[quote=♣DarkStyle♣;1314517][U][B]אלכס אתה באמת חושב שיש לריב המטומטם הזה מקום ביום השואה?...[/B][/U]
=[/quote]
אדם הגיוני
Printable View
[quote=♣DarkStyle♣;1314517][U][B]אלכס אתה באמת חושב שיש לריב המטומטם הזה מקום ביום השואה?...[/B][/U]
=[/quote]
אדם הגיוני
טוב,אתם רוצים לדבר על זה ביום ראשון?
שנשנה נושא?
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314519]אבל עדיין יש רמיזות לסקס וזה כולל תוכן מיני אם תרצה או לא תרצה...אבל יש אנשים שמכורים לזה ומתקשים להבין את זה...[/QUOTE]
יש רמיזות לתוכן מיני, לא לסקס.
אתה לא מבין שאין בזה שום תוכן מיני..?! זה כולה רמיזות!
לדוגמא, אתה לא תראה שם אנשים עושים סקס אבל תראה שדיים ענקיים לרב בנות, זה לא אותו דבר!
עריכה: וואלה, יום השואה כבר נפתח.. טוב שכחתי למרות שאמרתי את זה קודם..
יאללה, נדחה את זה ליום ראשון..
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314524]טוב,אתם רוצים לדבר על זה ביום ראשון?
שנשנה נושא?[/QUOTE]
אני בעד הרעיון,יש על מה לדבר?
אוף מחר אני חצי מהיום לומד.
אמרתי....כל דבר שאפילו קשור לסקס,לא צריך להיות פה...
משנים נושא...
איזה יופי אני בפרק 190 בנארוטו שיפודן! (שיניתי נושא, תזרמו)
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314511]רואה? אתה עקשן מידי מכדי להבין את זה...
אתה בא בגישה של אני עושה מה שבא לי ואחרי זה אתה אומר שלא עשית כלום....
הצפת בנו"ד את התמונה הזו שליאור פרסם שכוללת תוכן מיני שאתה אומר שזה אצ'י או מה שזה לא יהיה...אמרתי להפסיק בבולט ועשית דווקא לאחר מכן...ולכן קיבלת את מה שקיבלת...כי החלטת להתגרות בי וחשבת שאף אחד לא יכול לעצור אותך וזו הסיבה שקיבלת באן.כשהתחלת להציף את הנו"ד בתכנים המגעילים שלך...[/QUOTE]
בטח שאני אבוא בגישה הזאת, כי מותר לי ואין לך שום ביסוס למנוע ממני את זה, לא משנה מה..
אתה לא הערת לי ולא בטיח, פרסמתי פעם אחת ובום בלי אזהרה מוקדמת אתה מחליט שזאת הגזמה, תכנים מגעילים וכל הפיגור הזה, נותן לי אזהרות על כלום..
ומתי לעזאזל הצפתי את הנו"ד? אתה בכלל יודע מה הולך פה? אתה ממש כמו בן אדם עיוור.. הצפה זה מיליון הודעות כמו מאסטר ליאון והשטויות שלו או פרסומים מוגזמים בכל מקום, אני לא עושה את זה, אל תעשים אותי סתם.
ומה מגעיל בזה? מה הטעם להוריד בכלל? מישהו נפגע, מישהו חושב שזה לא לגילו? אין אף אחד..
שוב, תפסיק לתפוס תחת ולהתנהג כאילו אתה יכול לחלק לי פה עונשים וחרטא בלי שום סיבה, תשאר בתפקיד שלך, אין לך שום דבר שיוצא כנגדי בדבר זה, הכל בלבולי שכל שלך בזמן שאתה לא רואה מה הולך פה בכלל. אני יכול להגיד לך אחד לאחד מי עושה דברים, שלפי איך שאתה שופט אותי, הרבה יותר גרועים, אבל לא תתפס אלי כי אני אשכרה מבין מה אני עושה, לא כדאי שזה יקרה, נכון?
אתה רוב הזמן לא פה ומקבל דיווחים, כל הפקחים ככה, דיווחים של הודעה אחת שרוב הזמן מוצאת מהקשרה ולא מתאימה, אני לא מוכן שאתה תחליט פתאום שיש משהו לא מתאים, למרות שלא היה ולא נברא שום דבר כזה.
