-
[quote=Akainu;804302][B][COLOR=darkgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]הקרוס מנסה השתמש במכת קרן כפולה על סורמפט אך לא מצליח בגלל גוש הקרח שהוא כלו בו.סורמפט פוגע קשה בהרקרוס עם פטיש יד.סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס.הרקרוס עדין כלוא בגוש הקרח שלו[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תנסה בבקשה לצאת מהגוש הז ולהשתמש במכת קרן כפולה ואז בשבירת לבנים עם שני הידים בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מגוש הקרח ומצליח.הרקאוס מתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במצכת קרן כפולה על סורמפט.סרומפט מתחמק מהמכת הקרן הכפוה של הרקרוס.הרקרוס משתמש בבשבירת לבנים עם שתי ידיו.סורמפט לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע קשה.סורמפ משתמש בפצצת בוץ על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מכניס את באלבאזור שלך לפוכדור שלו.האישה אומרת לך"טוב אוקי זה בחירה האישית שלך.אז להתראות"האישה הולך לאחת הדלתות.אתה מוציא את באלבאזור חזרה לקרב.סטריו יוצא גם.אתה יוצא מהביתן ורץ אל עבר העיר הבאה וגם זסטריו ובאלבאזור אחריך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר בחזרה את טוטרה שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את סאללאמנס שלך.סאלאמנס מוציא מפיו זעם דרקון על מגמרוטור.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות רבה.מגמרוטאר משתמש בחימום יתר על סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איוי לא מצליח התחמק מקרן האור של לדיבה ונפגע קשה.איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מזה.את רואה שלדיבה נראה תשוש מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
שינקס מחשמל את האקדח המים בניצוץ.פסידאק מספיק את אקדח המים בזמן ומתחמק מהניצוץ.שינקס תוקף בניב חשמל את פסידאק.פסידאק מתחמק מזה.פסידאק יורה קרן בילבול על שינקס [/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;809184][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מנסה לצאת מגוש הקרח ומצליח.הרקאוס מתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במצכת קרן כפולה על סורמפט.סרומפט מתחמק מהמכת הקרן הכפוה של הרקרוס.הרקרוס משתמש בבשבירת לבנים עם שתי ידיו.סורמפט לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע קשה.סורמפ משתמש בפצצת בוץ על הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהפצצת בוץ הרקרוס ואז תשתמש בשילוב הבא, תשתמש ביד אחד אגרוף ממוקד וביד השנייה שבירת לבנים משולבים בכל הכוח כדי לסיים את זה".
-
[QUOTE=Akainu;809184][B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה לצאת מגוש הקרח ומצליח.הרקאוס מתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במצכת קרן כפולה על סורמפט.סרומפט מתחמק מהמכת הקרן הכפוה של הרקרוס.הרקרוס משתמש בבשבירת לבנים עם שתי ידיו.סורמפט לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים ונפגע קשה.סורמפ משתמש בפצצת בוץ על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מכניס את באלבאזור שלך לפוכדור שלו.האישה אומרת לך"טוב אוקי זה בחירה האישית שלך.אז להתראות"האישה הולך לאחת הדלתות.אתה מוציא את באלבאזור חזרה לקרב.סטריו יוצא גם.אתה יוצא מהביתן ורץ אל עבר העיר הבאה וגם זסטריו ובאלבאזור אחריך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר בחזרה את טוטרה שלך לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את סאללאמנס שלך.סאלאמנס מוציא מפיו זעם דרקון על מגמרוטור.מגמרוטאר מתחמק מזה בקלות רבה.מגמרוטאר משתמש בחימום יתר על סאלאמנס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איוי לא מצליח התחמק מקרן האור של לדיבה ונפגע קשה.איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מזה.את רואה שלדיבה נראה תשוש מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
