-הילד אומר לך שלוורמפל יש נקודה שחורה בגב ואתה מתחיל ללכת,אתה רואה שלושה וורמפלים-
אחד עם נקודה חצי שחורה חצי לבנה בגב
אחד רגיל
אחד עם נקודה שלושת רבע לבנה ורבע שחורה[/QUOTE]
אלה לא הם אומר ואמשיך לחפש את הוורמפל הזה.
ג'ון-אתה ממשיך ללכת ורואה וורמפל עם נקודה שחורה בגב ,בדיוק גומר קרב עם איזה שלוס כחול(ומנצח) לאחר מכן הוא מתחיל לפנות אל מרכז היער
[QUOTE=ttrrtte;1234301]ג'ון-אתה ממשיך ללכת ורואה וורמפל עם נקודה שחורה בגב ,בדיוק גומר קרב עם איזה שלוס כחול(ומנצח) לאחר מכן הוא מתחיל לפנות אל מרכז היער[/QUOTE]
אני אוציא את גלייד ואומר לו להשתמש באגרוף רעם על וורמפל.
ג'ון- גלייד יתקרב עם אגרוף הרעם אל וורמפל ופוגע,וורמפל המופתע מתאוש בקלות ויוצא אל גלייד בהתקלה
[QUOTE=ttrrtte;1234307]ג'ון- גלייד יתקרב עם אגרוף הרעם אל וורמפל ופוגע,וורמפל המופתע מתאוש בקלות ויוצא אל גלייד בהתקלה[/QUOTE]
גלייד עכשיו קרן על חושית ואז על חושי אומר לו.
ג'ון- וורמפל מראה מהירות מדהימה ומתחמק מכל המתקפות של גלייד ואז פוגע בחוזקה בלתי רגילה בגלייד שנופל לאחור מעט המום
[QUOTE=ttrrtte;1234322]ג'ון- וורמפל מראה מהירות מדהימה ומתחמק מכל המתקפות של גלייד ואז פוגע בחוזקה בלתי רגילה בגלייד שנופל לאחור מעט המום[/QUOTE]
אוי לא גלייד תשתמש בעל חושי כדי להרים את וורמפל ואז תנסה להשתמש באגרוף אש.
ג'ון-גלייד מרים את וורמפל לאוויר ומתקרב באגרו חשמל כי לא יצא לו אש. הוא כמעט פוגע אבל וורמפל סוג של מתנגד להשפעת העל חושי וזז הצידה שהואעדיין באוויר.1
"ורד רדי ממני מיד!" אצעק בכעס
אופק-ורדתרד ממך ותתחיל לבכות בבכי
נ.ב דבר איתי בסקייפ על מ''ת פרסי ג'קסון
נ.ב 2 תגיב במ''ת שלך
[QUOTE=ttrrtte;1234340]ג'ון-גלייד מרים את וורמפל לאוויר ומתקרב באגרו חשמל כי לא יצא לו אש. הוא כמעט פוגע אבל וורמפל סוג של מתנגד להשפעת העל חושי וזז הצידה שהואעדיין באוויר.1[/QUOTE]
רר אומר עם אש בעיניים גלייד תחזור צא קאקונה ותשתמש בהקשחה וקוצי רעל אומר עם יותר אש בעיניים שאפילו גראודון וקיוגר לא יצליחו לכבות.
ג'ון-תאור יפה Xd חחח
אתה שומע קול בראשך שאומר ''למה אתה נלחם בי? אני שונא להילחם? ומה משמעות המילה רר??'' אתה מסתכל אל הוורמפל ושם לב שהוא נועץ בך מבים תוך כדי התחמקות בקלילות מקוי הרעל
[QUOTE=ttrrtte;1234365]ג'ון-תאור יפה Xd חחח
אתה שומע קול בראשך שאומר ''למה אתה נלחם בי? אני שונא להילחם? ומה משמעות המילה רר??'' אתה מסתכל אל הוורמפל ושם לב שהוא נועץ בך מבים תוך כדי התחמקות בקלילות מקוי הרעל[/QUOTE]
תודה רבה, אני חושב שאכתוב עוד בעתיד
אתה מדבר אשאל ואז אשאל למה אתה לא מסכים שילכדו אותך?
