-
וואו, לכתוב ארבעה המשכים במשחק הזה? זה כמו סיוט שמתגשם!
תומר
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. פידוב מכה עם הכנף שלו בראש רטיקייט, ורטיקייט לאחר מכן נועץ את שיניו בפידוב. פידוב מתחיל להתעייף.
דור
למה אתה קורא עוזר?
--
גסטלי מתפרק שוב, החלקיקים שלו נעים קצת, ואז הוא מתרכב חזרה, הפעם העיניים כולן מתחת לפה. גסטלי מחליט בצורה מלאכותית לטפל בבעיה, והוא פשוט מסתובב במאה ושמונים מעלות, ככה שלכאורה הכל בסדר. גסטלי נושך את טיילו, שכבר הסתובב ועומד עם ראשו מול גסטלי. לאחר הנשיכה, טיילו מגיב בניקור ומנקר את גסטלי.
לי
יש לך שתי סביבות לחפש בהן, דרך זאוגוויל - טאובּ, ודרך זאוגוויל - מרוול. בחר!
רומה
"בסדר" אומר הפרופסור וניגש למחשב. הוא מקליד בו משהו, ואז זרוע מכנית שיוצאת מהתקרה לוקחת פוכדור. הפרופסור עצמו לוקח כמה פוקדורים ועוד כמה דברים. הוא ניגש אל הזרוע, לוקח את הפוכדור ואז בא אליך.
"הנה הפוכדור של מיינפו, חמישה פוכדורים ריקים, פוקדע, וטלפון נייד. כדאי לך לבדוק מה המספר של הטלפון הנייד. על ידי לקיחת חפצים אלו, אתה מתחייב לעזור לי במאבק שלי נגד היצורים המוזרים האלה צוות ניילא. האם אתה מסכים?"
-
[QUOTE=LordAbizi;1092813]וואו, לכתוב ארבעה המשכים במשחק הזה? זה כמו סיוט שמתגשם!
ת
לי
יש לך שתי סביבות לחפש בהן, דרך זאוגוויל - טאובּ, ודרך זאוגוויל - מרוול. בחר!
רומה
"[/QUOTE]
אני נכנס לדרך זאגוויל טטאוב ומחפש שם פוקימונים להילחם נגדהם
-
[QUOTE=LordAbizi;1092813]וואו, לכתוב ארבעה המשכים במשחק הזה? זה כמו סיוט שמתגשם!
תומר
"רטיקייט, ניב על!" אומר פול מורפי. פידוב מכה עם הכנף שלו בראש רטיקייט, ורטיקייט לאחר מכן נועץ את שיניו בפידוב. פידוב מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
"פידוב תשתמש בניקור עם מתקפת כנף על גבו של רטיקייט!" אפקוד על פידוב.
-
[QUOTE=LordAbizi;1092813]דור
למה אתה קורא עוזר?
--
גסטלי מתפרק שוב, החלקיקים שלו נעים קצת, ואז הוא מתרכב חזרה, הפעם העיניים כולן מתחת לפה. גסטלי מחליט בצורה מלאכותית לטפל בבעיה, והוא פשוט מסתובב במאה ושמונים מעלות, ככה שלכאורה הכל בסדר. גסטלי נושך את טיילו, שכבר הסתובב ועומד עם ראשו מול גסטלי. לאחר הנשיכה, טיילו מגיב בניקור ומנקר את גסטלי.
[/QUOTE]
[I]מחסל. (:'[/I]
~~~
"תתנדף, ותחנוק אותו!" אני אומר, מגחך למראה גאסטלי ההפוך.
-
[quote=LordAbizi;1092813]וואו, לכתוב ארבעה המשכים במשחק הזה? זה כמו סיוט שמתגשם!
רומה
"בסדר" אומר הפרופסור וניגש למחשב. הוא מקליד בו משהו, ואז זרוע מכנית שיוצאת מהתקרה לוקחת פוכדור. הפרופסור עצמו לוקח כמה פוקדורים ועוד כמה דברים. הוא ניגש אל הזרוע, לוקח את הפוכדור ואז בא אליך.
"הנה הפוכדור של מיינפו, חמישה פוכדורים ריקים, פוקדע, וטלפון נייד. כדאי לך לבדוק מה המספר של הטלפון הנייד. על ידי לקיחת חפצים אלו, אתה מתחייב לעזור לי במאבק שלי נגד היצורים המוזרים האלה צוות ניילא. האם אתה מסכים?"[/quote]
אני צריך לכתוב 7 (עוד מעט זה יהפוך ל8)אצלי מה אתה בוכה
~~~~~~~~~~~~~~~
"כמובן " אומר תוך כדי שאושיט יד בכדי לקחת את החפצים , לאחר מכן אשאל אותו :" סליחה על הבורות אבל איך אני בודק מה המספר של הנייד ?"
-
תמיר
אופס, טעות שלי.
--
פיקאצ'ו שולח מכת ברק אל כדור האנרגיה ובנקודת המפגש נוצר פיצוץ. לודיקולו בזמן הזה שולח קשר עשב שתופס את פיקאצ'ו שהיה עסוק בכדור האנרגיה. לודיקולו מכין עוד כדור אנרגיה, אך פיקאצ'ו קופץ ומתחמק מכדור הארנגיה הזה, ואז הוא פוגע בלודיקולו עם הזנב שלו. לודיקולו מתחיל להתעייף.
לי
אתה יוצא מזאוגוויל לכיוון טאובּ. אתה מסתובב שם זמן מה ואתה פוגש שם בייליף אותי אני חייב לך.
