-
[b][u][color="#008000"]טל[/color][/u][/b]
[color="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את אומרת לטרוי שלא היית מצליחה לנצח בלעדיו, ושאתם צריכים להישאר פה כדי לוודא שמקסי נכלא. את אומרת לפיירי ללכת ולקרוא לעזרה. היא הולכת וחוזרת לאחר כמה דקות עם רד. הוא מרים קצת את כובעו ואת רואה שהוא מופתע. הוא אומר:"הבסתם את מקסי? טוב, כנראה שהזמן שלנו יחד יהיה קצר יותר ממה שחשבתי". הוא זורק לעברכם זוג אזיקים ואומר:"יש משתה ניצחון בגן של ברנדון, איפה שהעלו אתכם דרגה. השמועות אומרות שיעלו אותכם ואת קלאן לדרגת טוראי מתקדם, כך שתוכלו לבחור את המסלול הרצוי שלכם בצוות. רק גשו לברנדון כשתגיעו למשתה. תכלאו את מקסי ותביאו אותו איתכם. אל תאבדו אותו" הוא אומר בטון תקיף את החלק האחרון בעודו משתגר משם. טרוי רץ ואוזק מיד את מקסי המעולף. "אולי כדאי שנקשור לו גם אתה הפה" הוא אומר ועוטף סביב פיו של מקסי רצועת בד מטונפת שישבה על הרצפה. הוא מסתכל על רסיס המשקף עם האבן הזוהרת שבידך ואומר:"אליס, זאת אבן מפתח? מגניב! עכשיו את יכולה להביא את פוקימונייך להתפתחות מגה! איך השגת אותה?" הוא שואל בהתלהבות רבה בעודו לופת את מקסי, מתכונן לשיגור לעיר סאנישור.
מה תעשי?[/color][/quote]
"מתנה ממקסי" אומר ואקרוץ לו. אוציא מהתיק שלי את התרסיס המרדים ואחזיק אותו בידי ליתר ביטחון. אם מקסי יתעורר מיד ארסס עליו את התרסיס. אקח את המשגר שלי וגם אכוון אותו לסאנישור. "ביחד" אומר ואחזיק את מקסי מצד שני בזמן שטרוי יחזיק אותו בצד השני-ונשתגר. ברגע שנגיע דבר ראשון נכלא אותו בבסיס ואז נלך אל המשתה
-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
את קורצת לו ואומרת לו שזו "מתנה ממקסי". הוא מצחקק, ואתם מתכוננים לשיגור יחדיו. את מוציאה את התרסיס ואוחזת אותו בין הצוואר לכתף, מחזיקה במקסי ביד אחת ובמשגר ביד השניה. שניכם משתגרים יחד לעיר סאנישור. השעה שעת בוקר בסאנישור. העיר רק התחילה להתעורר, אך אתם לא מחכים רגע. אתם לופתים את מקסי בחוזקה, למרות שהוא מעולף, וטרוי ואת אפילו מוציאים את המייטיינות שלכם להגנה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתם זוכרים שנמצאת בכניסה למפקדה. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. שלושתכם והמייטיינות נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, אליס סיל וטרוי האנטר, על הבסת ההליקס ומקסי, מפקד מחוז יונובה של צוות רמפא"ג. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, קחו את מקסי איתכם". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת וטרוי מחייך. הוא אומר:" מרגיש דווקא די נחמד, להיות אהוד שכזה". אתם מסיימים לרדת במעלית ומגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. אתם עוברים את הכניסה להאנגר בו עברתם את מבחני הקבלה שלכם, וממשיכים אל מעבר לחדר, אל הדלת מצד ימין שרשום עליה "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. את מזהה כה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו ,רד וסטיבן. בנוסף, את רואה את קלאן עומד ומוחא כפיים עם חיוך, כשלצידו עומדת אישה בת כ-25 עם שיער שחור חלק וחיוך רחב. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". את וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואת מרססת אותו במהירות בתרסיס השינה. אתם ממשיכים ללכת אל עבר ברנדון, כשקלאן מתקדם מכיוון השולחן. אתם עולים על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתם מבחינים בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ במדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!"? הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/097.gif[/IMG]. "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה לקלאן, שאת שמה לב שבאמת עונד על ידו מעין חפץ מתכתי גדול בו יש מקום להכנסת דיסקית מרובעת. "בנוסף, יש לי את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG]. "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/060.gif[/IMG]. "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/018.gif[/IMG]. "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי הוא אומר ומסתובב אליכם". "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. קלאן עוד מתלבט, בעוד טרוי אומר לך:"לאן שתלכי, אני אחרייך".
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502231][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
את קורצת לו ואומרת לו שזו "מתנה ממקסי". הוא מצחקק, ואתם מתכוננים לשיגור יחדיו. את מוציאה את התרסיס ואוחזת אותו בין הצוואר לכתף, מחזיקה במקסי ביד אחת ובמשגר ביד השניה. שניכם משתגרים יחד לעיר סאנישור. השעה שעת בוקר בסאנישור. העיר רק התחילה להתעורר, אך אתם לא מחכים רגע. אתם לופתים את מקסי בחוזקה, למרות שהוא מעולף, וטרוי ואת אפילו מוציאים את המייטיינות שלכם להגנה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתם זוכרים שנמצאת בכניסה למפקדה. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. שלושתכם והמייטיינות נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, אליס סיל וטרוי האנטר, על הבסת ההליקס ומקסי, מפקד מחוז יונובה של צוות רמפא"ג. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, קחו את מקסי איתכם". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת וטרוי מחייך. הוא אומר:" מרגיש דווקא די נחמד, להיות אהוד שכזה". אתם מסיימים לרדת במעלית ומגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. אתם עוברים את הכניסה להאנגר בו עברתם את מבחני הקבלה שלכם, וממשיכים אל מעבר לחדר, אל הדלת מצד ימין שרשום עליה "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. את מזהה כה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו ,רד וסטיבן. בנוסף, את רואה את קלאן עומד ומוחא כפיים עם חיוך, כשלצידו עומדת אישה בת כ-25 עם שיער שחור חלק וחיוך רחב. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". את וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואת מרססת אותו במהירות בתרסיס השינה. אתם ממשיכים ללכת אל עבר ברנדון, כשקלאן מתקדם מכיוון השולחן. אתם עולים על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתם מבחינים בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ במדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!"? הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/097.gif[/IMG]. "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה לקלאן, שאת שמה לב שבאמת עונד על ידו מעין חפץ מתכתי גדול בו יש מקום להכנסת דיסקית מרובעת. "בנוסף, יש לי את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG]. "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/060.gif[/IMG]. "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/018.gif[/IMG]. "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי הוא אומר ומסתובב אליכם". "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. קלאן עוד מתלבט, בעוד טרוי אומר לך:"לאן שתלכי, אני אחרייך".
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
אתלבט במשך כמה דקות לפני שאענה. "מחלקת החקירות והשטח נשמעות לי הכי מתאימות לי. הפלוגה המדעית חשובה-אבל ארגיש שאני לא עוזרת אם לא אצא לשטח. הפלוגה הרפואית היא הצלת חיים-אבל אני מעדיפה למנוע פגיעה בחיים מההתחלה. גידול פוקימונים בתומכת הלחימה נשמע מדהים-אבל אחרי הקרב עם מקסי, אני חושבת שללחום בחוץ זה הדבר שארגיש הכי תורמת בו" אתלבט בקול. לאחר כמה דקות נוספות של מחשבה אענה "אני מתחרטת, אני חושבת שכתומכת לחימה אוכל לתרום הכי הרבה. גידול פוקימונים זה החלום שלי" אומר לבסוף את החלטתי. "מה אתך טרוי?" אשאל, מקווה שיבחר באותה מחלקה.
-
[QUOTE]נועם
*!Ding dong! Correct Answer
*מיקום - מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה חושב לעצמך את מי אתה מכיר שאתה יכול לקחת איתך. אתה נזכר באליס שנלחמה איתך, אך מבין שהיא ככל הנראה הולכת עם חבר שלה. אתה שולף את הפוקדור הכתום שמגנו הביא לך ומיד נזכר ברופאה מסינאבאר שהביאה לך את לוטאד! באותו רגע הפוקדור ממגנו גם נעלם, משוגר לבסיסך. אתה באמת תוהה מה קורה איתה, ואז נזכר שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה בביה"ח במפקדת מחוז קנטו בעיר סלדון! אתה נזכר במשפט מעורפל ששמעת במסעותיך בתוך הבסיס, על ערכת שיגור מיידית בין מפקדות המחוז של הצוות שהושקה בדיוק היום בקו סלדון-אוליביין, אשר היא המפקדה בתוכה אתה עומד כרגע. אתה מסתכל סביבך ורואה בבירור את עמדת השיגור לבסיס בסלדון.
מה תעשה?[/QUOTE]
"עמדת שיגור, רק כמה צעדים ממני. ואימא אמרה שאין לי טיימינג." אצחקק לעצמי קלות ואשתמש בעמדת השיגור על מנת לעבור למפקדה בסלדון. כשאגיע לשם, אחפש את לינדי ואציע לה להצטרף אלי למשתה.
-
[COLOR="#008000"]*מיקום - גן הגיבורים, המשרד של ברנדון, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
את מתלבטת הרבה. גם סוכנת שטח וגם צוות תומך לחימה נשמעים לך שניהם רעיונות טובים מאוד. לבסוף את מחליטה שאת הולכת אל הצוות תומך הלחימה, ואומרת את החלטתך לברנדון. טרוי מחבק אותך מהצד, אומר לך"אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". קלאן אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדרך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, וקלאן מתקרב אליך. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" הוא אומר בגיחוך ואת צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" הוא אומר ומפשפש בתיקו. הוא מוציא פוקדור אדום בוהק: [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/zy3iggnrzhji.png[/IMG]. קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי. את לוקחת ממנו את הפוקדור, ואומרת לו:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה"
ואסמיק קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" אומר ואושיט לך את אחד הפוקדורים שלי-הפוקדור הראשון שקיבלתי. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" אומר ואתחוב את הכדור לידו לפני שאסתובב ואלך. הוא לוקח ממך את הכדור, במבט חסר רגש, ואת יורדת למטה אל טרוי והשולחן. את יושבת ליד טרוי, ששואל אותך:"סגרתם את העניינים?". את אומרת לו מה קרה והוא מחייך, אומר:"נראה שהשיתוף פעולה הקצר הזה עשה אתכם חברים די טובים. ועכשיו, בוא נהנה מהסעודה" הוא אומר. אתם ממשיכים לאחר מכן במשתה, עם מוזיקה נעימה ברקע וכמויות מטורפות של אוכל. בדרך את מספיקה לדבר עם מגנו בקלילות ואתם משלימים פערים אחד לשני. בסיום יום פרוע המשתה מתחיל להתפזר, וג'יילין קוראת לשניכם. היא אומרת:"היי. ג'יילין. אתם טרוי ואליס, אני מניחה. אני שמחה מאוד שבחרתם להצטרף אליי. בעיקרון ברנדון ייעד את שלושתם להיות סוכני שטח ובבוא היום להמשיך ולהעלות אתכם בדרגות, וזה למה שאני כל כך מאושרת ששניכם בחרתם להמשיך איתי. לא כל כך הרבה סוכנים בוחרים להצטרף לצוות תומך לחימה, אחרי הכל. בעיקרון, אם היה מדובר במקרה רגיל, עכשיו הייתם הופכים להיות מתמחים בתמיכת לחימה, אך כיוון שברנדון תכנן לכם העלאה של ארבע דרגות, אתם תעברו מסלול מקוצר שמהר מאוד יקדם אתכם הישר לעבר הצוות תומך הלחימה. בסיס האימונים המרכזי שלנו הוא במפקדת מחוז יונובה בעיר דריפטוויל. שם אתם תעברו את ההכשרה שלכם איך להיות חברים נכונים בצוות תומך לחימה. כמובן שכל הסוכנים בכל פלוגה הם בכל זאת סוכנים, לכן עדיין יהיו לכם משימות פעם בכמה זמן כדי לשייף את יכולותיכם. בכל מקרה, אני מחכה לכם במפקדה בדריפטוויל. ההכשרה שלכם תתחיל מחר, בינתיים נצלו את היום הזה למנוחה. תאמינו לי שהיא תשתלם לכם" היא אומרת בעודה משתגרת משם. "אז מה, בא לך ללכת לעשות משהו לפני שאנחנו חוזרים לבי"ס?" טרוי מתבדח.
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#800080"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#800080"]*מיקום - מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מוקדם
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה הולך לך אל עמדת השיגור ומשתגר ישירות אל מפקדת מחוז קנטו בסלדון. משם אתה מוצא את דרכך בבסיס הגדול אל המעלית שמובילה אל ביה"ח של הבסיס. אתה יורד במעלית אל לובי גדול ומרשים היכול להכיל כמה מאות בני אדם. התקרה בגובה כמה מאות מטרים. בדרכך אל הדלפק הראשי אתה רואה קיר מלא בכעשרים פלטות מתכת היורדות מהתקרה לרצפה, על כל אחת מהן רשום בכתב קטן מה נמצא בכל קומה של ביה"ח. מהסתכלות מהירה אתה מבין שבבית החולים יש כמה מאות קומות, סביב ה-600, כאשר בכל קומה סביב ה250 חדרים ו5 מחלקות. אתה זנכר שלינדי אמרה לך שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה, ובפחדך מגלה שבבית החולים הזה בלבד ישנם 3,000 מנהלי מחלקה. אתה ניגש בחשש קל לדלפק ואומר שאתה מחפש את לינדי שהועברה מביה"ח בסינאבאר לפני כמה שבועות. הפקידה מקלידה במחשב ואומרת:"לינדי לונגהורן? היא היתה חובשת בבית החולים בסינאבאר ואתה היית המטופל האחרון שלה. אליה התכוונת?". אתה אומר לה שכן והיא אומרת לך:"היא כרגע בהפסקה שלה. היא אמרוה להתחיל לעבוד עוד בערך 10 דקות. היא בקומה 476- במחלקה 3. בהצלחה" היא אומר לך בעודך רץ במעלית. אתה נכנס למעלית ומגלה שכל קירותיה כפתורים על גבי כפתורים. לוקחת לך בערך דרכה עד שאתה מוצא את קומה 476- ולוחץ על הכפתור. לאחר מכן המעלית יורדת למטה במשך כחמש דקות, עד שדלתה נפתחת סוף סוף. אתה יוצא אל מסדרון בגודל דומה לגודל של הלובי בו היית, ומטייל בין המחלקות עד שאתה מגיע למחלקה 3. אהת מחפש בתוכה בקדחתנות אחר משרד מנהלת המחלקה ורואה חדר קטן שעל דלתו רשום:"מנהלת מחלקה כירורגית קומה 476- | לינדי לונגהורן". אתה דופק על הדלת ולינדי פותחת לך את הדלת. היא נראית מופתעת ואומרת:"קלאן? בוא, כנס". אתה נכנס למשרדה. אתה רואה שמאםנ הוא לא גדול במיוחד, בערך בגודל של הסלון בחדר שלך בסינאבאר, אך הוא מרגיש נעים מאוד ולא קר ומנוכר כמו שאר בית החולים. קירות החדר צבועים בגוון חום בהיר ועציצים מפוזרים במיקומים אסטרטגיים סביב החדר. היא אומרת לך:"אז קלאן, מה מביא אותך לכאן? ואיך היתה תקופת ההחלמה?". אתה מספר לה את כל עלילותיך בשבועות האחרונים בכמה דקות - ההעברה להואן, האבן שקיבלת במעון היום, הסיפור שעברת עם סטיבן, ההחלמה שלך, משימת המחקר לחורבות הטירה, הגילוי של הבסיס, הקרב מול גיראטינה, הפלישה המסיבית לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, הקרב מול ההליקס והניצחון על מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג. היא יושבת בשקט כמה דקות, אומרת:"וואו. אז אתה זה שהתחיל את הפלישה לחורבות הטירה? מרשים מאוד. זאת הפלישה המסיבית הראשונה של הצוות מזה שנים, וזאת היתה הפלישה עם מספר הפצועים הנמוך ביותר אי פעם, רק 1,500. אין לך מושג עד כמה המספר הזה קטן. רובם גם פונו לבית החולים החירומי, למחלקה שלי הגיעו רק 10 פצועים. זה כיף האמיתי בלנהל מחלקה בבי"ח ענק - אין אף פעם עומס מטופלים. בכל מקרה, מה שלום לוטאד? איך הוא מתפתח איתך?". אתה מסביר לה שאמנם עוד לא יצא לך כל כך ללחום עם לוטאד, אך שהוא נראה לך חזק במיוחד. היא אומרת:"טוב הרי רוב מה שעשית מאז שנפרדנו היה לפלוש לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, אני מניח שלוטאד לא היה כל כך מועיל במצבו החלש. למרות שאם היית מאמן אותו קצת לפני, תחשוב כמה מועיל הוא היה מול פוקימוני האש והאדמה שלהם". אתה חושב ומבין שלודיקולו חזק היה עוזר לך להביס את הבסיס הזה ברגעים ספורים. "בכל מקרה, יש סיבה שבאת עד אליי? או שסתם באת לדבר קצת?". אתה מסביר לה מדוע באת ומציג לה את ההזמנה. היא מתפעלת, ואומרת:"וואו. הזמנה רשמית למשתה דרג גבוה של הצוות? תודה רבה על ההזמנה קלאן. אני אשמח לבוא כבת זוגתך. בוא ניפגש עוד 20 דקות בכיכר של סלדון, אני צריכה להתלבש ולהתארגן. לך להתארגן גם אתה, אתה עוד נראה תשוש מהפלישה". בעוד היא מדברת שאתה שם לב שאתה עדיין לובש את המדים מלאים החול שאיתם היית בפלישה. אתה נפרד מלינדי ומשתגר מיד לחדרך, שם אתה מתרחץ, נשטף ומחליף לבגדים מהודרים יותר, מכיוון שלמזלך פורט בהזמנה שההגעה על קוד לבוש, ולא על מדי הצוות. לאחר כעשר דקות אתה משתגר חזרה לעיר סלדון, ומוצא את דרכך אל הכיכר המרכזית של העיר. שם, לינדי מחכה לך - שיערה השחור נופל מכתפיה, והשמלה היפהפייה שהיא לובשת כמעט ומסנוורת אותך. היא מנופפת לך לשלום ואומרת:"נו? שנלך?". אתם משתגרים אל עבר העיר סאנישור שבסינו. השעה היא שעת בוקר מאוחרת, והעיר רק מתחילה להתעורר. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתה זוכר שראית במפה שהכניסה אל המפקדה נמצאת. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. אתה ולינדי נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, קלאן אנג'לו ולינדי לונגהורן, על הבסת ההליקס וטיפול בפצועים. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, פנו למולי בלפק הראשי לפרטים נוספים". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. נראה שאנשים מזהים אותך על מעשי הגבורה שלך. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת ולינדי מחייכת. היא אומר בבדיחות דעת:" דווקא די נחמד להיות הדייט של סלב בצוות". שניכם מצחקקים יחד בעוד המעלית עוצרת, ואתם מגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. המשרד מדהים - צבוע כולו בגווני צהוב בהיר, ירוק וחום בהיר, עם שולחן גדול במרכזו וארונות על גיב ארונות בצדדים. אך הרצפה והקיר האחורי הם מה שמסקרן אותך: כל הקיר האחורי של המשרד והרצפה שלו עשויים מזכוכית, ומאחוריהם אתה רואה שורות על גבי שורות של פוקדורים, מאות, מונחים אחד ליד השני. הצבעים השונים של הפוקדורים מנצנצים באור המנורות. אתה רואה דלת לשמאל ודלת לימין. לינדי אומרת:"אז השמועות נכונות. לברנדון באמת יש מאות פוקימונים..." אתה הולך עם לינדי לכיוון הדלת השמאלית ומסתכל דרך החלון הקטן שבדלת ונדהם - מעבר לחלון אתה רואה את ההאנגאר הריק שאתה מזהה ממבחן הקבלה שלך. נראה שעם כל המסתוריות שבמבחן הקבלה, עברת אותו ממש מתחת לאף של המפקדה הראשית של הצוות. אתם ממשיכים ללכת לעבר קיר הפוקדורים ואד פונים אל עבר הדלת השנייה מצד ימין, עליה רשום "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. אתה מזהה כמה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו, סטיבן ורד, מאסטר הפוקימונים האגדי. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"קלאן! ברוך הבא! בוא שב בינתיים, אנחנו בדיוק מחכים שאליס וטרוי יגיעו". אתה מתיישב עם לינדי בשני מקומות פנויים ליד מגנו. מגנו מחייך לעברך ואומר:"אז אני רואה שמצאת בת זוג אחרי הכל". מגנו ולינדי מציגים עצמם אחד לשני ומגנו אומר:"כן, שמעתי את השם שלך כבר. ישנם דיבורים על קידום שאת אמורה לקבל בעתיד הקרוב". לינדי מחייכת במבוכה. אתם מחכים ומדברים עוד כעשר דקות עם מוזיקה נעימה המנתגנת ברקע, נהנים מהשמש החמימה. לאחר מכן אתה שומע קול מגיע מעבר המסדרון ממנו באתם, ואחריו טרוי ואליס מתקדמים, אוחזים את מקסי המעולף והפצוע בשתי ידיהם ולפניהם שתי מייטיינותף אחד שחור ואחד זהוב: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/262.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/262.gif[/IMG]. ברנדון אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". אליס וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואליס מרססת אותו במהירות בתרסיס שינה. אתה קם ממקומך, נפרד מלינדי לרגע והולך אל עבר ברנדון, כשאליס וטרוי ממשיכים ללכת בנתיב בו הלכו. אתה עולה על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתה מבחין בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה שייצרה ככל הנראה את המוזיקה ששמעת. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ המדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!" הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/097.gif[/IMG]. "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה אליך. אליס מעיפה מבט במשגר הדיסקיות שלך, ומבטיכם מתנגשים לרגע. "בנוסף, יש לנו את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/069.gif[/IMG]. "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/060.gif[/IMG]. נראה שלינדי מחייכת למראהו, ושהיא כבר נתקלה בו בעבר. "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: [IMG]http://sprites.pokecheck.org/t/018.gif[/IMG]. "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי" הוא אומר ומסתובב אליכם. "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. טרוי אומר לאליס:"לאן שתלכי, אני אחריך". היא חושבת במשך כמה דקות, ואז אומרת:"מחלקת החקירות והשטח נשמעות לי הכי מתאימות לי. הפלוגה המדעית חשובה-אבל ארגיש שאני לא עוזרת אם לא אצא לשטח. הפלוגה הרפואית היא הצלת חיים-אבל אני מעדיפה למנוע פגיעה בחיים מההתחלה. גידול פוקימונים בתומכת הלחימה נשמע מדהים-אבל אחרי הקרב עם מקסי, אני חושבת שללחום בחוץ זה הדבר שארגיש הכי תורמת בו" אתלבט בקול. לאחר כמה דקות נוספות של מחשבה אענה "אני מתחרטת, אני חושבת שכתומכת לחימה אוכל לתרום הכי הרבה. גידול פוקימונים זה החלום שלי". היא שואלת את טרוי מה הוא בוחר, והוא מחבק אותה מהצד, אומר לה: "אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". אתה אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדריך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, ואתה מתקרב אל עבר אליס לאט לאט. באותו רגע אתה נזכר בפוקדור שמצאת על רצפת הבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, בו היה פוקימון דמוי פרח שלא ראית כמותו מעולם. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" אתה אומר בגיחוך והיא צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" אתה אומר ומפשפש בתיקך, מוציא את הפוקדור שמצאת בבסיס הפוקדור אמנם אדום, אך עדיין מלא כולו בחול ואבק: [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/zy3iggnrzhji.png[/IMG]. "קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי". אליס לוקחת ממך את הפוקדור, ואומרת לך:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה".
היא מסמיקה קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" היא אומרת ומושיטה לך את אחד הפוקדורים שלה בחזרה. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" היא אומרת ותוחבת את הכדור לידך לפני שהיא מסתובבת והולכת. אתה לוקח ממנה את הכדור, במבט חסר רגש, והיא יורדת למטה אל טרוי והשולחן. אתה חוזר ללינדי והיא אומרת לך:"וואו, קלאן. אני כבר מחכה לראות אותך עוד כמה חדשים, בטח כבר תהיה מפקד מחוז" היא אומרת בקול מתבדח, אך נראה שהיא מתכוונת למה שהיא אמרה. אתה ממשיך לדבר איתה עוד קצת, ואז עובד ומדבר עם שאר האנשים שאתה מכיר בשולחן, כמו סטיבן, ואז הולך ומדבר ארוכות עם מגנו, שעל הדרך מכיר אתוך גם לרד, מאסטר הפוקימונים, שהוא מפקד הטוראים בצוות. דרגה שאתה לא תחווה מעולם... לאחר מכן המשתה נגמר והאנשים מתפזרים, וברנדון מוצא אותך. הוא אומר לך:"היי קלאן. אני יותר משמח שבחרת להיות סוכן שטח. בעיקרון היית אמר להפוך כעת לסוכן שטח מתלמד, אך אני עומד להעביר אותך מסלול מקוצר שיהפוך אותך ישירות לסוכן שטח, בו תדלג על כמה דרגות. דבר ראשון, יהיה עליך לעבור למגורי סוכני השטח, כאן במפקדה. החדר שלך הוא חדר 875 בקומה 88-. זה חדר לסוכני שטח, ואתה תבחין שהוא קצת אחר. תיכנס לחדר ואז לך להעביר את כל החפצים שלך מסינאבאר, כולל הפוקימונים. החדר הזה יעבור לטירונים אחרים, אז אל תשכח כלום. ההתלמדות שלך כהכנה לסוכן שטח תתחיל מחר. בינתיים, נוח ונצל את היום הזה כמיטבו. ניפגש מחר אצלי במשרד" הוא אומר והולך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502272][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - גן הגיבורים, המשרד של ברנדון, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
את מתלבטת הרבה. גם סוכנת שטח וגם צוות תומך לחימה נשמעים לך שניהם רעיונות טובים מאוד. לבסוף את מחליטה שאת הולכת אל הצוות תומך הלחימה, ואומרת את החלטתך לברנדון. טרוי מחבק אותך מהצד, אומר לך"אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". קלאן אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדרך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, וקלאן מתקרב אליך. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" הוא אומר בגיחוך ואת צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" הוא אומר ומפשפש בתיקו. הוא מוציא פוקדור אדום בוהק: [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/zy3iggnrzhji.png[/IMG]. קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי. את לוקחת ממנו את הפוקדור, ואומרת לו:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה"
ואסמיק קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" אומר ואושיט לך את אחד הפוקדורים שלי-הפוקדור הראשון שקיבלתי. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" אומר ואתחוב את הכדור לידו לפני שאסתובב ואלך. הוא לוקח ממך את הכדור, במבט חסר רגש, ואת יורדת למטה אל טרוי והשולחן. את יושבת ליד טרוי, ששואל אותך:"סגרתם את העניינים?". את אומרת לו מה קרה והוא מחייך, אומר:"נראה שהשיתוף פעולה הקצר הזה עשה אתכם חברים די טובים. ועכשיו, בוא נהנה מהסעודה" הוא אומר. אתם ממשיכים לאחר מכן במשתה, עם מוזיקה נעימה ברקע וכמויות מטורפות של אוכל. בדרך את מספיקה לדבר עם מגנו בקלילות ואתם משלימים פערים אחד לשני. בסיום יום פרוע המשתה מתחיל להתפזר, וג'יילין קוראת לשניכם. היא אומרת:"היי. ג'יילין. אתם טרוי ואליס, אני מניחה. אני שמחה מאוד שבחרתם להצטרף אליי. בעיקרון ברנדון ייעד את שלושתם להיות סוכני שטח ובבוא היום להמשיך ולהעלות אתכם בדרגות, וזה למה שאני כל כך מאושרת ששניכם בחרתם להמשיך איתי. לא כל כך הרבה סוכנים בוחרים להצטרף לצוות תומך לחימה, אחרי הכל. בעיקרון, אם היה מדובר במקרה רגיל, עכשיו הייתם הופכים להיות מתמחים בתמיכת לחימה, אך כיוון שברנדון תכנן לכם העלאה של ארבע דרגות, אתם תעברו מסלול מקוצר שמהר מאוד יקדם אתכם הישר לעבר הצוות תומך הלחימה. בסיס האימונים המרכזי שלנו הוא במפקדת מחוז יונובה בעיר דריפטוויל. שם אתם תעברו את ההכשרה שלכם איך להיות חברים נכונים בצוות תומך לחימה. כמובן שכל הסוכנים בכל פלוגה הם בכל זאת סוכנים, לכן עדיין יהיו לכם משימות פעם בכמה זמן כדי לשייף את יכולותיכם. בכל מקרה, אני מחכה לכם במפקדה בדריפטוויל. ההכשרה שלכם תתחיל מחר, בינתיים נצלו את היום הזה למנוחה. תאמינו לי שהיא תשתלם לכם" היא אומרת בעודה משתגרת משם. "אז מה, בא לך ללכת לעשות משהו לפני שאנחנו חוזרים לבי"ס?" טרוי מתבדח.
