-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 02:04 PM
[b]
[b]עומר~[/b]
ארון ונידורינה יוצאים החוצה ותוקפים את האקנסים עם בעיטה כפולה, חבטות זעם, סטירת בוץ ונגיחת ראש, והם מעלפים 5 אקנסים כתוצאה מהמכה. "חפירה!" מצווים שאר הרוקטים, והאקנסים חופרים באדמה. לפתע, הרוקטים שמים לב שבאטרפרי וסינדיקוויל כבר לא בתוך הכלוב. המכונה עדיין פועלת. [/b][/quote]
"ארון נגיחת ראש על המכונה! נידורינה תחפי עליו!" אני קורא.
-
[b]עומר~[/b]
ארון קופץ עם נגיחת ראש לעבר המכונה, אך גולבאט אחד מפתיע אותו משומקום ומעיף אותו אחורנית עם מתקפת כנף פלדה, וארון נפצע קשה ונופל על הקרקע. האקנסים יוצאים החוצה מהחפירה ופוגעים בנידורינה וגרואולייט אך סינדיקוויל ובאטרפרי משתמש בבילבול וגחלת ומחסלים את הנותנים "תיכנעו, אתם במעצר" אומרת השוטרת ג'יני "אין סיכוי!" צורח החייל הראשי מביניהם. לפתע, המערה מתחילה לרעוד, והמכונה מצליחה לחדור את הקיר. מאחוריו, אתם רואים מין פסל של מיו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa151.png[/img] והרבה סלוופוקים פראיים. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa079.png[/img]
[b]ארתור~[/b]
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר פוקימון לקרב מכון. אתה מטייל לך, ולפתע אתה מבחין באלקטריק פראי [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa309.png[/img]
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מזנק קדימה ובולם את מתקפת הכנף עם שריטה. לאחר מכן, הוא ממלא את הזירה במסך עשן וסטראביה די נרתע "פזר את העשן עם משב רוח!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתחיל להשתמש במשב רוח ולפזר את העשן.
[b]ג'ייסון~[/b]
"כל הכבוד לך, ניצחת אותי" אומר לך הנזיר ומחזיר את באלספראוט "תוכל לפגוש עכשיו את מנהיג הנזירים, שם יהיה לך אתגר. הפוקימונים שלו די חזקים ולמרות הצורה שלהם יודעים להשתמש במתקפות מיוחדות" הוא אומר לך, ואז מפנה לך את הדרך.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 05:36 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"כל הכבוד לך, ניצחת אותי" אומר לך הנזיר ומחזיר את באלספראוט "תוכל לפגוש עכשיו את מנהיג הנזירים, שם יהיה לך אתגר. הפוקימונים שלו די חזקים ולמרות הצורה שלהם יודעים להשתמש במתקפות מיוחדות" הוא אומר לך, ואז מפנה לך את הדרך. [/b][/quote]
אני מתקדם בדרך ומחפש את המנהיג.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו (כי הוא לא יכול לצעוד) ועולה לקומה האחרונה. אתה מגיע לבסוף לחדר גדול ומואר, שבקצה שלו יושב המנהיג של הנזירים "אם כן, הגיע תורי להילחם בך" הוא אומר לך "קרב 3-3" הוא אומר, ומשחרר החוצה הוט-הוט.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 06:21 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
אתה מחזיר את הנדוואר לפוכדור שלו (כי הוא לא יכול לצעוד) ועולה לקומה האחרונה. אתה מגיע לבסוף לחדר גדול ומואר, שבקצה שלו יושב המנהיג של הנזירים "אם כן, הגיע תורי להילחם בך" הוא אומר לך "קרב 3-3" הוא אומר, ומשחרר החוצה הוט-הוט. [/b][/quote]
"וואלימר צא!"אני אומר ומשחרר אותו מהפוקדור,"תקוף אותו באקדח מים ומיד אחרכך בהפלה!" אני אומר לו
-
ג'ייסון~
ווילמר מגיח החוצה ומתחיל לקפוץ על הרצפה שם, ושולח אקדח מים שמפספס את הוט-הוט "ניקור!" מצווה הנזיר והוט-הוט מזנק קדימה במהירות ומנקר את ווילמר. ווילמר לא מסוגל להשתמש בהפלה.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 06:43 PM
[b] ג'ייסון~
ווילמר מגיח החוצה ומתחיל לקפוץ על הרצפה שם, ושולח אקדח מים שמפספס את הוט-הוט "ניקור!" מצווה הנזיר והוט-הוט מזנק קדימה במהירות ומנקר את ווילמר. ווילמר לא מסוגל להשתמש בהפלה. [/b][/quote]
"וואלימר תתקוף במפל ומיד אחר כך השפרצה" אני צועק לו.