בנושא של האצ'י, תפסיק להיות מעצבן, יש הבדל של שמיים וארץ בין זה לבין כל תוכן פורנוגרפי, אתה מוזמן בהקשר זה לעבור שום ולהתסכל על מה שדיברתי עליו קודם: "ומה מגעיל בזה? מה הטעם להוריד בכלל? מישהו נפגע, מישהו חושב שזה לא לגילו? אין אף אחד..".
[QUOTE=~prinny;1314528]איזה יופי אני בפרק 190 בנארוטו שיפודן! (שיניתי נושא, תזרמו)[/QUOTE]
זה פילירים עדיין?
כל הכבוד
מתכונן להיסטוריה,מחר יש לי בוחן דווקא מחר.
אני עוד תקוע בפרק 53 בוואן פיס..מליל הסדר
כן זה פילרים..
הם נגמרים בפרק 196..
מי עושה מתמטיקה קלה ואומר לי עוד כמה פרקים אני מגיע להכי מעודכן?
לילה טוב =]
כן תודה אלכס,
בקיצור אפילו אם יש פה אנשים שלא ממש חשוב להם יום השואה,
זה לא נושא שצריך לדון בו ממש,
כאילו הוא מעניין ואפשר לפתח אחלה של ריב ולעצבן את אלכס,אבל אין טעם בזה,
אפילו שזה יהיה די מצחיק...
בואו נרד מזה,למישהו יש רעיון טוב אחר לריב עליו?
[QUOTE=♣DarkStyle♣;1314517]אלכס אתה באמת חושב שיש לריב המטומטם הזה מקום ביום השואה?...
ד"א מישהו יכול להסביר לי את הרעיון הזה של האצ'י הזה בכלל!?,
צריך לפתוח תת פורום שבו יהיה ניתן לכתוב כמעט כל מה שעולה על הדעת,
עם ספאם אם צריך מידי פעם,זה יכול לעזור... ואני לא חושב שאצ'י זה פורנו...
זה יותר בכיוון של סקס לילדים בגן.../=[/QUOTE]
באמת מעניין לי ת'תחת עכשיו יום השואה..
נמאס לי שעל כל דבר קטן, אתם רבים.
חלאס תתבגרו.
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314535]לילה טוב =][/QUOTE]
וואלה, יופי של דרך לחמוק מלהגיב לי, סחתיין עליך..
[QUOTE=~prinny;1314534]כן זה פילרים..
הם נגמרים בפרק 196..
מי עושה מתמטיקה קלה ואומר לי עוד כמה פרקים אני מגיע להכי מעודכן?[/QUOTE]
67 פרקים,יש מחשבון לידי.
[quote=ワンピース;1314537]באמת מעניין לי ת'תחת עכשיו יום השואה..[/quote]
אתה מגעיל אותי....
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1314542]אתה מגעיל אותי....[/QUOTE]
תודה, אני מרוצה..
[quote=אלבזון;1314532]אני עוד תקוע בפרק 53 בוואן פיס..מליל הסדר[/quote]
למה אתה לא ממשיך?
היום התקדמתי בארבעה פרקים, הגעתי לפרק 161 (אני סיימתי את 160)
[quote=~*DeXTeR*~;1314527]אמרתי....כל דבר שאפילו קשור לסקס,לא צריך להיות פה...
משנים נושא...[/quote]
אם אתה ממש רוצה, אתה יכול לקשור כל דבר לסקס. כשאני אפתח את המשחק שלי (בעוד 24 ימים), תהיה התייחסות לסוגייה הזו (של קישור סקס לכל דבר), באחת ההערות. או למה להסתיר, הנה ההערה: [SPOILER]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]-[/SIZE] [SIZE=3]מכיוון שהמשחק מבוסס על הסיפור שלי, והסיפור שלי מבוסס על חולי הנפש שלי שמטרתו להסביר לבני האדם מדוע הם חיים לא נכון, חלק נכבד בסיפור (ולכן גם במשחק) תופסים יחסי אישות. אם אינכם מעוניינים בהם, החיים שלי יהיו הרבה יותר קלים. אם כן, תצטרכו לדאוג לזה באופן אישי (כדאי גם ליידע אותי שזו אכן המטרה). אל תצפו שאני אפיל לתוך הזרועות שלכם נערות ערומות שתצטרכנה להתחנן בפניכם כדי שיקרה דבר מה. שימו לב, אם אתם בוחרים להיות קוסמים, אז לפי הכתוב על הקוסמים, אתם בהכרח מהזרם הראשי, ולכן אסור הקיום של חיי אהבה אצלכם (כלומר הם קיימים אבל תחת סייג מאוד כבד שאפרט עליו בהודעה פרטית), ולכן לא מומלץ להיות קוסמים, אם אתם מתכננים לבחון את האוכלוסייה הנשית של הדמיון שלי. (ובכלל, לא כדאי לבחון את האוכלוסייה הנשית של הדמיון שלי. אני פסיכופט אחרי הכל) (גם אל תדאגו שיחסי אישות יהיו איזשהי בעיה דתית – בדת של העולם של המשחק שלי, אין חשיבות מיוחדת ליחסי אישות, והם לא נחשבים לאיזשהו מעשה נבזי או מביש) [/SPOILER][/SIZE][/FONT]
[quote=ワンピース;1314540]וואלה, יופי של דרך לחמוק מלהגיב לי, סחתיין עליך..[/quote]
זה עדיף על "טוב ביי", לא?