מה תעשי?[/COLOR]
"אני לא מאמינה שאשכרה בחרתי לחזור ללימודים" אומר ואצחק בקול. ארגיש מעט לחוצה מכך שבחרתי להפוך לתומכת לחימה-זה שונה לגמרי מכל מה שעשיתי עד עכשיו, אבל אזכיר לעצמי שלהיות תומך לחימה לא אומר שכלל לא אלחם. 'אני בטוחה שיום יבוא ונילחם שוב בשטן יחד' אחשוב לעצמי ואחייך מעט. אפתח את הפודור שקלאן הביא לי ואראה מה בתוכו. לאחר מכן אומר לטרוי "אני חושבת שהגיע הזמן שנלך ללכוד קצת פוקימונים-כמו בימים הטובים" אומר בחיוך. "בוא להואן. אני בחרתי את המחוז-תבחר אתה את הדרך" אומר בחיוך ואשתגר לאן שטרוי יבחר.
-
[QUOTE]נועם
*מיקום - מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מוקדם
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה הולך לך אל עמדת השיגור ומשתגר ישירות אל מפקדת מחוז קנטו בסלדון. משם אתה מוצא את דרכך בבסיס הגדול אל המעלית שמובילה אל ביה"ח של הבסיס. אתה יורד במעלית אל לובי גדול ומרשים היכול להכיל כמה מאות בני אדם. התקרה בגובה כמה מאות מטרים. בדרכך אל הדלפק הראשי אתה רואה קיר מלא בכעשרים פלטות מתכת היורדות מהתקרה לרצפה, על כל אחת מהן רשום בכתב קטן מה נמצא בכל קומה של ביה"ח. מהסתכלות מהירה אתה מבין שבבית החולים יש כמה מאות קומות, סביב ה-600, כאשר בכל קומה סביב ה250 חדרים ו5 מחלקות. אתה זנכר שלינדי אמרה לך שהיא קודמה להיות מנהלת מחלקה, ובפחדך מגלה שבבית החולים הזה בלבד ישנם 3,000 מנהלי מחלקה. אתה ניגש בחשש קל לדלפק ואומר שאתה מחפש את לינדי שהועברה מביה"ח בסינאבאר לפני כמה שבועות. הפקידה מקלידה במחשב ואומרת:"לינדי לונגהורן? היא היתה חובשת בבית החולים בסינאבאר ואתה היית המטופל האחרון שלה. אליה התכוונת?". אתה אומר לה שכן והיא אומרת לך:"היא כרגע בהפסקה שלה. היא אמרוה להתחיל לעבוד עוד בערך 10 דקות. היא בקומה 476- במחלקה 3. בהצלחה" היא אומר לך בעודך רץ במעלית. אתה נכנס למעלית ומגלה שכל קירותיה כפתורים על גבי כפתורים. לוקחת לך בערך דרכה עד שאתה מוצא את קומה 476- ולוחץ על הכפתור. לאחר מכן המעלית יורדת למטה במשך כחמש דקות, עד שדלתה נפתחת סוף סוף. אתה יוצא אל מסדרון בגודל דומה לגודל של הלובי בו היית, ומטייל בין המחלקות עד שאתה מגיע למחלקה 3. אהת מחפש בתוכה בקדחתנות אחר משרד מנהלת המחלקה ורואה חדר קטן שעל דלתו רשום:"מנהלת מחלקה כירורגית קומה 476- | לינדי לונגהורן". אתה דופק על הדלת ולינדי פותחת לך את הדלת. היא נראית מופתעת ואומרת:"קלאן? בוא, כנס". אתה נכנס למשרדה. אתה רואה שמאםנ הוא לא גדול במיוחד, בערך בגודל של הסלון בחדר שלך בסינאבאר, אך הוא מרגיש נעים מאוד ולא קר ומנוכר כמו שאר בית החולים. קירות החדר צבועים בגוון חום בהיר ועציצים מפוזרים במיקומים אסטרטגיים סביב החדר. היא אומרת לך:"אז קלאן, מה מביא אותך לכאן? ואיך היתה תקופת ההחלמה?". אתה מספר לה את כל עלילותיך בשבועות האחרונים בכמה דקות - ההעברה להואן, האבן שקיבלת במעון היום, הסיפור שעברת עם סטיבן, ההחלמה שלך, משימת המחקר לחורבות הטירה, הגילוי של הבסיס, הקרב מול גיראטינה, הפלישה המסיבית לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, הקרב מול ההליקס והניצחון על מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג. היא יושבת בשקט כמה דקות, אומרת:"וואו. אז אתה זה שהתחיל את הפלישה לחורבות הטירה? מרשים מאוד. זאת הפלישה המסיבית הראשונה של הצוות מזה שנים, וזאת היתה הפלישה עם מספר הפצועים הנמוך ביותר אי פעם, רק 1,500. אין לך מושג עד כמה המספר הזה קטן. רובם גם פונו לבית החולים החירומי, למחלקה שלי הגיעו רק 10 פצועים. זה כיף האמיתי בלנהל מחלקה בבי"ח ענק - אין אף פעם עומס מטופלים. בכל מקרה, מה שלום לוטאד? איך הוא מתפתח איתך?". אתה מסביר לה שאמנם עוד לא יצא לך כל כך ללחום עם לוטאד, אך שהוא נראה לך חזק במיוחד. היא אומרת:"טוב הרי רוב מה שעשית מאז שנפרדנו היה לפלוש לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, אני מניח שלוטאד לא היה כל כך מועיל במצבו החלש. למרות שאם היית מאמן אותו קצת לפני, תחשוב כמה מועיל הוא היה מול פוקימוני האש והאדמה שלהם". אתה חושב ומבין שלודיקולו חזק היה עוזר לך להביס את הבסיס הזה ברגעים ספורים. "בכל מקרה, יש סיבה שבאת עד אליי? או שסתם באת לדבר קצת?". אתה מסביר לה מדוע באת ומציג לה את ההזמנה. היא מתפעלת, ואומרת:"וואו. הזמנה רשמית למשתה דרג גבוה של הצוות? תודה רבה על ההזמנה קלאן. אני אשמח לבוא כבת זוגתך. בוא ניפגש עוד 20 דקות בכיכר של סלדון, אני צריכה להתלבש ולהתארגן. לך להתארגן גם אתה, אתה עוד נראה תשוש מהפלישה". בעוד היא מדברת שאתה שם לב שאתה עדיין לובש את המדים מלאים החול שאיתם היית בפלישה. אתה נפרד מלינדי ומשתגר מיד לחדרך, שם אתה מתרחץ, נשטף ומחליף לבגדים מהודרים יותר, מכיוון שלמזלך פורט בהזמנה שההגעה על קוד לבוש, ולא על מדי הצוות. לאחר כעשר דקות אתה משתגר חזרה לעיר סלדון, ומוצא את דרכך אל הכיכר המרכזית של העיר. שם, לינדי מחכה לך - שיערה השחור נופל מכתפיה, והשמלה היפהפייה שהיא לובשת כמעט ומסנוורת אותך. היא מנופפת לך לשלום ואומרת:"נו? שנלך?". אתם משתגרים אל עבר העיר סאנישור שבסינו. השעה היא שעת בוקר מאוחרת, והעיר רק מתחילה להתעורר. אתם מתקדמים אל עבר האזור בקיר בו אתה זוכר שראית במפה שהכניסה אל המפקדה נמצאת. אתם גם שמים לב שככל שאתם מתקרבים לפתח, סיכות הסוכן שלכם זוהרות באור בוהק יותר. אתם לבסוף מגיעים למקום בו הסיכות שלכם כל כך בוהקות שהן פולטות אור. אתם נוגעים בקיר וחשים פתח. קיר האבנים זז לשני הצדדים ומעבר נפתח בפניכם. אתה ולינדי נכנסים יחדיו למעלית העגולה והמוכרת, שבכניסה למפקדה הראשית היא כמובן גדולה יותר. המעלית אומרת לכם:"ברכות, קלאן אנג'לו ולינדי לונגהורן, על הבסת ההליקס וטיפול בפצועים. מנהיגי הצוות מחכים לכם בחצרו של ברנדון. אנא, פנו למולי בלפק הראשי לפרטים נוספים". אתם יוצאים מהמעלית אל הלובי הגדול של המפקדה, שם עומדים כמאות סוכנים ומוחאים לכם כפיים בעודכם הולכים. נראה שאנשים מזהים אותך על מעשי הגבורה שלך. מולי, הפקידה, מחייכת לעברכם ולוקחת אתכם אל פתח מעלית הממוקם בתוך הדלפק שלה. אתם נכנסים למעלית בעוד הסוכנים מריעים לכם ומולי אומרת לכם:"במשרד של ברנדון פנו ימינה". דלת המעלית נסגרת ולינדי מחייכת. היא אומר בבדיחות דעת:" דווקא די נחמד להיות הדייט של סלב בצוות". שניכם מצחקקים יחד בעוד המעלית עוצרת, ואתם מגיעים למשרדו רחב הידיים של ברנדון. המשרד מדהים - צבוע כולו בגווני צהוב בהיר, ירוק וחום בהיר, עם שולחן גדול במרכזו וארונות על גיב ארונות בצדדים. אך הרצפה והקיר האחורי הם מה שמסקרן אותך: כל הקיר האחורי של המשרד והרצפה שלו עשויים מזכוכית, ומאחוריהם אתה רואה שורות על גבי שורות של פוקדורים, מאות, מונחים אחד ליד השני. הצבעים השונים של הפוקדורים מנצנצים באור המנורות. אתה רואה דלת לשמאל ודלת לימין. לינדי אומרת:"אז השמועות נכונות. לברנדון באמת יש מאות פוקימונים..." אתה הולך עם לינדי לכיוון הדלת השמאלית ומסתכל דרך החלון הקטן שבדלת ונדהם - מעבר לחלון אתה רואה את ההאנגאר הריק שאתה מזהה ממבחן הקבלה שלך. נראה שעם כל המסתוריות שבמבחן הקבלה, עברת אותו ממש מתחת לאף של המפקדה הראשית של הצוות. אתם ממשיכים ללכת לעבר קיר הפוקדורים ואד פונים אל עבר הדלת השנייה מצד ימין, עליה רשום "גן". אתם נכנסים בה ומגיעים אל הגן התת-קרקעי המרהיב של ברנדון, עם שמש הצהריים מאירה עליכם למרות שאתם מאות מטרים מתחת לפני האדמה. אתם מתקדמים אל עבר האזור בו נמצאים רוב האנשים ושומעים תרועות עזות. סביב השולחן הענקי יושבים כ-100 אנשים ומוחאים לכם כפיים. לכל האנשים סיכות סוכן מיוחדות בצבעים שונים. אתה מזהה כמה פרצופים מוכרים בקהל, כמו מגנו, סטיבן ורד, מאסטר הפוקימונים האגדי. בראש השולחן אתם רואים את ברנדון, עומד על הגבהה קטנה, עם מעילו הירוק והסיכה הירוקה שנוצצת על דשו. הוא אומר:"קלאן! ברוך הבא! בוא שב בינתיים, אנחנו בדיוק מחכים שאליס וטרוי יגיעו". אתה מתיישב עם לינדי בשני מקומות פנויים ליד מגנו. מגנו מחייך לעברך ואומר:"אז אני רואה שמצאת בת זוג אחרי הכל". מגנו ולינדי מציגים עצמם אחד לשני ומגנו אומר:"כן, שמעתי את השם שלך כבר. ישנם דיבורים על קידום שאת אמורה לקבל בעתיד הקרוב". לינדי מחייכת במבוכה. אתם מחכים ומדברים עוד כעשר דקות עם מוזיקה נעימה המנתגנת ברקע, נהנים מהשמש החמימה. לאחר מכן אתה שומע קול מגיע מעבר המסדרון ממנו באתם, ואחריו טרוי ואליס מתקדמים, אוחזים את מקסי המעולף והפצוע בשתי ידיהם ולפניהם שתי מייטיינותף אחד שחור ואחד זהוב: . ברנדון אומר:"אליס, טרוי וקלאן! גיבורי היום! גשו אליי!". אליס וטרוי מחזירים את מייטיינה ומעבירים את מקסי לשני סוכנים שחיכו בדיוק לכך. הוא בדיוק מתחיל להתעורר ואליס מרססת אותו במהירות בתרסיס שינה. אתה קם ממקומך, נפרד מלינדי לרגע והולך אל עבר ברנדון, כשאליס וטרוי ממשיכים ללכת בנתיב בו הלכו. אתה עולה על במה קטנה סמוכה. ברנדון נעמד מולכם. בו בעת אתה מבחין בבמה גדולה יותר מהעבר השני של השולחן, עליה ניגנה עד כה להקה שייצרה ככל הנראה את המוזיקה ששמעת. ברנדון עומד לידכם, עם הפנים אל הקהל גבה הדרג ואומר:"חברים יקרים! ביום זה, אנו חוגגים את ניצחוננו על חלק מצוות רמפא"ג!". כל האנשים סביב השולחן מריעים. "אמנם ניצחנו רק את מקסי וצוות מגמה-רמפא"ג, אך זהו צעד אחד ראשון בדרכנו אל הניצחון! הצלחנו להשיב את כדור הגריסאוס אל ידיים בטוחות ובתום פלישה עזה אל המפקדה הראשית של צוות מגמה-רמפא"ג, מתחת לאחת החורבות הארכאולוגית העתיקות ביונובה, הצלחנו להביס את מקסי, ואף אויבים מרים ממנו". ברנדון עובר לדבר בטון מעט יותר שקט והקהל נודם. "אליס, קלאן, חברנו הקרוב סטיבן, לטיאוס, לטיאס וזרניאס, פוקימון החיים האגדי, נלחמו יחדיו נגד שליט האופל, ההליקס, בקרב שקבע את גורל האנושות שלנו, ודאג שנישאר כאן עוד קצת זמן על הכוכב הזה. בדיוק מסיבה זו אני גאה להזמין גם את סטיבן סטון!". סטיבן עולה לבמה, מבויש מעט. הוא מוזמן לנאום, והוא נואם נאום חוצב להבות (ולבבות) על אחדות, כוח, ולסיום גם על המינרלים הייחודיים שנפגעו בבניית הבסיס של צוות מגמה רמפא"ג. נראה שקומץ המדענים שבשולחן מצא עניין ייחודי בחלק האחרון. ברנדון פונה אל סטיבן ואומר לו:"סטיבן, חבר ותיק. על פעולותיך האמיצות, אני עושה אותך בזאת חבר כבוד של צוות אג'נטרה!" הקהל מוחא כפיים בעוצמה בעוד ברנדון עונד על דשו של סטיבן סיכה יפהפייה, עשויה מכסף טהור, בה נראה סמל צוות אג'נטרה עם מטאגרוס במרכזו. נראה כי התג הוכן במיוחד בשביל סטיבן. לאחר מכן, ברנדון פונה אל שלושתכם. "אתם תקבלו את האותות המיוחדים שלכם בטקס הרשמי, שייערך עוד כמה ימים. אבל עד אז, ולפני הקהל הזה, אני מעוניין להודיע לכם ששלושתכם קודמתם רשמית, קידום מיוחד של יותר מכמה דרגות!". הקהל מריע בעוצמה. "אך, כמו שאתם מתארים לעצמכם, צוות אג'נטרה הוא יותר מסתם לחימה בצוות רמפא"ג. לצוות שלנו יש חמישה ענפים בהם תוכלו להתפתח, ולכל אחד מהם ראש פיתוח. הענף הראשון הוא הענף המדעי, בראשון עומד מורגן, המפקד המדעי של הצוות". בעודו מדבר צועד קדימה אדם גבוה עם חולצה לבנה, עניבה אדומה, מכנסיים כחולות ושיער שחור: . "בפלוגה המדעית שלנו תוכלו להצטרף למורגן בחקר המסתורים של עולם הפוקימון ובפיתוח טכנולוגיות חדשות ללחימה נגד צוות רמפא"ג, בדיוק כמו משגר הדיסקיות שאתה עונד" הוא אומר ופונה אליך. אליס מעיפה מבט במשגר הדיסקיות שלך, ומבטיכם מתנגשים לרגע. "בנוסף, יש לנו את מחלקת החקירות, ובראשה עומד ג'יי, מפקד החוקרים שלנו". בעוד הוא מדבר, צועד קדימה אדם כבן 40, עם מעיל שחור ארוך וכובע קסקט שחור: . "במחלקת החקירות תוכלו ללמוד להיות חוקרים, איך להוציא מידע מנחקרים ואפילו תצאו למספר משימות במסווה. בנוסף, יש לנו את הפלוגה הרפואית, ובראשה עומד גרי, ראש הרפואה הכללי של צוות אג'נטרה". בעודו מדבר צועד קדימה בחור קטן בבגדים תכולים עם סטטוסקופ על צווארו: . נראה שלינדי מחייכת למראהו, ושהיא כבר נתקלה בו בעבר. "במחלקה הרפואית תוכלו להתפתח ולהיות רופאים בבתי החולים של הצוות, להציל חיים וללמוד על גוף האדם והפוקימון. מי יודע, אולי גם תפרשו ותשתלבו במרכז פוקימונים" הוא אומר בבדיחות דעת. "בנוסף, יש את המחלקה תומכת הלחימה, ובראשה ראש צוות תומך לחימה כללי של הצוות, ג'יילין" הוא אומר ואישה כבת 25 עם כובע ירוק ודלי בידה צועדת קדימה: . "במחלקה תומכת הלחימה תוכלו לעזור לתמיכה בלחימה בכללית שלנו - גידול פוקימונים, אספקת ציוד, ואפילו כמה סיועים מרחוק שאני לא בדיוק רשאי לדבר עליהם..." הוא אומר וקורץ לג'יילין, שמצחקקת. "וכמובן, יש את הצד הלוחם, בראשותי" הוא אומר ומסתובב אליכם. "כסוכני שטח בצוות אג'נטרה, בעצם תמשיכו לעשות את מה שעשיתם עד כה, רק בתנאים יותר טובים ובביצוע משימות יותר קשות. תזכו לאימונים מהצוות, תעבור פעילויות נוספות, ובעצם את רוב זמנכם תעבירו בין בסיסים ומפקדות. בנוסף ,כסוכני שטח, בסיסכם יועבר לאחת מהמפקדות המחוזיות, ופעולותיכם יתרכזו בעיקר באותו מחוז. אז לאן אתם בוחרים להמשיך?" ברנדון שואל, ארבעת ראשי הפלוגות האחרות מאחוריו. טרוי אומר לאליס:"לאן שתלכי, אני אחריך". היא חושבת במשך כמה דקות, ואז אומרת:"מחלקת החקירות והשטח נשמעות לי הכי מתאימות לי. הפלוגה המדעית חשובה-אבל ארגיש שאני לא עוזרת אם לא אצא לשטח. הפלוגה הרפואית היא הצלת חיים-אבל אני מעדיפה למנוע פגיעה בחיים מההתחלה. גידול פוקימונים בתומכת הלחימה נשמע מדהים-אבל אחרי הקרב עם מקסי, אני חושבת שללחום בחוץ זה הדבר שארגיש הכי תורמת בו" אתלבט בקול. לאחר כמה דקות נוספות של מחשבה אענה "אני מתחרטת, אני חושבת שכתומכת לחימה אוכל לתרום הכי הרבה. גידול פוקימונים זה החלום שלי". היא שואלת את טרוי מה הוא בוחר, והוא מחבק אותה מהצד, אומר לה: "אל תדאגי, כבר אמרתי לך, לאן שאת הולכת, אני אחריך". אתה אומר:"אני אמשיך להיות סוכן שטח". ברנדון אומר:"מצוין. אני כבר אדבר איתך בשלב מאוחר יותר. ג'יילין תדריך אתכם לאחר המשתה, טרוי ואליס. בינתיים, תהנו מהארוחה!" הוא אומר בקול גדול והקהל מריע. ברנדון וסטיבן יורד מהבמה, ואתה מתקרב אל עבר אליס לאט לאט. באותו רגע אתה נזכר בפוקדור שמצאת על רצפת הבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג, בו היה פוקימון דמוי פרח שלא ראית כמותו מעולם. טרוי אומר:"אני אלך לשמור לנו מקום" ויורד גם הוא. נראה שהוא מבין שיש לכם כמה עניינים להשלים. "אז מה? תומך לחימה, אה? זה אומר שדרכנו יחלו להיפרד אט אט. לא נלך להביס שוב שטנים ביחד" אתה אומר בגיחוך והיא צוחקת. "יש משהו שרציתי לתת לך, לפני שניפרד" אתה אומר ומפשפש בתיקך, מוציא את הפוקדור שמצאת בבסיס הפוקדור אמנם אדום, אך עדיין מלא כולו בחול ואבק: . "קיבלתי אותה לא מזמן. אני חושב שהיא תתאים לך יותר מלי". אליס לוקחת ממך את הפוקדור, ואומרת לך:"אממ.. תודה רבה! אני אטפל בה".
היא מסמיקה קלות במבוכה. "הנה, קח את זה" היא אומרת ומושיטה לך את אחד הפוקדורים שלה בחזרה. "זה הפוקדור הראשון שקיבלתי, תמיד האמנתי שהוא מביא מזל אז.. אולי זה יעזור גם לך" היא אומרת ותוחבת את הכדור לידך לפני שהיא מסתובבת והולכת. אתה לוקח ממנה את הכדור, במבט חסר רגש, והיא יורדת למטה אל טרוי והשולחן. אתה חוזר ללינדי והיא אומרת לך:"וואו, קלאן. אני כבר מחכה לראות אותך עוד כמה חדשים, בטח כבר תהיה מפקד מחוז" היא אומרת בקול מתבדח, אך נראה שהיא מתכוונת למה שהיא אמרה. אתה ממשיך לדבר איתה עוד קצת, ואז עובד ומדבר עם שאר האנשים שאתה מכיר בשולחן, כמו סטיבן, ואז הולך ומדבר ארוכות עם מגנו, שעל הדרך מכיר אתוך גם לרד, מאסטר הפוקימונים, שהוא מפקד הטוראים בצוות. דרגה שאתה לא תחווה מעולם... לאחר מכן המשתה נגמר והאנשים מתפזרים, וברנדון מוצא אותך. הוא אומר לך:"היי קלאן. אני יותר משמח שבחרת להיות סוכן שטח. בעיקרון היית אמר להפוך כעת לסוכן שטח מתלמד, אך אני עומד להעביר אותך מסלול מקוצר שיהפוך אותך ישירות לסוכן שטח, בו תדלג על כמה דרגות. דבר ראשון, יהיה עליך לעבור למגורי סוכני השטח, כאן במפקדה. החדר שלך הוא חדר 875 בקומה 88-. זה חדר לסוכני שטח, ואתה תבחין שהוא קצת אחר. תיכנס לחדר ואז לך להעביר את כל החפצים שלך מסינאבאר, כולל הפוקימונים. החדר הזה יעבור לטירונים אחרים, אז אל תשכח כלום. ההתלמדות שלך כהכנה לסוכן שטח תתחיל מחר. בינתיים, נוח ונצל את היום הזה כמיטבו. ניפגש מחר אצלי במשרד" הוא אומר והולך.
מה תעשה?[/QUOTE]
"טוב, זה היה... משתי. אני חושב." אומר ואשתדל לצחקק מהבדיחה הלא כלכך מוצלחת שיצאה מפי. "אז... אני מתאר לעצמי שאת צריכה לחזור לעבודה. במיוחד אחרי ששמעת שאת הולכת לקבל קידום בקרוב. מזל טוב, אגב. או שאת רוצה לבוא איתי, לבדוק את החדר?" אומר ללינדי ואציע לה להתלוות אליי. אם היא רוצה לחזור לסלדון, אפרד ממנה וארד לחדר החדש שלי. לאחר שאבדוק אותו, אשתגר לסיניבאר ואעביר את כל החפצים שלי לחדר לבסיס החדש. [אם היא מתלווה אליי, אני אעשה בעיקרון את אותו הדבר. רק שאני לא אתעלם ממנה כמו דושבאג מוחלט]. לאחר שאסיים להעביר את הדברים, אשלוף את הפוקדור שאליס נתנה לי וגם את הפוקדור שמגנו הביא לי. "שני פוקימונים חדשים לצוות, זה נחמד. כדאי שנעשה היכרות. צאו!"