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מזנק קדימה ובולם את מתקפת הכנף עם שריטה. לאחר מכן, הוא ממלא את הזירה במסך עשן וסטראביה די נרתע "פזר את העשן עם משב רוח!" מצווה פלקנר, וסטראביה מתחיל להשתמש במשב רוח ולפזר את העשן. [/b][/quote]
"תנצל את זה שהוא עדיין לא רואה אותך! גחלת!"
-
[b] [b]עומר~[/b]
ארון קופץ עם נגיחת ראש לעבר המכונה, אך גולבאט אחד מפתיע אותו משומקום ומעיף אותו אחורנית עם מתקפת כנף פלדה, וארון נפצע קשה ונופל על הקרקע. האקנסים יוצאים החוצה מהחפירה ופוגעים בנידורינה וגרואולייט אך סינדיקוויל ובאטרפרי משתמש בבילבול וגחלת ומחסלים את הנותנים "תיכנעו, אתם במעצר" אומרת השוטרת ג'יני "אין סיכוי!" צורח החייל הראשי מביניהם. לפתע, המערה מתחילה לרעוד, והמכונה מצליחה לחדור את הקיר. מאחוריו, אתם רואים מין פסל של מיו [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa151.png[/img] והרבה סלוופוקים פראיים. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa079.png[/img]
[/b][/quote]
"וואו" אני ואמר בפלא. "מה זה המקום הזה?" אני שואל את השוטרת ג'ני.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
ווילמאר משתמש במתקפת מפל שמתקרבת להוט-הוט ופוגעת בו, והוא נפצע די קשה. ווילמאר מתחיל לקפץ במקום עם השפרצה ואז מחליק ונופל על הפנים XD
הוט-הוט מנצל זאת ותוקף עם ניקור ומנקר אותו בכל חלקי גופו
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מנצל את מסך העשן ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפניו של סטראביה והוא נופל על הקרקע, אך במהרה מנער את עצמו וחוזר לאוויר "סטראביה, השתמש בהפלה!" מצווה פלקנר. סטראביה צולל במהירות ופוגע ישירות עם הפלה בצ'רמיליון. שני הפוקימונים פצועים בינוני-קשה.
[b]עומר~[/b]
"אין לי מושג" היא אומרת לך "גולבאט, ערפיח!" מצווה הרוקט הראשי. גולבאט משתמש בערפיח שממלא את המערה. כולכם משתעלים, ולאחר שהעשן מתפזר עשרת הרוקטים נעלמו, ואית הפסל של מיו. "לאן הם נעלמו???" שואלת השוטרת ג'יני ומיד רצה החוצה. קורט רץ קדימה אל עבר אותם סלוופוקים.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 07:43 PM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
ווילמאר משתמש במתקפת מפל שמתקרבת להוט-הוט ופוגעת בו, והוא נפצע די קשה. ווילמאר מתחיל לקפץ במקום עם השפרצה ואז מחליק ונופל על הפנים XD
הוט-הוט מנצל זאת ותוקף עם ניקור ומנקר אותו בכל חלקי גופו
[/b][/quote]
WTF?! :wacko:
------------------
"וואלימר תתקוף אותו במפל!"אני צועק לו
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"אין לי מושג" היא אומרת לך "גולבאט, ערפיח!" מצווה הרוקט הראשי. גולבאט משתמש בערפיח שממלא את המערה. כולכם משתעלים, ולאחר שהעשן מתפזר עשרת הרוקטים נעלמו, ואית הפסל של מיו. "לאן הם נעלמו???" שואלת השוטרת ג'יני ומיד רצה החוצה. קורט רץ קדימה אל עבר אותם סלוופוקים. [/b][/quote]
"מה קרה פה?" אני שואל את קורט.
