-
[QUOTE=LordAbizi;1047959]
תמיר
פיקאצ'ו בורח מהקרן הסולארית, אך לודיקולו מסובב את הראש שלו אחרי פיקאצ'ו מהר יותר משהוא בורח, ולבסוף פיקאצ'ו נפגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו.
"לודיקולו, תקוף כעת בעלי תער!" אומר גרופוס.[/QUOTE]
"תשתמש במתקפת מהירות כדי לדלג מעל העלים,וכדי שהם יתנו לך תנופה נוספת,ואז מכת ברק!"
---
פוווווורייייייייייייייייייםםםםם!!!:D
-
לי
ההסברים של המתקפות אצלך נהיים משונים יותר ויותר.
--
"קווגסייר, חבטת זנב, ואז חבטת גוף!" אומרת ג'ן. סטארפטור מכה עם הכנף בקווגסייר, והדבר מעיף קצת מים ממנו ומקל עליו. קווגסייר חובט עם זנבו בסטארפטור. סטארפטור טס מטה, ואז דוהה ללא פחד אל קווגסייר, וקווגסייר קופץ לכיוונו, והם מתנגשים באוויר.
תומר
זה מסוג המתקפות שאני לא מצליח להבין מה אתה מנסה להשיג על ידי שימוש בהן. איך הפחדת הפוקימונים היריב תעזור לך?!
--
"בידוף, תקוף אותו בנגיחה!" אומר פול מורפי. ראלטס ובידוף מתקרבים זה לזה, והם מחליפים את המכות שלהם. ראלטס מנסה להפחיד את בידוף, אך לא הייתה שום השפעה. בידוף נראה ממש עייף.
תמיר
כן, פורים.
הרר.... איך לדלג מעל העלים ייתן לו מהירות? אני רואה שתי אפשרויות:
או שהוא קופץ מעל העלים ואז הוא לא בא איתם במגע והם לא נותנים לו מהירות.
או שהוא קופץ על העלים עצמם, אך הואיל והעלים נעים בכיוון ההפוך לתנועתו, הם רק יאטו אותו?
--
פיקאצ'ו רץ וקופץ מעל חלק מהעלים, אך מהעלים האחרונים יותר הוא נפגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו.
"לודיקולו, כדור אנרגיה!" אומר גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1051712]תומר
זה מסוג המתקפות שאני לא מצליח להבין מה אתה מנסה להשיג על ידי שימוש בהן. איך הפחדת הפוקימונים היריב תעזור לך?!
--
"בידוף, תקוף אותו בנגיחה!" אומר פול מורפי. ראלטס ובידוף מתקרבים זה לזה, והם מחליפים את המכות שלהם. ראלטס מנסה להפחיד את בידוף, אך לא הייתה שום השפעה. בידוף נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
שהוא יפחד וכך הוא לא יתקוף.
וכבר 20 תגובות אני במכון ועדיין פוקימון אחד מעולף ואצל האחרים אחרי שני המשכים פוקימון אחד מעולף זה לא הוגן!
--------------------------------
"איזה שעמום ראלטס!"אצעק לעבר ראלטס ואז אוסיף:"ראלטס תשתמש בדחיפה על בידוף, תתפוס אותו ואז תעיף אותו לעבר הקיר בכול הכוח!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1051712]לי
ההסברים של המתקפות אצלך נהיים משונים יותר ויותר.
--
"קווגסייר, חבטת זנב, ואז חבטת גוף!" אומרת ג'ן. סטארפטור מכה עם הכנף בקווגסייר, והדבר מעיף קצת מים ממנו ומקל עליו. קווגסייר חובט עם זנבו בסטארפטור. סטארפטור טס מטה, ואז דוהה ללא פחד אל קווגסייר, וקווגסייר קופץ לכיוונו, והם מתנגשים באוויר.