שינקס מחשמל את האקדח המים בניצוץ.פסידאק מספיק את אקדח המים בזמן ומתחמק מהניצוץ.שינקס תוקף בניב חשמל את פסידאק.פסידאק מתחמק מזה.פסידאק יורה קרן בילבול על שינקס [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסאלמנס לחמוק מחימום היתר ולתקוף בדרקאו מטאור בכל הכוח
-
[quote=Akainu;809184]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מכניס את באלבאזור שלך לפוכדור שלו.האישה אומרת לך"טוב אוקי זה בחירה האישית שלך.אז להתראות"האישה הולך לאחת הדלתות.אתה מוציא את באלבאזור חזרה לקרב.סטריו יוצא גם.אתה יוצא מהביתן ורץ אל עבר העיר הבאה וגם זסטריו ובאלבאזור אחריך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal] [/COLOR][/B][/quote]
אני ממשיך לרוץ קדימה ומתסכל שנייה אחרוה בשביל לראות את החיוכים שלהם , אני מסתכל שוב קדימה וא למעלה מחייך לשמיים , אחר כך עוצר ושואל את באלבזור וסטריו האם הם רוצים קרב אותו לנסוף לתפוס עוד פוקימון , כי אני מאוד מאמין בכוחם של סטריו ובאלבזור וחשובה לי דעתם בזמן שאני מחכה לתשובה ולוקח אבן קטנה ביד ומשחק איתה
-
[QUOTE=Akainu;809114]מצטער שלא הגבתי הרבה זמן אני מקוה שבסוכות אני יגיב הרבה
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה מוציא את כול הפוכדורים מכיסך ומהם יוצאים: גרוביל,פוליווג,צ'ימצ'אר,פנפי.רוצח העשב אומר לך"אין בעיה בוא נעשה קרב. 4 הפוקימונים שלך נגד הביליף שלי אם תנצח שניכם לא תמותו.אך אם אתה תפסיד אז שניכם תמותון.אז אתה מסכים ילד.להילחם על החיים שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
באלבאזור שומע אותתך וןאז עושה כן עם הראש.אתה שמח שבאלבאזור רוצה להיתפתח .האישה אומרת לך"אוקי אם באלבאזור מסכים אז אני אפתח אותו.ו + ילמד מתקפה חדשה.רק תגכניס אותו לפוכדור שלו ותביא לי את הפוכדור שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
שינקס מתחמק בזריזות מהבילבול של פסידאק.שינקס רץ במהירות אדירה אל פסידאק.כשינקס כרוב לפסידאק הוא תוקף אותו בניב חשמלי קטלני.פסידאק לא מצליח להתחמק מהניב החשמל של שינקס ונפגע קשה.אנה אומרת לפסידאק"אקדח מים"פסידאק יורה אקדח מים על שינקס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איווי משתמש במהירות בסופת החול.הסופת החול של איווי גורמת ללדיבה לפספס את מתקפת החרק הבאז שלו.איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדיבה.איוי רץ במהירות אל לדיבה ופוגע בו בהתקפה ישירה.לדיבה נפגע קשה.לדיבה נשארו עוד קצת כוחות ומשתמש בקרן אור על איוי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מגנב מאוחרי אבסול.צ'ימצ'אר מעכב את אבסול.אך אבסול מתעלם מימנו.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס איתם את אבסול.אבסול במהירות מתחמק משוטי הגפן של טרטויג.כול שאר הפוקימונחם תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מכולם.אבסול תוקף בפיבק את פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מגמר עוד מעט מפסיד
ספיל קופץ לאויר ומתחמק מהגחלת של מגמר.ספיל תוקף במהירות בדיחפ את מגמר.מגמר לא מספיק להשיב ונפגע.מק אומר למגמר"תשתמש בלהביור על ספיל"מגמר משתמש בלהביור קטלני על ספיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
פינסיר לא מצליח להתחמק מקרן העל של רג'אייס.פיניסיר מובס מהקרן על של רג'אייס.לרביטר נפגעת מהקרן העל אך בזכות שריון הפלדה שלה היא יוצאת מזה ללא נזק.רג'אייס תוקף שוב בקרן על את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אתה מיד תגלה זו.צא לקרב מנגמרוטר שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרב את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG]מגמרוטר שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בגלישה ואז משתמש בקרן קרח ומקפיא את הגלישה של עצמו.ביזרה נוצר קיר קרח עצום.קחר הקרח עוצר את הצוחה של אוניקס אך הוא נשבר.אוניקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני בולע רוק ובראשי מקווה שאני עושה את הבחירה הנכונה.
אני מתחיל לחלק הוראות לכל פוקימון שלי:
"גרובייל כדור אנרגיה,פוליווג אקדח מים,צ'ימצ'אר חפירה ואז תפתיע אותו בגחלת,פנפי פצצת בוץ!"
אני צועק ולא עוצר בשביל לנשום.
'קרב על החיים' אני חושב לעצמי בלחץ ומחכה לראות מה הולךל קרות מכאן.