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון מנצל את מסך העשן ושולח גחלת שפוגעת ישירות בפניו של סטראביה והוא נופל על הקרקע, אך במהרה מנער את עצמו וחוזר לאוויר "סטראביה, השתמש בהפלה!" מצווה פלקנר. סטראביה צולל במהירות ופוגע ישירות עם הפלה בצ'רמיליון. שני הפוקימונים פצועים בינוני-קשה. [/b][/quote]
"מסך עשן ואז זעם דרקון!"
-
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון משתמש במסך עשן וממלא את הזירה "סטראביה, צוות כפול!" מצווה פלקנר, וצ'רמיליון שולח זעם דרקון שפוגעת בכפילים אך לא באמיתי. צ'רמיליון סופג לפתע אס שמיים מאחורה ונפצע קשה. "בוא נסיים את הקרב. ציפור אמיצה!" מצווה פלקנר. סטראביה עף גבוה וצולל במהירות עם ציפור אמיצה, ומתקרב במהירות אדירה לעבר צ'רמיליון!
[b]עומר~[/b]
"זוהי מערת הסלוופוקים, הם פוקימונים נדירים בעיירה ואסור לפגוע בהם. לגבי הפסל של המיו שהיה פה, על זה לא ידעתי" הוא אומר לך "העיקר שאף סלוופוק לא נפגע" הוא אומר לך "בוא נצא החוצה" הוא מציע לך.
[b]ג'ייסון~[/b]
לא הבנתי מה הבעיה שעשית WTF 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילאמר מתגלגל חזרה למעלה, ואז קופץ ומשתמש במתקפת מפל שפוגע בחוזקה בהוט-הוט ומחסל אותו. "חזור הוט-הוט" אומר הנזיר "צא החוצה, באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה באלספראוט "הטחה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט רץ ומשתמש בהטחה שפוגע קשות בווילמאר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 10:10 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
לא הבנתי מה הבעיה שעשית WTF 00
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ווילאמר מתגלגל חזרה למעלה, ואז קופץ ומשתמש במתקפת מפל שפוגע בחוזקה בהוט-הוט ומחסל אותו. "חזור הוט-הוט" אומר הנזיר "צא החוצה, באלספראוט!" הוא קורא ומשחרר החוצה באלספראוט "הטחה!" מצווה הנזיר, ובאלספראוט רץ ומשתמש בהטחה שפוגע קשות בווילמאר. [/b][/quote]
"וואלימר תתקוף בהפלה!"אני צועק לו!
-
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון משתמש במסך עשן וממלא את הזירה "סטראביה, צוות כפול!" מצווה פלקנר, וצ'רמיליון שולח זעם דרקון שפוגעת בכפילים אך לא באמיתי. צ'רמיליון סופג לפתע אס שמיים מאחורה ונפצע קשה. "בוא נסיים את הקרב. ציפור אמיצה!" מצווה פלקנר. סטראביה עף גבוה וצולל במהירות עם ציפור אמיצה, ומתקרב במהירות אדירה לעבר צ'רמיליון! [/b][/quote]
"תנסה לבלום אותו עם זעם דרקון!"
-
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון נעמד, ושולח זעם דרקון בכל הכוחות שהוא יכול לגייס. זעם הדרקון והציפור האמיצה נפגשים, ונוצר פיצוץ גדול שמרעיד את הבניין. עשן גדול מכסה את הזירה "קדימה סטראביה! אתה יכול!" קורא פלקנר. העשן מתחיל להתפזר, ושני הפוקימונים עומדים בקושי על הזירה!
[b]ג'ייסון~[/b]
"אבקת שינה!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח אבקת שינה קדימה שווילמאר עובר דרכה, הוא סופג את המתקפה ונרדם, אך גם נופל על באלספראוט עם הפלה ומעלף אותו "חזור, באלספראוט" קורא הנזיר ומחזיר אותו "נשאר לי רק פוקימון אחד, אך אותו יהיה לך קשה לנצח" הוא אומר לך "צא, הרקרוס!" הוא קורא ומשחרר החוצה הרקרוס שנראה חזק מאוד "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. הרקרוס רץ קדימה ומעיף את ווילמאר אחורנית היישר אל הקיר של החדר והקיר נשבר. ווילמאר מתעלף.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 17 2009, 05:15 PM
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון נעמד, ושולח זעם דרקון בכל הכוחות שהוא יכול לגייס. זעם הדרקון והציפור האמיצה נפגשים, ונוצר פיצוץ גדול שמרעיד את הבניין. עשן גדול מכסה את הזירה "קדימה סטראביה! אתה יכול!" קורא פלקנר. העשן מתחיל להתפזר, ושני הפוקימונים עומדים בקושי על הזירה! [/b][/quote]
"גחלת לפני שהוא מספיק לעלות לאויר!"