-
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
את מגחכת על כך שבחרת לחזור לבי"ס. את מרגישה מעט לחוצה מהשינוי הדרסטי במה שעשית עד כה - כל מה שעשית עד עכשיו בצוות היה לצאת למשימות ולהילחם, ועכשיו תעברי לגידוך פוקימונים ויותר פעולות בבסיסים. את חושבת לעצמך שיבוא יום ותחזרו להילחם בשטן, בחיוך, נזכרת בקלאן. את פותחת את הפוקדור שקיבלת מקלאן ורואה מה יש בתוכו. מתוך הפוקדור יוצאת מעין פוקימונים חצי לבנה חצי כחולה, עם קוקיות קטנות אדומות בצידי ראשה, מחזיקה בפרח אדום-שחור גדול: [IMG]http://static.tumblr.com/81647bb5665714e48f58188775a9928f/0bcczdf/ZeKo49830/tumblr_static_87k585xyvww8w004w88gk4cog.gif[/IMG]. טרוי מסתכל על הפוקימון בהלם. הוא אומר:"שמעתי רק אגדות על הפוקימונית הזאת. אני לא מאמין שאני זוכה לראות אותה. בעיקרון היא פלואט, פוקימון מסוג פיה די נפוץ במחוז קאלוס, אבל לא בדיוק. לפני אלפי שנים, היה בקאלוס מלך בשם AZ. בתקופת שלטונו, היתה מלחמה גדולה. מאות פוקימונים נהרגו בה. בין הפוקימונים שלחמו היתה גם הפלואט של AZ, שאותה הוא אהב מאוד. בשלב כלשהו במהלך המלחמה פלואט נהרגה. AZ היה שבור. הוא לא היה מסוגל להיות בלי פלואט. הוא התחיל לבנות מכונה שהשתמשה באנרגיית החיים של פוקימונים כדי להחזיר לחיים את פלואט. המכונה עבדה, וAZ הצליח להחיות את פלואט. אבל, לאחר זמן קצר, פלואט שמעה כמה פוקימונים הוקרבו למען חזרתה, והיא נפגעה קשות. היא הרגישה כאילו היא לא מכירה את AZ יותר, ונטשה אותו. AZ השבור נכנס להתקף זעם. הוא הסב את מטרת המכונה והפך אותה לנשק האולטימטיבי, השתמש בו כדי לסיים את המלחמה ולחסל בני אדם ופוקימונים רבים. נאמר שמאז AZ הסתובב בעולם במשך אלפי שנים, ממשיך וממשיך להתבגר ככל שהזמן חולף, עד שבימינו הוא היה ענק בגובה כמה מטרים. לפני 13 שנה היו שמועות על כך שAZ נראה מסתובב שוב בקאלוס. לאחר כמה חודשים, כאשר הצוותים בחמשת המחוזות האחרים נוצחו, בערך בעיר לומיוס מצעד ניצחון ראוותני. במהלך המצעד, AZ נצפה נלחם ברד. לאחר הקרב של AZ מול רד, פלואט הופיעה. נראה כי כל השנים הללו היא עקבה אחרי AZ, כדי לראות האם אולי, יום אחד, הוא יחזור להיות כמי שהיה. בקרב מול רד הוא הפך לכזה. פלואט וAZ התאחדו מחדש האחד עם השני. הפגישה המחודשת עם פלואט שימחה אותו, אך גם עצרה את הסיבה שבגללה הוא חי אלפי שנים. AZ נפטר, ונקבר בקרבה לעיר ג'יאוסנג', מתחת לאבן זהה לאבנים שמתחתיהן נקברו הפוקימונים שהוקרבו למען החייאת פלואט. המפתח לנשק האולטימטיבי, שהיה על צווארו של AZ, נעלם באופן מסתורי לפני מותו. פלואט נעלמה גם היא עם מותו של AZ, אך היו עדויות על כך שהיא עדיין חיה. אני לא הייתי במצעד הניצחון, אך שמעתי סיפורים על מה שקרה שם, כשהייתי רק בן 5. וכיום, 13 שנה אחרי, אני זוכה סוף סוף לפגוש את הפלואט של AZ. ככל הנראה היא הגיעה בנדודיה ליונובה וחייל של צוות מגמה-רמפא"ג תפס אותה, ואז קלאן מצא את הפוקדור בבסיס במהלך הפלישה. וכעת הפלואט המיוחדת הזאת היא שלך - בקשר יותר עמוק מהקשר של AZ ופלואט, מכיוון שפלואט שלך עם פוקדור. אם אני זוכר נכון, הזן הספציפי שלה שנוצר לאחר ההחיאה נקרא "פלואט הפרח הנצחי" והיא לא יכולה להתפתח או למות מסיבות אלו". פלואט מחייכת אלייך חיוך, אך את רואה שחיוכה בהחלט לא תמים. היא עברה כמה דברים בחייה. לאחר כמה רגעים אתם רואים את רד. הוא אומר בשקט:"אז אני לא חלמתי. הפרח הנצחי באמת חזר. עברו 13 שנים, פלואט" הוא אומר ובחיוך מוריד את כובעו מראשו. את זוכה לראות לשם שינוי ששערו חום. הוא אומר:"כמו שטרוי ודאי סיפר לך, כי אני בטוח שהוא בקיא בסיפור, אני הייתי המאמן שנלחם מול AZ לפני פגישתו עם פלואט. לאחר התקרית הזו פרופסור סיקאמור, שאז היה האלוף של קאלוס, סיפר לי את הסיפור המלא. הזדעזעתי. מיד לאחר מכן נעלמתי מהרדאר והלכתי לג'וטו, להר סילבר. טיפסתי עד לקצהו ושם התאמנתי עם פוקימוניי. לא רציתי להגיע למצב של AZ ופלואט, שאחד מפוקימוניי ינטוש אותי. התאמנתי שם במשך כמה שנים טובות. עד שגולד מצא אותי. הוא נלחם מולי, ואז החזיר אותי איתו לעיר פאלט. אמא שלי התגעגעה אליי, ולאט לאט התחלתי לחזור לחיים בציוויליזציה. לפני כמה שנים טובות ברנדון יצר איתי קשר. הוא היה האלוף של סינו, האחד שאחרי פרופסור רוואן, והוא היה האלוף עד שסינתיה ניצחה אותו. הוא היה מאוד צעיר כשהוא הובס, 18 אם אני לא טועה. הוא יצר איתי קשר והזמין אותי להצטרף לצוות אג'נטרה. הצטרפתי, ומהר מאוד התקדמתי בדרגות והגעתי לאן שאני נמצא היום. הכל בזכות פלואט. בזכות הסיפור שלה ושל AZ הפכתי לאחד המאמנים החזקים בעולם". פלואט מחייכת חיוך שמח, לעומת החיוך הקודם שלה. נראה שהיא שמחה לראות שוב את רד. "בואו למשרד שלי. אני צריך להיפרד מכם כראוי, לפני שתעברו לעבוד תחת ג'יילין, ובנוסף, אני אשמח להילחם מול אליס שניצחה את מקסי ומול פלואט. אני אחכה לכם בסלדון" הוא אומר ומשתגר משם. טרוי מעט המום, אך נראה שהוא מוכן ללכת.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*מיקום - גן הגיבורים, המשרד של ברנדון, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר מוקדם
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מספר בדיחה גרועה במיוחד ולינדי מצחקקת. "טיפשון אחד. תנסה לחשוב על בדיחות יותר טובות כשאתה ליד אנשים אחרים". אתה מרגיש שאתה מסמיק. אתה מזמין את לינדי לבוא איתך לבדוק את החדר. היא אומרת בחיוך:"אני יותר מאשמח". אתם יוצאים מגנו של ברנדון וחוזרים אל הלובי, משם אתם לוקחים את מעלית החדרים אל קומה 88-. אתם הולכים אל חדר 875, ואתה פותח את הדלת. אתה נדהם לגלות מה עומד מולך: סלון, ענקי, כמעט פי 2 מהסלון הקודם שלך, עם חלון ענק שמציג נוף מרהיב של חוף הים של העיר סאנישור. בקיר יש טלוויזיה גדולה ומולה שתי ספות אפורות גדולות. בקצה הסלון הענקי אתה רואה מטבח, אשר לידו הפיר שאתה מכיר להזמנת אוכל ומקרר. אתה מסתכל בהמשך החדר ורואה מסדרון קצר עם חדר מקלחת מרשים אפילו יותר מקודמו משמאל, מחסן מולך, וחדר השינה. אתה נכנס לתוכו ורואה חדר שלא יכולת לדמיין כמותו: חדר עם קירות ירוקים עזים ורצפה חומה בהירה, בצבעי הצוות, שממש נראה כמו פיסה מיער. במרכזו מיטה גדולה מעץ מלא עם מצעים ירוקים, וחדרון קטן. אתה נכנס אליו ורואה חדר עבודה קטן עם שולחן, כמו משרד קטן. לינדי מתרשמת מאוד ואומרת:"וואו. ואני חשבתי שהחדר שינה שלי בסלדון גדול. זה פשוט מטורף. בכל מקרה, בוא נעזור לך להביא את הציוד מסינאבאר. הרבה זמן לא הייתי שם". אתם משתגרים מהמפקדה הראשית אל האי סינאבאר השומם, ועושים את דרככם לכניסה לבסיס. מולי בדלפק נפרדת ממך לשלום בחיבוק ואומרת:"היה שלום קלאן. אמנם שהית כאן מעט זמן, אך היית לנו אורח נהדר". אתה הולך עם מולי לחדרך והיא עוזרת לך לארוז את כל ציודך בארגזים. אתה מכניס לנרתיק קטן את ארבעת הפוקדורים שלך שאתה לא יכול לסחוב, אך לינדי אומרת לך:"אני רק עם פוקימון אחד עליי. אני אסחוב אותם בשבילך". אתם מעבירים את הארגזים למובילים שמשתגרים מיד, ואחריהם אתה ולינדי משתגרים חזרה לסאנישור. אתם חוזרים לחדרך ורואים את כל הארגזים מונחים בתוכו בפינת הסלון. לאחר מכן אתה מוציא א שני הפוקימונים שקיבלת ממגנו ואליס, וגם את שמונת הפוקימונים הנותרים שלך. מהפוקדורים החדשים יוצאים מעין כבשה ורדרדה ולוחם -נינג'ה שחור קטן עם להבים בכל גופו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/180.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/624.gif[/IMG]. יחד עם פאווניארד, הפוקימון השחור, יוצאת פתקית. רשום עליה:'קוראים לו פרי. אני מקווה שאתה והוא תתחברו
-אליס-'. לינדי אומרת:"פוקימון הכבשה הזה הוא פלאפי. הוא מתפתח לאמפארוס. נראה לי שאתה תאהב את שניהם מאוד" היא אומרת בחיוך. שאר הפוקימונים שלך מתיידדים איתם די מהר, כשחיבורים עמוקים נוצרים בין לנטרן לפלאפי ובין פרי ולאבסול. מיד לאחר מכן אתה שומע דפיקה בדלת ומגנו נכנס. הוא אומר בחיוך:"אני רואה שכבר הכרת את פלאפי. קיבלתי אותו אישית מג'סמין, מנהיגת מכון העיר אוליביין. הוא צאצא של אמפי, האמפרוס שמאיר במגדלור אוליביין". "בכל מקרה, אני רואה שאתה וגם לינדי כאן. אולי תחדשו אט-אט את הקשר ביניכם, עכשיו כשאתם יכולים פשוט להיכנס למשגר בבסיס ולפגוש אחד את השני. בכל מקרה, זו לא הסיבה שבאתי לכאן. רציתי להזמין אותך אליי למשרד. אני צריך להיפרד ממך כראוי לפני שאתה עובר להיות תחת פיקודו של ברנדון. היית לי חבר קרוב בכל תקופתנו יחד ואני אשמח לשבת איתך בארבע עיניים ולסגור את התקופה הזאת ביחד" הוא אומר ועוזב משם בשיגור. לינדי אומרת:"אני חושבת שאני אחזור לביה"ח. כבר התבזבז לי כמעט יום עבודה שלם, וחוץ מזה, נראה שאתה ומגנו צריכים קצת זמן להיפרד זה מזה" היא אומרת בחיוך ועוזבת גם היא. הפוקימונים שלך משחקים האחד עם השני בסלון חדרך.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502286][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית
*כסף - 15,355 פ"ד
את מגחכת על כך שבחרת לחזור לבי"ס. את מרגישה מעט לחוצה מהשינוי הדרסטי במה שעשית עד כה - כל מה שעשית עד עכשיו בצוות היה לצאת למשימות ולהילחם, ועכשיו תעברי לגידוך פוקימונים ויותר פעולות בבסיסים. את חושבת לעצמך שיבוא יום ותחזרו להילחם בשטן, בחיוך, נזכרת בקלאן. את פותחת את הפוקדור שקיבלת מקלאן ורואה מה יש בתוכו. מתוך הפוקדור יוצאת מעין פוקימונים חצי לבנה חצי כחולה, עם קוקיות קטנות אדומות בצידי ראשה, מחזיקה בפרח אדום-שחור גדול: [IMG]http://static.tumblr.com/81647bb5665714e48f58188775a9928f/0bcczdf/ZeKo49830/tumblr_static_87k585xyvww8w004w88gk4cog.gif[/IMG]. טרוי מסתכל על הפוקימון בהלם. הוא אומר:"שמעתי רק אגדות על הפוקימונית הזאת. אני לא מאמין שאני זוכה לראות אותה. בעיקרון היא פלואט, פוקימון מסוג פיה די נפוץ במחוז קאלוס, אבל לא בדיוק. לפני אלפי שנים, היה בקאלוס מלך בשם AZ. בתקופת שלטונו, היתה מלחמה גדולה. מאות פוקימונים נהרגו בה. בין הפוקימונים שלחמו היתה גם הפלואט של AZ, שאותה הוא אהב מאוד. בשלב כלשהו במהלך המלחמה פלואט נהרגה. AZ היה שבור. הוא לא היה מסוגל להיות בלי פלואט. הוא התחיל לבנות מכונה שהשתמשה באנרגיית החיים של פוקימונים כדי להחזיר לחיים את פלואט. המכונה עבדה, וAZ הצליח להחיות את פלואט. אבל, לאחר זמן קצר, פלואט שמעה כמה פוקימונים הוקרבו למען חזרתה, והיא נפגעה קשות. היא הרגישה כאילו היא לא מכירה את AZ יותר, ונטשה אותו. AZ השבור נכנס להתקף זעם. הוא הסב את מטרת המכונה והפך אותה לנשק האולטימטיבי, השתמש בו כדי לסיים את המלחמה ולחסל בני אדם ופוקימונים רבים. נאמר שמאז AZ הסתובב בעולם במשך אלפי שנים, ממשיך וממשיך להתבגר ככל שהזמן חולף, עד שבימינו הוא היה ענק בגובה כמה מטרים. לפני 13 שנה היו שמועות על כך שAZ נראה מסתובב שוב בקאלוס. לאחר כמה חודשים, כאשר הצוותים בחמשת המחוזות האחרים נוצחו, בערך בעיר לומיוס מצעד ניצחון ראוותני. במהלך המצעד, AZ נצפה נלחם ברד. לאחר הקרב של AZ מול רד, פלואט הופיעה. נראה כי כל השנים הללו היא עקבה אחרי AZ, כדי לראות האם אולי, יום אחד, הוא יחזור להיות כמי שהיה. בקרב מול רד הוא הפך לכזה. פלואט וAZ התאחדו מחדש האחד עם השני. הפגישה המחודשת עם פלואט שימחה אותו, אך גם עצרה את הסיבה שבגללה הוא חי אלפי שנים. AZ נפטר, ונקבר בקרבה לעיר ג'יאוסנג', מתחת לאבן זהה לאבנים שמתחתיהן נקברו הפוקימונים שהוקרבו למען החייאת פלואט. המפתח לנשק האולטימטיבי, שהיה על צווארו של AZ, נעלם באופן מסתורי לפני מותו. פלואט נעלמה גם היא עם מותו של AZ, אך היו עדויות על כך שהיא עדיין חיה. אני לא הייתי במצעד הניצחון, אך שמעתי סיפורים על מה שקרה שם, כשהייתי רק בן 5. וכיום, 13 שנה אחרי, אני זוכה סוף סוף לפגוש את הפלואט של AZ. ככל הנראה היא הגיעה בנדודיה ליונובה וחייל של צוות מגמה-רמפא"ג תפס אותה, ואז קלאן מצא את הפוקדור בבסיס במהלך הפלישה. וכעת הפלואט המיוחדת הזאת היא שלך - בקשר יותר עמוק מהקשר של AZ ופלואט, מכיוון שפלואט שלך עם פוקדור. אם אני זוכר נכון, הזן הספציפי שלה שנוצר לאחר ההחיאה נקרא "פלואט הפרח הנצחי" והיא לא יכולה להתפתח או למות מסיבות אלו". פלואט מחייכת אלייך חיוך, אך את רואה שחיוכה בהחלט לא תמים. היא עברה כמה דברים בחייה. לאחר כמה רגעים אתם רואים את רד. הוא אומר בשקט:"אז אני לא חלמתי. הפרח הנצחי באמת חזר. עברו 13 שנים, פלואט" הוא אומר ובחיוך מוריד את כובעו מראשו. את זוכה לראות לשם שינוי ששערו חום. הוא אומר:"כמו שטרוי ודאי סיפר לך, כי אני בטוח שהוא בקיא בסיפור, אני הייתי המאמן שנלחם מול AZ לפני פגישתו עם פלואט. לאחר התקרית הזו פרופסור סיקאמור, שאז היה האלוף של קאלוס, סיפר לי את הסיפור המלא. הזדעזעתי. מיד לאחר מכן נעלמתי מהרדאר והלכתי לג'וטו, להר סילבר. טיפסתי עד לקצהו ושם התאמנתי עם פוקימוניי. לא רציתי להגיע למצב של AZ ופלואט, שאחד מפוקימוניי ינטוש אותי. התאמנתי שם במשך כמה שנים טובות. עד שגולד מצא אותי. הוא נלחם מולי, ואז החזיר אותי איתו לעיר פאלט. אמא שלי התגעגעה אליי, ולאט לאט התחלתי לחזור לחיים בציוויליזציה. לפני כמה שנים טובות ברנדון יצר איתי קשר. הוא היה האלוף של סינו, האחד שאחרי פרופסור רוואן, והוא היה האלוף עד שסינתיה ניצחה אותו. הוא היה מאוד צעיר כשהוא הובס, 18 אם אני לא טועה. הוא יצר איתי קשר והזמין אותי להצטרף לצוות אג'נטרה. הצטרפתי, ומהר מאוד התקדמתי בדרגות והגעתי לאן שאני נמצא היום. הכל בזכות פלואט. בזכות הסיפור שלה ושל AZ הפכתי לאחד המאמנים החזקים בעולם". פלואט מחייכת חיוך שמח, לעומת החיוך הקודם שלה. נראה שהיא שמחה לראות שוב את רד. "בואו למשרד שלי. אני צריך להיפרד מכם כראוי, לפני שתעברו לעבוד תחת ג'יילין, ובנוסף, אני אשמח להילחם מול אליס שניצחה את מקסי ומול פלואט. אני אחכה לכם בסלדון" הוא אומר ומשתגר משם. טרוי מעט המום, אך נראה שהוא מוכן ללכת.
מה תעשי?[/COLOR]
"נעים להכיר אותך פלואט!" אומר, המומה מהסיפור. "אני לא מאמינה שזה קורה-להילחם ברד.... טוב זה ייגמר בהפסד" אומר ואחייך אל טרוי. "מיד אחרי זה נצא להואן" אומר לטרוי ואסמיק מעט, לא שוכחת את ההבטחה שלנו.
"קדימה בוא נשתגר"-אשתגר מהמקום אל סלדון ואחפש שם את רד.
-
[QUOTE]טדי
*שו פילר? תגיד תודה על הפרווקי ושתוק חח
*ד"T טפי נצל את הזמן תוציא פוקימונים שיכולים להתפתח
*מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה מוציא את קלפייבל, מנחה אותו מה לעשות. קלפייבל שולח אל האוויר תווים גדולים ומנופחים בשיר עדין, פוגע בפרווקי ומצליח להכניס אותו לשינה עמוקה. לאחר מכן קלפייבל מנענע באצבעו, מצליח לגרום לירח להופיע ולייצר כדור ורוד של אנרגיה שיוצא ממנו אל פרווקי, פוגע בו בחוזקה. קלפייבל השתמש בפיצוץ ירחי! פרווקי מנמנם בנעימים על החול החם. נראה שגם אם הוא היה יכול, הוא לא היה מעוניין להתעורר. קלפייבל מרגיש מבולבל, בעודו מסתכל על פרווקי שממלמל לעצמו מתוך שינה. לאט לאט המלמולים מתחזקים והופכים לקרקורים עוצמתיים. פרווקי משתמש בדיבור שינה! מיד לאחר מכן פרווקי, עוד ישן, אוסף בין ידיו מים זוהרים, משגר את כדור המים העוצמתי אל קלפייבל, פוגע בו ישירות. פרווקי השתמש בפעימת מים! מיד לאחר מכן פרווקי חוזר לתנוחת שכיבה על החול החמים. נראה כי המתקפה לא הפריעה לו לישון עמוק.
מה תעשה?
קלפייבל - 7/10[/QUOTE]
יאיייי
-
"קלפייבל חזור. עבודה מעולה!" אני מחזיר את קלפייבל ומתכנן את הצעד הבא שלי. מעט לא שגרתי אבל אני הולך על זה! "לאמפנט אני בוחר בך! בוא ננסה ליצור מתקפה חדשה! השתמש בכדור אנרגיה ובכדור צל ותגבש כדור אנרגיה
אפל ושגר אותו לעבר פארוקיי!"
-
[QUOTE]נועם
*מיקום - גן הגיבורים, המשרד של ברנדון, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר מוקדם
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מספר בדיחה גרועה במיוחד ולינדי מצחקקת. "טיפשון אחד. תנסה לחשוב על בדיחות יותר טובות כשאתה ליד אנשים אחרים". אתה מרגיש שאתה מסמיק. אתה מזמין את לינדי לבוא איתך לבדוק את החדר. היא אומרת בחיוך:"אני יותר מאשמח". אתם יוצאים מגנו של ברנדון וחוזרים אל הלובי, משם אתם לוקחים את מעלית החדרים אל קומה 88-. אתם הולכים אל חדר 875, ואתה פותח את הדלת. אתה נדהם לגלות מה עומד מולך: סלון, ענקי, כמעט פי 2 מהסלון הקודם שלך, עם חלון ענק שמציג נוף מרהיב של חוף הים של העיר סאנישור. בקיר יש טלוויזיה גדולה ומולה שתי ספות אפורות גדולות. בקצה הסלון הענקי אתה רואה מטבח, אשר לידו הפיר שאתה מכיר להזמנת אוכל ומקרר. אתה מסתכל בהמשך החדר ורואה מסדרון קצר עם חדר מקלחת מרשים אפילו יותר מקודמו משמאל, מחסן מולך, וחדר השינה. אתה נכנס לתוכו ורואה חדר שלא יכולת לדמיין כמותו: חדר עם קירות ירוקים עזים ורצפה חומה בהירה, בצבעי הצוות, שממש נראה כמו פיסה מיער. במרכזו מיטה גדולה מעץ מלא עם מצעים ירוקים, וחדרון קטן. אתה נכנס אליו ורואה חדר עבודה קטן עם שולחן, כמו משרד קטן. לינדי מתרשמת מאוד ואומרת:"וואו. ואני חשבתי שהחדר שינה שלי בסלדון גדול. זה פשוט מטורף. בכל מקרה, בוא נעזור לך להביא את הציוד מסינאבאר. הרבה זמן לא הייתי שם". אתם משתגרים מהמפקדה הראשית אל האי סינאבאר השומם, ועושים את דרככם לכניסה לבסיס. מולי בדלפק נפרדת ממך לשלום בחיבוק ואומרת:"היה שלום קלאן. אמנם שהית כאן מעט זמן, אך היית לנו אורח נהדר". אתה הולך עם מולי לחדרך והיא עוזרת לך לארוז את כל ציודך בארגזים. אתה מכניס לנרתיק קטן את ארבעת הפוקדורים שלך שאתה לא יכול לסחוב, אך לינדי אומרת לך:"אני רק עם פוקימון אחד עליי. אני אסחוב אותם בשבילך". אתם מעבירים את הארגזים למובילים שמשתגרים מיד, ואחריהם אתה ולינדי משתגרים חזרה לסאנישור. אתם חוזרים לחדרך ורואים את כל הארגזים מונחים בתוכו בפינת הסלון. לאחר מכן אתה מוציא א שני הפוקימונים שקיבלת ממגנו ואליס, וגם את שמונת הפוקימונים הנותרים שלך. מהפוקדורים החדשים יוצאים מעין כבשה ורדרדה ולוחם -נינג'ה שחור קטן עם להבים בכל גופו: . יחד עם פאווניארד, הפוקימון השחור, יוצאת פתקית. רשום עליה:'קוראים לו פרי. אני מקווה שאתה והוא תתחברו
-אליס-'. לינדי אומרת:"פוקימון הכבשה הזה הוא פלאפי. הוא מתפתח לאמפארוס. נראה לי שאתה תאהב את שניהם מאוד" היא אומרת בחיוך. שאר הפוקימונים שלך מתיידדים איתם די מהר, כשחיבורים עמוקים נוצרים בין לנטרן לפלאפי ובין פרי ולאבסול. מיד לאחר מכן אתה שומע דפיקה בדלת ומגנו נכנס. הוא אומר בחיוך:"אני רואה שכבר הכרת את פלאפי. קיבלתי אותו אישית מג'סמין, מנהיגת מכון העיר אוליביין. הוא צאצא של אמפי, האמפרוס שמאיר במגדלור אוליביין". "בכל מקרה, אני רואה שאתה וגם לינדי כאן. אולי תחדשו אט-אט את הקשר ביניכם, עכשיו כשאתם יכולים פשוט להיכנס למשגר בבסיס ולפגוש אחד את השני. בכל מקרה, זו לא הסיבה שבאתי לכאן. רציתי להזמין אותך אליי למשרד. אני צריך להיפרד ממך כראוי לפני שאתה עובר להיות תחת פיקודו של ברנדון. היית לי חבר קרוב בכל תקופתנו יחד ואני אשמח לשבת איתך בארבע עיניים ולסגור את התקופה הזאת ביחד" הוא אומר ועוזב משם בשיגור. לינדי אומרת:"אני חושבת שאני אחזור לביה"ח. כבר התבזבז לי כמעט יום עבודה שלם, וחוץ מזה, נראה שאתה ומגנו צריכים קצת זמן להיפרד זה מזה" היא אומרת בחיוך ועוזבת גם היא. הפוקימונים שלך משחקים האחד עם השני בסלון חדרך.
מה תעשה?[/QUOTE]
אמממ. טוב. אז הסתכלתי על הפלואט הזה בדף רשומים ו... אני מרגיש קצת מרומה. אף אחד לא יכל פאקינג לספר לי שזה נשק קטלני חי ונושם?!
לא משנה, רוגע... פאניווארד. לא רע. לא רע.
------------------------------------------------------------
"אני אבוא לבקר" אצעק ללינדי, מקווה שהיא שמעה. "הצוות הזה גודל מהר מכשחשבתי." אומר ואביט בשמחה על עשרת הפוקימונים שלי יושבים ומשחקים ביחד, מתחברים. "אני צריך ללכת לשוחח קצת עם מגנו. אתם יכולים להישאר בחדר הענק הזה, אבל אני לוקח את מאוויל איתי, לכל מקרה שיהיה." אומר ואחזיר את מאוויל לפוקדור, על מנת שיתלווה אליי. לאחר מכן אצא מהחדר ואשתגר למשרדו של מגנו.
-
[QUOTE][B][U][COLOR=#000080]Amitlv[/COLOR][/U]
[COLOR=#000080]*למה לי? היא מאוד לא רלוונטית לך בחלק זה של המסע.
*מיקום - חזית אגם אקיויטי, סינו
*זמן - בוקר מוקדם.
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*דרגה - חייל טירון
*כסף - 7,300 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לחפש מקום מסתור ורץ להסתתר מאחורי עץ מחטני מושלג. אתה חושב לעצמך שאתה חייב להוריד את הבגדים הרטובים ומתפשט מיד. הקור חודר לך עמוק אל תוך העצמות ואתה צועק, עירום אל המאמנים הרצים לעיר אם למישהו יש בגדים יבשים. אף אחד לא עונה, למרות כמה פרצופים שמתעכבים על גופך החשוף קצת יותר מדי זמן... מיד לאחר מכן אתה נזכר שבטיפשותך, שכחת מהבגדיפ האזרחיים שלך. אתה שולף אותך במהירות, בידיים קפואות, ומתלבש אט-אט. אמנם גופך עדיין רטוב, אך לפחות הבגדים יבשים מספיק כדי להביא אותך עד לעיר. אתה לא חושב בכלל ומצטרף לעדר המאמנים הרץ לעבר העיר סנוופוינט, במחסה מהסופה. אתה רואה צ'נסי ובליסי מכוונות את המאמנים אל עבר מרכז פוקימונים הממוקם במבנה עץ גדול: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/113.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/242.gif[/IMG] [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/3/3a/Snowpoint_City_Trainer_School.png/210px-Snowpoint_City_Trainer_School.png[/IMG]. אתה מדדה אל עבר המבנה, מכיוון שהמים הרטיבו גם את סט הבגדים השני שלך וגרמו לך לקפוא שוב אט-אט. (ד"א, יש לך נרתיק שמכיל כמות אינסופית של ציוד. אולי תשקול לקנות כמה סטים נוספים של בגדים). אתה סוף סוף נכנס אל מרכז הפוקימונים, והדבר הראשון שאתה חש היא תחושת ההקלה שבאה עקב החום העז ששורר בתוך המרכז. המרכז הענקי מפוצץ במאות מאמנים קופאים אשר יושבים על שולחנות, דנים ביניהם ושותים כוסות שוקו חם. אמנם השמש רק זרחה בחוץ, אך המרכז מפוצץ באחיות, כשבראשן האחות ג'וי, ובצ'נסי ובליסי שמטפלות במאמנים הקפואים שנכנסים בפתח הדלת. אחת האחיות רואה אותך, נבהלת ותופסת אותך במהירות ורצה. אתה מרגיש כמו גוש קרח בעוד היא גוררת אתוך אל מסדרון ארוך ממנו עולים אדים. היא זורקת אותך כמו שאתה לאמבט ופותחת את הברז. מים חמים ונעימים יוצאים ממנו, עוטפים את כל גופך בתחושת חמימות. היא אומרת לך:"אתה היית קפוא לגמרי. תרגיש בבית, תנעל את הדלת מבפנים ותתרחץ בנוחות" היא אומרת בשקט בעודה יוצאת מפתח הדלת. אתה יושב בתוך אמבט מלא מים חמים, עם כל בגדיך עליך, ונרתיקך וחגורת הפוקדורים על שולחן קטן בסמוך אליך.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
קצת הרגזת אותי.....
כמעת ולא עשית שום דבר מהתגובה שלי, איפה החלק של הספורט? ורשמתי שרק אם אין לי בגדים יבשים רק אז אני קורה למאמנים....
לא משנה אני עדיין אוהב אותך 3>
------------------------&--------------------
אבדוק מהר את התיק לראות שלא נגנב כלום ושלא נגעו בו, אתפשט לאחר מכן ואנוח מאט במים החיים ואחשוב על היום המטורף שעבר עלי עד עכשיו. לאחר כמה דקות של רגיעה אצא מהמים ואתלבש חזרה בבגדיים אזרחיים. אצא מהחדר ואתחיל לחקור את המבנה ואת סודותיו
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502059][B][U][CENTER][SIZE=4][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][SIZE=3][COLOR="#006400"]*אחרי כ~שבועיים בהם לא הגבתי, הגיע הזמן לחזור!!![/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*היעדרויות ששווה ליידע אתכם עליהן - שלישי-רביעי ה19-20.7 וראשון-שישי 24.7-5.8 (סה"כ ביחד 15 יום)[/COLOR]
[COLOR="#0000CD"]*תתכוננו לגל התפתחויות[/COLOR]
[COLOR="#FF8C00"]*בהצלחה!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מחזק את פוניטה, אומר לה שיש לכם יתרון. אתה מורה לפוניטה מה לעשות, בעודך חושב שסוף סוף יש תקווה בקרב הזה. היאמ חייכת לעברך. דוהרת קדימה בעודה יורה אש מפיה, יוצרת גלגל בוער המתקדם במהירות אל עבר טייפלוז'ן. אתה שם לב כי עם התקדמותה של פוניטה, הגלגל גדל באופן משמעותי ובוקע ממנו זוהר בהיר. בסופו של הגלגל פוניטה מזנקת לאוויר כדי לבעוט, ואתה והחייל נדהמים: פוניטה היא כבר לא פוניטה. היא הרבה יותר גדולה ומרשימה, האש על צווארה יותר גדולה ופראית וצמחו לה גם שבילי אש מאחורי רגליה. בנוסף צמחה לה על ראשה קרן גדולה. *מאזלטוב! פוניטה התפתחה [I]לראפידאש!!![/I] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/078.gif[/IMG]* ראפידאש נוסקת על טייפלוז'ן עם קרן זוהרת, קודחת אל תוכו בעוצמה, מעלפת אותו מיד ופוצעת אותו קשה. *מאזלטוב! ראפידאש למדה [B]קדיחת קרן[/B] (Horn Drill)!!!* החייל מקלל ומחזיר את טייפלוז'ן לפוקדורו. אתה רץ לראות מה קורה עם קודי, אבל שומע קול יוצא דופן משדה הקרב המרכזי. אתה מסתכל ורואה מאות חיילי מגמה-רמפא"ג נדרסים תחת גוש דוהר של סוכני אג'נטרה, שדוחקים אותם לפינה ומוחצים אותם האחד על השני. ניצחתם! שאגות שמחה בוקעות משדה הקרב, בעודך רץ לרופא שראית כי טיפל בקודי מקודם. אתה שואל אותו מה איתו והוא אומר לך:"הרגע שלחתי אותו ואת הנערה לביה"ח החירומי שבמפקדה הראשית בסאנישור. אני לא אשקר לך, המצב שלו די קשה. זו הסיבה ששלחתי אותו לשם. זהו בי"ח נחבא שהגישה היחידה אליו היא דרך משגרים. הוא נמצא עמוק מתחת למפקדה בסאנישור. אליו מגיעים רק הפצועים האנושים ביותר של הצוות, ושם הם עוברים טיפול מסור ומוקפד. אחוזי ההצלחה של הטיפולים בביה"ח עומדים על כ-87%, גם במקרים כמו של הנער הזה שאתה מדבר עליו. הייתי אומר שזה ביה"ח הכי טוב ששמעתי עליו, ואני מכיר לא מעט בתי חולים. הנה" הוא אומר בעודו מקליד משהו במשגר שלו, שולח קרן ירוקה אל המשגר שלך שמואר באור ירוק. "כרגע הקניתי לך גישה אל ביה"ח החירומי. לך לבקר אותם. שניהם זקוקים לך לדעתי" הוא אומר בעודו רץ לטפל בכמה פצועים חדשים שהרגע הגיעו משדה הקרב.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה לך דוקטור, שמח לשמוע ששלחת אותו לשם. אשתגר אליהם." אודה לדוקטור ואחשוב 'מקווה שמאצ'וק עדיין איתם חחח'.
