-
[quote=LordAbizi;1085328]תומר
רומה
לא עובר זמן רב ואתה מוצא את עצמך מול שלט בו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים של מדעי המחשב בפוקימונים". מאחורי השלט אתה רואה הריסות של מבנה, שהיה פעם המעבדה שלו. לפתע קופץ אליך פיקאצ'ו אחד מסתכל בחשדנות לצדדים ואומר: "פיקה פיקה," ואז אומר בשפה אנושית רגילה: "מה אתה מחפש כאן?"[/quote]
היית יכול לידע אותי בקשר לזה XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אסתכל על הפיקאצ'ו הזה בפליאה ואז אסתכל סביבי לראות אולי יש פה בן אדם שבעצם דיבר , אם לא אראה אף אחד אענה לו :"את הפרופסור , ואיך לעזעזל אתה מדבר ?" .
-
[QUOTE=LordAbizi;1083840]דור
כמו כל מתקפה אחרת? נקבתי קודם לכן בשם המתקפה, אך אתה לא חייב לנקוב באותו שם בדיוק. אתה יכול להשתמש בכל שם למתקפה העולה על רוחך, בתנאי שהוא מספיק דומה במשמעותו לשם שאני נתתי.
--
גסטלי מנסה לעטוף את טיילו, אך כעת גסטלי נמצא במצב מוצק, ועל כן הוא פשוט מתנגש פיזית בטיילו. טיילו מניף את כנפיו, וגסטלי לא ממש מספיק להתאושש כי הוא לא ציפה למכה עם טיילו, ולכן גסטלי נישא עם הרוח כמה מטרים אחורה.[/QUOTE]
"גאסטלי, תשתמש בהתנדפות!" אני אומר, במטרה שגאסטלי יהפוך לגז. "ועכשיו, תיזהר מאוד מהרוח של טיילו ותנסה להקיף אותו בגופך ולחנוק אותו!" אני אומר.
~~~
[I]עדיין לא נראה לי שהבנתי את תכלית המתקפה הזו לעומק, אני לא מספיק לזכור הכל כשהתגובות ניתנות בהפרשי זמן גדולים...[/I]
-
[QUOTE=LordAbizi;1085328]
לי
"כן, רק בוא ליד השופטים כדי לקבל אותו, וכדי שתוכל לקבל ציון על המכון" היא אומרת לך ונעצרת ליד שולחן השופטים.
[/QUOTE]
אני ניגש אל השוטים ומחכה לציון שלהם שיתנו לי ולתג המכון
-
[QUOTE=LordAbizi;1080989]
תמיר
פיקאצ'ו מנסה לשרוף את העלים עם זרם חשמלי, אך המלאכה דורשת ריכוז רב, ופיקאצ'ו אמנם שורף כמה עלים, אך השאר פוגעים בו. פיקאצ'ו רץ לכיוון לודיקולו, ובינתיים יוצר עודף מטען על הזנב שלו. ברגע שהוא מגיע ללודיקולו הוא מכה בו עם הזנב ומחשמל אותו מעט.
"לודיקולו, שלח כדור אנרגיה, ומיד אחריו קשר עשב! אם הוא נתפס, תקוף בכדור אנרגיה!"[/QUOTE]
"תשתמש במכת ברק כדי לעצור את כדור האנרגיה שלו,תתחמק מקשר העשב ע"י מהירות,ואז מכת זנב טעונה שוב פעם!"
-
רומה
לידע בנוגע למה?
--
"הס, הס, עקוב אחרי. אני אסביר הכל כשנהייה בפנים." אומר הפיקאצ'ו.
דור
אשמתי אם כך. אם אתה רוצה אני יכול לכתוב את זה ליד גסטלי בדף הדמות שלך.
