[QUOTE=Monkey D Luffy;1322274]יש לי תחושה מוזרה שכל המפתחות שאצל הcp9 הם לא האמיתיים[/QUOTE]
הקטע זה לא במפתחות זאת אחלה סאגה אני מאמין שיהיה לך קשה להפסיק לקרוא אותה
Printable View
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322274]יש לי תחושה מוזרה שכל המפתחות שאצל הcp9 הם לא האמיתיים[/QUOTE]
הקטע זה לא במפתחות זאת אחלה סאגה אני מאמין שיהיה לך קשה להפסיק לקרוא אותה
[quote=LordAbizi;1322266]פרסמתי טיזר למשחק שלי, שבו אני כמובן נוקט בתכסיס השיווקי שלי.[/quote]
לא אמרת שזה משחק על נארוטו ?
[QUOTE=monster;1322271]שמעתי זה ספין אוף של הסרט.אם זה היה אנימה היתי רואה את זה כנראה.
חוץ מזה זה דיבוב עברי.[/QUOTE]
אני רואה את זה באנגלית (בלי כתוביות), זה לא יצא עוד בשום גרסה אחרת.
היי כולם
[quote=סת' קינגלר;1322277]אני רואה את זה באנגלית (בלי כתוביות), זה לא יצא עוד בשום גרסה אחרת.[/quote]
טוב אני גם שונא דיבוב אנגלי.
רואה תפרק החד של נארוטו שיפודן.
[quote=The Sir;1322276]לא אמרת שזה משחק על נארוטו ?[/quote]
לא, אתה הסקת את זה מזה ששאלתי איפה לשים את הלינק לTALES OF THE GUTSY NINJA במשפט ". יש סצנה אחת, שכל לוחם זוכר היטב, ומנסה לשחזר אותה לפחות פעם אחת בקריירה שלו (והסצנה הזו עלולה להיות [B]מאוד[/B] מוכרת לאלו שצפו באנימה נארוטו.)"
אבל מכך, כמובן שאין להסיק שהמשחק שלי הוא על נארוטו... יש בו פשוט REFERENCE לנארוטו (וגם REFERENCE להמון דברים אחרים..)
[QUOTE=monster;1322279]טוב אני גם שונא דיבוב אנגלי.
רואה תפרק החד של נארוטו שיפודן.[/QUOTE]
זה לא דיבוב אנגלי, זה אמריקאי. וזה אף פעם לא היה בשום שפה אחרת.
[quote=סת' קינגלר;1322282]זה לא דיבוב אנגלי, זה אמריקאי. וזה אף פעם לא היה בשום שפה אחרת.[/quote]
זה אותה שפה-.שניהם מדברים אנגלית.
[quote=accelerator;1322275]הקטע זה לא במפתחות זאת אחלה סאגה אני מאמין שיהיה לך קשה להפסיק לקרוא אותה[/quote]
אני רואה אותה באנימה, באמת אחלה סאגה אני נהנה מכל רגע [=
מגניב קאקו אכל זואן של ג'ירפה :sunglasses:
[QUOTE=Monkey D Luffy;1322288]אני רואה אותה באנימה, באמת אחלה סאגה אני נהנה מכל רגע [=
מגניב קאקו אכל זואן של ג'ירפה :sunglasses:[/QUOTE]
לא יודע למה אני אוהב וואן פיס אבל יותר במאנגה זה פשוט ככה אין לי מושג
הג'ירפה זה אחד הדברים. אין ויכוח.