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 17 2009, 05:15 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"אבקת שינה!" מצווה הנזיר. באלספראוט שולח אבקת שינה קדימה שווילמאר עובר דרכה, הוא סופג את המתקפה ונרדם, אך גם נופל על באלספראוט עם הפלה ומעלף אותו "חזור, באלספראוט" קורא הנזיר ומחזיר אותו "נשאר לי רק פוקימון אחד, אך אותו יהיה לך קשה לנצח" הוא אומר לך "צא, הרקרוס!" הוא קורא ומשחרר החוצה הרקרוס שנראה חזק מאוד "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. הרקרוס רץ קדימה ומעיף את ווילמאר אחורנית היישר אל הקיר של החדר והקיר נשבר. ווילמאר מתעלף. [/b][/quote]
"וואלימר תחזור!שינקס צא!תשתמש בטעינה ותתקוף אותו בניצוץ !"אני אומר לו.
-
[b]קיט~[/b]
צ'רמיליון עומד לשלוח גחלת, אך אז סטראביה נופל לפתע על הקרקע, מעולף "לא, סטראביה!" צועק פלקנר "סטראביה לא מסוגל להילחם, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט מהעיר ניו בארק!" מכריז השופט. צ'רמיליון מסתובב אלייך, מחייך חלושות ואז נופל על הקרקע, מעולף.
[b]ג'ייסון~[/b]
"תחסום את ההתקפה" אומר הנזיר. שינקס משתמש בטעינה ושולח ניצוץ, אך הרקרוס מושיט את ידיו קדימה, סופג את הניצוץ ויורה אותו אל הקרקע, ולא נפגע כלל! שינקס בהלם "ההרקרוס שלי מסוגל לחסום מתקפות מסויימות בקלות" אומר לך הנזיר בקלילות "שבירת לבנה!" הוא מצווה, והרקרוס עף במהירות קדימה ופוגע בשינקס עם שבירת לבנה חזקה במיוחד. שינקס נפצע קשה מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 17 2009, 07:44 PM
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
"תחסום את ההתקפה" אומר הנזיר. שינקס משתמש בטעינה ושולח ניצוץ, אך הרקרוס מושיט את ידיו קדימה, סופג את הניצוץ ויורה אותו אל הקרקע, ולא נפגע כלל! שינקס בהלם "ההרקרוס שלי מסוגל לחסום מתקפות מסויימות בקלות" אומר לך הנזיר בקלילות "שבירת לבנה!" הוא מצווה, והרקרוס עף במהירות קדימה ופוגע בשינקס עם שבירת לבנה חזקה במיוחד. שינקס נפצע קשה מאוד. [/b][/quote]
"שינקס תשתמש בניצוץ וכשהוא יחסום את המתקפה תתקוף מיד בנשיכה" אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 17 2009, 07:44 PM
[b] [b]קיט~[/b]
צ'רמיליון עומד לשלוח גחלת, אך אז סטראביה נופל לפתע על הקרקע, מעולף "לא, סטראביה!" צועק פלקנר "סטראביה לא מסוגל להילחם, צ'רמיליון מנצח! הזוכה בקרב הוא קיט מהעיר ניו בארק!" מכריז השופט. צ'רמיליון מסתובב אלייך, מחייך חלושות ואז נופל על הקרקע, מעולף. [/b][/quote]
"זה היה קרב מצוין צ'ארמיליון!" אגיד ואתקרב אל מנהיג המכון,מוכן לקבל את התג שלי
-
[b]
[b]עומר~[/b]
"זוהי מערת הסלוופוקים, הם פוקימונים נדירים בעיירה ואסור לפגוע בהם. לגבי הפסל של המיו שהיה פה, על זה לא ידעתי" הוא אומר לך "העיקר שאף סלוופוק לא נפגע" הוא אומר לך "בוא נצא החוצה" הוא מציע לך. [/b][/quote]
"טוב" אני אומר ויוצא איתם החוצה.
