-
[quote=Akainu;812021][B][COLOR=olive]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=olive]דניס אתה נכנכס למרכז ואומר לאחות ג'וי שתצרפא לך תפוקימונים.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים ואומרת לך"ריפאתי את הפוקימונים שלך.בהצלחה במסע שלך"אתה יוצא מהמרכז ולפתע מבחין באיצטדיון ענק באמצע האי[/COLOR][/B][/quote]
אני נכנס אליו בעודי חושב לעצמי 'מעניין מה באיצטדיון'
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
אבסול משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמהו.הפוקימונים שלך תוקפים את הכפילים של אבסול.אבסול האמיתי מתחמק מהפוקימונים שלך.נותרו 4 אבסול אחד מהם המקורי.אבסול ושאר הכפילים תוקפים בכדור צל[/color][/b][/quote]"התחמקו מהר בקפיצה!"אומר להם במהירות ולחץ.
"עכשיו המשיכו לתקוף אותם!עד שהאמיתי התגלה"אומר להם בנחישות.
-
[B][COLOR="Red"]מצטער שאני לא מגיב אני משחק בלבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG] ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG]שני שנדרסו מולך [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אבי
סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארק [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/zoroark.gif[/IMG] ענק וחזק
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל קופץ לאויר ויורה כדור אנרגיה על מגניום.מגניום מתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל בקלות.מגניום תוקף בזנב ברזל את גרוביל שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=Akainu;815487][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[/quote]
"טורצ'יק תכוון גחלת לרגליו של רפידש כדי שיפול ואז תשתמש בניקור קדימה!" אצעק
'אני מקווה שזה יעבוד' אחשוב
-
[QUOTE=Akainu;811408][B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס מתחמק בקות מהקרן הסולארית של מגמרוטאר.סאלאמנס עף אל מגמרוטאר בדראכו מטאור אדיר.מגמרוטאר מנסה להתחמקר מזה ומצליח.סטיבן אומר למגמרוטאר"חימום יתר עכשיו"מגמרוטאר משתמש בחימום יתר על סאלאמנס שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסאלמנס לתקוף את הקרן הסולרית בדראכו מטאור
-
[quote=Akainu;815487][B][COLOR=darkgreen]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG] ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"[/COLOR][/B][/quote]
"כן" אני עונה בלהט ובהתלהבות, מחכה שיוציא פוקימון ומוציא את צ'יקו
-
[quote]
לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה
[/quote]
סטיבן טיפה יותר מחשבה פאליגאטור משאבת הידרו ואז תקפיא את כל הבור(כולל את אוניקס הרטוב שבפנים) בקרן קרח
-
[quote][b][color=#000080]ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך[/color][/b][/quote]"חזו פידג'י!"אומר לו."כולם לא [email="לוותר@!תקפו"]לוותר@!תקפו[/email] אותו! בלי רחמים!"אומר להם.
-
[QUOTE=Akainu;809114]מצטער שלא הגבתי הרבה זמן אני מקוה שבסוכות אני יגיב הרבה
[B][COLOR="DarkGreen"]שון
אתה מוציא את כול הפוכדורים מכיסך ומהם יוצאים: גרוביל,פוליווג,צ'ימצ'אר,פנפי.רוצח העשב אומר לך"אין בעיה בוא נעשה קרב. 4 הפוקימונים שלך נגד הביליף שלי אם תנצח שניכם לא תמותו.אך אם אתה תפסיד אז שניכם תמותון.אז אתה מסכים ילד.להילחם על החיים שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
באלבאזור שומע אותתך וןאז עושה כן עם הראש.אתה שמח שבאלבאזור רוצה להיתפתח .האישה אומרת לך"אוקי אם באלבאזור מסכים אז אני אפתח אותו.ו + ילמד מתקפה חדשה.רק תגכניס אותו לפוכדור שלו ותביא לי את הפוכדור שלו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]דניס
שינקס מתחמק בזריזות מהבילבול של פסידאק.שינקס רץ במהירות אדירה אל פסידאק.כשינקס כרוב לפסידאק הוא תוקף אותו בניב חשמלי קטלני.פסידאק לא מצליח להתחמק מהניב החשמל של שינקס ונפגע קשה.אנה אומרת לפסידאק"אקדח מים"פסידאק יורה אקדח מים על שינקס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
איווי משתמש במהירות בסופת החול.הסופת החול של איווי גורמת ללדיבה לפספס את מתקפת החרק הבאז שלו.איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדיבה.איוי רץ במהירות אל לדיבה ופוגע בו בהתקפה ישירה.לדיבה נפגע קשה.לדיבה נשארו עוד קצת כוחות ומשתמש בקרן אור על איוי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
טרטויג מגנב מאוחרי אבסול.צ'ימצ'אר מעכב את אבסול.אך אבסול מתעלם מימנו.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומנסה לתפוס איתם את אבסול.אבסול במהירות מתחמק משוטי הגפן של טרטויג.כול שאר הפוקימונחם תוקפים את אבסול.אבסול מתחמק מכולם.אבסול תוקף בפיבק את פוקימוניך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
מגמר עוד מעט מפסיד
ספיל קופץ לאויר ומתחמק מהגחלת של מגמר.ספיל תוקף במהירות בדיחפ את מגמר.מגמר לא מספיק להשיב ונפגע.מק אומר למגמר"תשתמש בלהביור על ספיל"מגמר משתמש בלהביור קטלני על ספיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
פינסיר לא מצליח להתחמק מקרן העל של רג'אייס.פיניסיר מובס מהקרן על של רג'אייס.לרביטר נפגעת מהקרן העל אך בזכות שריון הפלדה שלה היא יוצאת מזה ללא נזק.רג'אייס תוקף שוב בקרן על את לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סטיבן אומר לך"אתה מיד תגלה זו.צא לקרב מנגמרוטר שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרב את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/467.png[/IMG]מגמרוטר שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בגלישה ואז משתמש בקרן קרח ומקפיא את הגלישה של עצמו.ביזרה נוצר קיר קרח עצום.קחר הקרח עוצר את הצוחה של אוניקס אך הוא נשבר.אוניקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור[/COLOR][/B][/QUOTE]
פינסיר,אתה יכול להשאר עוד!