תומר
"רטיקייט, נשיכה ולאחר מכן מכת זנב!" אומר פול מורפי. פידוב מנקר את רטיקייט. רטיקייט נושך את הכנף של פידוב. פידוב מנחית עם הכנף השנייה מכה על רטיקייט. רטיקייט עוזב אותו, מתרחק, ואז מצליף עם הזנב שלו בפידוב.
דור
גסטלי הופך לגזי ומקיף את טיילו. טיילו נאבק מעט ושוב באמצעות רוח מרחיק מעצמו את גסטלי. טיילו מתחיל להתעייף.
רומה
אני לא התלוננתי, פשוט אמרתי שזה מצב די נדיר במשחק הזה.
--
"אה, זה כתוב עליו, הייתי צריך לאמר את זה קודם." עונה לך הפרופסור.
-
[QUOTE=LordAbizi;1094131]
לי
אתה יוצא מזאוגוויל לכיוון טאובּ. אתה מסתובב שם זמן מה ואתה פוגש שם בייליף אותי אני חייב לך.
.[/QUOTE]
אני מוציא החוצה את מופרנו החוצה ואומר לו " אוקי תשלח גחלת לעבר הביליף הזאת ואז רוץ אליה ותקוף בזנב ברזל שלך "
-
[quote]תומר
"רטיקייט, נשיכה ולאחר מכן מכת זנב!" אומר פול מורפי. פידוב מנקר את רטיקייט. רטיקייט נושך את הכנף של פידוב. פידוב מנחית עם הכנף השנייה מכה על רטיקייט. רטיקייט עוזב אותו, מתרחק, ואז מצליף עם הזנב שלו בפידוב.[/quote]
"פידוב תשתמש בניקור ואז במתקפת כנף ברזל!" אפקוד על פידוב
-
[QUOTE=LordAbizi;1094131]דור
גסטלי הופך לגזי ומקיף את טיילו. טיילו נאבק מעט ושוב באמצעות רוח מרחיק מעצמו את גסטלי. טיילו מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
"תתמצק, ותשתמש בנשיכה!" אני אומר לגאסטל,י שמח על ההתעייפות של טיילו.
-
[quote=LordAbizi;1094131]
רומה
אני לא התלוננתי, פשוט אמרתי שזה מצב די נדיר במשחק הזה.
--
"אה, זה כתוב עליו, הייתי צריך לאמר את זה קודם." עונה לך הפרופסור.[/quote]
אה חח
~~~~~~~~~
"אה טוב " אומר לפרופ' ואתקדם לכיוון היציאה תוך כדי שאני מסתכל על המספר ומנסה לזכור אותו בעל פה .
-
התכוונתי להגיב לכם אתמול, אך המחשב שלי התחרפן קצת.
לי
אתה שולח את מונפורנו ששולח גחלת לכיוון בייליף. בייליף נפגע בהפתעה, ולכן אינו מספיק להתגונן ממכת הזנב של מונפורנו. בייליף לאחר מכן שולח מספר עלים חדים שפוגעים במונפורנו.
תומר
"רטיקייט, ניב על, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב יוצא אל רטיקייט ומנקר אותו. רטיקייט נועץ את שיניו בפידוב. פידוב מכה עם הכנפיים שלו ברטיקייט, ורטיקייט נאלץ לעזוב את פידוב. רטיקייט מסתער עם גופו בחבטת גוף ופוגע בפידוב. רטיקייט נראה ממש עייף.
דור
גסטלי מתמצק ונושך את טיילו. טיילו מסתובב ונותן מכה עם הכנף שלו בגסטלי והודף אותו מעט אחורה.
רומה
אתה מסתכל על המספר, והוא נוסף לך לפרטי הרשומים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1095043]
לי
אתה שולח את מונפורנו ששולח גחלת לכיוון בייליף. בייליף נפגע בהפתעה, ולכן אינו מספיק להתגונן ממכת הזנב של מונפורנו. בייליף לאחר מכן שולח מספר עלים חדים שפוגעים במונפורנו.
[/QUOTE]
אני אומר למונפרנו , תנסה להשתמש באגרוף אש ואז בגחלת על בייליף"
-
[QUOTE=LordAbizi;1095043]תומר
"רטיקייט, ניב על, ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. פידוב יוצא אל רטיקייט ומנקר אותו. רטיקייט נועץ את שיניו בפידוב. פידוב מכה עם הכנפיים שלו ברטיקייט, ורטיקייט נאלץ לעזוב את פידוב. רטיקייט מסתער עם גופו בחבטת גוף ופוגע בפידוב. רטיקייט נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
"פידוב תנצל שהוא עייף! תשתמש בניקור עם מתקפת כנף על ראשו של רטיקייט!" אפקוד על פידוב.
-
[quote=LordAbizi;1095043]
רומה
אתה מסתכל על המספר, והוא נוסף לך לפרטי הרשומים.[/quote]
אלך לכיוון היציאה , אלחץ על המתג שאמור לפתוח אותה ואצא מן המעבדה .
-
[QUOTE=LordAbizi;1095043]דור
גסטלי מתמצק ונושך את טיילו. טיילו מסתובב ונותן מכה עם הכנף שלו בגסטלי והודף אותו מעט אחורה.[/QUOTE]
"גאסטלי, נשיכה אחרונה בהחלט!" אני אומר. "תמקד את כל עוצמתך במתקפה הזו!" אני אומר, בתקווה שגאסטלי ינצח. 'אני מקווה שהוא לא ירגיש רע עם העובדה שלוקח לו זמן...' אני תוהה בלבי. 'ושזה לא יערער לו את הבטחון...'