-
[b]עומר~[/b]
אתם יוצאים החוצה ורואים שם את השוטרת ג'יני צורחת על השוטרים "מה ז"א הם הצליחו לברוח?!" אתם שומעים משם. כעבור כמה שניות שיר רצה לעברך "עומר, אממ... תודה שהצלת אותי ואת הפוקימונים שלי משם" היא אומרת לך, מעט מסמיקה "טוב ילדים, תודה שניסיתם לעצור אותם. מעניין למה הם צריכים את הפסל ההוא של מיו.." אומרת השוטרת ג'יני בהרהור "תבואו אליי מחר בבוקר, אני רוצה לתת לכם משהו" אומר לכם קורט לפתע, משאיר לכם את הכתובת שלו ונעלם מהמקום "טוב... שיהיה לכם המשך מסע נעים" אומרת לכם השוטרת ג'יני, וכל השוטרים עוזבים את המקום. בינתיים, מתחיל להחשיך בחוץ "אז... שנלך למרכז הפוקימונים?" שואלת אותך שיר.
[b]קיט~[/b]
אתה מחזיר את צ'רמיליון לפוכדור שלו וניגש אל מנהיג המכון "נתת פה קרב מרשים מאוד, ויש לך צ'רמיליון די חזק. קבל את תג הספיר כהוכחה על ניצחונך בקרב המכון" אומר לך פלקנר ומגיש לך את תג הספיר [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img]
[b]ג'ייסון~[/b]
"תתחמק ותקוף עם מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. שינקס שולח ניצוץ קדימה ובמקום לבלום הרקרוס זז הצידה, שינקס מזנק עליו עם נשיכה אך הרקרוס עף מהר יותר ופוגע בו קודם עם מתקפת קרן. שינקס מועף על קיר סמוך, נופל ומתעלף. "נשאר לך רק פוקימון אחד" אומר הנזיר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 18 2009, 09:00 PM
[b] [b]עומר~[/b]
אתם יוצאים החוצה ורואים שם את השוטרת ג'יני צורחת על השוטרים "מה ז"א הם הצליחו לברוח?!" אתם שומעים משם. כעבור כמה שניות שיר רצה לעברך "עומר, אממ... תודה שהצלת אותי ואת הפוקימונים שלי משם" היא אומרת לך, מעט מסמיקה "טוב ילדים, תודה שניסיתם לעצור אותם. מעניין למה הם צריכים את הפסל ההוא של מיו.." אומרת השוטרת ג'יני בהרהור "תבואו אליי מחר בבוקר, אני רוצה לתת לכם משהו" אומר לכם קורט לפתע, משאיר לכם את הכתובת שלו ונעלם מהמקום "טוב... שיהיה לכם המשך מסע נעים" אומרת לכם השוטרת ג'יני, וכל השוטרים עוזבים את המקום. בינתיים, מתחיל להחשיך בחוץ "אז... שנלך למרכז הפוקימונים?" שואלת אותך שיר.
[/b][/quote]
"אני מניח" אני אומר בעיפות ואנחנו מתחילים ללכת לכיוון העיר~
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה מחזיר את צ'רמיליון לפוכדור שלו וניגש אל מנהיג המכון "נתת פה קרב מרשים מאוד, ויש לך צ'רמיליון די חזק. קבל את תג הספיר כהוכחה על ניצחונך בקרב המכון" אומר לך פלקנר ומגיש לך את תג הספיר [img]http://www.serebii.net/badges/13.gif[/img] [/b][/quote]
"תודה" אגיד לו ואקח את התג,ואז אלך אל מרכז הפוקמונים לרפאות את צ'ארמיליון וטיילו
-
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"תתחמק ותקוף עם מתקפת קרן!" מצווה הנזיר. שינקס שולח ניצוץ קדימה ובמקום לבלום הרקרוס זז הצידה, שינקס מזנק עליו עם נשיכה אך הרקרוס עף מהר יותר ופוגע בו קודם עם מתקפת קרן. שינקס מועף על קיר סמוך, נופל ומתעלף. "נשאר לך רק פוקימון אחד" אומר הנזיר. [/b][/quote]
"האונדור מוכן?תקוף אותו בניב אש ומיד אחר כך גחלת!"אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 08:16 PM
[b] [b]ארתור~[/b]
אתה יוצא מהמרכז ומתחיל לחפש אחר פוקימון לקרב מכון. אתה מטייל לך, ולפתע אתה מבחין באלקטריק פראי [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa309.png[/img] [/b][/quote]
"אוקיי בואו ננסה ללכוד אותו" אני אומר ומוציא את טיירוג ואומר לו "תשתמש בחיזוק שרירים ואז בבעיטה נמוכה"
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 16 2009, 04:44 PM
[b] [b]ג'יי~[/b]
כן.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גאביט נראה מותש, והוא לא תוקף בסופת חול. הוא שולח זעם דרקון קדימה שמצליחה לפגוע בסטראביה, אך לא משפיע עליו כמעט בגלל חולשת ההתקפה. סטראביה יוצא לאס שמיים שפוגע ישירות בגאביט, וגאביט נופל מעולף על הקרקע "גאביט לא יכול להילחם, סטראביה מנצח!" מכריז השופט. [/b][/quote]
"צא ריולו התקפה מהירה!"
