[QUOTE=Tigraro;1256954]מדהים -.-"
בשביל זה יש את הטופ 10 הודעות אחרונות Xd
אני פעם הייתי בג'ודו[/QUOTE]
אבל לא רואים רק את ה-10 האחרונות.....
Printable View
[QUOTE=Tigraro;1256954]מדהים -.-"
בשביל זה יש את הטופ 10 הודעות אחרונות Xd
אני פעם הייתי בג'ודו[/QUOTE]
אבל לא רואים רק את ה-10 האחרונות.....
אפשר לראות את ה400 האחרונות שמה
לא זוכר, פרשתי לפני מינימום 5 שנים..
אני זוכר שפרשתי בכתומה-ירוקה
וחניקות אני זוכר רק אחת Xd
[QUOTE=Tigraro;1256957]אפשר לראות את ה400 האחרונות שמה
לא זוכר, פרשתי לפני מינימום 5 שנים..
אני זוכר שפרשתי בכתומה-ירוקה
וחניקות אני זוכר רק אחת Xd[/QUOTE]
איזה חניקה? אני חגורה ירוקה, שזה אחד מעל כתום ירוק,ואני כבר עובד על התרגילים של ירוק כחול, כי המאמן שלי מרשה לי להבחן הרבה קודם כי אני יותר טוב מכולם בחגורה שלי, ואז אני אעבור בשנה אחת 2 חגורות, לירוק כחול ואז לכחול. ואז אני אתחיל לצבור נקודות כדי להבחן בווינגט לחגורה חומה (ייקח לי איזה שנה וחצי אחרי שאני בכחול) ועוד נקודות כדי לעבור לשחורה, מה שיוצא שבעוד 3.5-4.5 שנים אני חגורה שחורה (אם אני אצליח לצבור נקודות בקצב סביר ולא אפסל במבחן של החגורות הבאות)
תשמע שמות אל תצפה ממני לזכור -.-''
ולתאר אין לי מושג
יפה גם אני קפצתי חגורה
[QUOTE=Tigraro;1256959]תשמע שמות אל תצפה ממני לזכור -.-''
ולתאר אין לי מושג
יפה גם אני קפצתי חגורה[/QUOTE]
סבבה.
אני מפסיק לחפור, ומתחיל לקדוח. אני גם לא זוכר שמות של חניקות, רק של בריחים... מי אומר שנדבר על המאכל אורז צהוב? הצלחתי לפתח שיחה שלמה עם אוהד בסקייפ על זה...
ביי, מחר אני מצפה לראות פה הודעות על אורז צהוב. הלכתי להכין שיעורים במדעים.
אני מעדיף לא להגרר לשיחות שימנעו מאנשים אחרים לבוא לנו''ד
אנא עזרו לנו להציל את הנו"ד!
הנו''ד מתייבש, אין לנו הודעות לבזבז!
חח... חייבים לבזבז הודעות
אני יודע
הלכתי
לילה טוב
אני פה לחמש דקות... מחפש חומר מסוים במתמטיקה על הגשרים של קניגסברג...
הופעה מוצלחת של הלהקה, זזתי לישון.
תמנים תמנים בואו הביתה! לא רוצים
בואו לאכול! לא רוצ.. רגע בחינם??
[QUOTE=Amitlv;1256975]תמנים תמנים בואו הביתה! לא רוצים
בואו לאכול! לא רוצ.. רגע בחינם??[/QUOTE]
קרעת אותי מצחוק... אתה יודע [U][B][I]שתימנים[/I][/B][/U] כותבים ככה (לפני שתי מילים)
[QUOTE=nairo908;1256978]קרעת אותי מצחוק... אתה יודע [U][B][I]שתימנים[/I][/B][/U] כותבים ככה (לפני שתי מילים)[/QUOTE]
עידן, נכון שאורז צהוב זה כיף ולדבר עם אוהד בסקייפ זה קצת..... חופר?
[quote=גרסררה;1256980]עידן, נכון שאורז צהוב זה כיף ולדבר עם אוהד בסקייפ זה קצת..... חופר?[/quote]
אורז צהוב זה אחלה נושא לדיבור, וכיף לדבר עם אוהד בסקייפ כי שנינו עם מוח שפועל בצורה... אה... אמ... [b]שונה[/b]
בוקר..
היי דניס הג'ודוקה שלא זוכר שמות של תרגילים.
אתה לפחות יודע מה זה ג'ודוקה, נכון?
[QUOTE=nairo908;1256982]אורז צהוב זה אחלה נושא לדיבור, וכיף לדבר עם אוהד בסקייפ כי שנינו עם מוח שפועל בצורה... אה... אמ... [b]שונה[/b][/QUOTE]
אז זה אומר שגם לדבר איתך בסקייפ זה..... חופר או כמו שאוהד אומר "יו"
למה אנחנו עושים כל כך הרבה..... נקודות?
כי זה כיף, ואתה לא יודע איך משתמשים בזה...
אחרי שתלמד את זה בהבעה בבית ספר שלך (או שתלמד לבד כמוני שאני כותב סיפורים "למגירה") תשתמש בזה פה.
עוד מעט אני צריך לצאת.
[QUOTE=nairo908;1256987]כי זה כיף, ואתה לא יודע איך משתמשים בזה...
אחרי שתלמד את זה בהבעה בבית ספר שלך (או שתלמד לבד כמוני שאני כותב סיפורים "למגירה") תשתמש בזה פה.