"אני יורד למטה" אומר למיי
ג'ון- אתה שומע שוב את הקול בראשך ''אני מדבר טלפתית,וברור שאני לא רוצה שילכדו אותי כל פוקימון לא רוצה שילכדואותו אני רוצה להיות חופשי!''
אופק-אתה יורד למטה ושם לב לדוכן קטן
אני הולך לבדוק מה הדוכן הזה
[QUOTE=ttrrtte;1234375]ג'ון- אתה שומע שוב את הקול בראשך ''אני מדבר טלפתית,וברור שאני לא רוצה שילכדו אותי כל פוקימון לא רוצה שילכדואותו אני רוצה להיות חופשי!''
[/QUOTE]
טוב אז איך אתה כל כך חזק ועדיין לא התפתחת אשאל אותו ואז אשאל אותו מה הוא רוצה שאני אעשה בשביל שאני אלכוד אותו ואחשוב עם באמת כדאי לי להחליף אותו בפיקאצ'ו.
אופק-אתה מתקרב לדוכן ולאט לאט שם לב ליותר פרטים-
הדוכן צבוע בזהב
הדוכן מוקף בהרבה אנשים
בעל הדוכן בעל רגל אחת
אתה רואה שבדוכן מוכרים... פוקימונים מינאטורים!! אתה רואה כמה פיבסים קטנים יותר מהיד שלך ועוד...
ג'ון-''זה פשוט,התאמנתי והתאמנתי כדי שלא אוכל להיתפס,ולא תוכל לעשות שום דבר בזה'' הוא יאמר לך בטלפתיה
[QUOTE=ttrrtte;1234401
ג'ון-''זה פשוט,התאמנתי והתאמנתי כדי שלא אוכל להיתפס,ולא תוכל לעשות שום דבר בזה'' הוא יאמר לך בטלפתיה[/QUOTE]
אבל איך לא התפתחת אשאל אותו ועוד פעם אשאל, מה אוכל לעשות בשביל שתסכים להילכד.
אני אבדוק איזה פוקימונים יש שם
ג'ון- וורמפל אומר ''מי אמר שאני רוצה להתפתח.... ואז אמר..... שום דרך'' ואז נסגרה עליו רשת
אופק-פיבס,וולפיקס,פיצ'ו,וורמפל,זרורא,טורצ'יק
אני יקנה את הוולפיקס
[QUOTE=ttrrtte;1234415]ג'ון- וורמפל אומר ''מי אמר שאני רוצה להתפתח.... ואז אמר..... שום דרך'' ואז נסגרה עליו רשת
[/QUOTE]
אוי לא מי אלה אשאל ואז אוציא את סייטר ואומר לו להשתמש במספרי אקס.
אופק- המוכר אומר לך שהוא עולה 100 ש''ח
ג'ון0סייטר מתמש במספרי איקס אבל וורמפל עוצר אות ואומר ''אל תעשו את זה,עם תיגעו בכלוב תאבדו את הזיכרון
!''
[QUOTE=ttrrtte;1234460]אופק- המוכר אומר לך שהוא עולה 100 ש''ח
ג'ון0סייטר מתמש במספרי איקס אבל וורמפל עוצר אות ואומר ''אל תעשו את זה,עם תיגעו בכלוב תאבדו את הזיכרון
!''[/QUOTE]
איך אתה יודע אשאל אותו ואז אומר לקאקונה להשתמש בקוצי רעל.
נ.ב הרגע הורדתי סקייפ ואני עכשיו יוצר חשבון:)
"אני אקנה אותו" אומר למוכר
ג'ון-''סיפור ארוך'' יאמר וורמפל ויסמן לך להתרחק
נ.ב מה הנשם שלך בסקייםפ?
אופק-אתה משלם למוכר שמוציא מתוך כלוב קטנטן וולפיקס עם צעיף ורוד סביב צווארו ומגיש לך ואומר ''קוראים לה בלה,היא הכי טובה שיש''
[QUOTE=ttrrtte;1234478]ג'ון-''סיפור ארוך'' יאמר וורמפל ויסמן לך להתרחק
נ.ב מה הנשם שלך בסקייםפ?
'[/QUOTE]
אני אתרחק.
נ.ב mtk-magaltheking
מה שלך?
"תודה"*אור*למוכר*ואלך*להראות*אותה*מיי