-
[QUOTE=YveltalBlue;1491623]צודק האמת אני בעונה 5 של איך פגשתי את אמא עכשיו והיא ממוצעת מינוס כזה
ד"א קיבלתי את הSuper Mystery Dungeon שהזמנתי מארה"ב, משחק מומלץ מאוד (לאוהבי הז'אנר)[/QUOTE]
אחרי זה הכל חוזר על עצמו מבחינת הבדיחות וזה לא מצחיק
בעונה 9 יש עלייה ברמה של הבדיחות אבל היא מרוחה בטירוף (בלי ספוילרים) וזאת פשוט עונה שלמה על תקופת זמן של משהו כמו 3 ימים
בתור סדרה היא לא משהו, רק ניסתה להתחקות אחרי ההצלחה של פרינדס והדמות היחידה שמעניינת שם היא בארני
-
שוקל איזה משחק להביא לps4 הלבטים הם בין fifa 16, nba 2k16, batman arkham knight, shadow of mordor, dragon age inquisition.
-
[QUOTE=totodile;1491627]שוקל איזה משחק להביא לps4 הלבטים הם בין fifa 16, nba 2k16, batman arkham knight, shadow of mordor, dragon age inquisition.[/QUOTE]
פיפא
-
אני צריך לקרוא ספר משעמם, אז עשיתי לי תנאי אחד: כל 25 דפים שאתה קורא, אתה יכול להתפנות למשהו שאתה אוהב. יש לי עוד סיבוב אחד וסיימתי.
-
[QUOTE=Hit Man;1491630]אני צריך לקרוא ספר משעמם, אז עשיתי לי תנאי אחד: כל 25 דפים שאתה קורא, אתה יכול להתפנות למשהו שאתה אוהב. יש לי עוד סיבוב אחד וסיימתי.[/QUOTE]
כמה עמודים סהכ?
-
150. אבל זה ספר על הגירה וזה משעמם תחת.
-
[QUOTE=Hit Man;1491632]150. אבל זה ספר על הגירה וזה משעמם תחת.[/QUOTE]
אוי
הספרים היחידים שנהנתי מהם זה פרסי ג'קסון
-
-
[QUOTE=Hit Man;1491634]נסה את הארי פוטר.[/QUOTE]
ארוך לי מידי
מה גם שראיתי את הסרטים כבר
-
-
הסרטים של הארי פוטר מעולים, אבל לא משתווים לספרים
-
[QUOTE=דניס זה אני;1491637]הסרטים של הארי פוטר מעולים, אבל לא משתווים לספרים[/QUOTE]
חוץ מהשישי
-
-
[QUOTE=Ampharosin';1491639]חוץ מהשישי[/QUOTE]
לא זוכר אם ראיתי
היה גרוע או שהתעלה על הספר לדעתך?
-
[QUOTE=דניס זה אני;1491642]לא זוכר אם ראיתי
היה גרוע או שהתעלה על הספר לדעתך?[/QUOTE]
גרוע
כאילו
אני אסביר
הוא ממש לא תפס את הספר, בנוסף הורידו ממנו פרטים והוסיפו פרטים שלדעתי די ניתקו בין הספר - כיצירה ספרותית, ובין הסרט - כיצירה קלנועית, פשוט הרגשתי כאילו ממש עשו מלא אפקטים בשביל "רייטינג" מאמינות לספר
-
[QUOTE=Ampharosin';1491644]גרוע
כאילו
אני אסביר
הוא ממש לא תפס את הספר, בנוסף הורידו ממנו פרטים והוסיפו פרטים שלדעתי די ניתקו בין הספר - כיצירה ספרותית, ובין הסרט - כיצירה קלנועית, פשוט הרגשתי כאילו ממש עשו מלא אפקטים בשביל "רייטינג" מאמינות לספר[/QUOTE]
האמת שפעם אחרונה שקראתי הארי פוטר הייתה ביסודי/חטיבה, ובחטיבה הייתה הפעם האחרונה שראיתי סרט של הארי פוטר
ככה שזה זיכרון רחוק ואני בקושי זוכר משהו מעבר לקו העלילתי הברור וכמה קטעים ספציפיים
-
[IMG]http://i.imgur.com/Qg9Eded.png[/IMG]
-
-
תלוי
אם הסרט מבוסס על ספר אז כמעט תמיד הספר יהיה יותר טוב למרות שיש מקרים שהסרטים משתווים לספרים
אם בכללי אז לא מסכים איתך, יש לפה ויש לפה
זה כמו להגיד שקומיקס יותר טוב מעיתון חדשות, חוץ מזה ששניהם מעבירים מסר כלשהו אין מקום להשוואה
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491629]פיפא[/QUOTE]
בחרתי בנבא. הפיפא לא מרשים ובזבוז כסף, דומה ל15.