-
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד יום אחד עד ההתלמדות כתומכי לחימה
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את אומרת לפלואט שאת שמחה להכיר אותה, המומה מסיפורה שרק שמעת. את לא מאמינה שאת עומדת להליחם ברד ואומרת לטרוי שככל הנראה תפסידי, מה שגורם לו לצחקק. הוא אומר לך, עם חיוך:"אני מאמין שתנצחי. אחרי הכל ניצחת את השטן, לא?" הוא תופס אותך ומחבק אותך, אומר לך:"אני מאמין בך". את אומרת לו שמיד אחר כך תצאו להואן. אתם יוצאים ממשרדו של ברנדון חזרה אל הלובי הראשי, ובדרככם אל מחוץ לדלפק, מולי הפקידה אומרת בכריזה, כשאתם לידה:"שימו לב. כעת, נפתח באופן רשמי משגר העל, אשר מאפשר, לראשונה, להשתגר אל תוך מבנה. משגר העל מקשר בין חמשת המפקדות המחוזיות של הצוות והמפקדה הראשית, כאן בסאנישור. אתם רשאים להשתמש במשגר העל כדי להשתגר למפקדות בסלדון, אוליביין, ראסטבורו, דריפטוויל וקילאוד". טרוי אומר:"שמעת? סלדון! ככה לא נצטרך בכלל לחפש את המפקדה, נוכל להשתגר הישר לתוכה!". אתם הולכים אל משגר העל, שהוא מעין עיגול על הרצפה בפינת הלובי, שלידו סקאלה שיכולה להיות מכוונת לכל אחד מחמשת הבסיסים האחרים. לאחר כעשרה חיילים שמשתמשים במשגר, הגיע תורכם. טרוי מכוון את הסקאלה ל'מפקדת מחוז קנטו, סלדון', ושניכם צועדים על העיגול. אתם נעלמים מיד ומופיעים בכניסה למפקדת המחוז בסלדון, בין שני הפסלים של ברנדון וטורטרה. טרוי נדהם ואומר:"וואו! זה מדהים! זה השיגור הכי מהיר וחלק שעשיתי עד כה! וישר לתוך מבנה! הלוואי שהייתי יכול לסחוב את המשגר הזה במקום משגר המאך שלנו" הוא אומר בגיחוך ואתם מצחקקים. מולי בסלדון קוראת לכם, אומרת:"טרוי? אליס? רד עידכן אותי שתגיעו. בואי איתי, בבקשה" היא אומרת. אתם נכנסים שוב אל תוך הדלפק. נראה שהכניסה אל חדריהם של מפקדי המחוז וראש הצוות נעשים דרך מעלית מופרדת בתוך הדלפק. מולי אומרת לכם:"פשוט תלחצו על הכפתור שרשום עליו Red. בהצלחה, אליס!" היא אומרת בעוד דלת המעלית נסגרת, טרוי לוחץ על הכפתור שרשום עליו Red. אתם יורדים ויורדים, עוצרים לאחר כדקה. דלת המעלית נפתחת, ואתם יוצאים אל משרדו של רד. המשרד די מרשים, הקירות צבועים בגווני אדמה בהירים, והרצפה אדומה ומבריקה. במרכז החדר שולחן עץ גדול וארוך, אשר סביבו כיסאות גדולים מסתובבים. בראש השולחן, בקצה השני של החדר, ישנו כיסא מסתובב גדול יותר אשר לידו שרפרף פסנתר צהוב. על השרפרף הצהוב יושב פיקאצ'ו, מדבר לעברכם בהתלהבות:"פיקה פיקה! פיקאצ'ו!". [IMG]http://pldh.net/media/dreamworld/025.png[/IMG]. משני הקירות הצידיים של החדר ישנם ארונות עץ מלאים בספרים, מדליות ותעודות, כאשר הקיר המעניין ביותר הוא הקיר האחורי: בחלקו העליון של הקיר ישנה שורת חלונות זכוכית שדרכה רואים סופת שלגים משתוללת מחוץ למשרד, למרות שאתם עמוד מתחת לאדמה. נמוך יותר באותו קיר ישנו ארון תצוגה ובו חמישה פוקדורים נחים להם על משטח מרופד, כשלידם מיטה נמוכה ומרופדה שככל הנראה משמשת לפיקאצ'ו. משמאל לארון התצוגה ישנה דלת, היוצאת למקום ממנו רואים את החלונות בו 'סופת השלגים'. רד כרגע עם הגב אליכם, בדיוק אוסף את חמשת הפוקדורים. הוא לבוש במעיל מרופד חלקית, מכנס ארוך ומגפיים. הוא מסתובב אליכם לאחר שהוא סיים לקחת את הפוקדורים, אומר:"אה! אליס, טרוי, הגעתם! אני בדיוק אספתי את הפוקימונים שלי לקראת הקרב. דרך אגב, נראה לי שאתם תצטרכו את אלה" הוא אומר ולוחץ על שלט בידו. הקיר זז משמאלכם, וממנו יוצא כבל מתכת הנמתח לצד השני של החדר. על הכבל יוצאים שני קולבים עם פרטי לבוש חורפיים, סט אחד תכול בהיר וככל הנראה מיועד לך מכיוון שמדובר בגזרות נשים, והסט השני ירוק כהה וככל הנראה מיועד לטרוי. בנוסף לפרטי הלבוש שרד לובש, בסטים שלכם ישנם גם כובעי צמר ומחממי אוזניים. "תתלבשו,, אתם תודו לי מאוחר יותר" הוא אומר. בעוד את וטרוי מתלבשים, טרוי שואל את רד:"רד, למה אנחנו מתלבשים ככה? איפה בדיוק אתה עומד להילחם מול אליס, בסנוובל?" רד מחייך, בפעם הראשונה מאז שראית אותו, ואומר:"קרוב". לאחר שאתם מתלבשים, רד אומר:"למקרה שאת צריכה לשפץ מעט את הצוות שלך" והוא לוחץ על כפתור אחר באותו שלט. הקיר השני נפתח וממנו מחליק מחשב ניי על מדף, שנצמד לקיר ממנו הוא יצא. רד אומר:"דרך המחשב הזה תוכלי לגשת ישירות לפוקימונייך שהשארת בחדר בבסיס שלכם בגולדנרוד, ולהחליף ישירות. אני וטרוי מחכים לך בזירה" הוא אומר ומסמן לטרוי לבוא. רד פותח את הדלת ואת נדהמת - מהעבר השני של הדלת את לא רואה דבר פרט לשלג. רד מחייך אלייך, סוגר את הדלת ואומר:"נתראה בקרוב".
מה תעשי?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*יאי אינדיד
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה מודה לקלפייבל על עבודתו המעולה ומחזיר אותו לפוקדורו. אתה מתכנן על מה לעשות ועולה בראשך האסטרטגיה הבאה שלך. אתה מוציא את לאמפנט ואומר לו מה לעשות. פרווקי ממשיך לנמנם לו על החול הרך, כאילו הוא לא חש בשום הבדל. לאמפנט מייצר ליד ידו השמאלית כדור סגול של צללים וליד ידו הימנית כדור ירוק אשר אתה מריח ממנו ריח של מחטי אורנים. הוא מאחה בין שניהם והם פולטים מעט אנרגיה, שגורמת לך להתרחק מעט אחורה. מיד לאחר מכן לאמפנט הנחוש משחרר את הכדור הסגול-ירוק שנראה כמו תמצית של יער רדוף רוחות אל עבר פרווקי וגורם לאפקט משונה - הכדור מתנהג כמו קפסולה ומתפוצץ רגע לפני שהוא מגיע לפרווקי. פיסת החול במרחק של כמה מטרים לכל כיוון סביב פרווקי משתנה והופכת ליער. השמיים מעל פיסת האדמה הזו מחשיכים מעט, יוצרים מעין יער רדוף רוחות סביב פרווקי. בשלב זה הוא מתעורר, לא מצליח לישון יותר. פרווקי, שעד עכשיו היה די נינוח מהקרב, מתחיל להרגיש לחוץ. לאמפנט הנחוש מתקרב לטווח כמעט 0 מפרווקי, ובפרצוף שאפילו אותך מפחיד קצת גורם ללהבה בתוכו לזהור באור כחול חזק, גורם לכל העצים ולרוח הסגלגלה שריחפה מסביב ליער להתנגש בפרווקי בחוזקה, מה שגורם ליער ולחשיכה הקלה להיעלם ומעלף את פרווקי במכה אחת. אדם עומד בשוק מהאי לידך. אתה רואה שאינקאי עצר באמצע הקרב והסתכל עליך. נראה שהמחזה גרם לו תחושה נעימה, וכעת הוא מחייך באושר. *מאזלט! לאמפנט למד [B]יער רדוף[/B] (Haunted Forest)!!!*(מתקפה חדשה)
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*לא נורא, יש לך את Perry The Pawniarddd
*מיקום - החדר שלך, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד יום אחד עד ההתלמדות כסוכן שטח
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה צועק ללינדי שהיא תבוא לבקר, מקווה שהיא שמעה. אתה חושב שהצוות שלך גדל הרבה יותר מהר ממה שחשבת, מביט בעשרת פוקימוניך בשמחה. אתה קורא למאוויל אליך ומחזיר אותו, אומר לשאר פוקימוניך שאתה הולך לשוחח קצת עם מגנו. כולם מהנהים בראשם בחיוב, אך טאלונפליים, שהוא הגדול ביותר פיסית מכל פוקימוניך בהפרש עצום, קורא לעברך קריאה נשרית. נראה שהוא רוצה לבוא גם הוא. אתה מחזיר גם אותו לפוקדור ועולה במעלית חזרה ללובי. אתה רואה את מולי, הפקידה, בדיוק קוראת בכריזה, כשלמרבה הפתעתך אליס וטרוי עדיין שם, עומדים לידה: "שימו לב. כעת, נפתח באופן רשמי משגר העל, אשר מאפשר, לראשונה, להשתגר אל תוך מבנה. משגר העל מקשר בין חמשת המפקדות המחוזיות של הצוות והמפקדה הראשית, כאן בסאנישור. אתם רשאים להשתמש במשגר העל כדי להשתגר למפקדות בסלדון, אוליביין, ראסטבורו, דריפטוויל וקילאוד". שניהם הולכים למשגר העל. אתה חוזר למעלית ויורד קומה מתחת, מחשש שיראו אותך, משום מה. אתה מחכה כעשר דקות ואז עולה חזרה, הולך אל משגר העל, שהוא עיגול זוהר גדול על הרצפה בפינת הלובי. אתה ניגש אליו ורואה שלידו יש סקאלה המאפשרת לך לכוון אותה לאחד מחמשת מפקדות המחוז האחרות. אתה מכוון את הסקאלה ל'מפקדת מחוז ג'וטו, אוליביין', המשגיח על המשגר מסמן לך שז\ה בסדר להשתגר ואתה דורך על העיגול. לאחר פחות משבריר שניה אתה ממשיך את הצעד שלך בכניסה אל מפקדת מחוז אוליביין, בין הפסלים של ברנדון וטורטרה. אתה ממשיך להתקדם קדימה, והפקידה מולי באוליביין אומרת לך:"קלאן! מגנו אמר לי שתגיע. בוא, הוא מחכה לך בחדרו". אתה ניגש למולי והיא מכניסה אותך אל הדלפק. אתה שם לב שהמעליות שמובילות לאזוריהם של מפקדי המחוזות ושל ראש הצוות נמצאים במעלית מאחורי הדלפק. מולי אומרת לך:"פשוט תלחץ על הכפתור שרשום עליו Magno". אתה נכנס למעלית ולוחץ על הכפתור המדובר, שהוא בצבע כחול עמוק. אתה יורד ומופיע שוב בחזרו הצר והארוך של מגנו שלמדת להכיר כל כך טוב. מגנו יושב על כיסאו ומלטף את פוליטוד, שיושב על ברכיו של מגנו על גבו ומצחקק: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/186.gif[/IMG]. מגנו אומר:"קלאן! באת!". פוליטוד יורד ממגנו ומתיישב על הכיסא הסמוך אליו. אתה יושב על הכיסא מהצד השני של מגנו, מול פוליטוד. מגנו אומר לך:"תרגיש בנוח. תשחרר את הפוקימונים שלך". אתה מוציא את מאוויל וטאלונפליים ומגנו מופתע, אומר:"רק שניים? לא משנה, הרי לא באת לפה להילחם". הוא אומר לך:"תרגיש בנוח" ולוחץ על שלט בידו, שגורם לקערת נשנושים לצוץ מהשולחן. שלוש קערות נוספות של חטיפים פוקימונים יוצאות, ופוליטוד, מאוויל וטאלונפליים מתענגים עליהן. מגנו אומר"אז מה? אחרי כל כך הרבה זמן, אתה ממשיך הלאה. ידעתי שזה יקרה בסוף, אבל תיארתי שייקח לך כמה חודשים, כמו רוב הטירונים. ואתה גם לא עובר להיות תחת רד. ישר לפיקודו של ברנדון... זה פשוט מדהים. רק שתדע את המספרים בערך - בפלישה לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג היו 50 סוכני עילית, 3 ראשי יחידות, 15 ראשי פלוגות, 1,500 סוכנים מתקדמים, 5,000 סוכנים מנוסים, 10,000 סוכני שטח, 7,500 סוכני שטח זוטרים, 6,800 סוכני שטח בהתלמדות, 2,500 טוראים מתקדמים, 350 טוראים ו10 טירונים, אתה ביניהם. היית מהתחלה אחד מעשרת הטירונים הטובים של הצוות, וזכית לקחת חלק בפלישה שבה לקחו חלק רק הטובים שבטובים. רק שתדע, מתוכם נפצעו רק כ-1,500, ונהרגו חמישה. מספר זעום ביחס לפלישות עבר. והכל בזכות פלישה שאתה וג'וזף התחלתם. ואגב ג'וזף... במהלך הקרב שלכם מול ההליקס, עוזריו של ההליקס, בראשות הפידג'אוט, הצטרפו לצוות מגמה-רמפא"ג ולחמו נגדינו. ג'וזף נתפס על ידי הפידג'אוט והחל קרב מהלומות אווירי נגדו. ג'וזף הפסיד, בעוד פידג'אוט הפיל אותו, שיטח אותו על הקרקע וגרם לו להידרס תחת אלפי סוכנים וחיילים בקרב. סוף אכזרי לסוכן הכי אכזרי של הצוות. למרות זאת, לאף אדם לא מגיע סוף כזה. בכל מקרה, אני אומר לך את כל זה מסיבה אחת - כמו ששמת לב, רוב כוח הפלישה היו סוכני שטח. עם כמה שאני מעריך אותך, אתה לא מתקרב לרמה של רוב סוכני השטח. יש לך עוד דרך ארוכה מאוד לעבור, גם אם זרניאס יקיים את הבטחתו ויפתח את כל פוקימוניך. אמנם ברנדון זיהה בך פוטנציאל גדול, אך כרגע יש לצוות 50,000 סוכני שטח. אתה תהיה אחד מתוך רבים. רבים מאוד. יהיה לך שם מאוד קשה. אני שמח שהתחלת לחדש את קשריך עם לינדי. אם אתה יודע מה אתה עושה, רק תחזק אותם. היא תשמש לך עוגן בתוך כל הסופה הזו של סוכני השטח. וגם אם לא לינדי, כל אחת או אחד אחר - העיקר שתמצא לעצמך איזה עוגן - שותף לקרב, שותף לחיים, כל דבר שיוכל לעזור לך להישאר מחובר לקרקע. אם לא תצליח - תזכור שהפוקימונים שלך שם בשבילך, ושהם זקוקים לך בדיוק כמו שאתה זקוק להם. אל תתחיל להזניח אותם רק כי המצב נהיה מעט יותר לחוץ. אני סומך עליך. היית אחד האנשים המעניינים יותר שיצא לי להכיר בשנים האחרונות. אני מקווה שאתה תמשיך ותחזור לדבר איתי מתי שרק תרצה, גם אחרי שתתחיל להתקדם בדרגות. דלתי תמיד פתוחה בפניך. נתראה בעתיד, קלאן אנג'לו" הוא אומר ומחבק אותך. עם כל המבוכה שבמצב, אתה מחבק אותו בחזרה. נראה שמצאת לך את החבר הראשון שלך בצוות אג'נטרה. טאלונפליים קורא לך. הוא מסתכל על פוליטוד, ומסמן בטפריו. מאוויל מבין אותו, ומסתכל על פוליטוד, נוקש בלסתו. מגנו מחייך ואומר:"הפוקימונים שלך. הפוקימונים המדהימים שלך רוצים לעשות קרב אחד אחרון מולי, רגע לפני שאתה עוזב הלאה". נראה כי מגנו מוחה דמעה. "יש לי דלת בצד הימני של החדר. היאע מובילה לזירה שלי. תפגוש אותי שם. הקרב יהיה קרב כפול, 2 פוקימונים מול 2 פוקימונים. אני כבר מחכה לראות איך אתה נלחם, קלאן" הוא אומר ועובר בדלת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*אופסיס. לא נורא נסלח
*המבנה וסודותיו חח. זה מרכז פוקימונים, מה כבר יהיה בו?
*מיקום - מרכז פוקימונים, העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - לפנות בוקר.
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*דרגה - חייל טירון
*כסף - 7,300 פ"ד
אתה בודק מהר את תיקך, רואה שלא נגעו בו לרגע ושהכל בו (זה בעצם נרתיק לחגורה ולא תיק גב אבל חפיף). אתה מתפשט ונח לך במים החמים מספר דקות, מיד לאחר מכן יוצא ומתנגב. אתה רואה שהאחות השאירה לך ברוב נדיבותה סט בגדים נוסף על שידה. אתה מתנגב ומתלבש בו. הבגדים בדיוק במידה שלך. נראה שהיא בדקה את מידותיך בעודה מכניסה אותך למקלחת. אתה מתנגב, לובש את החגורה עם הנרתיק והפוקדור של הורסי ויוצא מהחדר. אתה יוצא מהמסדרון המלא בחדרים המוציאים אדים, חוזר אל האולם הראשי האולם הראשי של מרכז הפוקימונים מלא כמעט עד אפס מקום. אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת פוקימונים לריפוי, ועוד כמה אחיות זוטרות יותר בדלפק נפרד מחלקות כוסות שוקו חם ומאפים. אתה רואה גרמי מדרגות המובילים מעלה ומטה עם שלטים. השלט ליד גרם המדרגות העליון אומר"מרכז החלפות" והשלט ליד גרם המדרגות התחתון אומר "חדר אינטרנט". אתה רואה עוד מסדרון המקביל למסדרון שיצאת ממנו, ובבדיקה עמוקה יותר אתה מגלה שבכניסתו ישנה דלת הרשום עליה "הכניסה לצוות המרכז בלבד". השעון מעל עמדת הריפוי מורה '04:35'. אתה מבין שאמצע הלילה. אתה רואה שני מסדרונות, אחד בקיר הימני של המרכז ואחד בשמאלי. בכניסה לשניהם רשום 'חדרי לינה - יש להשכיר חדר מהאחות ג'וי'. זה פחות או יותר כל מה שאתה מצליח לראות באולם הראשי של מרכז הפוקימונים.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*איזו תגובה עצובה חח. השקעה שואפת ל-0. ציפיתי ליותר אבל לא נורא
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג לשעבר, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מודה לדוקטור על כך שהוא שלח את קודי לריפוי. אתה משתגר לביה"ח החירומי, מגיע לחדר ריבועי וקטן שכל קירותיו לבנים ובוהקים. במרכז החדר דלפק קטן ובו פקיד. הוא אומר:"ברוך הבא לביה"ח החירומי על שם סרג' גרינליף בעיר סאנישור. מה ענייניך כאן?". אתה מסביר לו שאתה מחפש את קודי ברוור, והוא אומר בפרצוף עגום:"אה. הוא. הוא במחלקת טיפול נמרץ. אני אקח אותך אליו" הוא אומר ונוגע בך, שניכם משתגרים מיד. אתה פתאום שם לב שיש לו על ידו מעין גרסה מוקטנת של משגר המאך שלך, רק כצמיד. נראה שזו הדרך שבה הרופאים נעים בין חדרי בית החולים. אתה מגיע למסדרון לבן וארוך, והפקיד אומר לך:"חדר 057. בהצלחה". אתה הולך במסדרון, חולף על פני 56 חדרים עד להגיעך לחדר 57. אתה דופק בדלת בשקט ונכנס. אתה רואה את טרייסי ומאצ'וק יושבים על שני כיסאות לבנים, מול חלון זכוכית שחוסמים אותו רופאים רבים בבגדים ירוקים. ליד החלון יש דלת המובילה לחדר פנימי יותר עליה מהבהב שלט בוהק ובו רשום:"טיפול נמרץ! הכניסה לצוות בית החולים בלבד!". טריייסי רואה אותך וכמעט צועקת:"ריצ'י! באת!". היא מחבקת אותך חזק. מאוד. הרבה יותר ממה שהיית מצפה ממנה. היא אומרת לך:"אז מה? ניצחנו?" אתה מסביר לה מה קרה, והיא מחייכת. "לפחות משהו אחד טוב קורה היום". היא מסבירה לך את המצב:"קודי הגיע לכאן גוסס. הוא היה על סף מוות. מאז, הוא כבר כמה שעות תחת טיפולים כאן. רופאים רק נכנסים ויוצאים, וכולם מלאים דם. אני מפחדת ריצ'י" היא אומרת ונצמדת אליך בחוזקה. אתה מסתכל על מאצ'וק ורואה אותו מדוכדך. זו פעם ראשונה שאתה רואה את מאצ'וק במצב הזה, ונראה שמצבו של קודי אכן לא טוב.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502353][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*איזו תגובה עצובה חח. השקעה שואפת ל-0. ציפיתי ליותר אבל לא נורא
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מודה לדוקטור על כך שהוא שלח את קודי לריפוי. אתה משתגר לביה"ח החירומי, מגיע לחדר ריבועי וקטן שכל קירותיו לבנים ובוהקים. במרכז החדר דלפק קטן ובו פקיד. הוא אומר:"ברוך הבא לביה"ח החירומי על שם סרג' גרינליף בעיר סאנישור. מה ענייניך כאן?". אתה מסביר לו שאתה מחפש את קודי ברוור, והוא אומר בפרצוף עגום:"אה. הוא. הוא במחלקת טיפול נמרץ. אני אקח אותך אליו" הוא אומר ונוגע בך, שניכם משתגרים מיד. אתה פתאום שם לב שיש לו על ידו מעין גרסה מוקטנת של משגר המאך שלך, רק כצמיד. נראה שזו הדרך שבה הרופאים נעים בין חדרי בית החולים. אתה מגיע למסדרון לבן וארוך, והפקיד אומר לך:"חדר 057. בהצלחה". אתה הולך במסדרון, חולף על פני 56 חדרים עד להגיעך לחדר 57. אתה דופק בדלת בשקט ונכנס. אתה רואה את טרייסי ומאצ'וק יושבים על שני כיסאות לבנים, מול חלון זכוכית שחוסמים אותו רופאים רבים בבגדים ירוקים. ליד החלון יש דלת המובילה לחדר פנימי יותר עליה מהבהב שלט בוהק ובו רשום:"טיפול נמרץ! הכניסה לצוות בית החולים בלבד!". טריייסי רואה אותך וכמעט צועקת:"ריצ'י! באת!". היא מחבקת אותך חזק. מאוד. הרבה יותר ממה שהיית מצפה ממנה. היא אומרת לך:"אז מה? ניצחנו?" אתה מסביר לה מה קרה, והיא מחייכת. "לפחות משהו אחד טוב קורה היום". היא מסבירה לך את המצב:"קודי הגיע לכאן גוסס. הוא היה על סף מוות. מאז, הוא כבר כמה שעות תחת טיפולים כאן. רופאים רק נכנסים ויוצאים, וכולם מלאים דם. אני מפחדת ריצ'י" היא אומרת ונצמדת אליך בחוזקה. אתה מסתכל על מאצ'וק ורואה אותו מדוכדך. זו פעם ראשונה שאתה רואה את מאצ'וק במצב הזה, ונראה שמצבו של קודי אכן לא טוב.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
חחחחח יש לי מאליה על הראש, כל ההשקעה יוצאת בעבודה
------------
""אל תדאגי טרייסי" ארגיע אותה ואחבק אותה חזק. "הוא יהיה בסדר, הכל יהיה בסדר..." אומר בתקווה. "איך את מרגישה טרייסי? הכל בסדר אצלך? לא נפגעת נכון?" אשאל בדאגה. לאחר שתסביר את מצבה אגש למאצ'וק: "מאצ'וק מה קרה? אתה לא צריך להיות עצוב אם אתה מרגיש אשם, זו לא הייתה אשמתך במה שקרה לקודי. שתדע שאני גאה בך, אתה עשית שיפור מדהים מאז אותו היום שתפסתי אותך. אני גאה בך כל כך!" אנסה לנחם אותו. "שמרת לי על טרייסי?" אשאל אותו בתקווה להגניב לו חיוך קטן שיוציא אותו מהעצבות.
