-
[QUOTE=LordAbizi;1071473]הערות לכולם:
1. מחר בלילה אני טס לחו"ל ואחזור בסוף חופשת פסח. המשחק לא ינעל, כי אולי תהיה לי אפשרות הגבה שם. אם איזשהו בוט מספים במשחק שלי, אודה לכם אם פשוט תדווחו על כך למנהל בה"פ וזהו.
2. אני מבקש מכם [b]להתעלם[/b] מההערה של אלכס. אם כולכם תכתבו לי יותר מ-3 שורות בתגובות איפה שאין בכך צורך, אני אתאבד. כידוע החוק הוא כזה: אם אתם עושים הרבה, מותר לכם לכתוב קצת יותר. אם אתם עושים קצת, תכתבו קצת.
תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. אתה מבצע את החילוף, ופידוב תוקף את רטיקייט עם מכת הכנף. לאחר מכן רטיקייט קופץ ומטיח את הגוף שלו בפידוב.
[/QUOTE]
שיהיה לך כיף בחול.
וטוב.
------------------------------
"פידוב! תשתמש במתקפה מהירה לעבר רטיקייט! פשוט תעוף במהירות לעבר רטיקייט עם מתקפת כנף!" אגיד לפידוב.
-
1. מחר בלילה אני טס לחו"ל ואחזור בסוף חופשת פסח. המשחק לא ינעל, כי אולי תהיה לי אפשרות הגבה שם. אם איזשהו בוט מספים במשחק שלי, אודה לכם אם פשוט תדווחו על כך למנהל בה"פ וזהו.
2. אני מבקש מכם [b]להתעלם[/b] מההערה של אלכס. אם כולכם תכתבו לי יותר מ-3 שורות בתגובות איפה שאין בכך צורך, אני אתאבד. כידוע החוק הוא כזה: אם אתם עושים הרבה, מותר לכם לכתוב קצת יותר. אם אתם עושים קצת, תכתבו קצת.
לי
"קווגסייר, תקוף במכת זנב, ואז בחבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס ותוקף עם כנפיו את קווגסייר. קווגסייר מסתובב ומכה עם זנבו בסטארפטור. סטארפטור טס אחורה, ומזיז מעט את כנפיו. אמנם הרוח אינה לובשת צורת טורנדו, היא די חזקה ומצליחה לעצור את סטארפטור מלתקוף. אחר כך כשסטארפטור מפסיק, קווגסייר קופץ ודוחף את סטארפטור.
.[/QUOTE]
תהנה לך
-------------------------------------------------
אני אומר לסטארפטור"תשתמש בניקור ואז תשלב את הניקור עם כנף הברזל שלך."
-
דור
"ששש... הוא אני" הוא ממלמל מהר, אך אתה מספיק להבין את זה. "בוא אחרי," הוא אומר וחוזר לדבר בנימה משועממת "פיקה פיקה". הוא מתחיל להתקדם בין ההריסות, ואתה שם לב שפינו שם כבר קודם נתיב הליכה, אך לא היית שם לב אליו אם לא היית יודע שהוא קיים.[/QUOTE]
אני אעקוב אחרי הפיקאצ'ו במהירות ובדממה, עדיין מנסה לעכל את העובדה שהוא דיבר איתי.
~~~
[I]תיהנה בחו"ל (: תוכל להגיב קצת עד אז? אולי 4-5 תגובות היום כדי שהמשחק לא ייתקע עד סוף החופש?[/I]
-
תומר
"רטיקייט, תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. פידוב טס במהירות ומתנגש ברטיקייט. רטיקייט מנצל את הקרבה ותופס עם שיניו את פידוב.
לי
"קווגסייר, אקדח מים ואחר כך חבטת גולגולת!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר יורה אקדח מים אל סטארפטור המתקרב ופוגע בו קצת. סטארפטור מגיע אל קווגסייר ומכה בו עם הכנף. קווגסייר מכין את הראש שלו, קופץ קידמה והולם עם הראש שלו בחזקה בסטארפטר. סטארפטור טס אחורה ואז מנקר את קווגסייר.
דור
להגיב 4-5 פעמים זה מוגזם. גילו לי שאם מגיבים הרבה במשחק, יורד החשק להגיב. לכן אם אני אגיב, אז אולי עוד פעם אחת היום.
--
אתם מגיעים לאזור מסויים בהריסות. הפקאצ'ו מסיט כמה חלקי קירות וחושף כניסה סודית. הוא מקיש את הקוד והכניסה נפתחת. הוא יורד למטה ואתה עוקב אחריו (סלח לי שאני מבצע פעולה בשבילך, אני פשוט רוצה לתת לך פוקימון לפני שאני טס). כשאתם מגיעים למטה, הפיקאצ'ו הופך לבן אדם בגובה נורמלי.