מאוד נחמד...
אווירה מקסימה! מותק אווירה!
[quote=ワンピース;1314537]באמת מעניין לי ת'תחת עכשיו יום השואה..[/quote]
היי... הי,
אל תדבר ככה!,
לא אכפת לי כמה אתה עצבני,אל תשחק לי אותה איזה ראש מאפיה,
מה זה לא אכפת לי?!,
6 מיליון אתה אפילו לא יכול לספור עד שש מיליון!...
[QUOTE=LordAbizi;1314546]אם אתה ממש רוצה, אתה יכול לקשור כל דבר לסקס. כשאני אפתח את המשחק שלי (בעוד 24 ימים), תהיה התייחסות לסוגייה הזו (של קישור סקס לכל דבר), באחת ההערות. או למה להסתיר, הנה ההערה: [SPOILER]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]-[/SIZE] [SIZE=3]מכיוון שהמשחק מבוסס על הסיפור שלי, והסיפור שלי מבוסס על חולי הנפש שלי שמטרתו להסביר לבני האדם מדוע הם חיים לא נכון, חלק נכבד בסיפור (ולכן גם במשחק) תופסים יחסי אישות. אם אינכם מעוניינים בהם, החיים שלי יהיו הרבה יותר קלים. אם כן, תצטרכו לדאוג לזה באופן אישי (כדאי גם ליידע אותי שזו אכן המטרה). אל תצפו שאני אפיל לתוך הזרועות שלכם נערות ערומות שתצטרכנה להתחנן בפניכם כדי שיקרה דבר מה. שימו לב, אם אתם בוחרים להיות קוסמים, אז לפי הכתוב על הקוסמים, אתם בהכרח מהזרם הראשי, ולכן אסור הקיום של חיי אהבה אצלכם (כלומר הם קיימים אבל תחת סייג מאוד כבד שאפרט עליו בהודעה פרטית), ולכן לא מומלץ להיות קוסמים, אם אתם מתכננים לבחון את האוכלוסייה הנשית של הדמיון שלי. (ובכלל, לא כדאי לבחון את האוכלוסייה הנשית של הדמיון שלי. אני פסיכופט אחרי הכל) (גם אל תדאגו שיחסי אישות יהיו איזשהי בעיה דתית – בדת של העולם של המשחק שלי, אין חשיבות מיוחדת ליחסי אישות, והם לא נחשבים לאיזשהו מעשה נבזי או מביש) [/SPOILER][/SIZE][/FONT]
זה עדיף על "טוב ביי", לא?[/QUOTE]
בטח שזה עדיף, כמו שציינתי, אחלה של דרך לחמוק ממני.. ולמה צריך לחמוק ממני? כי אני צודק..
[QUOTE=♣DarkStyle♣;1314548]היי... הי,
אל תדבר ככה!,
לא אכפת לי כמה אתה עצבני,אל תשחק לי אותה איזה ראש מאפיה,
מה זה לא אכפת לי?!,
6 מיליון אתה אפילו לא יכול לספור עד שש מיליון!...[/QUOTE]
אני לא עצבני, אני רגוע לגמרי..
וכן, אני כן יכול לספור עד 6 מיליון, למרות שזה ייקח זמן
וזה לא שום עניין של משחק, יום השואה הוא יום מיותר, לא חשוב ומעצבן, מבחינתי..
[quote=The Charmander;1314547]מאוד נחמד...
