אילן.. תלמד אותי לבנות שישיות וויפי בבקשה :<
Printable View
אילן.. תלמד אותי לבנות שישיות וויפי בבקשה :<
עידן אתה זוכר שפעם אימנתי לך את סטארמי? :/
חח ואז זו הייתה הפעם הראשונה שדיברנו, אני זוכר ששאלתי אותך מה היית חושב שיקרה אם ההורים שלך היו תופסים אותך מדבר אל Ds ><
[QUOTE=Gamatatsu;1374557]זה באגי סייד סטורי עכשיו ואחריו הלוגטאון והגראנד ליין זה לא איפה שהוואן פיס?
ליאון הוא כפול של עומר אוושוט,זה משתמש של אחיו מאיפה אני יודע:אני דאגתי לבאן הזה (:[/QUOTE]
אבל הוא לא של אותך איך אתה יודע את זה.. /=
היי לכולם
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1374566]אילן.. תלמד אותי לבנות שישיות וויפי בבקשה :<[/QUOTE]
סבבה אני אעזור לך.. יש לי אותך במסן?
אני אעזור לך מחר מין הסתם..
[quote=Ilan;1374580]סבבה אני אעזור לך.. יש לי אותך במסן?
אני אעזור לך מחר מין הסתם..[/quote]
לפי שעת כתיבת ההודעה הזו זה כבר נראה לי כמו "היום". (אלא אם באמת התכוונת ליום ראשון)
בוקר
אוף ישנתי יותר מדי.. לא יודע מה יש לי, כל השבוע הצלחתי להעביר יממה שלמה עם שינה של 5 שעות מתוך ה-24, פתאום היום ישנתי 3 פעמים בערך 4-5 שעות על שינה = 15 שעות בערך. איזה בזבוז של זמן יקר.
זה המחיר שמי שמתעלל בשעון הביולוגי שלו משלם בסופו של דבר.
4 אנשים בצוות שלי 3::::::::::::
[QUOTE=Panties;1374596]אוף ישנתי יותר מדי.. לא יודע מה יש לי, כל השבוע הצלחתי להעביר יממה שלמה עם שינה של 5 שעות מתוך ה-24, פתאום היום ישנתי 3 פעמים בערך 4-5 שעות על שינה = 15 שעות בערך. איזה בזבוז של זמן יקר.[/QUOTE]
אני עדיין מסתדר P:
אבל גם אני, אני שהולך לישון ב12 ומתעורר ב2 ובכל זאת לא מצליח לישון, אני נרדמתי עד 13:15
ישנתי עד 14:00 T.t והתכוונתי להיום אבל לא נורא אין לי זמן
[IMG]http://chzpokememes.files.wordpress.com/2012/08/pokmon-the-pokmon-kanto-deserves.jpg[/IMG]
[QUOTE=Flupy;1374619][IMG]http://chzpokememes.files.wordpress.com/2012/08/pokmon-the-pokmon-kanto-deserves.jpg[/IMG][/QUOTE]
מארוואג שליטע!
למישהו יש משחק מולטי פלייר להציע לי? אני משועמם.
[quote=Spider Man!;1374640]למישהו יש משחק מולטי פלייר להציע לי? אני משועמם.[/quote]
שחק בלולללללל D:
מזה זרובבל?
למה אתה לא כותב סיפור? הפסקת אחרי פרק כמו בכל פעם
[quote=Spider Man!;1374640]למישהו יש משחק מולטי פלייר להציע לי? אני משועמם.[/quote]
כולם בפורום משחקים בלול :)
[QUOTE=Fizz;1374644]כולם בפורום משחקים בלול :)[/QUOTE]
אני לא מצליח להוריד שום דבר וניסיתי כבר להוריד לול פעם
[QUOTE=X-Drake;1374643]למה אתה לא כותב סיפור? הפסקת אחרי פרק כמו בכל פעם[/QUOTE]
אה,שכחתי לפרסם את הפרק השני(שכבר כתבתי)
[quote=Spider Man!;1374646]אני לא מצליח להוריד שום דבר וניסיתי כבר להוריד לול פעם
אה,שכחתי לפרסם את הפרק השני(שכבר כתבתי)[/quote]
אז תנסה שוב ונעזור בבעיה XD
[quote=Spider Man!;1374646]אני לא מצליח להוריד שום דבר וניסיתי כבר להוריד לול פעם
אה,שכחתי לפרסם את הפרק השני(שכבר כתבתי)[/quote]
אז תנסה שוב ונעזור בבעיה XD
די עם לול חפרתם
ח-פ-ר-ת-ם
[QUOTE=Fizz;1374652]אז תנסה שוב ונעזור בבעיה XD[/QUOTE]
tbh tbxv crdg atxhho t, nv atbh guav gfau
עריכה:
אני אנסה עוד פעם כאסיים מה שאני עושה
מי פה?
המקדחות של Lol
הי (:
הורדתי לול!!!!
די עם הלול זה לא מצחיק!
Lol האמת שזה כן מצחיק
(;
הרסתם תפורום עם הלול הזה ):
[QUOTE=llan;1374670]הרסתם תפורום עם הלול הזה ):[/QUOTE]
אני בכללל חושב שאתה שיחקת בלול(אתה אופיר עם הכינוי של אילן)
[QUOTE=Spider Man!;1374671]אני בכללל חושב שאתה שיחקת בלול([B]אתה אופיר עם הכינוי של אילן)[/B][/QUOTE]
REALLY YOU DON'T SAY..
אפילו אם הוא שיחק בלול........................ חפרתם רצח די אני אפתח נושא במשוב על זה... יש לכם נושא תדונו שם על הלול הזה
קשרתי את עצמי לכיסא כדי שאני אוכל להתרכז ולכתוב את המטלה ב"ראשיתה של ארופה" שעליי להספיק עד ערב מחר.
[QUOTE=LordAbizi;1374673]קשרתי את עצמי לכיסא כדי שאני אוכל להתרכז ולכתוב את המטלה ב"ראשיתה של ארופה" שעליי להספיק עד ערב מחר.[/QUOTE]
אילו היה לי אחוז אחד מנחישות שלך.
[QUOTE=Fizz;1374652]אז תנסה שוב ונעזור בבעיה XD[/QUOTE]
הורדתי לול ועברתי את אינסטילשילד וויזרד אז איך לשחק?
[quote=Ilan;1374674]אילו היה לי אחוז אחד מנחישות שלך.[/quote]
זה לא עוזר כל כך, כי על פי חוק הערוץ הראשון או ערוץ יורוספורט חייבים להיות דלוקים בחדר שלי כל אימת שאני ער וכל אימת שמשודרים בהם תכנים אולימפיים. לכן את הריכוז שלי עכשיו מסיח הגמר מקסיקו ברזיל בכדורגל.
עדיין..
היי
10 שעות ורק 2 עמודים?חזרנו לתקופה האיטית?
we love you garen /=