-
סליחה על מיעוט התגובות... אני אנסה לפצות אותכם בסופ"ש
[b]עומר~[/b]
אתה ושיר מתחילים לצעוד אל עבר העיר, וכעבור עשר דקות נכנסים לתוכה. החושך מתחיל לרדת ואתם צועדים אל תוך מרכז הפוקימונים, שם אתם פוגשים את האחות גו'י "שלום, איך אני יכולה לעזור לכם?" היא פונה אליכם "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" שואלת שיר את האחות גו'י ומוסרת את הפוכדורים שלה "מה איתך?" היא פונה אלייך.
[b]קיט~[/b]
אתה לוקח את התג ויוצא מהמכון, צועד היישר אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך.
השעה כעת 16:30. מה תרצה לעשות?
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר פצוע עוד מהקרב הקודם והוא לא יכול להשתתף, הרעל עוד בתוקף.
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו יוצא החוצה ונעמד על הזירה, ופלקנר מגחך "פוקימון לוחם מול פוקימון מעופף? טעות גדולה מאוד.." הוא אומר "מתקפה מהירה משלך!" מצווה פלקנר. שניהם תוקפים את מתקפה מהירה. שתי ההתקפות נפגשות, אולם סטראביה מעיף את ריאולו בקלות "מתקפת כנף!" מצווה פלקנר.
[b]ארתור~[/b]
טיירוג יוצא, משתמש בחיזוק שרירים ותוקף את אלקטריק המופתע עם בעיטה נמוכה. אלקטריק נפצע בינוני, ומשיב בגל הלם שפוגע בטיירוג ומצליח לשתק אותו.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 20 2009, 08:57 PM
[b] ג'יי~
ריאולו יוצא החוצה ונעמד על הזירה, ופלקנר מגחך "פוקימון לוחם מול פוקימון מעופף? טעות גדולה מאוד.." הוא אומר "מתקפה מהירה משלך!" מצווה פלקנר. שניהם תוקפים את מתקפה מהירה. שתי ההתקפות נפגשות, אולם סטראביה מעיף את ריאולו בקלות "מתקפת כנף!" מצווה פלקנר.
[/b][/quote]
"צוות כפול ואז התקפה מהירה!"
-
[b] [b]ארתור~[/b]
טיירוג יוצא, משתמש בחיזוק שרירים ותוקף את אלקטריק המופתע עם בעיטה נמוכה. אלקטריק נפצע בינוני, ומשיב בגל הלם שפוגע בטיירוג ומצליח לשתק אותו. [/b][/quote]
"אוי לא טיירוג" אומר בעצב ואגיד לו "אם אתה מצליח תשתמש שוב פעם בחיזוק שרירים ובעיטה נמוכה ואם אתה לא יכול אל תעשה כלום"
-
[b]
[b]ג'ייסון~[/b]
הנדוואר פצוע עוד מהקרב הקודם והוא לא יכול להשתתף, הרעל עוד בתוקף.
[/b][/quote]
"צא בייליף!"אני צועק ומוציא אותו,"תקוף בדחיפה!"אני אומר לו.