אווירה מקסימה! מותק אווירה![/quote]
בזמן האחרון אני מסכים איתך על הרבה דברים..זאת הפעם הראשונה שכואב לי להגיד שאתה צודק.
נהיה אוירה מגעילה-לא כיף להיות בנו"ד..
אני מרחם על שקד, ועל עצמי שצריך לחיות בעולם לצד אנשים כאלו.
לכל מי שיש בו טיפה של אנושיות, בבקשה מכם, הפסיקו להגיב בפורום לפחות ביום הזה. גם אם לא מחר, כבדו את ערב יום השואה והפסיקו את פעילותכם ללילה זה בפורום שהיה צריך להיות סגור ממילא.
[quote=ワンピース;1314553]אני לא עצבני, אני רגוע לגמרי..
וכן, אני כן יכול לספור עד 6 מיליון, למרות שזה ייקח זמן
וזה לא שום עניין של משחק, יום השואה הוא יום מיותר, לא חשוב ומעצבן, מבחינתי..[/quote]
אז מבחינתי בשביל לא לקבל באן אני לא ארשום את דעתי.
כמה שאני מעריך אותך.
[QUOTE=Blackbeard;1314555]אני מרחם על שקד, ועל עצמי שצריך לחיות בעולם לצד אנשים כאלו.
לכל מי שיש בו טיפה של אנושיות, בבקשה מכם, הפסיקו להגיב בפורום לפחות ביום הזה. גם אם לא מחר, כבדו את ערב יום השואה והפסיקו את פעילותכם ללילה זה בפורום שהיה צריך להיות סגור ממילא.[/QUOTE]
תודה, אבל אין צורך.. :love:
[quote=Blackbeard;1314555]אני מרחם על שקד, ועל עצמי שצריך לחיות בעולם לצד אנשים כאלו.
לכל מי שיש בו טיפה של אנושיות, בבקשה מכם, הפסיקו להגיב בפורום לפחות ביום הזה. גם אם לא מחר, כבדו את ערב יום השואה והפסיקו את פעילותכם ללילה זה בפורום שהיה צריך להיות סגור ממילא.[/quote]
אז אני מניח שהסקרנות שלי לא תקבל את המענה שלה בנוגע למה שרצית לפתוח בחת"ם לפני שעתיים או שלוש. נו טוב, נחכה עד מחר בערב/מחרתיים לשאול אותך.
[QUOTE=♣DarkStyle♣;1314558]אז מבחינתי בשביל לא לקבל באן אני לא ארשום את דעתי.
כמה שאני מעריך אותך.[/QUOTE]
אתה בכיף מוזמן לשלוח לי את דעתך, לכל אחד יש דעה, אם אתה רוצה להביא אותה בלי לחטוף משהו, שלח לי, מעניין אותי לדעת
אני לא רוה לומר את דעתי לגבי יום השואה כי אז תצעקו עליי, אבל למה לא להגיב בפורום?
אני אישית לא מתחבר ליום השואה, הוא לא מעניין אותי ולא קרוב אליי.
אני לא רואה סיבה למה אני לא אגיב בפורום, אבל אני מכבד את היום הזה.
[QUOTE=~prinny;1314562]אני לא רוה לומר את דעתי לגבי יום השואה כי אז תצעקו עליי, אבל למה לא להגיב בפורום?[/QUOTE]
אני אומר את דעתי למרות שצועקים עלי (:
ואני מסכים לגבי הפורום, אני מבין כל העניין של אנשים שרוצים לכבד, אבל הפורום וזה שני דברים שונים.
דניס, אפשר לומר שאני חושב כמוך, רק בצורה יותר קיצונית..
אני מת לדעת, איך צועקים בפורום..?
[quote=Chopper;1314567]אני מת לדעת, איך צועקים בפורום..?[/quote]
זוהי מטאפורה לכל דבר ועניין.
די ככה..
"אה!!!!!!"
אני אישית גם לא מתחבר ליום הזה... מה גם שאין פה באנגליה יום השואה...
אבל עדיין, אני מכבד. מרכין ראש.
תגיבו ב"זהה את הסיפור" בספרות!
איך נגיב? אין לנו מושג!
[quote=מאסטר ליאון;1314572]תגיבו ב"זהה את הסיפור" בספרות![/quote]
תקרא את ההודעה שלי...
עריכה:
ראיתי שהפנמת. כל הכבוד.