[QUOTE=sandslash;1260162]בקיצור, הכנת סיפור בpocket god?[/QUOTE]
האם אתה רוצה שאני אשלים את הקטע ללא להרשם?
האם מותר לי להשתמש בכל פרי דמיוני?
Printable View
[QUOTE=sandslash;1260162]בקיצור, הכנת סיפור בpocket god?[/QUOTE]
האם אתה רוצה שאני אשלים את הקטע ללא להרשם?
האם מותר לי להשתמש בכל פרי דמיוני?
לא
על אדם שעמד על צוק קרוב כדי להסתכל על ההתרחשות המשונה של הספינות, משאית העיפה אותו מהצוק והוא עף למי הים, כמובן שהוא לא יודע לשחות
[quote=ita;1260166]לא
על אדם שעמד על צוק קרוב כדי להסתכל על ההתרחשות המשונה של הספינות, משאית העיפה אותו מהצוק והוא עף למי הים, כמובן שהוא לא יודע לשחות[/quote]
חחחחזק
Xd
[quote=ita;1260166]לא
על אדם שעמד על צוק קרוב כדי להסתכל על ההתרחשות המשונה של הספינות, משאית העיפה אותו מהצוק והוא עף למי הים, כמובן שהוא לא יודע לשחות[/quote]
טיפוסים כמוך מתאימים ל~פרוייקט שיש בפורום ספרות~איזה מקום מסתורי ולא ידוע, אתה אממור לגלות אותו לבד..
לא הבנתי כלום מהתגובה שלך (אוהד)
[quote=ita;1260166]לא
אחד מן המלחים אשר הלך לו בקרבת המגדל, מצא צוק גבוה וחשב שאולי זהו הפתרון למציאת התעלומה. הוא הלך לעבר הצוק, עלה לקצה וראה את הים הכחול, הסוער ובעל הכרישים הרצחניים. הוא התחיל ללכת לעבר קצה הצוק, התסכל לעבר אחד הסלעים, אך לפתע, כנגד כל הסיכויים- הגיחה משאית, דרסה אותו והעיפה אותו מקצה הצוק על סלע בתוך הים. הוא לא ידע לשחות. (fail)
נרשמתי תגידו לי איך זה
[quote=ita;1260170]לא הבנתי כלום מהתגובה שלך (אוהד)[/quote]
פשוט כנס לפורום ספרות, תירשם לפרוייקט שהקמתי במיוחד לאנשים כמוך, וזהו!
אני מעדיף לרשום את שלי לבד.. לא להתבסס על קטע קיים..
ואם לא הבנת.. התחלתי להרשם והאייפוד מחק לי את זה!
[QUOTE=sandslash;1260174]פשוט כנס לפורום ספרות, תירשם לפרוייקט שהקמתי במיוחד לאנשים כמוך, וזהו![/QUOTE]
נרשמתי תגיד לי בפרטי איך זה
יש לי רעיון לסיפור אדיר
[quote=ita;1260178]יש לי רעיון לסיפור אדיר[/quote]
אז תירשם כבר לפרוייקט, נמאס לי לחפור לך.
סנדסלאש(ד"א איך קוראים לך?) נרשמתי לפרוייקט תן דעה על הקטע p:
אבל מה זה קשור לרעיון שלי? Xd
וגם לי
והוא?
[QUOTE=תסתכל למעלה;1260172]אחד מן המלחים אשר הלך לו בקרבת המגדל, מצא צוק גבוה וחשב שאולי זהו הפתרון למציאת התעלומה. הוא הלך לעבר הצוק, עלה לקצה וראה את הים הכחול, הסוער ובעל הכרישים הרצחניים. הוא התחיל ללכת לעבר קצה הצוק, התסכל לעבר אחד הסלעים, אך לפתע, כנגד כל הסיכויים- הגיחה משאית, דרסה אותו והעיפה אותו מקצה הצוק על סלע בתוך הים. הוא לא ידע לשחות. (fail)[/QUOTE]
ישר כח על הכתיבה, למרות ש"אימתניים" היה מתאים יותר מ"רצחניים"
בואנה אני מתחרפן אני עושה ביקורת לאיזה קטע באורך שורה שמישהו רשם בנו"ד
מה דעתך להירשם לפרוייקט שהכנתי?
[QUOTE=accelerator;1260182]סנדסלאש(ד"א איך קוראים לך?) נרשמתי לפרוייקט תן דעה על הקטע p:[/QUOTE]
אוהד, ולך?
אפ אפ אפ אמרתי לך להירשם, זה לא אומר שאני עומד אשכרה לבדוק את הקטע שלך מיד. אני אבדוק כשאחזור מהטיול ביום שני בערב, או שלישי בבוקר.
עריכה: איתי, פשוט כנס לפורום ספרות ותראה.
מור נתת לי השראה לכתוב Xp
[QUOTE=sandslash;1260186]ישר כח על הכתיבה, למרות ש"אימתניים" היה מתאים יותר מ"רצחניים"
אוהד, ולך?
אפ אפ אפ אמרתי לך להירשם, זה לא אומר שאני עומד אשכרה לבדוק את הקטע שלך מיד. אני אבדוק כשאחזור מהטיול ביום שני בערב, או שלישי בבוקר.
עריכה: איתי, פשוט כנס לפורום ספרות ותראה.[/QUOTE]
איזה טיול??
ובבקשה תבדוק את שלי
[QUOTE=sandslash;1260186]ישר כח על הכתיבה, למרות ש"אימתניים" היה מתאים יותר מ"רצחניים"
אוהד, ולך?
