-
אני יודעת את זה, אבל משהו מוזר לי
כל כך מהר חשפו מי זה L (כבר אני יודעת מה השם שלו, הוא נפגש הרגע עם האף בי איי) זה בבסך הכל פרק 6 מתוך 37-38 פרקים.
לדעתי L ולייטו לא ישר יתחילו לחפש אחד את השני אלה יעשו את זה צעד אחרי צעד
בטח לייטו יעשה עוד ניסויים על אסירים ויעביר דרכם מסרים לl כדי לברר עם הוא יכול לגלות בדרכים שונות את זהותו של L
-
[QUOTE=scrapi;1398440]אל תדאג גם לי אין מושג במה מדובר[/QUOTE]
אבל אתה לא ענית לשאלה שלי (טם טם טם)
-
עיני השיניגאמי,בדרך כזאת או אחרת הוא ינצל את העיניים האלה
וגם זה מתחלק לשני סאגות קירא VS ריוזאקי ו[COLOR=white]קירא VS ניר [/COLOR]
[COLOR=black]בפרק 25 הסאגה הראשונה נגמרת בסוג של סיכום של מה שקרה [/COLOR]
-
[QUOTE=Wendy;1398442]אני יודעת את זה, אבל משהו מוזר לי
כל כך מהר חשפו מי זה L (כבר אני יודעת מה השם שלו, הוא נפגש הרגע עם האף בי איי) זה בבסך הכל פרק 6 מתוך 37-38 פרקים.
לדעתי L ולייטו לא ישר יתחילו לחפש אחד את השני אלה יעשו את זה צעד אחרי צעד
בטח לייטו יעשה עוד ניסויים על אסירים ויעביר דרכם מסרים לl כדי לברר עם הוא יכול לגלות בדרכים שונות את זהותו של L[/QUOTE]
זה לא לייטו זה לייט, פשוט ביפנית אין באותיות מסויימות (ברובן) שווא אז במקום אד נגיד זה אדו או במקום ניו יורק זה ניו יורקו, זאת הסיבה שכמעט כל הערים ביפן נגמרות ב או / אה
-
כן, ובcode Geass ללוש (הגיבור הראשי) נהגה Rurushiyuu, וצ'ארלס (אחד הנבלים הראשיים, למרות שהוא הדמות המועדפת עליי) נהגה Shiyaruru.
-
קירא וקילא נכתב אותו הדבר וקילא זה כמו קילר אז...
-
זה במקום קילארו כי אז זה נשמע סתם מוזר
-
יואו איך בא לי לכתוב "בתחת של נדב" בנושא שאלה החדש בפורום Bw2
-
חחח אני אוהב לראות את הדיונים האלה שאני לא מבין בהם כלום D:
-
הכי מצחיק ש-l שם באזיקים אותו ואת ראיטו והם רבו מכות Xd
L בעט בראיטו,ראיטו עף,בגלל שהם אזוקים ביחד L עף יחד איתו Xdd
-
[quote=♣לשתות♣;1398450]יואו איך בא לי לכתוב "בתחת של נדב" בנושא שאלה החדש בפורום Bw2[/quote]
אני מקווה שהאל חנן אותך במספיק איפוק כדי לא לכתוב את זה, והתקווה שלי היא תקוות האנושות כולה.
-
איך בא לי שאדם יעשה משהו כזה,ואז Stm לא ידע מה לעשות Xd
-
-
אל תספיילר לה..
טל אל תידאגי יש להם במה למלאות 37 פרקים..
עד פרק 14 הכל אפיק אחר כך עד פרק 26 זה עדיין די מותח אחרי זה רוב האנשים אומרים שזה זבל אבל הסוף זה דבר חשוב.
-
וואו אביזי איזה משפט מרנין
-
תגידו על מה אופיר קיבל באן?
-
[QUOTE=LordAbizi;1398453]אני מקווה שהאל חנן אותך במספיק איפוק כדי לא לכתוב את זה, והתקווה שלי היא תקוות האנושות כולה.[/QUOTE]
יואו אבל זה כל כך מפתה ):
-
-
[quote=Protgas D. Ace;1398454]איך בא לי שאדם יעשה משהו כזה,ואז Stm לא ידע מה לעשות Xd[/quote]
הוא קודם יגיד "ספאם", יענה על השאלה, ואז יפתח נושא בפורום מנהלים שבו הוא משאיר את זה לטיפול של הממונים עליו.
אני מקווה שזה לא נחשב הדלפה מפורום מנהלים, כי זה מה שהוא היה עושה במקרים דומים בזמן שהייתי מנהל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398463]הוא קודם יגיד "ספאם", יענה על השאלה, ואז יפתח נושא בפורום מנהלים שבו הוא משאיר את זה לטיפול של הממונים עליו.
אני מקווה שזה לא נחשב הדלפה מפורום מנהלים, כי זה מה שהוא היה עושה במקרים דומים בזמן שהייתי מנהל.[/QUOTE]
חח אני בספק אם stm יודע משהו על ההנהלה בימים אלה XD
יואו כשאני משוטט בנושאים ישנים בפורום זה מרומם את רוחי לראות הודעות ישות של STM עם סמיילים
-
[QUOTE=LordAbizi;1398463]הוא קודם יגיד "ספאם", יענה על השאלה, ואז יפתח נושא בפורום מנהלים שבו הוא משאיר את זה לטיפול של הממונים עליו.
אני מקווה שזה לא נחשב הדלפה מפורום מנהלים, כי זה מה שהוא היה עושה במקרים דומים בזמן שהייתי מנהל.[/QUOTE]
אבל אם רותם יעשה אתזה...