תנסה לעשות אגרוף שאיבה,כדי לשאוב כוח ולחזור להיות חזק,קדימה,אני מאמין בך! (כמובן זה נגד רג'יאייס)
לרביטר,הגנת ברזל,ואז שהקרן פוגעת בך תנסי לעשות פיצוץ משני המתקפות,ולשגר את זה על רג'יאייס!
-
[QUOTE=Akainu;812021][B][COLOR="Blue"]מרי
עיכנתי לך
את רוצה להילחם מול סטיבן?
את שמחה שאיוי שלך התפתח לאמריון חזק.אנה אומרת לך"אין בעיה .בהצלחה במסע שלך להתראות."אנה הולכת מהזירה והולכת אל חדר אחר.מרי את מחזירה לפוכדור את אמבריאון שלך.את יוצאת מן הטירה והולכת אל מרכז הפוקימונים.את מגיעה לכניסה של המרכז הפוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
ספל משתמש באקדח מים ויורה אותו על פרצופו של מגממר.מגמר תשוש ולכן לא מתחמק.מגמר נופל על האדמה מובס.מק מחזיר מגמר לפוכדור שלו.מק אומר לך"הספיל שלך חזק.צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/78.png[/IMG]"מק מוציא מהפוכדור שלו ראפידיאש[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אממ סבבה.ותשים לב [B]אמרתי שאני רוצה למכור את הצ'ימצ'אר שלי בגלל האונדום[/B]
[QUOTE=Akainu;815487][B][COLOR="Red"]מצטער שאני לא מגיב אני משחק בלבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דניס
אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG] ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/27.png[/IMG]שני שנדרסו מולך [/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]אבי
סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארק [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/zoroark.gif[/IMG] ענק וחזק
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל קופץ לאויר ויורה כדור אנרגיה על מגניום.מגניום מתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל בקלות.מגניום תוקף בזנב ברזל את גרוביל שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גרובייל תגן בחבטה!" אני צועק לו בחוזק
-
[quote=Akainu;815487][B][COLOR=darkolivegreen]אבי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkolivegreen]סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארק [IMG]http://floatzel.net/pokemon/black-white/sprites/zoroark.gif[/IMG] ענק וחזק[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לסטיבן: "וואו, זה פוקימון חזק מאוד, אחד מהפוקימונים שאני הכי אוהב והכי רוצה לתפוס לעצמי, אבל אני ילחם מולו מאוד, אני ממשיך אם גולדג, תתחיל אתה".
-
[I][B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל רץ אל הזנב הברזל של מגניום.גרוביל מתנגש בזנבו של מגניום בחבטה אדירה.מגניום וגם גרוביל נפגעים מהתנגשות שהיתה בינים.הרוצח אומר"מגניום שוב זנב ברזל על גרוביל"מגניום שוב משתמש בזנב ברזל על גרובי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
נאחות ג'וי אומרת לך"כן אני ארפא אותם" החות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך ואז אומרת לך"תגידי תרצי למכור פוקימון לי ותקבלי עליו סכום כסף נכבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
פינסיר מנסה להשתמש באיגרוף שאיבה אך הוא מותש ולא יכול להילחם כבר.לרביטר משתמש בהגנת ברזל.הקרן העל פוגעת בלרביטר קצת.לרביטר מחזירה תקרן העל אל רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהקרן העל ושולח עוד קרן על לעבר לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דניס
אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/299.png[/IMG] נוחזפאס שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס תוקף בדארכו מטאור את הקרן הסולארית של מגמרוטאר.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות עשן שמחביא בו את סאלאמנס ואת מגמרוטאר.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Akainu;817067][I][B][COLOR="Green"]ג'ון
סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR="Green"]שון
גרוביל רץ אל הזנב הברזל של מגניום.גרוביל מתנגש בזנבו של מגניום בחבטה אדירה.מגניום וגם גרוביל נפגעים מהתנגשות שהיתה בינים.הרוצח אומר"מגניום שוב זנב ברזל על גרוביל"מגניום שוב משתמש בזנב ברזל על גרובי שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
נאחות ג'וי אומרת לך"כן אני ארפא אותם" החות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך ואז אומרת לך"תגידי תרצי למכור פוקימון לי ותקבלי עליו סכום כסף נכבד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
פינסיר מנסה להשתמש באיגרוף שאיבה אך הוא מותש ולא יכול להילחם כבר.לרביטר משתמש בהגנת ברזל.הקרן העל פוגעת בלרביטר קצת.לרביטר מחזירה תקרן העל אל רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהקרן העל ושולח עוד קרן על לעבר לרביטר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש[/COLOR][/B]
אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/299.png[/IMG] נוחזפאס שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
סאלאמנס תוקף בדארכו מטאור את הקרן הסולארית של מגמרוטאר.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות עשן שמחביא בו את סאלאמנס ואת מגמרוטאר.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה חברים כולכם ביחד!" אני אומר בקול רם.
"גרובייל תשתמש בכדור אנרגיה,פוליווג באקדח מים,צ'ימצ'אר גחלת ולאחר מכן פנפי בגילגול!"
-
[QUOTE=Akainu;817067][I][B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Green"]שון
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
[B][COLOR="Navy"]ג'וני
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לסאלמנס להישתמש בזעם דרקון בסמיים כדי שאני הדע אתה בסדר