[/QUOTE]
תודה
אני אומר לסטראפטור"יפה עכשיו שוב ציפור אמיצה אני רוצה שתצליח לשלוט בזה.לאחר ציפור האמיצה זנב ברזל על קויסגר"
-
תומר
אבל אתה עשית כל מיני שטויות של לתקוף עם מתקפות שאינן עושות דבר בתחילת הקרב. חוץ מזה, אין כללים שאני מחוייב לפעול על-פיהם כדי להכריע קרבות. חוץ מזה, אינך קורא את ההשכים שלי היטב, כי אחרת היית רואה שמסתמנת מגמה שמצביעה על סיום הקרב.
--
"בידוף, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף וראלטס רצים זה לכיוון השני, ואז מתנגשים. ראלטס מושיט את ידיו קדימה ותופס את בידוף, אך בידוף מאסיבי מדי מכדי שראלטס יוכל להעיף אותו, ודבר אינו קורה.
לי
על מה אתה מודה לי? הסבר מוזר אינו בהכרח הסבר טוב. עליך לחפש את הפתרון האלגנטי ביותר!
--
"קווגסאייר, שלח אקדח מים לעבר סטארפטור בזמן שהוא באוויר. לאחר מכן תקוף בנגיחה!" אומרת ג'ן קרלסון. סטראפטור יוצא שוב לגיחה חסרת משמעות באוויר בה אינו עושה דבר, ובינתיים קווגסייר שולח אקדח מים אל סטארפטור. סטארפטור טס לעבר קווגסייר ומתנגש בו. קווגסייר אחר כך נוגח בסטארפטור. סטארפטור מסתובב ומכה עם זנבו את קווגסייר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1054280]ת
לי
על מה אתה מודה לי? הסבר מוזר אינו בהכרח הסבר טוב. עליך לחפש את הפתרון האלגנטי ביותר!
--
"קווגסאייר, שלח אקדח מים לעבר סטארפטור בזמן שהוא באוויר. לאחר מכן תקוף בנגיחה!" אומרת ג'ן קרלסון. סטראפטור יוצא שוב לגיחה חסרת משמעות באוויר בה אינו עושה דבר, ובינתיים קווגסייר שולח אקדח מים אל סטארפטור. סטארפטור טס לעבר קווגסייר ומתנגש בו. קווגסייר אחר כך נוגח בסטארפטור. סטארפטור מסתובב ומכה עם זנבו את קווגסייר.[/QUOTE]
אני אומרא לסטראפטור"מצוין עכשיו עוף לעבר קויסגר ותנסה לבלבל אותו כשהיה מבולבהול תכה אותו עם זנב ברזל ומכת ניקור שלך""
-
[QUOTE=LordAbizi;1051712]
תמיר
כן, פורים.
הרר.... איך לדלג מעל העלים ייתן לו מהירות? אני רואה שתי אפשרויות:
או שהוא קופץ מעל העלים ואז הוא לא בא איתם במגע והם לא נותנים לו מהירות.
או שהוא קופץ על העלים עצמם, אך הואיל והעלים נעים בכיוון ההפוך לתנועתו, הם רק יאטו אותו?
--
פיקאצ'ו רץ וקופץ מעל חלק מהעלים, אך מהעלים האחרונים יותר הוא נפגע. פיקאצ'ו שולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו.
"לודיקולו, כדור אנרגיה!" אומר גרופוס.[/QUOTE]
אין לי מושג.
בסדרה בדרך כלל משתדלים להתעלם מחוקי הפיזיקה...
נו,ווטאבר...
---
"פיקאצ'ו,תשתמש במהירות כדי להתחמק,ואז מכת ברק ושריטות!"