חח אוסופ המטומטם נעל את עצמו עם זורו חח
אביב לגבי מה שאמרת על בלאקבירד בהקדשה של ליאון אתה פטור מבגידה זה בסדר הרי הוא בגד ראשון בWB [COLOR="Yellow"]מתי שהוא העז להרוג חבר צוות בשביל פרי מסריח...טוב לא מסריח זה פרי אדירר אבל עדיין[/COLOR]
אתה לא מבין, אודה מראה בטיץ' איך אדם הוא הדמות האנטי גיבור הגדולה ביותר, אבל הוא לא באמת רע. הוא פשוט יעשה הכל כדי להשיג את מטרותיו. הוא לא יהרוג באכזריות כמו יוסטאס, לא יזלזל באחרים כמו טנריוביטו, אבל הוא לא בוחל באמצעים. זה קורוהיגה ם:
[quote=LordAbizi;1322281]לא, אתה הסקת את זה מזה ששאלתי איפה לשים את הלינק לTALES OF THE GUTSY NINJA במשפט ". יש סצנה אחת, שכל לוחם זוכר היטב, ומנסה לשחזר אותה לפחות פעם אחת בקריירה שלו (והסצנה הזו עלולה להיות [B]מאוד[/B] מוכרת לאלו שצפו באנימה נארוטו.)"
אבל מכך, כמובן שאין להסיק שהמשחק שלי הוא על נארוטו... יש בו פשוט REFERENCE לנארוטו (וגם REFERENCE להמון דברים אחרים..)[/quote]
אוף. הייתי בטוח שהוא יהיה על נארוטו ואז אני ארשם וזה יהיה אוסום <<
[quote=The Sir;1322296]אוף. הייתי בטוח שהוא יהיה על נארוטו ואז אני ארשם וזה יהיה אוסום <<[/quote]
זה מבוסס על המון דברים, ולכן זה לא מבוסס 'חזק' על שום דבר מוכר... אבל התשתית קשורה למייפל סטורי. אבל שוב פעם, הכל זה המצאות שלי, בלי קשר חזק לכלום.
נכנסת לדמות שלו ונתת לי נקודה למחשבה ברצינות שאני לומד להעריך אותו עכשיו גם בתכלס כן הוא לא נראה כזה רע ומה שאמרת באמת נכון, [COLOR="Yellow"]לדוגמא באימפל דאון שהוא פגש את לופי לא הייתה לו מטרה להרוג אותו כי הוא כבר הפך לשיצ'יבוקאי אחרי שהסגיר את אייס, או בפוסט אניס לובי לפני שהוא נלחם עם אייס הוא הציע לו להיות הנאקאמה(מקווה שככה כותבים) שלו [/COLOR]
חחחח אוף איתך איתי אני כותב בגללך בצהוב כי זה קטעים שלא הגעת אליהם אפילו שהם בכלל לא נחשבים ספוילרים ושודרו לפני כמעט שלוש שנים שנתיים נראלי
אה ו...שהוא פגש את לופי בג'איה כשהוא דיבר על כמה שזה אפשרי חלומות ושזה לגיטמי והכל...כאילו שזה טוב שיהיו לך חלומות לא כמו באלמי המסריח הזה
[quote=LordAbizi;1322297]זה מבוסס על המון דברים, ולכן זה לא מבוסס 'חזק' על שום דבר מוכר... אבל התשתית קשורה למייפל סטורי. אבל שוב פעם, הכל זה המצאות שלי, בלי קשר חזק לכלום.[/quote]
כניראה שאני ארשם כשתפתח אותו, ואתה חייב לעדכן את החתימה שלך היא לא עדכנית.
[quote=The Sir;1322299]כניראה שאני ארשם כשתפתח אותו, ואתה חייב לעדכן את החתימה שלך היא לא עדכנית.[/quote]
אני אעשה את זה עם פתיחת המשחק, כדי לעדכן הרבה דברים ביחד.
(ובהצלחה בהרשמה כי אתה צריך למלא כמעט עמוד של וורד כדי להרשם!)
[QUOTE=Blackbeard;1322295]אתה לא מבין, אודה מראה בטיץ' איך אדם הוא הדמות האנטי גיבור הגדולה ביותר, אבל הוא לא באמת רע. הוא פשוט יעשה הכל כדי להשיג את מטרותיו. הוא לא יהרוג באכזריות כמו יוסטאס, לא יזלזל באחרים כמו טנריוביטו, אבל הוא לא בוחל באמצעים. זה קורוהיגה ם:[/QUOTE]
יוסטאס הוא אחלה דמות ,הוא רק מזוכיסט [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/punch.gif[/IMG] ,למרות שבקלאבירד אחלה דמות
היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])
אל תדאג מור, בקצב שאני נמצא בו אני אגיע לקצב הנוכחי לפני תחילת החופש הגדול
[quote=I♥Alon;1322302]היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])[/quote]
מה אני אמור לזכור? אני מזהה את החתימה, נראה לי גם שאני יודע את השם שלך, וזה שהשגחת פעם על אוכל ומתכונים נראה לי. פספסתי משהו?