אגב, אם זה לא היה ברור, יש מתקפה הפוכה טריוויאלית להתנדפות, שמחזירה את גסטלי להיות "בשר ודם"
--
גסטלי נע לכיוון טיילו, וטיילו יוצא למתקפת ניקור כדי לפגוע בגסטלי. טיילו אינו מודע למצב של גסטלי, ועובר דרכו ואז גסטלי עוצר ומתחיל לחנוק את טיילו. טיילו מניף קצת את כנפיו, דוחף אחורה את גסטלי, ובורח מעט אחורה כדי לתפוס מרחק.
לי
ג'ן קרלסון נותנת לך את 'תג הבועה של העיר זאוגוויל'. אחד השופטים מתחיל לדבר.
"אנחנו שלושה שופטים, וכל אחד בדק הבט אחר של הקרב. סך כל הניקוד הוא 100, וכל שופט יתן לא יותר מ-33 נקודות. אני בדקתי את הכח של הפוקימונים שלך. סטארפטור שלך במצב טוב וחזק, בעוד שבליצל שלך (עברתי לשם האמריקני) די חלש אך סך הכל אתה תקבל 28."
"אני בדקתי את איכות המתקפות שלך. כל המתקפות שהפוקימונים שלך הפגינו בקרב הם בשליטה די טובה אצל הפוקימון, ועל כן תקבל ממני 30." אומר השופט השני.
"אני בדקתי את הטכניקה שלך כמאמן. תכניות הקרב שלך היו פשוטות מאוד ללא תחכום, ולכן תקבל 25" אומר השופט השלישי.
"סך הכל קיבלת 83." אומר השופט הראשון. "האם יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו נוכל להקליט את הציון?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1086436]דור
אשמתי אם כך. אם אתה רוצה אני יכול לכתוב את זה ליד גסטלי בדף הדמות שלך.
אגב, אם זה לא היה ברור, יש מתקפה הפוכה טריוויאלית להתנדפות, שמחזירה את גסטלי להיות "בשר ודם"
--
גסטלי נע לכיוון טיילו, וטיילו יוצא למתקפת ניקור כדי לפגוע בגסטלי. טיילו אינו מודע למצב של גסטלי, ועובר דרכו ואז גסטלי עוצר ומתחיל לחנוק את טיילו. טיילו מניף קצת את כנפיו, דוחף אחורה את גסטלי, ובורח מעט אחורה כדי לתפוס מרחק.[/QUOTE]
[I]אשמח אם תוסיף את התנדפות והתגבשות ליד גאסטלי, זה יהיה נחמד. (:[/I]
~~~
"גאסטלי, תקיף אותו שוב, וכשאתה סביבו תשתמש בהתגבשות!" אני אומר, "כלומר, תחזיר את עצמך למצב פיזי!" אני אומר, בתקווה שטיילו יילכד בתוך גסטלי.
-
[quote=LordAbizi;1086436]רומה
לידע בנוגע למה?
--
"הס, הס, עקוב אחרי. אני אסביר הכל כשנהייה בפנים." אומר הפיקאצ'ו.
[/quote]
שבן לאדן פיצץ תמעבדה .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב" אלחש לפיק-אצ'ו ואלך אחריו בעודי מנסה לצאת מן ההלם .
-
[QUOTE=LordAbizi;1086436]
לי
ג'ן קרלסון נותנת לך את 'תג הבועה של העיר זאוגוויל'. אחד השופטים מתחיל לדבר.
"אנחנו שלושה שופטים, וכל אחד בדק הבט אחר של הקרב. סך כל הניקוד הוא 100, וכל שופט יתן לא יותר מ-33 נקודות. אני בדקתי את הכח של הפוקימונים שלך. סטארפטור שלך במצב טוב וחזק, בעוד שבליצל שלך (עברתי לשם האמריקני) די חלש אך סך הכל אתה תקבל 28."
"אני בדקתי את איכות המתקפות שלך. כל המתקפות שהפוקימונים שלך הפגינו בקרב הם בשליטה די טובה אצל הפוקימון, ועל כן תקבל ממני 30." אומר השופט השני.