-
[QUOTE]נועם
*לא נורא, יש לך את Perry The Pawniarddd
*מיקום - החדר שלך, מפקדת צוות אג'נטרה, העיר סאנישור, סינו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה צועק ללינדי שהיא תבוא לבקר, מקווה שהיא שמעה. אתה חושב שהצוות שלך גדל הרבה יותר מהר ממה שחשבת, מביט בעשרת פוקימוניך בשמחה. אתה קורא למאוויל אליך ומחזיר אותו, אומר לשאר פוקימוניך שאתה הולך לשוחח קצת עם מגנו. כולם מהנהים בראשם בחיוב, אך טאלונפליים, שהוא הגדול ביותר פיסית מכל פוקימוניך בהפרש עצום, קורא לעברך קריאה נשרית. נראה שהוא רוצה לבוא גם הוא. אתה מחזיר גם אותו לפוקדור ועולה במעלית חזרה ללובי. אתה רואה את מולי, הפקידה, בדיוק קוראת בכריזה, כשלמרבה הפתעתך אליס וטרוי עדיין שם, עומדים לידה: "שימו לב. כעת, נפתח באופן רשמי משגר העל, אשר מאפשר, לראשונה, להשתגר אל תוך מבנה. משגר העל מקשר בין חמשת המפקדות המחוזיות של הצוות והמפקדה הראשית, כאן בסאנישור. אתם רשאים להשתמש במשגר העל כדי להשתגר למפקדות בסלדון, אוליביין, ראסטבורו, דריפטוויל וקילאוד". שניהם הולכים למשגר העל. אתה חוזר למעלית ויורד קומה מתחת, מחשש שיראו אותך, משום מה. אתה מחכה כעשר דקות ואז עולה חזרה, הולך אל משגר העל, שהוא עיגול זוהר גדול על הרצפה בפינת הלובי. אתה ניגש אליו ורואה שלידו יש סקאלה המאפשרת לך לכוון אותה לאחד מחמשת מפקדות המחוז האחרות. אתה מכוון את הסקאלה ל'מפקדת מחוז ג'וטו, אוליביין', המשגיח על המשגר מסמן לך שז\ה בסדר להשתגר ואתה דורך על העיגול. לאחר פחות משבריר שניה אתה ממשיך את הצעד שלך בכניסה אל מפקדת מחוז אוליביין, בין הפסלים של ברנדון וטורטרה. אתה ממשיך להתקדם קדימה, והפקידה מולי באוליביין אומרת לך:"קלאן! מגנו אמר לי שתגיע. בוא, הוא מחכה לך בחדרו". אתה ניגש למולי והיא מכניסה אותך אל הדלפק. אתה שם לב שהמעליות שמובילות לאזוריהם של מפקדי המחוזות ושל ראש הצוות נמצאים במעלית מאחורי הדלפק. מולי אומרת לך:"פשוט תלחץ על הכפתור שרשום עליו Magno". אתה נכנס למעלית ולוחץ על הכפתור המדובר, שהוא בצבע כחול עמוק. אתה יורד ומופיע שוב בחזרו הצר והארוך של מגנו שלמדת להכיר כל כך טוב. מגנו יושב על כיסאו ומלטף את פוליטוד, שיושב על ברכיו של מגנו על גבו ומצחקק: . מגנו אומר:"קלאן! באת!". פוליטוד יורד ממגנו ומתיישב על הכיסא הסמוך אליו. אתה יושב על הכיסא מהצד השני של מגנו, מול פוליטוד. מגנו אומר לך:"תרגיש בנוח. תשחרר את הפוקימונים שלך". אתה מוציא את מאוויל וטאלונפליים ומגנו מופתע, אומר:"רק שניים? לא משנה, הרי לא באת לפה להילחם". הוא אומר לך:"תרגיש בנוח" ולוחץ על שלט בידו, שגורם לקערת נשנושים לצוץ מהשולחן. שלוש קערות נוספות של חטיפים פוקימונים יוצאות, ופוליטוד, מאוויל וטאלונפליים מתענגים עליהן. מגנו אומר"אז מה? אחרי כל כך הרבה זמן, אתה ממשיך הלאה. ידעתי שזה יקרה בסוף, אבל תיארתי שייקח לך כמה חודשים, כמו רוב הטירונים. ואתה גם לא עובר להיות תחת רד. ישר לפיקודו של ברנדון... זה פשוט מדהים. רק שתדע את המספרים בערך - בפלישה לבסיס של צוות מגמה-רמפא"ג היו 50 סוכני עילית, 3 ראשי יחידות, 15 ראשי פלוגות, 1,500 סוכנים מתקדמים, 5,000 סוכנים מנוסים, 10,000 סוכני שטח, 7,500 סוכני שטח זוטרים, 6,800 סוכני שטח בהתלמדות, 2,500 טוראים מתקדמים, 350 טוראים ו10 טירונים, אתה ביניהם. היית מהתחלה אחד מעשרת הטירונים הטובים של הצוות, וזכית לקחת חלק בפלישה שבה לקחו חלק רק הטובים שבטובים. רק שתדע, מתוכם נפצעו רק כ-1,500, ונהרגו חמישה. מספר זעום ביחס לפלישות עבר. והכל בזכות פלישה שאתה וג'וזף התחלתם. ואגב ג'וזף... במהלך הקרב שלכם מול ההליקס, עוזריו של ההליקס, בראשות הפידג'אוט, הצטרפו לצוות מגמה-רמפא"ג ולחמו נגדינו. ג'וזף נתפס על ידי הפידג'אוט והחל קרב מהלומות אווירי נגדו. ג'וזף הפסיד, בעוד פידג'אוט הפיל אותו, שיטח אותו על הקרקע וגרם לו להידרס תחת אלפי סוכנים וחיילים בקרב. סוף אכזרי לסוכן הכי אכזרי של הצוות. למרות זאת, לאף אדם לא מגיע סוף כזה. בכל מקרה, אני אומר לך את כל זה מסיבה אחת - כמו ששמת לב, רוב כוח הפלישה היו סוכני שטח. עם כמה שאני מעריך אותך, אתה לא מתקרב לרמה של רוב סוכני השטח. יש לך עוד דרך ארוכה מאוד לעבור, גם אם זרניאס יקיים את הבטחתו ויפתח את כל פוקימוניך. אמנם ברנדון זיהה בך פוטנציאל גדול, אך כרגע יש לצוות 50,000 סוכני שטח. אתה תהיה אחד מתוך רבים. רבים מאוד. יהיה לך שם מאוד קשה. אני שמח שהתחלת לחדש את קשריך עם לינדי. אם אתה יודע מה אתה עושה, רק תחזק אותם. היא תשמש לך עוגן בתוך כל הסופה הזו של סוכני השטח. וגם אם לא לינדי, כל אחת או אחד אחר - העיקר שתמצא לעצמך איזה עוגן - שותף לקרב, שותף לחיים, כל דבר שיוכל לעזור לך להישאר מחובר לקרקע. אם לא תצליח - תזכור שהפוקימונים שלך שם בשבילך, ושהם זקוקים לך בדיוק כמו שאתה זקוק להם. אל תתחיל להזניח אותם רק כי המצב נהיה מעט יותר לחוץ. אני סומך עליך. היית אחד האנשים המעניינים יותר שיצא לי להכיר בשנים האחרונות. אני מקווה שאתה תמשיך ותחזור לדבר איתי מתי שרק תרצה, גם אחרי שתתחיל להתקדם בדרגות. דלתי תמיד פתוחה בפניך. נתראה בעתיד, קלאן אנג'לו" הוא אומר ומחבק אותך. עם כל המבוכה שבמצב, אתה מחבק אותו בחזרה. נראה שמצאת לך את החבר הראשון שלך בצוות אג'נטרה. טאלונפליים קורא לך. הוא מסתכל על פוליטוד, ומסמן בטפריו. מאוויל מבין אותו, ומסתכל על פוליטוד, נוקש בלסתו. מגנו מחייך ואומר:"הפוקימונים שלך. הפוקימונים המדהימים שלך רוצים לעשות קרב אחד אחרון מולי, רגע לפני שאתה עוזב הלאה". נראה כי מגנו מוחה דמעה. "יש לי דלת בצד הימני של החדר. היאע מובילה לזירה שלי. תפגוש אותי שם. הקרב יהיה קרב כפול, 2 פוקימונים מול 2 פוקימונים. אני כבר מחכה לראות איך אתה נלחם, קלאן" הוא אומר ועובר בדלת.
מה תעשה?[/QUOTE]
*Its peeerry, Perry the pawniarddddddd
*אומאגד הרגת את ג'וזף??? פאק, עד שיכלתי להתרברב לא מול הפרצוף המתנשא הזה -_-
*13 פאקינג פוקימונים Oֹ_O מצד אחד צי השמדה נייד, מצד שני זה מלאאא ילדודס להאכיל
*אני מרגיש סוג של חרא כפויי טובה על זה שאתה כותב לי סמי-מגילות ואני כותב שלוש שורות וחצי. ואז אני מרגיש קצת פחות חרא כשאני רואה שהרוב פה זה תיאורים ושאין לי כמעט למה להגיב. צריך לאזן את זה איכשהו.
----------------------------
"מגנו... בכה עכשיו?" אתפלא מן הדבר ואקרא למאוויל וטאלונפליים. "זהו זה... ההתחלה של הפרק הבא במסע שלנו- להיות הסוכן והצוות הכי טובים שיש!" אקרא בשמחה. "מגנו רוצה קרב, אנחנו ניתן לו קרב, בכל הכוח!" אומר למאוויל ולטאלונפליים על מנת לעודד אותם לקראת הקרב. "עכשיו... נראה למגנו ולשני הפוקימונים שלו ממה אנחנו עשויים." אומר ואצעד בגאווה אל עבר החדר שמגנו נכנס אליו.
-
[QUOTE]
טדי
*יאי אינדיד
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה מודה לקלפייבל על עבודתו המעולה ומחזיר אותו לפוקדורו. אתה מתכנן על מה לעשות ועולה בראשך האסטרטגיה הבאה שלך. אתה מוציא את לאמפנט ואומר לו מה לעשות. פרווקי ממשיך לנמנם לו על החול הרך, כאילו הוא לא חש בשום הבדל. לאמפנט מייצר ליד ידו השמאלית כדור סגול של צללים וליד ידו הימנית כדור ירוק אשר אתה מריח ממנו ריח של מחטי אורנים. הוא מאחה בין שניהם והם פולטים מעט אנרגיה, שגורמת לך להתרחק מעט אחורה. מיד לאחר מכן לאמפנט הנחוש משחרר את הכדור הסגול-ירוק שנראה כמו תמצית של יער רדוף רוחות אל עבר פרווקי וגורם לאפקט משונה - הכדור מתנהג כמו קפסולה ומתפוצץ רגע לפני שהוא מגיע לפרווקי. פיסת החול במרחק של כמה מטרים לכל כיוון סביב פרווקי משתנה והופכת ליער. השמיים מעל פיסת האדמה הזו מחשיכים מעט, יוצרים מעין יער רדוף רוחות סביב פרווקי. בשלב זה הוא מתעורר, לא מצליח לישון יותר. פרווקי, שעד עכשיו היה די נינוח מהקרב, מתחיל להרגיש לחוץ. לאמפנט הנחוש מתקרב לטווח כמעט 0 מפרווקי, ובפרצוף שאפילו אותך מפחיד קצת גורם ללהבה בתוכו לזהור באור כחול חזק, גורם לכל העצים ולרוח הסגלגלה שריחפה מסביב ליער להתנגש בפרווקי בחוזקה, מה שגורם ליער ולחשיכה הקלה להיעלם ומעלף את פרווקי במכה אחת. אדם עומד בשוק מהאי לידך. אתה רואה שאינקאי עצר באמצע הקרב והסתכל עליך. נראה שהמחזה גרם לו תחושה נעימה, וכעת הוא מחייך באושר. *מאזלט! לאמפנט למד יער רדוף (Haunted Forest)!!!*(מתקפה חדשה)
מה תעשה? [/QUOTE]
"מעולה לאמפרט כל הכבוד!" אני אומר את זה ברתיעה מסויימת. לא הייתי רוצה למצואא ת עצמי ביער הזה. אני ממהר לזרוק פוקדור על פארוקי ומקווה שהוא אכן נתפס. לאחר מכן אני אציין לאדם שאפשר לחזור, מתעלם מהאי נוחות שהאינקיי מביא לי.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502353][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את אומרת לפלואט שאת שמחה להכיר אותה, המומה מסיפורה שרק שמעת. את לא מאמינה שאת עומדת להליחם ברד ואומרת לטרוי שככל הנראה תפסידי, מה שגורם לו לצחקק. הוא אומר לך, עם חיוך:"אני מאמין שתנצחי. אחרי הכל ניצחת את השטן, לא?" הוא תופס אותך ומחבק אותך, אומר לך:"אני מאמין בך". את אומרת לו שמיד אחר כך תצאו להואן. אתם יוצאים ממשרדו של ברנדון חזרה אל הלובי הראשי, ובדרככם אל מחוץ לדלפק, מולי הפקידה אומרת בכריזה, כשאתם לידה:"שימו לב. כעת, נפתח באופן רשמי משגר העל, אשר מאפשר, לראשונה, להשתגר אל תוך מבנה. משגר העל מקשר בין חמשת המפקדות המחוזיות של הצוות והמפקדה הראשית, כאן בסאנישור. אתם רשאים להשתמש במשגר העל כדי להשתגר למפקדות בסלדון, אוליביין, ראסטבורו, דריפטוויל וקילאוד". טרוי אומר:"שמעת? סלדון! ככה לא נצטרך בכלל לחפש את המפקדה, נוכל להשתגר הישר לתוכה!". אתם הולכים אל משגר העל, שהוא מעין עיגול על הרצפה בפינת הלובי, שלידו סקאלה שיכולה להיות מכוונת לכל אחד מחמשת הבסיסים האחרים. לאחר כעשרה חיילים שמשתמשים במשגר, הגיע תורכם. טרוי מכוון את הסקאלה ל'מפקדת מחוז קנטו, סלדון', ושניכם צועדים על העיגול. אתם נעלמים מיד ומופיעים בכניסה למפקדת המחוז בסלדון, בין שני הפסלים של ברנדון וטורטרה. טרוי נדהם ואומר:"וואו! זה מדהים! זה השיגור הכי מהיר וחלק שעשיתי עד כה! וישר לתוך מבנה! הלוואי שהייתי יכול לסחוב את המשגר הזה במקום משגר המאך שלנו" הוא אומר בגיחוך ואתם מצחקקים. מולי בסלדון קוראת לכם, אומרת:"טרוי? אליס? רד עידכן אותי שתגיעו. בואי איתי, בבקשה" היא אומרת. אתם נכנסים שוב אל תוך הדלפק. נראה שהכניסה אל חדריהם של מפקדי המחוז וראש הצוות נעשים דרך מעלית מופרדת בתוך הדלפק. מולי אומרת לכם:"פשוט תלחצו על הכפתור שרשום עליו Red. בהצלחה, אליס!" היא אומרת בעוד דלת המעלית נסגרת, טרוי לוחץ על הכפתור שרשום עליו Red. אתם יורדים ויורדים, עוצרים לאחר כדקה. דלת המעלית נפתחת, ואתם יוצאים אל משרדו של רד. המשרד די מרשים, הקירות צבועים בגווני אדמה בהירים, והרצפה אדומה ומבריקה. במרכז החדר שולחן עץ גדול וארוך, אשר סביבו כיסאות גדולים מסתובבים. בראש השולחן, בקצה השני של החדר, ישנו כיסא מסתובב גדול יותר אשר לידו שרפרף פסנתר צהוב. על השרפרף הצהוב יושב פיקאצ'ו, מדבר לעברכם בהתלהבות:"פיקה פיקה! פיקאצ'ו!". [IMG]http://pldh.net/media/dreamworld/025.png[/IMG]. משני הקירות הצידיים של החדר ישנם ארונות עץ מלאים בספרים, מדליות ותעודות, כאשר הקיר המעניין ביותר הוא הקיר האחורי: בחלקו העליון של הקיר ישנה שורת חלונות זכוכית שדרכה רואים סופת שלגים משתוללת מחוץ למשרד, למרות שאתם עמוד מתחת לאדמה. נמוך יותר באותו קיר ישנו ארון תצוגה ובו חמישה פוקדורים נחים להם על משטח מרופד, כשלידם מיטה נמוכה ומרופדה שככל הנראה משמשת לפיקאצ'ו. משמאל לארון התצוגה ישנה דלת, היוצאת למקום ממנו רואים את החלונות בו 'סופת השלגים'. רד כרגע עם הגב אליכם, בדיוק אוסף את חמשת הפוקדורים. הוא לבוש במעיל מרופד חלקית, מכנס ארוך ומגפיים. הוא מסתובב אליכם לאחר שהוא סיים לקחת את הפוקדורים, אומר:"אה! אליס, טרוי, הגעתם! אני בדיוק אספתי את הפוקימונים שלי לקראת הקרב. דרך אגב, נראה לי שאתם תצטרכו את אלה" הוא אומר ולוחץ על שלט בידו. הקיר זז משמאלכם, וממנו יוצא כבל מתכת הנמתח לצד השני של החדר. על הכבל יוצאים שני קולבים עם פרטי לבוש חורפיים, סט אחד תכול בהיר וככל הנראה מיועד לך מכיוון שמדובר בגזרות נשים, והסט השני ירוק כהה וככל הנראה מיועד לטרוי. בנוסף לפרטי הלבוש שרד לובש, בסטים שלכם ישנם גם כובעי צמר ומחממי אוזניים. "תתלבשו,, אתם תודו לי מאוחר יותר" הוא אומר. בעוד את וטרוי מתלבשים, טרוי שואל את רד:"רד, למה אנחנו מתלבשים ככה? איפה בדיוק אתה עומד להילחם מול אליס, בסנוובל?" רד מחייך, בפעם הראשונה מאז שראית אותו, ואומר:"קרוב". לאחר שאתם מתלבשים, רד אומר:"למקרה שאת צריכה לשפץ מעט את הצוות שלך" והוא לוחץ על כפתור אחר באותו שלט. הקיר השני נפתח וממנו מחליק מחשב ניי על מדף, שנצמד לקיר ממנו הוא יצא. רד אומר:"דרך המחשב הזה תוכלי לגשת ישירות לפוקימונייך שהשארת בחדר בבסיס שלכם בגולדנרוד, ולהחליף ישירות. אני וטרוי מחכים לך בזירה" הוא אומר ומסמן לטרוי לבוא. רד פותח את הדלת ואת נדהמת - מהעבר השני של הדלת את לא רואה דבר פרט לשלג. רד מחייך אלייך, סוגר את הדלת ואומר:"נתראה בקרוב".
מה תעשי?[/COLOR]
אעמוד מעט מול המחשב ואתלבט. "פיירי, פלואט, מייטהינה, ג'יראפריג, טרופיוס וניינטלס" אמלמל לעצמי את הפוקימונים שנמצאים איתי. לאחר עוד קצת מחשבה אחליט לבסוף להשאיר את השישייה שלי כמו שהיא, לפחות נכון לכרגע. שאראה את השלג אודה בראשי לרד על הבגדים החמים ולאחר שאנשום נשימה עמוקה אצעק דרך הדלת אל תוך השלג ואנסה לאתר את רד וטרוי. 'אני צריכה ללכוד פיקאצ'ו אחשוב במוחי תוך החיפוש שאקלוט שאין לי פוקימון חשמלי.
-
[B][U][SIZE=5][COLOR="#000000"][CENTER]הודעות[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR="#FF0000"]*אז היי! חזרתי לאחר כמה ימי הפסקה, ויש לי כמה הודעות חשובות למסור - [/COLOR][/B]
[B][COLOR="#006400"]*החל ממחר ועד ל5.8 אני לא אהיה בפורום. בכלל. בשום דבר. לא רק במ"ת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]*לכל אחד ואחד ממנהיגי המכון (כולל אלו שהיו בשחור/לבן ולא בשחור/לבן 2) יש צוות שלם של 6 פוקימונים כולל התפתחות מגה שרק מחכה שיילחמו מולו. תבחרו מנהיג מכון כלשהו אם בא לכם ופשוט לכו לאתגר אותו. יש גם פאזל בכל מכון והפאזלים מאתגרים ומהנים ככל האפשר במשחקי תפקידים, כמעט כמו במשחקים עצמם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]*בנוסף - 'הודלף' מסמך סודי ממשרדי 'דההליוליסק בע"מ' המכיל 15 התפתחויות מגה חדשות שרק נחשפו, אך לצערי המסמך מעט ניזוק בדרך. מה שנשאר ממנו מונח לפניכם:[/COLOR][/B]
[SPOILER]
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/yjymg5nk2nzo.png[/IMG][/URL][/IMG]
[/SPOILER]
[B][COLOR="#0000FF"]*בהצלחה! [/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*עכשייוווו אני מבין מה זה מאליה חח
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מרגיע ומנחם את טרייסי ומאצ'וק עקב מה שקרה. נראה שהחיבוק שלך לטרייסי והבדיחה שלך עם מאצ'וק ריככו קצת את המצב שלהם, והם לאט לאט מתחילים לנוח. אתם יושבים שלושתכם בלחץ, מחכים לראות מה קורה עם קודי. לאחר כמה שעות אחד הרופאים יוצא, עם המסכה על צווארו וידיו מחזיקות האחת את השנייה מונחות לפני בטנו. הוא מסתכל עליכם בפרצוף עצוב. טרייסי אוחזת בך בחוזקה, שואלת:"מה קרה? מה קרה??". נראה שהיא על סף היסטריה. הרופא אומר:"ריצ'י, נכון? אני יכול לדבר איתך ביחידות רגע?". אתה מעביר את טרייסי למאצ'וק, שמנחם אותה ומחבק אותה בחזרה. נראה שהוא לא רע בכך. אתה הולך עם הרופא, אתה לובש בגדים לחדר ניתוח ואתם נכנסים אל החדר של קודי. אתה מגיע אליו ורואה מחזה מזוויע - הוא שוכב על המיטה, עם עיניו פקוחות לרווחה אך בלי שגופו זז. דם עוטף את צווארו מכל עבר, וכמעט ולא ניתן לראות את צווארו. הרופא שיצא אומר לך בשקט:"הוא מת. קבענו כבר תאריך פטירה". אתה בהלם, לא מאמין למה שאתה שומע. אך לאחר רגע, הרופא אומר בקול הססן, "אבל.... זה עוד לא מוחלט". אתה, כמו כל שאר הרופאים בחדר, המופתעים באותה מידה, מסתכלים עליו. הוא אומר:"ישנם מספר פוקימונים אגדיים שיכולים לעזור לנו להחזיר את קודי. יש את גיראטינה, שיכול להחזיר אותו מעולם המתים לעולמנו, אך זה מלווה בכמה תופעות לוואי לא נעימות ובכלל, גיראטינה הוא לא פוקימון חברותי במיוחד. יש את סלבי, שיכול לנסוע אחורה בזמן לרגע בו קודי נפצע איתך ולמנוע את כך, אך סלבי לא נראה כבר כמעט 20 שנה. יש את דיאלגה, שעושה משהו דומה, רק שבשביל לחזור חזרה לזמן שלנו אתה תצטרך למצוא את דיאלגה שוב בעבר ולבקש ממנו לחזור, אך שני המקרים של המסע בזמן בעייתיים כי אם אתה רואה את עצמך בעבר, אתה תגרום לנזק בלתי הפיך לכל העולם. ויש עוד שלוש - מיו, שיכול לעשות הכל אך לא נראה על ידי אדם כבר קרוב ל-100 שנה, ארכאוס, האל, שלא הופיע בפני אף אדם בהיסטוריה המתועדת, וזרניאס. זרניאס הוא פוקימון החיים, והוא יכול להחזיר לחיים כל ישות. בזרניאס אתה נתקלת במהלך הפלישה, שם הוא עזר בקרב האפל שנערך עמוק בתוך הבסיס, אך לאחר מכן הוא הלך לעץ החיים. הבעיה היא שאף אדם, מעולם, לא ראה את עץ החיים. אם תצליח, בדרך כלשהי, למצוא את עץ החיים ולפנות לליבו של זרניאס, קודי יחזור לחיים. הבעיה שנשמתו של אדם נשארת בגופו המת רק לשלושה ימים, לכן יש לך שלושה ימים מרגע זה. אה, ועוד דבר אחד - טרייסי הזאת, חברה שלך - היא מאוד קשורה אליו. אם רק תרמוז לה על כך שהוא מת, היא תישבר ברמה שאתה לא יכול לתאר לעצמך. כשאתה יוצא, תמצא סיפור כיסוי ללמה קראו לך. ולמשימה לעץ החיים יהיה עליך לצאת לבד, אחר היא תתחיל לשאול שאלות. בהצלחה" הוא אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*אתה מבין עכשיו מה זה היה הפרי דה פאווניארד בחתימה שלי לפני כמה חודשים? חח
*איך אני אאזן את זה חח כ הקטע של התגובות זה תיאורים. למרות שהיה גם הרבה מלל של מגנו פה.
*ג'וזף מת ואתה תצטרך להתגבר על כך. sheesh. איך אתה חושב שיש לך חדר פנוי? :wink:
*תגיד תודה ושתוק חח
*מיקום - משרדו של מגנו, מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מתפלא מכך שמגנו דמע, ומכין את טאלונפליים ומאוויל לתת למגנו את הקרב לו הוא ציפה. לפני שאתם נכנסים לזירה, טאלונפליים צועק בקול נשרי רב עוצמה - הוא מכוון לעבר הנרתיק שלך, דוחף את מקורו לשם ומוציא את הטאלונפליימייט. נראה כי הוא רוצה להתפתח מגה. מאוויל מחווה בראשו בחיוך. נראה כי הוא לא מתנגד. אתה מוצא חתיכת בד אדום, קושר אליה את האבן ומניח אותה סביב רגלו הימנית של טאלונפליים, שיהיה משהו שיחזיק את זה לבינתיים. אתה, טאלונפליים ומאוויל צועדים יחדיו אל עבר החדר שמגנו החווה אליו. אתם עוברים בדלת, ואתה מופתע מאוד - מעבר לדלת ישנו חוף ים, עם חול לבן כשלג וים תכול צלול. אתה רואה באופק המים, בצד ימין, כמה סלעים רחוקים שנראים כאיים, ובאופק השמאלי, עיירה קטנה ליד צוקים גבוהים. במרכז החול זירה המסומנת בקווים של עפר חום. מגנו עומד מצידה השני של הזירה אומר לך:"קלאן! ברוך הבא לאי סיאנווד! טוב, כמעט. זו הזירה הפרטית שלי. לכל מפקד מחוז, ראש בסיס וגם לברנדון יש חדר קרב, בו הם עורכים טורנירים וקרבות מיוחדים. הם רשאים לעצב את החדר כרצונם. חדר הקרב של ברנדון ממוקם בתוך הגן רחב הידיים שלו, בעוד שלי הוא כאן. הוא מדמה את אי ילדותי, בו גדלתי יחד עם אחי, האי סיאנווד. למעשה, בזירה האמיתית באי סיאנווד שזירה זו מבוססת עליה, על קו החוף של האי, רחוק מהעיר, אני ואחי ערכנו את הקרב הראשון בין הפוליווראת' שלו לפוליטוד שלי. מן הסתם, אני ניצחתי" הוא אומר בחיוך. אתה רואה שלפניו עומדים פוליטוד ואלאקזאם, את שניהם כבר זכית להכיר. על צווארו של אלאקזאם שרשת מצדפים, שאחד הצדפים הוא בעצם אבן ועליה פסים כחולי-ירוקים, הנראית כאבן מגה. אתה פתאום שם לב שעל חגורתו של מגנו, בתור אבזם, יש אבן מפתח יפהפייה. הוא אומר:"פוליטוד, התפתחות מגה!". הוא לוחץ על אבזם חגורתו, וקווי אנרגיה נמתחים בינו לבין פוליטוד. פוליטוד עובר שינוי, גדל ומגדל מעין מצופים כחולים בחלקים סביב גופו: [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/ug4me5ynk0zt.png[/IMG]. מגנו מחייך ואומר ב'אצילות':"אחריך".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]*מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
[COLOR="#FF0000"]*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה משבח את לאמפנט, אך עם פחד קל מהמתקפה החדשה שלו. אתה זורק פוקדור על פרווקי. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
[SPOILER]
מאזלט! פרווקי נתפס! פרטים יעודכנו בקרוב. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/656.gif[/IMG]
[/SPOILER]
אתה מסמן לאדם שאפשר לחזור, לאחר שגם הוא תפס את אינקאי שגורם לך אי נוחות, אך הודעה מלוח ההודעות עוצרת אתכם. אדם פותח אותה ומחייך, אומר:"טדי, זה נגמר. ניצחנו! ניצחנו! מגנו מזמין אותנו אליו למשרד בעוד שעתיים. יש משהו שאתה רוצה להמשיך ולעשות עד אז?" הוא שואל אותך. נראה יכ הוא במאת מאושר שניצחתם בקרב מול צוות רמפא"ג.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את עומדת מול המחשב ומתלטבת, אך מחליטה לשמור את שישייתך כמו שהיא. את מודה לרד על הבגדים לאחר שראית את השלג וצועדת לכיוון הדלת, תוך כדי חושבת את צריכה לתפוס פיקאצ'ו כי אין לך כל כך פוקימון חשמלי. את עובדת בדלת ורואה מחזה מרהיב - מעבר לדלת יש שלג, שלג ועוד שלג. את מסתכלת מסביב ולפי הנוף נראה כאילו את עומדת על פסגת הר. הפסגה מושלגת לחלוטין, והשלק בוהק ומסנוור. משני צידייך, במקום מדרונות של הר, יש מדרגות גדולות העשויות מקרח, כמו יציעים. את רואה את טרוי יושב על אחד מהן, עם גולדאק לידו, מקפץ על הקרח. במרכז השלג ישנה זירה המסומנת בקווי קרח, ובצידה השני, הרחוק ממך, עומד רד. הוא מחייך לעברך ואומר, בצעקה קלה כי אתם רחוקים:"נחמד, לא? לכל מפקד מחוז, ראש בסיס ולברנדון יש חדר שנקרא חדר קרב, אותו הם מעצבים כאוות נפשם והוא חדר בו הם עורכים קרבות עם אנשים נבחרים. אני עיצבתי את חדרי בדמות ההר בו חייתי כל כך הרבה שנים, הר סילבר. ועכשיו, את תזכי להיות אחת מהאנשים היחידים שזכו להילחם מולי בהר סילבר!" הוא אומר. "וינוזאור, צאי!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצאת מעין דינוזאורית ירוקה ענקית עם מעין עץ ג'ונגל על גבה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/003.gif[/IMG] . את רואה שפיקאצ'ו עומד לצידו של רד, מחכה שהוא יקרא לו להיכנס לקרב. "אחריך" הוא אורמ באלגנטיות.
