-
תמיר
אני לא מוותר, אני סתם מציין את המובן מאליו.
--
פיקאצ'ו מתאמץ ושולח מכת ברק ופוגע בכדור האנרגיה. כדור האנרגיה נאבק בעקשות, ופיקאצ'ו לא מצליח להדוף אותו לגמרי בינתיים, אז הוא יוצא במהירות לתקיפה. כדור האנרגיה בינתיים ממשיך לנוע ופוגע באדמה ולא נוזק שום פוקימון. פיקאצ'ו מתנגש בלודיקולו.
"לודיקולו, רמיסה, ואחר כך קשר עשב!" אומר גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1054280]תומר
אבל אתה עשית כל מיני שטויות של לתקוף עם מתקפות שאינן עושות דבר בתחילת הקרב. חוץ מזה, אין כללים שאני מחוייב לפעול על-פיהם כדי להכריע קרבות. חוץ מזה, אינך קורא את ההשכים שלי היטב, כי אחרת היית רואה שמסתמנת מגמה שמצביעה על סיום הקרב.
--
"בידוף, תקוף בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף וראלטס רצים זה לכיוון השני, ואז מתנגשים. ראלטס מושיט את ידיו קדימה ותופס את בידוף, אך בידוף מאסיבי מדי מכדי שראלטס יוכל להעיף אותו, ודבר אינו קורה.
[/QUOTE]
כי אני ילד בן 12 ואני לא מבין כלום ממה שאתה כותב!!!
תכתוב כמו בנאדם רגיל ולא כמו פרופסור למילים גבוהות בבקשה...
--------------------------------
"ראלטס דחיפה כדי לסיים את הקרב!" אגיד לראלטס ואסתכל אליו בנחישות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1064318]תמיר
אני לא מוותר, אני סתם מציין את המובן מאליו.
--
פיקאצ'ו מתאמץ ושולח מכת ברק ופוגע בכדור האנרגיה. כדור האנרגיה נאבק בעקשות, ופיקאצ'ו לא מצליח להדוף אותו לגמרי בינתיים, אז הוא יוצא במהירות לתקיפה. כדור האנרגיה בינתיים ממשיך לנוע ופוגע באדמה ולא נוזק שום פוקימון. פיקאצ'ו מתנגש בלודיקולו.
"לודיקולו, רמיסה, ואחר כך קשר עשב!" אומר גרופוס.[/QUOTE]
"תשתמש במכת ברק,מהירות כדי להתחמק מקשר העשב,ואז מכת זנב!"
-
חי חי, סוף סוף זה שהמשחק חי יותר משנה וחצי עושה משהו. All Hail Intora!!
תומר
אבל רמזתי את זה בכזאת אלגנטיות: "הפוקימון X מתחיל להתעייף". זה אמור לרמוז לך משהו.
אבל אתה צודק, עכשיו כשאני חושב על זה ייתכן והקרב באמת היה ארוך באופן לא הוגן.
--
"בידוף, נגיחה!" אומר פול מורפי. ראלטס יוצא בהתסערות קטלנית ופוגע בבידוף והוא נופל באפיסת כוחות. "עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. "בידוף לא יכול להלחם. 1-0 למאמן!" הוא יוצא מהזירה. "בידוף, חזור!" פול מורפי מחזיר את בידוף. "צא, רטיקייט!" פול מורפי מוציא רטיקייט.
תמיר
פיקאצ'ו מנסה לברוח מהרמיסה של לדויקולו, אך הוא נלכד מתחת לגופו המאסיבי. הוא שולך זרם חשמלי ופוגע בלודיקולו. לודיקולו קם ממנו. לודיקולו מתחיל לעשות דברים מוזרים עם העשב על רצפת המכון שמנסים לקשור את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו בורח במסלול שמוביל אותו ללודיקולו ופיקאצ'ו פוגע עם מכת זנב.
"לודיקולו, עלי תער!" אומר גרופוס.