"אני פרופסור ג'פרי רוזנשיין, והמעבדה שלי נהרסה בידי צוות ניילא. אין לי מושג למה. הם אמרו שזה קשור לאי שיתוף פעולה שלי. בכל מקרה, עכשיו אני מתחבא כפיקאצ'ו כשאני בחוץ. אז, לאיזו מטרה חיפשת אותי?" הוא שואל אותך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1072781]
לי
"קווגסייר, אקדח מים ואחר כך חבטת גולגולת!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר יורה אקדח מים אל סטארפטור המתקרב ופוגע בו קצת. סטארפטור מגיע אל קווגסייר ומכה בו עם הכנף. קווגסייר מכין את הראש שלו, קופץ קידמה והולם עם הראש שלו בחזקה בסטארפטר. סטארפטור טס אחורה ואז מנקר את קווגסייר.
.[/QUOTE]
אני אומר לסטראפטור"נו תגמור כבר את הקרב הזה .תשתמש בכנף ברזל ובזנב ברזל על הקויסגר הזה."
-
[QUOTE=LordAbizi;1072781]דור
להגיב 4-5 פעמים זה מוגזם. גילו לי שאם מגיבים הרבה במשחק, יורד החשק להגיב. לכן אם אני אגיב, אז אולי עוד פעם אחת היום.
--
אתם מגיעים לאזור מסויים בהריסות. הפקאצ'ו מסיט כמה חלקי קירות וחושף כניסה סודית. הוא מקיש את הקוד והכניסה נפתחת. הוא יורד למטה ואתה עוקב אחריו (סלח לי שאני מבצע פעולה בשבילך, אני פשוט רוצה לתת לך פוקימון לפני שאני טס). כשאתם מגיעים למטה, הפיקאצ'ו הופך לבן אדם בגובה נורמלי.
"אני פרופסור ג'פרי רוזנשיין, והמעבדה שלי נהרסה בידי צוות ניילא. אין לי מושג למה. הם אמרו שזה קשור לאי שיתוף פעולה שלי. בכל מקרה, עכשיו אני מתחבא כפיקאצ'ו כשאני בחוץ. אז, לאיזו מטרה חיפשת אותי?" הוא שואל אותך.[/QUOTE]
[I]התכוונתי שכדי לפצות על כל הזמן שתחסיר בו במהלך החג... לא משנה, החלטה שלך בכל מקרה (:[/I]
~~~
"רציתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי," אני מסביר לפרופסור רוזנשיין תוך כדי עיבוד המידע שסיפר לי במוחי... 'צוות ניילא? נשמע מאוד מוכר... ואיך לעזאזל הוא הופך לפיקאצ'ו?'
-
לי
"קווגסייר, תקוף בבועות ואז בחבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר שולח בועות שמתפוצצות ומאיטות את סטארפטור. סטארפטור מגיע אל קווגסייר ומכה בו עם כנפיו. קווגסייר קופץ וחובט עם גופו בסטארפטור. סטארפטור מכה עם זנבו בקווגסייר. קווגסייר מתחיל להתעייף. סטארפטור ספוג מים, ואם הוא יספוג עוד מים הוא עלול לא להצליח להתרומם לאוויר.
דור
מאיפה צוות ניילא מוכר? אתה לא היית אמור לשמוע עליו עד כה.
--
"אה, זה מאוד טבעי" אומר פרופסור רוזנשיין. "איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל בזמן שהוא ניגש למחשב ומתחיל לכתוב בו קטע קוד. אתה מבחין שהוא תלה עלהמכניים שלו חליפה קטנה של פיקאצ'ו, שעונה על התהייה השנייה שהעלתַ.
-
[QUOTE=LordAbizi;1072974]דור
מאיפה צוות ניילא מוכר? אתה לא היית אמור לשמוע עליו עד כה.
--
"אה, זה מאוד טבעי" אומר פרופסור רוזנשיין. "איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל בזמן שהוא ניגש למחשב ומתחיל לכתוב בו קטע קוד. אתה מבחין שהוא תלה עלהמכניים שלו חליפה קטנה של פיקאצ'ו, שעונה על התהייה השנייה שהעלתַ.[/QUOTE]
[I]אופס. ><[/I]
~~~
"גאסטלי, בבקשה." אני אומר במהירות. התלבטתי מספיק כבר בימים האחרונים באיזה פוקימון לבחור. "אממ... אדוני? מי אלו צוות ניילא?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1072974]לי
"קווגסייר, תקוף בבועות ואז בחבטת גוף!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר שולח בועות שמתפוצצות ומאיטות את סטארפטור. סטארפטור מגיע אל קווגסייר ומכה בו עם כנפיו. קווגסייר קופץ וחובט עם גופו בסטארפטור. סטארפטור מכה עם זנבו בקווגסייר. קווגסייר מתחיל להתעייף. סטארפטור ספוג מים, ואם הוא יספוג עוד מים הוא עלול לא להצליח להתרומם לאוויר.
/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור" תעופף מעל בריכת המים ואז תשתמש בכנפיך כדי להיף מים מהבריכה לעבר קויסגר הזה.לאחר מכן תפתיע אותו בכנף ברזל"
-
שלום לכם ממלטא, מקום מגוחך להפליא.