"אני בדקתי את הטכניקה שלך כמאמן. תכניות הקרב שלך היו פשוטות מאוד ללא תחכום, ולכן תקבל 25" אומר השופט השלישי.
"סך הכל קיבלת 83." אומר השופט הראשון. "האם יש לך פוקדע או כרטיס מאמן בו נוכל להקליט את הציון?"[/QUOTE]
אני אומר לשופטים " כן יש לי פוקידע ". אני מביא לשופטים את הפוקידע שלי
-
ביום העצמאות יפתחו מחדש המשחק Pokemon Medieval Ages, והסיפור שלי Martin's Story. (לינקים לשניהם - בחתימה). אני בטח אעשה איזשהי קומבינה שיהיה כדאי לכם להיות איכשהו מעורבים בכמה שיותר דברים שאני עושה, אבל עוד נראה.
דור
בוצע.
דאמיט, התקלת אותי. שכחתי לקחת בחשבון מקרה כזה. עכשיו אני צריך להמציא מה יקרה. טוב, גאסטלי גם הוא "מוצק" או "גזי" הוא עדיין מושפע חזק מרוחות, לצורך העניין מושפע פחות כשהוא "מוצק". אז כן, נראה לי שהבנתי מה קורה.
--
גסטלי שוב נע לכיוון טיילו ועוטף אותו בגופו ו"מתמצק". טיילו מתחיל להחנק מהגז הרעיל, והוא נאבק בפרעות ומניף את הכנפיים, וחובט עם הכנפיים בגסטלי, ואז גם יוצר רוח קטנה שמפרידה את גסטלי מטיילו.
רומה
הוא לא עשה את זה...
--
אתם הולכים בהריסות של המעבדה, ואתה שם לב שהמקום שבו אתם הולכים הוא למעשה נתיב שפונו בו ההריסות, אך לא היית שם לב לזה אם פיקאצ'ו לא היה מראה לך לאן ללכת. אתם מגיעים לפתח סודי. פיקאצ'ו ניגש לפתח ומקיש את הקוד הסודי, ואז נפתח הפתח והוא יורד למטה.
לי
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בכבל USB למחשב הנייד, ומבצע שם כל מיני דברים. לבסוף הוא מחזיר לך את הפוקדע.
"המידע על התג נשמר בפוקדע תחת קוד האבטחה של המכון שלנו. אם יקרה משהו שקשור למידע על התג הזה, פנה אלינו. בהצלחה!" אומר לך השופט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1088578]ביום העצמאות יפתחו מחדש המשחק Pokemon Medieval Ages, והסיפור שלי Martin's Story. (לינקים לשניהם - בחתימה). אני בטח אעשה איזשהי קומבינה שיהיה כדאי לכם להיות איכשהו מעורבים בכמה שיותר דברים שאני עושה, אבל עוד נראה.
דור
בוצע.
דאמיט, התקלת אותי. שכחתי לקחת בחשבון מקרה כזה. עכשיו אני צריך להמציא מה יקרה. טוב, גאסטלי גם הוא "מוצק" או "גזי" הוא עדיין מושפע חזק מרוחות, לצורך העניין מושפע פחות כשהוא "מוצק". אז כן, נראה לי שהבנתי מה קורה.
--
גסטלי שוב נע לכיוון טיילו ועוטף אותו בגופו ו"מתמצק". טיילו מתחיל להחנק מהגז הרעיל, והוא נאבק בפרעות ומניף את הכנפיים, וחובט עם הכנפיים בגסטלי, ואז גם יוצר רוח קטנה שמפרידה את גסטלי מטיילו.[/QUOTE]
[I]בהצלחה! (: אני אשמח להיות דמות בסיפור, אולי אותו אחד מהמשחק...[/I]
~~~
'הוא עדיין מוצק,' אני מהרהר, 'לכן עליי להורות לו להשתמש במתקפות פיזיות. לכן-' "גאסטלי," אני אומר, "תתנגש בטיילו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1088578]
לי
השופט לוקח את הפוקדע ומחבר אותו בכבל USB למחשב הנייד, ומבצע שם כל מיני דברים. לבסוף הוא מחזיר לך את הפוקדע.