[QUOTE=LordAbizi;1322304]מה אני אמור לזכור? אני מזהה את החתימה, נראה לי גם שאני יודע את השם שלך, וזה שהשגחת פעם על אוכל ומתכונים נראה לי. פספסתי משהו?[/QUOTE]
כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.
[quote=I♥Alon;1322307]כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.[/quote]
כשהמשחק יהיה מוכן, תשלח אותו לבדיקה. אם אתה רוצה עזרה במשהו, אתה גם יכול כמובן להעזר בי.
[quote=LordAbizi;1322308]כשהמשחק יהיה מוכן, תשלח אותו לבדיקה. אם אתה רוצה עזרה במשהו, אתה גם יכול כמובן להעזר בי.[/quote]
איך זה יכול להיות שאני זוכר אותך(את האדם האמיתי לא את אביזי המשתמש) מלפני כמה שנים ואתה לא זוכר אותי בכלל?
[quote=ξένος;1322310]איך זה יכול להיות שאני זוכר אותך(את האדם האמיתי לא את אביזי המשתמש) מלפני כמה שנים ואתה לא זוכר אותי בכלל?[/quote]
אל תייסר את המצפון (שאין לי) בגלל זה!
מה לעשות שאתה בן אדם נורמלי?! מי יזכור בני אדם נורמליים?!
תנו לי רעיונות לפוקדורים חדשים.. חשבתי על פוקדור מעופף עם כנפיים שיהיה יותר קל לתפוס פוקימונים מעופפים איתו.. עוד רעיונות?
Home. Sweet Home
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Icj544qs7rk[/YOUTUBE]
וזה אולי השיר הכי טוב שיש לנארוטו...
קאקאשי חכם יותר משיקאמרו,מדויק יותר מקיבה,בעל שארינגן כמו סאסוקה,הטאיג'וטסו שלו יותר טוב משל לי,אבל רק תגלו לו ספוילר מהספר שלו והוא מפסיד :um_face:
[QUOTE=Death The Kid;1322316]קאקאשי חכם יותר משיקאמרו,מדויק יותר מקיבה,בעל שארינגן כמו סאסוקה,הטאיג'וטסו שלו יותר טוב משל לי,אבל רק תגלו לו ספוילר מהספר שלו והוא מפסיד :um_face:[/QUOTE]
חחח .. אז.. תענו לי על הרעיון שלי.
[QUOTE=monster;1322301]יוסטאס הוא אחלה דמות ,הוא רק מזוכיסט [IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/punch.gif[/IMG] ,למרות שבקלאבירד אחלה דמות[/QUOTE]
מה אחלה? אתה לא יודע עליו כלום חוץ מזה שהוא סאדיסט עם כוח לא משהו.. O:
[quote=LordAbizi;1322313]אל תייסר את המצפון (שאין לי) בגלל זה!
מה לעשות שאתה בן אדם נורמלי?! מי יזכור בני אדם נורמליים?![/quote]
אבל אני זוכר איך ציירתי איתך ציורים של שומאכר..
וגם שהפלתי אותך מכיסא ודודה שלך(בהתחלה חשבתי שזאת אמא שלך חח) באה לצעוק עליי..
[quote=ξένος;1322319]אבל אני זוכר איך ציירתי איתך ציורים של שומאכר..
וגם שהפלתי אותך מכיסא ודודה שלך(בהתחלה חשבתי שזאת אמא שלך חח) באה לצעוק עליי..[/quote]
אתה כבר סיפרת לי את זה וזה לא עזר... אז אין מה לעשות....