דור
"אין לי מושג יותר מדי" הוא אומר, בעודו מקליד דברים במחשב. "הם רצו שאני אשתף אותם בתוצאות המחקר שלי על שימוש במחשבים כדי 'לדבר' עם אטומים במקום מסויים." הוא מסיים להקליד וזרוע רובוטית מביאה לו פוקדור מקיר. הוא לוקח עוד כמה דברים ממגירות וניגש אליך. "זה גאסטלי, חמישה פוכודורים ריקים, ופוקדע, וגם טלפון נייד. לקיחת דברים אלו מחייבת אותך לעזור לי במאבק שלי נגד צוות ניילא. אל תשכח לבדוק את מספר הטלפון הנייד" הוא אומר לך.
לי
"קווגסייר, תמשיך לירות עליו אקדח מים כדי להספיגו במים!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס מעל למים ומתחיל להעיף מעצמו מים, אך קווגסייר מספיג אותו במים כך שלא משתנה דבר. סטארפטור מבין את חוסר התכלית במעשיו, ויוצא למתקפת כנף ופוגע בקווגסייר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1074746]
לי
"קווגסייר, תמשיך לירות עליו אקדח מים כדי להספיגו במים!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס מעל למים ומתחיל להעיף מעצמו מים, אך קווגסייר מספיג אותו במים כך שלא משתנה דבר. סטארפטור מבין את חוסר התכלית במעשיו, ויוצא למתקפת כנף ופוגע בקווגסייר.[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור " קדימה תשתמש שב במכת זנב ברזל וכנף ברזל על קויסגר "
-
[QUOTE=LordAbizi;1072781]תומר
"רטיקייט, תקוף בנשיכה!" אומר פול מורפי. פידוב טס במהירות ומתנגש ברטיקייט. רטיקייט מנצל את הקרבה ותופס עם שיניו את פידוב.
[/QUOTE]
"פידוב תשתמש בסופה על רטיקייט ואז תנקר אותו עד שהוא יתעלף!" אגיד לפידוב במהירות.
-
חזרתי!
לי
"קווגסייר, חבטת גולגולת!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס לכיוון קווגסאייר ומתחיל להכות בו. קווגסייאר מכין את הראש שלו. סטארפטור ממשיך לתקוף עם הדבר השני שכתבת (שב-6 בבוקר אין לי כח לגלגל למעלה ולבדוק מה הוא), ואז קווגסייר קופץ ומכה עם הגולגות שלו בסטארפטור. סטארפטור מתחיל להתעייף.
תומר
"רטיקייט, תקוף בניב על!" אומר פול מורפי. פידוב מנפנף בכנפיים שלו ויוצר רוח, ומנצל את "הסחת הדעת" שהיא יוצרת כדי לתקוף. פידוב מנקר מעט את רטיקייט, אך רטיקייט נועץ בו את שיניו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1079586]חזרתי!
לי
"קווגסייר, חבטת גולגולת!" אומרת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס לכיוון קווגסאייר ומתחיל להכות בו. קווגסייאר מכין את הראש שלו. סטארפטור ממשיך לתקוף עם הדבר השני שכתבת (שב-6 בבוקר אין לי כח לגלגל למעלה ולבדוק מה הוא), ואז קווגסייר קופץ ומכה עם הגולגות שלו בסטארפטור. סטארפטור מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
ברוך שובך
----------------------------------------------------
אני אומר לסטארפטור " קדימה אל תותר לקויסגר הזה.אתה מסוגל להביסו . תשמש בקויסגר במתקפת ניקור ובכנף ברזל "
-
[QUOTE=LordAbizi;1074746]שלום לכם ממלטא, מקום מגוחך להפליא.
דור
"אין לי מושג יותר מדי" הוא אומר, בעודו מקליד דברים במחשב. "הם רצו שאני אשתף אותם בתוצאות המחקר שלי על שימוש במחשבים כדי 'לדבר' עם אטומים במקום מסויים." הוא מסיים להקליד וזרוע רובוטית מביאה לו פוקדור מקיר. הוא לוקח עוד כמה דברים ממגירות וניגש אליך. "זה גאסטלי, חמישה פוכודורים ריקים, ופוקדע, וגם טלפון נייד. לקיחת דברים אלו מחייבת אותך לעזור לי במאבק שלי נגד צוות ניילא. אל תשכח לבדוק את מספר הטלפון הנייד" הוא אומר לך.[/QUOTE]
"תודה רבה, פרופסור." אני אומר לו בחיוך, מעכל את המידע במוחי. "להתראות," אני מוסיף, לוחץ את ידו ומכניס את החפצים לתיקי ולכיסיי. כשאפרד ממנו, אני אצא החוצה ואתחיל להתקדם לעבר העיר מרוול. לאחר מספר שניות אני אוציא את הפוכדור של גאסטלי ולאחר מכן אפתח אותו, ואכיר את הפוקימון החדש שלי.
~~~
[I]ברוך השב... (:[/I]