-
[QUOTE=LordAbizi;1065343]חי חי, סוף סוף זה שהמשחק חי יותר משנה וחצי עושה משהו. All Hail Intora!!
תמיר
פיקאצ'ו מנסה לברוח מהרמיסה של לדויקולו, אך הוא נלכד מתחת לגופו המאסיבי. הוא שולך זרם חשמלי ופוגע בלודיקולו. לודיקולו קם ממנו. לודיקולו מתחיל לעשות דברים מוזרים עם העשב על רצפת המכון שמנסים לקשור את פיקאצ'ו, אך פיקאצ'ו בורח במסלול שמוביל אותו ללודיקולו ופיקאצ'ו פוגע עם מכת זנב.
"לודיקולו, עלי תער!" אומר גרופוס.[/QUOTE]
"פיקאצ'ו,תשתמש במכת ברק כדי לצלות את העלים,תשתמש במהירות,ואז כשתגיע ללודיקולו,תשתמש במכת זנב,ותנסה להעביר בזמן מכת הזנב חשמל מהלחיים לזנב!"
-
לי
"קוגסייר, חבטת ראש ומכת זנב!" אומת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס אל קווגסייר ומנקר אותו. קווגסייר חובט עם ראשו בסטארפטור. סטארפטור מתרחק מעט ואז תוקף עם מכת כנף ופוגע בקווגסייר. קווגסייר מסתובב ומכה עם הזנב בסטארפטור. קווגסייר נראה ממש עייף.
דור
הערה על מתקפות רוח ופוקימוני נורמל:
פוקימוני רוח ונורמל יכולים לפגוע אחד בשני, אלא אם כן פוקימון הרוח משתמש במתקפה טריוויאלית לפוקימוני רוח שאני מודיע לך על קיומה, שהופכת את פוקימון הרוח ללא פגיע. דא עקא, בעת השימוש התקפה זו, פוקימון הרוח לא יכול לתקוף באמצעות מתקפות פיזיות את היריב.
--
אתה יוצא מהמעבדה, ובדרכך למרוול מוציא את גסטלי. גסטלי קצת מבולבל נוכח השינויים הדראסטיים בסביבתו (היה נעול במעבדה של פרופסור רוזנשיין הרבה זמן ועכשיו נמצא באוויר הפתוח). אתם מתקדמים מעט ורואים טיילו על עץ.
תמיר
פיקאצ'ו מנסה לשרוף את העלים עם זרם חשמלי, אך המלאכה דורשת ריכוז רב, ופיקאצ'ו אמנם שורף כמה עלים, אך השאר פוגעים בו. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו, ובינתיים יוצר עודף מטען על הזנב שלו. ברגע שהוא מגיע ללודיקולו הוא מכה בו עם הזנב ומחשמל אותו מעט.
"לודיקולו, שלח כדור אנרגיה, ומיד אחריו קשר עשב! אם הוא נתפס, תקוף בכדור אנרגיה!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1080989]לי
"קוגסייר, חבטת ראש ומכת זנב!" אומת ג'ן קרלסון. סטארפטור טס אל קווגסייר ומנקר אותו. קווגסייר חובט עם ראשו בסטארפטור. סטארפטור מתרחק מעט ואז תוקף עם מכת כנף ופוגע בקווגסייר. קווגסייר מסתובב ומכה עם הזנב בסטארפטור. קווגסייר נראה ממש עייף."[/QUOTE]
"
אני אומר לסטארפטור " עוף בכול העוצמה לעבר קויסגר במתקפת ניקור הכי חזקה שלך. קדימה תביס אותו"
-
[QUOTE=LordAbizi;1080989]דור
הערה על מתקפות רוח ופוקימוני נורמל:
פוקימוני רוח ונורמל יכולים לפגוע אחד בשני, אלא אם כן פוקימון הרוח משתמש במתקפה טריוויאלית לפוקימוני רוח שאני מודיע לך על קיומה, שהופכת את פוקימון הרוח ללא פגיע. דא עקא, בעת השימוש התקפה זו, פוקימון הרוח לא יכול לתקוף באמצעות מתקפות פיזיות את היריב.