עריכה: איתי, פשוט כנס לפורום ספרות ותראה.[/QUOTE]
דעתי היא שאני מניח שמי שעושה 4 יחידות בספרות יותר טוב מילד בן 12 שמנסה להטיף לו איך לכתוב דברים. מה שכתבתי היה כדי לתאר את מילותיו של דניס, ולכן זוהי לא רמתי.
[quote=sandslash;1260186]ישר כח על הכתיבה, למרות ש"אימתניים" היה מתאים יותר מ"רצחניים"
אוהד, ולך?
עריכה: איתי, פשוט כנס לפורום ספרות ותראה.[/quote]
חחחח זה לא כזה קשה לבדוק את זה אתה יודע אבל מה שבאלך אחי
כתבתי את זה בצורה נורמאלית, ובגוף ראשון
אתה יודע שהרמה שלי [b]טיפה[/b] יותר גבוהה מאיך שתיארת את התיאור שלי
[QUOTE=accelerator;1260191]חחחח זה לא כזה קשה לבדוק את זה אתה יודע אבל מה שבאלך אחי[/QUOTE]
בהחלט קשה לבדוק. אין מקור באינטרנט שאומר מה השם שלך(אני יודע שהתכוונת לדבר השני)
[QUOTE=ITA;1260192]כתבתי את זה בצורה נורמאלית, ובגוף ראשון
אתה יודע שהרמה שלי [b]טיפה[/b] יותר גבוהה מאיך שתיארת את התיאור שלי[/QUOTE]
חח סע סע תירשם כבר במקום לטחון את המוח על רמת הכתיבה של איזה מישהו עם קוף משוגע שקופץ עליו בחתימה X D
אין לי כוח
אני שונא שנמחקים לי דברים ואז צריך לשחזר אותם
אני ארשם כבר מחר
[QUOTE=sandslash;1260194]בהחלט קשה לבדוק. אין מקור באינטרנט שאומר מה השם שלך(אני יודע שהתכוונת לדבר השני)
חח סע סע תירשם כבר במקום לטחון את המוח על רמת הכתיבה של איזה מישהו עם קוף משוגע שקופץ עליו בחתימה X D[/QUOTE]
בבקשה תבדוק את שלי שאני יוכל לשנות עכשיו ולדעת מה דעתך על רמת כתיבתי
ואיזה טיול??
[quote=ita;1260195]אין לי כוח
אני שונא שנמחקים לי דברים ואז צריך לשחזר אותם
אני ארשם כבר מחר[/quote]
קח את הזמן, כי יש לך כזה.
אוי ואבוי מה אמרתי... כשאני לוחץ עליך זה לוקח לך בעיקוב של כמה ימים, אז כשאני אומר קח את הזמן, אני לא רוצה לדמיין את התוצאות.
השנה: 4512, השלישי לדצמבר.
"יאללה אני נרשם, תביא קישור לטופס הרשמה".
זה היה בלתי נמנע לדמיין את התוצאות -_-
הלכתי לישון, לילה טוב לכולם!
לילה טוב אוהד
. ° . ● . ★ ° ☾ °☆ ¸. ● . ★ ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸ ★ :. . • ○ ° ★ . * . . ¸ . ° ¸. * ● ¸ . ° ☾ ° ¸. ● ¸ . ★ ° :. . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ★ ★☾ °★ . . °☆ . ● ¸ . ★ ° . • ○ ° ★ .☾ ★ * . ☾ ° ¸. * ● ¸ שבוע טוב !!!!!!!!!!!! ורק בשורות טובות !!!!! ° ☾ °☆ . * ¸. ★ !★ ° . . . ☾ °☆ . * ● ¸ . ★ ° :. . • ○ ° ★ . * . ☾ . ° . ● . ° ☾ °☆ ¸. ● . ★ ★ ° ☾ ☆ ¸. ¸ ★ :. . • ○ ° ★ . * . . ¸ . ° ¸. * ● ¸ . ° ☾ ° ¸. ● ¸ . ★ ° :. . • ° . * :. . ¸ . ● ¸ ★ ★☾ °★ . . . °☆ . ● ¸★ ● . ★ ° ☾ ¸. ● ¸ . . ¸ ★
ולילה טוב לכל הנרדמים
!!!!!!!!!!!!!
הלכתי לישון
ביי
עדיין חולה P:
מה זה מתקפת הבוטים האלה????!!
תמחקו תנושאים שלהם בפוקימון כללי וד"א (דיבורים ואקטואליה), הם משתלטים על הפורום O=
עריכה: [b]אני לא מאמין! עכשיו השעה 09:09, 4/12/11, ואני לבד בפורום, רק אני!!![/b]
קורא את הספר השמיני והנהדר של הארי פוטר
[quote=תסתכל למעלה;1260216]קורא את הספר השמיני והנהדר של הארי פוטר[/quote]
יש ספר שמיני?!?!?!
[QUOTE=PizzaBlaster;1260219]יש ספר שמיני?!?!?![/QUOTE]
כן...
למה?
[quote=תסתכל למעלה;1260220]כן...
למה?[/quote]
איך קוראים לו O=?
כי אני גם בפורום של הארי פוטר,ואין שם שום דיווח על שום ספר שמיני.
איך קוראים לו?
[QUOTE=Machine X;1260222]איך קוראים לו O=?
כי אני גם בפורום של הארי פוטר,ואין שם שום דיווח על שום ספר שמיני.[/QUOTE]
כאן בספרד יש
ככה קוראים לספר השמיני של הארי פוטר:
[IMG]http://img.mako.co.il/2008/11/23/cover111_b.jpg[/IMG]
היי, אני מתגנב כי אמא שלי לא בבית מיאו ^______^
אלכס, זה לא זה. הספר עוד לא יצא בעברית.
אלכס! מממממיייייאאאאאווווו ^^^^^_____^^^^^