-
Edgar - ג'ו נשאר, אני מתמוגג משמחה! עלאק כשהבכיין ניסה להדיח את ג'ו עם הקול שלו, אני ממש דאגתי. ואז כשנודע לנו שיש לו גם משחק חברתי בנוסף להיותו מאסטר של חסינויות ואליל יווני בדמות אדם, זה ממש עשה אותי מאושר!
-
דאיימ זה היה פרק טוב
שמח שפיגבאג הודח, לא אהבתי אותו מההתחלה אבל ג'רמי לא היה צריך לבזבז עליו פסלון
בעונה הראשונה של ג'ו הוא אמר שהמטרה שלו הייתה להגיע לאיחוד משפחות, זה קורה פרק הבא אז נראלי שהוא הולך לסיים את הקריירה בקרוב
והמשימת גמר מסמואה איי איי זאת משימה טובה אבל מי יצטרך מאדיק? ראו שזאת יד לבנה אז זה או קית' או ג'ו או ספנסר
ישמצב שזה ספנסר אבל נצטרך לחכות לשבוע הבא כדי לגלות
אה ושכחתי לגמרי
עוד פסלון לקאלי יו גו גירל
-
[QUOTE=Edgar;1491661]דאיימ זה היה פרק טוב
שמח שפיגבאג הודח, לא אהבתי אותו מההתחלה אבל ג'רמי לא היה צריך לבזבז עליו פסלון
בעונה הראשונה של ג'ו הוא אמר שהמטרה שלו הייתה להגיע לאיחוד משפחות, זה קורה פרק הבא אז נראלי שהוא הולך לסיים את הקריירה בקרוב
והמשימת גמר מסמואה איי איי זאת משימה טובה אבל מי יצטרך מאדיק? ראו שזאת יד לבנה אז זה או קית' או ג'ו או ספנסר
ישמצב שזה ספנסר אבל נצטרך לחכות לשבוע הבא כדי לגלות
אה ושכחתי לגמרי
עוד פסלון לקאלי יו גו גירל[/QUOTE]
קח את הקרשים שלך
-
סוני הודיעה על תמיכה במשחקי ps2, מעניין איך זה יפעל. בכל מקרה, DBZ BT3 אבא בדרךךךך
-
באלי סרט לקומיוניטי
השחקן של ג'ף היה בסרט תקועים בחופשה ואפילו שזה חרא סרט (סרט של אדם סנדלר, כמו רובם הוא גרוע) וזה נתן לי חשק
For the record לא בזבזתי את הזמן שלי וראיתי את כל הסרט תקועים בחופשה, רק כמה קטעים קצרים כשזפזפתי
-
קלי סקסית בעיני! הרוע שלה עושה לה טוב!
-
-
[QUOTE=Ampharosin';1491639]חוץ מהשישי[/QUOTE]
קיבלת?
-
[QUOTE=Hit Man;1491675]קלי סקסית בעיני! הרוע שלה עושה לה טוב![/QUOTE]
נהה אבל היא לא נבלית, היא רק מנסה לשרוד
אני גם ממש אוהב אותה, היא וג'רמי הפייבוריטים שלי
-
וואו! אשכרה משחקים שיצאו לפני שנה עולים 80 שקל בחו"ל כולל משלוח.
-
-
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491633]אוי
הספרים היחידים שנהנתי מהם זה פרסי ג'קסון[/QUOTE]
תנסה את הסדרה החדשה של ריירדן
-
hlep
אמא שלי שומעת הרצאות ביוטיוב על קבלה באנגלית.
מי מכיר מגרש שדים טוב שיוכל להשמיד אותה?
-
[quote=yveltalblue;1491684]תנסה את הסדרה החדשה של ריירדן[/quote]
שהיא?
[quote=lordabizi;1491688]hlep
אמא שלי שומעת הרצאות ביוטיוב על קבלה באנגלית.
מי מכיר מגרש שדים טוב שיוכל להשמיד אותה?[/quote]
נסה את @edgar , שמעתי שהוא מקצוען
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491691]שהיא?
[/QUOTE]
[SPOILER][IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1TjJ0ZJguL.jpg[/IMG][/SPOILER]
נורדי משהו הייתי אומר
-
[QUOTE=YveltalBlue;1491694][SPOILER][IMG]http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1TjJ0ZJguL.jpg[/IMG][/SPOILER]
נורדי משהו הייתי אומר[/QUOTE]
אוי אינלי כוח
מילא היה יווני
-
[QUOTE=סוייפר הנחש;1491696]אוי אינלי כוח
מילא היה יווני[/QUOTE]
אבל היה כבר יווני
כל הקטע זה לגוון
הגיבור הראשי בן-דוד של החברה של פרסי אבל, אז זה קשור קצת
חוצמזה ספר די טוב
-
-