[QUOTE=טלי;1509980]תגידו, ממליצים לקנות switch?[/QUOTE]
זה תלוי מה את מחפשת בו
לי יש אחד ואני נהנה ממנו
אם את גם בקטע של פוקימון אז כל המשחקים החדשים יצאו אליו
Printable View
[QUOTE=טלי;1509980]תגידו, ממליצים לקנות switch?[/QUOTE]
זה תלוי מה את מחפשת בו
לי יש אחד ואני נהנה ממנו
אם את גם בקטע של פוקימון אז כל המשחקים החדשים יצאו אליו
חג סוכות שמח.
[quote=uzumaki naruto;1509981]זה תלוי מה את מחפשת בו
לי יש אחד ואני נהנה ממנו
אם את גם בקטע של פוקימון אז כל המשחקים החדשים יצאו אליו[/quote]
פוקימון ברור
השאלה אם זה הפוקימון ה 3d הזה שהראו? שכל הדמויות בתלת מימד, או שזה הפוקימון הנורמלי 2d?)
איזה עוד משחקים יש?
מה שהתכוונתי לשאול זה אם הswitch שווה לבן אדם עני כמוני :(
חג שמח לכולםםםםםםםםם
ראיתי את המחיר לפוקימון
na
la noire
zelda
wwe
sonic
mario
fifa
ורציתי לבכותתתתתת למה זה כזה יקר
לא מספיק שהקונסולה יקרה
ביי
זה נו"ד מ2016. לא יודע אם להתרשם או לבכות
שניהם! תמיד שניהם!
עדיף להתרשם.
[QUOTE=~GOLD~;1509986]זה נו"ד מ2016. לא יודע אם להתרשם או לבכות[/QUOTE]
זה מרשים, חד משמעית.
אוף איזה באסה, מיכאל עטייה טען שהוא פתר את השערת רימן, ונתן הרצאה על כך, אבל לדעת רוב האנשים שאני מכיר שניסו להבין מה קורה שם, נראה שהוא מציג קשקוש מוחלט (ברמה של - אפילו אני מסוגל להבין שזה קשקוש מוחלט), שזה ממש מצער.
למה משמשות הפיטמות של גברים?
אני בהלם שזה עדיין לא הגיע לעמוד 100
[QUOTE=Alice;1510001]אני בהלם שזה עדיין לא הגיע לעמוד 100[/QUOTE]
אני לא מאמין שאת בהלם
[QUOTE=Expired;1510002]אני לא מאמין שאת בהלם[/QUOTE]
החיים מפתיעים
[QUOTE=Alice;1510001]אני בהלם שזה עדיין לא הגיע לעמוד 100[/QUOTE]
את חיה?
מה חדש?
אצטט מהצ'אט: (ההודעה שלמעלה היא השנייה בסדר הכרונולוגי, כמובן).
[TABLE="width: 99%, align: right"]
[TR]
[TD]
[COLOR=#006400]זה "חדש"!..[/COLOR][RIGHT][COLOR=#222222][FONT=Verdana][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][COLOR=#777777][URL="http://www.myforum.co.il/misc.php?ccbloc=38733"][IMG]http://www.myforum.co.il/images/statusicon/post_old.png[/IMG] [/URL] [25-09, 09:01][/COLOR] [URL="http://www.myforum.co.il/member.php?u=4520"][COLOR=#2ECC71]LordAbizi[/COLOR][/URL][COLOR=#777777]:[/COLOR] [/TD]
[TD] [COLOR=darkgreen]היי, יש חלק fancy של "הודעות אחרונות" עם אנימציות ושיט[/COLOR][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[QUOTE=Pikipek;1510006]את חיה?[/QUOTE]
נראהלי שכן
[QUOTE=Alice;1510016]נראהלי שכן[/QUOTE]
תעשו קאמבק נחיה את הפורום
כבר יש מ"ת פעיל (פלוס מינוס)
[QUOTE=Expired;1510017]תעשו קאמבק נחיה את הפורום
כבר יש מ"ת פעיל (פלוס מינוס)[/QUOTE]
אחרי השחרור (נוב) בכיף אנסה לעשות קאמבק
[QUOTE=Alice;1510018]אחרי השחרור (נוב) בכיף אנסה לעשות קאמבק[/QUOTE]
וואלה, אני בדצמבר משתחרר
איפה את משרתת
[QUOTE=Expired;1510017]תעשו קאמבק נחיה את הפורום
כבר יש מ"ת פעיל (פלוס מינוס)[/QUOTE]
למה פלוס מינוס? חח חיי ובועט
[QUOTE=Ritsuka kun;1510020]למה פלוס מינוס? חח חיי ובועט[/QUOTE]
חחח אכן
ויש עוד משחק תפקידים שהוא פעיל לחלוטין, פשוט אף אחד לא רוצה לשחק בו...