-
[QUOTE=LordAbizi;1065343]חי חי, סוף סוף זה שהמשחק חי יותר משנה וחצי עושה משהו. All Hail Intora!!
תומר
אבל רמזתי את זה בכזאת אלגנטיות: "הפוקימון X מתחיל להתעייף". זה אמור לרמוז לך משהו.
אבל אתה צודק, עכשיו כשאני חושב על זה ייתכן והקרב באמת היה ארוך באופן לא הוגן.
--
"בידוף, נגיחה!" אומר פול מורפי. ראלטס יוצא בהתסערות קטלנית ופוגע בבידוף והוא נופל באפיסת כוחות. "עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. "בידוף לא יכול להלחם. 1-0 למאמן!" הוא יוצא מהזירה. "בידוף, חזור!" פול מורפי מחזיר את בידוף. "צא, רטיקייט!" פול מורפי מוציא רטיקייט.
[/QUOTE]
"יפה ראלטס! אני ממש גאה בך! עכשיו תשתמש בדחיפה לעבר רטיקייט! ואז תנסה להשתמש באגרוף אש\חשמל\קרח!" אגיד לראלטס בתקווה שהוא ילמד כבר אגרוף אש\קרח\חשמל.
-
[QUOTE=LordAbizi;365271][SIZE=4][U][B][COLOR=darkred]ההתחלה לכל מי שנרשם:[/COLOR][/B][/U][/SIZE]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/QUOTE]
[I]לא כל כך הבנתי, אני נמצא כבר בעבר או שאני בתקופה בה הארכיאולוגים נעלמו? והאם כבר קיבלתי את הפוקימון ההתחלתי?[/I]
~~~
אני אביט סביב, ונזכר שבלילה שלפני ישנתי באכסנייה קטנה בעיר הולדתי. אני אזכר במטרה שלשמה אני ישן כאן, ואצא החוצה. אני מחזיר לפקידת הקבלה את המפתח לחדר, ויוצא החוצה. אם אני בעבר, אני אתחיל ללכת, אתקדם לעבר העיר בה נמצא מכון הנורמאל. אם לא, אני אסתובב בחוסר מעש, אחפש דברים מעניינים לחקור.
-
תומר
אגרוף בעל אלמנט מסויים דורש שליטה מסויימת באלמנט הזה. לראלטס באופן טבעי קשה להשיג שליטה כזו, אז גם המתקפות האלו קשות עבורו.
--
"רטיקיט, ניב על!" אומר פול מורפי. ראלטס ורטיקייט יוצאים להתקפה הדדית. ראלטס דוחף את רטיקייט ורטיקייט נועץ את שיניו בראלטס.
דור
הא? על אילו עבר והווה אתה מדבר? כדי להסיר ספק, האירוע המתואר בעלילה, אינו קשור בכלל לשחקן, והשחקן, למעט אולי שמיעה על האירוע בחדשות, בכלל לא מודע לאירוע הזה. התחלת המשחק והאירוע הם יחסית סמוכים בזמן. לך עדיין אין פוקימון, ועליך לקבל אותו מפרופסור רוזנשיין. אז הממ, הואיל ואני לא מצליח להבין את התנאי בתגובה שלך, אבקש ממך לנסח מחדש את התגובה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1060198]לי
"קווגסייר, חכה שהוא יתקרב אליך ואז תקוף בחבטת זנב! אחר כך באקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור מתחיל להסתובב סביב קווגסייר וקווגסייר מחכה לו. סטארפטור טס ונותן מכה עם הכנף לקווגסייר. קווגסייר וסטארפטור מחליפים מכות עם הזנב, ולבסוף קווגסייר יורה אקדח מים על קווגסייר.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור"תתחמק בכך שתעל לגובה במהירות וכך תתחמק מן אקדח המים שלו.לאחר מכן טוס אליו במהירות אדירה כשתהיה קרוב אליו תקוף אותו בניקור ובכנף מתכת"
-
[QUOTE=LordAbizi;1069118]דור
הא? על אילו עבר והווה אתה מדבר? כדי להסיר ספק, האירוע המתואר בעלילה, אינו קשור בכלל לשחקן, והשחקן, למעט אולי שמיעה על האירוע בחדשות, בכלל לא מודע לאירוע הזה. התחלת המשחק והאירוע הם יחסית סמוכים בזמן. לך עדיין אין פוקימון, ועליך לקבל אותו מפרופסור רוזנשיין. אז הממ, הואיל ואני לא מצליח להבין את התנאי בתגובה שלך, אבקש ממך לנסח מחדש את התגובה.[/QUOTE]
[I]הווו אוקיי, הבנתי.[/I]
~~~
אני קם בבוקר, מביט בחדר הזמני ששכרתי. אני נתקף געגועים לביתי לשעבר אותו מכרתי לזוג הצעיר, אך מנסה להדחיק את הגעגוע בעזרת ציפייה לקראת מסע אליו תכננתי לצאת כבר שנים רבות.