-
לי
ההוראות שלך אפופות מסתורין! זה ממש לא ברור איך הוא צריך לבצע את מה שאתה אומר לו! (במקרה הזה, לבלבל את היריב)
--
"קווגסייר, תירה אקדח מים לכיוון כלשהו, שלדעתך סביר שיעבור בו במהלך הניסיון לבלבל אותך, ואחר כך חבטת גוף!" אומרת ג'ן. סטארפטור מתחיל לנוע מסלול אחר פשר סביב קווגסייר, וקווגסייר יורה אקדח מים לכיוון מוסיים, וסטארפטור בטעות עובר בכיוון ההוא ונפגע מאקדח המים. סטארפטור טס אל קווגסייר ומכה בו עם הנזב. קווגסייר חובט ומכה עם גופו את סטארפטור, וסטארפטור מנקר את קווגסייר.
תמיר
כדור האנרגיה נשלח לכיוון פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו מספיק לברוח ממסלול התנועה שלו. לאחר מכן פיקאצ'ו שולח זרם חשמלי אל לדויקולו. לודיקולו נפגע. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו כדי לשרוט אותו, אך לודיקולו מספיק לברוח משם.
"לודיקולו, קשר עשב ואז קרן סולארית!" אומר גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1056702]לי
ההוראות שלך אפופות מסתורין! זה ממש לא ברור איך הוא צריך לבצע את מה שאתה אומר לו! (במקרה הזה, לבלבל את היריב)
--
"קווגסייר, תירה אקדח מים לכיוון כלשהו, שלדעתך סביר שיעבור בו במהלך הניסיון לבלבל אותך, ואחר כך חבטת גוף!" אומרת ג'ן. סטארפטור מתחיל לנוע מסלול אחר פשר סביב קווגסייר, וקווגסייר יורה אקדח מים לכיוון מוסיים, וסטארפטור בטעות עובר בכיוון ההוא ונפגע מאקדח המים. סטארפטור טס אל קווגסייר ומכה בו עם הנזב. קווגסייר חובט ומכה עם גופו את סטארפטור, וסטארפטור מנקר את קווגסייר.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור"תסתובב סביב קויסגר במעגלים וכשהוא היה מבולבול תקוף אותו בכנף מתכת הכי חזק שלך.לאחר כנך המתכת תקוף בזב ברזל אותו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1056702]
תמיר
כדור האנרגיה נשלח לכיוון פיקאצ'ו, ופיקאצ'ו מספיק לברוח ממסלול התנועה שלו. לאחר מכן פיקאצ'ו שולח זרם חשמלי אל לדויקולו. לודיקולו נפגע. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו כדי לשרוט אותו, אך לודיקולו מספיק לברוח משם.
"לודיקולו, קשר עשב ואז קרן סולארית!" אומר גרופוס.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,תקפוץ ותתחמק מקשר העשב,ואז תשתמש במהירות כדי להתחמק מהקרן סולארית,ומכת ברק על לודיקולו!"
-
לי
"קווגסייר, חכה שהוא יתקרב אליך ואז תקוף בחבטת זנב! אחר כך באקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור מתחיל להסתובב סביב קווגסייר וקווגסייר מחכה לו. סטארפטור טס ונותן מכה עם הכנף לקווגסייר. קווגסייר וסטארפטור מחליפים מכות עם הזנב, ולבסוף קווגסייר יורה אקדח מים על קווגסייר.
תמיר
לדיקולו שולח את קשר העשב, ופיקאצ'ו קופץ מעלה. בזמן שפיקאצ'ו חסר אונים במהלך שהותו באוויר, לודיקולו שולח קרן סולארית שפוגעת בפיקאצ'ו. פיקאצ'ו נוחת ושולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו.
"לודיקולו, תתחיל להתקרב אליו תוך כדי יריית עלי תער, וכשאתה מגיע אליו תקוף בחבטת גוף!" אומר גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1060198]
תמיר
לדיקולו שולח את קשר העשב, ופיקאצ'ו קופץ מעלה. בזמן שפיקאצ'ו חסר אונים במהלך שהותו באוויר, לודיקולו שולח קרן סולארית שפוגעת בפיקאצ'ו. פיקאצ'ו נוחת ושולח מכת ברק ופוגע בלודיקולו.