הכדורגלן הכי אהוב עליי אי פעם נמצא בארץ. אני חייב לראות אותו!!!
[QUOTE=Expired;1510019]וואלה, אני בדצמבר משתחרר
איפה את משרתת[/QUOTE]
ח"א
[QUOTE=Alice;1510026]ח"א[/QUOTE]
טכני?
אני שירתתי בנבטים.
[QUOTE=Alice;1510016]נראהלי שכן[/QUOTE]
נעלמת לנו
עצוב לי שברצלונה הפסידה אתמול.
ואני שמח כי היוסטון דינאמו ניצחו ב us cup אתמול/היום :}
[QUOTE=Hit Man;1510029]אני שירתתי בנבטים.[/QUOTE]
מכיר זוהר?
אה... אני חושב שהיטמן שירת שם לפני איזה 35 שנה, אז אני לא חושב שזה סביר שיש לכם מכרים משותפים.
אלא אם כן אתה מטריל אותו, ואז זה בסדר.
השתחררתי ב2005, אז זה רק 13 שנה.
לא מכיר את זוהר.
מחר טס ליפן.
[QUOTE=Hit Man;1510035]השתחררתי ב2005, אז זה רק 13 שנה.
לא מכיר את זוהר.
מחר טס ליפן.[/QUOTE]
חחח אז הוא התגייס קצת אחרי שהשתחררת
13, 35 מה זה פאקטור 3 בין חברים?
[QUOTE=טלי;1509985]ראיתי את המחיר לפוקימון
na
la noire
zelda
wwe
sonic
mario
fifa
ורציתי לבכותתתתתת למה זה כזה יקר
לא מספיק שהקונסולה יקרה
ביי[/QUOTE]
כן זה לא זול :/
וזה 3d
טוב אז בעקבות ההצלחה המסחררת של המשחק הקודם שלי (NOT), והרצון שלי בכל זאת לקדם open world sandbox, מתבשל לי בראש רעיון חדש. הבעיה: אין חגים, אז לא יהיו אנשים בזה, ולי יהיה פחות זמן לזה. אולי לקראת פסח, או בסוף סמסטר א אני אחשוב על זה יותר. בפוסט זה, אחפור מעט על הקונספט, כדי לייצר hype כוזב:
[B]משחקי פוקימון ומודרניזציה[/B]
משחקי הפוקימון מאוד לא תואמים את המציאות העכשווית. למה שתלך ברגל מעיר לעיר אם אפשר לטוס/לקחת אוטובוס/ תחבורה ציבורית אחרת. זה לא הגיוני. מצד שני, התועלת במסע הפוקימונים היא המסע עצמו. ולכן אני רוצה לקדם משחק עם הקונספט הבא:
אין עלילה. צוות רע ושיט של אגדיים זה לא מעניין אותי.
מתחילת המשחק, יש שלושה חודשים להגיע לליגה. אפשר לעשות בשלושת החודשים האלו מה שרוצים.
המשחק קורה במחוזות 1-5, אפשר להגיע לכולם לצרכים שונים, אבל צריך לעשות clear לכל המכונים מהמחוז שמתחילים בו. פוקימונים מחולקים לפי מחוזות, כלומר בקנטו אין פוקימוני דור 5.
ניתן להתחיל בכל עיר, וניתן להגיע מעיר לעיר בקלות, וממחוז למחוז בקלות.