--
אתה יוצא מהמעבדה, ובדרכך למרוול מוציא את גסטלי. גסטלי קצת מבולבל נוכח השינויים הדראסטיים בסביבתו (היה נעול במעבדה של פרופסור רוזנשיין הרבה זמן ועכשיו נמצא באוויר הפתוח). אתם מתקדמים מעט ורואים טיילו על עץ. [/QUOTE]
[I]אוקיי, הבנתי. והוא יודע מתקפות? או שאני אמור ללמד אותו תוך כדי... כמו שמוסבר בהודעות הראשיות.[/I]
~~~
אני מיד שולף את הפוקדקס שלי ובודק מידע אודות טיילו, וכמובן אודות גאסטלי, אנסה להבין מה היתרונות והחסרונות של הפוקימון שלי מול הפוקימון הפראי, וכיצד נוכל לתקוף אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1079586]תומר
"רטיקייט, תקוף בניב על!" אומר פול מורפי. פידוב מנפנף בכנפיים שלו ויוצר רוח, ומנצל את "הסחת הדעת" שהיא יוצרת כדי לתקוף. פידוב מנקר מעט את רטיקייט, אך רטיקייט נועץ בו את שיניו.[/QUOTE]
"פידוב תתאושש ואז תשלח במהירות שוב סופה שתעיף את רטיקייט!" אפנה על פידוב "לאחר מכן תנקר אותו בכול הכוח שיש לך!" אוסיף בנחישות.
-
לי
"קווגסייר, נסה לעצור אותו עם אקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר שולח אקדח מים לכיוון סטארפטור המתקדמם, ובכך המהירות של סטארפטור יורדת ומתקפת הניקור נחלשת קצת, אם כי היא עדיין פוגעת בקווגסייר. לסטארפטור אין ברירה מרוב שהוא ספוג במים, והוא נוחת על רצפת המכון בצד של קווגסייר.
דור
הכל כמתואר בדף הראשי. הוא יודע מתקפות טריביאליות שאתה יכול להעלות על דעתך בתוספת המתקפה שציינתי אותה קודם, ומעבר לזה כל דבר צריך ללמד אותו. הגיוניות ההסבר שמסביר את המתקפה תלוי גם בהגיניות המתקפה. אם המתקפה עצמה לא הגיונית בעליל, אני אצפה שההסבר שלך יהיה הגיוני.
--
הפוקדע מאתר את טיילו ומתחיל לדבר.
"זוהה פוקימון טיילו. טיילו הוא פוקימון סנונית קטנה בעל הסוגים נורמל ומעופף. לטיילו בדרך כלל יש רוח קרבית חזקה, והוא ימשיך להלחם עד הסוף המר מול כל אויב. הטיילו נודד ממקום למקום בחיפוש אחר עץ חמה כשקר. לעתים פוקימון זה מרגיש בודד בלילות. סוף קובץ." אתה מעביר את הפוקדע לכיוון גסטלי:
"זוהה פוקימון גסטלי. גסטלי הוא פוקימון הגז בעל הסוגים רוח ורעל. עקב ההרכב הגזי של גסטלי, לרוחות יש השפעה גדולה מאוד עליו. הפוקימון יכול לחנוק פוקימונים אחרים אם הוא מצליח לעטוף אותם בגז הרעיל שמסביבו. סוף קובץ" ברגע שאתה מכבה את הפוקדע, הפוקדע אומר "תודה שהשתמשתם בפוקדע של
פרופסור רזנשיין!"
(אתה מה שאתה מבין מהמידע הזה אני אשאיר לך, אני לא נכנס למחשבות של אנשים)
תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב מנסה ליצור סופה, אך הרוח שהוא יוצר בפירוש אינה מספיק כדי להעיף ממנו את רטיקייט הכבד יחסית. פידוב מנקר את רטיקייט מספר פעמים, עד שרטיקייט עוזב אותו, ואז רטיקייט יוצא לחבטת גוף ודוחף את פידוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1081871]תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב מנסה ליצור סופה, אך הרוח שהוא יוצר בפירוש אינה מספיק כדי להעיף ממנו את רטיקייט הכבד יחסית. פידוב מנקר את רטיקייט מספר פעמים, עד שרטיקייט עוזב אותו, ואז רטיקייט יוצא לחבטת גוף ודוחף את פידוב.[/QUOTE]
"פידוב מכת כנף!" אפנה לפידוב במהירות "ניקור לאחר מכן!" אוסיף בחשש לאחר מכן.
-
[B]שם:[/B]ג'ייסון מוסבי XD
[B]צורת פנייה: רומה[/B]
[B]גיל: 15[/B]
[B]אופי:[/B] ג'ייסון הוא בחור תחרותי מאד אשר מתעניין בעיקר בקרבות של פוקימונים ואוהב להילחם קרבות קשים ומאתגרים , הוא לא בחיים לא מוותר וממשיך עד שהוא לבסוף יצליח או שיקרה לו משהוא שיגרום לו לוותר .
ג'ייסון אוהב לעזור לאנשים שזקוקים לעזרה , ובנוסף ג'ייסון הוא בחור ישר ולא ישקר או ינסה לגנוב משהוא .