LOL
STM יחטוף שבץ XD
-
[QUOTE=scrapi;1398460]תגידו על מה אופיר קיבל באן?[/QUOTE]
על שטויות.
ומאיפה אתה מכיר את אופיר?
-
יאמי יוגי בדואל מונסטרס
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/13/78304.jpg[/IMG]
יאמי יוגי בעונה המצונזרת
[IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/5/77745.jpg[/IMG]
השני טיפה יותר מלחיץ
לא,STM יקבל שגיאה ויקרוס
-
[QUOTE=Ilan;1398466]על שטויות..
ומאיפה אתה מכיר את אופיר?[/QUOTE]
אני איתמר קורדובה גיישה
-
-
לא זה אישה ודרך אגב הוא נראה יתר מלחיץ כי בגלל האור על הראש זה נראה כאילו הוא מספר סיפור אימה בלילה עם פנס
-
לא, Stm יפתח נושא בפורום מנהלים. זו ההתנהגות שלו כפי שתעדתי אותה בתקופה שבה הייתי מנהל חת"ם. כל פעם שארע ארוע שהוא לא ידע מה לעשות איתו, הוא פתח נושא בפורום מנהלים, הסביר מה לא בסדר בנושא שהוא הביא כלינק בנושא שלו, וביקש ממישהו לטפל בזה.
-
[QUOTE=scrapi;1398468]אני איתמר קורדובה גיישה[/QUOTE]
בדיוק אופיר אמר לי חחח מה קורה?
אגב אני באמת שוקל להפוך את אילן לשם הראשי שלי..
הייתי צריך לחשוד כשאמרת שלמדת בבר אילן.
-
פרק הבא!
אני מקווה שלייט(ו) לא יהרוג את הארוסה של ההוא היא ממש חכמה 0:
-
[QUOTE=Ilan;1398472]בדיוק אופיר אמר לי חחח מה קורה?[/QUOTE]
אחלה, אני עדיין מתאושש מהחור בארנק מהכנס
-
תגידו,אם הארוס שלה מת,היא נחשבת אלמנה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1398471]לא, Stm יפתח נושא בפורום מנהלים. זו ההתנהגות שלו כפי שתעדתי אותה בתקופה שבה הייתי מנהל חת"ם. כל פעם שארע ארוע שהוא לא ידע מה לעשות איתו, הוא פתח נושא בפורום מנהלים, הסביר מה לא בסדר בנושא שהוא הביא כלינק בנושא שלו, וביקש ממישהו לטפל בזה.[/QUOTE]
חחח איך STM יכול להתלונן על רותם - המנהל של הפורום והמייסד?
מקסימום רותם ייתן לו באן D:
-
[quote=Joey Tribbiani;1398481]חחח איך STM יכול להתלונן על רותם - המנהל של הפורום והמייסד?
מקסימום רותם ייתן לו באן D:[/quote]
מה? מי דיבר על זה שSTM יתלונן על רותם? המקרה הנדון הוא אם מגל כותב בנושא ההוא "בתחת של נדב". במקרה הזה, כפי שאמרתי, STM יכתוב נושא בפורום מנהלים שבו הוא מבקש עזרה מהממונים עליו בנושא.
ו- Protgas D. Ace, לא נראה לי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1398483]מה? מי דיבר על זה שSTM יתלונן על רותם? המקרה הנדון הוא אם מגל כותב בנושא ההוא "בתחת של נדב". במקרה הזה, כפי שאמרתי, STM יכתוב נושא בפורום מנהלים שבו הוא מבקש עזרה מהממונים עליו בנושא.[/QUOTE]
אה, הייתי בטוח שהגבת על התגובה הקודמת שלי.
חחח לא משנה.
-
''אני יגלה את השם שלה ב5 דקות הבאות ולא משנה מה''
אוי לייט(ו) -_-
-
אוף לאן עומר הפושטק הזה נעלםםם?
הוא הבטיח לי קישור ):
-
[QUOTE]לא, Stm יפתח נושא בפורום מנהלים. זו ההתנהגות שלו כפי שתעדתי אותה בתקופה שבה הייתי מנהל חת"ם. כל פעם שארע ארוע שהוא לא ידע מה לעשות איתו, הוא פתח נושא בפורום מנהלים, הסביר מה לא בסדר בנושא שהוא הביא כלינק בנושא שלו, וביקש ממישהו לטפל בזה.[/QUOTE]
אני יכול לאשר את זה..
-
[quote=Joey Tribbiani;1398484]אה, הייתי בטוח שהגבת על התגובה הקודמת שלי.
חחח לא משנה.[/quote]
אה אוקיי, לא כל כך התרכזתי בהודעה ההיא כשקראתי אותה.
כן, אם YoRt3m יכתוב הודעה מוזרה, אז... STM יהיה בקונפליקט רציני. מאידך, יש סברה שלפיה STM הוא משתמש כפול של רותם, למרות שאיזשהו נושא בפורום מנהלים שבו רותם ציטט איזשהי הודעה מנו"ד ושאל אם STM פורש, כי הוא לא קרא את ההודעה הזו היטב ולא הבין אותה כל כך, ובנושא הזה הגיב STM עם איזה סמיילי מופתע ואמר שהוא לא פורש, גורם לי להאמין שזה לא נכון.
Shanks, נסה למצוא את הנושא שאני מדבר עליו... אבל בעצם אתה מנהל בתפקיד, אז לך אולי כדאי פחות ממני לעשות דברים שיכולים להחשב הדלפות מפורום מנהלים, אז תעשה מה שבא לך.
-
אייס לא, כל עוד הם לא התחתנו אז לא
-
לא בדיוק הבנתי את התגובה אביזי.
אתה בעצם אומר שstm היה מגיב פעם בנו"ד?