-
לי
לדעתי זה מאוד מיותר ליידע את האחות ג'וי שזה לילה. לדעתי היא יכולה לשים לב לכך בצעמה.
--
"רק הלילה הזה?" היא שואלת בזמן שהיא בודקת משהו במחשב שלה.
דור
גסטלי פותח את פיו ושיניו ננעצות בטיילו. טיילו מנקר את גסטלי בזמן שהאחרון נושך אותו, ולבסוף גסטלי עוזב את טיילו.
רומה
זה היה ברור לי.
--
אתה יורד למטה, ואז הפתח הסודי נסגר, והפיקאצ'ו לוחץ על איזה משהו על עצמו, ואז במהירות הפיאצ'ו גדל והופך לבן אדם.
"אני פרופסור ג'פרי רוזנשיין," אומר האיש. "המעבדה שלי נהרסה בידי צוות ניילא, מכיוון שאם הם רצו שאני אשתף אותם בתוצאות מחקר שלי שלא ראיתי לנכון לחלוק איתם. אני מניח שאתה באת כדי לקבל ממני פוקימון, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל וניגש למחשב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1090703]לי
לדעתי זה מאוד מיותר ליידע את האחות ג'וי שזה לילה. לדעתי היא יכולה לשים לב לכך בצעמה.
--
"רק הלילה הזה?" היא שואלת בזמן שהיא בודקת משהו במחשב שלה.
.[/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי " כן רק הלילה הזה .אני רוצה לישון בסך הכול לילה אחד פה "
-
[QUOTE=LordAbizi;1090703]דור
גסטלי פותח את פיו ושיניו ננעצות בטיילו. טיילו מנקר את גסטלי בזמן שהאחרון נושך אותו, ולבסוף גסטלי עוזב את טיילו.[/QUOTE]
"אוקיי, גאסטלי," אני אומר, ומריץ טקטיקות קרב בראשי, מחפש את האחת שתתאים להבסת הטיילו הפראי. "תתנדף, ותנסה להיכנס [B]לתוך[/B] טיילו, אתה מבין? לא להקיף אותו, להיכנס לנשמתו ולהכאיב לו מבפנים!" אני אומר, מקווה שגאסטלי יוכל לעמוד במשימה.
-
לי
"אוקיי, אם כך קח את המפתח הזה לחדר, והחזר אותו מחר." אומרת לך האחות ג'וי ומגישה לך מפתח.
דור
לא, זה כבר מוגזם. האם ענן יכול להכנס לתוך הגוף שלך ולהכאיב לנשמה שלך? לא, בתכנית הזו אין היגיון.
--
גסטלי מרחף לכיוון טיילו ועוטף אותו. הוא אינו מצליח להתכווץ יותר מאשר קווי המתאר של טיילו. כרגיל, הדבר הזה חונק קצת את טיילו, וטיילו מניף את כנפיו בפתאומיות חדה ומפזר ממנו את גסטלי. גסטלי מתאסף חזרה מולו.
-
[quote]תומר
הקרב שלך יסתיים כשהוא יסתיים. והוראות "עד ש-" אם תנאי קשה להשגה יחסית ("עד שהוא יתעלף") מועדות לכישלון.
--
"רטיקייט תופס אותו ותנחית אותו על הרצפה!" אומר פול מורפי. פידוב מנקר מעט את הזנב של רטיקייט, ואז רטיקייט מושיט את ידיו תופס את פידוב, מרים אותו ומנחחית אותו על הרצפה כשהוא מחזיק אותו.[/quote]
"פידוב תנסה להשתמש בדחיפה כדי להעיף אותו ואז תשתמש במתקפת כנף!" אפקוד על פידוב במהירות.
-
[QUOTE=LordAbizi;1091701]לי
"אוקיי, אם כך קח את המפתח הזה לחדר, והחזר אותו מחר." אומרת לך האחות ג'וי ומגישה לך מפתח.
[/QUOTE]
ערכתי את הטופס במשחק השני
---------------------------------
אני אומר לאחות ג'וי " תודה על המפתח ". אני לוקח את המפתח שהיא נתנה לי ועלה לחדר שלי.כשאגיע אפתח את החדר ואלך לישון בו עד הבוקר
-
תומר
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב מצליח להדוף ממנו את רטיקייט ועולה מעלה. רטיקייט חותך עם שיניו את פידוב, ופידוב תוקף במתקפת כנף את רטיקייט.
לי
התכנית מתבצעת ללא בעיות, ובבוקר אתה מתעורר בשעה שש ורבע בבוקר שעון טלפון.
-
[QUOTE=LordAbizi;1091933]תומר
"רטיקייט, חיתוך!" אומר פול מורפי. פידוב מצליח להדוף ממנו את רטיקייט ועולה מעלה. רטיקייט חותך עם שיניו את פידוב, ופידוב תוקף במתקפת כנף את רטיקייט.
[/QUOTE]
"עכשיו פידוב תנסה להשתמש בניקור מקדחה!" אפקוד על פידוב ואם הוא לא יצליח אוסיף: "תשתמש במקום המתקפה במתקפת כנף!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1091933]
לי
התכנית מתבצעת ללא בעיות, ובבוקר אתה מתעורר בשעה שש ורבע בבוקר שעון טלפון.[/QUOTE]
אני מתלבש ומתאגרן.יוצא מהחדר שלי ואז יורד לאחות ג'י ואומר לה , תודה לך ". אני מחזיר לה את המפתח לחדר והולך למפעל הצוללות של העיר לביקור
-
[QUOTE=LordAbizi;1091701]דור
לא, זה כבר מוגזם. האם ענן יכול להכנס לתוך הגוף שלך ולהכאיב לנשמה שלך? לא, בתכנית הזו אין היגיון.