[quote=ワンピース;1322318]מה אחלה? אתה לא יודע עליו כלום חוץ מזה שהוא סאדיסט עם כוח לא משהו.. O:[/quote]
אני אוהב את הסאדיסטיות שלו ואת עיצוב המראה שאודה עשה לו.
עומר אל תיקח את כל הקרדיט לעצמך O:
גם אני עוזר לך במ"ת
[QUOTE=I♥Alon;1322302]היי אביזי.. אתה עוד זוכר אותי? ד"א, מי רוצה הצצה למ"ת שלי? (אני מתכוון שיוכל לראות את התג שהכנתי עכשיו, תג ממש מקורי :])[/QUOTE]
אני מעדיף הצצה לכולו
[QUOTE=I♥Alon;1322307]כל הכבוד! אוהב אותך *****. אני לא מגלה את זה, אל תדאג. אני עומד לפתוח מ"ת מושקע, עם תגים ערוכים, טריינרים ופייקים. לא פייקדע שלם, אבל אגדיים והתחלתיים כניראה. גם מפה חדשה מחוז חדש ועלילה חדשה. אני אשמח לשלוח לך מה שהכנו בפרטי, אם יש לך רעיונות.[/QUOTE]
אני אתן לך רעיונות לפייקדע שלם לאיזה שתרצה,אגדיים,התחלתיים או רגילים.
[QUOTE=I♥Alon;1322314]תנו לי רעיונות לפוקדורים חדשים.. חשבתי על פוקדור מעופף עם כנפיים שיהיה יותר קל לתפוס פוקימונים מעופפים איתו.. עוד רעיונות?[/QUOTE]
מלא... אני אומר לך אחר כך
[quote=accelerator;1322298]נכנסת לדמות שלו ונתת לי נקודה למחשבה ברצינות שאני לומד להעריך אותו עכשיו גם בתכלס כן הוא לא נראה כזה רע ומה שאמרת באמת נכון, [COLOR=yellow]לדוגמא באימפל דאון שהוא פגש את לופי לא הייתה לו מטרה להרוג אותו כי הוא כבר הפך לשיצ'יבוקאי אחרי שהסגיר את אייס, או בפוסט אניס לובי לפני שהוא נלחם עם אייס הוא הציע לו להיות הנאקאמה(מקווה שככה כותבים) שלו [/COLOR]
חחחח אוף איתך איתי אני כותב בגללך בצהוב כי זה קטעים שלא הגעת אליהם אפילו שהם בכלל לא נחשבים ספוילרים ושודרו לפני כמעט שלוש שנים שנתיים נראלי
אה ו...שהוא פגש את לופי בג'איה כשהוא דיבר על כמה שזה אפשרי חלומות ושזה לגיטמי והכל...כאילו שזה טוב שיהיו לך חלומות לא כמו באלמי המסריח הזה[/quote]
נכון, בלקבירד הוא דמות מדהימה פשוט צריך לראות את זה. מה אתה חושב, רוג'ר המלך המכובד גם לא עשה דברים כביכול רעים? הוא חיסל את הצוות של סקוארדו(משמע הרג). אבל ככה זה, אלו פיראטים לא בלרינות ם: הולך לסרט בקתת הפחד
היי כולם
[QUOTE=Blackbeard;1322328]נכון, בלקבירד הוא דמות מדהימה פשוט צריך לראות את זה. מה אתה חושב, רוג'ר המלך המכובד גם לא עשה דברים כביכול רעים? הוא חיסל את הצוות של סקוארדו(משמע הרג). אבל ככה זה, אלו פיראטים לא בלרינות ם: הולך לסרט בקתת הפחד[/QUOTE]
אה אם כבר הזכרת תקטע של סקוארדו וציינו כמה שטיץ' מדהים אז חייבים לציין שלפי דעתי wb מדהים בדיוק כמוהו ואפילו יותר הקטע הזה שהוא חיבק את סקוארדו כמעט הוריד לי דמעות...
ד"א למה בלאקבירד חטף תבוני הזאת מהסופרנובה ?