"לודיקולו, תתחיל להתקרב אליו תוך כדי יריית עלי תער, וכשאתה מגיע אליו תקוף בחבטת גוף!" אומר גרופוס.[/QUOTE]
"תתחמק מעלי התער ומחבטת הגוף בעזרת מתקפת מהירות לכיוונו,וכשאתה מסיים תקוף במכת ברק!"
-
[B]שם:[/B] וואלאס קיין - Wallace Kane.
[B]צורת פנייה:[/B] דור.
[B]גיל:[/B] 23.
[B]אופי:[/B] שקט, מופנם, לא נוטה להתחבר בקלות, זהיר, אסטרטגי, מתבודד, בעל רצון להוכיח את עצמו לעולם, נוטה להתרגז בקלות כשהוא חושב על משפחתו.
[B]רקע:[/B] וואלאס קיין נולד בעיר זרנטל למשפחה חד הורית. אביו עזב את משפחתו ונעלמו עקבותיו בזמן שאימו של וואלאס הייתה בהריון, ולכן אימו של וואלאס נאלצה לעבוד במרבית שעות היום. לוואלאס לא היו אחים, והוא נאלץ להישאר בבית לבד. הוא נהג להסתובב ברחבי העיר, לחקור את הסביבה אך בעיקר להתבודד במקום שקט ואקראי. וואלאס שנא את אביו ונטר לו טינה בגלל עזיבתו, וכעס על כך שהשאיר את אימו ואותו לגדול בקושי רב. הוא אהב פוקימונים מאוד מהמעט שזכה להכיר אותם, ותמיד חשב שבגיל מסוים יצא למסע עם פוקימוניו, אך פחד להשאיר את אימו לבד אחרי שגם אביו עזב. כשהיה בן 22, נמצאה גופתה של אימו מוחבאת וקבורה למחצה בדרך שבין עבודתה לביתם. כל עולמו קרס עליו. לאחר שנה של התאוששות מהמקרה, החליט וואלאס להגשים את חלומו- הוא עזב את ביתו, השכיר אותו לזוג צעיר ונחמד, וביקש לצאת למסע פוקימונים.
[B]פוקימון:[/B] גאסטלי.
[B]בקשות:[/B] קודם כל המשחק [B]מדהים[/B], יש לי הרבה ללמוד ממנו ואני מקווה שתסיים אותו. בקשות אחרות: פוקימוני רוח, מים וקרח עם דגש על סווינאב, מיסדראבוס, הורסי ולוטאד.
[B]מודע לשחקנים אחרים:[/B] אמת.
[B]תמונה:[/B] לא חובה... ^^
-
תמיר
פיקאצ'ו רץ קדימה תוך ניסיון להתחמק מעלי התער. מחלק מעלי התער הוא מתחמק, מחלק הוא נפגע. כאשר לודיקולו מטיח את עצמו ארצה, פיקאצ'ו מתחמק מחבטת הגוף. פיקאצ'ו שולח זרם חשמלי אל לודיקולו ופוגע בו.
דור
אל תדאג, לא יעבור שבוע ותבין שזהו אינו אלא משחק גוסס חסר עתיד, שמדשדש לאט לאט אל מותו. רשום. הגב להתחלה שבעמוד הראשון (אתה מוזמן להתייחס אליה כאילו בצעתי בה כבר שינויים קלים שמתאימים לרקע).
-
[QUOTE=LordAbizi;1062830]תמיר
פיקאצ'ו רץ קדימה תוך ניסיון להתחמק מעלי התער. מחלק מעלי התער הוא מתחמק, מחלק הוא נפגע. כאשר לודיקולו מטיח את עצמו ארצה, פיקאצ'ו מתחמק מחבטת הגוף. פיקאצ'ו שולח זרם חשמלי אל לודיקולו ופוגע בו.
[/QUOTE]
אל תוותר על המשחק הזה ככה...
----
"פיקא'צו,מכת ברק על הכדור ואז מהירות!"