-
[quote]לוקאס
פאליגאטור משתמש בגלישה ואז משתמש בקרן קרח ומקפיא את הגלישה של עצמו.ביזרה נוצר קיר קרח עצום.קחר הקרח עוצר את הצוחה של אוניקס אך הוא נשבר.אוניקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור[/quote]
פאראליגטור קרן קרח על הזנב של אוניקס ואז אגרוף קרח על אוניקס
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג מגנב מאוחרי אבסול.צ'ימצ'אר מעכב את אבסול.אך אבסול מתעלם מימנו.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס איתם את אבסול.אבסול במהירות מתחמק משוטי הגפן של טרטויג.כול שאר הפוקימונחם תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מכולם.אבסול תוקף בפיבק את פוקימוניך[/color][/b]
[/quote]טרטואיג נסה שוב לתפוס את רגליו האחרויות!ואז כלכם תקפו אותו בכל הכוח!
-
[quote=Akainu;809184][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]שינקס מחשמל את האקדח המים בניצוץ.פסידאק מספיק את אקדח המים בזמן ומתחמק מהניצוץ.שינקס תוקף בניב חשמל את פסידאק.פסידאק מתחמק מזה.פסידאק יורה קרן בילבול על שינקס [/COLOR][/B][/quote]
אבל אמרתי לו קודם להמשיך לנשוך אותו עם הניב -.-" הוא למעשה לא עזב אותו בכלל..
--
"ניצוץ!" אני מורה לשינקס
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אופס
שינקס קופץ לגובה ומתחמק מהקרן הבילבול של פסידאק.שינקס משתמש בניצוץ על פסידאק.פסידאק לא מצליח להתחמק מהניצוץ של שינקס.פסידאק נפגע קשה מהניצוץ של שינקס.אתה מבחין שפסידאק תששוש מהקרב בינו לשיננקס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"] ג'וני
טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס את רגליו של אבסול.אבסול מתחמק מהגפנים של טרטויג.שוב כול הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מהתקפות של הפוקימונים שלך.אבסול יורה כדור צל לעבר פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב הברזל של אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס נהפך לקרח.הקרח עוצר את הזנב הברזל של אוניקס.פאליגאטור משתמצש באגרוף קרח על אוניקס.אוניקס מתחמק מאירגוף הקרח של פאליגאטור בקלות.אוניקס משתמש בבאבנים חדות על פאליגאטור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל יורה כדור אנרגיה על ביליף.פולויאג יורה באקדח מים חלש את ביליף.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז מפתיע את ביליף בגחלת.פנפני יורה פצצת בוץ גדולה על ביליף.ביליף מתחמק מהתקפות של גרוביל פולויאג ופאנפי.ביליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע קצת.בליף יורה סופת עלים על פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
אתה מתסכל אחורה ורואה את חיוכם.אתץה נעצר ושאול אותם אם הם רוצים אימון.ובזמן שהם עונים לך אתה משחק באבן עם הידים שלך.סטריו ובאלבאזור עונים לך בחיובי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס עף גבוה לאויר ומתחמק מהחימום היתר של מגמרוטר.סאלאמנס משתמש בדרכו מטאור על מגמרוטאר.מגמרוטר לא מצליח להתחמק מדרכו המטאור של סאלאמנס ונפםגע קשה מאוד.מגמנרוטאר משתמש בערפיח.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך בשמיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="YellowGreen"]ג'ון
הרקאוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשילוב הבא.ביד אחת באגרוף ממקד וביד השניה שבירת לבנים.סורמפט מנסזה להתחמק מהשילוב החדש של הרקרואס.סורמםט לא מצליח ונפגע קצת.סורמפט משתמש ברעית אדמה על רקרוס[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;810247][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אופס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]שינקס קופץ לגובה ומתחמק מהקרן הבילבול של פסידאק.שינקס משתמש בניצוץ על פסידאק.פסידאק לא מצליח להתחמק מהניצוץ של שינקס.פסידאק נפגע קשה מהניצוץ של שינקס.אתה מבחין שפסידאק תששוש מהקרב בינו לשיננקס[/COLOR][/B][/quote]
ניב חשמלי!" אני מורה לו ומחכה שינשוך אותו, אחרי שהוא נועץ את שיניו בפסידאק אני מורה לו "ניצוץ בזמן הניב החשמלי!"
