-
תודה ותשמור לי עם מכשף אש עם אפשרות ללחשי אור [אם תצטרך עזרה,אני תמיד פה]
-
[QUOTE=YellowFlash;1285636]נכון..
מזל שיש לי עדיין :-)[/QUOTE]
איך? במה זכית?
-
-
[QUOTE=Cool Nick;1285660]איך? במה זכית?[/QUOTE]
בזהה את האנימנגה ומצוירים.
-
[quote=Element;1285612]לא עושה לכם. עושה לאלון.[/quote]
:sunglasses:.. וטוב שכך.
-
עומר, אני אפתח אחרי השיעורים
אז להוסיף בדף כשפים את הכשפים רק את הכשפים שהם יודעים?
זה מאוד מבלבל... מה המסן' שלך?
-
-
יאלה אני הולך להגיב במ"תים ובשרשור
-
-
[EMAIL="omertv988@walla.com"]omertv988@walla.com[/EMAIL] אבל יש לי בעיות איתו
-
חבל
של זה [email]magalking8@gmail.com[/email]
-
-
-
-
חזרתי
עוד מעט לקופת חולים
-
[QUOTE=DarkTiger;1285706]טל מה סגרתם על הפעילות?[/QUOTE]
עכשיו ני ידבר עם סקייפול
-
-
לא אמרת שדיברת איתו?
אביב תרגיש טוב
-
[QUOTE=DarkTiger;1285712]לא אמרת שדיברת איתו?
אביב תרגיש טוב[/QUOTE]
תודה,מצטער על שאני לא יכול לפתוח את הפעילות
מה קורה?
-
בסדר, וגם זה בסדר, אתה מוזמן לפתוח כשתרגיש טוב יותר.
תזכיר לי מה אתה עושה?
-
-
אהה נכון
אתה יכול גם לפתוח ולא להגיב כל דקה, זה בסדר.
-
[quote=Aichi Sendou;1285699]שלחתי לך[/quote]
באלך להוסיף אותי מחדש למסן'?
אבל בתנאי שלא תחפור לי כמו אז, ואני לא אחפור לך כמו אז.
-
[QUOTE=DarkTiger;1285712]לא אמרת שדיברת איתו?
אביב תרגיש טוב[/QUOTE]
דיברתי אבל אני שואלת מתי הוא פותח
זה יהיה ככה- הוא שואל את הדבר שלא אומר פה כדי שלא ידעו, ואז שמתגלה ה____ אני שואלת שאלה על ה__ שנתגלתהXD
-
-
[QUOTE=DarkTiger;1285738]הוא הסכים לדבר שהצעתי?[/QUOTE]
כה אנחנו נעשה ביחד הוא את האתה יודע, ואחריו אני את האתה יודעXD
-
תכל'ס נראלי כולם יודעים על מה (או באיזה הקשר) אנחנו מדברים Xdd
-
-
-
[QUOTE=DarkTiger;1285740]תכל'ס נראלי כולם יודעים על מה (או באיזה הקשר) אנחנו מדברים Xdd[/QUOTE]
אומ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]אתה באמת כל כך משועמם?[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
-
עוד מעט אני נכנס ל-5 המגיבים!
מגל מה עם המ''ת?
-
-
[QUOTE=Miku Hatsune;1285752]אומ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER][SPOILER]אתה באמת כל כך משועמם?[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/QUOTE]
גנבת ממגל
-
[QUOTE=Aichi Sendou;1285758]עוד מעט אני נכנס ל-5 המגיבים!
מגל מה עם המ''ת?[/QUOTE]
אני צריך אמ... הדרכה...
-
-
מגל לא המציא את זה
ממש לא :punch:
-
[QUOTE=~Donphan~;1285765]כן טל, אני משועמם Xd[/QUOTE]
MT
-
אייל-לא, אני תמיד עושה דברים כאלה היה לי גם אחד ענק בחתימה אבל מחקתי אותו, משום מה הוא שיגע אנשיםxd
זה היה רעיון שלי כנראה לי ולמגל היה רעיון זהה
אלון-רואיםxd
מגל-כנ''ל לאלון
-
דבר איתי במסן
וליאון,עשו את זה עוד בשער האינטנרט,המציאו את זה שיצרו את הפורומים,אתה לא יצרת את זה
-
תחי העצלנות!
~כל מי שמסכים שיצוטט אותי~