הקאץ' כאן הוא שבלי מסע קשה לתפוס פוקימונים. אבל לכולם יש גוגל, וכולם יכולים לחפש את הnatural habitat של פוקימונים, וללכת לשם ולנסות לתפוס אותם. בעיר תמצאו רק פוקימונים אורבניים כמו פיג'ים ורטטות, אבל כשיוצאים מהעיר יש פוקימונים שתואמים את פני השטח. הפוקימונים הנפוצים יותר מסתובבים חופשי וניתן פשוט ללכוד אותם, הנדירים יותר יש להם שמורות מיוחדות וצריך ממש לעשות טרק בהרים כדי להגיע למקום בו הם נמצאים או לא יודע מה.
לדבר עם אנשים אקראיים בערים אמור לתת לכם משימות צידיות שאפשר לעשות לכיף.
אפשר לקדם זמן באופן חופשי כמה שרוצים.
מכיוון שניתן להתחיל בכל עיר, לסדר המכונים אין חשיבות. לכל מכון יש שלוש רמות, רמה של מאמנים עם 2 תגים ומטה, רמה של מאמנים עם 3 עד 5, ומאמנים של 6-7 תגים. נרשמים לקרב מכון באינטרנט, וכשמגיעים לקרב המכון הרמה שלך נקבעת לפי זה שהמידע על כל התגים שיש לך כבר נמצאת בכרטיס השחקן שלך באיגוד, אז אי אפשר לרמות ולבוא למכון ולהגיד "אין לי תגים" כדי לקבל קרב קל יותר.
המכון עובד כמכון לקרבות מכון רק חלק מימי השבוע, ובשאר הוא מכון כמו "מכון כושר" ומציע כל מיני סדנאות שעוזרות לפוקימונים שאפשר להירשם אליהן.
תחרויות ספוראדיות במקומות אקראיים בעולם.
והרבה קרבות כפולים או משולשים. נותן הרבה יותר חופש טקטי לי ולשחקן מאשר קרבות אחד על אחד.
[B]מה בעצם כל השיט הזה פותר?[/B]
במשחקים האמיתיים של פוקימון יש הרבה tedium של קרבות בדרך, אבל זה רק טרטור קל ולא מאוד קשה להתגבר עליו. כל הקרבות האלו נותנים ריווח נכון למשחק כדי שתוכל לעשות scaling לפוקימונים שלך לדרגת הקושי שהמשחק מצפה אליה. במשחקי תפקידים זה פחות עובד, כי זה פשוט משעמם את השחקן. אתה הולך ופוגש מאמן - קרב. אתה פוגש פוקימון שלא מעניין אותך - קרב. סתם בזבוז של תגובות. בקונספט הזה, אתה תילחם רק נגד פוקימונים שמעניינים אותך (או פוקימונים חזקים שתוקפים אותך באופן פראי כשאתה עמוק בטריטוריה שלו או וואטבר, אבל אז בזה יש אתגר - מדובר בפוקימון חזק שצריך או לברוח ממנו או איכשהו לגבור עליו בדרכים חכמות). אין מאמנים שעומדים בדרכים ומחכים לך, אלא רק מאמנים שאתה מחפש להילחם נגדם. בלי כל ה tedium הזה המשחק יכול לזרום יותר.
כאמור, יש לי הרבה יותר מדי זמן פנוי. אבל זה רק קונספט, ניתן לו עוד קצת זמן להתבשל בראש שלי, עד שאולי ב-2030 אני אפתח משחק כזה...
Now that is a bit more my thing.
המשחק הזה עשוי לעניין אותי.
כרגע יש יותר סיכוי שאני אפתח אותו בקהילת פוקימון בחו"ל שמצאתי אתמול. אבל גם זה עדיין לא כי שוב, עכשיו יהיה לי פחות זמן לכתוב את זה. אבל קודם אני אנסה לכתוב את זה לפורום ההוא. לא יודע כמה זה יתאים לקהילה ההיא, כי נראה שיש להם סטנדרטים קצת שונים ממה שאני מכיר למשחקי תפקידים, אבל אולי הם יתחברו לזה? אם לא, אז אני אנסה גם כאן.
שלום