--
גסטלי מרחף לכיוון טיילו ועוטף אותו. הוא אינו מצליח להתכווץ יותר מאשר קווי המתאר של טיילו. כרגיל, הדבר הזה חונק קצת את טיילו, וטיילו מניף את כנפיו בפתאומיות חדה ומפזר ממנו את גסטלי. גסטלי מתאסף חזרה מולו.[/QUOTE]
[I]הממ, אוקיי. צודק~[/I]
~~~
"גאסטלי, תתפזר באוויר כדי להיעלם, ותתמצק מחדש מאחורי טיילו, ומיד תנשך אותו!" אני אומר, מקבל רעיון מההתפזרות של חלקיקיו באוויר.
-
תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב מנקר ברצף מספר פעמים את רטיקייט (מכיוון שלי אין מושג רב בנוגע למה אתה קורא "המתקפה הצליחה", אני אשאיר לך להחליט אם זה הצליח או לא). רטיקייט קופץ ומתנפל עם גופו על פידוב. רטיקייט מתחיל להתעייף.
לי
אני שמח שמישהו סוף סוף החליט קצת לחרוג מהסיפור הקבוע של "מכון-עיר-מכון-עיר", אבל היה אפשר קצת לעשות את זה יותר טוב.
--
אתה מחפש את מפעל הצוללות ומגיע אליו, אך כעת הוא סגור ואינך רואה איש בסביבה שלו. אחרי הכל, עכשיו רק שש וחצי בבוקר.
דור
גסטלי מפעפע ונעלם באוויר. טיילו מחפש אותו בקפדנות. אתה רואה שהגז הסגול שמרכיב את גסטלי מתרכב חזרה מאחורי טיילו, עד ששוב מופיע שם גסטלי, אם כי אחת העיניים והפה שלו החליפו מקומות (זה קרה כי לגסטלי אין עוד מיומנות גבוהה בטכניקה הזו, אז קרתה לו תאונה קטנה), וגסטלי נושך את טיילו בזנבו. טיילו משתגע ומזה ומתחיל לצרוח, ומנפנף בכנפיו אחורה ויוצר רוח שמריחקה ממנו את גסטלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1092297]תומר
"רטיקייט, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב מנקר ברצף מספר פעמים את רטיקייט (מכיוון שלי אין מושג רב בנוגע למה אתה קורא "המתקפה הצליחה", אני אשאיר לך להחליט אם זה הצליח או לא). רטיקייט קופץ ומתנפל עם גופו על פידוב. רטיקייט מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"חייבים לגמור את הקרב הזה..." אמלמל לעצמי "פידוב מתקפת כנף על ראשו!" אפקוד על פידוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1092297]דור
גסטלי מפעפע ונעלם באוויר. טיילו מחפש אותו בקפדנות. אתה רואה שהגז הסגול שמרכיב את גסטלי מתרכב חזרה מאחורי טיילו, עד ששוב מופיע שם גסטלי, אם כי אחת העיניים והפה שלו החליפו מקומות (זה קרה כי לגסטלי אין עוד מיומנות גבוהה בטכניקה הזו, אז קרתה לו תאונה קטנה), וגסטלי נושך את טיילו בזנבו. טיילו משתגע ומזה ומתחיל לצרוח, ומנפנף בכנפיו אחורה ויוצר רוח שמריחקה ממנו את גסטלי.[/QUOTE]
"גאסטלי, תנסה להתנדף ולחבר את עצמך מחדש בסדר הנכון!" אני קורא בקול, בולם צחוק גדול. מחויך, אני מוסיף, "תשתמש בנשיכה אחרונה, ואם זה לא עוזר אז תתנגש בו!"
-
[QUOTE=LordAbizi;1092297]
לי
אני שמח שמישהו סוף סוף החליט קצת לחרוג מהסיפור הקבוע של "מכון-עיר-מכון-עיר", אבל היה אפשר קצת לעשות את זה יותר טוב.
--
אתה מחפש את מפעל הצוללות ומגיע אליו, אך כעת הוא סגור ואינך רואה איש בסביבה שלו. אחרי הכל, עכשיו רק שש וחצי בבוקר.
[/QUOTE]
אני אומר לעצמי ביאוש " איזה באסה טוב בוא נלחם קצת נגד פוקימוני הסביבה.זה ייעביר לי את הזמן שעד שזה יפתח ". אני מחפש פוקימונים באזר להילחם נגדם
-
[quote=LordAbizi;1090703]
רומה
זה היה ברור לי.
--
אתה יורד למטה, ואז הפתח הסודי נסגר, והפיקאצ'ו לוחץ על איזה משהו על עצמו, ואז במהירות הפיאצ'ו גדל והופך לבן אדם.
"אני פרופסור ג'פרי רוזנשיין," אומר האיש. "המעבדה שלי נהרסה בידי צוות ניילא, מכיוון שאם הם רצו שאני אשתף אותם בתוצאות מחקר שלי שלא ראיתי לנכון לחלוק איתם. אני מניח שאתה באת כדי לקבל ממני פוקימון, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל וניגש למחשב.[/quote]
מבלי לחשוב אומר במהירות ובצורה ברורה :" מיינפו כמובן ".