אני יוצא מחדרי, ומהמבנה בכלל, חפציי ארוזים בתיקי, ואלך לעבר העיר בה נמצא/ת הפרופסור רוזנשיין.
-
[QUOTE=LordAbizi;1069118]תומר
אגרוף בעל אלמנט מסויים דורש שליטה מסויימת באלמנט הזה. לראלטס באופן טבעי קשה להשיג שליטה כזו, אז גם המתקפות האלו קשות עבורו.
--
"רטיקיט, ניב על!" אומר פול מורפי. ראלטס ורטיקייט יוצאים להתקפה הדדית. ראלטס דוחף את רטיקייט ורטיקייט נועץ את שיניו בראלטס.
[/QUOTE]
"ראלטס תשתמש בדחיפה לעבר רטיקייט! ואז תן לו מלא אגרופים!" אגיד לראלטס בחשש מי זה שהוא יתעלף בעוד שנייה.
-
לי
אין לו ממש מקום כדי להאיץ ל"מהירות אדירה"
--
"קווגסייר, צור בועות שיאטו אותו, ואחר כך תקוף בנגיחה!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס לכיוון קווגסייר, וקווגסייר יורה בועות, והבועות מתפוצצות ומפריעות לסטארפטור לטוס. סטארפטור מגיע לקווגסייר ומנקר אותו. קווגסייר נוגח בקווגסייר, ואז קווגסייר מכה עם כנפו בקווגסייר.
דור
אקל עליך, ואצור אותך בזרנטל, העיר בה נמצא הפרופסור.
--
אתה יוצא מהמבנה ומתחיל לעקוב אחרי השילוט המוביל למעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. למרבה הפתעתך, כשאתה מגיע למקום בו מצא השלט "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים", אתה מוצא שם רק כל מיני הריסות של מבנה. לפתע מתקרב אליך פיקאצ'ו מוזר-מעט למראה.
"פיקה, פיקה" הוא אומר בשעמם, "אני יכול לעזור לך?" הפיקאצ'ו שואל בקול אנושי למדי.
תומר
"ראטיקיט, מתקפת מהירות, ואז חיתוך!" אומר פול מורפי. ראלטס מתחיל לרוץ לכיוון רטיקייט, ורטיקייט נע לעבר ראלטס רק הרבה יותר מהר, והם מתנגשים, וראלטס נפגע הרבה יותר בהתקפה. לאחר מכן ראלטס מתחיל להלום ברטיקייט, ורטיקייט נועץ את שיניו בראלטס. ראלטס מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1070234]לי
אין לו ממש מקום כדי להאיץ ל"מהירות אדירה"
--
"קווגסייר, צור בועות שיאטו אותו, ואחר כך תקוף בנגיחה!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס לכיוון קווגסייר, וקווגסייר יורה בועות, והבועות מתפוצצות ומפריעות לסטארפטור לטוס. סטארפטור מגיע לקווגסייר ומנקר אותו. קווגסייר נוגח בקווגסייר, ואז קווגסייר מכה עם כנפו בקווגסייר.
