-
[QUOTE=LordAbizi;1042232]
תמיר
"שיפטרי, קו הגנה אחרון!" אומר גרופוס פילדמן. הנדוואר מתרחק ויורה להביור. שיפטרי טוען קרן סולארית ומשחרר את מלוא עומתו בקרן הסולארית הזו על הנדוואר ופוגע בו. לאחר מכן שיפטרי קורס.
"עצרו!"אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את שיפטרי."שיפטרי אינו יכול להלחם! 1-0 למאמן." הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
"שיפטרי חזור," המנהיג מחזיר את שפטרי. "צא, לודיקולו!" אומר המנהיג ומוציא את לודיקולו.[/QUOTE]
"חזור הנדוואר!" אני קורא ומחזיר אותו
"צא פיקאצ'ו!מכת ברק ואז מכת זנב!"
-
לי
"קווגסייר, אקדח מים!" אומרת ג'ן. שימאמא רץ אל קווגסייר ודוחף אותו, אך אז קווגסייר שולח אליו אקדח מים, ופוגע בו ושימאמא מתמוטט.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את שימאמא. "שימאמא אינו יכול להלחם! תיקו 1" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
תומר
אני לא ממש תומך במתקפות מרדימות. לכן היפנוזה לא ממש קיימת. עם זאת, קיימת מתקפה שגורמת לפוקימון להזות קצת.
--
"בידוף, חיתוך!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ לכיוון בידוף ודוחף אותו. בידוף מגיב ונועץ את שיניו בראלטס.
תמיר
"לודיקולו, השתמש בכדור אנרגיה, ואז באקדח מים!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל לודיקולו, ולודיקולו מגיב בכדור אנרגיה שמגיע עד לפיקאצ'ו ושניהם נפגעים. בזמן שפיקאצ'ו רץ אל לודיקולו, לודיקולו מעכב אותו עם אקדח מים, ואז לודיקולו מגיע אל פיקאצ'ו והולם בו עם הזנב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1043094]תומר
אני לא ממש תומך במתקפות מרדימות. לכן היפנוזה לא ממש קיימת. עם זאת, קיימת מתקפה שגורמת לפוקימון להזות קצת.
--
"בידוף, חיתוך!" אומר פול מורפי. ראלטס רץ לכיוון בידוף ודוחף אותו. בידוף מגיב ונועץ את שיניו בראלטס.
[/QUOTE]
"ראלטס תשתמש בבילבול!הכוונה שתבלבל את בידוף בעזרת הכוחות שלך ואז תשתמש בדחיפה עליו כדי שהוא יתעלף!"אומר לראלטס בעידוד.
-
[QUOTE=LordAbizi;1043094]לי
"קווגסייר, אקדח מים!" אומרת ג'ן. שימאמא רץ אל קווגסייר ודוחף אותו, אך אז קווגסייר שולח אליו אקדח מים, ופוגע בו ושימאמא מתמוטט.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את שימאמא. "שימאמא אינו יכול להלחם! תיקו 1" הוא יוצא מהזירה. "המשיכו!"
[/QUOTE]
אני מחזיר את שיימאמא לפוכדור שלו ואז מוציא את סטראפטור לקרב ואומר לו"אוקי סטרפטור עוף לעבר קויסגר תשתמש בכנף ברזל ואז תשתמש בניקור.ניקור זה פשוט אתה מנקר לו את הגוף עם המקור שלך"
-
[QUOTE=LordAbizi;1043094]
תמיר
"לודיקולו, השתמש בכדור אנרגיה, ואז באקדח מים!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל לודיקולו, ולודיקולו מגיב בכדור אנרגיה שמגיע עד לפיקאצ'ו ושניהם נפגעים. בזמן שפיקאצ'ו רץ אל לודיקולו, לודיקולו מעכב אותו עם אקדח מים, ואז לודיקולו מגיע אל פיקאצ'ו והולם בו עם הזנב.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,תתקוף במכת ברק,פעמים מכת זנב,ואז עוד פעם מכת ברק,ותברח אחורה מהר במתקפת מהירות!"
-
תומר
"בידוף, ניב על!" אומר פול מורפי. ראלטס מתאמץ, וכשבידוף יוצא לדחוף את ראלטס הוא משום מה לא רץ בכיוון הנכון. בגלל זה, הוא לא רואה את ראלטס שבא ודוחף אותו. אחר כך בידוף מתעשט, ואז נועץ את שיניו בראלטס. בידוף מתחיל להתעייף.
לי
"קווגסאייר, חבטת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייאר מכין את הראש שלו למכה. בינתיים סטארפטור טס ומכה עם הכנף שלו בקווגסאייר. קווגסאייר הולם עם ראשו בחזקה בסטארפטור. אחר כך סטארפטור מנקר את קווגסאייר.