[B]רקע:ג'ייסון גדל עם אביו מכיוון שאימו מתה כשהיה בן 2 בגלל מחלה .
בכפר בו ג'ייסון גדל היה מכון וג'ייסון תמיד היה בא לצפות בקרבות , ג'ייסון התאהב בקרבות פוקימון .
ג'ייסון היה צופה בקרבות טובים מאד וטובים פחות , יום אחד הגיע למכון מאמן עם פוקימון בשם מיינפו ,
מיינפו נלחם בחוזקה והצליח לנצח את כל פוקימוניו של מנהיג המכון ובקרב האחרון התפתח למיינשאו .
מאותו רגע ג'ייסון החליט שכאשר יצא למסע הוא יקח איתו או ישיג במהלך המסע מיינפו .
[/B]קצת חלוד אם לא טוב תגיד לי אני ישפר .. אין מוזה :X
[B]פוקימון:[/B]מיינפו - [IMG]http://gpxplus.net/files/cache/pokemon/89ae7d33b2ff4bad2184f4e99ec9be53.png[/IMG]
[B]בקשות:[/B] טפיג בבקשה .
[B]מודע לשחקנים אחרים:[/B]כן
[B]תמונה: תמונה ?WTF [IMG]http://i26.tinypic.com/ny5h8p.jpg[/IMG]
[/B]
-
[QUOTE=LordAbizi;1081871]לי
"קווגסייר, נסה לעצור אותו עם אקדח מים!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר שולח אקדח מים לכיוון סטארפטור המתקדמם, ובכך המהירות של סטארפטור יורדת ומתקפת הניקור נחלשת קצת, אם כי היא עדיין פוגעת בקווגסייר. לסטארפטור אין ברירה מרוב שהוא ספוג במים, והוא נוחת על רצפת המכון בצד של קווגסייר.
.[/QUOTE]
אני אומר לסטארפטור " יאלה תקום מהרצפה ואז תנסה להשתמש בסמתקפת כנף ברזל פעם אחרונה כדי לגמור את קויסגר "
-
[QUOTE=LordAbizi;1081871]דור
הכל כמתואר בדף הראשי. הוא יודע מתקפות טריביאליות שאתה יכול להעלות על דעתך בתוספת המתקפה שציינתי אותה קודם, ומעבר לזה כל דבר צריך ללמד אותו. הגיוניות ההסבר שמסביר את המתקפה תלוי גם בהגיניות המתקפה. אם המתקפה עצמה לא הגיונית בעליל, אני אצפה שההסבר שלך יהיה הגיוני.
--
הפוקדע מאתר את טיילו ומתחיל לדבר.
"זוהה פוקימון טיילו. טיילו הוא פוקימון סנונית קטנה בעל הסוגים נורמל ומעופף. לטיילו בדרך כלל יש רוח קרבית חזקה, והוא ימשיך להלחם עד הסוף המר מול כל אויב. הטיילו נודד ממקום למקום בחיפוש אחר עץ חמה כשקר. לעתים פוקימון זה מרגיש בודד בלילות. סוף קובץ." אתה מעביר את הפוקדע לכיוון גסטלי:
"זוהה פוקימון גסטלי. גסטלי הוא פוקימון הגז בעל הסוגים רוח ורעל. עקב ההרכב הגזי של גסטלי, לרוחות יש השפעה גדולה מאוד עליו. הפוקימון יכול לחנוק פוקימונים אחרים אם הוא מצליח לעטוף אותם בגז הרעיל שמסביבו. סוף קובץ" ברגע שאתה מכבה את הפוקדע, הפוקדע אומר "תודה שהשתמשתם בפוקדע של
פרופסור רזנשיין!"
(אתה מה שאתה מבין מהמידע הזה אני אשאיר לך, אני לא נכנס למחשבות של אנשים)[/QUOTE]
[I]ואיך אוכל להורות עליו להשתמש במתקפה הטריביאלית ההיא שדיברת עליה?[/I]
~~~
'הממ....' אני אחשוב לעצמי. 'גאסטלי מושפע מרוחות, ומסוגל לחנוק פוקימונים בעזרת גז...' אני חושב. "אם כך, גאסטלי - תנסה להתקרב לטיילו ולהתעטף סביב גופו!" אני פוקד על גאסטלי, מקווה שהוא יצליח. "אם הוא תוקף אותך, תתחמק - ותיזהר מכנפיו!" אני מוסיף במהרה.