מה תעשי?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502538][B][U][SIZE=5][COLOR="#000000"][CENTER]הודעות[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR="#FF0000"]*אז היי! חזרתי לאחר כמה ימי הפסקה, ויש לי כמה הודעות חשובות למסור - [/COLOR][/B]
[B][COLOR="#006400"]*החל ממחר ועד ל5.8 אני לא אהיה בפורום. בכלל. בשום דבר. לא רק במ"ת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#DAA520"]*לכל אחד ואחד ממנהיגי המכון (כולל אלו שהיו בשחור/לבן ולא בשחור/לבן 2) יש צוות שלם של 6 פוקימונים כולל התפתחות מגה שרק מחכה שיילחמו מולו. תבחרו מנהיג מכון כלשהו אם בא לכם ופשוט לכו לאתגר אותו. יש גם פאזל בכל מכון והפאזלים מאתגרים ומהנים ככל האפשר במשחקי תפקידים, כמעט כמו במשחקים עצמם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]*בנוסף - 'הודלף' מסמך סודי ממשרדי 'דההליוליסק בע"מ' המכיל 15 התפתחויות מגה חדשות שרק נחשפו, אך לצערי המסמך מעט ניזוק בדרך. מה שנשאר ממנו מונח לפניכם:[/COLOR][/B]
[SPOILER]
[IMG][URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up416.siz.co.il/up1/yjymg5nk2nzo.png[/IMG][/URL][/IMG]
[/SPOILER]
[B][COLOR="#0000FF"]*בהצלחה! [/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*עכשייוווו אני מבין מה זה מאליה חח
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מרגיע ומנחם את טרייסי ומאצ'וק עקב מה שקרה. נראה שהחיבוק שלך לטרייסי והבדיחה שלך עם מאצ'וק ריככו קצת את המצב שלהם, והם לאט לאט מתחילים לנוח. אתם יושבים שלושתכם בלחץ, מחכים לראות מה קורה עם קודי. לאחר כמה שעות אחד הרופאים יוצא, עם המסכה על צווארו וידיו מחזיקות האחת את השנייה מונחות לפני בטנו. הוא מסתכל עליכם בפרצוף עצוב. טרייסי אוחזת בך בחוזקה, שואלת:"מה קרה? מה קרה??". נראה שהיא על סף היסטריה. הרופא אומר:"ריצ'י, נכון? אני יכול לדבר איתך ביחידות רגע?". אתה מעביר את טרייסי למאצ'וק, שמנחם אותה ומחבק אותה בחזרה. נראה שהוא לא רע בכך. אתה הולך עם הרופא, אתה לובש בגדים לחדר ניתוח ואתם נכנסים אל החדר של קודי. אתה מגיע אליו ורואה מחזה מזוויע - הוא שוכב על המיטה, עם עיניו פקוחות לרווחה אך בלי שגופו זז. דם עוטף את צווארו מכל עבר, וכמעט ולא ניתן לראות את צווארו. הרופא שיצא אומר לך בשקט:"הוא מת. קבענו כבר תאריך פטירה". אתה בהלם, לא מאמין למה שאתה שומע. אך לאחר רגע, הרופא אומר בקול הססן, "אבל.... זה עוד לא מוחלט". אתה, כמו כל שאר הרופאים בחדר, המופתעים באותה מידה, מסתכלים עליו. הוא אומר:"ישנם מספר פוקימונים אגדיים שיכולים לעזור לנו להחזיר את קודי. יש את גיראטינה, שיכול להחזיר אותו מעולם המתים לעולמנו, אך זה מלווה בכמה תופעות לוואי לא נעימות ובכלל, גיראטינה הוא לא פוקימון חברותי במיוחד. יש את סלבי, שיכול לנסוע אחורה בזמן לרגע בו קודי נפצע איתך ולמנוע את כך, אך סלבי לא נראה כבר כמעט 20 שנה. יש את דיאלגה, שעושה משהו דומה, רק שבשביל לחזור חזרה לזמן שלנו אתה תצטרך למצוא את דיאלגה שוב בעבר ולבקש ממנו לחזור, אך שני המקרים של המסע בזמן בעייתיים כי אם אתה רואה את עצמך בעבר, אתה תגרום לנזק בלתי הפיך לכל העולם. ויש עוד שלוש - מיו, שיכול לעשות הכל אך לא נראה על ידי אדם כבר קרוב ל-100 שנה, ארכאוס, האל, שלא הופיע בפני אף אדם בהיסטוריה המתועדת, וזרניאס. זרניאס הוא פוקימון החיים, והוא יכול להחזיר לחיים כל ישות. בזרניאס אתה נתקלת במהלך הפלישה, שם הוא עזר בקרב האפל שנערך עמוק בתוך הבסיס, אך לאחר מכן הוא הלך לעץ החיים. הבעיה היא שאף אדם, מעולם, לא ראה את עץ החיים. אם תצליח, בדרך כלשהי, למצוא את עץ החיים ולפנות לליבו של זרניאס, קודי יחזור לחיים. הבעיה שנשמתו של אדם נשארת בגופו המת רק לשלושה ימים, לכן יש לך שלושה ימים מרגע זה. אה, ועוד דבר אחד - טרייסי הזאת, חברה שלך - היא מאוד קשורה אליו. אם רק תרמוז לה על כך שהוא מת, היא תישבר ברמה שאתה לא יכול לתאר לעצמך. כשאתה יוצא, תמצא סיפור כיסוי ללמה קראו לך. ולמשימה לעץ החיים יהיה עליך לצאת לבד, אחר היא תתחיל לשאול שאלות. בהצלחה" הוא אומר לך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*אתה מבין עכשיו מה זה היה הפרי דה פאווניארד בחתימה שלי לפני כמה חודשים? חח
*איך אני אאזן את זה חח כ הקטע של התגובות זה תיאורים. למרות שהיה גם הרבה מלל של מגנו פה.
*ג'וזף מת ואתה תצטרך להתגבר על כך. sheesh. איך אתה חושב שיש לך חדר פנוי? :wink:
*תגיד תודה ושתוק חח
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מתפלא מכך שמגנו דמע, ומכין את טאלונפליים ומאוויל לתת למגנו את הקרב לו הוא ציפה. לפני שאתם נכנסים לזירה, טאלונפליים צועק בקול נשרי רב עוצמה - הוא מכוון לעבר הנרתיק שלך, דוחף את מקורו לשם ומוציא את הטאלונפליימייט. נראה כי הוא רוצה להתפתח מגה. מאוויל מחווה בראשו בחיוך. נראה כי הוא לא מתנגד. אתה מוצא חתיכת בד אדום, קושר אליה את האבן ומניח אותה סביב רגלו הימנית של טאלונפליים, שיהיה משהו שיחזיק את זה לבינתיים. אתה, טאלונפליים ומאוויל צועדים יחדיו אל עבר החדר שמגנו החווה אליו. אתם עוברים בדלת, ואתה מופתע מאוד - מעבר לדלת ישנו חוף ים, עם חול לבן כשלג וים תכול צלול. אתה רואה באופק המים, בצד ימין, כמה סלעים רחוקים שנראים כאיים, ובאופק השמאלי, עיירה קטנה ליד צוקים גבוהים. במרכז החול זירה המסומנת בקווים של עפר חום. מגנו עומד מצידה השני של הזירה אומר לך:"קלאן! ברוך הבא לאי סיאנווד! טוב, כמעט. זו הזירה הפרטית שלי. לכל מפקד מחוז, ראש בסיס וגם לברנדון יש חדר קרב, בו הם עורכים טורנירים וקרבות מיוחדים. הם רשאים לעצב את החדר כרצונם. חדר הקרב של ברנדון ממוקם בתוך הגן רחב הידיים שלו, בעוד שלי הוא כאן. הוא מדמה את אי ילדותי, בו גדלתי יחד עם אחי, האי סיאנווד. למעשה, בזירה האמיתית באי סיאנווד שזירה זו מבוססת עליה, על קו החוף של האי, רחוק מהעיר, אני ואחי ערכנו את הקרב הראשון בין הפוליווראת' שלו לפוליטוד שלי. מן הסתם, אני ניצחתי" הוא אומר בחיוך. אתה רואה שלפניו עומדים פוליטוד ואלאקזאם, את שניהם כבר זכית להכיר. על צווארו של אלאקזאם שרשת מצדפים, שאחד הצדפים הוא בעצם אבן ועליה פסים כחולי-ירוקים, הנראית כאבן מגה. אתה פתאום שם לב שעל חגורתו של מגנו, בתור אבזם, יש אבן מפתח יפהפייה. הוא אומר:"פוליטוד, התפתחות מגה!". הוא לוחץ על אבזם חגורתו, וקווי אנרגיה נמתחים בינו לבין פוליטוד. פוליטוד עובר שינוי, גדל ומגדל מעין מצופים כחולים בחלקים סביב גופו: [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/ug4me5ynk0zt.png[/IMG]. מגנו מחייך ואומר ב'אצילות':"אחריך".
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]*מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
[COLOR="#FF0000"]*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 4,050 פ"ד
אתה משבח את לאמפנט, אך עם פחד קל מהמתקפה החדשה שלו. אתה זורק פוקדור על פרווקי. נדנוד1, נדנוד2, נדנוד3 ו.....
[SPOILER]
מאזלט! פרווקי נתפס! פרטים יעודכנו בקרוב. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/656.gif[/IMG]
[/SPOILER]
אתה מסמן לאדם שאפשר לחזור, לאחר שגם הוא תפס את אינקאי שגורם לך אי נוחות, אך הודעה מלוח ההודעות עוצרת אתכם. אדם פותח אותה ומחייך, אומר:"טדי, זה נגמר. ניצחנו! ניצחנו! מגנו מזמין אותנו אליו למשרד בעוד שעתיים. יש משהו שאתה רוצה להמשיך ולעשות עד אז?" הוא שואל אותך. נראה יכ הוא במאת מאושר שניצחתם בקרב מול צוות רמפא"ג.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את עומדת מול המחשב ומתלטבת, אך מחליטה לשמור את שישייתך כמו שהיא. את מודה לרד על הבגדים לאחר שראית את השלג וצועדת לכיוון הדלת, תוך כדי חושבת את צריכה לתפוס פיקאצ'ו כי אין לך כל כך פוקימון חשמלי. את עובדת בדלת ורואה מחזה מרהיב - מעבר לדלת יש שלג, שלג ועוד שלג. את מסתכלת מסביב ולפי הנוף נראה כאילו את עומדת על פסגת הר. הפסגה מושלגת לחלוטין, והשלק בוהק ומסנוור. משני צידייך, במקום מדרונות של הר, יש מדרגות גדולות העשויות מקרח, כמו יציעים. את רואה את טרוי יושב על אחד מהן, עם גולדאק לידו, מקפץ על הקרח. במרכז השלג ישנה זירה המסומנת בקווי קרח, ובצידה השני, הרחוק ממך, עומד רד. הוא מחייך לעברך ואומר, בצעקה קלה כי אתם רחוקים:"נחמד, לא? לכל מפקד מחוז, ראש בסיס ולברנדון יש חדר שנקרא חדר קרב, אותו הם מעצבים כאוות נפשם והוא חדר בו הם עורכים קרבות עם אנשים נבחרים. אני עיצבתי את חדרי בדמות ההר בו חייתי כל כך הרבה שנים, הר סילבר. ועכשיו, את תזכי להיות אחת מהאנשים היחידים שזכו להילחם מולי בהר סילבר!" הוא אומר. "וינוזאור, צאי!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצאת מעין דינוזאורית ירוקה ענקית עם מעין עץ ג'ונגל על גבה: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/003.gif[/IMG] . את רואה שפיקאצ'ו עומד לצידו של רד, מחכה שהוא יקרא לו להיכנס לקרב. "אחריך" הוא אורמ באלגנטיות.
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
אז אין זמן לבזבז אני פוקד על מרתון!
סליחה שאני מצטט הכל אני לא על המחשב.
--------------
"מהה?!?! וואו!" אתפלא לנוכח מה שהדוקטור אמר לי. 'מה אני יכול להגיד לה? איזה תירוץ יהיה אמין מספיק למצבו של קודי?' אחשוב בעודי חסר אונים. 'מה שבטוח, שאסור לי לפספס את ההזדמנות הזו להציל את קודי! אבל מאיפה להתחיל? איך אדע לאן ללכת?' אתמלא בשאלות ואתפקס 'אוקיי דבר ראשון, לצאת מפה עם תירוץ מספק על מנת שטרייסי תאמין לי...' 'יש לי! זה כל כך פשוט. טוב אין לי זמן לבזבז.' אחשוב ואשאל את הדוקטור "דוקטור, אתה יכול לתת לי כיוון לאן להשתגר? יש איזשהו מידע כלשהו על עץ החיים? תתן לי את כל המידע שאתה יודע." אדרוש ממנו. לאחר מכן אצא ואגיד לטרייסי "אל תדאגי, קודי בסדר, זאת אומרת יהיה בסדר, אני מבטיח לך. אני לא רוצה לשקר לך... הרופא פה שלח אותי למשימה על מנת לעזור לקודי ויש לי רק שלושה ימים. אני מתחנן אלייך, בשלושת הימים הקרובים, תהיי פה באיזור, קודי זקוק לך. אני הולך. בוא מאצ'וק אנחנו צריכים להתחיל את המשימה." אומר ואשתגר לחדר שלנו על מנת להחליף את גאסטלי בדודו ואחר כך אשתגר למקום שהדוקטור כיוון אותי אליו.
-
[QUOTE]
Amitlv
*אופסיס. לא נורא נסלח
*המבנה וסודותיו חח. זה מרכז פוקימונים, מה כבר יהיה בו?
*מיקום - מרכז פוקימונים, העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - לפנות בוקר.
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*דרגה - חייל טירון
*כסף - 7,300 פ"ד
אתה בודק מהר את תיקך, רואה שלא נגעו בו לרגע ושהכל בו (זה בעצם נרתיק לחגורה ולא תיק גב אבל חפיף). אתה מתפשט ונח לך במים החמים מספר דקות, מיד לאחר מכן יוצא ומתנגב. אתה רואה שהאחות השאירה לך ברוב נדיבותה סט בגדים נוסף על שידה. אתה מתנגב ומתלבש בו. הבגדים בדיוק במידה שלך. נראה שהיא בדקה את מידותיך בעודה מכניסה אותך למקלחת. אתה מתנגב, לובש את החגורה עם הנרתיק והפוקדור של הורסי ויוצא מהחדר. אתה יוצא מהמסדרון המלא בחדרים המוציאים אדים, חוזר אל האולם הראשי האולם הראשי של מרכז הפוקימונים מלא כמעט עד אפס מקום. אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת פוקימונים לריפוי, ועוד כמה אחיות זוטרות יותר בדלפק נפרד מחלקות כוסות שוקו חם ומאפים. אתה רואה גרמי מדרגות המובילים מעלה ומטה עם שלטים. השלט ליד גרם המדרגות העליון אומר"מרכז החלפות" והשלט ליד גרם המדרגות התחתון אומר "חדר אינטרנט". אתה רואה עוד מסדרון המקביל למסדרון שיצאת ממנו, ובבדיקה עמוקה יותר אתה מגלה שבכניסתו ישנה דלת הרשום עליה "הכניסה לצוות המרכז בלבד". השעון מעל עמדת הריפוי מורה '04:35'. אתה מבין שאמצע הלילה. אתה רואה שני מסדרונות, אחד בקיר הימני של המרכז ואחד בשמאלי. בכניסה לשניהם רשום 'חדרי לינה - יש להשכיר חדר מהאחות ג'וי'. זה פחות או יותר כל מה שאתה מצליח לראות באולם הראשי של מרכז הפוקימונים.
מה תעשה?
[/QUOTE]
'מאוחר מידי וקר מידי להמשיך במסע' אחשוב מה לעשות עכשיו 'אני לא מרגיש כל כך עייף' אחשוב ואז אבהה מאט בשלט של הכניסה לעובדים בלבד 'מה כבר יכול להיות מאחורי הדלת הזו' אחשוב ואנסה לפתוח את הדלת
-
[QUOTE]נועם
*אתה מבין עכשיו מה זה היה הפרי דה פאווניארד בחתימה שלי לפני כמה חודשים? חח
*ג'וזף מת ואתה תצטרך להתגבר על כך. sheesh. איך אתה חושב שיש לך חדר פנוי?
*תגיד תודה ושתוק חח
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מתפלא מכך שמגנו דמע, ומכין את טאלונפליים ומאוויל לתת למגנו את הקרב לו הוא ציפה. לפני שאתם נכנסים לזירה, טאלונפליים צועק בקול נשרי רב עוצמה - הוא מכוון לעבר הנרתיק שלך, דוחף את מקורו לשם ומוציא את הטאלונפליימייט. נראה כי הוא רוצה להתפתח מגה. מאוויל מחווה בראשו בחיוך. נראה כי הוא לא מתנגד. אתה מוצא חתיכת בד אדום, קושר אליה את האבן ומניח אותה סביב רגלו הימנית של טאלונפליים, שיהיה משהו שיחזיק את זה לבינתיים. אתה, טאלונפליים ומאוויל צועדים יחדיו אל עבר החדר שמגנו החווה אליו. אתם עוברים בדלת, ואתה מופתע מאוד - מעבר לדלת ישנו חוף ים, עם חול לבן כשלג וים תכול צלול. אתה רואה באופק המים, בצד ימין, כמה סלעים רחוקים שנראים כאיים, ובאופק השמאלי, עיירה קטנה ליד צוקים גבוהים. במרכז החול זירה המסומנת בקווים של עפר חום. מגנו עומד מצידה השני של הזירה אומר לך:"קלאן! ברוך הבא לאי סיאנווד! טוב, כמעט. זו הזירה הפרטית שלי. לכל מפקד מחוז, ראש בסיס וגם לברנדון יש חדר קרב, בו הם עורכים טורנירים וקרבות מיוחדים. הם רשאים לעצב את החדר כרצונם. חדר הקרב של ברנדון ממוקם בתוך הגן רחב הידיים שלו, בעוד שלי הוא כאן. הוא מדמה את אי ילדותי, בו גדלתי יחד עם אחי, האי סיאנווד. למעשה, בזירה האמיתית באי סיאנווד שזירה זו מבוססת עליה, על קו החוף של האי, רחוק מהעיר, אני ואחי ערכנו את הקרב הראשון בין הפוליווראת' שלו לפוליטוד שלי. מן הסתם, אני ניצחתי" הוא אומר בחיוך. אתה רואה שלפניו עומדים פוליטוד ואלאקזאם, את שניהם כבר זכית להכיר. על צווארו של אלאקזאם שרשת מצדפים, שאחד הצדפים הוא בעצם אבן ועליה פסים כחולי-ירוקים, הנראית כאבן מגה. אתה פתאום שם לב שעל חגורתו של מגנו, בתור אבזם, יש אבן מפתח יפהפייה. הוא אומר:"פוליטוד, התפתחות מגה!". הוא לוחץ על אבזם חגורתו, וקווי אנרגיה נמתחים בינו לבין פוליטוד. פוליטוד עובר שינוי, גדל ומגדל מעין מצופים כחולים בחלקים סביב גופו: . מגנו מחייך ואומר ב'אצילות':"אחריך".
מה תעשה?[/QUOTE]
"מוכנים?" אומר למאוויל וטאלונפליים ואתכונן לקרב. "טאלונפליים, כנס למגה!" אקרא בגאווה בעודי צופה בטאלונפליים משתנה לצורת המגה שלו. "שנתחיל?" אומר בחיוך ואורה לטאלונפליים ומאוויל כיצד לפעול. "טאלונפליים, זריזות ואז טוס היישר לאלאקאזם עם להביור! מאוויל, הטלה סיסמית ואז כוח נסתר על פוליטוד!"
-
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
אחזיק את הפוקדור של ניינטלס ואחייך. מן הראוי שבקרב שלי מול רד אשתמש בפוקימון הראשון שלי. "ניינטלס-צאי! קרן בלבול ואז גחלת! תנסי ליצור גחלת כמה שיותר חזקה, תדמייני את גושי הגחלת מתאחדים" הורה בתקווה שניינטלס תצליח להפיק להביור. 'יש לנו יתרון סוגים, אבל זה רד... מי יודע מה יקרה' אחשוב לעצמי.
-
[B][U][SIZE=5][CENTER]הודעות[/CENTER][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*אוקיי. אז הסתדרתי על מחשב ליום אחד, אז אני לא אחזור להגיב במרתוניות רציפה. תגובה אחת להיום כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי, ואם יהיה לי עוד זמן השבוע אז אולי אולי עוד תגובה.[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג לשעבר, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*עוד 3 ימים להציל את קודי
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה חושב מה אתה יכול לעשות, ומבקש מהרופא עצה לגבי איפבה נמצא עץ החיים. הוא חושב וחושב, ואז אומר לך:"אממ... אני לא כל כך יודע איפה נמצא עץ החיים. אף אחד לא יודע, למען האמת. אבל אם הייתי חייב לכוון אותך לאנשהו, הייתי מכוון אותך לאדם מבוגר כלשהו שגר בעיר אניסטאר. אני לא בטוח מהו שמו, אך אני יודע שאנשים מכירים אותו בתור 'ההזקן.' אם אתה תגיע לעיר, אני בטוח שתוכל להתסדר משם". לאחר מכן אתה הולך ומסביר לטרייסי מה קרה. היא נושמת לרווחה, אומרת, תוך כדי שהיא מושכת את האף:"טוב. בהצלחה ריצ'י. אני אהיה כאן". אתה קורא למאצ'וק, ויחד אתם הולכים אל הבסיס שלכם. שם, אתה מחליף את גאסטלי בדודואו, ומיד לאחר מכן אתה משתגר מיד לעיר אניסטאר שבקאלוס. העיר אניסטאר היא עיר יפהפייה, מנלאה בבתים יפהפיים. אתה רואה את שעון השמש מכל מקום. אתה שואל אנשים על איפה הזקן, והם מכוונים אותך לבית קצת יותר ישן, עם צבע מתקלף בפינות הקירות. אתה דופק בדלת והדלת נפתחת לרווחה. אתה נכנס לבית ויושב שם אדם מבוגר ליד השולחן. הוא אומר לך:"אז. בטח באת לשמוע על אגדיי עץ החיים. מעבר להרים, מעל לאופק, נמצא עץ ענקי וקסום בשם 'עץ החיים'. בעץ הזה, חי לו פוקימון אגדי בשם זרניאס. זרניאס הוא פוקימון החיים. הוא יכול להעניק חיים לכל אדם ופוקימון, ועם עזרה מסוימת במקרים מסוימים, גם לקחת חיים. בהרים הגבוהים שמעל עץ החיים, חי לו פוקימון בשם יבלטאל. יבלטאל הוא פוקימון המוות, והוא יכול לקחת את החיים מכל אדם או פוקימון, או במקרים מסוימים, להחזיר לו את חייו. למרות שיבלטאל וזרנאיס הם הפכים גמורים, הם לא נלחמים אחד בשני ואין ביניהם שום יריבות. יש האומרים שרק האנשים בעלי הלב הטהור שילכו לנקודה הטהורה ביותר בכל מחוז קאלוס, בה הא יוכל לזמן שע לעץ החיים. ישנם כמה מקומות הנחשבים למקומות הטהורים ביותר בקאלוס - כפר הפוקימונים, העיר לאוור ומפרץ אזור. השמועה אומרת שתוכל לזמן שער לעץ החיים באחד משלושת המקומות הללו, ואז ללכת ולבקש מזרניאס עזרה. אני מקווה מאוד שעזרתי לך, ילד. עכשיו לך. אני עייף מאוד, ואנשים טורדי מנוחה כמוך מפריעים לי לישון''. אתה יוצא מביתו של הזקן.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#000080"]Amitlv[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#000080"]*מיקום - מרכז פוקימונים, העיר סנוופוינט, סינו
*זמן - לפנות בוקר.
*עוד 3 ימים להגיע לבסיס
*דרגה - חייל טירון
*כסף - 7,300 פ"ד
אתה חושב שמאוחר לך מדי להמשיך במסע הזה, ומנסה להיכנס בדלת לעובדים בלבד. אתה מסתנן פנימה, רואה הרבה דלתות סגורות שכולן מובילות לחזרי ניתוחים. צ'נסי חייכנית מוצאיה אותך חזרה החוצה ללובי. אתה מתיישב לרגע על אחד הכיסאות, ועיניך פשוט נעצמות. אתה מתעורר. אתה רואה בשעון שהשעה '9:30'. ישנת כמה שעות עד בוקר מוקדם מאוד. אתה עדיין מותש אך יש לך מספיק אנרגיה כדי להמשיך במסעך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*מיקום - משרדו של מגנו, מפקדת מחוז ג'וטו, העיר אוליביין, ג'וטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מכין את מאוויל וטאלונפליים לקרב, מפתח את טאלונפליים מגה. טבעות אנרגיה עוברות בינך לבין טאלונפליים והוא מתפתח מגה, נהיה יותר גדול ומרשים. (אני לא בבית ואין לי תמונה אז אני אשלח לך אותה שבת הבאה). אתה אומר לשני פוקימוניך מה לעשות. מגה טאלונפליים טס במרחב במהירות על, יורה להביור עוצמתי שפוגע באלקאזאם די חזק. לאחר מכן, מאוויל מנסה ללפות את פוליטוד להטלה סיסמית, אך הוא פשוט מחליק מלפיתתו הלאה. לאחר מכן מאוויל שולח עליו קרן אנרגיה סגולה שפוגעת בו לא קשה במיוחד. מגנו אומר:"אלקזאם, על חושי על טאלונפליים! פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים גם אתה!" אלאקזאם מנסה ללפות את טאלונפליים עם אנרגיה על חושית. טאלונפליים מנסה להתנגד בחוזקה, ואז הוא מצליח. הוא מסתער בכוח רב, עטוף כולו בלהבות, על אלקזאם, גורם לו הרבה מאוד נזק. *מאזלט! טאלונפליים למד [B]בליץ להבה[/B]!!! (Flare Blitz)* מגנו אומר:"וואו. מרשים מאוד. אף פעם לא ראיתי את טאלונפליים שלך כל כך נחוש". טאלונפליים נפגע מעט מנזק שנגרם לו במהלך בליץ הלהבה. לאחר מכן פעימת המים של פוליטוד פוגעת בו, גורמת לו די הרבה נזק. מגנו מחייך:,אתה מוכשר הרבה יותר ממה שציפיתי".
מה תעשה?
מאוויל - 10/10
מגה טאלונפליים - 7/12[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את מחזיקה את הפוקדור של ניינטיילס ומחייכת. את חושבת שמן הראוי שכפוקימון הראשון מול רד תשתמשי בפוקימונית הראשונה שלך ומוציאה את ניינטיילס. את אומרת לה מה לעשות. היא שולחת גל אנרגיה סגלגל אל עבר וינאזור, שסופגת אותו. נראה שהיא קצת מסוחררת, אך זה לא מאוד משפיע עליה. "וינאזור שלי מאוד חזקה. היא איתי כבר המון זמן. קרן בלבול חלשה שכזו לא משפיעה עליה כל כך חזק. מיד לאחר מכן ניינטיילס מייצרת קרן המורכבת מהמון מהמון גחלות קטנות שעפות יחדיו בחוזקה אל וינאזור, כלהביור אש ענקי, גורמים לה כמות מרשימה של נזק. *מאזלט! ניינטיילס למדה [B]להביור[/B]!!!* רד נראה מתרשם מעט:"מרשים מאוד" הוא אומר. "אחד הלהביורים היותר חזקים שראיתי" הוא אומר. "אבל עכשיו תורי. וינאזור, רעיל ואז הלם רעל! בכל הכוח!". וינאוזר שולחת בועות רעל קטנטנות אל עבר ניינטיילס, שפוגעות בה ישירות ומרעליות אותה. היא נראית כי היא סובלת מההרעלה. לאחר מכן וינאזור שולחת קרניים דקיקות של רפש סגול אל עבר ניינטיילס, שחודרות ישירות לנקודות שהורעלו וגורמות להרבה מאוד נזק. רד מחייך ואומר:"הלם רעל גורם כפול נזק כאשר הפוקימון מורעל". ניינטיילס נראית סובלת מהרעל.
מה תעשי?