"המידע על התג נשמר בפוקדע תחת קוד האבטחה של המכון שלנו. אם יקרה משהו שקשור למידע על התג הזה, פנה אלינו. בהצלחה!" אומר לך השופט.[/QUOTE]
אני אומר לשופט " ביי ותודה על התג " .אני לוקח את הפוקידע ושם בכיסי ואז הולך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי
-
דור
הסיפור אינו על פוקימון, והוא גם כתוב כבר 30 פרקים קדימה, אבל תודה בכל זאת.
--
גסטלי יוצא לכיוון טיילו. טיילו אינו בטוח באיה מצב גסטלי נמצא אז הוא מעדיף לא לתקוף ולתת לגסטלי לתקוף קודם. גסטלי פוגע בו ומתנגש בו, אז טיילו מבין שהוא מוצק, ולכן נותן כמה מכות עם הכנפיים לו לגסטלי.
לי
אתה יוצא מהמכון, וכעבור הליכה קצרה אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא שם את פוקימוניך. אני לא זוכר מה היה זמן היום בו נכנסת למכון, אבל נניח לצורך הפשטות שכעת חשוך בחוץ, ושעון הטלפון הנייד מראה שהשעה שמונה ורבע בערב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1089069]
לי
אתה יוצא מהמכון, וכעבור הליכה קצרה אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא שם את פוקימוניך. אני לא זוכר מה היה זמן היום בו נכנסת למכון, אבל נניח לצורך הפשטות שכעת חשוך בחוץ, ושעון הטלפון הנייד מראה שהשעה שמונה ורבע בערב.[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי " אני יכול בקשה לקבל חדר לישון בו הלילה ?.פשוט עכשיו לילה ואין לי איפה לישון "
-
[QUOTE=LordAbizi;1089069]דור
הסיפור אינו על פוקימון, והוא גם כתוב כבר 30 פרקים קדימה, אבל תודה בכל זאת.
--
גסטלי יוצא לכיוון טיילו. טיילו אינו בטוח באיה מצב גסטלי נמצא אז הוא מעדיף לא לתקוף ולתת לגסטלי לתקוף קודם. גסטלי פוגע בו ומתנגש בו, אז טיילו מבין שהוא מוצק, ולכן נותן כמה מכות עם הכנפיים לו לגסטלי.[/QUOTE]
[I]הא, אופס. ם: אבל לא קשור לפוקימון, הרקע של הדמות שלי הוא כללי ביותר ^^ אבל אם זה כבר 30 פרקים קדימה... אז לא חשוב.[/I]
~~~
"גאסטלי, תנסה לנשוך אותו!" אני אומר לגאסטלי. "אם אתה לא מצליח, אז תתנדף ותשתמש בחניקה שוב!"
-
[quote=LordAbizi;1088578]ביום העצמאות יפתחו מחדש המשחק Pokemon Medieval Ages, והסיפור שלי Martin's Story. (לינקים לשניהם - בחתימה). אני בטח אעשה איזשהי קומבינה שיהיה כדאי לכם להיות איכשהו מעורבים בכמה שיותר דברים שאני עושה, אבל עוד נראה.
רומה
הוא לא עשה את זה...
--
אתם הולכים בהריסות של המעבדה, ואתה שם לב שהמקום שבו אתם הולכים הוא למעשה נתיב שפונו בו ההריסות, אך לא היית שם לב לזה אם פיקאצ'ו לא היה מראה לך לאן ללכת. אתם מגיעים לפתח סודי. פיקאצ'ו ניגש לפתח ומקיש את הקוד הסודי, ואז נפתח הפתח והוא יורד למטה.
[/quote]
צחקתי גאון .
~~~~~~~~~~~
ארד אחריו בזהירות בעודי חושב "מה לעזעזל הולך כאן ".