[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור "תשתמש בכנף מתכת ואז תנסה להשתמש בטויסטר.תזיז את כנפיך בחוזקה שיצר טורנדו קטן שינוע לעבר קויסגר"
-
[QUOTE=LordAbizi;1070234]תומר
"ראטיקיט, מתקפת מהירות, ואז חיתוך!" אומר פול מורפי. ראלטס מתחיל לרוץ לכיוון רטיקייט, ורטיקייט נע לעבר ראלטס רק הרבה יותר מהר, והם מתנגשים, וראלטס נפגע הרבה יותר בהתקפה. לאחר מכן ראלטס מתחיל להלום ברטיקייט, ורטיקייט נועץ את שיניו בראלטס. ראלטס מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"תחזור ראלטס!" אגיד במהירות לפני שראלטס יתעלף ואז אוציא את פידוב ואגיד לו: "פידוב תשתמש במתקפת כנף לעבר רטיקייט!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1070234]דור
אקל עליך, ואצור אותך בזרנטל, העיר בה נמצא הפרופסור.
--
אתה יוצא מהמבנה ומתחיל לעקוב אחרי השילוט המוביל למעבדה של פרופסור ג'פרי רוזנשיין. למרבה הפתעתך, כשאתה מגיע למקום בו מצא השלט "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים", אתה מוצא שם רק כל מיני הריסות של מבנה. לפתע מתקרב אליך פיקאצ'ו מוזר-מעט למראה.
"פיקה, פיקה" הוא אומר בשעמם, "אני יכול לעזור לך?" הפיקאצ'ו שואל בקול אנושי למדי. [/QUOTE]
"בשם כל הרוחות!" אני אומר בבהלה ומשתנק. "אתה מדבר!!" אני אצעק בבהלה. "אמממ... פיקאצ'ו חביב, איפה נמצא הפרופסור רוזנשטיין?" אני אשאל לאחר שאסדיר את נשימתי.
-
הערות לכולם:
1. מחר בלילה אני טס לחו"ל ואחזור בסוף חופשת פסח. המשחק לא ינעל, כי אולי תהיה לי אפשרות הגבה שם. אם איזשהו בוט מספים במשחק שלי, אודה לכם אם פשוט תדווחו על כך למנהל בה"פ וזהו.
2. אני מבקש מכם [b]להתעלם[/b] מההערה של אלכס. אם כולכם תכתבו לי יותר מ-3 שורות בתגובות איפה שאין בכך צורך, אני אתאבד. כידוע החוק הוא כזה: אם אתם עושים הרבה, מותר לכם לכתוב קצת יותר. אם אתם עושים קצת, תכתבו קצת.
לי
"קווגסייר, תקוף במכת זנב, ואז בחבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס ותוקף עם כנפיו את קווגסייר. קווגסייר מסתובב ומכה עם זנבו בסטארפטור. סטארפטור טס אחורה, ומזיז מעט את כנפיו. אמנם הרוח אינה לובשת צורת טורנדו, היא די חזקה ומצליחה לעצור את סטארפטור מלתקוף. אחר כך כשסטארפטור מפסיק, קווגסייר קופץ ודוחף את סטארפטור.
תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. אתה מבצע את החילוף, ופידוב תוקף את רטיקייט עם מכת הכנף. לאחר מכן רטיקייט קופץ ומטיח את הגוף שלו בפידוב.
דור
"ששש... הוא אני" הוא ממלמל מהר, אך אתה מספיק להבין את זה. "בוא אחרי," הוא אומר וחוזר לדבר בנימה משועממת "פיקה פיקה". הוא מתחיל להתקדם בין ההריסות, ואתה שם לב שפינו שם כבר קודם נתיב הליכה, אך לא היית שם לב אליו אם לא היית יודע שהוא קיים.