עוד מעט אני צריך לצאת.[/QUOTE]
אבל זה כ.........יף וזה כי אין סימן אחר שמושך זמן, ביי
אני עוד לא הולך, ואתה לא שם את זה במקום הנכון...
אני אלך עוד עשר דקות בערך.
[quote=גרסררה;1256988]אבל זה כ.........יף וזה [b]כי אין סימן אחר שמושך זמן[/b], ביי[/quote]
זה עונה על השאלה שלך עידן? שימציאו סימן שמושך זמן אני אשים אותו ולא נקודות, בסדר?
חח, שלוש נקודות יצר שיחה יותר מעניינת מאשר אורז צהוב
אני יודע מה זה ג'ודוקה -.-"
הלכתי
בוקר טוב
עוד שעה בית ספר :(
יובל יובל, אם אתה קורא את ההודעה הזאת תכנס למסן
אני אינויסיבל כהרגלי...
תמיר צנעני, אמא מחכה לך בכניסה לחוף.
וכהרגלך אתה לא עונה לי.
לא קיבלתי שום הודעה אחי. שלח שוב
שמיים כחולים בפריז?
ממש ככה. דבר איתי כשתתבגר
רק כדי להבין את השיחה הזו כדאי ללמוד תורת הקודים...
וכל הרעיון של זה הוא להכין משהו שלא תוכל לקרוא.
אם אתה רוצה, יש לי רעיון לשפה שרק אתה ואני נוכל להבין
[quote=LordAbizi;1257007]רק כדי להבין את השיחה הזו כדאי ללמוד תורת הקודים...[/quote]
ממש לא אחי, אתה הולך על כיוון יותר מדי סופיסטיקייטד. מדובר בשיר שציטטתי בסטטוס במסנג'ר (:
[quote=דברים יומיומיים כאלה;1257012]ממש לא אחי, אתה הולך על כיוון יותר מדי סופיסטיקייטד. מדובר בשיר שציטטתי בסטטוס במסנג'ר (:[/quote]
אבל תראה, בין כל שתי הודעות בשיחה שלכם כמעט ואין קשר. ומכיוון שבני האדם לא מברברים סתם שטויות חסרות פשר, יש איזשהי משמעות, ומכאן שאתם מדברים באיזשהו קוד. לפי כך, עליי להרשם לקורס באוניברסיטה הפתוחה שקוראים לו "תורת הקודים", ולהבין איך לפענח אתכם! אבל אני לא אעשה את זה, כי אביגל מיריי קשורה לקורס הזה, ואני שונא אותה.
היי אנשים, דברים אחריםף, ומקודדים למיניהם.
אחותי חולה, ואני שומר עליה.
כיף
לרדת
שורה
אחרי
כל
מילה
או
משפט,
נכון?
[QUOTE=מה קורה איתי?;1256709]פלייגון יוצא מהפוקדור, מעופף לו באוויר לכמה שניות עד שרואה את הנטיפים שכמעט משסעים אותו. הוא מתחיל לנופף בכנפיו עד אשר מתחילה ברעידת אדמה, סנורלאקס באותו רגע מפעיל מטורונום. הוא מתחיל לרחף באוויר, ונעלם (fly).
לאחר כמה שניות שפלייגון עוד בשוק, סנוקלאקס מופיע בתאומיות מעל גבו של פלייגון, יד אחת אוחזת בקיר ויד שנייה בפלייגון. פלייגון מסתובב מיידית ומשתמש בזעם דרקון, באותו הרגע סנורלאקס משתמש בידו כדי להפעיל אגרוף קרח על פיו של פלייגון. פלייגון נקפא, ומתחיל ליפול ארצה. סנורלאקס אוחז באחד הנטיפים, אך לאחר שנייה הוא מפעיל שבירת לבנים על התקרה ונטיפים מתחילים ליפול. סנורלאקס נופל יחד עם הנטיף אחז בו, מתרסק על פלייגון ופלייגון לא יכול עוד להלחם.[/QUOTE]
אז אתה בטח יכול להמשיך את מה שכתבתי לך.
[quote=מה קורה איתי?;1257018]אז אתה בטח יכול להמשיך את מה שכתבתי לך.[/quote]
אין לי כוח אבל...
"צא אמבריאון" אני אומר. תשתמש בצוות כפול, דופק אפל ואז ציפורן אופל!
אמבריאון משוחרר מהפוקדור, קופץ לו לרגע עד שרואה את סנורלאקס שחושב שזה מסיבת ריקודים. הוא מתחיל מהר את הקרב עם צוות כפול, אתה רואה לפחות 15 אמביראונים נמצאים בזירה ואפילו אתה לא יודע מי זה. סנורלאקס עומד במקום ולא עושה כלום. כל האמבירואנים רצים לעבר סנורלאקס, עד שהאמבריאון האמיתי מזנק יחד עם דופק אפל. מפיו של אמביראוון יוצא להביור שחור שטס לעבר סנורלאקס, אך מה שסנורלאקס עושה זה מהלך פשוט- שבירת לבנים ובולם את המתקפה. אמביראון מזנק עם ציפורן אופל על סנוקלאקס, הציפורן פוגעת ישרות לסנורלאקס בטן, אך השומן פשוט עוצר את המתקפה ולסנורלאקס לא נגרם נזק!. סנוקלאקס מנצל את זה שאמביראון לידו, תופס אותו ונותן קפיצה. הוא שם את אמביראון מלמטה ונופל עליו עם חבטת גוף... אין אמביראון.
אתם עושים מ''ת בנו''ד?