תמיר
"לודיקולו, כדור אנרגיה, אחר כך קשר עשב, ואז קרן סולארית!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו. לודיקולו מגיב בכדור אנרגיה שפוגע בפיקאצ'ו. פיאצ'ו רץ אל לודיקולו ונותן לו מכה עם הזנב. לודיקולו תופס את פיאצ'ו בקשר עשב ומרחיק אותו ממנו. פיקאצ'ו עובר למכת ברק ופוגע בלודיקלו. לודיקולו מנצל את השמש, שאגב מתחילה לשקוע, ויורה מהר קרן סולארית אל פיקאצ'ו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1044525]תומר
"בידוף, ניב על!" אומר פול מורפי. ראלטס מתאמץ, וכשבידוף יוצא לדחוף את ראלטס הוא משום מה לא רץ בכיוון הנכון. בגלל זה, הוא לא רואה את ראלטס שבא ודוחף אותו. אחר כך בידוף מתעשט, ואז נועץ את שיניו בראלטס. בידוף מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"ראלטס תיתן לו מלא אגורפים ובנתיים תאגור את הכוח שלך בידיים תוך כדי שאתה מרביץ לבידוף בחוזקה!"אומר לראלטס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1044525]
לי
"קווגסאייר, חבטת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייאר מכין את הראש שלו למכה. בינתיים סטארפטור טס ומכה עם הכנף שלו בקווגסאייר. קווגסאייר הולם עם ראשו בחזקה בסטארפטור. אחר כך סטארפטור מנקר את קווגסאייר.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור"תשתמש בזנב ברזל ובכנף ברזל על קויסגר"
-
תומר
"בידוף, התרחק משם, ואז צא בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.ראלטס מתחיל להכות בבידוף, ובידוף מתרחק, ולאחר מכן קופץ על ראלטס ופוגע בו.
לי
"קווגסייר, אקדח מים וחבטת זנב!" אומרת ג'ן קרלסון. בזמן שסטארפטור טס אל קווגסאייר, קווגסאייר שולח אקדח מים ופוגע בו. סטארפטור מגיע אל קווגסאייר ומכה בו עם הזנב שלו. קווגסייר מסתובב ומכה עם הזנב שלו בסטארפטור. סטארפטור מגיב מיד במכה עם כנפיו ופוגע בקווגסאייר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1046297]תומר
"בידוף, התרחק משם, ואז צא בחבטת גוף!" אומר פול מורפי.ראלטס מתחיל להכות בבידוף, ובידוף מתרחק, ולאחר מכן קופץ על ראלטס ופוגע בו.
[/QUOTE]
"ראלטס תתחמק מכול מתקפה שלו עכשיו!אז תשתמש בדחיפה ואז במלא אגרופים ואם הוא תוקף אותך תתחמק ממנו ואז תנגח בו!"אומר לראלטס בתקווה שהבין את מה שאני רוצה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1046297]
לי
"קווגסייר, אקדח מים וחבטת זנב!" אומרת ג'ן קרלסון. בזמן שסטארפטור טס אל קווגסאייר, קווגסאייר שולח אקדח מים ופוגע בו. סטארפטור מגיע אל קווגסאייר ומכה בו עם הזנב שלו. קווגסייר מסתובב ומכה עם הזנב שלו בסטארפטור. סטארפטור מגיב מיד במכה עם כנפיו ופוגע בקווגסאייר.[/QUOTE]
אני אומר לסטראפטור"קדימה בכול הכח כנף ברזל על קויסגר הזה"
-
[QUOTE=LordAbizi;1044525]
תמיר
"לודיקולו, כדור אנרגיה, אחר כך קשר עשב, ואז קרן סולארית!" אומר גרופוס. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו. לודיקולו מגיב בכדור אנרגיה שפוגע בפיקאצ'ו. פיאצ'ו רץ אל לודיקולו ונותן לו מכה עם הזנב. לודיקולו תופס את פיאצ'ו בקשר עשב ומרחיק אותו ממנו. פיקאצ'ו עובר למכת ברק ופוגע בלודיקלו. לודיקולו מנצל את השמש, שאגב מתחילה לשקוע, ויורה מהר קרן סולארית אל פיקאצ'ו.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,תתחמק מהקרן הסולארית ותשתמש במכת ברק!"
-
תומר
"בידוף, תקוף בנגיחה, ואז בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף מתחיל לרוץ אל ראלטס, וראלטס בורח, אך בידוף רודף אחריו ולבסוף משיג אותו ונוגח בו. ראלטס מסתובב ומתחיל להלום רבות בבידוף. בידוף נועץ את שיניו בראלטס.
לי
קווגסייר, אקדח מים!" אומר פול מורפי. סטארפטור טס מטה, בזמן שקווגסאייר שולח עליו מים, וסטארפטור מכה עם כנפיו בקווגסייר.
שים לב, כעת סטארפטור ספוג מים, כלומר יכולת התעופה שלו נחלשה מעט, כי הוא נהיה כבד יותר.
תמיר
פיקאצ'ו בורח מהקרן הסולארית, אך לודיקולו מסובב את הראש שלו אחרי פיקאצ'ו מהר יותר משהוא בורח, ולבסוף פיקאצ'ו נפגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו.
"לודיקולו, תקוף כעת בעלי תער!" אומר גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1047959]
לי
קווגסייר, אקדח מים!" אומר פול מורפי. סטארפטור טס מטה, בזמן שקווגסאייר שולח עליו מים, וסטארפטור מכה עם כנפיו בקווגסייר.
שים לב, כעת סטארפטור ספוג מים, כלומר יכולת התעופה שלו נחלשה מעט, כי הוא נהיה כבד יותר.
.[/QUOTE]
אני אומר לסטראפטור"כנף ברזל ואז ציפור אמיצה.עוף למעלה ואז תדהה לעבר קויסגר ללא פחד כשהילה כחולה מקיפה אותך"
-
[QUOTE=LordAbizi;1047959]תומר
"בידוף, תקוף בנגיחה, ואז בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף מתחיל לרוץ אל ראלטס, וראלטס בורח, אך בידוף רודף אחריו ולבסוף משיג אותו ונוגח בו. ראלטס מסתובב ומתחיל להלום רבות בבידוף. בידוף נועץ את שיניו בראלטס.
[/QUOTE]
"ראלטס תדחוף את בידוף ואז תשתמש בפרצוף מפחיד!הכוונה שתפחיד אותו בפרצוף מפחיד!"אומר לרלאטס.