-
[QUOTE=Akainu;810247][B][COLOR="Green"]דניס
אופס
שינקס קופץ לגובה ומתחמק מהקרן הבילבול של פסידאק.שינקס משתמש בניצוץ על פסידאק.פסידאק לא מצליח להתחמק מהניצוץ של שינקס.פסידאק נפגע קשה מהניצוץ של שינקס.אתה מבחין שפסידאק תששוש מהקרב בינו לשיננקס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"] ג'וני
טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס את רגליו של אבסול.אבסול מתחמק מהגפנים של טרטויג.שוב כול הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מהתקפות של הפוקימונים שלך.אבסול יורה כדור צל לעבר פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב הברזל של אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס נהפך לקרח.הקרח עוצר את הזנב הברזל של אוניקס.פאליגאטור משתמצש באגרוף קרח על אוניקס.אוניקס מתחמק מאירגוף הקרח של פאליגאטור בקלות.אוניקס משתמש בבאבנים חדות על פאליגאטור שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל יורה כדור אנרגיה על ביליף.פולויאג יורה באקדח מים חלש את ביליף.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז מפתיע את ביליף בגחלת.פנפני יורה פצצת בוץ גדולה על ביליף.ביליף מתחמק מהתקפות של גרוביל פולויאג ופאנפי.ביליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע קצת.בליף יורה סופת עלים על פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
אתה מתסכל אחורה ורואה את חיוכם.אתץה נעצר ושאול אותם אם הם רוצים אימון.ובזמן שהם עונים לך אתה משחק באבן עם הידים שלך.סטריו ובאלבאזור עונים לך בחיובי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס עף גבוה לאויר ומתחמק מהחימום היתר של מגמרוטר.סאלאמנס משתמש בדרכו מטאור על מגמרוטאר.מגמרוטר לא מצליח להתחמק מדרכו המטאור של סאלאמנס ונפםגע קשה מאוד.מגמנרוטאר משתמש בערפיח.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך בשמיים[/COLOR][/B]
הרקאוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשילוב הבא.ביד אחת באגרוף ממקד וביד השניה שבירת לבנים.סורמפט מנסזה להתחמק מהשילוב החדש של הרקרואס.סורמםט לא מצליח ונפגע קצת.סורמפט משתמש ברעית אדמה על רקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כולם להתחמק,מהר!" אני צועק במהרה.
"צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ואז גחלת שוב" אני אומר לו מיד אחריי שאני מורה לאחרים להתחמק.
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס את רגליו של אבסול.אבסול מתחמק מהגפנים של טרטויג.שוב כול הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מהתקפות של הפוקימונים שלך.אבסול יורה כדור צל לעבר פוקימוניך[/color][/b][/quote]"מהר התחמקו מזה!סקורפי,פידג'י וסקוערטל תתגרו בו!תחבטו בישן שלכם בצורה מצחיקה בזמן שטרטואיג,תפןס את רגלו!"אומר להם!
-
[QUOTE=Akainu;810247][B][COLOR="Green"]דניס
אופס
[B][COLOR="Navy"] ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Teal"]שחר
[B][COLOR="Red"]יגאל
הרקאוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשילוב הבא.ביד אחת באגרוף ממקד וביד השניה שבירת לבנים.סורמפט מנסזה להתחמק מהשילוב החדש של הרקרואס.סורמםט לא מצליח ונפגע קצת.סורמפט משתמש ברעית אדמה על רקרוס[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסלאמנס לנופף בכנפים שלו כדי לפזר את הערפיח ואחר כך לתקוף את מגמרוטר שוב בדרכו המטאור
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס מנופנפן בכנפיו בחוזקה וכך מעלים תערפיח שהסתיר אותו.אתה שוב רואה את סאלאמנס.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מגמרוטאר.מגמרוטאר מתחמק מהדראכו המטאור בקלות.מגמרוטאר משתמש בסופת עלים על סאלאמנס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'ווני
כולם מתחמקים מהכדור הצל של אבסול.פוקימונך חוץ מטרטויג מתגרים באבסול.אבסול מתעצבן מזה.טרטויג שולח שוטי גפן על אבסול בזמן שהוא מתעצבן.טרטויג תופס עם גפניו את אבסול.אבסול לא מצליח לתקוף את טרטויג שישחר אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך מתחמקים מהסופת העלים של ביליף.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז יוצא מהבור שחפר ותוקף בגחלת אדירה את ביליף.בליף לא מצליח להתחמק מהגחלת האדירה של צ'ימצ'אר ונפגע קצת.הרוצח העשב אומר לך"אתה טוב.ביליף פוטוסינטזה"ביליף משתמש בפוטוסינטזה ומרפא את עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
שינקס נועץ את שיניו בפסידאק ומשתמש בניב חשמלי.פסידאק לא יכול לעשות כלום ומתחשמל עד שמובס בקרב.פסידאק מתעלף על ריצפת הקרב.אנה אומרת לך"השינקס שלך חזק"אנה מחזירה את את פסידאק שלה לפוכדור שלו[/COLOR][/B]