-
תומר
"רטיקייט, תקוף בשריטות ובניב על!" אומר פול מורפי. פידוב טס אל רטיקייט ומכה בו עם הכנף. רטיקייט קם על רגליו ושורט את פידוב. פידוב מתרחק מעט מרטיקיט ואז מתקרב ומנקר אותו. רטיקייט נועץ את שיניו בפידוב.
רומה
מה הבעיה בתמונה?
וכידוע, אני לא מייחס חשיבות רבה למה שכתוב ברקע כל עוד אין בו סתירות פנימיות או סתירות לעלילה. אם כך, רשום (בפעם השלישית!).
לי
"קווגסייר מכת זנב!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר רץ ומכה עם הזנב שלו בסטארפטור. סטארפטור מנסה להמריא אך נכשל, אבל הוא בכל זאת נותן מכה עם הכנף שלו לקווגסאייר וקוואגסייר נופל באפיסת כוחות.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קווגסייאר. "קווגסאייר אינו יכול להלחם! המנצח הוא המאמן."
ג'ן קרלסון מתחילה ללכת לכיוון שלך דרך הצד שעובר בעמדת השופטים.
דור
כמו כל מתקפה אחרת? נקבתי קודם לכן בשם המתקפה, אך אתה לא חייב לנקוב באותו שם בדיוק. אתה יכול להשתמש בכל שם למתקפה העולה על רוחך, בתנאי שהוא מספיק דומה במשמעותו לשם שאני נתתי.
--
גסטלי מנסה לעטוף את טיילו, אך כעת גסטלי נמצא במצב מוצק, ועל כן הוא פשוט מתנגש פיזית בטיילו. טיילו מניף את כנפיו, וגסטלי לא ממש מספיק להתאושש כי הוא לא ציפה למכה עם טיילו, ולכן גסטלי נישא עם הרוח כמה מטרים אחורה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1083840]תומר
"רטיקייט, תקוף בשריטות ובניב על!" אומר פול מורפי. פידוב טס אל רטיקייט ומכה בו עם הכנף. רטיקייט קם על רגליו ושורט את פידוב. פידוב מתרחק מעט מרטיקיט ואז מתקרב ומנקר אותו. רטיקייט נועץ את שיניו בפידוב.
[/QUOTE]
[I]הקרב בחיים לא יגמר לפי מה שאני רואה...[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"פידוב תגמור אותו בעזרת ניקור ישר על הזנב שלו!" אפקוד על פידוב "תנקר אותו עד הוא יתעלף!" אוסיף.
-
[QUOTE=LordAbizi;1083840]
לי
"קווגסייר מכת זנב!" אומרת ג'ן קרלסון. קווגסייר רץ ומכה עם הזנב שלו בסטארפטור. סטארפטור מנסה להמריא אך נכשל, אבל הוא בכל זאת נותן מכה עם הכנף שלו לקווגסאייר וקוואגסייר נופל באפיסת כוחות.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה. הוא מאבחן את קווגסייאר. "קווגסאייר אינו יכול להלחם! המנצח הוא המאמן."
ג'ן קרלסון מתחילה ללכת לכיוון שלך דרך הצד שעובר בעמדת השופטים.
[/QUOTE]
אני שמח שניצחתי בקרב המכון הזה סוף סוף. אני אומר לסטארפטור " היית טוב עכשיו תחזור לפוכדור שלך ". אני מחזיר את סטארפטור לפוכדור שלו ואז אומר לג'ן " זה אומר שאני מקבל את תג המכון ?"
-
[quote]
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)
[/quote]
אצא מביתי ואתחיל להתקדם לכיוון מעבדתו של הפרופסור .
-
תומר
הקרב שלך יסתיים כשהוא יסתיים. והוראות "עד ש-" אם תנאי קשה להשגה יחסית ("עד שהוא יתעלף") מועדות לכישלון.
--
"רטיקייט תופס אותו ותנחית אותו על הרצפה!" אומר פול מורפי. פידוב מנקר מעט את הזנב של רטיקייט, ואז רטיקייט מושיט את ידיו תופס את פידוב, מרים אותו ומנחחית אותו על הרצפה כשהוא מחזיק אותו.
לי
"כן, רק בוא ליד השופטים כדי לקבל אותו, וכדי שתוכל לקבל ציון על המכון" היא אומרת לך ונעצרת ליד שולחן השופטים.
רומה
לא עובר זמן רב ואתה מוצא את עצמך מול שלט בו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים". מאחורי השלט אתה רואה הריסות של מבנה, שהיה פעם המעבדה שלו. לפתע קופץ אליך פיקאצ'ו אחד מסתכל בחשדנות לצדדים ואומר: "פיקה פיקה," ואז אומר בשפה אנושית רגילה: "מה אתה מחפש כאן?"