ניינטיילס - 4/10[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1502771][B][U][SIZE=5][CENTER]הודעות[/CENTER][/SIZE][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*אוקיי. אז הסתדרתי על מחשב ליום אחד, אז אני לא אחזור להגיב במרתוניות רציפה. תגובה אחת להיום כדי שאני ארגיש טוב עם עצמי, ואם יהיה לי עוד זמן השבוע אז אולי אולי עוד תגובה.[/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג לשעבר, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה חושב מה אתה יכול לעשות, ומבקש מהרופא עצה לגבי איפבה נמצא עץ החיים. הוא חושב וחושב, ואז אומר לך:"אממ... אני לא כל כך יודע איפה נמצא עץ החיים. אף אחד לא יודע, למען האמת. אבל אם הייתי חייב לכוון אותך לאנשהו, הייתי מכוון אותך לאדם מבוגר כלשהו שגר בעיר אניסטאר. אני לא בטוח מהו שמו, אך אני יודע שאנשים מכירים אותו בתור 'ההזקן.' אם אתה תגיע לעיר, אני בטוח שתוכל להתסדר משם". לאחר מכן אתה הולך ומסביר לטרייסי מה קרה. היא נושמת לרווחה, אומרת, תוך כדי שהיא מושכת את האף:"טוב. בהצלחה ריצ'י. אני אהיה כאן". אתה קורא למאצ'וק, ויחד אתם הולכים אל הבסיס שלכם. שם, אתה מחליף את גאסטלי בדודואו, ומיד לאחר מכן אתה משתגר מיד לעיר אניסטאר שבקאלוס. העיר אניסטאר היא עיר יפהפייה, מנלאה בבתים יפהפיים. אתה רואה את שעון השמש מכל מקום. אתה שואל אנשים על איפה הזקן, והם מכוונים אותך לבית קצת יותר ישן, עם צבע מתקלף בפינות הקירות. אתה דופק בדלת והדלת נפתחת לרווחה. אתה נכנס לבית ויושב שם אדם מבוגר ליד השולחן. הוא אומר לך:"אז. בטח באת לשמוע על אגדיי עץ החיים. מעבר להרים, מעל לאופק, נמצא עץ ענקי וקסום בשם 'עץ החיים'. בעץ הזה, חי לו פוקימון אגדי בשם זרניאס. זרניאס הוא פוקימון החיים. הוא יכול להעניק חיים לכל אדם ופוקימון, ועם עזרה מסוימת במקרים מסוימים, גם לקחת חיים. בהרים הגבוהים שמעל עץ החיים, חי לו פוקימון בשם יבלטאל. יבלטאל הוא פוקימון המוות, והוא יכול לקחת את החיים מכל אדם או פוקימון, או במקרים מסוימים, להחזיר לו את חייו. למרות שיבלטאל וזרנאיס הם הפכים גמורים, הם לא נלחמים אחד בשני ואין ביניהם שום יריבות. יש האומרים שרק האנשים בעלי הלב הטהור שילכו לנקודה הטהורה ביותר בכל מחוז קאלוס, בה הא יוכל לזמן שע לעץ החיים. ישנם כמה מקומות הנחשבים למקומות הטהורים ביותר בקאלוס - כפר הפוקימונים, העיר לאוור ומפרץ אזור. השמועה אומרת שתוכל לזמן שער לעץ החיים באחד משלושת המקומות הללו, ואז ללכת ולבקש מזרניאס עזרה. אני מקווה מאוד שעזרתי לך, ילד. עכשיו לך. אני עייף מאוד, ואנשים טורדי מנוחה כמוך מפריעים לי לישון''. אתה יוצא מביתו של הזקן.
מה תעשה?[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
'אז יש שלושה מקומות שבהם אוכל לזמן שער לעץ החיים ושני פוקימונים אגדיים שיוכלו לעזור לי בזה. אבל השאלה היא אם יש לי לב טהור...' אשקע במחשבות אך אתפקס 'אין זמן לבזבז במחשבות מיותרות שכאלה, אם אני בעל לב טהור, השער יזומן ואם לא אז אצטרך לחשוב על דרכים אחרות להציל את קודי, מה שבטוח הוא שהזמן קצר והמלאכה מרובה, קדימה לכפר הפוקימונים' אחשוב לעצמי ואשתגר לשם.
-
[QUOTE]נועם
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה מכין את מאוויל וטאלונפליים לקרב, מפתח את טאלונפליים מגה. טבעות אנרגיה עוברות בינך לבין טאלונפליים והוא מתפתח מגה, נהיה יותר גדול ומרשים. (אני לא בבית ואין לי תמונה אז אני אשלח לך אותה שבת הבאה). אתה אומר לשני פוקימוניך מה לעשות. מגה טאלונפליים טס במרחב במהירות על, יורה להביור עוצמתי שפוגע באלקאזאם די חזק. לאחר מכן, מאוויל מנסה ללפות את פוליטוד להטלה סיסמית, אך הוא פשוט מחליק מלפיתתו הלאה. לאחר מכן מאוויל שולח עליו קרן אנרגיה סגולה שפוגעת בו לא קשה במיוחד. מגנו אומר:"אלקזאם, על חושי על טאלונפליים! פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים גם אתה!" אלאקזאם מנסה ללפות את טאלונפליים עם אנרגיה על חושית. טאלונפליים מנסה להתנגד בחוזקה, ואז הוא מצליח. הוא מסתער בכוח רב, עטוף כולו בלהבות, על אלקזאם, גורם לו הרבה מאוד נזק. *מאזלט! טאלונפליים למד בליץ להבה!!! (Flare Blitz)* מגנו אומר:"וואו. מרשים מאוד. אף פעם לא ראיתי את טאלונפליים שלך כל כך נחוש". טאלונפליים נפגע מעט מנזק שנגרם לו במהלך בליץ הלהבה. לאחר מכן פעימת המים של פוליטוד פוגעת בו, גורמת לו די הרבה נזק. מגנו מחייך:,אתה מוכשר הרבה יותר ממה שציפיתי".
מה תעשה?
מאוויל - 10/10
מגה טאלונפליים - 7/12[/QUOTE]
*יש מצב שאתה מציין רק כמה נזק טאלון מקבל מהבליץ להבה? [לחישובים עתידיים וכו']
-------------------------------------------
"בליץ להבה!" אקרא בהתפעלות לעברו של טאלונפליים על מנת להביע את גאוותי. "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" אחייך לעברו של מגנו ואז אפנה חזרה לעבר הפוקימונים. 'מאוויל לא יכול לפגוע בפוליטוד פיזית... ומתקפות האש של טאלונפליים לא ישפיעו עליו בכלל. אני חייב לחשוב על דרך שבה טאלונפליים יוכל לפגוע בפוליטוד ולהעסיק אותו בזמן שמאוויל מעלף את אלאקאזם...' אומר לעצמי ואחשוב בזריזות על אסטרטגיה מתאימה. "אני לא בטוח שזה יעבוד... אבל אין לי הרבה ברירות. מאוויל, טען מתקפת כוח נסתר, אבל במקום לשחרר את כל הכדורים, תנסה לשלב את האנרגיה כך שכל הכדורים ייצרו כדור אחד גדול ואז שגר אותו לעבר אלאקאזם, אני מקווה שזה יהיה מספיק כדי להסב נזק רציני. טאלונפליים, אתה חייב להעסיק את פוליטוד בזמן שמאוויל נלחם עם אלאקאזם, אז תשתמש בזריזות ואז תנוע במהירות סביב פוליטוד כדי להתיש אותו, כשהוא עייף מספיק נקר אותו בכל הכוח!"
-
[b][u][color="#008000"]טל[/color][/u][/b]
[color="#008000"]*מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את מחזיקה את הפוקדור של ניינטיילס ומחייכת. את חושבת שמן הראוי שכפוקימון הראשון מול רד תשתמשי בפוקימונית הראשונה שלך ומוציאה את ניינטיילס. את אומרת לה מה לעשות. היא שולחת גל אנרגיה סגלגל אל עבר וינאזור, שסופגת אותו. נראה שהיא קצת מסוחררת, אך זה לא מאוד משפיע עליה. "וינאזור שלי מאוד חזקה. היא איתי כבר המון זמן. קרן בלבול חלשה שכזו לא משפיעה עליה כל כך חזק. מיד לאחר מכן ניינטיילס מייצרת קרן המורכבת מהמון מהמון גחלות קטנות שעפות יחדיו בחוזקה אל וינאזור, כלהביור אש ענקי, גורמים לה כמות מרשימה של נזק. *מאזלט! ניינטיילס למדה [b]להביור[/b]!!!* רד נראה מתרשם מעט:"מרשים מאוד" הוא אומר. "אחד הלהביורים היותר חזקים שראיתי" הוא אומר. "אבל עכשיו תורי. וינאזור, רעיל ואז הלם רעל! בכל הכוח!". וינאוזר שולחת בועות רעל קטנטנות אל עבר ניינטיילס, שפוגעות בה ישירות ומרעליות אותה. היא נראית כי היא סובלת מההרעלה. לאחר מכן וינאזור שולחת קרניים דקיקות של רפש סגול אל עבר ניינטיילס, שחודרות ישירות לנקודות שהורעלו וגורמות להרבה מאוד נזק. רד מחייך ואומר:"הלם רעל גורם כפול נזק כאשר הפוקימון מורעל". ניינטיילס נראית סובלת מהרעל.
מה תעשי?
ניינטיילס - 4/10[/color][/quote]
אם מפסידים, מפסידים בסטייל
~~
"נייטנטלס! תשתני לצורת אלולה-קרן קרח!" (סתם. הלוואי אבל לא)
~~~
"ניינטלס, להביור תוך כדי מתקפה מהירה-תנסי לפגוע מטווח כמה שיותר קרוב ובתוך להביור לשלב גם גחלת כך שבתוך זרם האש יהיו חלקיקי גחלת" הורה לה בחיוך. "הווינאזור שלך ממש חזק! לא ציפיתי לפחות" אחמיא לרד. "ניינטלס, תתחמקי אם הוא ינסה להתקיף" אוסיף
-
[QUOTE]
מאט-
זה קצת לא הגיוני שמאצ'וק ישתמש בשבירת לבנים. כאילו הוא זורק עליו סלע איך הוא גם יזרוק עליו סלע ועוד לפני זה ישתמש בשבירת לבנים? הבנתי אותך הפעם נזרום חח
"אוקיי מאצ׳וק הזדרז ותפוס את הסלעים וזרוק אותם חזרה על סלאגמה וצרף שבירת לבנים בדיוק לפני שהם פוגעים בו! אלקטריק מתקפה מהירה על השני ואז ניב חשמל כדי שלא יוכל להשתמש בהגנה שוב! מארשטרומפ בוא נהפוך את טארקול! מתקפת בוץ לעבר טארקול ואז השתמש בדחיפה כלפי הקרקע כדי שיתהפך!" אתה פוקד על הפוקימונים שלך. מאצ'וק רץ לעבר האבנים המושלכות שסלוגמה יוצר ובצעד מרשים אוחז אותן בידיו השריריות ומשליך אותן על סלוגמה שנפגע מהן נזק חזק ביותר. לפני שהסלע בכלל פגע בו, מאצ'וק פוגע בסלוגמה בשבירת לבנים חזקה ביותר שמחלישה עוד יותר את סלוגמה וגורמת לו לסגת מעט לאחור. אלקטריק מתחיל לרוץ מצד לצד כששובל בהיר נמצא מאחוריו, הוא פוגע בסלוגמה ומיד לאחר הפגיעה ניביו נאחזים בסלוגמה ומחשמלים אותו בחוזקה. מעלפים אותו. אלקטריק מחייך אך הוא מתחיל להיות מוקף בלהבות. היכולת של סלוגמה הופעלה, שגורמת לעיתים לפוקימונים אשר יוצרים עם סלוגמה מגע פיזי להיכוות. מארשטומפ מאזין לך ומחייך כשהרעיון מוצא חן בעיניו מאוד. מארשטומפ משחרר גושי בוץ סמיכים וכהים אשר פוגעים בצווארו של טורקול שנאנק בכאב. מארשטומפ לא מוותר ומפלס את דרכו בעזרת גופו החזק ופוגע בטורקול באמצעות דחיפה חזקה. מארשטומפ לא עוצר שם, ידיו המאסיביות מרימות את גופו הכבד מאוד של טורקול ומניף אותו באוויר, וזורק אותו לקדימה כשטורקול נפגע. "טור טור טורקול!" טורקול זועק בכאב כשהוא נוחת על הגב מהזריקה של מארשטומפ, צמד הסלוגמות עוזרים לטורקול להתיישר וכולם נמלטים מהאזור לחלק אחר במערה. גריימר וקופינג מאחורייך מריעים לכם. אתה מביט בפוקימונים שלך. הם מתחזקים. מארשטומפ מחייך חיוך גאה מאוד. הוא מאוד אוהב להילחם. אלקטריק ומאצ'וק נעמדים זה לצד זה, נראה שהשניים התחבבו מאוד אחד על השני, מביטים בך. מה תעשה [/QUOTE]
גאה בכולם אשבח אותם ואמהר בכל הכח לעבר נולנד.אני מרגיש רע שגרמתי לו לחכות כל כך ואצפה בכליון עיניים לראות מהיש לו להגיד לי ובמה אני יכול לעזור לו.
-
[B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*אז היי. אמנם יש רק כ~~שבועיים עד סוף החופש הגדול, אבל אני עומד לתת לכולכם גז רציני קדימה, אז תתכוננו![/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - העיר אניסטאר, קאלוס
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה חושב שיש שלושה מקומות בםה תוכל למצוא את זרניאס ותוהה אם יש לך לב טהור. אתה מנסה להשתגר לכפר הפוקימונים, אך המשגר שלך רושם: 'שלום ריצ'י. לצערי, כפר הפוקימונים ממוקמם במיקום סודי, ואף אחד אינו יודע היכן בדיוק הוא נמצא. על מנת להגיע אליו, עליך להשתגר לעיר סנוובל, ומשם לעבור את היערות המתפתלים בניסיום למצוא את הכפר
-משגר המאך-'. אתה מבין שאין לך ברירה מלבד להשתגר לסנוובל, ולכן לשם אתה משתגר. סנוובל היא עיר יפהפייה, שבנויה על גבעה מושלגת. השלג, הגשרים והבתים עם הגגות מצופי הקרח כולם יחדיו מרכיבים תמונה מושלמת. אתה ממשיך דרומה מהעיר אל עבר יער אפלולי בו אפילו לא רואים זכר לשלג של העיר סנוובל. בכניסה ליער ישנו שלט משושה ועליו המספר '20'. אתה מבין שזו דרך 20 בקאלוס. אתה רואה [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/575.gif[/IMG] , [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/571.gif[/IMG] ו [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/709.gif[/IMG] משוטטים באזור הקרוב אליך ביער. אתה רואה גם שלוש דרכים, שכל אחת מתפצלת לשתיים, ובעצם שישה המשכים אפשריים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*משתנה בהתאם לכמה נזק טאלונפליים גורם
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה קורא בהתפעלות לעבר טאלונפליים על בליץ הלהבה שלו ואז אומר למגנו: "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" ומחייך. הוא מחייך אליך בחזרה. לאחר מכן אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מגנו מחייך כשהוא שומע את זה. מאוויל יוצא כדור ענק של אנרגיית רוח, מעין כדור של צללים ושולח אותו לעבר אלאקזאם, שמנופף בכפיות שלו וכדור אנרגיה כחול כהה מופיע ופשוט בולע את כדור הצל. *מאזלט! מאוויל למד [B]כדור צל[/B]!!!* מגנו צוחק ואומר:"אתה בטח לא יודע את זה, אבל התעוררותם של זרניאס וההליקס שינתה משהו בעולם. נחשפו ארבעה סוגים חדשים - זהב, פחם, קסם ורוע. אלקזאם קיבל את סוג הקסם בנוסף לסוג העל-חושי שלו, וסוג הקסם חסין למתקפות רוח. אולי לאחר שתסיים את ההתלמדות שלך אארגן לך מפגש עם אדם שיש לו קצת יותר ידע בנושא" הוא אומר. לאחר מכן טאלונפליים האדיר עט במתקפות זריזות מסביב לפוליטוד, מצליח לסחרר אותו קצת. לאחר מכן הוא נוסק מהשמיים ישירות אליו, מנקר אותו בחוזקה וגורם לו הרבה מאוד נזק. מגנו אומר:"טאלונפליים שלך בהחלט חזק מאוד. אבל עכשיו תורי. פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים, אלקזאם, חיתוך קסם על טאלונפליים גם אתה!". פוליטוד שולח כדור מים עוצמתי אל טאלונפליים ואלקזאם שולח חרב דמיונית העשויה מאנרגיה כחולה כהה, כמו הכדור, ו'חותך' את טאלונפליים איתה, גורם לו עוד הרבה נזק ומעלף אותו. מגנו אומר:"כמו שלא ידעת על סוג קסם, אני מניח שגם לא ידעת שהוא חזק על פוקימונים מסוג מעופף". הוא מחייך קלות ומחכה לתגובתך.
מה תעשה?
טאלונפליים - 0/12
מאוויל -10/10[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*חחח
*מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את מורה לניינטיילס מה לעשות. היא טסה קדימה, תוך כדי שהיא יורה להביור בו היא משלבת גחלות קטנות, מצליחה לגרום כמויות אסטרונומיות של נזק לוינאזור ואף לעלף אותו. את מחמיאה לרד על הוינאזור העוצמתי שלו, והוא מחייך ואומר:"כן. תפסתי את באלבזור לפני עשרות שנים. הוא שמר על קבוצה של פוקימוני פרא פצועים יחד עם נערה צעירה. הוא רצה לצאת למסע ולכן הוא הצטרף אליי. ועכשיו הגיע הזמן לפוקימון השני שלי. בלאסטויס, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא צב גדול מאוד עם שריון גדול אף יותר. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/009.gif[/IMG]. "זרנוק אקווה!" הוא אומר בעוד בלאסטויס שולח מהתותחים שלו זרנוקי מים די עוצמתיים, אך לא כמו משאבת הידרו, מצליח לעלף את ניינטיילס. "וכעת אנחנו בתיקו" הוא מחייך ואומר.
מה תעשי?
ניינטיילס - 0/10[/COLOR]
-
[COLOR="#008000"]*חחח
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את מורה לניינטיילס מה לעשות. היא טסה קדימה, תוך כדי שהיא יורה להביור בו היא משלבת גחלות קטנות, מצליחה לגרום כמויות אסטרונומיות של נזק לוינאזור ואף לעלף אותו. את מחמיאה לרד על הוינאזור העוצמתי שלו, והוא מחייך ואומר:"כן. תפסתי את באלבזור לפני עשרות שנים. הוא שמר על קבוצה של פוקימוני פרא פצועים יחד עם נערה צעירה. הוא רצה לצאת למסע ולכן הוא הצטרף אליי. ועכשיו הגיע הזמן לפוקימון השני שלי. בלאסטויס, צא!" הוא אומר ומהפוקדור שלו יוצא צב גדול מאוד עם שריון גדול אף יותר. [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/009.gif[/IMG]. "זרנוק אקווה!" הוא אומר בעוד בלאסטויס שולח מהתותחים שלו זרנוקי מים די עוצמתיים, אך לא כמו משאבת הידרו, מצליח לעלף את ניינטיילס. "וכעת אנחנו בתיקו" הוא מחייך ואומר.
מה תעשי?
ניינטיילס - 0/10[/COLOR][/QUOTE]
"עבודה יפה ניינטלס!" אומר ואחזיר אותה לפוקדור.
"הקרב הראשון שלנו" אלחש בחיוך לפוקדור ואזרוק אותו לאוויר.
"פלואט! משטח עשב ואז סופת עלי כותרת! ישר אחרי זה תשתמשי באור ההרס!" הורה לה בהתלהבות. 'רד הוא מתמודד בלתי אפשרי. אני צריכה לנצל כל יתרון שיש לי... כולל יתרונות סוגים' אחשוב לעצמי, מהופנטת על ידי הקרב.
-
[QUOTE]נועם
*משתנה בהתאם לכמה נזק טאלונפליים גורם
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה קורא בהתפעלות לעבר טאלונפליים על בליץ הלהבה שלו ואז אומר למגנו: "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" ומחייך. הוא מחייך אליך בחזרה. לאחר מכן אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מגנו מחייך כשהוא שומע את זה. מאוויל יוצא כדור ענק של אנרגיית רוח, מעין כדור של צללים ושולח אותו לעבר אלאקזאם, שמנופף בכפיות שלו וכדור אנרגיה כחול כהה מופיע ופשוט בולע את כדור הצל. *מאזלט! מאוויל למד כדור צל!!!* מגנו צוחק ואומר:"אתה בטח לא יודע את זה, אבל התעוררותם של זרניאס וההליקס שינתה משהו בעולם. נחשפו ארבעה סוגים חדשים - זהב, פחם, קסם ורוע. אלקזאם קיבל את סוג הקסם בנוסף לסוג העל-חושי שלו, וסוג הקסם חסין למתקפות רוח. אולי לאחר שתסיים את ההתלמדות שלך אארגן לך מפגש עם אדם שיש לו קצת יותר ידע בנושא" הוא אומר. לאחר מכן טאלונפליים האדיר עט במתקפות זריזות מסביב לפוליטוד, מצליח לסחרר אותו קצת. לאחר מכן הוא נוסק מהשמיים ישירות אליו, מנקר אותו בחוזקה וגורם לו הרבה מאוד נזק. מגנו אומר:"טאלונפליים שלך בהחלט חזק מאוד. אבל עכשיו תורי. פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים, אלקזאם, חיתוך קסם על טאלונפליים גם אתה!". פוליטוד שולח כדור מים עוצמתי אל טאלונפליים ואלקזאם שולח חרב דמיונית העשויה מאנרגיה כחולה כהה, כמו הכדור, ו'חותך' את טאלונפליים איתה, גורם לו עוד הרבה נזק ומעלף אותו. מגנו אומר:"כמו שלא ידעת על סוג קסם, אני מניח שגם לא ידעת שהוא חזק על פוקימונים מסוג מעופף". הוא מחייך קלות ומחכה לתגובתך.
מה תעשה?
טאלונפליים - 0/12
מאוויל -10/10[/QUOTE]
"סוגים חדשים? יופי, עוד כאבי ראש. ממש מה שהייתי צריך" אחשוב לעצמי. "זה רק שנינו עכשיו, מאוויל. תן את כל מה שיש לך." אומר למאוויל בתקווה שיישאר מחוזק נפשית. "זנק על פוליטוד ותשתמש בלפיתת סגן, נסה להטיח אותו באדמה! תשתמש בכדור צל לאחר מכן!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1503301][B][U][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/U][/B]
[B][COLOR="#006400"]*אז היי. אמנם יש רק כ~~שבועיים עד סוף החופש הגדול, אבל אני עומד לתת לכולכם גז רציני קדימה, אז תתכוננו![/COLOR][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - העיר אניסטאר, קאלוס
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה חושב שיש שלושה מקומות בםה תוכל למצוא את זרניאס ותוהה אם יש לך לב טהור. אתה מנסה להשתגר לכפר הפוקימונים, אך המשגר שלך רושם: 'שלום ריצ'י. לצערי, כפר הפוקימונים ממוקמם במיקום סודי, ואף אחד אינו יודע היכן בדיוק הוא נמצא. על מנת להגיע אליו, עליך להשתגר לעיר סנוובל, ומשם לעבור את היערות המתפתלים בניסיום למצוא את הכפר
-משגר המאך-'. אתה מבין שאין לך ברירה מלבד להשתגר לסנוובל, ולכן לשם אתה משתגר. סנוובל היא עיר יפהפייה, שבנויה על גבעה מושלגת. השלג, הגשרים והבתים עם הגגות מצופי הקרח כולם יחדיו מרכיבים תמונה מושלמת. אתה ממשיך דרומה מהעיר אל עבר יער אפלולי בו אפילו לא רואים זכר לשלג של העיר סנוובל. בכניסה ליער ישנו שלט משושה ועליו המספר '20'. אתה מבין שזו דרך 20 בקאלוס. אתה רואה [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/575.gif[/IMG] , [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/571.gif[/IMG] ו [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated-shiny/709.gif[/IMG] משוטטים באזור הקרוב אליך ביער. אתה רואה גם שלוש דרכים, שכל אחת מתפצלת לשתיים, ובעצם שישה המשכים אפשריים.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="#800080"]*משתנה בהתאם לכמה נזק טאלונפליים גורם
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה קורא בהתפעלות לעבר טאלונפליים על בליץ הלהבה שלו ואז אומר למגנו: "אני אמנם מוכשר... אבל העוצמה האמיתית שלי תלוייה בפוקימונים שלי ובאמון שאנחנו נותנים אחד בשני. אני בטוח שאתה כבר יודע את זה" ומחייך. הוא מחייך אליך בחזרה. לאחר מכן אתה אומר לפוקימוניך מה לעשות. מגנו מחייך כשהוא שומע את זה. מאוויל יוצא כדור ענק של אנרגיית רוח, מעין כדור של צללים ושולח אותו לעבר אלאקזאם, שמנופף בכפיות שלו וכדור אנרגיה כחול כהה מופיע ופשוט בולע את כדור הצל. *מאזלט! מאוויל למד [B]כדור צל[/B]!!!* מגנו צוחק ואומר:"אתה בטח לא יודע את זה, אבל התעוררותם של זרניאס וההליקס שינתה משהו בעולם. נחשפו ארבעה סוגים חדשים - זהב, פחם, קסם ורוע. אלקזאם קיבל את סוג הקסם בנוסף לסוג העל-חושי שלו, וסוג הקסם חסין למתקפות רוח. אולי לאחר שתסיים את ההתלמדות שלך אארגן לך מפגש עם אדם שיש לו קצת יותר ידע בנושא" הוא אומר. לאחר מכן טאלונפליים האדיר עט במתקפות זריזות מסביב לפוליטוד, מצליח לסחרר אותו קצת. לאחר מכן הוא נוסק מהשמיים ישירות אליו, מנקר אותו בחוזקה וגורם לו הרבה מאוד נזק. מגנו אומר:"טאלונפליים שלך בהחלט חזק מאוד. אבל עכשיו תורי. פוליטוד, פעימת מים על טאלונפליים, אלקזאם, חיתוך קסם על טאלונפליים גם אתה!". פוליטוד שולח כדור מים עוצמתי אל טאלונפליים ואלקזאם שולח חרב דמיונית העשויה מאנרגיה כחולה כהה, כמו הכדור, ו'חותך' את טאלונפליים איתה, גורם לו עוד הרבה נזק ומעלף אותו. מגנו אומר:"כמו שלא ידעת על סוג קסם, אני מניח שגם לא ידעת שהוא חזק על פוקימונים מסוג מעופף". הוא מחייך קלות ומחכה לתגובתך.
מה תעשה?
טאלונפליים - 0/12
מאוויל -10/10[/COLOR]
[COLOR="#008000"]*חחח
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
מה תעשי?
ניינטיילס - 0/10[/COLOR][/QUOTE]
"וואו, איזו עיר יפה!" אתפלא מרוב יופייה. 'אין זמן צריך להתקדם בזריזות' אחשוב. "מה זה?! טרבנט זוהר??? הוא יהיה שלי! ראפידאש צאי ותתקפי אותו בגלגל להבה!"
-
[B][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
[B][COLOR="#006400"]*היי! חזרתי אחרי תקופה לא קלה בחיים שלי (בלשון המעטה). הנה אני כאן. אמנם האיוונט נגמר, אך האווירה הכללית של ההאצה בעלילה תמשיך. בקרוב מאוד אני כבר אכריז על האיוונט הבא שייכנס להשפעה![/COLOR][/B]
*בנוסף, בגלל שאזל לי המקום בדף רשומים 3, אני מציג בפניכם פינה חדשה - הסיפור! פעם בכמה זמן פאנל ההודעות יכיל מעין סיפור רקע שסופר באחת התגובות הקודמות, ועל ידי חיפוש הכותרת שלו תוכלו תמיד למצוא אותו ולחזור אליו, להתרעננות.
ועכשיו, הסיפור הראשון!
