-
[quote=Akainu;810312][B][COLOR=darkolivegreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]שינקס נועץ את שיניו בפסידאק ומשתמש בניב חשמלי.פסידאק לא יכול לעשות כלום ומתחשמל עד שמובס בקרב.פסידאק מתעלף על ריצפת הקרב.אנה אומרת לך"השינקס שלך חזק"אנה מחזירה את את פסידאק שלה לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/quote]
"קרב טוב" אני אומר לה ומחכה ששינקס יתפתח
-
[QUOTE=Akainu;810312][B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס מנופנפן בכנפיו בחוזקה וכך מעלים תערפיח שהסתיר אותו.אתה שוב רואה את סאלאמנס.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מגמרוטאר.מגמרוטאר מתחמק מהדראכו המטאור בקלות.מגמרוטאר משתמש בסופת עלים על סאלאמנס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'ווני
כולם מתחמקים מהכדור הצל של אבסול.פוקימונך חוץ מטרטויג מתגרים באבסול.אבסול מתעצבן מזה.טרטויג שולח שוטי גפן על אבסול בזמן שהוא מתעצבן.טרטויג תופס עם גפניו את אבסול.אבסול לא מצליח לתקוף את טרטויג שישחר אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך מתחמקים מהסופת העלים של ביליף.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז יוצא מהבור שחפר ותוקף בגחלת אדירה את ביליף.בליף לא מצליח להתחמק מהגחלת האדירה של צ'ימצ'אר ונפגע קצת.הרוצח העשב אומר לך"אתה טוב.ביליף פוטוסינטזה"ביליף משתמש בפוטוסינטזה ומרפא את עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
שינקס נועץ את שיניו בפסידאק ומשתמש בניב חשמלי.פסידאק לא יכול לעשות כלום ומתחשמל עד שמובס בקרב.פסידאק מתעלף על ריצפת הקרב.אנה אומרת לך"השינקס שלך חזק"אנה מחזירה את את פסידאק שלה לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
דרך אגב זה לא מגניום? D :
"גרובייל,לאחר מכן תפתיע אותו עם כדור אנרגיה חזק"
"ופוליווג תשתמש באקדח מים חזק מיד אחריי".
"בנוגע אליך צ'ימצ'אר,תשתמש בחפירה וכשאר המים ישטפו את פניו של מגניום תפתיע אותו בגחלת!"
אני אומר לכל הפוקימונים שלי ללא עצירה עבור נשימה.
"'קדימה!" אני צועק לכולם ומקווה שהבינו את התוכנית.
-
[quote=Akainu;810247]
[B][COLOR=yellowgreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=yellowgreen]הרקאוס מתחמק מפצצת הבוץ של סורמפט.הרקרוס משתמש בשילוב הבא.ביד אחת באגרוף ממקד וביד השניה שבירת לבנים.סורמפט מנסזה להתחמק מהשילוב החדש של הרקרואס.סורמםט לא מצליח ונפגע קצת.סורמפט משתמש ברעית אדמה על רקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהרעידת האדמה ואז תשתמש בשילוב הבא, תשתמש באס אווירי ואז במכת קרן זה אחרי זה בכל הכוח כדי לנצח".
-
[quote][b][color=#000080]ג'ווני
כולם מתחמקים מהכדור הצל של אבסול.פוקימונך חוץ מטרטויג מתגרים באבסול.אבסול מתעצבן מזה.טרטויג שולח שוטי גפן על אבסול בזמן שהוא מתעצבן.טרטויג תופס עם גפניו את אבסול.אבסול לא מצליח לתקוף את טרטויג שישחר אותך[/color][/b][/quote]"עכשיו כולם תקפו אותו!צ'יצמאר גחלת!סקורפי טילי רעל,וסקורטל אקדח מים!"אומר להם."פוקדור צא!"אומר ואזרוק פוקדור על אבסול.
-
[quote]לוקאס
פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב הברזל של אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס נהפך לקרח.הקרח עוצר את הזנב הברזל של אוניקס.פאליגאטור משתמצש באגרוף קרח על אוניקס.אוניקס מתחמק מאירגוף הקרח של פאליגאטור בקלות.אוניקס משתמש בבאבנים חדות על פאליגאטור שלך[/quote]
פאליגאטור תשתמש בקרן קרח כדי ליצור מגן קיר עבה ואז תשתמש בגלישה על אוניקס
-
[QUOTE=Akainu;809184][B][COLOR="Green"]
[B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איוי לא מצליח התחמק מקרן האור של לדיבה ונפגע קשה.איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מזה.את רואה שלדיבה נראה תשוש מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"] [/COLOR][/B][/QUOTE]
"איווי ,התקפה מהירה,ואז סופת חול !" אני אומרת לה,בתקווה שזה ינצח את הלדיבה
-
[quote=Akainu;809114][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]מגמר עוד מעט מפסיד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל קופץ לאויר ומתחמק מהגחלת של מגמר.ספיל תוקף במהירות בדיחפ את מגמר.מגמר לא מספיק להשיב ונפגע.מק אומר למגמר"תשתמש בלהביור על ספיל"מגמר משתמש בלהביור קטלני על ספיל[/COLOR][/B]
[/quote]
"ספיל תשתמש באקדח מים כדי לאדות את הלהביור ואז תשתמש שוב בדחיפה!" אצעק
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
ספיל משתמש באקדח מיפ על להבהיור של מגמר.הלהביור מפגיעה באקדח המים הופך לאדים.ספיל תוקף במהירות את מגמר בדחיפה חזקה.מגמר לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קשה.אתה מבחין שמגמר תששוש מאוד[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="rgb(139, 0, 0)"]מרי
איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדחבה.איוי רץ במהירות ותוקף את לדיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהמהירות של איוי ונפגע.לדיבה מובס בקרב.אנה מחזירה את לדיבה לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח.ויוצר לו קיר קרח עבה שמגמן עליו מהאבנים החדות של אוניקס.פאליגאטור משתמש בגלישה על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגלישה של פאליגאטור ונפגע קשה.אויקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את אבסול.סקורפיו תוקף בטיל סיכות את אבסול.טוטדיל יורה אקדח מים על אבסול.אבסול לא מצליח להתחמק מהתקפות האלו ונפגע קשה.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על אבסול.הפוכדור מכניס לתוכו את אבסול.תוך שניות אבסול יוצא מימנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]גון
הרקרוס עף גבוה לאויר ומתחמק מהרעידת האדמה של סורמפט.הרקרוס משתמש באס אוירי במכת קרן ביחד.סורמפט משתמש בקרן קרח ויוצר לו מגן שמגן עליו מהתקפה של הרקרוס.סורמפט יורה קרן קרח על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אופס צודק
פאנפי משתמש בגילגול על מגניום.ואז כשפאנפי קרוב אליו פאנפי יורה פצצת בוץ על מגניום.העינים של מגניום מוחסות בפצצת בוץ.גרוביל מתמש בכדור אנרגיה על מגניום.מגניום לא מתחמק מזה מכיון שא רואה כלום.מגנים נגע קצת.פולויאג משתמש באקדח מים על מגניום.מגניום נפגע קצת.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז מפתיע את מגנים בגחלת.מגניוםם נפגע קשה.מגניום משתמש בעלי טער[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
לפתע שינקס שלך מתחיל לזהור.שינקס נעלם לך ובמקומו מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/404.png[/IMG]לאקסיו.לאקסיו למד כדור חשמל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;810312][B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס מנופנפן בכנפיו בחוזקה וכך מעלים תערפיח שהסתיר אותו.אתה שוב רואה את סאלאמנס.סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על מגמרוטאר.מגמרוטאר מתחמק מהדראכו המטאור בקלות.מגמרוטאר משתמש בסופת עלים על סאלאמנס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'ווני
כולם מתחמקים מהכדור הצל של אבסול.פוקימונך חוץ מטרטויג מתגרים באבסול.אבסול מתעצבן מזה.טרטויג שולח שוטי גפן על אבסול בזמן שהוא מתעצבן.טרטויג תופס עם גפניו את אבסול.אבסול לא מצליח לתקוף את טרטויג שישחר אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
כול הפוקימונים שלך מתחמקים מהסופת העלים של ביליף.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז יוצא מהבור שחפר ותוקף בגחלת אדירה את ביליף.בליף לא מצליח להתחמק מהגחלת האדירה של צ'ימצ'אר ונפגע קצת.הרוצח העשב אומר לך"אתה טוב.ביליף פוטוסינטזה"ביליף משתמש בפוטוסינטזה ומרפא את עצמו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]דניס
שינקס נועץ את שיניו בפסידאק ומשתמש בניב חשמלי.פסידאק לא יכול לעשות כלום ומתחשמל עד שמובס בקרב.פסידאק מתעלף על ריצפת הקרב.אנה אומרת לך"השינקס שלך חזק"אנה מחזירה את את פסידאק שלה לפוכדור שלו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסלמנס לחמוק ותתקוף בזעם דרקון
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס לא מצליח לחמוק מסופת העלים של מגמרוטאר ולכן נפגע קשה.סאלאמנס משתמש בזעם דרקון על מגמרוטאר.מגמרוטאר מתחמק מזה.סטיבן אומר למגמרוטאר"תשתמש בקרן סולארית על סאלאמנס"מגמרוטאר משתמש בקרן סואלרית על סאלאמנס שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;811335][B][COLOR=green]גון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס עף גבוה לאויר ומתחמק מהרעידת האדמה של סורמפט.הרקרוס משתמש באס אוירי במכת קרן ביחד.סורמפט משתמש בקרן קרח ויוצר לו מגן שמגן עליו מהתקפה של הרקרוס.סורמפט יורה קרן קרח על הרקרוס[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהקרן הקרח ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה עם שתי הידים בכל הכוח שלך".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מתחמק מהקרן הקרח של סרמפט.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על סרמפט.סרמפט לא מצליח להתחמק ונפגע.סרמפט משתמש בגלישה אך אתה מבחין שהוא תשוש מאוד.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;811380][B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס לא מצליח לחמוק מסופת העלים של מגמרוטאר ולכן נפגע קשה.סאלאמנס משתמש בזעם דרקון על מגמרוטאר.מגמרוטאר מתחמק מזה.סטיבן אומר למגמרוטאר"תשתמש בקרן סולארית על סאלאמנס"מגמרוטאר משתמש בקרן סואלרית על סאלאמנס שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסאלמנס לחמוק מהקרן הסולרית ואחרי לתקוף בדראכו מטאור בכל הכוח
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס מתחמק בקות מהקרן הסולארית של מגמרוטאר.סאלאמנס עף אל מגמרוטאר בדראכו מטאור אדיר.מגמרוטאר מנסה להתחמקר מזה ומצליח.סטיבן אומר למגמרוטאר"חימום יתר עכשיו"מגמרוטאר משתמש בחימום יתר על סאלאמנס שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;811399][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מתחמק מהקרן הקרח של סרמפט.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על סרמפט.סרמפט לא מצליח להתחמק ונפגע.סרמפט משתמש בגלישה אך אתה מבחין שהוא תשוש מאוד.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "מהר הרקרס, תחמק מהגלישה שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים כפולה עם שת הידים ועם מכת קרן ביחד בכל הכוח כדי לנצח אותו".