-
[b]ג'ייסון~[/b]
בייליף יוצא החוצה ורץ במהירות לעבר הרקרוס, ודוחף אותו. הרקרוס בולם עם ידיו את ההתקפה, אך זז מטר אחורנית "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר, והרקרוס משתמש בקרן שלו ומעיף את בייליף אחורנית.
[b]ארתור~[/b]
טיירוג מנסה לתקוף אך לא מצליח לזוז בכלל. אלקטריק מנצל זאת, רץ קדימה ומשתמש בניצוץ שפוגע ישירות בטיירוג. טיירוג נפצע בינוני, אך השיתוק חלף לפתע!
[b]ג'יי~[/b]
ריאולו ממתין רגע, ואז משתמש בצוות כפול וסטראביה פוגש כפיל אחד ועובר דרכו. ריאולו מנצל זאת ופוגע בו מאחורה עם מתקפה מהירה, פוצע את סטראביה קל עד בינוני "צוות כפול ואז אס השמיים!" מצווה פלקנר.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 21 2009, 03:55 AM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
בייליף יוצא החוצה ורץ במהירות לעבר הרקרוס, ודוחף אותו. הרקרוס בולם עם ידיו את ההתקפה, אך זז מטר אחורנית "מתקפת קרן!" מצווה הנזיר, והרקרוס משתמש בקרן שלו ומעיף את בייליף אחורנית.
[/b][/quote]
"בייליף תקוף בעלי תער ואז באבקת רעל"
-
[b]ג'ייסון~[/b]
"שבירת לבנה!" מצווה הנזיר. בייליף שולח עלי תער לעבר הרקרוס שעף קדימה ומעיף אותם עם הקרן שלו. הוא מצליח לפגוע ישירות בבייליף עם שבירת הלבנה ולפצוע אותו בינוני עד קשה, אולם בייליף משחרר אבקת רעל, שמצליח לפגוע בהרקרוס ולהרעיל אותו. "חתך ליילי!" מצווה הנזיר כעת.
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 21 2009, 04:14 AM
[b] [b]ג'ייסון~[/b]
"שבירת לבנה!" מצווה הנזיר. בייליף שולח עלי תער לעבר הרקרוס שעף קדימה ומעיף אותם עם הקרן שלו. הוא מצליח לפגוע ישירות בבייליף עם שבירת הלבנה ולפצוע אותו בינוני עד קשה, אולם בייליף משחרר אבקת רעל, שמצליח לפגוע בהרקרוס ולהרעיל אותו. "חתך ליילי!" מצווה הנזיר כעת. [/b][/quote]
"בייליף תתחמק ממנו ותתקוף שוב בעלי תער!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by Bugs Bunny[/i]@Aug 21 2009, 03:55 AM
[b] [b]ארתור~[/b]
טיירוג מנסה לתקוף אך לא מצליח לזוז בכלל. אלקטריק מנצל זאת, רץ קדימה ומשתמש בניצוץ שפוגע ישירות בטיירוג. טיירוג נפצע בינוני, אך השיתוק חלף לפתע! [/b][/quote]
"לא נורא טיירוג לםחות השיתוק עבר תשתמש בחיזוק שרירים ואחרי זה בבעיטה למטה ותגמור אותו בדחיפה"
-
[b]
[b]עומר~[/b]
אתה ושיר מתחילים לצעוד אל עבר העיר, וכעבור עשר דקות נכנסים לתוכה. החושך מתחיל לרדת ואתם צועדים אל תוך מרכז הפוקימונים, שם אתם פוגשים את האחות גו'י "שלום, איך אני יכולה לעזור לכם?" היא פונה אליכם "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים?" שואלת שיר את האחות גו'י ומוסרת את הפוכדורים שלה "מה איתך?" היא פונה אלייך.
[/b][/quote]
"גם" אני אומר ומגיש לה את הפוקימונים שלי. "אפשר גם לקבל חדר ללילה?" אני שואל.
-
[b] [b]קיט~[/b]
אתה לוקח את התג ויוצא מהמכון, צועד היישר אל עבר מרכז הפוקימונים. אתה נכנס פנימה ומרפא את הפוקימונים שלך.
השעה כעת 16:30. מה תרצה לעשות? [/b][/quote]
'כבר מאוחר כדי להמשיך' אני חושב ומוציא את הפוקמונים שלי,מסתובב איתם בעיר