1. "עברו 3,000 שנה" - סיפורה של הפלואט של AZ (מפי טרוי האנטר, שותפה של אליס)
[SPOILER]"שמעתי רק אגדות על הפוקימונית הזאת. אני לא מאמין שאני זוכה לראות אותה. בעיקרון היא פלואט, פוקימון מסוג פיה די נפוץ במחוז קאלוס, אבל לא בדיוק. לפני אלפי שנים, היה בקאלוס מלך בשם AZ. בתקופת שלטונו, היתה מלחמה גדולה. מאות פוקימונים נהרגו בה. בין הפוקימונים שלחמו היתה גם הפלואט של AZ, שאותה הוא אהב מאוד. בשלב כלשהו במהלך המלחמה פלואט נהרגה. AZ היה שבור. הוא לא היה מסוגל להיות בלי פלואט. הוא התחיל לבנות מכונה שהשתמשה באנרגיית החיים של פוקימונים כדי להחזיר לחיים את פלואט. המכונה עבדה, וAZ הצליח להחיות את פלואט. אבל, לאחר זמן קצר, פלואט שמעה כמה פוקימונים הוקרבו למען חזרתה, והיא נפגעה קשות. היא הרגישה כאילו היא לא מכירה את AZ יותר, ונטשה אותו. AZ השבור נכנס להתקף זעם. הוא הסב את מטרת המכונה והפך אותה לנשק האולטימטיבי, השתמש בו כדי לסיים את המלחמה ולחסל בני אדם ופוקימונים רבים. נאמר שמאז AZ הסתובב בעולם במשך אלפי שנים, ממשיך וממשיך להתבגר ככל שהזמן חולף, עד שבימינו הוא היה ענק בגובה כמה מטרים. לפני 13 שנה היו שמועות על כך שAZ נראה מסתובב שוב בקאלוס. לאחר כמה חודשים, כאשר הצוותים בחמשת המחוזות האחרים נוצחו, נערך בעיר לומיוס מצעד ניצחון ראוותני. במהלך המצעד, AZ נצפה נלחם ברד. לאחר הקרב של AZ מול רד, פלואט הופיעה. נראה כי כל השנים הללו היא עקבה אחרי AZ, כדי לראות האם אולי, יום אחד, הוא יחזור להיות כמי שהיה. בקרב מול רד הוא הפך לכזה. פלואט וAZ התאחדו מחדש האחד עם השני. הפגישה המחודשת עם פלואט שימחה אותו, אך גם עצרה את הסיבה שבגללה הוא חי אלפי שנים. AZ נפטר, ונקבר בקרבה לעיר ג'יאוסנג', מתחת לאבן זהה לאבנים שמתחתיהן נקברו הפוקימונים שהוקרבו למען החייאת פלואט. המפתח לנשק האולטימטיבי, שהיה על צווארו של AZ, נעלם באופן מסתורי לפני מותו. פלואט נעלמה גם היא עם מותו של AZ, אך היו עדויות על כך שהיא עדיין חיה. אני לא הייתי במצעד הניצחון, אך שמעתי סיפורים על מה שקרה שם, כשהייתי רק בן 5. וכיום, 13 שנה אחרי, אני זוכה סוף סוף לפגוש את הפלואט של AZ. ככל הנראה היא הגיעה בנדודיה ליונובה וחייל של צוות מגמה-רמפא"ג תפס אותה, ואז קלאן מצא את הפוקדור בבסיס במהלך הפלישה. וכעת הפלואט המיוחדת הזאת היא שלך - בקשר יותר עמוק מהקשר של AZ ופלואט, מכיוון שפלואט שלך עם פוקדור. אם אני זוכר נכון, הזן הספציפי שלה שנוצר לאחר ההחיאה נקרא "פלואט הפרח הנצחי" והיא לא יכולה להתפתח או למות מסיבות אלו"[/SPOILER]
[B][COLOR="#DAA520"]*בהצלחה![/COLOR][/B]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את משבחת את ניינטיילס על עבודה הטובה ומחזירה אותה לפוקדור שלה. לאחר מכן את לוחשת לעבר הפוקדור של פלואט "הקרב הראשון שלנו" ומוציאה אותה. את רואה את רד מחייך מתחת לכובעו, ממלמל:"לרגע הזה חיכיתי...". את מורה לפלואט מה לעשות, והיא מבצעת - דבר ראשון, היא שולחת מגופה כדורי אור ירוקים בהירים, עוטפת את חלק הזירה שסביבכם במעין מעטה דשא ירוק המכסה את השלג, ומקנה חמימות בתוך הזירה לפוקימונים. פלואט נראית מאושרת יותר מתנאי מזג האוויר המחודשים. לאחר מכן היא מנופפת בפרח הענק שלה, יוצרת מעין סופה המזכירה סופת שלגים, רק שהרוחות בה ירוקות ובמקום פתיתי שלג עפים בה עלי כותרת. הסופה פוגעת פגיעה חזיתית בבלסטויס, ובתמיכה ממשטח העשב מסביב מקנה נזק נוסף. לאחר מכן פלואט מכוונת את פרחה כרובה אל עבר בלסטויס. היא טוענת כדור אנרגיה ורוד עצום, שגדל וגדל עד שהוא מגיע לגודל כפול משל פלואט, ואז היא 'יורה' עם הפרח קדימה, הופכת את הכדור לקרן אנרגיה עצומה תכולה וורודה שפוגעת ישירות בבלסטויס, ממש כמו המכה של הנשק האולטימטיבי שטרוי סיפר לך אגדות עליו. בלאסטויס חוטף פגיעה ישירה ומתעלף על המקום. פלואט נפגעת לא מעט מההדף של המכה. רד מתפעל בהתרשמות, ואומר:"בלאסטויס, חזור! אוקיי, השלישי שלי, סנורלקס, צא!" הוא אומר ומפוקדורו יוצא מעין דוב כחול-שמנת גדול מאוד, שמן במיוחד: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/143.gif[/IMG] רד אומר:"סנורלקס, חבטת גוף!" סנורלאקס זז לאיטו לעבר פלואט, ובמרחק כמה מטרים מזנק לאוויר ונוחת על פלואט במכה עוצמתית, גורם לה לא מעט נזק. פלואט מתרפאת קלות ממשטח העשב.
מה תעשי?
פלואט - 9/15[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה רוטן על כך שסוגים חדשים משמע עוד כאב ראש, מחזיר את טאלונפליים ומנסה כמיטב יכולתך לחזק את רוחו של מאוויל, עקב כך שרק אתה והוא נשארתם להילחם מול הפוקימונים של מגנו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא לופת בחוזקה את לסתו את פוליטוד, מטיח אותו בקרקע, ואז משגר אליו כדור צל מטווח 0, גורם לו כמות מרשימה של נזק, מותיר אותו מותש. מגנו אומר:"פוליטוד, פעימת מים! אלאקזאם, פיצוץ מיקוד!". פוליטוד שולח כדור כחול של אנרגית מים אל מאוויל, אך מאוויל שמוכשר מצליח לחמוק ממנו באלגנטיות, אך נפגע חזיתי מכדור האנרגיה הכתום העצום שאלקזאם שלח, ונגרמת לו כמות לא קטנה של נזק. מגנו מצחקק:"אתה מספק פה את אחד הקרבות הטובים ביותר שחוויתי! אתה תהיה סוכן שטח למופת!"
מה תעשה?
מאוויל - 6/10[/COLOR]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - דרך 20, קאלוס
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מתרשם מיופייה המרהיב של העיר סנוובל וצועד אל היערות של דרך 20. כאשר את נתקל בטרוונאנט הזוהר, אתה מחליט שהוא שלך ומשחרר את ראפידאש, פוקד עליה לתקוף בגלגל להבה. ראפידאש יורה להבות מפיה ומתגלגלת במהירות אל עבר טרוונאנט, שפשוט נעלם בצללים ברגע שהיא הגיעה אליו. ראפידאש המבולבלת נעצרת במקום, נותנת הזדמנות פז לטרוונאנט לתקוף, בעודו יוצא מהצללים מאחוריו וחובט בה בחוזקה, גורם לה כמות מרשימה של נזק. אתה מזהה את המהלך ככוח פאנטום. הטרוונאנט מסתכל אליך בזעם. הוא לא נראה מאושר במיוחד לנוכח העובדה שתקפת אותו.
מה תעשה?
ראפידאש - 6/10[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה רוטן על כך שסוגים חדשים משמע עוד כאב ראש, מחזיר את טאלונפליים ומנסה כמיטב יכולתך לחזק את רוחו של מאוויל, עקב כך שרק אתה והוא נשארתם להילחם מול הפוקימונים של מגנו. אתה אומר למאוויל מה לעשות. הוא לופת בחוזקה את לסתו את פוליטוד, מטיח אותו בקרקע, ואז משגר אליו כדור צל מטווח 0, גורם לו כמות מרשימה של נזק, מותיר אותו מותש. מגנו אומר:"פוליטוד, פעימת מים! אלאקזאם, פיצוץ מיקוד!". פוליטוד שולח כדור כחול של אנרגית מים אל מאוויל, אך מאוויל שמוכשר מצליח לחמוק ממנו באלגנטיות, אך נפגע חזיתי מכדור האנרגיה הכתום העצום שאלקזאם שלח, ונגרמת לו כמות לא קטנה של נזק. מגנו מצחקק:"אתה מספק פה את אחד הקרבות הטובים ביותר שחוויתי! אתה תהיה סוכן שטח למופת!"
מה תעשה?
מאוויל - 6/10
[/QUOTE]
"למדתי מהטובים ביותר" אקרוץ לעבר מגנו ואתבונן על מאוויל. "עבודה טובה, מאוויל! אני גאה בך, תמשיך ככה!" אומר למאוויל אל מנת לחזק אותו ואז אורה לו לתקוף שנית. "פוליטוד כמעט מובס, ברגע שנסיים איתו נוכל להתמודד עם ההתקפות של אלאקאזם יותר בקלות! קפוץ על פוליטוד שוב עם הטלה סיסמית ואז כדור צל ממרחק אפס שוב!"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1503729][B][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
[B][COLOR="#006400"]*היי! חזרתי אחרי תקופה לא קלה בחיים שלי (בלשון המעטה). הנה אני כאן. אמנם האיוונט נגמר, אך האווירה הכללית של ההאצה בעלילה תמשיך. בקרוב מאוד אני כבר אכריז על האיוונט הבא שייכנס להשפעה![/COLOR][/B]
*בנוסף, בגלל שאזל לי המקום בדף רשומים 3, אני מציג בפניכם פינה חדשה - הסיפור! פעם בכמה זמן פאנל ההודעות יכיל מעין סיפור רקע שסופר באחת התגובות הקודמות, ועל ידי חיפוש הכותרת שלו תוכלו תמיד למצוא אותו ולחזור אליו, להתרעננות.
ועכשיו, הסיפור הראשון!
[SPOILER]"שמעתי רק אגדות על הפוקימונית הזאת. אני לא מאמין שאני זוכה לראות אותה. בעיקרון היא פלואט, פוקימון מסוג פיה די נפוץ במחוז קאלוס, אבל לא בדיוק. לפני אלפי שנים, היה בקאלוס מלך בשם AZ. בתקופת שלטונו, היתה מלחמה גדולה. מאות פוקימונים נהרגו בה. בין הפוקימונים שלחמו היתה גם הפלואט של AZ, שאותה הוא אהב מאוד. בשלב כלשהו במהלך המלחמה פלואט נהרגה. AZ היה שבור. הוא לא היה מסוגל להיות בלי פלואט. הוא התחיל לבנות מכונה שהשתמשה באנרגיית החיים של פוקימונים כדי להחזיר לחיים את פלואט. המכונה עבדה, וAZ הצליח להחיות את פלואט. אבל, לאחר זמן קצר, פלואט שמעה כמה פוקימונים הוקרבו למען חזרתה, והיא נפגעה קשות. היא הרגישה כאילו היא לא מכירה את AZ יותר, ונטשה אותו. AZ השבור נכנס להתקף זעם. הוא הסב את מטרת המכונה והפך אותה לנשק האולטימטיבי, השתמש בו כדי לסיים את המלחמה ולחסל בני אדם ופוקימונים רבים. נאמר שמאז AZ הסתובב בעולם במשך אלפי שנים, ממשיך וממשיך להתבגר ככל שהזמן חולף, עד שבימינו הוא היה ענק בגובה כמה מטרים. לפני 13 שנה היו שמועות על כך שAZ נראה מסתובב שוב בקאלוס. לאחר כמה חודשים, כאשר הצוותים בחמשת המחוזות האחרים נוצחו, נערך בעיר לומיוס מצעד ניצחון ראוותני. במהלך המצעד, AZ נצפה נלחם ברד. לאחר הקרב של AZ מול רד, פלואט הופיעה. נראה כי כל השנים הללו היא עקבה אחרי AZ, כדי לראות האם אולי, יום אחד, הוא יחזור להיות כמי שהיה. בקרב מול רד הוא הפך לכזה. פלואט וAZ התאחדו מחדש האחד עם השני. הפגישה המחודשת עם פלואט שימחה אותו, אך גם עצרה את הסיבה שבגללה הוא חי אלפי שנים. AZ נפטר, ונקבר בקרבה לעיר ג'יאוסנג', מתחת לאבן זהה לאבנים שמתחתיהן נקברו הפוקימונים שהוקרבו למען החייאת פלואט. המפתח לנשק האולטימטיבי, שהיה על צווארו של AZ, נעלם באופן מסתורי לפני מותו. פלואט נעלמה גם היא עם מותו של AZ, אך היו עדויות על כך שהיא עדיין חיה. אני לא הייתי במצעד הניצחון, אך שמעתי סיפורים על מה שקרה שם, כשהייתי רק בן 5. וכיום, 13 שנה אחרי, אני זוכה סוף סוף לפגוש את הפלואט של AZ. ככל הנראה היא הגיעה בנדודיה ליונובה וחייל של צוות מגמה-רמפא"ג תפס אותה, ואז קלאן מצא את הפוקדור בבסיס במהלך הפלישה. וכעת הפלואט המיוחדת הזאת היא שלך - בקשר יותר עמוק מהקשר של AZ ופלואט, מכיוון שפלואט שלך עם פוקדור. אם אני זוכר נכון, הזן הספציפי שלה שנוצר לאחר ההחיאה נקרא "פלואט הפרח הנצחי" והיא לא יכולה להתפתח או למות מסיבות אלו"[/SPOILER]
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את משבחת את ניינטיילס על עבודה הטובה ומחזירה אותה לפוקדור שלה. לאחר מכן את לוחשת לעבר הפוקדור של פלואט "הקרב הראשון שלנו" ומוציאה אותה. את רואה את רד מחייך מתחת לכובעו, ממלמל:"לרגע הזה חיכיתי...". את מורה לפלואט מה לעשות, והיא מבצעת - דבר ראשון, היא שולחת מגופה כדורי אור ירוקים בהירים, עוטפת את חלק הזירה שסביבכם במעין מעטה דשא ירוק המכסה את השלג, ומקנה חמימות בתוך הזירה לפוקימונים. פלואט נראית מאושרת יותר מתנאי מזג האוויר המחודשים. לאחר מכן היא מנופפת בפרח הענק שלה, יוצרת מעין סופה המזכירה סופת שלגים, רק שהרוחות בה ירוקות ובמקום פתיתי שלג עפים בה עלי כותרת. הסופה פוגעת פגיעה חזיתית בבלסטויס, ובתמיכה ממשטח העשב מסביב מקנה נזק נוסף. לאחר מכן פלואט מכוונת את פרחה כרובה אל עבר בלסטויס. היא טוענת כדור אנרגיה ורוד עצום, שגדל וגדל עד שהוא מגיע לגודל כפול משל פלואט, ואז היא 'יורה' עם הפרח קדימה, הופכת את הכדור לקרן אנרגיה עצומה תכולה וורודה שפוגעת ישירות בבלסטויס, ממש כמו המכה של הנשק האולטימטיבי שטרוי סיפר לך אגדות עליו. בלאסטויס חוטף פגיעה ישירה ומתעלף על המקום. פלואט נפגעת לא מעט מההדף של המכה. רד מתפעל בהתרשמות, ואומר:"בלאסטויס, חזור! אוקיי, השלישי שלי, סנורלקס, צא!" הוא אומר ומפוקדורו יוצא מעין דוב כחול-שמנת גדול מאוד, שמן במיוחד: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/143.gif[/IMG] רד אומר:"סנורלקס, חבטת גוף!" סנורלאקס זז לאיטו לעבר פלואט, ובמרחק כמה מטרים מזנק לאוויר ונוחת על פלואט במכה עוצמתית, גורם לה לא מעט נזק. פלואט מתרפאת קלות ממשטח העשב.
מה תעשי?
פלואט - 9/15[/COLOR]
"כל הכבוד פלואט! פיצוץ ירחי וסופת עלי כותרת!" תתחמקי מההתקפות של סנורלקס, את הרבה יותר מהירה ממנו. תנסי להשתמש בסופת עלי הכותרת תוך כדי שאת מסתובבת סביבו במעגלים ככה שסנורלקס יכלא בתוך הסופה!" הורה לה. 'אולי כדאי להשתמש באור ההרס... לא. זה יגרום נזק לפלואט... אני צריכה להשתמש בזה רק בשלב מאוחר יותר בקרב' אחשוב לעצמי לרגע, נמנעת מלהשתמש שוב במתקפה העוצמתית לעכשיו.
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1503729][B][CENTER][SIZE=5][COLOR="#000000"]הודעות[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
ועכשיו, הסיפור הראשון!
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה מתרשם מיופייה המרהיב של העיר סנוובל וצועד אל היערות של דרך 20. כאשר את נתקל בטרוונאנט הזוהר, אתה מחליט שהוא שלך ומשחרר את ראפידאש, פוקד עליה לתקוף בגלגל להבה. ראפידאש יורה להבות מפיה ומתגלגלת במהירות אל עבר טרוונאנט, שפשוט נעלם בצללים ברגע שהיא הגיעה אליו. ראפידאש המבולבלת נעצרת במקום, נותנת הזדמנות פז לטרוונאנט לתקוף, בעודו יוצא מהצללים מאחוריו וחובט בה בחוזקה, גורם לה כמות מרשימה של נזק. אתה מזהה את המהלך ככוח פאנטום. הטרוונאנט מסתכל אליך בזעם. הוא לא נראה מאושר במיוחד לנוכח העובדה שתקפת אותו.
מה תעשה?
ראפידאש - 6/10[/COLOR][/QUOTE]
'הטרוונאנט הזה קשוח' אחשוב לעצמי. 'אני מאמין שגם האישיות שלו קשה, אבל כמו שהוא יעשה לי בעיות עכשיו, כך הוא יעשה גם ליריבים אחרים שלו, בהחלטה פוקימון חזק.' "רפידאש להתעשת! תקפי שוב בגלגל להבה! במקרה והוא נעלם תצרי מעגל להבה שבו תסתובבי כך שהוא לא יוכל להתקרב אלייך מבלי להכוות." אפקוד עליה ואבחן את הסיטואציה של קרב ראשון נגד פוקימון רוח.
-
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה קורץ לעבר מגנו ומחמיא לו, מה שגורם לו לחייך. לאחר מכן אתה משבח את מאוויל ומורה לו מה לעשות. מאוויל מזנק עם הטלה סיסמית אל פוליטוד אך מגנו ממהר לצעוק:"מתקפת נגד!" ובשיא התנופה של ההטלה, פוליטוד מתהפך, מחליף את המושכות וכעת הוא מפיל את מאוויל! הוא פוגע בו בעוצמה לא קטנה, מה שמערער מעט את מאוויל. הוא מנסה לירות שוב כדור צל מטווח אפס אך מגנו רק מחייך ואומר:"הגנה!". בועה ירוקה מקיפה את פוליטוד ומגינה עליו מכדור הצל. מגנו מחייך. נראה שהוא נכנס עמוק ללהט הקרב. "אלאקזאם, הלם על-חושי!" הוא אומר ואלאקזאם שולח כדורי אנרגיה ורדרדים אל עבר מאוויל, פוגע בו חזיתית ומעלף אותו. מגנו מחייך קלות ואומר:"פוליטוד, אלאקזאם, חזרו! זה היה קרב טוב מאוד קלאן. למען האמת - זה היה קרב מצוין. רק שני אנשים ניצחו אותי בקרב עד כה, ואתה היית הכי קרוב אחריהם! אבל אתה רואה, זאת בדיוק הסיבה שאתה יוצא להתלמדות לפני שאתה הופך לסוכן שטח - אליס, שכבר זכית להכיר, נלחמה קרב כמעט מלא מול הבוס של צוות מגמה, מקסי. היא היתה קרובה מאוד להפסד, והוא עוד נחשב אחד ממפקדי המחוז החלשים יותר של צוות רמפא"ג. למען האמת אני אשתף אותך בסוד קטן - תכננו את הפלישה הזו כבר כמה חודשים טובים, שלאחר שהיו לנו מקורות אמינים שבסיס שוכן עמוק מתחת למדבר רזורט ביונובה. בגלל זה כוחות הגיעו כל כך מהר לאחר ההיתקלות שלך עם גיראטינה. בכל מקרה, אני מאמין שהצוות יבחר לעבור ולהילחם בקנטו - שם צוות רוקט כבר בפעם השלישית מנסה להטיל את צלו על המחוז. אני בטוח שתעודכן על פרטים נוספים בהתלמדות שלך. בכל מקרה, קלאן - היה תענוג להכיר אותך" הוא אומר ונראה כי קולו רוטט קצת. בחיוך של עצבות ושמחה מעורבים, מגנו מגיש את ידו החסונה ללחיצה.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="#006400"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את מנחה את פלואט מה לעשות, נמנעת משימוש נוסף באור ההרס כדי לשמור את כוחה המלא של פלואט להמשך הקרב. פלואט רוקדת ריקוד קטן, שואלת את כוחו של הירח ושולחת כדור אנרגיה עוצמתי על סנורלאקס, גורמת לו לנזק אך הוא לא נראה כאילו זה השפיע עליו. לאחר מכן פלואט יורה סופת עלי כותרת עוצמתית סביב סנורלאקס, לוכדת אותו בתוכה. רד מחייך קלות ואומר:"הגיע הזמן להתחיל ללכלך קצת את הידיים... סנורלאקס, מנוחה! לאחר מכן, כמו שלמדנו! תרגולת חליל!" סנורלאקס נשכב לנוח, משחזר את נקודות החיים שלו. לאחר מכן הוא שולט בנחירות שלו, מנגן צליל הדומה לנשיפת חליל ומתעורר מיד. רד מחייך ואומר:"כשרק תפסתי את סנורלאקס, לפני שנים רבות, בערתי אותו משנתו באמצעות הפוקיפלוט, חליל פוקימונים מיוחד. מאז, סנורלאקס, למד לחקות את הצליל של החליל ולהעיר את עצמו תוך כדי שינה. עכשיו סנורלאקס, חבטת גוף!" הוא אור וסנורלאקס רץ אל עבר פלואט, מזנק עליה ומנסה למחוץ אותה. מהבהלה היא נושמת עמוק ונעלמת בהבזק מעושן. רד מופתע, ופלואט מופיעה מאחוריו סנורלאקס, מצחקקת קלות. *מאזלט! פלואט למדה [B]קסם התחמקות[/B]!!!(מתקפה חדשה, פרטים בדף מתקפות חדשות). רד מחייך ואומר:"טוב. נראה שכוחותיה של פלורט מאפשרים לה להמציע בעצמה מתקפות בהתאם לרצונה. קדימה, בואי נראה איך את ממשיכה מכאן" הוא אומר בספק-אציליות ספק-טקטיות.
מה תעשי?
פלואט - 9/15[/COLOR]
*זמן - צהריים
*דרגה - טירון
*כסף - 2,575 פ"ד
אתה חושב שטרוונאנט הזה קשוח. אתה מבין שכמו שהוא מסבך אותך, הוא יסבך גם יריבים אחרים ושהוא פוקימון חזק. אתה מורה לראפידאש מה לעשות, מנסה לנתח איך נלחמים בפוקימון שיכול להיעלם בכל רגע נתון. ראפידאש תוקפת שוב בגלגל להבה, והפעם היא גם מצליחה לפגוע, להסב לא מעט נזק. אך טרוונאנט לא נשאר חייב. הוא תוקף בחזרה עם מתקפת כדור צל, שפוגעת ישירות בראפידאש, גורמת לה לא מעט נזק. ראפידאש נראית כי היא מתחילה להיות מותשת. טרוונאנט מסתכל אליך במבט מאיים ומצחקק. אתה לא בטוח אם הוא מבודר מהסיטואציה או סתם נבזי.
מה תעשה?
ראפידאש - 3/10[/COLOR]
-
[QUOTE]נועם
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראי מתקדם
*כסף - 15,320 פ"ד
אתה קורץ לעבר מגנו ומחמיא לו, מה שגורם לו לחייך. לאחר מכן אתה משבח את מאוויל ומורה לו מה לעשות. מאוויל מזנק עם הטלה סיסמית אל פוליטוד אך מגנו ממהר לצעוק:"מתקפת נגד!" ובשיא התנופה של ההטלה, פוליטוד מתהפך, מחליף את המושכות וכעת הוא מפיל את מאוויל! הוא פוגע בו בעוצמה לא קטנה, מה שמערער מעט את מאוויל. הוא מנסה לירות שוב כדור צל מטווח אפס אך מגנו רק מחייך ואומר:"הגנה!". בועה ירוקה מקיפה את פוליטוד ומגינה עליו מכדור הצל. מגנו מחייך. נראה שהוא נכנס עמוק ללהט הקרב. "אלאקזאם, הלם על-חושי!" הוא אומר ואלאקזאם שולח כדורי אנרגיה ורדרדים אל עבר מאוויל, פוגע בו חזיתית ומעלף אותו. מגנו מחייך קלות ואומר:"פוליטוד, אלאקזאם, חזרו! זה היה קרב טוב מאוד קלאן. למען האמת - זה היה קרב מצוין. רק שני אנשים ניצחו אותי בקרב עד כה, ואתה היית הכי קרוב אחריהם! אבל אתה רואה, זאת בדיוק הסיבה שאתה יוצא להתלמדות לפני שאתה הופך לסוכן שטח - אליס, שכבר זכית להכיר, נלחמה קרב כמעט מלא מול הבוס של צוות מגמה, מקסי. היא היתה קרובה מאוד להפסד, והוא עוד נחשב אחד ממפקדי המחוז החלשים יותר של צוות רמפא"ג. למען האמת אני אשתף אותך בסוד קטן - תכננו את הפלישה הזו כבר כמה חודשים טובים, שלאחר שהיו לנו מקורות אמינים שבסיס שוכן עמוק מתחת למדבר רזורט ביונובה. בגלל זה כוחות הגיעו כל כך מהר לאחר ההיתקלות שלך עם גיראטינה. בכל מקרה, אני מאמין שהצוות יבחר לעבור ולהילחם בקנטו - שם צוות רוקט כבר בפעם השלישית מנסה להטיל את צלו על המחוז. אני בטוח שתעודכן על פרטים נוספים בהתלמדות שלך. בכל מקרה, קלאן - היה תענוג להכיר אותך" הוא אומר ונראה כי קולו רוטט קצת. בחיוך של עצבות ושמחה מעורבים, מגנו מגיש את ידו החסונה ללחיצה.
מה תעשה?[/QUOTE]
"התענוג כולו שלי" אחייך אל מגנו ואושיט אל ידי על מנת ללחוץ את שלו. 'אני לא מאמין שהפסדתי...' אחשוב לעצמי אך אשתדל לא להראות שום סימני עצבות. "זה היה... נחמד." אומר לעצמי בעת שאצא מאיזור הקרב. "אני חייב לנוח קצת. מעניין איפה נמצא החדר החדש שלי" אחשוב לעצמי בעת שאטייל קצת ברחבי הבסיס.
-
[B][U][COLOR="#006400"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#006400"]*מיקום - משרדו של רד, מפקדת מחוז קנטו, העיר סלדון, קנטו
*זמן - בוקר מאוחר
*דרגה - טוראית מתקדמת
*כסף - 15,355 פ"ד
את מנחה את פלואט מה לעשות, נמנעת משימוש נוסף באור ההרס כדי לשמור את כוחה המלא של פלואט להמשך הקרב. פלואט רוקדת ריקוד קטן, שואלת את כוחו של הירח ושולחת כדור אנרגיה עוצמתי על סנורלאקס, גורמת לו לנזק אך הוא לא נראה כאילו זה השפיע עליו. לאחר מכן פלואט יורה סופת עלי כותרת עוצמתית סביב סנורלאקס, לוכדת אותו בתוכה. רד מחייך קלות ואומר:"הגיע הזמן להתחיל ללכלך קצת את הידיים... סנורלאקס, מנוחה! לאחר מכן, כמו שלמדנו! תרגולת חליל!" סנורלאקס נשכב לנוח, משחזר את נקודות החיים שלו. לאחר מכן הוא שולט בנחירות שלו, מנגן צליל הדומה לנשיפת חליל ומתעורר מיד. רד מחייך ואומר:"כשרק תפסתי את סנורלאקס, לפני שנים רבות, בערתי אותו משנתו באמצעות הפוקיפלוט, חליל פוקימונים מיוחד. מאז, סנורלאקס, למד לחקות את הצליל של החליל ולהעיר את עצמו תוך כדי שינה. עכשיו סנורלאקס, חבטת גוף!" הוא אור וסנורלאקס רץ אל עבר פלואט, מזנק עליה ומנסה למחוץ אותה. מהבהלה היא נושמת עמוק ונעלמת בהבזק מעושן. רד מופתע, ופלואט מופיעה מאחוריו סנורלאקס, מצחקקת קלות. *מאזלט! פלואט למדה [B]קסם התחמקות[/B]!!!(מתקפה חדשה, פרטים בדף מתקפות חדשות). רד מחייך ואומר:"טוב. נראה שכוחותיה של פלורט מאפשרים לה להמציע בעצמה מתקפות בהתאם לרצונה. קדימה, בואי נראה איך את ממשיכה מכאן" הוא אומר בספק-אציליות ספק-טקטיות.
מה תעשי?
פלואט - 9/15[/COLOR]
'אני.... לא מצליחה לראות דרך פעולה פה. זה...אף פעם לא קרה לי לפני זה' אלחץ מעט. "פלואט! תשתמשי בסופת עלי כותרת שתכלא את סנורלקס בתוכה, אחר כך תשתמשי בקסם התחמקות כדי לשגר את עצמך ללב הסופה-סנורלקס יהיה כלוא בפנים ולא יוכל להתחמק ממך, נצלי את זה ותשתמשי באור הרס הכי חזק שאת יכולה מהטווח הכי קטן שאת יכולה!" הורה לה. 'זה סיכון להשתמש שוב באור ההרס... אבל זו דרך הפעולה היחידה שתתאים פה' אנשים עמוק כדי להירגע.
-
[QUOTE] טדי*מיקום - מפרץ אזור, קאלוס
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*דרגה - טירון
*כסף - 4,050 פ"ד
Spoiler ספוילר הצג ספוילר
מה תעשה? [/QUOTE]
אני מניח שלאחר הפסקה די ארוכה כדאי לחזור למשרד של מגנו ולשמוע מה שיש לו להגיד. אני לוקח נשימה עמוקה ומנסה להזכר בכל הקרה איתי לאחרונה. אני מביט באדם בחיוך ומוציא את המשגר.
"למשרדו של מגנו, מוכן? "